עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by KYSG,

בגלל האשכול הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=145611.0 אני מחפש מבחנים לכרטים מסך-מעבד בסגנון שנתנו שם רק מי אתר אחר

• 6 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by DOR_2911,

באיכות וביצועים בלוחות אם כמובן

• 5 תגובות
    • 558 צפיות
  3. שלום :] יש לי 2 כרטיסים של 256 במחשב (512..) של DDR CL3 . רציתי לדעת כמה בערך יעלה 1GB ;/ ? כי בדקתי בבאג ואמרו 420 ש"ח. ועוד שאלה : שאלתי משהוא שדיי מבין בזכרונות ובחמשב בכלליות . ואמרתי לו שיש לי 2 של 256 וזה וזה . ושאלתי אותו אם אני יכול להשאיר גם 1GB וגם אחד של 256 . והוא אמר שאי אפשר והמערכת שלי יכולה לקרוס. זה נכון :] ? שאלה 3 : ויש לי על הלוח אם 4 מקומות : 2כתומים 2 כחולים . ורק ב-2 הכחולים הזכרונות שלי מחוברים . אז למה השניים השניים :]? תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  4. האם ביחד עם ה DFI NF4 ULTRA D מגיעים גם הכבלים העגולים שמופיעיים באתר החברה עם הקופסא? האם כשיתקינו לי את הלוח במחשב יצרפו אותם ? תודה רבה :xyxthumbs: כתובת האתר http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=NA

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  5. אני רוצה לחבר למגבר ולשמוע בסראונד עם הקואקסילית ,המרחק הוא 10 מטרים אז אופטית לא יעבוד!... כרטיס קול עם יציאה כזו עולה בסביבות ה500. אז עדיף לי כבר לשדרג את כל הלוח אם, וככה גם לקבל חיבורים לכרטיסי מסך חדשים ,שבלוח אם שלי אין לי כי הוא מאוד ישן... למטרת משחקים וגלישה... כמו כן אשמח לדעת מה עדיף בטווח מחירים הזה למעבד: AMD או INTEL ?

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  6. Started by freerider,

מפרט: AMD Athelon XP Barton 2600 Epox 8rda3+ Nforce 2 Corsair 2700 Value 2x256Mb קיבלתי סטיק של 1GB. עד כמה צפוי הבדל בביצועים עם סטיק אחד ? זכור לי שלעומת אינטל, ב-AMD זה פחות משמעותי, נכון ?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  7. Started by shut-nik,

שלום אני רוצה לקנות הארדיסק חדש 160gb 7200 maxtor יש לי לוח אם של chaintech 7vjl הגעתי לחנות ואיש המכירות אמר לי שהוא לא בטוח שההארדיסק החדש יעבוד עם הלוח הישן. מה אתם חושבים ? תודה.

• 8 תגובות
    • 558 צפיות
  8. יש לי לוח אם ASUS P5B ספק ליברטי 400 כ. מסך LEADTEK 8800GTS 320 2G זיכרון מחפש מעבד למשחקים במחיר 1100-1200 ש"ח מה לגבי E6600 או E6750 תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  9. אני מתלבט בין שני הצ'יפסטים האלו של EPOX .. הVIA יותר יקר אבל מי יותר טוב? אני מחפש ביצועים נקיים ולא מעוניין בOC. אם אתתם ממליצים על לוחות אחרים בתחום המחירים הזה (עד 900-800) אנא אימרו כי שמעתי שהאלבטרון פרו 2 לא מומלץ. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  10. השאלה בכותרת... לפני שנה קניתי מחשב [מפרט בחתימה] אבל המעבד הוא בסוקט 754,והלוח אם [מן הסתם] הוא עם כניסת AGP כרגע זה ממש לא משנה לי,כי יש לי GF6800 ומחשב מספיק חזק כדי להחזיק משחקים לזמן הקרוב,ובעתיד היותר רחוק אני אעשה סופטמוד לכ. מסך ואוברקלוקינג למחשב... אבל בכל זאת-בשביל אופציות שידרוג לעתיד,קצת מגבילה אותי הכניסת AGP שלי,כי פחות ופחות כרטיסי מסך תומכים בזה... ובעתיד-אני בספק אם בכלל יושקו כרטיסים בתקן AGP... גם קניית לוח אם תומך בPCI-E נהייתה בעייתית בשבילי,כי יש לי AMD ATHLON בסוקט 754... האם יש לוחות אם כאלו?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  11. הי אני מאוד מתלבט האם להרכיב מחשב מבוסס קונרו או שזה סתם בזבוז בהתחשב בכך שהשמוש נועד בעיקר לגלישה. אפשרות נוספת היא כפול הליבה של amd קונרו או אתלון לגלישה(גם בראיה עתידית-ויסטה) זאת השאלה.אגב התקציב לא פקטור אלא הכדאיות תודה

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  12. לוחות של DDR3 כמו P5K3 DELUXE תומכים גם ב-DDR2 ???

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  13. Started by eran1,

שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב בשבוע הקרוב ואני צריך בבקשה המלצה לבסיס של המחשב שזה כמובן המעבד הלוח והזכרון. אני בחודשים האחרונים קורא פה דיי הרבה והתחלתי להבין מה קורה בשוק, אבל עדיין אני רוצה וצריך את ההמלצה של אנשים שמבינים יותר ממני. התקציב שלי לבניית המחשב לא קבוע ונע בין 6000 ל- 8000 ללא מסך, המחשב מיועד בעיקר למשחקים ולעבודה מרובה במשך כל שעות היום באינטרנט ותוכנות בסיסיות. דברים בסיסיים שאני יודע שאני רוצה: מעבד - AMD לא יודע איזה מהירות משתלם לי לקחת, וגם קראתי פה שעכשיו יוצאים מעבדים חדשים האם שווה לחכות? לוח - נפורס 4 כמובן, לא יודע איזה צ'יפסט לקחת או של איזו חברה לקנות את הלוח. זכרון - 1 ג'יגה, פה יש את כל הקטע של התזמונים ואני צריך את העזרה שלכם …

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  14. Started by bennnn,

הייי קניתי לוח אם m3a78 של אסוס,לא ניכנס לזה שזה היה בטעות אני יכול עוד לשנות. העניין שקניתי כרטיס מסך ראדון 4850 הבנתי שזה פי סיאי אקפרס כפול 2 ובלוח הזה לא תומך בפי סי איי אקפרס כפול 2. מה דעתכם על ‏M3N-HD/HDMI????טוב משמעותית ממנו? תודה על העזרה ואיך הלוח של הגיבייט ma-790 x-ds4? האם הוא טוב ויש לו תמיכה ב פסי אקפרס כפול 2?

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  15. איך אני מוציא את גוף הקרור מבלי ליגרום לנזק? דגם המעבד הוא:AMD ATHLON 4800+X2 לוח-אם:GIGABYTE GA-M61SME-S2

16. קניתי core2 6300 , הגיע איתו גוף קרור של spire. http://www.spirecoolers.com/main/product_cpu_detail.asp?ProdID=268 האם הוא יספיק לקרור המעבד? אני גר באזור חם, לא מתכנן OC.

• 8 תגובות
    • 558 צפיות
  17. Started by aerocool,

צריך חוות דעת על זיכרון הבא: Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 CAS2 Memory w/Ultra Coated Copper Heat Spreader האים מישהוא ניתקל בבעיות תאימות איתו ומה היכולות של הזיכרון הזה. ERO

• 0 תגובות
    • 558 צפיות
  18. Started by wow,

יש לי את הלוח IC7 של אביט. מאיפה אני יכול להוריד את הדרייברים הכי עדכניים?

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  19. 1. האם יש בו כרטיס קול מובנה? 2. האם כרטיס המסך Leadtek nVIDIA GeForce 7950GT 512mb PCIe, מתאים ללוח האם הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  20. Started by Skippy,

יש לי קיט של 2 ג'יגה של חברת g.skill g.skill 6400 2x1gb PK התזמונים אמורים להיות 4-4-4-12 ה-cpu-z מראה cl5, צירפתי תמונה. איך אני הופך את ה-cl ל-4? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 558 צפיות
  21. Started by Fungus Funk,

CPU Type Intel Pentium 4, 1700 MHz (17 x 100) Motherboard Name Intel Maryville D850MV (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM)

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  22. עיינתי הרבה באינטרנט ושמתי לב שלקינגסטון יש הרבה זיופים עכשיו השאלה היא איך אני יכול לזהות את המקוריות של המוצר?

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  23. Started by general328,

שלום לכולם, אני כרגע מסדר מחשב שהוא קצת ישן פנטיום 4, יש לו 256 זיכרון DDR 400 נאמר לי שאם אני יוסיף לו 512 DDR 400 המחשב לא יעבוד על 768 אלא רק על אחד מהזיכרונות, כלומר אם הזיכרונות לא מקבילים אז המחשב לא יינצל אותם האם זה נכון? הלוח הוא של אסוס: P4S800D

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  24. Started by ebh,

האם ידוע למישהו אם קיים לוח התומך בשני מעבדי XQE6700 תודה מראש לכל המגיבים

• 1 תגובה
    • 558 צפיות
  25. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=2916 G.Skill DDR 400MHZ PC3200 1024MB DUAL CHANNEL דגם: F1-3200PHU2-1GBZX איך הזכרונות האלו לאוברקלוק ? אני לא מדבר על אוברקלוק רציני. הלוח אם הוא dfi lanparty nf4 ultraD ככה שהלוח לא מהווה מגבלה המעבד - amd 64 venice 3200+. כרטיס מסך leadtek geforce 6800GS tdh המחשב עוד לא הגיע ושיגיע אני רוצה להעלות לו קצת ביצועים. תודה לעונים, דולב

• 3 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים