מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום! לפני מספר ימים קניתי מעבד 64 ביט. אני ציפיתי שהמעבד יראה ככה: או משהו בסגנון אבל שיראו את הליבה ושאני אוכל למרוח עליה את המשחה. במקום זה קיבלתי מעבד עם ברזל מעליו שנראה כך: בערך. האם זה צריך להראות ככה? או שאני צריך להוריד את כיסוי הברזל? אם לא, איפה אני מורח את המשחה הטרמית? על כל הברזל הזה?
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש בירשותי מארז של ריידמקס מוסטנג שיש לו חיבורי מיקרופון ואוזניות מקדימה ולוח אם של ABIT NF7-M.. לפי מה שהבננתי אז בלוח אם החיבורי פאנל למיקרופון ול אוזניות הם ממש בסוף הלוח ככה שאני לא מגיע עם החוטים איך אני אמור להתגבר על הבעיה ? ולמה לעזאזל החיבור הוא בסוף הלוח אם הוא מיועד לפאנל הקידמי של המארז?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אהה??..כאילו לקנות אתלון 64 3000+ או אתלון מוביל 64 3000+??... המוביל מגיע עם 1.8GHZ והרגיל בא עם 2.0GHZ...אם הוא טוב לOC אז לא בעיה להגיע לכזה.. סתם שאלה ...על כמה FSB עובד האתלון 64?...וכמה עובד איטנל לדוגמא 3.2HT E....
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שמעתי שהמעבד הזה הגיע לארץ ואין יותר מ3-4 יחידות מקסימום של המעבד הנ"ל האם זה נכון? איך אני משיג אותו אני רוצה כזה!
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
כפי שאתפ רואים במפרט יש לי לוח P4S533 - אני מאוד (אבל מאוד) לא מרוצה ממנו (אגב מי שמתכוון לקנות אותו - לברוח כאילו יורים עליך). אני חושב להחליף אותו - השאלה שלי בעצם האם לקנות רק לוח ולשדרג את המעבד אחר כך - הכוונה לקנות IS7 של ABIT או האם לעבור ל AMD ולקנות ישר מעבד ולוח טוב. האם זה הזמן או שלא (לAMD או לINTEL) ? אגב בנוגע לזיכרון יש לי סידור של זיכוי 600 על זיכרון כך שזו לא בעיה תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
איפה למרוח אותה? במעבדים הישנים, היה שחור שהיה צריך למרוח שם. איפה עכשיו? בA64 אין דבר כזה משטח שחור, הכל כסוף ואין שום מקום מיוחד שיש למרוח שם. אני אודה מאוד לעוזרים, תודה!
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
הדלקתי את המחשב ופתאום מגיעה לי הודעה כזאת: CMOS/GPNU checksum bad press F1 to setup press F2 to load defoult velues המחשב עובד תקין לגמרי,והכל מצוין גם בווינדוס. עשיתי לו F2. מה הקטע עם זה???
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אז ככה , אני רואה באתרים שכל פעם יש למשל 9-9-9-18 ודברים כאלה וזה עולה איזה 1000 שקל אז כמה שזה יותר גובה זה יותר טוב או לא ? ולמשל 5-5-5-12 או 4-4-4-12 זה טוב לא ? ואם אפשר קצת יותר מידע
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם מסוקט 1366 אינטל שיכנס בו כרטיס קול זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3369 כל הכניסות בסוקט 1366 חסומות בלוחות אלו לכרטיסם ארוכים לכן האם יש מעביר או מתאם שניתן להכניס כרטיס PCI 1 לכניסה של PCI E 16 2.0 או לוח איכותי שכן ניתן ?
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
-
נראה כמו שדרוג מושלם ל ATHLON 4850E על לוח אם AM2ֹ+ AMD Phenom II X4 905e 2.5GHz 2+6MB AM3 65ׂW משום מה אני לא מוצא חנויות שמוכרות אותו..
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
יש לי את הלוח של אסוס הP5WD2 Premium ויש לו 3 חיבורי מתח ראשיים 1. 24 פינים 2. 8 פינים 3. חיבור מולקס (על הלוח אם) המפרט בצד <-------------- הכרטיס מסך הוא 6600GT ויש לי ספק של OCZ ה ModStream 520W ללוח מחובר החיבור 24 פינים ובחיבור ה-8 פינים יש לי רק 4 אז זה מה שחיברתי והמולקס לא מחובר השאלה שלי היא האם אני צריך לחבר את המולקס ? למה הוא משמש (לפי מה שהבנתי זה לכ.מסך) ? ולמה לעזאזל בOCZ אין חיבור 8 פינים ? תודה רבה לעונים .......
-
- 7 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מה בעצם ההבדל במעבדים החדשים שמבוססים על AM2? הבנתי שיש את אותו מספר pins ואיזה כמה תוספות של להפעיל כמה מערכת הפעלה במקביל או משהו כזה אבל בעיקרון עצמו יש הבדל מהותי במעבד, האם יש התאמה מיוחדת של המעבד לזיכרונות DDR2 או שאלו מעבדים כמו ב939? :s05:
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
מבקש המלצה לוח אם+מעבד ב 1000 עד 1200 ש"ח למשחקים, עם כרטיס מסך מובנה המחשב שאני בונה ישמש ל HTPC בסלון אז חשוב שהוא לא יתחמם יותר מידי עדיפות לAMD
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום , הזמנתי מחשב חדש ולקחתי זיכרון OCZ של 1 גיגה * 2 סטיקים. עכשיו שאלתי את המוכר איך הזיכרון מגיע אם זה בחבילה של DUAL או לא. אז הוא אמר לי שרק ב 512 יש לו זיכרונות ב DUAL והגיגה מגיע כיחידה עצמאית. מה ההשפעה מבחינתי?.. על מה אני צריך לעמוד .. אולי להחליף לזיכרונות KINGSTONE? ואיזה דגם? לקחתי OCZ DDR2 667MHZ GOLD-EDITION 1GB *2
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
הם אותו מחיר בערך מה עדיף למשחקים ?????
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
הנושא ארוך אבל בקצרה ה p4p800 מעלה את העצבים השאלה עם יש איזה לוח אם זהה עם כל השטיות של asus. פנטים 2.8 מאלה שיצאו לפני שנתים שלוש נראה לי (אני כבר הלכתי לאיבוד עם הסדרות). יש לי כרטיס מסך agp זכרות ddr 400 וזהו בעצם . כלומר אני רוצה לוח אם שיתמוך בהם ולא יהיה asus . אני מחכה עם מחשב חדש ככה שיצא ה vista בצורה רישמית . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
איך הלוח אם שלי MS-6712 הוא ישן? נכון? כדיי לקנות חדש?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
אם בבעלותי כרגע 2 סטיקים של 256mb DDR 400mhz Samsung אני יכול לקנות 2 סטיקים נוספים של חברה אחרת Kingstone , אך עם אותם נתונים 256mb DDR 400mhz זה אפשרי ? החברה משנה משהו , אני חייב לקנות את השתיים האחרים גם Samsung ? *תגידו עוד שאלה , מזה CL2.5 / CL3 ... ?
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
לוח שהדאים לפנטיום די ופנטיום מתאים גם ל CORE 2 ואיזה ערכת שבבים איזה סוקט והאם הערכות שבבים הם זהות בין CORE2 לבין PENTUIM
-
- 6 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מתלבט האם לקנות לוח אם 945 או 965 מלבד מגבלת נפח הכרון ב945 ל 4GB ומהירות עד 667, האם יש פרמטרים נוספים שמצדיקים 965? תודה
-
- 1 תגובה
- 506 צפיות
-
-
שאלה קטנה מה המשמעות של הטכנולוגיה הזאת ואיך היא באה לידי ביטוי? האם בזכרונות צריכה להיות תמיכה לזה או שמספיק (כמו שאמרו לי באיזה חנות) לקנות שני סטיקים מאותו סוג, חברה ונפח?
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
http://www.firingsquad.com/hardware/ati_p965_crossfire_performance/
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות קשות החלטתי לרדת מתצורת CF. אני עדיין צריך לוח. מעבד E6600. OC בינוני. תקציב 1200. כיום יש לי X1900 וזכרונות של G.Skill 2GBHZ. חשבתי על ASUS P5B Delux יש הצעות נוספות?
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני עומד לפני קניית מחשב חדש ליישומי אינטרנט קצת סרטים מוזיקה ואופיס,לא למשחקים. אשמח לשמוע את דעתכם על המפרט עם דגש על הלוח אם,או שבכלל עדיף את ה- GIGABYTE GA-M6IVME-S2 הוא יותר זול ולפי מה שהבנתי כאן בפורום יש לו כרטיס קול OB שהוא בכלל לא רע. האם כדאי להשקיע עוד כ-200 ש"ח וללכת על מעבד ה-4600 של AMD. תודה מראש לכולם !! מעבד: AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE SOCKET AM2 65W - 2.0GHz 1MB CACHE - ADO3800CUBOX - BOX מחיר: ¤469 לוח אם: ASUS M2A-VM מחיר: ¤493 דיסק קשיח: SAMSUNG 160GB 8MB SATA2 7200 RPM - HD160JJ מחיר: ¤314 צורב DVD: BENQ DVDRW DW-1620 DOUBLE LAYERED X16 - BLACK - BULK מחיר: ¤174 זיכרון: KINGSTON 1024MB (512MB X2) DDR2 667 CL5 מחיר: ¤386 מאר…
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-