עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NETANELKOREN,

האם צריך לקנות זיכרונות מיוחדים בשביל שיהיה דואל צ'ינל. מה זה בכלל דואל צ'ינל. מה ההבדל בין זיכרונות של 667 MHZ לבין 800 MHZ מה יותר מהיר ומה יותר טוב.

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  2. Started by BENIT,

אני מתלבט בין שני לוחות אינטל D945 או D975. עבור מחשב לעיבודים מתמטיים וגרפיקה המעבד הוא אינטל 930D עם זכרון של 2*512MB האם יש הבדלים משמעותיים בביצועים של שני הלוחות אם כן מהם ההבדלים ?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  3. עשיתי כבר חיפוש בפורום ולא מצאתי איפה אפשר לקנות לוח ITX זול

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  4. שלום אני מחפש לוח אם מסוקט 1366 אינטל שיכנס בו כרטיס קול זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3369 כל הכניסות בסוקט 1366 חסומות בלוחות אלו לכרטיסם ארוכים לכן האם יש מעביר או מתאם שניתן להכניס כרטיס PCI 1 לכניסה של PCI E 16 2.0 או לוח איכותי שכן ניתן ?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  5. Started by dudeil,

שלום רב, לא מזמן רכשתי מחשב חדש. רכשתי 2G זיכרון DDR2 במהירות 667Mhz של חברת CEON. פתחתי את המחשב על מנת לראות שאכן זהו סוג הזיכרון שמותקן ואכן זהו הזיכרון שמותקן. על פי הBIOS מהירות הזיכרון היא אכן 667MHZ אבל כאשר אני מריץ תוכנות BenchMark ותוכנות אחרות שמטרתן לתת מידע על החומרה אני נוכח לדעת שמהירות הזיכרון היא 333MHZ (למשל בCPU-Z) איפה כאן הבעיה? יש לי לוח אם של MSI מדגם k9n neo ומעבר Athlon duo 4200. אני מריץ ויסטה. אשמח לתגובה בהקדם

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  6. אני יודע שכאלשר הבאס של המעבד 200 ושל הזכירון 200 אז הם יעבדו בסינכרון 1:1 טוב ... אבל רציתי לחזק את הידע שלי בנושא . כמו מה קורה באותו זמן ... והאם 1:1 מתאים ל200 מה"צ לבאס מטעם המעבד ומטעם הזכרונות (כמו שאמרתי) ? ועוד בכלליות מה זה ההסתנכרנות של המעבד והזכרונות ... רציתי לקרוא את המדריך ב PCSPOT - אבל כמו שידוע לנו - האתר לא עובד :-X

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  7. Started by דודי הסטלן,

שלום, רציתי לדעת אם השארת מעבד סטוק רגיל של אינטל למעבד הנ"ל מעבד תוצרת INTEL דגם CORE2 QUAD Q6600 8MB בתדירות 2.40 ג''יגה הרץ לבס 1066 לתושבת 775 יכול להוות סיכון למעבד עקב התחממות ופעילות של המעבד בטמפרטורה גבוהה...? או שכדאי להחליף קירור ? תודה לעונים, דודי.

8. Started by ofirtz,

אני מתכוון לקנות את הלוח של msi rc410ml x300 ati איך הלוח?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  9. אהלן, אני משתמש במערכת Sempron 2600+ עם צ'יפ אחד של DDR400 512mb cl2.5 של V-Data. רציתי לדעת אם תוספת של סטיק 512MB תהווה בשבילי שיפור משמעותי (הרבה פעמים אני נאלץ "לפנות זיכרון" בעזרת תוכנה מיוחדת). אם כן, האם חובה עליי לקנות cl2.5, או שאפשר להסתפק ביותר/פחות? ראיתי זכרונות של קינגסטון ב-400 לעומת של G.Skill בהצעה אטרקטיבית ב-180, Cl2.5. האם ההבדל באמת כזה משמעותי? מה היייתם מציעים לי לקנות? תודה מראש, אסף.

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by shuy,

שיכולה לרוץ מ-BOOTABLE CD (עם דגש על CD, אני יודע שיש תוכנה כזאת עבור 1.44, ואפילו יש לי כונן, אבל לך עכשיו תמצא דיסקט...). תודה.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  11. Started by arik89,

שלום אני באתי לנקות את ההיטסינק ולמרוח גריז טרמי חדש ושמתי לב שבין המעבד להיטסינק יש חתיכה מרובעת של משהוא שנראה כמו אלומניום זה צריך להיות שם??

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  12. Started by lazygecko,

אני רוצה להרכיב P3 בסיסי, הציעו לי לוח אם + מעבד ב 300 ש"ח. (יש לי את כל השאר) זה שווה ?

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by ccc,

איך אני מתקין אותו? איך אני יכול להיות בטוח שהוא פעיל? כי רשום לי במנהל התקנים שקוראים לו 1394.. ?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  14. שלום רב, אני שוקל לשדרג מחשב למעבד מרובע ליבה. מטרות המחשב בעיקר אופיס אך גם משחקים. לשם כך חשבתי על מעבד מרובע ליבה. רציתי לדעת איזה קונפיגורציה של מעבד + לוח אם רציני + זכרון בתקציב 1500 ש"ח, והאם יש משמעות עבורי בהשוואה בין משפחות Q6XXX Q8XXX Q9XXX או שלפי הצרכים שלי מדובר בזריקת כסף. לגבי לוח האם, אני רוצה לוח אם עם כרטיס מסך OnBord שיהיה סביר כיוון שאני לא מתכוון להשקיע כרגע בכרטיס מסך רציני. כמו כן, (ולמרות שזה לא הפורום) האם כדאי להשקיע גם במארז + ספק חדשים בשביל הקונפיגורציה החדשה (יש לי מארז די מיושן, ולמרות שנראה לי שהספק יכול לסחוב, אולי כל הסיפור לא יתאים) ואם כן אולי על רגל אחת להמליץ על מארז סביר לסיפור (אם זה בעיה מבחינת חוקי הפורום אני אעלה את השאלה גם בפו…

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  15. http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=341 זה בישביל המערכת השנייה שלי כך שיהיה במערכת הראשונה שלי 2x512 2x256

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  16. Started by T-Better,

היי לכולם, אני עובר לחו"ל ומתכוון לקנות מחשב שישמש אותי שם בעיקר לאינטרנט. אבל חשוב לי מידי פעם שהוא יוכל להפעיל משחקים על הגדרות מינימליות+. חשוב לציין שאני לא מחפש מפרט מפוצץ בגלל שאני עדיין לא בטוח לגבי זמן השהות שלי שם. הדגש כאן הוא על מקסימום ביצועים לתקציב מינימלי, למרות שאין תקציב מוגדר. הלכתי על מפרט מבוסס AMD כי הפרש המחירים בין Intel ל-AMD משמעותי, לפחות ביחס לביצועים. אתם מוזמנים לראות כאן: http://www.tigerdirect.com/applications/Category/category_cpu.asp?name=CPUs-(Processors)&. בניתי את המפרט ב-www.TigerDirect.com Gigabyte MA74GM-S2 http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=4410131&sku=G452-1005 על הלוח יש HD2100 מובנה…

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  17. Started by egblue,

מה ההבדל בין DFI LANPARTY nF4 SLI-DR ל DFI LANPARTY UT nF4 SLI-DR? לפי החיפוש באינטרנט נראה כי UT זול יותר, השאלה מה ההבדל בנתונים עצמם? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 529 צפיות
  18. Started by spooky,

יש לי כרגע 256מ"ב DDR400 של spectek ואני רוצה לקנות עוד 256 מגה זה ישנה אם אני יקנה של חברה אחרת? זה לא יעשה בעיות כמו ה"dead blue screen"? ועוד שאלה קטנה יש לי מעבד p-4 2.8ht c אם אני יקנה זיכרון מחברה אחרת הוא יעבוד בדואל עם המעבד?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by Royz,

היי, מי יותר טוב? זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16236 או זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1377&products_id=15704 תודה...

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  20. קונה מIQPC - מפרט בפרופיל. מחיר שווה, חשבתי לרדת במחיר למושקין 1000 אשמח לתגובות אם כדאי או לא, כמו כן המלצות חלופיות עד 600 שקל.

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  21. Started by Tenzer,

יש לי הארד דיסק של SATA1 הוא יעבוד עליו נכון???

22. Started by srolik,

מישהו מכיר לוח טוב למעבד AMD DOUAL CORE שתומך בזכרונות DDR 2 ויש לו חיבור SLI

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  23. Started by ebh,

האם ידוע למישהו אם קיים לוח התומך בשני מעבדי XQE6700 תודה מראש לכל המגיבים

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  24. Started by IG,

ממה שהבנתי בביקורת, הקור שנבדק הייה בכ-20% טוב יותר מהFX-60.... מה שאומר שהK8L, שמבטיח שיפור של 40% יעבור את הקור בלי בעייה. ( ) השאלה: איך??? מה אמור להיות ההבדל הגדול בין הFX-60, והFX שיתבסס על הK8L? (חוץ משינוי בגודל השער...)

• 7 תגובות
    • 529 צפיות
  25. Started by kkot12,

קניתי לוח של asus -RAMPAGE FORMULA אני אמור לאסוף את זה מהחנות ,השאלה שלי היא מה צריך לבדוק באריזה לפני הקניה? האם האריזה צריכה להיות סגורה ארמטית עם מדבקה מסויימת או שזה מגיע פתוח ? . אני מבקש שתדריכו אותי לגבי האריזה.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות

דיונים חדשים בפורומים