עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. 2.368 קונרו 6400

• 7 תגובות
    • 535 צפיות
  2. Started by shu sha,

קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 3000 939 והבנתי שיש עכשיו סוג אחר של מעבדי ווניס: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 מה ההבדל בינו לבין זה שבלי הצירוף BW-E6? והאם הכרחי שאני יבקש לקבל את השני?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  3. בלוחות אסוס למשל הסידרה P5K וכן הלאה יש P5KR ו-P5KC מה הפרוש ואיפה ניתן לקרוא מה הפרוש של כל האותיות. דבר נוסף איך אני יודע אם ללוח יש על הבורד חיבור לפייר ווייר ויו אס בי כדי לחבר לפנל הקדמי .

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by tovtov,

שלום, יש לי מחשב AMD3000 עם לוח אם מסוג winfast NF4UK8AA עד היום היה לי זיכרון של 512 בצ'יפ אחד. קיבלתי מחבר 3 צ'יפים של 256M, אני מנסה להוסיף אותם אבל אני משום מה לא מצליח. כאשר אני מוסיף שלושה צ'יפים של 256 המחשב לא מצליח לעשות BOOT , רק כאשר אני מוסיף צ'יפ אחד המחשב מסכים לעשות BOOT. איפה הבעיה?? תודה

• 7 תגובות
    • 535 צפיות
  5. פשוט הבנתי שהתזמונים על הסכרון שלי הם גרועים ממש Samsung pc 3200-400 mhz 3-3-3-8 האם זה משפיע על המערכת שלי?, שאין עליה אוברקלוק... או שרק באוברקלוק זה משפיע? וכמה? תודה

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  6. Started by Tomersoni,

מספר שאלות בנוגע להורדות המחירים הקרובות: כמה עולה בדולרים ה4600 נכון לעכשיו? מה המעבד הבא בתור (של amd) החזק יותר ממנו? איזה מעבד מקביל אליו מצד אינטל ומי מהם חזק יותר? אחרי השדרוג של אינטל במעבדיה החלשים לעוד 2Mb chache, איזה מעבד יקביל לe6320 מצד amd ומי יהיה חזק יותר? עריכה: טוב, הגעתי למספר מסקנות בעצמי ושאמח אם המבינים יוכלו לאשר אותן. ;D המעבד הבא החזק בתור של amd הוא ה4800+ שיעלה עוד כ10 ימים אותו המחיר של ה4600+ והוא חזק ממנו בקצת... מצד אינטל, יש את הe6320 שיעלה בערך 150 שקלים יותר מהamd ולא צפוי להיות חזק ממנו... אז ממסקנות אלה אני יכול להסיק, שהמעבד הבא בתור להיות מלך המחיר-ביצועים הוא ה4800+ שצפוי לעלות בערך 660 בארץ, להיות זול משמעותית מהe6320 ולתת ביצועים ט…

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  7. Started by FARKASH7,

אני צריך שילוש לחבר שלי מבוסס AMD 64 ביט אני לא כול כך מכיר את המעבדים הללו ואת הלוחות לכן אני מבקש מאלה שמכירים טוב להמליץ השילוש הוא לא בשבילי אלה בשביל חבר שיש לו בקשה אחת זכרונות קינגסטןון בכלבד על תגידו למה והוא רוצה תקציב אין הגבלה כי הוא עשיר אבל על תיתנו סתם מכונות מטורפות אלה משהו שיתן ביצועים מצויינים ביחס טוב למחיר (1024 זיכרון!!!).

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  8. E7200\E4600\4800X2 בהכללת תוצאות של מספר בנצ'ים, פחות לכיוון משחקים כבדים,איזה מן המעבדים הנ"ל עדיף,ללא קשר ליחס מחיר.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  9. Started by skot,

יש לי זכרון: PC2100 DDR SDRAM - 256 MB ולוח: http://www.chaintech.com.tw/tw/eng/product_spec.asp?MPSNo=13&PISNo=2 ואני רוצה לדעת איזה סוגי זכרונות אני יכול להוסיף תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by itay-s,

MSI K8N NEO2 Platinium Soket 939 Motherboard ללוח הזה יש nVIDIAr nForce3 Ultra Chipset והוא עולה יותר מהלוח הזה: ?K8N Neo4 Platinum (s939 nf4ultra) וללוח הזה יש NVIDIA® nForce4 Ultra Chipset איך זה שהראשון עולה יותר ??

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  11. Started by amitle22,

שאלה חשובה כמה ליבות יש במעבד אינטל ‏Core 2 Duo E6750? וכמה יש בQ6600???

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  12. אתם יכולים לרשום לי מה תאריך היציאה/ירידת מחיר ומה יהיה המחיר לאחר היציאה/הורדת מחיר של המעבדים הבאים: Q6600 E6550 E6750 E6600 תודה רבה לכל העוזרים! ;D

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  13. Started by alon22,

שלום לכולם אני בדיוק בשלב הסופי של פתיחת עסק מורשה למתן שירותי מחשב. המטרה שלי להתרכז בעיקר בתיקונים ושירותים ופחות במכירת מחשבים. כדי להתחיל לעבוד הוצאתי פליירים מגנטים ועוד ואני מוכן ומזומן רק חסר לי סחורה..פתחתי אצל מור לי,חיון וסידי לוג חשבונות דילר וכעת אני מבקש את עזרתכם ונסיונכם מה לקנות בתור התחלה לדוגמא:שלושה צורבים 5 ספקי כוח,זכרונות,תוכנות..? אם תוכלו לפרט לי פה למה מנסיונכם יש יותר ביקוש והסתברות שיתקלקל ולמה פחות,וכמה יחידות כול פריט. התקציב הוא כ- 5000 אך אין צורך לבזבז את כולו,תודה מראש לכול מי שמגיב ותורם

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  14. Started by Dn2k,

שלום , הזמנתי מחשב חדש ולקחתי זיכרון OCZ של 1 גיגה * 2 סטיקים. עכשיו שאלתי את המוכר איך הזיכרון מגיע אם זה בחבילה של DUAL או לא. אז הוא אמר לי שרק ב 512 יש לו זיכרונות ב DUAL והגיגה מגיע כיחידה עצמאית. מה ההשפעה מבחינתי?.. על מה אני צריך לעמוד .. אולי להחליף לזיכרונות KINGSTONE? ואיזה דגם? לקחתי OCZ DDR2 667MHZ GOLD-EDITION 1GB *2

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  15. Started by דודו זר,

תכלס אני משחק רק מנגר במחשב אז אני לא צריך כרטיסמסך חזק אפילו חשבתי על הכיוון של כרטיס מסך מובנה בלוח אם יש לכםהצעות איזה לוח אם לקחת שיהיה בו גם כרטיס מסך נחמד? למעבד intel core 2 due 6550 ו2 גיגה זכרון פנימי או שחשבתי אולי ללכת על הצמד הזה GIGABYTE GA-P35-DS3L 549 שח GIGABYTE NVIDIA 7200GS 256MB PCLE 191 שח מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  16. Started by derdevil,

שמעו אני הולך לקנות מחשב ואני צריך המלצה על זיכרון בהתחלה רציתי לקנות של geil אבל אז נכנסתי לפנדס וראיתי שהוא כבר לא בין אלה שקונים הכי הרבה (פעם הוא היה ביניהם)....אני רוצה 1 ג'יגה זיכרון ואחד טוב ומומלץ....תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  17. שלום חברה אני מתלבט בין 2 המעבדים הנל שיש בינהם הבדל של 40 שח סה"כ. איזה מהם יותר טוב ל-OC ? יש לי טוניק טואר וp35c-ds3r ואני מעוניין להוציא את כל המיץ ממנו עד הטמפ' האופטימלית. מה אתם ממליצים? [לא מצאתי שום מידע על e6750 רק על ה e6550..] תודה!

18. Started by amos700,

יש לי מעבד 2.8 שתומך ב fsb 533 סוקט 478 ולוח של asus p4p800 se האם כדאי להליף למעבד זה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14992&catid=802 יש לציין שהמחשב שודרג ללוח חדש והוספת זיכרון 1 גיגה וכרטיס מסך 6600

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  19. Started by omrij,

שלום לכולם האם כדאי לקנות זכרונות BH5 ל p4 3.0c(הבנתי שאפשר להגיע ל 433 ב 2-2-2-5 ב 2.75v) או לחכות ל 3200xl החדשים של corsair?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  20. אני רוצה לחבר למגבר ולשמוע בסראונד עם הקואקסילית ,המרחק הוא 10 מטרים אז אופטית לא יעבוד!... כרטיס קול עם יציאה כזו עולה בסביבות ה500. אז עדיף לי כבר לשדרג את כל הלוח אם, וככה גם לקבל חיבורים לכרטיסי מסך חדשים ,שבלוח אם שלי אין לי כי הוא מאוד ישן... למטרת משחקים וגלישה... כמו כן אשמח לדעת מה עדיף בטווח מחירים הזה למעבד: AMD או INTEL ?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  21. עד עכשיו רציתי לרכוש מעבד dual core 3.4GHz D940 ולוח של Asus P5LD2 בתקציב של עד 2000 ש"ח בערך (כמה שפחות יותר טוב). אבל עם יציאת המעבד החדש אני תוהה אם אני יכול להשיג משהו יותר טוב באותו תקציב (או פחות). אני רוצה שהלוח יהיה אף הוא של Asus ושיתמוך כמובן במעבד בדור החדש, איזה מעבד כדאי לי לקנות (אני חושב על ה E6300 כדי לא לחרוג מהתקציב ולוח אני כבר לא יודע), יש הצעות?

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  22. כרגע יש לי Dual של 1024 של 400 מגה הרץ. (512X2) אני רוצה לשדרג ל2 ג'יגה.. רצוי שאני אקנה 2 של 512 או שפשוט לקנות סלוט אחד של 1 ג'יגה ולעשות אותו מול ה2 512 ? ואיזה זיכרון מומלץ לקנות ? לא להמהרה או משהו, פשוט וטוב

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  23. יש לי מעבד intel 2.4 ורציתי לדעת אם הוא יעבוד על לוחות אם חדשים? * אם אפשר גם להמליץ על לוח אם טוב בתקציב של 1000 ש"ח.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  24. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי שאלה חשובה יש לי שני זיכרונות של 1 גיגה במחשב במהירות של 800 ואני רוצה לקנות עוד סלוט אחד של זיכרון של 2 גיגה אז ביחד יהיה לי 4 גיגה לפי מה שהבנתי שהמחשב שלי לא יזהה את כל ארבעת הזיכרונות בגלל שיש לי win xp 32 bit האם זה נכון ומה אני יכול לעשות בנידון אני לא יתקין וינדוס מחדש של 32 ביט אני מקווה שיש פיתרון תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  25. Started by DREDON,

כנראה שאני קונה אחד כזה שבוע הבא כדי שיתאים לי למעבד: QX9650 המחיר של הלוח הזה הוא 590 ש"ח וזה נראה לי זול מדי. מישהו יודע משהו על הלוח הזה שיכול לתת ביקורת עליו? תודה מראש בני

• 4 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים