עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by darkman,

בקיצור יש אחד בצבע אדום ואחד ירוק אני לא רוצה שהם ידלקו מה עושים? האם אפשר לשים עלהם איזולירבנד?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  2. Started by boxer555,

טוב אז ככה חברים אני צריך פה תגובות רציניות ואמיתיות ככה שאנשים שמבינים שיענו בבקשה. אז ככה את המפרט שלי ניתן לראות בצד הלוח אם העכשיוי שלי הוא MSI P6N SLI והלוח שאני רוצה לקנות הוא ASUS P5N32-E SLI. ברצוני לשדרג משום שקשה לבצע OC עם הלוח שברשותי כרגע כלומר יש לי E6600 ואני מגיע גג ל3.5 GHZ עם כל הניסיונות זה הכי גבוה ויציב שהצלחתי להגיע. אז השאלות הן: האם החלקים שברשותי (ניתן לראות בצד) יתאימו ללוח אם שברשותי לרכוש? האם יהיה שיפור משמעותי בOC שאני מתכוון לעשות בין שני הלוחות? האם יהיה שווה לקנות את הלוח הנ"ל בשביל ביצועים בOC ובכללי? האם הלוח שווה מבחינת כסף? האם הוא יותר טוב מהASUS COMMANDO מבחינת ביצועים בOC וביצועים בכללי? תודה מראש לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  3. Started by MetalB,

שלום! אז ככה: יש לי מעבד פנטיום 4 1.3GHZ שזה הדגם הישן ביותר של פנטיום 4... :'( בכל מקרה אני מחפש לקנות לוח אם שיתאים לו אני מעוניין שיתמוך ב- AGPx8 ושיתמוך בזכרון DDR333 וגם עדיף שיהיה מבוסס על צ'יפ i845 אני לא רוצה שיהיה לו כרטיסים כמו כרטיסי קול וכרטיסי מסך מובנים... היתי שמח אם תציעו לי הצעות ותרשמו גם את שם החברה והדגם. תודה!

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by clarnibass1,

שלום לפני שלוש שנים בערך עשיתי מחקר די רציני ואובססיבי על רכיבים למחשב עד שהחלטתי, קניתי, והרכבתי. היום השמות השתנו ובגלל שהמחשב הפעם (בניגוד לפעם קודמת) לא מיועד למשהו כל כך ספציפי לא השקעתי את אותו זמן. את הרוב החלטתי אבל יש כמה דברים שאיכשהו המוכר שכנע אותי, או שפשוט לא הייתי מודע. אלה רק כמה דברים קטנים בקשר למעבד וללוח האם. המחשב מיועד לדברים רגילים כמו אינטרנט וכו' אבל יש כמה תוכנות שאני משתמש שיכול להיות מעצבן אם הם טיפה איטיות. יש לי עוד זמן לשנות את דעתי תוך איזה יום יומיים (עד שזה מוכן). בהתחלה רציתי מעבד Core2 Duo E8400 אבל שוכנעתי שדגם E7200 יהיה מספיק וכמעט לא ארגיש בהבדל. ההפרש במחיר 200 ש"ח. האם יש טעם בכל זאת להתחרט ולקחת את ה-E8400? בקשר ללוח אם, הקייס שא…

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by dudeil,

שלום רב, לא מזמן רכשתי מחשב חדש. רכשתי 2G זיכרון DDR2 במהירות 667Mhz של חברת CEON. פתחתי את המחשב על מנת לראות שאכן זהו סוג הזיכרון שמותקן ואכן זהו הזיכרון שמותקן. על פי הBIOS מהירות הזיכרון היא אכן 667MHZ אבל כאשר אני מריץ תוכנות BenchMark ותוכנות אחרות שמטרתן לתת מידע על החומרה אני נוכח לדעת שמהירות הזיכרון היא 333MHZ (למשל בCPU-Z) איפה כאן הבעיה? יש לי לוח אם של MSI מדגם k9n neo ומעבר Athlon duo 4200. אני מריץ ויסטה. אשמח לתגובה בהקדם

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  6. Started by ofirtz,

אני מתכוון לקנות את הלוח של msi rc410ml x300 ati איך הלוח?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  7. נגמר לי המקום ב- 20GB. :-\ ואני רוצה לקנות הרדיסק של WD בנפח של 80GB. השאלה היא האם הלוח שלי יזהה אותו? האם אפשר לקנות מתאם PCI IDE שיקבל אותו? אם יש למישהו פתרונות אז שיציע חופשי! אלעד

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by shuy,

שיכולה לרוץ מ-BOOTABLE CD (עם דגש על CD, אני יודע שיש תוכנה כזאת עבור 1.44, ואפילו יש לי כונן, אבל לך עכשיו תמצא דיסקט...). תודה.

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  9. Started by gigabot,

כותרת. לOC כן או לא?

10. Started by coolmeen,

שלום, חבר שלי רוצה לקנות מ KSP את המפרט הבא מעבד: AMD 3000+ 64 BIT (845 שקל) לוח אם: Gigabyte K8NF-9 (621 שקל) זכרון: 512 MB A-DATA ((285 שקל אני חושב שזה בסדר גמור מה דעתכם? והאם במקום DDR כדאי לבחור DDR II שעולה פי 2?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  11. Started by EAD,

שמתי לב שבאופן כללי לאחרונה הייתה ירידית מחירים בDDR3. כיום 4 ג'גיה של חברה איכותית כמו OCZ ובמהירות של 1600 או יותר, אפשר להשיג במחירים של 1500-1800 (1800 ל2000MHZ!!) אז האם עדיין הזכרונות האלו לא כדאיים? או שאפשר להגיד שעבור 1500 שקל כבר מתחילים להיות שוים למחשבי HIGH END ?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  12. Started by finish,

חיפשתי מלא פעמים זיכרון שאני צריך בשביל להשלים ל1GB את המחשב שלי אני צריך זיכרון A-DATA DDR 400MHZ CL2.5

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by climax,

בדקתי בכל התוכנות CPUZ 1.21, EasyTune4 שהגיעה עם הלוח אם של גיגהבייט ובהם אני רואה שה voltage במעמבד שלי לא יציב! הוא על 1.450-1.470 כל הזמן במקום 1.500 מפרט: AMD Athlon 64 3000+ SH7-C0 (not cool'n'quiet) Gigabyte K8VT800 Pro mobo 512 MB GIEL - stock fan 330W PSU TRUE

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  14. אני רוצה לקנות סטיק זיכרון של גיגה ddr לא ddr2 כי הלוח שלי תומך רק ברשאון.. עכשיו אני רוצה להיות בטוח שהלוח אם שלי תומך בכרטיס אחד של גיגה(אני לא יכול512*2 בגלל שקליפס של אחד הסולטים שלי נשבר) ושאני לא סתם אקנה.. הלוח אם שלי זה: Motherboard Name MSI PT8 Neo-SR (MS-6799) תודה מראש על העזרה ,רותם.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  15. אני מעוניין להתקין מאוורר לוח האם הזה שיש לי http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8IPE1000-G%20(Rev%204.x).htm מצאתי את החיבורים עכשיו איזה מתח של מאווררים אני יכול לחבר כאילו כמה וולט? תודה

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by Dvich,

2 שאלות 1. מה עושים הMHZ בזכרונות? 2. מה עושים התזמונים בזכרונות? תודה!

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  17. http://www.imperia-pc.com/ProductDetails.aspx?pid=341 זה בישביל המערכת השנייה שלי כך שיהיה במערכת הראשונה שלי 2x512 2x256

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  18. יש לי הבעייה מאוד מוזרה לפעמים די קרובות זה לא מראה לי את הטמפ' גם לא בביוס זה רושם לי faild מה אני עושה ? דרך אגב הלוח אם הוא Gigabyte GA-8S655TX Ultra מעבד 2800 פרסקוט [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by gotex,

לוח שהדאים לפנטיום די ופנטיום מתאים גם ל CORE 2 ואיזה ערכת שבבים איזה סוקט והאם הערכות שבבים הם זהות בין CORE2 לבין PENTUIM

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  20. Started by OuTsIDe,

טוב חצי שנה אני כבר לא מיתעניין בכל הקטע במחשבים ועכשיו חזרתי לזה שוב ולאחר שחזרתי ראיתי את הלוחות EP35 מה ההבדבל בינו לבין ה P35 הרגיל? ומה זה ה E הזה ביכלל? תודה.

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by Fungus Funk,

CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard Name Intel Maryville D850MV (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM)

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  22. Started by the_big,

ראיתי מעבדים באינטרנט ולא הבנתי משהו אחד ליד כל מעבד היה רשום או box או oem או tray מה הפירוש של הסימנים האלו?????

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  23. בכולם מדובר על לוחות של גיגה בייט. מדובר על לוחות של גיגה בייט: GA-N650SLI-DS4 GA-P35-DS3 GA-965P-DS3 revision 3.3 השניים הראשונים עולים אותו הדבר והאחרון מן הסתם זול יותר בקרוב ל200 ש"ח. שווה להשקיע על הדור הבא? מה הייתרונות לעתיד וכיום? תודה מראש רום

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  24. השאלה בכותרת, תודה.

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  25. Started by Royz,

היי, מי יותר טוב? זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=16236 או זה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1377&products_id=15704 תודה...

• 0 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים