עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by HeaT-SinK,

היום ! לNF7 V2.0 לא יוצא ! יצא לS (גם לSL מן הסתם) ויצא לNF7 הרגיל אך בREVים *.1 ויצא לNF7-M לשים לב לREV - NF7 פחות 2 http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7&pSOCKET_TYPE=Socket+A לREV - NF7-S פחות מ2 http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-S&pSOCKET_TYPE=Socket%2BA לREV - NF7-S גירסא 2 http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_detail.php?pFILE_TYPE=Bios&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=NF7-SV2.0&pSOCKET_TYPE=Socket%2BA לNF7-M http://www.abit.com.tw/page/en/dow…

• 3 תגובות
    • 570 צפיות
  2. כרגע יש ברשותי לוח אם של MSI : RS410M H (MS-7173( ומעבד E6300 BOX. אני רוצה להחליף לוח אם ולשפר ביצועים, כמו כן הייתי מעוניין להוסיף זיכרון. המלצות?

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  3. קניתי למחשב הקטן שלי לוח gigabyte eg45m-ds2h מפרט הלוח:http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2877&ProductName=GA-EG45M-DS2H השימושים הם רב גוונים אבל בעיקר סרטי HD ומוזיקה. המפרט : Q9550 קירור TT ORBII 2 דיסקים 1 TB של WD בRAID 0 כרטיס מסך שהולך להשתרג בקרוב מאוד GTS8800 כרטיס קול ASUS XONAR DELUXE החדש יותר 8 GB RAM של GSKILL 1066 בכל אופן רק אחרי הרבה זמן אני פתאום שם לב שהלוח הזה הוא עם PCIE *4 ולא כפול 16. מה זה?????????ימי הביניים?????? המחיר שלו לא היה זול יחסית וחשבתי שאני מקבל תמורה אבל נראה לי שפשוט מישהו פיקשש בתכנון שלו... האם הדבר הזה קריטי כל כך?במה זה בא לידי ביטוי?האם שדרוג כרטיס המסך ל4…

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by 8-Ball,

הלוחות אם המתקדמים היום תומכים ב DUAL DDR 400.. האם הדגמים הקודמים תמכו בDUAL DDR פחות מ400? האם עוד נגיד כמה חודשים יצאו לוחות חדש שתומכים בDUAL DDR 500(סתם דומגה) או שזה הגבול לזמן הקרוב..?

• 4 תגובות
    • 508 צפיות
  5. Started by vitalik,

יש לי לו אם של אסוס P4PE I845PE ומעבד פנטיום 4 2.4. יש לי שלושה סלוטים לזיכרון בלוח,ויש ברשות שלושה זיכרונות של 256 ,שתיים במהירות 400 ואחד במהירות 333. השאלה שלי עם אני יכול להוסיף את הזיכרון של ה-333 לשתיים האחרים,ועם הם יעבדו בסדר בו זמנית שלושתם,ואיך זה ישפיע על עבודת המחשב.????? מודה לעוזרים! פעם ניסתי כבר אבל זה היה זיכרון 512 במהירות 400 וזיכרון 256 במהירות 333 ,והוא כל הזמן עשה לי ריסטרטים מעצמו.

• 8 תגובות
    • 692 צפיות
  6. אני יודע שבימיינו יש מעבדים של דואל קור ואפילו הרבה יותר יאנו ליבה כפולה אבל רציתי לשאול על מעבד כפול, האם המעבדים של פנטיום 4 באים ככפולים כלומר דואל CPU ?? כי שמתי לב שהמחשב שלי מראה כאילו יש לי מעבד כפול אז השאלה האם זה נורמלי ?? הנה תמונה להמחשה מדיירקט איקס שכולל גם את המפרט שלי: תודה לעונים על השאלה ואני מתנצל במקרה שזאת שאלה טיפשית והתשובה עלייה ברורה וידועה לכולם כבר כי לי היא לא מובנת בכלל.

• 2 תגובות
    • 494 צפיות
  7. Started by oren22,

יש לי זכרון 256MB 333MHZ בכרטיס אחד. עושה רושם שזה לא כל כך מועיל למחשב, כי הוא מקרטע לפרקים כמו יפה ירקוני... לוח של GigaBaye, דגם GA-8ST800. כרטיס מסך GeForce4 Ti4200 /AGP X8, 128MB המחשב מתפקד בעיקר עם יישומי תכנות פלאש, משחקים כבדים עם גרפיקה מורכבת. אז השאלות הן: 1) אם אני רוצה לבצע שדרוג - 512MB ב-2 כרטיסים או כרטיס אחד וזהו? 2) איך אני יודע מה המגבלה של המהירות זכרון שהלוח שלי מסוגל לקבל? 3) יש חברה מומלצת לזכרונות? שמעתי המון דעות, לא משהו שאפשר להבין ממנו יותר מדי. המון תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 538 צפיות
  8. האם הלוחות הנ"ל טובים לOC למעבד E6300 ? וגם האם יש הבדל בינהם ואיזשהו יתרון של אחד על השני?

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by babu,

אם קירור חזק ולOC חזק

• 4 תגובות
    • 724 צפיות
  10. Started by BoobsToch,

יש לי לוח אם של GIGABYTE דגם P35-DS3L עם 2 ג'יגה זיכרון DUAL CHANNEL של CORSAIR עם 800MHZ,שידרגתי לווינדווס 7 ועכשיו אני מעוניין לקנות עוד 4 'גיגה DUAL CHANNEL, 800 MHZ. הסכום שאני מוכן להשקיע הוא פלוס מינוס 300 שקל אבל אם צריך יותר אני מוכן לשמוע המלצות. על מה אתם ממליצים? תודה

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  11. שלום לכם יש לי מעבד amd 62 4440 dualcore עכשיו משום מה כל משחק שאני משחק אני חייב לסמן בalt+ctrl+del להשתמש במעבד אחד בלבד כי אם אני משאיר את זה על שתיים כל המשחקים רצים מהר מידי או לאט מידי.. אף משחק בנתיים לא עבד לי טוב על הדיואל קור בלי הטריק הזה של ביטול אחד המעבדים... יש לכם רעיון אולי אם יש דרך יותר טובה לתקן את זה? תודה

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  12. Started by Psychedelic,

עשיתי חיפוש ובכל זאת לא הבנתי למה עדיף במעבדי הC2D החדשים זכרונות 533 במקום 677 הבנתי שזה קשור לFBS שהוא 1066 ואם הFBS הוא 1066 והזכרונות הם 533 אז היחד מעבד זכרונות הוא 1:1 והמעבד כביכול יעבוד יותר טוב מאשר עם זכרונות 677 יש גם האומרים שזה לא משמעותי בכלל ועדיף לקחת 677 לא הבנתי בכלל מה זה היחס זכרון מעבד ולמה זה כ"כ חשוב... אני אשמח אם מישהוא יסביר לי תודה

• 12 תגובות
    • 669 צפיות
  13. Started by tom123,

האם הזכרון הזה יעבוד ב- 250 באס או מעל? ב- 1:1 ? Mushkin 3500 CL2 High Performance Level II Black והמערכת היא : P 4 2.8 Ghz 800Mhz ABIT IC7 MAX 3

• 12 תגובות
    • 732 צפיות
  14. Started by slrr,

שמות של חנויות שמוכרות OPTERON/XEON תודה...

• 2 תגובות
    • 785 צפיות
  15. Started by tkhvbcht,

לוח אם דגם: ASUS P5RD2-VM סוג ציפסט: ATI RADEON XPRESS 200 מהירות FSB: 800 MHz כרטיס קול משולב: 6 ערוצים 5.1 כרטיס רשת: משולב 10/100/1000 יציאת S.ATA: ארבע יציאות יציאת PCI Express X16: כלול יציאת PCI: 3 סה"כ יציאת USB 2.0: 8 סה"כ תמיכה ב- Hyper-Threading: כלול תמיכה ב-2 Dual channel DDR: כלול תמיכה בדיסקים S.ATA: כלול תמיכה במעבדים בטכנולוגיית 64Bit: כלול תמיכה בטכנולוגיית DUAL CORE: כלול מעבד סוג מעבד: Intel LGA 775 64Bit דגם מעבד: 531 מהירות מעבד: 3 GHz מהירות FSB: 800 MHz זכרון מטמון cache: 1 MB אחריות: 3 שנים אמרו לי פה שזה גרוע...אז רציתי לשאול בפורום הזה...זה כבר נחשב לדור הישן? זה לא יפעיל לי טוב משחקים? ושאר דברים? תודה

• 6 תגובות
    • 502 צפיות
  16. Started by boss,

מישהו אחד מוכר לי מעבד CORE X980 מחו"ל,יום אחד מעבד התקלה ואם אפשר זה נותן להחליף מעבד 980 בארץ? אני נאלץ לדעת אם מעבד חוקי? תודה בראש

• 2 תגובות
    • 822 צפיות
  17. Started by shirNoshe,

ליאור,סחטן..נראה לי המלחמה הושיבה אותך לביצועים ומאמרים ברצף.כל הכבוד. בסה"כ לא הייתי מספיד את AMD,עוד יש לה מה להציע לפי הביקורת.אבל אין ספק שבחלק מהבנצ'ים היא נושפת ל-E6XXX בעורף. לגבי טבלת המחירים-נראה לי שזה צ"ל הפוך.כי מחירי היום של AMD גבוהים בטבלה ממחירי אוגוסט 2004. יש מצב שבלוחות אחרים יהיו הפרשי ביצועים משמעותיים יותר אפילו לטובת AMD?האם לא כדאי לעשות ביקורת כזאת אבל עם לוח אחר ולראות מה ההבדל? בכל-אופן,אחלה מאמר.ואתה "מרעיב" אותנו עם ביקורות.. מה בקנה עכשיו? עריכה:אגב,הכותרת של המאמר קצת עם קונוטציה שמזכירה משהו..הייתי משנה אותה.

• 54 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by davidez2,

היי לאחרונה התחלתי לקבל הודעה שחיבור ה-USB שלי צורך יותר מידי חשמל ולכן הוא מפסיק לתפקד. הבעיה התחילה כתופעה אקראית אבל לאחרונה הפכה לקבועה. כרגע לא ניתן לחבר שום התקן USB למחשב - לא מדפסת ולא DOK. באופן מוזר אם ה-DOK היה מחובר למחשב כשהמחשב היה מכובה אז לאחר ההדלקה ההתקן כן עובד אבל אם מוציאים אותו אז לא ניתן לחבר בחזרה. ניסיתי להתקין XP מחדש אבל זה לא עזר. האם צריך להחליף לוח אם? אם כן איזה לוח אם מומלץ למיעבד 805D כך שיהיה ניתן לשדרג בעתיד. הלוח הנוכחי שלי הוא GIGABYTE 945P PRO תודה.

• 0 תגובות
    • 457 צפיות
  19. Started by Vatos-Locos,

הרי תמיד אומרים שאוויר חם עולה למעלה אז למה לא עושים לוח שהמעבד למטה ?!

• 5 תגובות
    • 724 צפיות
  20. Started by oded900,

מבחינת ביצועים,מחיר,יכולת OC, איזה מהם עדיף? חוץ מזה מה יהיה המחיר של שניהם לאחר ירידת המחירים?

• 5 תגובות
    • 568 צפיות
  21. רציתי לעדכן ולשאול האם גם אצל אחרים יש שיפוריים בתוכנות בנצמארק כעיקרון השיפור הוא קטן בקובץ בגודל של 1MB השיפור הוא של 0.3 שניה ובקובץ של512KB השיפור הוא של 0.8 שניה יש לציין שהשיפור הוא מול התוצאה הטובה ביותר שקיבלתי איי פעם בתוכנה נכון לא שיפור גדול אבל עדיין שיפור אולי גם אחרים זיהו שיפור בביצועיים ע"י תוכנות אחרות?

• 11 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. כדאי לי להוסיף 160 ש"ח ולקנות מעבד i3-550 במקום i3-540? יש הבדל משמעותי ביניהם? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. Started by BEN903,

לוח אם Asus P4GD1 Intel 478, 915P Chipset Motherboard ¤650.00 ¤650.00 כרטיס מסך Gigabyte GV-RX70256D Bulk ¤710.00 כדי ?

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  24. Started by rollita,

הזכרונות שלי במחשב הלכו פייפן (מופיע לי 128 מגה זכרון במקום 256 + קריסות חוזרות ונשנות לאחר כמה שעות הפעלה) השאלה שלי: אילו זכרונות מתאימים למחשב שלי שאוכל לקנות יש לי פנטיום 3 866MHZ, אני לא יודע איך לזהות את הלוח אם שלי וכמובן אילו זכרונות מתאימים לו תודה

• 10 תגובות
    • 694 צפיות
  25. שלום, אני צריך עזרה בבחירת לוח אם וזכרונות לאוברקלוק כבד ביותר למעבד AMD Phenom II X3 720 BE. אני לא רוצה שמשהו יגביל אותי באוברקלוק חוץ מהמעבד עצמו, אני רוצה להגיע עד הגבול. לאחר האוברקלוק, אני צריך שיהיו לי ביצועים במשחקים, אז התחשבו בכך אם יש צורך. אני צריך שיהיה בלוח ACC, בתקווה שאצליח לפתוח את הליבה הרביעית. לגבי כ.מסך מובנה: האם זה משפר (גם אם רק טיפונת) את הביצועים הגראפיים? שאלה: "מכפלה פתוחה"-בטוח יש לזה גבול מסויים לא? הרי לא הגיוני שהמכפלה תהיה 300.. (אם זה משפט דבילי, אל תצטטו טוב? ) לגבי הזכרונות, אני צריך זכרונות איכותיים שיחזיקו לי את האוברקלוק (יהיה מאוד מבאס אם הזכרונות יגבילו אותי) באופן יציב מאוד. תודה מראש.

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.