עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Yotam_,

אז ככה.. (מה שבכוכבית זה מה שאני רוצה לשדרג) כרגע יש לי: AMD Athlon 1400mhz (די ברור.. לא הXP) * ASUS A7M (לוח אם) * DDR 256mb, אני לא זוכר כמה זה במה"צ, אבל זה אמור להיות 2100, 166 אם אני לא טועה? * ATI Radeon 9800 pro די בזבוז על כזה מחשב, ובגלל זה אני רוצה לשדרג. אני לא רוצה ולא צריך איזה 3 ג'יגה הרץ, וגם לא ג'יגה ראם. אני מחפש משהו בסביבות ה2500 מה"צ, לוח אם שתומך בAGP 8X (זאת הבעיה העיקרית עם הנוחכי), ואין לי ממש מושג לגבי זיכרון, אבל 256 לא יחזיק עוד הרבה כנראה. כמובן.. בעית התקציב, כמה פחות ככה טוב. אני לא מעוניין בהצעות\רעיונות להכי-הכי, כי את זה עם כל הכבוד גם אני יכול לעשות כרגע אני -חושב- שזה אמור לעלות בסביבות האלף-אלף חמש מאות, אבל זה לא אומר שא…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. התקציב הוא 1300 לא יותר...הוא צריך לוח,מעבד,זיכרון ומארז כנראה... תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 850 צפיות
  3. Started by X-Style,

שבדרך כלל אתם כותבים את זה ככה: Bla [200 NIS] 2 Total: 2000 NIS אני בטוח שאתם לא זוכרים את זה בעל פה תודה

• 2 תגובות
    • 521 צפיות
  4. Started by gal,

אז ככה קניתי עכשיו מערכת של amd ואני נורא מרוצה.עכשיו יש לי לוח של גיגה בייט 7vt600 L וקניתי שתי זכרונות של קינגסטון 256 DDR 400 ויש לי על הלוח 3 סלוטים לזכרונות ורציתי לדעת האם כדאי לשדרג לעוד 512 בסטיק אחד והאם אני חייב שזה יהיה אותה חברה של זכרונות כי הבנתי שיש לפעמים התנגשויות בין הזכרונות וממש לא בא לי לרוץ חזרה לחנות ולהגיד שהזכרון לא מתאים ועושה בעיות ועוד דבר: בחנות שחשבתי לקנות אין סטיק אחד של 512 של אותה חברה רק ב-256 ואין לי עוד סלוט ספייר אני חייב סטיק אחד של 512 של אותה חברה האם למישהו יש מושג איפה יש חיה כזאת באזור חיפה נהריה קריות?? והאם באמת יש צורך לשדרג את הזכרון שלי האם אני ארגיש בהבדל?? תודה

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  5. Started by baraksaar,

יש לי 512 מגה 400 מגה הרץ והם 2 של 256 השאלה שלי היא האם כל אחד מהם חייב להיות 400 מגה הרץ הוא כל אחד מהם 200 מגה הרץ??

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  6. Started by baraksaar,

אם יש לי זיכרון עם 400 מגה הרץ אז זה אמור להיות 2 מודולים שכל אחד מהם 200 מגה הרץ?? יש לי dual ddr 400mhz 512mb

• 1 תגובה
    • 449 צפיות
  7. יש לי 3 כרטיסי זכרון. אחד של 512 DDR ושניים של 256 DDR לא משנה באיזו קומבינציה אני מחבר שניים או שלושה המחשב עושה לי אתחולים פתאומיים אקראיים עם כרטיס אחד לא חשוב איזה הכל עובד כשורה. יש למישהוא פתרון ? ואני צריך גם המלצה ללוח אם חדש אם אני לא אצליח לפתור את הבעיה. אין חשיבות למחיר אבל שתהיה לו תמיכה לכמה שיותר כוננים לפחות 8 כונני ATA רגילים. שיהיו לו הרבה חיבורי USB לפחות 6. לפחות 4 חיבורים לזכרונות ושיהיה כמובן מהיר ואמין. תודה מראש DEMULTI

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  8. Started by gshhar,

פשוט יש לי הזדמנות לקנות אחד כזה במחיר ממש זול,אבל מה ההבדל בינו לבין ה-REV 2.0?

• 0 תגובות
    • 454 צפיות
  9. שלום. יש לי וינדוס 98 על מחשב 2.4. מדיה פלייר באינטרנט אני לא מצליח לראות בפס רחב במיוחד בsteaming (צפיה דרך האינטרנט). גם בסרטים על תקליטור יש הרבה פעמים בעיות. מה שקורא זה או שהמחשב נתקע או שנופל למסך כחול. ניסיתי הכל - בדיקות וירוסים, התקנת כל המקודדים שאפשר ונאדה. יצויין כי במחשב הנייד שלי אני גולש מצויין עם אותו מכשיר את אלקטל לפס הרחב. ורואה סרטים מעולה. לאור כל זאת - האם יתכן שבעיה בלוח אם/כרטיס מסך/כרטיס קול היא הגורמת שלא אוכל לראות טוב במדיה פלייר?

• 2 תגובות
    • 469 צפיות
  10. Started by weinman,

אני שוקל להחליף את לוח האם הקיים בלוח חדש עקב בעיות התאמה לדיסק קשיח של 200 מ"ב ומעלה מפרט קיים: לוח:Gigabyte GA-7VRXP גירסת ביוס F12 מעבד: AMD Athlon XP 1800+ זיכרון: 512 MB PC2700 DDR SDRAM כפול 3 אני מחפש לוח חדש יותר, מקביל מבחינת כל הפיצ'רים הקיימים של הלוח ושיהיה תואם לאחור למעבד ולזכרונות. אני לא זקוק להכי חדש ומתוחכם אבל שיאפשר לי בעתיד לשדרג לברטון 3000 עדיפות ל Gigabyte בשל התאמה לחלקים ואביזרים שיש לי כבר. אפשרות ל USB BOOT היא יתרון אבל לא חיוני כל הדיסקים הקשיחים - ארבעה במספר - הם ATA ואני לא מתכוון להחליף אותם. תודה

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  11. בלוח האם הזה (epox 8k5a2 פלוס) יש 2 חיבורי IDE רגילים ועוד 2 חיבורי RAID שהבנתי שהם יכולים לתפקד גם כחיבורי IDE רגילים נוספים. אני חיברתי אל אחד החיבורים האלה 2 דיסקים קשיחים (על כבל אחד של 80 גידים), ג'ימפרטי אותם, ובאתחול ה RAID config utility אפילו מזהה אותם כ primary master ו slave, אבל (!!) שם המערכת נתקעת ולא ממשיכה באתחול... לא מתקדם וגם לא נכנס לקינפוג ה RAID (אמור להיות Ctrl+H). כל מקרה אני כבר אובד עצות. ניסיתי בלי ג'מפרים, עם, על כבלים נפרדים... לא יודע מה עוד. יש לכם עצות? אם זה לא יצליח אצטרך לקנות כרטיס PCI-to-IDE תודה נ.ב. חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובות לבעיה...

• 0 תגובות
    • 497 צפיות
  12. Started by J.allmighty,

שלומות... תסתכלו בבקשה במפרט לי אני חושב להחליף את המעבד 1.8 ל 2.8C השאלה היא, האם אני ירגיש בהבדל ? (קחו בחשבון שמעבד הספציפי זה 1.8 לא ניתן לבצע OC )

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by bluemail,

בסיסי יחסית התומך במעבד היוצא בתקופה הקרובה ...(הכוונה ל intel prescott)

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  14. Started by Dtour,

שלום חברים, אשמח להמלצה מה יותר מהיר/טוב/ מומלץ Athlon XP2700 או P42.6 800 HT? בברכה, Dtour

• 10 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by ward,

תראו על התמונה שהעליתי רשום על המעבד 2001 זה אומר שהוא יוצר ב 2001 ?? אם כן אז.....................................

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  16. Started by Tomerm,

אני מודה לאלה שענו לי על הנושא הקודם בקשר של להעביר SDRAM ללוח אם חדש. הפעם אבקש המצלה אישית ללוח אם חדש וטוב, ל DDR. לאו דוקא לפי נתונים ומפרט טכני, אלא גם לפי המצלה וניסיון אישי, בקיצור מה יש לכם וכמה אתם מרוצים ממנו... ודה, תומר.

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by EagleX2,

שלום... כאשר קניתי את המעבד הנ"ל (לפני כמה שעות ) אמרו לי שמגיעה איתו מישחה טרמית להפתעתי הרבה הגיעה פד טרמי... רציתי שתמליצו לי על משחה טובה והאם כדאי לי להשתמש במדריך באתר?

• 12 תגובות
    • 892 צפיות
  18. Started by gshhar,

הם נחשבים טובים אבל הם פשוט יקרים או מה כי שמתי לב שכל ההמלצות על מפרטים הם בד"כ עם לוחות של ABIT או MSI .

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  19. Started by Tomerm,

אז ככה, אני לא בקיא ברזי לוחות האם החדשים ומה שהם נותנים אבל... כרגע יש לי לוח אם של ASUS P4S133 ובו 512K של SDRAM. אבקש המלצה ללוח אם חדש וטוב (כולל טווח מחירים אם אפשר) ללוח שבתחילה יהיה אפשר להעביר את ה SDRAM הנוכחי אל לוח האם החדש, ובעתיד לקנות זיכרון DUAL DDR טוב. המון תודה מראש, תומר.

• 4 תגובות
    • 507 צפיות
  20. Started by ccc,

Asus A7N8X-X , פתאום אני מגלה שאין לו דואל ... איך זה יכול להיות? כל כך היה קשה לשים את זה? זה לא נותן עכשיו שום יתרון על לוח של 100 שקל. אולי אני טועה וכן יש?

• 4 תגובות
    • 547 צפיות
  21. שאלתי ככה מעבדי AMD היום שולטים מבחינת ביצועיןם מחיר הכול השאלה היא אם הם ימשיכו גם בעתיד לעשות מעבדים טובים כמו עכשיו או ש אינטל תעבור אותם בהרבה כי אינטל יושבת כלכלית יותר טוב בהרבה מי AMD ומה שבטוח שלמי שיש יותר כסף מנצח אז מה יהיה בעתיד מה שאני יודע ז שלאינטל יש כבר תוכניות לעתיד כאילו בידיוק מה היא תעשה וזה ואני לא יודע אם AMD יוכלו בעתיד להתקרב ל אינטל !

• 4 תגובות
    • 697 צפיות
  22. כרטיס קול 16BIT של קריאיטיב במערכת הפעלה WIN XP שומעים שרוט ומעוות בו זמנית קיימת מערכת הפעלה שניה על המחשב WIN 98 והסאונד נשמע מצויין כל הדריוורים מעודכנים בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  23. Started by dvirf1,

במפרטים המומלצים באתר בקטגוריית משחקים 10,000 ש"ח רשום המעבד: Athlon64 3000+ במחיר סביר של 1500 ש"ח הבעיה היא שכשאשר חיפשתי את המעבד הזה בחנויות שונות לא מצאתי אותו אבל מצאתי את: Athlon XP 3000+ 2 שאלות: 1. קיים בכלל דגם כזה (Athlon64 3000+) או שהתבלבלו בטעות בכתיבה? איפה אני יכול למצוא אם קיים? 2. מה ההבדל בין המעבד השני שהזכרתי פה לראשון?

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  24. איפה ניתן למצוא את רשימת הסטפינגס של barton 2600? אפשר לקבל לינק בבקשה? תודה.

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  25. Started by dvido,

/תוכן ההודעה נמחק/

• 1 תגובה
    • 469 צפיות

דיונים חדשים בפורומים