עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by abo,

שלום! יש לי מעבד P3 866MHZ איך אני מוצא לו לוח אם מתאים?

2. היי, אני מריץ את התוכנה OCCT כדי למתוח את הזכרונות לגבול שלהם, ולבדוק את הניצול שלהם, ואני רואה שהניצול המירבי עומד על 1.73GB. אני לא קורא את הנתונים טוב, או שפשוט זה המצב? זכרונות: G.Skill 4GB

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  3. Started by Vladgi,

שני הזכרונות האלו יעבדו בדואל צאנל?אלו הם אותם זכרונות אבל התזמונים קצת שונים אחד 2.5-3-3-6 והשני 2.5-4-4-8 אלו הם בדיוק אותם הזכרונות אבל רק זה שונה בהם .לינקים לשני הזכרונות http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-144-330&depa=1 http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-144-330&depa=1

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  4. Started by horacio,

יש לי intel celeron 2400 אם 512 זיכרון . קיבלתי מתנה 512 האם אפשר להתקין אותו ,זה ישפר את ביצועי המחשב. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  5. מה שאני מתכוון בכותרת זה למעשה - יש לי לוח-אם Asus P4P800 SE עכשיו יש בו 4 חריצי זכרון DDR, כאשר הם כביכול מחולקים לזוגות - בכל זוג החריץ הקרוב יותר למעבד הוא בצבע כחול, השני בירוק, כפי שניתן לראות בתמונה: עכשיו, יש לי שני זכרונות 512MB DDR - ושניהם מחוברים לחריצים הכחולים. זה עושה הבדל כלשהו? עדיף לחבר אותם בצמוד? תודה על העזרה!

• 6 תגובות
    • 514 צפיות
  6. Started by menashe,

1) http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=6123 2) http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7796 המעבד שאני לוקח הוא E6420, זכרונות של G.SKILL 2GB 800 מתכנן OC עצבני, יש לי גם קירור נוסף ומאוור למעבד....אין לי את השמות עכשיו, אבל הכי טוב שיש בשוק אז איזה לוח יותר טוב למעבד הזה ולOC עצבני?

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  7. Started by rooster,

אחרי שסיכמתי על מפרט הוסיפו לי בחנות מאוורר למעבד ב60 שח זה לא אמור לבוא עם המעבד אם חייב אותו?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  8. Started by NTT,

שלום, מישהו יכול לתת לי דגם של לוח P45 שתומך קרוספייר ויש לו שתי יציאות של PCI-E 2.0 וכל אחד מהם פועל על 16x בקרוספייר? (אם יש בכלל דבר כזה), ואם כן אז את הזולים יותר בבקשה.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  9. מצטער שאני פותח דיון שני ביומיים, אבל אני חייב את התשובה ממש דחוף :-\ אני כבר כמעט סגור על הזכרון הזה: http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1570 (כמובן שני סטיקים), ואז פתאום נזכרתי שלכל זכרון של גייל יש גם דיואל צאנ'ל קיט שיענו זה ניים שמגיעים באותה קופסא וכל זה... (יש לי כרגע כזה דבר, גולדן דרגון...). נכנסתי ללוג'יק, וראיתי את זה: אותו זכרון, רק מגיע בקיט. http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4044 סבבה אני יודע שגם שני סטיקים של הזכרון הראשון יעבדו בדיואל. אז למה השני יותר יקר??? יכול להיות שאני טועה ושניים מהראשון לא יעבדו בדיואל? הלפ=\ ועוד שאלה רק כדי להיות בטוח (הכל דברים שאני יודע אני רק רוצה שלא תהיה איזה הפתעה לא נעימה): אין מצב שמעבד פוגע בביצועים …

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  10. מבקש המלצה לוח אם+מעבד ב 1000 עד 1200 ש"ח למשחקים, עם כרטיס מסך מובנה המחשב שאני בונה ישמש ל HTPC בסלון אז חשוב שהוא לא יתחמם יותר מידי עדיפות לAMD

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  11. http://www.virtual-hideout.net/reviews/Asrock_945G/index5.shtml כולל GPU לא רע + DVI על SLOT של PCI כך שניתן לחבר LCD גם ללא כרטיס גרפי נפרד.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  12. Started by nim901,

שימו לב בכתבה הזאת http://www.ocworkbench.com/ocwbcgi/newspro/viewnews.cgi?newsid1093263500,34914, יש שם כרטיס PCI להרחבה בשביל סוק 747 אם אני לא טועה אז איך שמים שם קירור נורמאלי? הרי זה כרטיס PCI הוא יכול להשבר\ להתנתק מהמקום לא?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by ניתי,

המהירות שלי שניה 1000 ושניה אחרי 2000 וחוזר חלילה, נורמלי? מה הסיבה? תמונה להמחשה מצורפת? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  14. Started by BhellSky,

אני רוצה לקנות למחשב החדש שלי זכרונות, אני רוצה 1024DDR400 מה אתם חושבים על הזכרונות האלה: TwinMOS 512x2 DDR 3200 ועם אפשר לינק למוצר באתר ישראלי? (המחשב שלי יהיה מעבד AMD64 300/3200+ )

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by qweewq11,

ואני שואל ברצינות כחלק בנסיון שדרוג שלמחשב ישן לוח האם תומך גם בDDR1 וגם בDDR2 יש לי סטיק של DDR1 1 GB וסטיק של DDR2 512MB אני יודע שהמחירים של DDR2 מאד זולים ואני אכן אקנה בקרוב... אך בכל זאת, מה עדיף לחבר במקרה הזה? 1gb של DDR1 או 512mb של DDR2? מי מהם אמור להציג ביצועים טובים יותר? הכמות או "הקדמה"?

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  16. Started by Eden 6600,

רציתי לדעת אם ישנם הבדלים כלשהם בין המעבד E5200 לבין מעבדי C2D אחרים כמו E7XXX ו-E8XXX מלבד זכרון מטמון קטן יותר וכמובן מהירות שונה לפעמים? המעבד מבוסס על הטכנולוגיה שעליה מבוססים מעבדי C2D? ואיך הוא מבחינת OC, אפשר להגיע איתו ל-OC מכובד גם עם לוח P31?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  17. Started by oren12,

לוחות אם התומכים צ'יפ P35 + DDR2/3 Gigabyte P35C-DS3 ASUS P5K ABIT IP35 שלושתם נעים בין ה600-700 ש"ח ולא יודע מה לקחת איזה איש מחשבים לא המליץ לי על הלוחות של ג'יגהבייט..

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  18. הינה צילום של מה ש cpuz מראה לי... אבל על הלפטופ יש מדבקה ועליה רשום "centrino duo"... אז אני מבולבל... =\ מה יש לי? ומה ההבדל בין centrino ל core? :s05:

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  19. Started by tryf,

אני משדרג ל AMD 64 וצריך לקנות לוח אם מתאים. אני מנסה להבין מי נגד מי בעולם לוחות האם אבל עם כל הדגמים וכל התכונות , אני לא מוצא את הידיים והרגליים. אני אשמח אם תוכלו להמליץ על לוח אם מתאים ל AMD 64 בבערך 550 ש"ח ואולי גם להגיד את התכונות העיקריות שבגללן המלצתם עליו. אני מאוד אודה לכם על העזרה. tryf

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  20. יש לי זיכרון של KINGSTON מדגם: ValueRAM CE KVR266X64C25/256 כלומר 266MHz DDR PC2100 DIMM CL2.5. בחלק מהאתרים רשום שזה DDR ובחלק רשום SDRAM DDR. המחשב שיש ברשותי הוא מחשב פנטיום 4 עם לוח-אם של Gigabyte. האם הזיכרון יתאים? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  21. פשוט הבנתי שהתזמונים על הסכרון שלי הם גרועים ממש Samsung pc 3200-400 mhz 3-3-3-8 האם זה משפיע על המערכת שלי?, שאין עליה אוברקלוק... או שרק באוברקלוק זה משפיע? וכמה? תודה

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  22. Started by King Kong,

לשכנה שלי יש לוח אם EPOX SIS 661FX דפוק ומעבד פרסקוט ... 3GHZ בתושבת 478. אני רוצה לשדרג לה את הלוח והמעבד עד סכום של 600 ש"ח ! בהתחלה חשבתי ללכת על לוח פוקסקון ומעבד מולחם 3000 אתלון 754 או לקחת לוח MSI 775 ומעבד CEL D 3GHZ 533 512KB ... לא יודע מה לעשות ..

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  23. Started by computer_freak,

1. מה ההבדל בין ata ide atapi udma ו uata אני יודע ש ide ו אטאפי זה אותו דבר (נראה לי) ודימאי זה גישה ישירה לזיכרון בלי התערבות של המעבד 2. אבל למה במנהל התקנים רשום Udma5 ולא uata100??? תודה לכל העונים וחג שמח

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  24. יש לי כרגע זכרון של ADATA 512 שפועל על CAS 3 ורציתי לדעת אם אני קונה עכשיו עוד 512 שפועל על CAS 2.5 האם הם יוכלו לתפקד ביחד במצב DUEL MEMORY?? או שפשוט הם יעבדו לי בסינגל?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  25. יש לי ערכה של הזכרון הזה OCZ 2GB DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 3-4-4-15 כמו שאתם רואים התזמונים הם 3-4-4-15 שאני בודק דרך ה CPU-Z תחת התווית MEMORY הוא מראה לי שתזמון הזכרונות 5-5-5-15 אבל בתווית SPD יש טבלה של תזמונים ורשום שם שתחת 2.4V התזמונים הם באמת 3-4-4-15 כאשר אני נכנס לביוס לשנות ידנית את התזמונים הביוס נכשל לעלות את המערכת ומאתחל את עצמו מחדש למצב הקודם שורה תחתונה איך אני משנה את התמונים נ.ב הוספתי תמונות של ה CPU-Z תודה מראש על העזרה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 514 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.