עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zuq,

אבי חזר מארה"ב וקנה לי מחשב כמעט ע"פ הרשימה הוא לא מצא את הabit AN7 אז הוא בחר לוח על דעת עצמו... לא מצאתי עליו ביקורות אז רציתי לשמוע את דעתכם עליו. לינק ללוח באתר החברה: http://www.soyousa.com/products/proddesc.php?id=257

• 3 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by 1nstall,

היי יש לי p4p800 ואני יכול להחליף חינם לאחד מלוחום האם של asus אז חשבתי על הלוחות הבאים: http://www.pch.co.il/docs/pd1437521855.htm http://www.pch.co.il/docs/pd-618768231.htm וגם את המעבד שלי ( intel 2.6C HT fsb 800 512k ) אני יכול להחליף למעבד intel שיקר ממנו מקסימום ב350 שקל אז השאלה שלי לאיזה לוח אם ואיזה מעבד כדי לי להחליף ??? תודה מראש לעוזרים Install

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  3. Started by X7-007,

איזה סוג זיכרון לקנות , ואם לקנות סטיק אחד או 2 , כ DUAL או לא,,, אני צריך בנתיים 512 עקב תקציב, אבל אחרי זה אני רוצה לשדרג עכשיו , יש סוגי זיכרונות פתאום שמשתמשים ב 433MHZ ויותר, אבל אין לוחות אם שמשתמשים בהם, אז מה הקטע? יש רק DDR400 הזמנתי מחשב חדש, Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Amount: 1 Total Price: 1098.94¤ Asus P4P800 Intel 865PE Motherboard (HT, FSB800, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) Amount: 1 Total Price: 611.2¤ 1,675.94¤ נשאר לי לקנות את הזיכרון שאתם תעזרו לי ואם כדאי בסטיק אחד או 2 וחברה, וגם אני צריך עזרה בקשר למארז, משהו טוב בסביבות 300-400 ש"ח

• 12 תגובות
    • 737 צפיות
  4. Started by JohnClark,

קניתי מחשב חדש עם הרדיסק חדש מבוסס SATA ואני לא יכול להגדיר אותו כבוט דרייב בביוס איפשרתי את כל הcontrollers והכל ההרדיסק עצמו פועל אבל אי אפשר להתקין עליו winXP.... מה לעשות? ועוד שאלה, אני משתמש עכשיו בהרדיסק ATA רגיל. כשאני מחבר את הSATA הוא הופך לכונן C ודוחק את הATA לD... אפשר לעשות שהSATA יהיה ישר D?

• 0 תגובות
    • 404 צפיות
  5. Started by Philip,

מה המגבלה למשקל ה Heatsink לפי אינטל למעבדי Prescott?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  6. Started by RBH,

תודה, RBH

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by 8dsim,

הלוח AN7 ל ABIT תומך בATA ולא רק בSATA ? בבקשה תענוה זה חשוב לי . תודה סתיו.

• 2 תגובות
    • 482 צפיות
  8. Started by Nu,

איזה שבב עדיף לי ה-VIA או ה-nForce3 ? לפי מה שקראתי ה-nForce יותר טוב ל-AMD אבל בביקורת ל-A64 ה"מבקר" השתמש ב-VIA. ה-VIA יותר זול במאה ומכיל בדיוק אותם Add-ons (כאילו SATA RAID, 1394 וכל השיט הזה p=). בבקשה תענו מהר כי עד שהחלטתי לקנות A64 ולשלם את "קנס" ה-400 שקל אני לא רוצה לשנות את הדעה שלי שוב. אה כן, ודעות על מה עדיף לקנות (מחשב למשחקים בעיקר וקצת תכנות) 2.8c או A-64 3000+ יתקבלו בברכה. נ.ב. בקשר לזכרונות. אני רוצה לקנות 2 סטיקים (אני לא יעשה OC.. לפחות לא ב2-2.5 השנים הראשונות) אז חשבתי על סמסונג.. אז ראיתי ש-Twinmos שאמורים להיות יותק טובים מסמסונג מציעים They may 3200 cas32 w/heat spreader וסטיק אחד כזה עולה רק ב-5 שקל יותר מהסמסונג. אז כדאי לקנות אותם כן …

9. יש לי אכשיו 256MB 333 MHZ אני מוכר אותו וקונה 512MB 400MHZ. צריך המלצה לזכרון עד 550 ש"ח ל O.C ו למשחקים. תודה לכל העוזרים.

• 11 תגובות
    • 793 צפיות
  10. Started by goory,

חברים יקרים אנא מכם המליצו לי על לוחות אם למעבדי AMD הכוללים כ.קול וכרטיס מסך O/B טובים במחירים לא גבוהים .........

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  11. Started by itaim,

אוקיי זה המפרט שלי: p.4 1.4 לוח אינטל (לא יודע איזה דגם) 128 RDRAM ATi RAGE 128 32mb עכשיו אני רוצה לשדרג ויש תקציב של 1500-2000 בהתחלה רציתי להוסיף זיכרון וכרטיס מסך חדש אבל גיליתי שהלוח תומך רק בRDRAM לכן חשבתי אולי גם לקנות לוח ואז כבר להחליף גם מעבד שאלתי היא זאת: אם אפשר להחליף לוח ללוח שיאפשר לי לעשות OC למעבד?? ואם כן לאיזה ביצועים אני יכול להגיע?? ואם אפשר גם המלצות לחלקים במסגרת התקציב

• 4 תגובות
    • 459 צפיות
  12. Started by Sub-sw32,

קניתי אותו לפני חודשים הוא ,חזק יש לו גם צלעות קירור על הדפנות הוא עלה לי 600 שקל.! רציתי לשאול עים הזז=כרונות שלהם נחשבים לטובים ועים זה הרבה כסף לכרטיס זיכרון??

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  13. Started by FARKASH7,

אני צריך שילוש לחבר שלי מבוסס AMD 64 ביט אני לא כול כך מכיר את המעבדים הללו ואת הלוחות לכן אני מבקש מאלה שמכירים טוב להמליץ השילוש הוא לא בשבילי אלה בשביל חבר שיש לו בקשה אחת זכרונות קינגסטןון בכלבד על תגידו למה והוא רוצה תקציב אין הגבלה כי הוא עשיר אבל על תיתנו סתם מכונות מטורפות אלה משהו שיתן ביצועים מצויינים ביחס טוב למחיר (1024 זיכרון!!!).

• 3 תגובות
    • 497 צפיות
  14. אז אני מניח שחלק מכם יודעים שאני בקרוב ( עוד חודש שאבא יהיה בחול בNewEgg ) מקבל תמחשב החדש,הזכרונות והמעבד יקנו בחול ואומנם הלוח יקנה בKSP מכיוון שאמרו לי שיש עליו מכס גבוה וקל לתפוס אותו עדיין לא ביררתי רצינית תנושא ככה שאם מישהו פה פעם הביא לוח אני אשמח לדעת אם תפסו אותו .. אז בקשר ללוח אני מתלבט אנלא עושה OC .. המפרט אמור ליהיות כך - A64 3000+ Abit KV8-Max3 Mushkin 512 3200 R9600XT - מה לעשות את הכרטיס הנוכחי כבר רכשתי לא מזמן .. והוא לא יקנה בכלל פשוט רציתי לציין אותו . הזיכרונות זה הפשוטים של מושקין הם זולים והם די טובים עד כמה שאני מבין אז בקשר ללוח אם לא יהיה מכס אז מה כדאי לקנות בטווח המחירים של האביט למרות שאני מאמין שהוא די טוב . וגם בארץ אני עדיין …

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  15. שלום חברים אני מעוניין לדעת איזה לוח אם יותר טוב ובמה ? Intel® 865PE - Asus P4P800 Deluxe או Abit IC7-MAX3 תודה מראש חברים

• 8 תגובות
    • 581 צפיות
  16. Started by 8dsim,

EPOX EP-8RDA3+ (nforce2 ultra400) Rev 2.0 - ATX או ABIT AN7 (nForce2 ) - ATX או Gigabyte GA-7N400 Pro2 (nforce 2 ultra400) - ATX וגם באיזה אחד הכרטיס מסך יותר טוב ? איזה לוח יותר שווה ויותר טוב ? תודה סתיו

• 1 תגובה
    • 461 צפיות
  17. Started by or_cool,

היציאה כבר משווקת ונכון שהיא יותר מהירה מAGP מישהו יכול לרשום לי מה המהירות שלPCI-Express של AGP וגם של PCI רגיל תודה מראש

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  18. קארתי עכשיו 10 עמודים של הסברים על מעבדי ה64 ביט אחלה כתבה וביקורת. ח"ח עצבני לרונן, כל הכבוד על ההשקעה (וההבנה...)

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  19. Started by DeepShit,

??

• 6 תגובות
    • 602 צפיות
  20. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מחפש עדכון ביוס ללוח ישן ואני לא מוצא... הדגם של הלוח הוא : ms6119 ver1.1 bx2 אני צריך את העדכון ממש דחוף אז תודה מראש לעוזרים !!!

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  21. Started by yamiboy,

מה אתם ממליצים לקנות athlon 64 3000+ VS intel 3200 ? כאשר הAMD עולה כ 1400 שקל ואילו האינטל עולה כ 1700 שקל

• 9 תגובות
    • 652 צפיות
  22. קראתי כמה מאמרים וביקורות, ואיך שזה נראה כרגע אני חושב שמעבדי Opteron הולכים להשתלט על שוק המעבדים. אני יסביר גם למה. ראתי הרבה בנצמרקים על השילוב של הלוח:ASUS nForce3 SK8N(הלוח הראשון שמתאים למעבדי הOpteron) עם מעבד של Opteron 240 1.4Mhz, ועם OC ל1.6 הדבר הזה עבר בכמה מבחנים את הP4 3.0 ו 3.06 ובחלק היה מאחורה ולא בהרבה גם כן. בהתחשב בעובדה שמהירות השעון שלו קטנה פי 2 מזה של Intel אפשר להגיד שאלה הדור החדש של המעבדים. הסיבה שאני כותב את זה היא כי יש לי כבר מפרט של מחשב מוכן, שכולל את הלוח של Abit AN7, השאלה היא אם כדאי להשקיע בלוח הזה ולקוות שלא אכלתי אותה(במחינת תאימותה למעבדים הבאים) או לחכות קצת להשקיע קצת יותר כסף ולקנות את הASUS nForce3 SK8N. תודה מראש.

23. Started by ccc,

1. הזכרון הזה ירביץ לי איזה 240 באס בתזמונים של נגיד 2.5-3-4 בערך? 2. מושקין בלאק 3200 לוול 1 עדיף עליו? 3. מה ההבדל בין פלטינום אדישן EL DDR לבין אותו EL DDR רק בלי פלטינום חוץ משטר של 100 שקל? 4. הוא עושה בעיות עם EPOX NFORCE 2 ? 5. אם יש לכם זכרון אחר, בבקשה עד 800 שקל, שירביץ בבאס 240 בערך ושיהיה סטיק אחד לא דואל

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by MoRtZkInG,

תודה.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות

דיונים חדשים בפורומים