מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש כזה בנמצא ? אם כן תנו בבקשה קישור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה חשובה יש לי שני זיכרונות של 1 גיגה במחשב במהירות של 800 ואני רוצה לקנות עוד סלוט אחד של זיכרון של 2 גיגה אז ביחד יהיה לי 4 גיגה לפי מה שהבנתי שהמחשב שלי לא יזהה את כל ארבעת הזיכרונות בגלל שיש לי win xp 32 bit האם זה נכון ומה אני יכול לעשות בנידון אני לא יתקין וינדוס מחדש של 32 ביט אני מקווה שיש פיתרון תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
איזה בורד עדיף ? GIGABYTE GA-G33M-S2L או INTEL BLKDG35EC EVA COVE
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לתת לי דגם של לוח P45 שתומך קרוספייר ויש לו שתי יציאות של PCI-E 2.0 וכל אחד מהם פועל על 16x בקרוספייר? (אם יש בכלל דבר כזה), ואם כן אז את הזולים יותר בבקשה.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
איזה יופי לראות את אינטל עוקפת את AMD בשקט גם תמעבד שעולה 5000 ש"ח שהוא X6800 עם הליבה הכפולה שלו נעקף בקלות על ידי המעבדים החדשים של אינטל תסתכלו בתמונות
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אהלן אנשים, ביקשתי עזרה לגבי שידרוג המחשב בעקבות נפילות חוזרות ונשנות בפורום מפרטים. הקטע שמישהו נתן ת'תגובה הבאה: "לא פלא שהמחשב מלא תקיעות, יש לך 512 RAM ומעבד עם 100FSB" מה אני יכול לעשות עם זה? הלוח אם שלי הוא BIOSTAR-P4VMA-M v7.x והוא אמור לתמוך ב FSB של 533/800... המעבד הוא Celeron 2.4G ויש לי 2 סטיקים של 256M. מצורף הדו"ח של אברסט. אייל [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שיכולה לרוץ מ-BOOTABLE CD (עם דגש על CD, אני יודע שיש תוכנה כזאת עבור 1.44, ואפילו יש לי כונן, אבל לך עכשיו תמצא דיסקט...). תודה.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום אני צריך עזרה קטנה.. איזה מבין הלוחות הבאים של Gigabyte יותר טוב? 1) Gigabyte GA-P35-DS3 2) Gigabyte GA-G33-DS3R 3) Gigabyte GA-G33-DS3P
-
- 4 תגובות
- 502 צפיות
-
-
לפני כמעט 3 שנים קניתי מחשב,במחשב יש לוח אם msi pt8 neo-lsr/v,הרצתי עליו חיפוש בגוגל בשביל לבדוק אם אני יכול לחבר לו דיסק sata (אני צריך לקנות דיסק קשיח חדש?),כל מה שמצאתי היה בשפות לא מובנות לכן התקשרתי פעמיים לתמיכה של אייבורי כדי לברר אם אני יכול לחבר עליו דיסק sata כי אני מחפש דיסק קשיח ולא רציתי לפתוח את המארז,פעמיים התומכים אמרו לי שאני לא יכול לחבר במחשב שלי דיסק sata,היום עמדתי ללכת לקנות דיסק ide ופתחתי את המארז סתם בשביל לנקות אותו קצת ולסדר את כל הכבלים וראיתי מן שתי כניסות שנראות בדיוק ככה,האם זה אומר שהם טעו ואני יכול לחבר דיסק sata ???
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי שני מודולים זהים של GSKILL כ"א 512 מ"ב ,אני רוצה להוסיף עוד ג'יגה ומצאתי מישהו שמוכר( 2 מודולים של 512)זכרונות זהים לשלי (DDR400 2-2-2-5) . האם 4 מודולים של 512 יתפקדו לאט יותר משניים של ג'יגה (בצורה משמעותית)???? תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-
-
למה הזכרונות של קינגסטון זולים משמעותית משאר בזכרונות אפילו שהם גם זכרונות value ?? ועוד שאלה, יש לי זכרון של NCP 512X2 ואני מעוניין להוסיף עוד ג'יגה , לא תיהיה שום בעיה להוסיף עוד 512X2 שך חברה אחרת מבלי לפגוע בדואל? (הלוח אם שלי זה gigabyte 945P s3 )
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
כרגע יש לי 512X2 MB 800MHZ של G.SKILL ואני מרגיש שהגיע הזמן להוסיף זיכרון . אז השאלה היא כמה אני צריך שיחזיק לי לשנתיים הקרובות, אם אני יקנה עכשיו עוד אחד בידיוק כמו שיש לי אז לא יהיה בלוח מקום לעוד זיכרון אם אני יצטרך. זאת אומרת שיהיה לי רק 2 ג'יגה ואני לא יכול להגדיל יותר. ואם אני יקנה 1X2giga כלומר יהיה לי 3 ג'יגה בסה"כ, תהיה איזושהיא בעיה שזה לא נגיד 2 או 4 ג'יגה בסה"כ(קפיצות אחידות)? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום לכם, 1. מישהו מכיר את זה, אולי פספסתי משהו ולא ראתי את זה? 2. מצד שני הכניס לי אפשרות לEIST, שבגרסא 12 לא הופיעה לי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 502 צפיות
-
-
המהירות שלי שניה 1000 ושניה אחרי 2000 וחוזר חלילה, נורמלי? מה הסיבה? תמונה להמחשה מצורפת? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב. ראיתי באייבורי מחשבים את הזיכרונות האלה http://ivory.co.il/product.asp?productid=666&CatCode=109 יש לי ויסטה אולטימייט ואני מעוניין ב-2 GB למחשב ושיהיו חזקים ומהירים. אני לא עושה OC! אני לא יודע.. שיהיה מיועד למשחקים בעיקר. הלוח שלי זה 965P DS3. תקציב עד 600 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-
-
אני מסתכל על מעבד יד 2 ורציתי לדעת אם הוא מתאים ללוח שלי הלוח - GA-8TRS350MT של גיגה בייט המעבד - PENTIUM 4 630SL 3.00GHZ/2M/800 תודה
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
משהו יכול להמליץ על לוח זול וסביר בשביל ATHLON 1800? התקציב שלי דל מאוד ואני לא מכיר כל כך את הלוחות. מחשב לוח עם כרטיס מסך, קול ורשת ONBOARD. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
1. מה ההבדל בין ata ide atapi udma ו uata אני יודע ש ide ו אטאפי זה אותו דבר (נראה לי) ודימאי זה גישה ישירה לזיכרון בלי התערבות של המעבד 2. אבל למה במנהל התקנים רשום Udma5 ולא uata100??? תודה לכל העונים וחג שמח
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
יש לי את הלוח IC7 של אביט. מאיפה אני יכול להוריד את הדרייברים הכי עדכניים?
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
השאלה העיקרית היא האם הזכרונות מתאימים או כדאי/עדיף לשנות, ואיזה מארז כדאי? AMD Athlon XP 2500+ barton 550 nis (כולל מאורר ללא שאיפה לא.ק) Chaintech 7NJS Ultra Zenit 790 nis DDR 400 512MB Kingston 590 nis שימו לב לפיצ'רים של הלוח אם הזה! והבאנדל חלום! תודה רבה למגיבים ומגיבות.
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מחשב, חדש, את המעבד והכ. מסך כבר יש לי (A64 3200+, BB ATI 9800 Pro) וצריך עזרה בקשר ללוח אם וזכרונות: לוח אם, אני חושב לחכות עד שהלוח של גיגהבייט, ה GA-K8NS-Pro, מבוסס NF3-250 יגיע לארץ. הדובים אמרו לי שהוא יגיע בשבוע-שבועיים הקרובים. אני חשבתי אולי לחכות ללוח אם של DFI ל A64, ה Lanparty. הם ממש יפים, זוהרים ב UV, וגם יש להם באנדל ממש עשיר. הבעיה היא שהם יצאו לארה"ב רק בסוף יוני, בערך אותו הדבר בארץ. הוא אמור לתת מתחים יותר טובים לזכרונות, מעבד, ציפסט וכו', ול DFI יש מוניטין מעולה עם הלוח ל NF2, שהוא הלוח הכי טוב ל OC לNF2. אז לדעתכם שווה לי לחכות, או לא? בקשר לזכרונות, אני הולך על 2x512, אחרי שראיתי דברים רעים על גייל אני חושב על Mushkin PC4000. איך הם? רא…
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
המעבד שאני קונה 2500(333MHZ) איזה זיכרון הכי טוב עם תזמונים טובים זיכרון 400/333MHZ 512MB 900שקל
-
- 6 תגובות
- 502 צפיות
-
-
שלום, אחרי שנים שלא הייתי כאן אני חזור לפורום... השאלה שלי היא דיי פשוטה, יש לי זכרון Corsair 256Mb 3200 Cas2 (DDR) ואני רוצה להרחיב אותו. עכשיו השאלה היא אם אני צריך לקנות זכרון זהה או שאני יכול לקנות נניח את גרסת ה 512 מגה שלו. או אפילו אולי זכרון 512 במהירות זהה רק של חברה אחרת? אם זה משנה משהו אז הלוח אם שלי הוא Epox 4g4a+ אשמח לקבל גם המלצות לחברות זולות וטובות... אני בבעיה תקציבית כרגע כי רק קניתי R9800Pro
-
- 2 תגובות
- 502 צפיות
-
-
תראו אנשים אני מרכיב לי מחשב חדש וקניתי כבר את כול החלקים חוץ ממעבד לוח אם וזכרונות למי שרוצה לדעת מה החלקים שלי אז הנה הרשימה : מארז tt lan fire ספק כוח tt buterflay כונן דיוידי lite on dvd דיסק קשיח wd 80 gb ide 8 b כרטיס מסך redaon 9800 pro 128 mb כונן דיסקטים nec flopy כרטיס קול creative soundblaster 5.1 כבלי ide מעוגלים של tt קתודה של סאבמן ועכשין עוד לא החלטתי איזה מעבד לקנות ובגלל זה עוד לא קניתי לוח אם וזכרונות אז לשאלה !!! יש לי תקציב של 3000 שקל למעבד ולוח וזכרונות אני מתלבט בין פנטיום 4 במהירות 3.0 לבין אטלון 64 +3400 שהוא במהירות 2.2 מה כדאי לי לקחת כי הפנטיום יותר מהיר מהאלטון אבל מצד שני לאטלון יצא ציון יותר טוב בבנצמריקם וגם אני רוצה שהמחשב הזה יחזיק י…
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
יש לי ארבע סלוטים של זיכרונות שניים של סמסונג ושניים של וינבונד דגם הסמסונג m368l3223ftn http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/DRAM/DDRSDRAM/DDRSDRAMmodule/UnbufferedDIMM/M368L3223FTN/M368L3223FTN.htm רציתי לדעת מה המתח המקסימאלי שאני יכול לתת להם כמו כן זיכרונות של וינבונד w9425088h-5 וגם אצלהם הייתי רוצה לדעת מה המתח המקסימאלי שניתן להגיע כל 4 הסלוטים עובדים ב duek channel שהם בניפרד ה oc עובד סבבה אבל שכל ה4 מורכבים ואני מנסב להעלות מתחים ואת ה fsb המחשב קורס ניסיתי כל קומבינצייה אפשרית ועוד משהוא קטן מישהוא יודע איזה תיזמונים כדי לשים לכל ה 4 סלוטים?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-