עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Anonymous1,

על לוח GA-K8NF-9 תומך זיכרון כפול עם 4 חריצי כרטיסי זיכרון, יש שני כרטיסים עם 256Mb כל אחד. האם אפשר להוסיף שניים שכל אחד מהם הוא 512Mb? בתודה.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by owen10,

חשבתי לקנות את המפרט מחשב הזה 600 שקל - לוח אם Asus P5ND2-SLI 1100 שקל - מעבד Intel Pentium D 945 3.4GHz 1000 שקל - כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GT Extreme TDH 256 או ב 600 שקל - כרטיס מסך Leadtek WinFast PX7600GS TD256M 450 שקל - זיכרון Twinmos DDR2 1024MB 667MHZ 200 שקל גג - צורב DVD ( אין לי מושג איזה אבל הרוב עולים 200 שקל תמליצו בבקשה!) 250שקל גג -מארז גם אין מושג איזה תמליצו אבל משהו זול אם ספק כוח חזק תודה! דיסק קשיח יש לי 80 גיגה מהמחשב הישן אבל עכשיו שיצא הקונרו אני קצת מתלבט יש את ה E6300 שהוא דיי זול כמו שראיתי כמו המחיר של Intel Pentium D 945 3.4GHz יש הבדל משמעותי בין המעבדים האילו ובמה? והאם הלוח אם הזה תומך בקונרו Asus P5ND2-SLI ? ואם הוא לא תומ…

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  3. Started by kibub,

הי רציתי לדעת אם יש לי לוח אם שתומך בזכרונות עד 800MHZ ויש לי זכרונות של 800MHZ אז אני לא יכול לעשות OC לזכרונות? כי אז כבר הלוח לא יתמוך בהם? אם כן אז לא עדיף לקנות זכרונות 667MHZ שהם יותר זולים ולעשות להם OC עד 800MHZ? תןדה לעזרתכם ???

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  4. שלום, לפני 3 או 4 שנים רכשתי את המחשב שלי במפרט הבא: לוח אם: Intel Avalon D915GAV ראם: 512 מגה ב2 סלוטים של 256 כרטיס גרפי: Nvidia Geforce PCX5300 עם 128MB מעבד: Intel 3G (מה שכתוב בחשבונית קנייה. אני חושב שמדובר ב3 ג'יגה הרץ, וידוע לי שהמעבד שלי הוא במהירות כזו) מזה זמן רב שאני מתכנן שדרוג למחשב והדברים שרציתי לשדרג הם: הראם: 2GB בסלוט 1, אם אפשרי להשאיר את אחד הסלוטים של ה256 וכרטיס גרפי: Gigabyte Nvidia Gefoce 9600GT 1GB אחרי חיפוש קצר אחרי לוח האם שלי, נפלה לי אבן גדולה על הלב: הD915GAV (לוח אם) תומך DDR בעוד שה9600GT בכלל תומך בDDR2 וDDR3 אם זכרוני אינו מטעה אותי. אני חושב שגם לגבי הRAM יש אותה בעיה- לא נראה לי שהעגלה שלי תסחוב יותר מג'יגה.. מה אני יכול לעשות כדי לשד…

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  5. Started by lipa,

למחשב חדש מבוסס אינטל איזה ערכת שבבים לקנות ? (לקנייה בסוף החודש ) 915 לא מראה שיפור בביצועים לעומת 865 וערכת השבבים החדשה בטח תעלה יותר יקר וגם זכרונות DDR2 יעלו יותר מצד שני האם כדאי לקנות מחשב חדש מבוסס על טכנולוגיה ישנה ?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  6. Started by demonshlomo,

אני יכול לשים מעבד סלרון על לוח אם שעד עכשיו המעבד היה עליו? התושבת היא 478! נ.ב אני מחפש את הסלרון הכי זול שמתאם לתושבת 478,מצאתי ב 330 את הסלרון 1700 חדש מPCH שמתאם ל478 זה יעבוד? וזה בא עם היטסינק או שאני צריך לקנות אחד?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by omri232,

עכשיו זה רציני! ובכל הכנות תענו לי דבר ראשון המעבד AMD Athlon 64 X2 6000+ Socket AM2 Box יש הבדל גדול בביצועים בין הלוחות אם האלה: 1) GIGABYTE GA-M61P-S3 - עולה 421 2) Asus M2n-E - עולה 511 אם אחד יותר טוב מהשני איזה מהם והאם זה בהרבה ובכל הכנות כי אני רוצה שמשחקים ירוצו על המחשב הכי טוב שאפשר משחקים כמו [crysis,ut3,COD4] תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  8. יש לי ערכה של הזכרון הזה OCZ 2GB DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 3-4-4-15 כמו שאתם רואים התזמונים הם 3-4-4-15 שאני בודק דרך ה CPU-Z תחת התווית MEMORY הוא מראה לי שתזמון הזכרונות 5-5-5-15 אבל בתווית SPD יש טבלה של תזמונים ורשום שם שתחת 2.4V התזמונים הם באמת 3-4-4-15 כאשר אני נכנס לביוס לשנות ידנית את התזמונים הביוס נכשל לעלות את המערכת ומאתחל את עצמו מחדש למצב הקודם שורה תחתונה איך אני משנה את התמונים נ.ב הוספתי תמונות של ה CPU-Z תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  9. המחשב של אח שלי מעפן++ והגיע הזמן להשתדרג. אמא שלי נוסעת ביחד עם סבתא שלי לארה"ב קצת אחרי הסדר וחשבנו שזו אחלה הזדמנות להביא רכיבים למחשב (לפחות לפי newegg המחירים הם בין חצי לשני שליש לעומת מחירים בארץ, בהחלט משתלם). הרכיבים שצריכים להביא לא אמורים לתפוס יותר מידי נפח, מביאים אותם במזוודות הרי. חשבנו על כיוון של מעבד+זכרונות+כ.מסך. לוח אם כנראה יתפוס הרבה במקום במזוודה, אבל אולי תביעו אתם את דעתכם . בכל מקרה הדילמה הגדולה היא מה קונים. הרעיון הוא לקנות מחשב באמת חזק שיחזיק לשנים רבות (כמו שכולם רוצים ). הייתי בטוח ש AM2 מגיע לשוק באפריל, אבל לפי הסטיקי שלכם כנראה העניינים נדחו, מה שדי מבאס. באופן אישי אני תומך נלהב של הConroe והייתי מת לקנות כזה, אבל זה יכול לעלו…

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  10. Started by ZiX,

GA-EP45-DS3R זה הלוח אם שלי , התקנתי תכרטיס קול וחיברתי תאוזניות 5HV2 (לא USB) וכשאני עושה את הבדיקה של ה5.1 ערוצים מהתוכנה של הכרטיס קול אז זה מגיב כמו 2CH ולא 5.1 :\ זה בגלל הכרטיס קול או מה?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  11. Started by alias,

תראו לא החלטתי עדין איזה סוקט אני לוקח אז אני צריך 3 לוחות אם אחד ל 754 אחד ל 939 ועוד אחד 939 עם nf4 ? תוודה רבה ויש לי סתם עוד שאלה למה הסוקט המספר שלה הוא 754 939\ ולא איזה 768 \942???? אבל לא סתםם :spam:

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  12. מהו הדגם הפשוט ביותר של ASUS שכולל SATA וגם חיבור פיירווייר מובנה. אני פשוט עומד לקנות מחשב ממשווק שמוכר רק לוחות של ASUS ואינטל - אני יודע שהם לא הלוחות הכי טובים - אבל המיחיר שלו שווה את הפשרה. מבחינת לוחות של אינטל הוא הציע לי לוח Intel Rock Lake D865PERLX http://www.intel.com/design/motherbd/rl/index.htm?iid=ipp_dlc_deskmb+p4pmb_d865perl& מקריאת כמה ת'רדים הבנתי שהלוחות של ASUS עדיפים על אלו של אינטל. הבעיה היא שלא מצאתי לוח שיש בו גם SATA וגם פיירווייר. אני מודה לכם מראש על העזרה.

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by Dalmedigos,

אני קונה מחשב.. ואני רוצה לדעת איך הלוח: Gigabyte ps3 עם ציפסט: intel 965 מה אתם אומרים?? והוא תומך OC?

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by paz1996,

ו

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  15. האם ביחד עם ה DFI NF4 ULTRA D מגיעים גם הכבלים העגולים שמופיעיים באתר החברה עם הקופסא? האם כשיתקינו לי את הלוח במחשב יצרפו אותם ? תודה רבה :xyxthumbs: כתובת האתר http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=NA

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  16. Started by DOR_2911,

בביצועים ואיכות בלוחות אם כמובן תודה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by david100,

זה אמור להיות פנטיום 3, אבל לא הצלחתי לקבל תשובה חד משמעית. המעבד נמצא ממחשב נייד של קומפאק משנת 2001 /2002 . תודה, דוד

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  18. Started by Bone-Breaker,

רציתי לדעת אם הלוח הזה מגיע עם פלטת תמיכה מאחורה שמאפשרת חיבור גוף קירור גדול בעזרת חורי העיגון או שמא פלטה כזו מגיעה רק עם גופי הקירור?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  19. שלום יש לי לפטופ ,ואני חושד שהזכרונות שבו לא מתפקדים כראוי, או שהוא לא מזהה את כל הזיכרון או משו... וגם היו לי כמה הודעות שגיאה שהיו קשורות אליו.. יש איזו תוכנה לבדיקת התקינות של הזיכרונות? לא עבודה במאמץ, תקינות. בין היתר אציין שכאשר אני מפעיל את CPUZ הוא מראה לי שיש לי גיגה זיכרון, אבל לא מראה את התיזמונות. :s05: תודה

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  20. Started by BENIT,

אני מתלבט בין שני לוחות אינטל D945 או D975. עבור מחשב לעיבודים מתמטיים וגרפיקה המעבד הוא אינטל 930D עם זכרון של 2*512MB האם יש הבדלים משמעותיים בביצועים של שני הלוחות אם כן מהם ההבדלים ?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  21. Started by PCguy,

יש איזו שהיא תוכנה חינמית שבודקת תיזמונים? ואיזה תיזמון נחשב לטוב? אהה ו.... תיזמונים זה רק ל DUAL או לכל DDR ?

• 7 תגובות
    • 534 צפיות
  22. היי חברים רציתי קצת שתשתפו אותי ותיתנו לי קצת מידע בקשר לטכנולוגית ה SLI וה CrossFire מה ההבדלים ביניהם או שהם פשוט אותו דבר רק שם אחר?? תודה...[br]פורסם בתאריך: 2.12.2007 בשעה 22:58:14 טוב יש לי שאלה יותר פשוטה אם הסתבכתם.. אני יוכל לשים שני כרטיסים של 8800gt רק בלוחות שתומכים ב SLI???

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  23. אני מחפש לוח אם טוב עם ביצועים טובים , לא עושה OC אחד עם כמה שיותר PCI סלוטים לא יקר ויתן תמורה טובה לכסף כמובן ציפסט של אינטל האחרון תודה[br]פורסם בתאריך: 21.11.2007 בשעה 14:46:56 IP35Pro Abit הוא לוח טוב?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  24. שלום אני מחפש לוח אם מסוקט 1366 אינטל שיכנס בו כרטיס קול זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3369 כל הכניסות בסוקט 1366 חסומות בלוחות אלו לכרטיסם ארוכים לכן האם יש מעביר או מתאם שניתן להכניס כרטיס PCI 1 לכניסה של PCI E 16 2.0 או לוח איכותי שכן ניתן ?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  25. אני יודע שכאלשר הבאס של המעבד 200 ושל הזכירון 200 אז הם יעבדו בסינכרון 1:1 טוב ... אבל רציתי לחזק את הידע שלי בנושא . כמו מה קורה באותו זמן ... והאם 1:1 מתאים ל200 מה"צ לבאס מטעם המעבד ומטעם הזכרונות (כמו שאמרתי) ? ועוד בכלליות מה זה ההסתנכרנות של המעבד והזכרונות ... רציתי לקרוא את המדריך ב PCSPOT - אבל כמו שידוע לנו - האתר לא עובד :-X

• 3 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים