מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני מעוניין בלוח אם, מעבד וזיכרון. אני בעיקר מריץ על המחשב תוכנות כמו PHOTOSHOP ו ZEND. כמו כן גם בעתיד הרצת סרטי HD (כרטיס מסך בעתיד, כרגע דרוש OB). עד כמה המעבד של AMD 4400 נחות מהמעבדים CORE 2 DUE של אינטל? הדרישות שלי הם גם 2 ג'יגה זיכרון. בגלל שלדעתי הדרישות לא גבוהות אפשר להשתמש בתקציב נמוך יותר. תודה רבה ואשמח לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
יש מצב ש Athalon 64 3200+ 2.0 GHZ (Oem) 1 MB L2 Cache יעלה 1300?!?! שלחתי מפרט לחנות באילת וזה המחיר שלהם יש משהו אחר בסגנון של אטלון שאולי הוא הכניס לי את זה במקום וזה יותר זוללל?? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מעוניין להתקין מאוורר לוח האם הזה שיש לי http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8IPE1000-G%20(Rev%204.x).htm מצאתי את החיבורים עכשיו איזה מתח של מאווררים אני יכול לחבר כאילו כמה וולט? תודה
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה יש לי שאלה לגבי מעבדים העם מה שנמצא מתחת לקופסאת מתכת(לא המאורור ) אז שם נמצא הציפ ולזה מתכוונים כשאומרים 90 ננומטר וכו'?? ועוד שאלה עם היום המעבד זה 90 ננומטר ומחר יוצא 60 ננומטר אז אני יכול לחבר אותו לסוקט שלי או שזה סוקט שונה שאלה אחרונה כשיצאו מעבדי ה64 ביט של אינטל אז הם יהיו בסוקט ה775 ואני יכול לשים את המעבד על הלוח הנוחכי או צריך לקנות לוח חדש? תודה
-
- 5 תגובות
- 515 צפיות
-
-
טוב חצי שנה אני כבר לא מיתעניין בכל הקטע במחשבים ועכשיו חזרתי לזה שוב ולאחר שחזרתי ראיתי את הלוחות EP35 מה ההבדבל בינו לבין ה P35 הרגיל? ומה זה ה E הזה ביכלל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
בשביל חבר... זה המחשב שלו-מצ"ב תמונה 1. המחשב שלו נתקע בהתכתבות בפיסבוק כי זה אקספלוור 6 - לא מסתדר עם פיסבוק טוב . ולכן יש אפשרות או להתקין פרי פוקס או אקספלוור 7 . עדיף 7 בגלל ששם עובד ועולה כל הרכיבים ולא כל הזמן צריך לעדכן את זה כמו פרי פוקס שהיא בכלל לא מבינה נדה במחשבים . 2. יש לו בעיה עם העלאת תוכנות תמונות וקבצים , ואני אמרתי לו שלא נראה לי שכדאי להשקיע במחשב כזה ישן , מה דעתכם בנושא האם אפשר להוסיף לו RAM? והאם זה משתלם ? אם אני יסדר לו את המחשב : 1. אני ישדרג לו לSP3 שגם ככה יהיה לו אקספלוור 7 ויסתדר לו כל הבעיה עם האינטרנט וכל מיני בעיות דומות . 2. יכנס לmsconfig ויפסיק לו כל מיני תוכנות שעובדות פתאום בהדלקה עם המחשב . 3. מה אם RAM להמליץ לו לקנות , או לא שווה …
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
-
קונה מIQPC - מפרט בפרופיל. מחיר שווה, חשבתי לרדת במחיר למושקין 1000 אשמח לתגובות אם כדאי או לא, כמו כן המלצות חלופיות עד 600 שקל.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון 4GB ל-PSP.... יש המלצות משהו....? יש הבדל בין SanDisk Memory Stick Pro DUO 4G ו- MemoryStick Pro Duo 4GB X60וSanDiskו ?
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
האם ידוע למישהו אם קיים לוח התומך בשני מעבדי XQE6700 תודה מראש לכל המגיבים
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
200Mhzx2 נכון? עד היום חשבתי ככה ומישהו אמר לי אחרת והתחלתי לפקפק קצת
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות את הלוח הזה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2631 +מעבד 3000 אני מביא אותו בזול עכשיו שמעתי מבן אדם שה-agp בלוח הזה על הפנים ושבכללי הוא לוח זבל האם הוא צודק אוו שאני יקנה את הלוח הזה תודה רבה לכל העוזרים
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום,יש לי במחשב RAM GB1 ויש לי עוד מחשב ישן עם RAM GB2 אז נכחתי תכרטיס מי המחשב הישן ו2 הכרטים אותו חברה רק של המחשב הישן GB2 הכרטיסים זה DDR 2 הבעיה שניסיתי להכניס ת GB2 לכונן החדש אז המחשב נדלק מגיע למסך הבית ועושה ריסטרט ומה מוזר עם אני נכנס במצב ''בטוח'' רשום לי שמותקן 3 GB כאילו הזיכרון עובד אבל רק' במצב ''בטוח'' הכל עובד חלק
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
החזרתי לו את 820 ולקחתי 930 בתוספת של 80 ש"ח וזה ממש שווה בלוח היה צרך של 200 ש"ח נוספים עכשיו לגבי הכ.מסך יש לי עדיין את 6600 GT לדעתכם מה אני צריך לקחת במקומו הפרש אפשרי 200 ש"ח גג 7600 אין להם במלאי חשבתי לקחת X900 האם זה טוב
-
- 8 תגובות
- 515 צפיות
-
-
משהו יכול להמליץ על לוח זול וסביר בשביל ATHLON 1800? התקציב שלי דל מאוד ואני לא מכיר כל כך את הלוחות. מחשב לוח עם כרטיס מסך, קול ורשת ONBOARD. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש זיכרונות DDR2 לאוברקלוק (סביר, לא גבוה מדי), חשבתי על אלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3263 האם תוספת 100 ומשהו ש"ח כדי לעבוד לCL4 יתנו לי שיפור כלשהו בביצועים, במשחקים, ובאוברקלוק? כי אני יכול לקחת את אלה ב639: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=379 בתודה רבה, אור כהן.
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מסתכל על מעבד יד 2 ורציתי לדעת אם הוא מתאים ללוח שלי הלוח - GA-8TRS350MT של גיגה בייט המעבד - PENTIUM 4 630SL 3.00GHZ/2M/800 תודה
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד HP ZE2055EA. רציתי לדעת האם זכרון במהירות של 667 בנפח של 512MB (בהתחשב שהכוונה היא לשים 2 יח' כלומר 1GB בסה"כ) כאשר סוג הזיכרון הוא DDR2....האם זה יתאים? אני יודע שהסיכוי נמוך לתשובה חיובית אבל אולי בכל זאת ואינני מודע לכך?.... תודה
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
Gigabyte 8KNXP, P4 2.6 GHZ 800 Bus HT, Crossiar 512 MB twinx 3200, WD 120 GB SATA בכל מקרה יש לי כל הזמן בעיות יצבות הודעות שגיאה של ווינדוס והמחשב מאתחל את עצמו (נכבה ונדלק) הפכתי את כל המערכת ולא מצאתי כלום - זה לא בעיה ב RAM ולא ב HD (החלפתי אותו לאחר מאותו סוג) התקנתי את ווינדוס כמה פעמים ועדיין לא, עדכנתי את הביוס ואת כל הדרייברים . הדבר האחרון שאני חושב הוא כזה - המערכת רצה כרגע על 2612MHz ובאס של 201 MHZ (=804) למרות שהלוח הזה אמור להיות אדיר לOC יתכן וה MHZ המסכן הזה הוא זה שעושה את הבעיות כי SATA אמור להיות מאוד רגיש ל OC. כמו שאתם ראוים אני כבר נואש.... בכל מקרה אין לי מושג למה הוא באמת עובד מהר יותר מהספציפיקציה, אני לא עשיתי כלום ... מישהו נתקל,שמע, ראה פע…
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אז ככה , אני רואה באתרים שכל פעם יש למשל 9-9-9-18 ודברים כאלה וזה עולה איזה 1000 שקל אז כמה שזה יותר גובה זה יותר טוב או לא ? ולמשל 5-5-5-12 או 4-4-4-12 זה טוב לא ? ואם אפשר קצת יותר מידע
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי פנטיום 4 3 ג'יגה פרסקוט (775) 512 מגה זיכרון DDR2 ולוח של אינטל עם צ'יפסט 915. השימושים שלי במחשב הם רק אינטרנט מוסיקה דברים רגילים,לא משהו מיוחד וכבד. ואני מתלבט אם להוסיף עוד 512 מגה זיכרון או לחכות חצי שנה ולשדרג לוח+מעבד+זיכרונות???? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יש לי כרגע amd 3800X2 והשאלה אם שווה להשקיע בסביבות 1000 ש"ח על מעבד חדש או לחכות כמה חודשים למעבדים חדשים שייצאו..... תודה.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
מה זה אומר בזיכרון המילה SINGLE CHANNEL ___ וDUAL CHANNEL מה הבדל בנהם בייניהם? סמתי תמונה וסימנתי בחץ את המילה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
בס"ד amd sempron 2400+ socket a asus motherboard a7v400-mx-uayz מה ערכם המוערך בשוק?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק: 1. איזה לוח אםי ישלי. 2. אםכרטיס המסך שאני רוצה לקנות יעבוד אצלי? כרטיס המסך שאני רוצה לקנות הוא Gainward PowerPack GeForce 6600 Ultra 1780 256MB AGP
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-