מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
-
מה המעבדים עושים בעצם? למה כזה חשוב איזה מעבד יש לנו?
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכם, ניסיתי להעלות קצת את ה- OC שלי, טיפה יותר מדי, ולא ממש הצליח. לא נורא, לקחתי את המדריך של הלוח אם, מצאתי את ה- Clear Cmos וואפ, עבד מהר וללא שום בעיות מיוחדות. ה-Bios הגדיר את עצמו לבד והכל טוב ויפה, הוא רק הוריד לי את ה- Mh"z ל100 במקום 133. עכשיו, אני פותח את המחשב. הכל עובד טוב, עד שפתאום הוא אומר לי (IDE Searching......) כזה עם נקודות עכשיו פתאום הוא אומר לי שהוא לא מצא IDE אבל ראיתי ב-Bios שהוא זיהה את הכונן. טוב יש לי אפשרות להמשיך בכל מקרה, אני ממשיך הכל עובד כמו שצריך (אני מדבר מהמחשב הזה..) וזה סתם מציק לי עכשיו, מישהו יודע למה זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
השתמשתי במדריך לאלתור מאווררים הוצאתי את המאוורר שיש על הספר אבל בחיבורים של הכונן דיסקטים היו 4 חוטים 2 שחורים אחד אדום ואחד צהוב ובמאוורר יש רק 2 חוטים אדום ושחור אז קרעתי את הצהוב ושחור אחד וחיברתי אותם לחוטים של המאוורר חיברתי למעבד והמאוורר לא פעל לי! יכול להיות שפעלתי לא נכון- אם כך איפה הטעות והאם אפשר לתקן אותה? ויכול להיות שלא חיברתי נכון את המאוורר ללוח-אם- אם כל לאן מחברים? Help ???
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכם המומחים. יש לי מערכת כדלהלן: CPU Athlon XP 2200+ MBoard Asus a7n8x deluxe Mem 512DDR*2 Samsung Vid Albatron 6600GT 128mb האם שווה לי לשדרג את המעבד, או שמא הוא יכול להספיק לי כרגע (מתכנן קצת לנסות להריץ בקרוב משחקים, כשיתפנה לי זמן מהלימודים), ועלי לחכות עד שאשדרג לוח אם ואיתו אחליף את המעבד? ואם כן, לאיזה מעבד, כאשר הדגש הוא על עלות תועלת? יודגש שאני לא עושה OC, פחדן מטבעי. תודה על תשובה.
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום (בקרוב ...) לאחר שעברתי על רוב ההצעות של המדור רציתי לשאול האים יש סיבה כלשהיא שרוב ההצעות המפרטים הן עים מעבדי AMD ?! יש ל-AMD יתרון כלשהוא במחיר \ ביצועים \ זמן-חיים וכו' מול מעבדי INTEL מקבילים (תכונות ומחיר ) , או שבכל זאת יש כאן חוסר תום-לב בהמלצוות הקבועות הללו (למרות שזה אסור לפי חוקי הפורום ) למערכות AMD כל הזמן
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש Athlon XP 2500+(512k 333) 540 1 540 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8RDA3I (NForce Dual) 390 1 390 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1330 1 1330 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 440 1 440 ואני לא יודע איזה זכרונות לקחת kingston or A-DATA? עם למישהו יש הצעות יותר טובות אנה הגיבו פה
-
- 8 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2 גיגה זיכרון במחשב 2*512 של twinmos ddr2 667 1024 של hynix עם אותם הנתונים והתזמונים עכשיו אני רוצה להסויף עוד ציפ אחד של 1024 אז אם אני יוסיף עוד אחד של גיגה עם אותם הנתונים אז יהיה לי דואל צ'אנל ?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
לוח: אני צריך למצוא את הלוח הזול ביותר בעל התכונות הבאות: 4 סלוטי זכרון DDR2 תמכיה במעבד p4 3.2ghz כניסת SATA2 חריץ pci express שיהיה במחיר הכי זול תודה מראש. [עדיפות לskypc] זכרון: קודם כל שאלה: האם עדיף לי להשקיע מחיר כפול בכדי לקנות 4GB? האם זה משתלם ויש יחס ישיר בין מחיר לביצועים.... אני מחפש זכרון שיהיה טוב לאוברקלוק לא רציני למעבד Q6600 ו2GB לפחות מחברה טובה שוב ההכי זול שאפשר[ושוב עדיפות לסקייפיסי] תודה.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
הנה קישור: http://www.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=4696&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US נשמע סבבה לא? הוא יציב למישהו יש נסיון? ומישהו יודע מה זה החיבור 48 פינים שיש ללוח אם? זה לא אמור להיות חיבור 4 פינים? תודה מראש, גיל
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
במידה ולא אני :AR15: בו
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
NFORCE 2 של EPOX הכי טוב עד 600 ש''ח (חייב תמיכה בSATA כי הדיסק שלי הוא SATA )
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מתלבט נורא בין הלוח הזה: 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E = הוא עולה790 שקל ב ksp לבין הלוח הזה: ?P5B-VM s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E? : הוא עולה 830 מאותה חנות. מה דעתכם ?????? תודה על העזרה.....
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שלושה לוחות: Abit KV8 Pro Chaintech SK8T800 Gigabyte K8NS מה שחשוב לי בעיקר זה ביצועים ואמינות, אבל יהיה נחמד אם הלוח יהיה טוב ל- OC. כרגע אני נוטה לכיוון האביט, מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב למשחקים?? AMD 5200 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7119 או INTEL E4400 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7488
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי מעבד 2.8 שתומך ב fsb 533 סוקט 478 ולוח של asus p4p800 se האם כדאי להליף למעבד זה http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=14992&catid=802 יש לציין שהמחשב שודרג ללוח חדש והוספת זיכרון 1 גיגה וכרטיס מסך 6600
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
COM Port Select an address and corresponding interrupt for the first serial port. Setting options: [3F8/IRQ4], [2E8/IRQ3], [3E8/IRQ4], [2F8/IRQ3], [Disabled], [Auto]. משהוא יכול להסביר את זה? -אני בכלל לא הבאנתי את כל הקטע של ה IRQ הזה. אני רואה את כל כך הרבה ולא מבין מה זה אומר מה אני אמור לעשות עם זה משהו יכול בבקשה פעם אחת ולתמיד להביר בהרחבה מה זה הדבר הזה...? נ.ב מה זה ה-POWER ON Function? לא הבאנתי כל כך מה זה... POWER ON Function This controls how the PS/2 mouse or keyboard can power on the system. Setting options: [Password], [Hot KEY], [Mouse Left], [Mouse Right], [Any KEY], [bUTTON ONLY], [Keyboard 98].
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע אם יש בארץ איפה לקנות ביוס חלופי ללוח NF7? או למישהו יש ביוס כזה מלוח שנהרס?
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום יש לי שתי שאלות אני קונה מספר חלקים וצריך ייעוץ 1) האם משתלם לי לקנות זיכרון 500 MHZ של a - data 512 MB או 1GB של 400MHZ A - Data 2) האם עדיף לקנות את הלוח של MSI neo2 Platinum על ה Abit Av8 (לא ה 3rd Eye ) השאלה היא מה ההבדלים בין הלוחות האלה? ואם יש הבדלים משמעותיים במהירויות ואוברקלוקינג ?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
איזה לוח הכי טוב עד 1600 שקל (מעבד Q6600) למשחקים בעיקר .
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
העבודה תהיה בפוטושופ לא תלת מימד ,האם כדאי ללכת על Intel Core 2 Quad Q6600 -=Stepping G0=- Box האם אני ארגיש את ההבדל בעבודה או שזה סתם בזבוז בשבילי ?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
חברת הזכרונות A-DATA הכריזה היום על כניסתה לשוק ה-DDR3 וחשפה זכרונות הפועלים, בין היתר, בתדר של 1900MHz - הגבוה ביותר בתעשייה עד היום, בתזמונים של 9-9-9-24. מקור: Legit Reviews אני מעריך שהמחיר יהיה מגוחך עוד יותר מהרגיל.
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
המלצה על לוח אם של אינטל למעבד 2GHZ לזיכרון DDR 512MB שלא יהיה זול ולא יקר.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-