עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מתכנן לשדרג את הלוח אם והמעבד שלי בנוסף לכרטיס מסך HD4850 שיש ברשותי.. חשבתי לשדרג את הלוח אם ל Gigabyte GA-EP45-DS3 במטרה לעשות CROSSFIRE בעתיד.. כמו שמצויין הוא תומך ב PCIX8.. מה המשמעות של זה במידה ואני לא עושה קרוספייר כרגע? הביצועים יפגעו? אני אוכל לחבר את הכרטיס מסך? (כרגע אם אני לא טועה הוא מחובר על X16) תודה

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  2. Started by lmlm,

http://www.theinquirer.net/?article=32322 :

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  3. Started by idle`,

חבר שלי רוצה את הלוח הבא כי הוא טוב ויותר זול מהSTRIKER EXTREME שהוא חשק בו אז אפשר להשיג אותו באיזה חנות?? עדיף כמה שיותר קרוב לפתח-תקווה http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&model=1558&modelmenu=1

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  4. Started by Sunny Jim,

האם מישהו ניסה?(חוץ מהיחיד שדיווח עליו לראשונה) יש הצלחות איתו?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  5. האם זכרון שהוא ECC הוא תמיד גם ריגיסטרג

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  6. שלום, כרגע יש לי 2X512 של DDR2 667 5300. קניתי 2X1024 g skill DDR2 667 5400 דבר ראשון, האם ארבעת אלו יפעלו בDC במהירות של האיטי מביניהם? האם יש בעייה לחבר בין 5400 ל5300? והבעייה עצמה: המסך לא נדלק כשכל ארבעת הזכרונות בפנים, ואחרי שאני מוציא את אחד מהזוגות המחשב עולה והביוס אמר שהיה overvoltage or overclocking problem. מה אני צריך לשנות בשביל שזה יפעל? את הvoltage? יש לי לוח של ASUS p5pl2 תודה מראש

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  7. Started by tomyon,

שלום, איזה זיכרון עדיף יותר? DIGMA DDR2 667Mhz 2*512MB NCP DDR2 667Mhz 2*512MB תודה.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  8. שלום לכולם יש לי החלטה עד 6 וחצי אם להחליף את הלוח אם והמעבד שאמרתם לי שהייתי יכל להביא משו יותר טוב באותו כסף http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372188.0 מעבד AMD Phenom X3 8650 Box לוח אם DFI LANParty DK 790FX-M2RS זה מה שקניתי ואמרתם לי תתחדש אבל לא רוצים לבאס אותך הייתה יכל להיבא משו יותר טוב עכשוי אני יכל להחילף אבל עד השעה 6 וחצי כי אז החנות נסגרת ומחר אני מקבל את הAMD בבקשה תעזרו לי החנות היא SKYPC לאיזה מעבד ולוח שווה להחליף?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  9. Started by maormark,

הלוח שלי הוא של MSI ולפי האתר שלהם הלוח אינו תומך את המעבד שנמצא עליו שהוא מסוג INTEL P4 PRESCOTT 2.8GHZ 800HZ נתוני הלוח: http://www.msi.com/index.php?func=prodcpusupport&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no=4&prod_no=577#menu תמונה שצילמתי של מאפייני המערכת + CPUID + EVEREST http://maormark.webs.com/p4.JPG http://maormark.webs.com/P44.JPG האם הגיוני שהמעבד יעבוד על תדר נמוך יותר? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  10. אתמול קניתי את המעבד והלוך אם הבאים Intel Pentium D 805 533MHz FSB LGA 775 Dual Core,EM64T Processor - Retail ECS RC410L/800-M 2.0 Micro ATX Intel Motherboard - Retail שניהם ביחד עלו לי 120.00$ עכשיו אני קראתי הרבה בפורום על כרטיסי מסך וזכרונות אני בונה את המחשב בעצמי למטרת משחקים וצריבת סרטים וכולי כרגע יש לי פנטיום 4 2.4 שעשיתי לו אובר קלוק ל2.8 אני גם מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש איזה לוח אם וזכרונות אתם ממליצים לי לקנות התקציב ללוח והזכרונות צריך להיות בסביבות 200.00$ אני יקנה אותם מ newegg.com

• 8 תגובות
    • 534 צפיות
  11. Started by DarkFire,

איזה יופי לראות את אינטל עוקפת את AMD בשקט גם תמעבד שעולה 5000 ש"ח שהוא X6800 עם הליבה הכפולה שלו נעקף בקלות על ידי המעבדים החדשים של אינטל תסתכלו בתמונות

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  12. אמרו לי פעם שכמה שיותר נמוך יותר טוב אבל בזכרונות החדשים כמו של גיל DDR2 שמה התזמונים הם 5-5-5-15 אבל זה ניראה לי מוזר כי אצלי יש אס די והתזמונים הם 3-3-3-6

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  13. Started by Ghosthunter,

שלום אנשים, ברצון מכר שלי לשדרג את המחשב שלו. יש לו כבר זכרונות DDR כך שלא צריך. הלוח חייב להכיל כרטיס מסך. אם יש הצעה מעניינת(שנכנסת בתקציב) עם זיכרון DDR2 אשמח לשמוע גם אותה.

• 7 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by .AloN,

אני מעוניין לקנות סטיק זיכרון נוסף ל Samsung 512MB 333MHz שיש לי, ואני חושב על לקנות את אותו סוג בדיוק. (חברה, גודל ומהירות). הדילמה היא שאני יודע שסמסונג די בינוניים בעניין של זכרונות אבל אני גם יודע שמומלץ שכל הסטיקים יהיו מאותה חברה. אז האם כדאי להשאר עם הסמסונג ? או שעדיף חברה אחרת ? (והאם זה יהיה בכלל מורגש ?) *אני לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  15. היי, כרגע מותקנים אצלי 4 מודולים של 256. אני רוצה להוסיף זכרון וחשבתי להחליף רק אחד מהם במודול של 1GB (זה פשוט הכי חסכוני כך). האם זה אפשרי בבורד שלי? הבורד עובד בשיטת dual channel כך שבערוץ אחד יהיו לאחר ההחלפה שני מודולים בגודל שונה. עוד שאלה, מה ההבדל בין cl2 ל cl3 והאם זה קריטי עבור המערכת שלי? עוד שאלה, האם זה ישפר את ביצועי המחשב במשחקים ב vista? תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  16. ידוע לי שזה רבעון שני ,אבל משהו יודע תארך מדוייק ? ואיזה סוקט יהיה ?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  17. Started by moshel7,

1) INTEL DOU CORE E4300 2)AMD ATHLON X2 4000+

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by שמנואל,

אהלן. יש לי מחשב עם לוח אם 845 ULTRA MSI וזיכרון 128 DDR שכתוב עליו 2100. אני רוצה להוסיף סטיק נוסף של 256 מסוג 3200 שיש לי בבית. הטכנאי אמר לי שתהיה לי בעיה ואכן כשבאתי להוסיף את הסטיק המחשב לא עלה. שאלותי הן: 1. מה זה ה -2100 וה- 3200 - למה הכוונה ? 2. האם זיכרון מדגם מתקדם יותר לא אמור לדעת "לרדת" לרמה של המיושן יותר ? - עד כמה שהבנתי זה כך צריך להיות. תודה לכל מי שיוכל להסביר לי.

• 3 תגובות
    • 534 צפיות
  19. Started by JUNGLE,

which memory is better? in some reviews i c that the rev 2 is having a hard time getting to 250 and sometimes hes doing 275,as expected with 2.5,3,4 or something simillar. on the other hand the bh-5 is allways hitting the 250mgh with 2.2.2 now on the dfi ultra-d which is better?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  20. Started by giloman,

קניתי את הלוח הנ''ל ורשום עליו תומך סמפרון אבל צרבתי לו ביוס d26 marlin ?(או משהו כזה ) אז אני שואל האם סמפרון יעבוד ? ? ? ? כי לפי דעתי הוא יעבוד כי הלוח תומך בT-BRED B אז האם הוא יעבוד ?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  21. Started by מגדל,

אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון 4GB ל-PSP.... יש המלצות משהו....? יש הבדל בין SanDisk Memory Stick Pro DUO 4G ו- MemoryStick Pro Duo 4GB X60וSanDiskו ?

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  22. Started by sdyanir,

ראיתי באתר של GIGABYTE שללוח הזה, ובכלל לעוד לוחות, יש כל מיני גרסאות (rev 1.0, rev2.0, rev3.3 וכ'ו). מישהו יודע מה זה הגרסאות האלה, ואיך אני יודע איזה גירסה אני מקבל? (אני מתכוון לקנות לוח כזה, ומשיטוט בחנויות באינטרנט ראיתי שלא מציינים גירסה) עריכה: ניסיתי למצוא את התשובה באתר של GIGA BYTE ולא הצלחתי, כי יש להם קצת בעיות באתר (והוא גם בקושי זז) , לכן שלחתי את השאלה. אבל עכשיו כבר הצלחתי למצוא את התשובה באתר שלהם, אז אם זה מעניין מישהו, שיגיב. תודה בכל מקרה למי שאולי ניסה לעזור...

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  23. Started by Ro-K,

קניתי לא מזמן מחשב חדש וצריך להיות לי AMD 64 3000 939 איך אני יכול לבדוק אם זה באמת מה שיש לי?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  24. יש לי AMD בארטון 2500 ויש לי אפשרות להחליף עם חבר שלי ולתת לו שני סטיקים של 256MB 400MHZ של קורסייר (חדשים) ולקבל ממנו שלו זה משנה כי יש לו אינטל סטיק אחד של 512MB 433MHZ גם של קורסייר (חדש) ואז יש לי גם סטיק אחד של ווינבונד 256MB 400 MHZ שאז אני יוכל לשים את שניהם ביחד ויהיה לי 768MB. פשוט יש לי לוח של אסוס NFORCE2 ושמעתי (וגם ראיתי) שהם עושים בעיות עם שלושה סטיקים כי איך ששמתי את 2 הקורסייר שלי עם הוינבונד היו לי מלא בעיות ואז ביררתי ואמרו לי שה-NFORCE2 משתגעים עם 3 סטיקים. השאלה שלי היא האם זה כדאי לי והמחשב יעבוד טוב ומהר יותר עם ה-768MHZ ואל תשכחו ששני הסטיקים לא באותה המהירות אבל אם זה לא יתנגש לי אז אין לי בעיה. מה עדיף? (ככה גם בעתיד אני אקנה עוד סטיק זהה של קורסי…

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  25. בלי שירדו ביצועים או משהו , כי זה מפריע לי.

• 2 תגובות
    • 534 צפיות

דיונים חדשים בפורומים