עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gizunt,

איזה לוח אם אמין יש לAMD ATHLON 2400 והאם אולי עדיף BARTON 2500 חוץ מזה האם CELERON בא בחשבון (אם לא אז למה)

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by hagay21,

מישהוא יודע היכן ניתן לרכוש זכרונות של וינבונד 400 או סמסונג יש שנייה 512

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  3. Started by Alyakimi,

שלום לכם המומחים. יש לי מערכת כדלהלן: CPU Athlon XP 2200+ MBoard Asus a7n8x deluxe Mem 512DDR*2 Samsung Vid Albatron 6600GT 128mb האם שווה לי לשדרג את המעבד, או שמא הוא יכול להספיק לי כרגע (מתכנן קצת לנסות להריץ בקרוב משחקים, כשיתפנה לי זמן מהלימודים), ועלי לחכות עד שאשדרג לוח אם ואיתו אחליף את המעבד? ואם כן, לאיזה מעבד, כאשר הדגש הוא על עלות תועלת? יודגש שאני לא עושה OC, פחדן מטבעי. תודה על תשובה.

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  4. שלום, ברצוני לבדוק האם לוח האם שלי תומך SATA (לצורב די וי די). הלוח הוא של חברת ABIT, והנתונים שלו מתוכנת CPU-Z: NF7II SERIES NVIDIA NFORCE-MCP2S ניסיתי למצוא לפי זה אם הוא תומך או לא אבל די הסתבכתי בגוגל. מישהו יכול לעזור לי עם זה? תודה

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  5. Started by SmurFin,

הוספתי עוד 2 ג'יגה למחשב שלי בDOS אני רואה 4 ג'יגה בWINXP אני רואה 3 ג'יגה בדקתי את זה עם אוורסט ומראה 4 ג'יגה אני אשמח להסבר ומה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by hag911,

אני קונה את ה-Asus blitz formola ראיתי מה זה כולל בתוך הקופסא, ולא הבנתי מה זה שני המאוררים האלו בתמונה אם תוכלו להגיד לי אני אשמח..... http://www.hardspell.com/pic/pic.asp?picurl=http://www.hardspell.com/pic/2007/8/6/d7f22ee4-0f10-440f-b335-f66d2af8eb59.jpg תודה..

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by FARKASH7,

אני צריך שילוש לחבר שלי מבוסס AMD 64 ביט אני לא כול כך מכיר את המעבדים הללו ואת הלוחות לכן אני מבקש מאלה שמכירים טוב להמליץ השילוש הוא לא בשבילי אלה בשביל חבר שיש לו בקשה אחת זכרונות קינגסטןון בכלבד על תגידו למה והוא רוצה תקציב אין הגבלה כי הוא עשיר אבל על תיתנו סתם מכונות מטורפות אלה משהו שיתן ביצועים מצויינים ביחס טוב למחיר (1024 זיכרון!!!).

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  8. מה ההבדלים ביניהם? האם אחד נחות משמעותית מהשני? הזמנתי את הds3l והוא לא במלאי אז הציוע לי את הs3g במקום... כדאי להתפשר? מדובר ב40 שקל פחות בערך. תודה

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  9. Started by Azmodan,

אני נתקלתי שמודמי ה-ADSL של בזק, ה-ALE070 וה-ALE130 לא עובדים עם לוח האם המצוין למעלה (גם אצלי וגם אצל חבר שלי). אני מעוניין לדעת האם מישהו אחר ניתקל בתופעה? האם הדבר כולל גם מודמי USB של הכבלים (ה-motorola SB4200 ליתר דיוק). פשוט, הלוח אם הנ"ל מצויין (למעט הקטע של המודמים, הUSB עובד עם כל דבר אחר) ואני מעוניין לקנות לוח Gigabyte לפנטיום 4 האם יש לוחות אם של חברות אחרות בהם ישנה תופעה כזאת?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  10. Started by computer_freak,

1. מה ההבדל בין ata ide atapi udma ו uata אני יודע ש ide ו אטאפי זה אותו דבר (נראה לי) ודימאי זה גישה ישירה לזיכרון בלי התערבות של המעבד 2. אבל למה במנהל התקנים רשום Udma5 ולא uata100??? תודה לכל העונים וחג שמח

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  11. Started by omri232,

עכשיו זה רציני! ובכל הכנות תענו לי דבר ראשון המעבד AMD Athlon 64 X2 6000+ Socket AM2 Box יש הבדל גדול בביצועים בין הלוחות אם האלה: 1) GIGABYTE GA-M61P-S3 - עולה 421 2) Asus M2n-E - עולה 511 אם אחד יותר טוב מהשני איזה מהם והאם זה בהרבה ובכל הכנות כי אני רוצה שמשחקים ירוצו על המחשב הכי טוב שאפשר משחקים כמו [crysis,ut3,COD4] תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  12. אם כן אשמח אם תציינו לי דגמים... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  13. שלום לכם! אני מעוניין לקנות מעבד Athlon64 Socket 939, זכרונות 500MHZ ולוח אם תואם ויש לי כמובן גם שאלות: *האם יש הבדל ביצועים גדול יחסית בין ה A64 3500 לבין הA64 3000\3200? (תזכרו שאני מדבר על אלה שבסוקט 939). *מהם הזכרונות הכי משתלמים ונותנים יחס ביצועים-כסף הכי טוב? (וכמובן שגם טובים לאוברקלוק). *מהו הלוח-אם תואם סוקט 939 שהכי טוב לאוברקלוק הקיים בארץ? ומהו הלוח-אם התואם סוקט 939 שהכי טוב לאוברקלוק הקיים בעולם? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by liav12,

אפשר לעזור?..איך אני מעדכן את הביוס שלי ללוח אם של אינטל D850GB (לא לצחוק...) מתוצרת של AMI משהו כזה...

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  15. Started by barak_i,

איך אני יכול לבדוק מה המהירות של הזיכרון שלי במחשב? יש איזה תוכנה או משו? ???

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  16. Started by amos700,

יש לי מעבד 2.8 שתומך ב fsb 533 סוקט 478 ולוח של asus p4p800 se האם כדאי להליף למעבד זה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14992&catid=802 יש לציין שהמחשב שודרג ללוח חדש והוספת זיכרון 1 גיגה וכרטיס מסך 6600

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by omrij,

שלום לכולם האם כדאי לקנות זכרונות BH5 ל p4 3.0c(הבנתי שאפשר להגיע ל 433 ב 2-2-2-5 ב 2.75v) או לחכות ל 3200xl החדשים של corsair?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  18. שלום לכולם יש לי החלטה עד 6 וחצי אם להחליף את הלוח אם והמעבד שאמרתם לי שהייתי יכל להביא משו יותר טוב באותו כסף http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372188.0 מעבד AMD Phenom X3 8650 Box לוח אם DFI LANParty DK 790FX-M2RS זה מה שקניתי ואמרתם לי תתחדש אבל לא רוצים לבאס אותך הייתה יכל להיבא משו יותר טוב עכשוי אני יכל להחילף אבל עד השעה 6 וחצי כי אז החנות נסגרת ומחר אני מקבל את הAMD בבקשה תעזרו לי החנות היא SKYPC לאיזה מעבד ולוח שווה להחליף?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by dudeil,

שלום רב, לא מזמן רכשתי מחשב חדש. רכשתי 2G זיכרון DDR2 במהירות 667Mhz של חברת CEON. פתחתי את המחשב על מנת לראות שאכן זהו סוג הזיכרון שמותקן ואכן זהו הזיכרון שמותקן. על פי הBIOS מהירות הזיכרון היא אכן 667MHZ אבל כאשר אני מריץ תוכנות BenchMark ותוכנות אחרות שמטרתן לתת מידע על החומרה אני נוכח לדעת שמהירות הזיכרון היא 333MHZ (למשל בCPU-Z) איפה כאן הבעיה? יש לי לוח אם של MSI מדגם k9n neo ומעבר Athlon duo 4200. אני מריץ ויסטה. אשמח לתגובה בהקדם

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by JaguArrrr,

AMD Athlon 64 3000+ Albatron K8X800 Pro (בדקתי את ההבדל בין ה pro ל pro ii ואני לא צריך סאונד 8 ערוצים) OCZ 512MB DDR PC3200 400mhz Revision 2 Performance Series יש מקום לשיפור? ומה ההבדל בין ה Premium ל Performance של OCZ ?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by Ghosthunter,

שלום אנשים, ברצון מכר שלי לשדרג את המחשב שלו. יש לו כבר זכרונות DDR כך שלא צריך. הלוח חייב להכיל כרטיס מסך. אם יש הצעה מעניינת(שנכנסת בתקציב) עם זיכרון DDR2 אשמח לשמוע גם אותה.

• 7 תגובות
    • 549 צפיות
  22. היי, כרגע מותקנים אצלי 4 מודולים של 256. אני רוצה להוסיף זכרון וחשבתי להחליף רק אחד מהם במודול של 1GB (זה פשוט הכי חסכוני כך). האם זה אפשרי בבורד שלי? הבורד עובד בשיטת dual channel כך שבערוץ אחד יהיו לאחר ההחלפה שני מודולים בגודל שונה. עוד שאלה, מה ההבדל בין cl2 ל cl3 והאם זה קריטי עבור המערכת שלי? עוד שאלה, האם זה ישפר את ביצועי המחשב במשחקים ב vista? תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by Born2Kill,

השאלה בכותרת.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  24. Started by tomystein,

יש לי מחשב עם לוח אם של GIGABYTE דגם GA-K8NF-9 סוקט 939 מישהו יכול להגיד לי אם זה תומך בESATA. אני רוצה לקנות הארד דיסק נייד של WD שיש לו יציאה של ESATA שתומך במהירות של עד 3 GB בשניה ואני צריך לדעת אם יש לי לאן לחבר את זה במחשב.. תודה!

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  25. השאלה הנצחית - מה עדיף אינטל או AMD. לאור ירידת המחירים המשמעותית במעבדים התקציביים אני חושב לשדרג למחשב חדש. אבל אני עדיין מחפש להיות בתג מחיר של 3500. הבעיה שלי היא כזו - האם כדאי ללכת על מעבד כפול ליבה מהדור הישן של אינטל לעומת חד ליבה של amd. בדקתי בנצ'מרקים ונראה שלרוב יש יתרון לאינטל על פני amd במעבדים שציינתי בכותרת אבל : א. מה עם פליטת החום ? לא עדיף amd ? ב. אולי דווקא אינטל בגלל ארכיטקטורה של כפול ליבה ולקראת יציאתה של הויסטה שאמורה לתמוך במעבדים אלה. הייתי רוצה לשמוע את דעתכם - מתוך כוונה שהמחשב הזה אמור להיות מחשב שבו אני אעשה שימוש לצרכי מולטימדיה (ישומים גבוהים ונמוכים כאחד למשל עריכה בפרמייר ועיצוב אתרי אינטרנט), אבל לא למשחקים. וכמובן לישומים משרדיים, א…

• 3 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים