מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
הכנסו למג'יק ביוס ותורידו... קיבלו היי האיפוקס האלה... בכל מקרה עכשיו זה רשמי
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב שמבוסס על מעבד Amd 64 3000+ למטרות משחקים בעיקר ולא למודינג 1. טוב אז דבר ראשון ראיתי באחד הנושאים פה שאי אפשר לשים 2 זכרונות של DDR שלוח אם שתומך במעבד amd 64 (ככה לפחות הבנתי) אבל בלוח אם הזה: Asus A7N8X-E Deluxe nForce2 U400 Motherboard (Dual DDR, 5.1 D-Sound, SATA RAID,1394,G-LAN,WiFi,USB 2) כתוב שהוא כן תומך ב2 זכרונות נפרדים בכל מקרה, מה עדיף? אחד של 1024 או שניים של 512? 2. מה לדעתכם עדיף - pentium 4 או amd64? ועוד פעם: בלי להתחשב במודינג - אני לא מתכוון+יודע לעשות
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני עוד כחודש קונה מחשב חדש ויש לי שאלה על הלוחות אני מתכונן לקנות 2 סטיקים שלזכרונות פנימיים ובינתיים כל הלוחות שראיתי שתומכים בדןאל הם מאוד יקרים יכול להיות שגם הלוחות הזולים יותר תומכים בזה ושזה פשוט לא מצויין (באתרי מכירות ליד שם הדגם) ואם שווה להשקיע עוד 250-300 שקל על לוח שיתמוך בדואל DDR???
-
- 1 תגובה
- 424 צפיות
-
-
האם הם חייבים ללכת בזוגות או שצריך רק מודול אחד?
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
איפה למרוח אותה? במעבדים הישנים, היה שחור שהיה צריך למרוח שם. איפה עכשיו? בA64 אין דבר כזה משטח שחור, הכל כסוף ואין שום מקום מיוחד שיש למרוח שם. אני אודה מאוד לעוזרים, תודה!
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
המפרט: Cpu: Celeron 2.4 @ 3.0 Mobo: Asus Combo P4S533-X Vga: ATI Radeon 9600 Mem: infineon 512mb - ddr 333 אני צריך לציין שהלוח שלי לא תומך מעבר ל 333מגהרץ של זכרונות האם שווה לי להשקיע כסף ולהוסיף עוד חצי גיגה זיכרון? האם יהיה הבדלים משמעותיים בין חצי גיגה זיכרון ובין גיגה זיכרון ? רועי.
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
היום קיבלתי מ GIGABYTE עדכון ביוס חדש גירסה F13A ללוח G7VRXP הבעייה: תוכנת הפלאש לא מזהה את הצ'יפ ואת קובץ העדכון. מדובר בגירסת פלאש 867 העדכון אמור לפתור בעיית תאימות ל 48bit LBA למרות שהלוח אמור לתמוך בכך אך כנראה עדיין יש בעייה. להלן הקישור לעדכון http://ggts.gigabyte.com.tw/FileList/9065/7vrxp_f13a.exe אשמח לשמוע אם למשהו אחר זה עובד. אני אכתוב להם בחזרה אבל סביר שיקח להם מספר שבועות לענות כפי שהיה במייל האחרון.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
חברה שלום, יש לי לוח GA-7VAX של Gigabyte וב-BIOS יש אפשרות של (Top Performance (Enable/Disable. רציתי לדעת מה בדיוק תפקיד האפשרות הזו? יש לי מעבד +XP 2000, שעובד ב 133X12.5. לפי מה שראיתי וכל מה שקורה כאשר אני מפעיל את האפשרות הזו הוא שה FSB עולה קצת ל 136 ובכך מהירות המעבד מתעגלת ל 1700MHz. האם זה כל התפקיד של האפשרות הזו או שיש כאן עוד משהו שאני לא מודע אליו? בנוסף, Armageddon כתב באחת ההודעות האחרונות שלו שמומלץ לכבות אפשרויות כאלו ב BIOS - מה בדיוק אפשרות זו גורמת ש Armageddon ממליץ לכבות אותה ב BIOS? תודה על התגובות.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
אז ככה קודם כל אני חדש כאן ורציתי את עזרתכם .. המפרט שברשותי כרגע הוא - AMD Athlon XP 1800 + Epox 8K5A2 256 SDRAM R9600 XT חדש חדש ! אז ככה אני די מתלבט ואני משער שאני אבחר במחשב חדש אבל הבעיה הזמן שאצטרך לחכות בכל מקרה אשמח אם תגידו לי האם שווה ללכת על שידרוג או לקנות את המפרט שאני אציג בסוף הדיון ואולי לא בדיוק אותו כי עד זה דברים ישתנו אבל עקרונית משהו באותו סטייל . אז אם אני אשדרג אני אקח ככה - לוח - Epox 8RDA3 + Rev 2.1 זיכרון - Samsung 512 3200 ואו מחשב חדש שייראה ככה - CPU : AMD Athlon 64 3000+ CPU Tray [ ¤ 1399.87 ] 1 Motherboards for AMD : ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard (FSB800,OTES,Secure IDE,µGuru,SATA-R,1394,G-LAN,5.1 Sound,USB2) [ ¤ 1149.5…
-
- 4 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב חדש שהורכב לי בתוכו רק לוח אם מעבד 3ג כרטיס מסך ופלופי חדשים אני אמור להרכיב לבד 2 הארדיסקים וצורב שאלתי היא האם כאשר אני יבצע את ההרכבה הלוח אם בעצם מוכן לעבודה או שאני אצטרך להתקין אותו בדרך כלשהיא כוון שלא עבד לפני זה מה גם שלא הי הארד דיסק מותקן!אשמח לקבל הסבר בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
-
אני הולך לקנות עכשיו לוח.... על איזה לוח הייתם ממליצים לי? (ה64 לא תומך ב dualddr נכון?) כי אני קונה זכרונות 1 gb של crosair על איזה ללכת?
-
- 10 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כמו שמתואר. אני רוצה לנגן על מחשב נייד סרטים, האם דבר זה אפשרי במחשב של 200 mhz? תגובתכם תתקבל בברכה.
-
- 13 תגובות
- 760 צפיות
-
-
512MB TwinMos TwiSTER DDR PC3200/400 או OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Rev 2 Performance שניהם בערך באותו מחיר
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, החלפתי את המארז של המחשב שלי לפני מספר ימים, לאחר ההחלפה ה WINDOWS לא עלה, הוא נתן הודעה ntfs.sys is corrupted, בכל מקרה תיארתי לעצמי שהבעיה היא בלוח אם. הוצאתי את כל כרטיסי ה PCI ואת אחד ממודולי הזיכרון (יש לי אחד של 512 ועוד אחד של 256) וניסתי להעלות את המחשב, הכול פעל. לאחר מכן חיברתי התקן אחד אחרי השני לבסוף כל הרכיבים פעלו אבל כשניסיתי לחבר את מודול הזיכרון הנוסף המחשב שוב נתן את ההודעה הנ"ל... מה לדעתם עלי לעשות? מפרט מערכת: Windows XP pro With SP1 Athlon 2400 xp זיכרון DDR 512 + 256 (2100) לוח אם: Gigabyte 7VAXP תודה
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
מה נראה לכם עדיף : להשקיע 1500-1600 ש"ח(לשילוש) בברטון ולחכות שנה-+ לסוקט החדש של הAthlon 64 ול-pci express או להשקיע עכשיו 3200ש"ח-+ ב-Athlon 64 3000 ולהישאר איתו בשנתיים הקרובות לפחות.
-
- 10 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם עם הCHIPSET הכי טוב כיום עם 4 סלוטים לDDR לפחות עם ATA RAID לפחות 8 כונני IDE רגילים כרטיס רשת וקול מובנים. אין בעיות תקציב המחשב למשחקים אינטרנט עריכת וידאו ומוזיקה לא לאוברקלוק מה ההבדל בין הלוחות האלו ? GA-7N400 Pro2 Gigabyte GA-7NNXPV nForce2 Ultra400 וGigabyte GA-7NNXP nForce2 Ultra400 בלי V ועל איזה לוח אתם ממליצים לשדרוג לאו דווקא מאלו ?
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
היי התקציב שלי לקניית לוח חדש עלה...הייתי רוצה לדעת (הוא עומד על 500 שקל*) + ( הבחירה שלי לעכשיו לפי ההמלצות שלכם היא nf7 רגיל*) האם שווה להשקיע עוד 120 שקל ולקחת את ה AN7 שעולה 618 שקל... או לקחת את ה NF7 sl שעומד רק 50 שקל מעל התקציב שלי... וכמובן שהלוח ל OC כמה שיותר הרבה למעבד xp 2500 נעול. ועוד שאלה מה לוח הכי חדש של epox למעבד שלי?
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
ועוד שאלה : איך הסטפטינג JIXIB של ה-;1800?
-
- 1 תגובה
- 459 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא באף מקום היכן לקנות לוח אם המתאים במיוחד ל?Athlon 64 3000+ יש למישהו מושג איפה אפשר ?
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה זמן הלך לי הלוח אם אז אמרו לי שאני צריך להחליף אותו. היה לי: Gigabyte 8pe800 והם שמו לי: Gigabyte 8iexp הם טוענים שהם שמו לי לוח יותר טוב ואני לא מבין בזה כלום אבל בכל זאת הלכתי לאתר של החברה שמייצרת אותם להשוואה וניראה לי לפי הפיצרים שהחדש יותר טוב אבל חבר שלי שמבין בזה אמר לי שהקודם יותר חדש מבחינה טכנולוגית ואני לא יודע מה לעשות...... בבקשה עזרה מישהו! הנה הלינקים ללוחות בדף הבית שלהם למי שרוצה לעזור: החדש http://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Products/Products_GA-8IEXP(2.0) הישן http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-8PE800.htm תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-