עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by mihFir,

אהלן, סליחה מראש על הבורות. יש לי לוח אם Asus striker extreme ,מאיפה יותר עדיף להוריד את הדרייברים? להוריד מהאתר של ASUS או ללכת לאתר של NVIDIA ולהוריד את הדרייברים לצ'יפסט? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  2. Started by mazoneli,

והאם באותה רמת מחיר יש לוחות איכותיים \ חזקים טובים יותר ואם כן איזה ? http://www2.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=AB9&fMTYPE=LGA775

• 9 תגובות
    • 503 צפיות
  3. Started by Anonymous1,

חיפשתי בפורום ולא הצלחתי למצוא טבלה למשל, שמציינת הקבלה של מעבדים. כלומר איזה מעבד של Intel מקביל לאיזה מעבד של AMD. בתודה.

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  4. Started by ebh,

האם ידוע למישהו אם קיים לוח התומך בשני מעבדי XQE6700 תודה מראש לכל המגיבים

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  5. Started by whitiger19,

אני רואה פה אנשים מדברים על רגולציית כוח בלוחות.. מישהו יכול לתת הסבר קצר?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  6. Started by DREDON,

כנראה שאני קונה אחד כזה שבוע הבא כדי שיתאים לי למעבד: QX9650 המחיר של הלוח הזה הוא 590 ש"ח וזה נראה לי זול מדי. מישהו יודע משהו על הלוח הזה שיכול לתת ביקורת עליו? תודה מראש בני

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  7. קונה מIQPC - מפרט בפרופיל. מחיר שווה, חשבתי לרדת במחיר למושקין 1000 אשמח לתגובות אם כדאי או לא, כמו כן המלצות חלופיות עד 600 שקל.

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  8. שלום :] יש לי 2 כרטיסים של 256 במחשב (512..) של DDR CL3 . רציתי לדעת כמה בערך יעלה 1GB ;/ ? כי בדקתי בבאג ואמרו 420 ש"ח. ועוד שאלה : שאלתי משהוא שדיי מבין בזכרונות ובחמשב בכלליות . ואמרתי לו שיש לי 2 של 256 וזה וזה . ושאלתי אותו אם אני יכול להשאיר גם 1GB וגם אחד של 256 . והוא אמר שאי אפשר והמערכת שלי יכולה לקרוס. זה נכון :] ? שאלה 3 : ויש לי על הלוח אם 4 מקומות : 2כתומים 2 כחולים . ורק ב-2 הכחולים הזכרונות שלי מחוברים . אז למה השניים השניים :]? תודה לעוזרים !

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  9. שלום חברה אני מתלבט בין 2 המעבדים הנל שיש בינהם הבדל של 40 שח סה"כ. איזה מהם יותר טוב ל-OC ? יש לי טוניק טואר וp35c-ds3r ואני מעוניין להוציא את כל המיץ ממנו עד הטמפ' האופטימלית. מה אתם ממליצים? [לא מצאתי שום מידע על e6750 רק על ה e6550..] תודה!

10. AMD ATHLON 64 X2 DUAL CORE AM2 4400+ 65W טוב לכל המשחקים? באתר שבודק את המחשב המעבד לא עובר במשחק Crysis

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  11. טוב אז כמו שאמרתי יש לי twinmos ddr2 1G 667MHz ואני מעוניין לקנות עוד אחד מSKYPC הם יעבדו ביחד בדואל צ'נל? או שצריך בשביל זה סט של 2 זיכרונות? זה המידע על הזיכרון שלי וזה מה שאני רוצה לקנות...הם יתאימו? http://www.skypc.co.il/pl_product~TMOS1GBDDR2-667~15~0.htm

• 7 תגובות
    • 503 צפיות
  12. Started by Amir_ca,

אני לפני קניית מחשב ואני מתלבט בין הלוחות אם הנ"ל המחיר לא משנה רק מבחינת ביצועים אוברקלוק וקירור ! זה די דחוף כי אני ממש לפני הזמנה =) תודה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  13. יש לי היות 930 דואל קור של אינטל ואני קונה מחשב חדש האם ה5600 של amd דואל קור יותר טוב בהרבה?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  14. לקוראים שלום : עמלתי קשות על תקציב ומעט ידע, וברצוני להרכיב [ בנתיים ] מפרט חלקי של מחשב. הבעייה שלי כעת היא בחירת לוח אם יעיל שנותן תמורה טובה לאגרה. [סטודנטית תפרנית] לכן ההתלבטות מאד משמעותית וקשה להחליט בתוך ים של מוצרים. המחשב ישמש לצפיית סרטים, משחקים [ לא קרייסיס ] אבל רוצה גרפיקה טובה. המפרט החלקי שלי הוא : 1. מעבד AMD Athlon 64 X2 5400+ Socket AM2 Box / AMD Athlon 64 X2 5200+ Socket AM2 BOX אגב, פער המחיר בין 2 סוגי המעבדים הוא 80 ש"ח. האם שווה את זה? 2. לוח אם : GA-MA78GM-S2H של גיגהבייט http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2758 האם הלוח הזה מתאים לחומרה, כגון המעבד, הזכרונות, וכ. המסך שבמפרט? ה…

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  15. ASUS P5QL-E או GIGABYTE GA-EP43-DS3 הבדלי המחירים הם 14 שקל לטובת הג'יגה בייט, בסקאיי... ככה שתורידו את המחיר מהמשוואה.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  16. Started by cheneilat,

איך אפשר לבדוק את סוג הזיכרון שלי ? (DDR,DDR2...) ואם ברצוני להוסיף כרטיס זיכרון נוסף,זה תלוי בכרטיס שכבר נמצא על הלוח אם ? הם חייבים להיות אותו סוג ? ???

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  17. יש לי INTEL 6400 2.13 על לוח אם IL9 PRO שכפי שגיליתי לפני יומיים הוא ממש גרוע כי אין לו אופציה ל OVERCLOCK בכלל!!! אני צריך לוח אם שיתאים גם ל 8800 GTS שלי ואולי אפילו עם אופציה ל SLI במחיר סביר עד גבוהה.... תודה מראש. אהה ועוד שאלה ב FAQ פה בפורום כתוב ואני מצטט: "ש: האם עדיף AMD Athlon64 3000/3200/ Intel Pentium 4 3.0GHz/3.2GHz או Intel Pentium D 805 או? ת: ה Athlon64 3000+ הוא מעבד אחד שרץ בתדר 1.8 ג'יגהרץ. הפנטיום D 805 הוא זוג מעבדי פנטיום 4 שרץ בתדר 2.66 ג'יגהרץ עם באס במהירות 133 מגהרץ. אין שום ספק בכך שמעבד אחד מסוג Athlon 64 במהירות 1.8 ג'יגהרץ מהיר יותר מאשר פנטיום 4 אחד אשר רץ במהירות 2.66 ג'יגהרץ. אבל מדובר פה בשני מעבדים במקרה של ה 805, ולא רק אחד. לפיכך, כיו…

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  18. Started by meir3420,

יש לי מחשב יחסית ישן לוח אם Pcchips M952 ver 1.3 b אני רוצה לעדכן את הביוס כי המסך הכחול הזה שכולם מדברים עליו בווינדוס XP רושם לי תמיד בעייה עם הביוס. הורדתי מהאתר 2 קבצים אחד פלאש ואחד עם סיום ROM קובץ הפלאש הזה לא נטען בכלל... מה עושים??? אשמח לפירוט מדוייק....

• 2 תגובות
    • 503 צפיות
  19. Started by AVI.S.T,

מאיזה סיבות הזכרון יכול השרף עם אפשר תכתבו את כל הסיבות (למשל:אם זיכרון לא מחובר טוב עם הוא מתחמם וכו') תודה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  20. Started by coral,

שלום לכולם, מעוניין לקבל חוות דעת על הלוח של GIGA-BYTE דגם GA-8I945P-G http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-8I945P-G.htm תודה!

• 5 תגובות
    • 503 צפיות
  21. הפכתי את העולם ולא מצאתי.

• 0 תגובות
    • 503 צפיות
  22. איך אני יכול לבדוק: 1. איזה לוח אםי ישלי. 2. אםכרטיס המסך שאני רוצה לקנות יעבוד אצלי? כרטיס המסך שאני רוצה לקנות הוא Gainward PowerPack GeForce 6600 Ultra 1780 256MB AGP

• 3 תגובות
    • 503 צפיות
  23. שלום , יש ברשותי מעבד intel 3.0 ghz 2 mb 64 bit והחום שלו הוא במנוחה 60 מעלות ובמאמץ קל הוא עולה ל 65-67 . האם זה תקין? מה הטמפ' הממוצעת שאמורה להיות למעבד מסוג שכזה? תודה לכם

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  24. שלום לכולם לפניי כשבוע בערך שידרגתי את מחשב מבוסס ה intel שלי למחשב מבוסס amd חדש(מופיע בחתימה) יש לי 2 זכרונות simpletech 512X2 pc 3200 נראה לי שיש לי בעיות בגללם בעיקרון בגלל שלפעמים אני עושה ריסט למחשב ואז הוא כאילו עובר למצב של מסך שחור כאילו שהוא עומד לעשות ריסט ואז המסך נכנס ל stnedby והמחשב נתקע במסך שחור ועד שאני לא מכבה אותו דרך הכפתור ומדליק הוא פשוט לא מתפקד.. אני חושב שזה נובע מהזכרונות תקנו אותי אם אני טועה אבל ל amd יש בעיה עם זכרונות שיש להם צ'יפים משני הצדדים... אני מעויין לקנות שניי זכרונות אחרים כאלה למשל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9649 ואני רוצה חוות דעת עלייהם אם אפשר... תודה

• 4 תגובות
    • 503 צפיות
  25. Started by תולעת המשפט,

שלום אני חדש פה. לפני כמה ימים הורדתי גרסאה פרוצה של NvMixer מ-ngohq.com לכרטיס קול שלי ויש שם כל מיני אופציות שאני לא מבין. מישהו יכול להסביר לי מה זה עושה?

• 1 תגובה
    • 503 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.