מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום. רציתי לקנות מחשב חדש, עם הרכיבים הטובים ביותר. אך קראתי ב"מעריב היום" שייצאו השנה רכיבים חדשים כגון : pci express על לוחות האם החדשים. DDR2 שמהיר פי 2 . קירור מים ועוד. השאלה היא אם כדאי לחכות את השנה כדי לרכוש את הרכיבים החדשים הללו או שמא המחיר ורמת הביצועים שלהם לא מצדיקה את ההמתנה. תודה על העזרה.
-
- 25 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
ברצוני לדעת קצת בפרוט מה זה: הגשר הצפוני, גשר דרומי, ושער ראשי. במילול מפורט שלכם, תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שמעתי שיש מן מפצל כזה שנקרא hl או hd משהו כזה, שמולבש על הלוח אם ואפשר להרכיב עליו שני מעבדים. יכול להיות שיש כזה דבר, או שזה סתם שטויות? תודה
-
- 8 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום וערב טוב לכולם! כבר הרבה מאוד זמן אני מיסתכל על הדיונים בפורומים , אך רק עכשיו נירשמתי ואני מקווה להישתלב פה היטב. ועכשיו לעינינינו. בעזרת השם אני בזמן הקרוב הולך ליקנות מחשב חדש, שיהיה מיועד לדברים רבים ומגוונים. לאחרונה ניתקלתי בתופעה שכולם ממליצים על מעבדי 64 BIT ואני ניקלעתי לדילמה בנושא איזה מעבד לקחת. אני מעדיך כאמור אינטל וחשבתי לקחת את המעבד 8.2 או ה - 3.0. שאלותי אליכם היא: כמה זמן לדעתכם יוכל להחזיק כזה מעבד וכמו כן האם כל התוכנות והמישחקים שיצאו בעתיד יהיו מותאמים גם ל 32 BIT או שהכל יעבור ל 64 BIT? לא יווצר מצב שבו בעוד כשנתיים שלוש מעבד שציינתי יצא מכלל שימוש ושום דבר לא יוכל ליפעול עליו? האם עדיין תישאר תמיכה ל 32 BIT? תודה רבה לכולם.
-
- 5 תגובות
- 956 צפיות
-
-
איזה זכרון אתם ממליצים בתקציב של כ 550 שקל בערך... חשבתי על סמסונג אבל חסר במלאי של PCH מה אתם אומרים על KINGSTON לא ה HYPER X הרגיל... 512 MB 3200 המלצות נוספות בתקציב זה יתקבלו בברכה! תודה מראש עידן..
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות ?
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו מכיר וניסה את העדכון של אינטל (IAA) על ווינדוס XP? בקישור הזה: http://www.intel.com/support/chipsets/iaa/ מוצגים נתוני שיפור יפים, אבל האם המידע והעדכון רלוונטי גם לדיסקים קשיחים מסוג SATA? תודה ולהת', מיכאל
-
- 2 תגובות
- 483 צפיות
-
-
תאימות לSATA ל AGP X8 ל DDR2 שיתמוך גם ב533 800 וב במעבד האחרון שיצא אם אפשר גם ל PCI EX...
-
- 4 תגובות
- 746 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח ושניי מעבדים של AMD ATLON XP 3000 אני רוצה לדעת אם זה שווה לי ואיך זה עובד?
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ויש לי שני אפשרויות: 1. לקחת זיכרונות קינגסטון 512 מגה בדואל (סה"כ 1024) יחד עם ASUS R9600XT או אפשרות 2. לקחת זיכרונות גייל 512 מגה בדואל (סה"כ 1024) יחד עם R9800P של ספייר אטלנטיס, אני נוטה לאפשרות השניה, אבל... אין לי שום נסיון עם חברת גייל, מבחינת תזמונים הם יותר טובים מקינגסטון אבל לגבי הצ'יפים שלהם אין לי מושג, מבחינת אחראיות לשניהן יש אותה אחראיות. לגייל יש גם שני זיכרונות אחד עם מפזר חום מאלומיניום ותיזמונים נמוכים מהדגם GOLDEN DRAGON והשני הוא בלי מפזר חום ותיזמונים יותר גבוהים אבל עם צ'יפ מיוחד- 5ns WLCSP אלה שלושת הדגמים, מה ההבדלים? Kingston DDR-RAM 512MB PC3200 Memory GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory GeIL DDR-RAM 512MB 3…
-
- 0 תגובות
- 538 צפיות
-
-
מה זה יחסי זכרונות ואיך אפשר לשנות את זה (ומה עוזר שמשנים אותם..)
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
-
Athlon 64 3000+ (S-754) (box) Athlon 64 3200+ (S-754) Athlon 64 3400+ (S-754) ???
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
1) מה ההבדל בין לוחות ה 865pe ללוחות ה 875p (אני יודע ה875 הם הסדרה העליונה אבל במה זה מתבטא)? 2) מה זה ה G-LAN בהשוואה ל LAN הרגיל 3) איך הלוח AI7 של ABIT יש משהו אחר יותר טוב בסביבות אותו מחיר (ASUS P4P???) תודה
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
מי יותר מהיר? לVIA עדיין בעיות אמינות כמו פעם?
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
היי אנשים זה במת חשוב אבא שלי בארצות הברית ומחכה לתשובה ממני איזה לוח לקנות לי לA64 שהוא מביא לי ( כן כן ) אני צריך לוח טוב שיכלול USB 2 פיירוויר שמאוד חשוב לי . תמיכה בכונן ATA שלי ( זה מה יש ) ובכלל לוח טוב עם ביצועים טובים אנלא עושה ממש OC אבל אם יהיה לוח עם כל מה שאני צריך והוא יהיה גם לOC אז סבבה . התקציב הוא ככה 150 דולר אפשר גם לחרוג ככה קצת . כמובן כמובן את הלוח אני רוצה לקנות מNewegg אז תתחשבו בזה .. שוב כמו שאמרתי זה חשוב אבא יהיה בחול רק לעוד כמה ימים אני צריך את זה ... תודה רבה מראש לעוזרים .
-
- 7 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב חדש איזה מעבד עדיף פנטיום או AMD ? איזה? ומה ההבדל בינהם? כמו כן מה עדיף לקנות כרטיס זיכרון אחד של 512 MB או 2 של 256 MB ?
-
- 3 תגובות
- 513 צפיות
-
-
המדריך הזה יעזור להרבה אנשים שלא יודעים איך לשדרג. עבודה מעולה איש. (דרך אגב, על מה ולמה הכינוי? ואיך זה מתקשר לאסף?) בכל מקרה, רק רציתי להעיר שאפשר להכין דיסקט הפעלה גם בWINXP. פשוט מפרמטים דיסק דרך המחשב שלי, ומסמנים שם V ב"צור דיסקט הפעלה של MSDOS" אחלה מדריך.
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, ראיתי בחנות אחת (אני יודע שאסור לפרסם..) את הבנדל הבא לוח אם: EPOX EP-8RDA+ Rev 2.1 (nforce2 ultra400) - ATX מעבד: AMD 2500 בטכנולוגית 013 מיקרון ( 1 שנות אחריות) ללא מאוורר זיכרון: זיכרונות 256MB SAMSUNG DDR PC3200/400 1200 שקל . רציתי לדעת האם הלוח אם הזה כולל גם כרטיס מסך מובנה GF4MX 440 on board ? הסתכלתי באתר של nvidia שם כתוב שכן .. הסתכלתי באתר של epox שם כתוב שלא .. אז הסתכלתי בביקורות באתר ומה שהבנתי בסופו של דבר שיש rev 2 .1 ורגיל ... ושנייהם כוללים GF4MX on board ? או שלא ? ומה ההדל בין 8rda+ ל 8rda3+ תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם TWINMOS DDR 256MB 400mhz ULTRA COATED COPPER HEAT SPREADER זה זיכרון טוב?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מעבד,לוח אם,זכרון. מעדיף מפרט מבוסס 64BIT 2500 ש"ח ;D
-
- 9 תגובות
- 635 צפיות
-
-
פירוט: ASUS P4V800-X לוח אם למעבדי פנטיום 4 מבוסס VIA PT800\VT8237 800 מה"צ AGPX8 3 חריצי זכרון DDR 400 SATA RAID כרטיס קול 6 ערוצים כרטיס רשת 10/100 משולב 5 חריצי PCI מידע נוסף: http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4v800-x/overview.htm# בנוסף רציתי לדעת אם הכרטיס קול שלו יספיק לרמקולים שאני קונה "CREATIVE INSPIRE 2500" תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי שאלה אם יש אפשרות להחליף רק את שבב הביוס כדי להתאים את הלוח למעבד חדש . אני מתכוון ממעבד של 533 ל 800 בלבד
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
שלום יש לי פנטיום 4 1500, לוח של אינטל ו 2 סטיקים של 128 rd-ram 400mhz שמעתי שזכרונות RD-RAM עובדים הכי טוב ב 2 סטיקים. יש בלוח שלי עוד 2 חיבורים פנויים, אז אם אני רוצה להוסיף זכרון עדיף לקחת בשני סטיקים או שאם יש לי כבר 2 אז זה לא משנה?
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-