מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
האם הזיכרון שווה משהו (DDR400) או שללכת על samsung וזהו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בשבוע הבאה מעבד ולוח של AMD כיום יש לי לוח עם מעבד 1800+ אבל אני נותן אותו לאח שלי אז נשאר לי חור במחשב יש לי שני אופציות 1. לוח של ECS דגם N2U400-A עם ציפסט של NVIDIA שעולה בערך 330 ש"ח 2. לוח של ABIT דגם NF7 כנ"ל אבל עולה בערך 430 ש"ח אני לא רוצה RAID או SATA כי אין לי צורך אלא רק לוח חזק וטוב ללא בעיות משני האתרים של הביקורות זכו שניהם בתור לוחות די טובים , השאלה איזה מהם יותר מומלץ לאורך זמן. דבר שני איזה מעבד לקחת, האם יש הבדל רציני בין BARTON 2500+ ל 2600+ מבחינת ביצועים או אין הבדל משמעותי כלכך. אשמח לקבל תגובות יום טוב.
-
- 6 תגובות
- 687 צפיות
-
-
איך מעבד barton 2500 נותן ביצועים בסנדרה אשר מקבילים ל2200 מבחינת נתונים יבשים חלקכם אמרו לי שזה לפי תוכנה מראה ביצועים ירודים אבל הביצועים בשטח בתאלכס מהירים יותר מ2400 axp אבל אני עדיין לא מבין איך זה? המעבד עובד על 1830 קיבלתי בתוכנה פי סי מארק 2002 רק 5500 על המעבד בעוד שלחבר שלי יש מעבד 2400 axp והוא מקבל 6500 איך זה הגיוני? אני אשמח אם מישהו שיש לו ברטון 2500 יפרסם את התןצאות שלו וישווה אותן לשלי תודה רבה משתמש מודאג
-
- 6 תגובות
- 700 צפיות
-
-
כרגע אני משתמש בזכרון שקניתי בעבר. Micron 256MB SDRAM 133MHZ בעיקרון הוא מותאם לכניסה שבלוח האם, אני מעוניין להחליף או להוסיף זכרון Samsung 512MB DDR 400 Original אבל הבעיה העיקרית היא שהפינים הם שונים לגמרי, הsamsung יש בו 2 חורים ובזכרון הישן שלי יש חור אחד, על הלוח אם זה תואם לזכרון הישן שלי ולא נראה לי שהחדש יכול להכנס. הייתי רוצה לדעת אם יש סיכוי שהזכרון שאני מעוניין לקנות יתאים לכניסות שעל הלוח אם שלי. ועוד דבר, האם אני יכול או צריך להשאיר את הזכרון הישן שלי ולהוסיף איתו את הזכרון שאני יקנה. ד"א יש לי לוח אם pc partner, לפנטיום 4 שאין לי ממש מושג איזה סוג בדיוק אבל אני מטוב שבדרך כלשהיא קניתי מחשב דיי יקר שיכולתי כבר לקנות זול וטוב בהרבה. ניסן.
-
- 3 תגובות
- 401 צפיות
-
-
-
אני מחפש כבר פול זמן מקום שבו אני יוכל לראות כמה הספק המעבד שלי מייצר (בשביל פרוייקט קירור מים שאני עושה עכשיו) מישהו יודע היכן אני יכול למצוא את זה?
-
- 3 תגובות
- 524 צפיות
-
-
שלום חברים מודה הרבה זמן לא הייתי פה ואני לא הכי מעודכן נשרף לי המעבד הקודם שלי 2000 בגלל שהוולקנו 7 קרס לי והוא גרם לשרפה ולכן קניתי היום מעבד amd2500 512 זיכרון מה שאני ממש לא מבין אחרי שהגדרתי ללוח לעבוד ב166 הוא נותן לי בסנדרה תוצאה נמוכה משל המעבד axp2400 איך זה הגיוני גם הוא עובד על מהירות של 1830 מגה הרץ ולעומתו ה2400 עובד ב1.93 אני אשמח אם מישהו יסביר לי את ההגיון שבדבר ואת התצואה הנמוכה שקיבלתי בסנדרה תודה רבה לכולכם
-
- 10 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח אם GA-7N400V. לכרטיס רשת בלוח אם חיברתי מודם ADSL. כאשר אני מדליק את המודם המחשב נפתח. כמו כן, בתחילת הרכבת המחשב חיברתי כרטיס רשת של אינטל PCI, והמחשב לא נסגר. המחשב היה נסגר ואח"כ נפתח באופן אוטומטי. כתוצאה מכך החלפתי את האינטל לרילטק. מה אני יכול לעשות כדי להפסיק את הפתיחה האוטומטית. בדקתי בBIOS והכול על DISABLE. תודה
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 2800 800 Bus Asus P4P800 Deluxe Geil Ultra Series 512x2 333 Mhz אני רוצה לדעת מה הבדל הביצועים בין הזיכרון שיש לי (להזכירכם זה 1024 מגה בדואל אבל 333 Mhz) לבין זיכרון Geil Golden Dragon 256x2 400 Mhz (לתשומת ליבכם זיכרון זה הוא 400 Mhz אבל רק 512 מגה). האם יש הבדל גדול בין 2 הדברים שהצגתי כאן? האם אני אראה הבדל ביצועים משמעותי במשחקים? ואם יש הבדל אז מה עדיף? יש לי אפשרות לבחור אחד מ2 הדברים הללו (אבל לא שום דבר אחר אז אל תציעו לי זיכרונות אחרים כי פשוט אני לא יכול...!) נ.ב. 2 סוגי הזיכרונות הללו הם CL2 בבקשה תענו בהקדם כי זה מאוד חשוב ואני צריך לדעת דחוף (אם אפשר לבסס את התשובות שלכם על משהו אז בבקשה תבססו כי זה מאוד מעניין אותי ואני) תודה לכולם מראש!
-
- 39 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המחשב מיועד בהתחלה לשימשים של משחקים וכאלה ואחר כך כנראה לקצת אובר קלוקינג לכרטיס מסך אולי למרות שלא נראה לי שאצטרך...מי הלוח היותר טוב?
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
המאורר שעל המעבד עושה לי רעש.. יש לי פנטיום 3 450 מגה הרץ.... אמרו לי להוציא את המאורר ולשמן..? נגיד והצאתי..!! איפה משמנים..? לאן אני יתיז שמן !!?!?!?!?
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח למחשב החדש שלי ואני מתלבט בין ה nforce 2 SL של אביט ל 8rda3+ של איפוקס ובעיקרון חשבתי לקחת את האיפוקס בגלל הכבלים העגולים ועוד משהו ששכחתי, עד היום שגילתי שבאיפוקס אין את הכרטיס קול של הסאונדסטורם וההתלבטות חזרה ובגדול... מכיוון שאתם מומחים אני אשמח לשמוע את העיצה שלכם תודה מראש חברים
-
- 8 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בתקופה האחרונה (חודשיים) שאני מדליק את המחשב יש רעשים של אחד המאווררים... ורק אחרי איזה 15 דקות מהדלקת המחשב זה עובר.. החלטתי לפתוח את המארז וגיליתי שזה מהמעבד.. עשיתי רוח ויצא מלא מלא אבק... הכנסתי קיסם וניקיתי טיפה אך עדיין הרעש לא עובר !! מה אפשר לעשות !? האם מומלץ להוציא את המעבד ?! מה אתה מציעים.. בבקשה תפרטו תודה רבה לכולם !
-
- 7 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי עוד מחשב בבית והוא: INTEL CELERON 400 64SDRAM ולוח אם של אינטל se440bx-2 http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/se440bx2/ מכיוון שאחותי עובדת על המחשב יום יום באיי סי קיו וכל מיני גלישה וזהו הוא התיישן כבר מזמן ואני לא מעוניין בשדרוג כי המחשב עובד בסדר יחסית לאחד בן 6 שנים... הקיצר אני רוצה להוסיף לו עוד 128SDRAM כדי שיהיה קצת יותר מהיר אני יודע שהמערכת היא חרא אבל זה מספיק לאחותי... ??? השאלה היא איזה זכרונות יתאימו ? האם אלה בסדר? http://www.pch.co.il/docs/pd1018970756.htm http://www.pch.co.il/docs/pd1009801659.htm ובכלל אם זכרונות אחרים זולים יתאימו תוכלו לתת לי קישור? בתודה רבה ניב
-
- 11 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
אין איזה גירסא חדשה לה גגביט 8sq800?! אין איזה גירסא חדשה כי אני רואה כל הזמן באתרים שזה מתדעכן כרגע הגירסא ביוס שלי היא f9
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מישהו רוצה למכור את הלוח והמעבד שלו, כמה זה שווה מעבד פנטיום 4 - 2 גיגה - באס 400 לוח גיגהבייט : GA-8pe667 דף המוצר: http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8PE667.htm
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
רציתי לדעת על איזה ערכת שבבים מבוסס הכרטיס ואיזה כרטיסים עתידים לצאת עם ערכות שבבים טובות ל AMD 64BIT 3000+ ומתי? (וכמובן אם יש מחירים משוערים)
-
- 7 תגובות
- 572 צפיות
-
-
הנה המפרט שלו: PI133MHZ לוח ASUS 64MB SDRAM VOODOO1 8MB המחשב נוראי וזה ברור עכשיו צריך שדרוג למטרות משחקים עד 1200 ש"ח יש לי כבר מארז ,ספק 300 W , כרטיס מסך GF2 400/200 MX 32MB, מודם V92 , כרטיס קול VOICE 128BIT כל מה שאני צריך זה לוח אם מעבד וראם :-\
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה חברה הכי טובה יש לי כבר אני רק משדרג אותם מה החברה הכי טובה היום ? אני רוצה 2 של 256 או שעדיף 1 של 512 המחשב שלי הוא AMD 2500 ABIT NF7 120 גיגה RADEON9200 אני רוצה את ההמלצות הכיטובות כי אני רוצה להזמין מחר מהחנות מה עדיף 1 של 512 או 2 של 256 ושל איזה חברה ושיהיה הכי טוב ל OC שיהיו ביצועים טובים עד עכשיו חשבתי על GEIL מה אתם אומרים<?
-
- 13 תגובות
- 917 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב עם מעבד אינטל פנטיום סלרון ישן המאוורר שלו התחיל להרעיש ולהסתובב לאט.... איזה מאורר בדיוק אני צריך לקנות? (אודה אם מישהו יתן לי לינק ישיר לחנות) כמובן מאורר ג'נרי פשוט תודה
-
- 8 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אולי אחת ולתמיד מישהו יסביר לי את ההבדלים בין אינטל וAMD? איך במהירות שעון זהה הAMD מהיר הרבה יותר? איך במהירות FSB800 אתם עדיין אומרים שהAMD מהיר יותר? ומה מקביל במהירות לאינטל 4 2.6 800 מבחינת AMD (כולל לוח אם וזכרונות דואל DDR400)?
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-
-
אני עומד להרכיב מחשב חדש ומתלבט כמה זיכרון לקחת המעבר מ 256 ל 512 היה קל ופשוט מכיוון שמאוד קל לזהות ש XP ו 256 לא הולכים ביחד עכשיו אני מנסה לברר עם 512 זה טוב או ש 1024 זה יותר טוב מישהו חקר את הבעיה ?
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לחבר שלי מחשב עם לוח rdram ל P4 מותקנים לו במחשב שתי שורות של 64MB .מסוג PC800 . הוא רוצה להוסיף עוד שתי שורות 64MB . כדי לדעת איזו מהירות זכרון יש לו במחשב וכדי לייעץ לו איזה זכרון לקנות למען התאימות , הרצתי aisa ושם כתוב שמותקן לו ( 2X64 pc800(400Mhz אני חשבתי עד היום ש pc800 משמעותו 800MHZ . אז למה כתוב ב Aida בסוגריים 400Mhz ?
-
- 2 תגובות
- 484 צפיות
-
-
טוב השאלה העיקרית שלי היא: איזה לוח אם עדיף: Asus P4P800 Deluxe או MSI Neo2 LS (שתיהם עם אותו ציפסט 865PE) יש לי 2 דברים שעל פיהם אני רוצה לדעת מה כדאי...: איזה עדיף מבחינת ביצועים (בייחוד במשחקים) ואיזה יותר איכותי מבחינת בעיות (אם יש לאחד מהם בעיות מסוימות או שהוא נוטה להתקלקל...)? השאלה השנייה שלי היא איזה זיכרון עדיף? Geil Golden Dragon 256x2 400 Mhz או Geil Ultra Series 512x2 333 Mhz ? זו שאלה תאורטית כי כבר (כפי שרואים במפרט שלי) יש לי את הזיכרונות 333.... (הלוח אם עדיין אין לי למרות שהוא רשום במפרט...לכן אני שואל כדי להחליט איזה לקנות...) אני מבקש שהתשובות יהיו לא על פי סתם כי למשל לאזוס יש שם טוב יותר... אלא על פי ידע או ניסיון... בבקשה עזרה כמה שיותר מהר כי אני ח…
-
- 4 תגובות
- 528 צפיות
-