מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי AMD בארטון 2500 ויש לי אפשרות להחליף עם חבר שלי ולתת לו שני סטיקים של 256MB 400MHZ של קורסייר (חדשים) ולקבל ממנו שלו זה משנה כי יש לו אינטל סטיק אחד של 512MB 433MHZ גם של קורסייר (חדש) ואז יש לי גם סטיק אחד של ווינבונד 256MB 400 MHZ שאז אני יוכל לשים את שניהם ביחד ויהיה לי 768MB. פשוט יש לי לוח של אסוס NFORCE2 ושמעתי (וגם ראיתי) שהם עושים בעיות עם שלושה סטיקים כי איך ששמתי את 2 הקורסייר שלי עם הוינבונד היו לי מלא בעיות ואז ביררתי ואמרו לי שה-NFORCE2 משתגעים עם 3 סטיקים. השאלה שלי היא האם זה כדאי לי והמחשב יעבוד טוב ומהר יותר עם ה-768MHZ ואל תשכחו ששני הסטיקים לא באותה המהירות אבל אם זה לא יתנגש לי אז אין לי בעיה. מה עדיף? (ככה גם בעתיד אני אקנה עוד סטיק זהה של קורסי…
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
אנשים אני מחפש כבר שבוע איזה לוח אם יש לי בבקשה תעזרו לי למצוא מה השם שלו תודה
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אהלן אנשים אני חדש פו ואני רוצה לקנות מעבד intel2.8 וזיכרון samsung ddr 256 עכשו שתי השאלות שלי הם: 1) האם אני צריך לוח אם מיוחד בשביל intel 2.8 2) האם אפשר להרחיב את הזיכרון להמרות שזה פירמות שונות ושאלה אחרונה אם כדי לי בכלל יש לי עכשו מעבד 1.5 תודה לעוזרים :*)
-
- 14 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קניתי זכרון 266 512 DDR וניסיתי להרכיבו במקום הזכרון הישן שלי 133 256SDRAM כמובן שכשעשיתי זאת המחשב ציפצף ולא עלה. אז החלטתט לשנות את הג'מפרים. אחרי כמה ניסיונות המחשב כן עלה, הזכרון כן עלה אך ה HD לא עלה ונראה כאילו הוא תקוע. החזרתי הכל למקום.שמתי את הזכרון הישן שלי, הדלקתי את המחשב ופתאום הוא לא מוצא מערכת הפעלה ועוד כמה דברים אחרים.נכנסתי ל BIOS תיקנתי את כל מה שהשתנה שם אך עכשיו כשהמחשב עולה הוא לו מוצא לי את כונן A ורושם בתחילת הפעלת המחשב ERROR A: כשב BIOS הכל נראה תקין. המפרט של המחשב שלי הוא: P4 1.5 לוח אם דגם P4VXASD. כמו כן קראתי שמומלץ לעדכן את ה BIOS בגלל ששלי ישן אך לא מצאתי לו עדכון . הגרסה שלי היא AMI והלוח אם 1.2. אם מישהוא יודע מה אני אמור לעשות ביחוד איך…
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
הנה לינק,לא בשפה ברורה אבל כמו בכתבה בשער בסינגפורית גם סינית מקובל. http://www.computerdiy.com.tw/modules/news/article.php?storyid=108 האתר נפתח לאט מאד אז אני יעשה לכם טובה,הנה העיקר. רוב המבחנים יש דווקא ירידה בביצועים אך יש מבחן אחד שמקבל 180 אחוזים יותר! ברור שהבנ'צמרק הזה לא מהימן אז אי אפשר לדעת את כוחו האמיתי... הניחוש שלי-חזק יותר מה 64bit יש מתנגדים???
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם כרטיס מסך FX5900XT יפעל על הלוח אם שלי D850MV?
-
- 6 תגובות
- 608 צפיות
-
-
בירצוני ליקנות את הלוח הזה : Gigabyte GA-6VTXE-A VIA 694T Motherboard ורציתי לישאול מה המקסימום של RAM בכל סלוט לא בכללי אלה בכל סלוט. בתודה סתיו . ;D
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
יש לי לוח ABIT AN7 עם: 2X256mb 400MHZ DDR השאלה שלי היא האם אני יכול להוסיף בסלוט השלישי זכרון נוסף של 256MB אבל המהירות שלו היא לא 400MHZ אלא 266MHZ
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לפני שאני קונה אני רוצה להיות בטוח שהם תואמים ויעבדו בצורקה מלאה K8V DELUXE או (לא ראיתי אותו בארץ) EXPOX 8HDA3+ עם הזיכרון: CORSAIR DDR-RAM TWINX 1024MB (2x512) 4000 Memory Kit האם שווה לחכות לשבב של SiS ובעוד כמה זמן בערך הם יצאו?
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אז ככה קניתי עכשיו מערכת של amd ואני נורא מרוצה.עכשיו יש לי לוח של גיגה בייט 7vt600 L וקניתי שתי זכרונות של קינגסטון 256 DDR 400 ויש לי על הלוח 3 סלוטים לזכרונות ורציתי לדעת האם כדאי לשדרג לעוד 512 בסטיק אחד והאם אני חייב שזה יהיה אותה חברה של זכרונות כי הבנתי שיש לפעמים התנגשויות בין הזכרונות וממש לא בא לי לרוץ חזרה לחנות ולהגיד שהזכרון לא מתאים ועושה בעיות ועוד דבר: בחנות שחשבתי לקנות אין סטיק אחד של 512 של אותה חברה רק ב-256 ואין לי עוד סלוט ספייר אני חייב סטיק אחד של 512 של אותה חברה האם למישהו יש מושג איפה יש חיה כזאת באזור חיפה נהריה קריות?? והאם באמת יש צורך לשדרג את הזכרון שלי האם אני ארגיש בהבדל?? תודה
-
- 1 תגובה
- 543 צפיות
-
-
שבדרך כלל אתם כותבים את זה ככה: Bla [200 NIS] 2 Total: 2000 NIS אני בטוח שאתם לא זוכרים את זה בעל פה תודה
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אם יש לי זיכרון עם 400 מגה הרץ אז זה אמור להיות 2 מודולים שכל אחד מהם 200 מגה הרץ?? יש לי dual ddr 400mhz 512mb
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
יש לי 512 מגה 400 מגה הרץ והם 2 של 256 השאלה שלי היא האם כל אחד מהם חייב להיות 400 מגה הרץ הוא כל אחד מהם 200 מגה הרץ??
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
פשוט יש לי הזדמנות לקנות אחד כזה במחיר ממש זול,אבל מה ההבדל בינו לבין ה-REV 2.0?
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
יש לי 3 כרטיסי זכרון. אחד של 512 DDR ושניים של 256 DDR לא משנה באיזו קומבינציה אני מחבר שניים או שלושה המחשב עושה לי אתחולים פתאומיים אקראיים עם כרטיס אחד לא חשוב איזה הכל עובד כשורה. יש למישהוא פתרון ? ואני צריך גם המלצה ללוח אם חדש אם אני לא אצליח לפתור את הבעיה. אין חשיבות למחיר אבל שתהיה לו תמיכה לכמה שיותר כוננים לפחות 8 כונני ATA רגילים. שיהיו לו הרבה חיבורי USB לפחות 6. לפחות 4 חיבורים לזכרונות ושיהיה כמובן מהיר ואמין. תודה מראש DEMULTI
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
בלוח האם הזה (epox 8k5a2 פלוס) יש 2 חיבורי IDE רגילים ועוד 2 חיבורי RAID שהבנתי שהם יכולים לתפקד גם כחיבורי IDE רגילים נוספים. אני חיברתי אל אחד החיבורים האלה 2 דיסקים קשיחים (על כבל אחד של 80 גידים), ג'ימפרטי אותם, ובאתחול ה RAID config utility אפילו מזהה אותם כ primary master ו slave, אבל (!!) שם המערכת נתקעת ולא ממשיכה באתחול... לא מתקדם וגם לא נכנס לקינפוג ה RAID (אמור להיות Ctrl+H). כל מקרה אני כבר אובד עצות. ניסיתי בלי ג'מפרים, עם, על כבלים נפרדים... לא יודע מה עוד. יש לכם עצות? אם זה לא יצליח אצטרך לקנות כרטיס PCI-to-IDE תודה נ.ב. חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובות לבעיה...
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
-
-
שלום. יש לי וינדוס 98 על מחשב 2.4. מדיה פלייר באינטרנט אני לא מצליח לראות בפס רחב במיוחד בsteaming (צפיה דרך האינטרנט). גם בסרטים על תקליטור יש הרבה פעמים בעיות. מה שקורא זה או שהמחשב נתקע או שנופל למסך כחול. ניסיתי הכל - בדיקות וירוסים, התקנת כל המקודדים שאפשר ונאדה. יצויין כי במחשב הנייד שלי אני גולש מצויין עם אותו מכשיר את אלקטל לפס הרחב. ורואה סרטים מעולה. לאור כל זאת - האם יתכן שבעיה בלוח אם/כרטיס מסך/כרטיס קול היא הגורמת שלא אוכל לראות טוב במדיה פלייר?
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
שלום! המפרט שלי הוא: pentium 4 1700 לוח אם ga-8smml sis 650 chipset כ. מסך gf 4 ti 4200 128 mb זכרון פנימי 256 sdram () דיסק קשיח 40GB. יש לי את המחשב הזה כבר שנה וחצי, ובגלל שהתחלתי לשחק במשחקים שדורשים יותר רציתי לשדרג אותו, לא לביצועים מקסימלים, אך לביצועים טובים. התקציב שלי: 1000 ש"ח. לפי מה שהבנתי עד כה הזיכרון והלוח אם שלי נחשבים דפוקים לגמרי (כל אחד בפני עצמו, וגם הלוח אם לא מאפשר החלפת סוג זיכרון לאחד טוב כמו DDR או RDRAM), ועם הכרטיס מסך אפשר עוד להחזיק מעמד. אז בעדיפות ראשונה (לפי זה) זה החלפת זיכרון פנימי ולוח. כמו כן, הייתי שמח אם מישהו יסביר לי מה זה בדיוק אוברקלוקינג ואיך בדיוק עושים זאת, כי לפי מה שהבנתי מקריאת הודעות בפורום זה גם משפר ביצועים. אני רוצה שדר…
-
- 26 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בסיסי יחסית התומך במעבד היוצא בתקופה הקרובה ...(הכוונה ל intel prescott)
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אז ככה.. (מה שבכוכבית זה מה שאני רוצה לשדרג) כרגע יש לי: AMD Athlon 1400mhz (די ברור.. לא הXP) * ASUS A7M (לוח אם) * DDR 256mb, אני לא זוכר כמה זה במה"צ, אבל זה אמור להיות 2100, 166 אם אני לא טועה? * ATI Radeon 9800 pro די בזבוז על כזה מחשב, ובגלל זה אני רוצה לשדרג. אני לא רוצה ולא צריך איזה 3 ג'יגה הרץ, וגם לא ג'יגה ראם. אני מחפש משהו בסביבות ה2500 מה"צ, לוח אם שתומך בAGP 8X (זאת הבעיה העיקרית עם הנוחכי), ואין לי ממש מושג לגבי זיכרון, אבל 256 לא יחזיק עוד הרבה כנראה. כמובן.. בעית התקציב, כמה פחות ככה טוב. אני לא מעוניין בהצעות\רעיונות להכי-הכי, כי את זה עם כל הכבוד גם אני יכול לעשות כרגע אני -חושב- שזה אמור לעלות בסביבות האלף-אלף חמש מאות, אבל זה לא אומר שא…
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום חברים, אשמח להמלצה מה יותר מהיר/טוב/ מומלץ Athlon XP2700 או P42.6 800 HT? בברכה, Dtour
-
- 10 תגובות
- 766 צפיות
-
-
אני מודה לאלה שענו לי על הנושא הקודם בקשר של להעביר SDRAM ללוח אם חדש. הפעם אבקש המצלה אישית ללוח אם חדש וטוב, ל DDR. לאו דוקא לפי נתונים ומפרט טכני, אלא גם לפי המצלה וניסיון אישי, בקיצור מה יש לכם וכמה אתם מרוצים ממנו... ודה, תומר.
-
- 4 תגובות
- 521 צפיות
-
-
תראו על התמונה שהעליתי רשום על המעבד 2001 זה אומר שהוא יוצר ב 2001 ?? אם כן אז.....................................
-
- 3 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלומות... תסתכלו בבקשה במפרט לי אני חושב להחליף את המעבד 1.8 ל 2.8C השאלה היא, האם אני ירגיש בהבדל ? (קחו בחשבון שמעבד הספציפי זה 1.8 לא ניתן לבצע OC )
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שוקל להחליף את לוח האם הקיים בלוח חדש עקב בעיות התאמה לדיסק קשיח של 200 מ"ב ומעלה מפרט קיים: לוח:Gigabyte GA-7VRXP גירסת ביוס F12 מעבד: AMD Athlon XP 1800+ זיכרון: 512 MB PC2700 DDR SDRAM כפול 3 אני מחפש לוח חדש יותר, מקביל מבחינת כל הפיצ'רים הקיימים של הלוח ושיהיה תואם לאחור למעבד ולזכרונות. אני לא זקוק להכי חדש ומתוחכם אבל שיאפשר לי בעתיד לשדרג לברטון 3000 עדיפות ל Gigabyte בשל התאמה לחלקים ואביזרים שיש לי כבר. אפשרות ל USB BOOT היא יתרון אבל לא חיוני כל הדיסקים הקשיחים - ארבעה במספר - הם ATA ואני לא מתכוון להחליף אותם. תודה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-