מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,817 דיונים בפורום זה
-
יש לי זכרונות של OCZ Platinum Revision 2 שאמורים להיות מתוזמנים 4-4-4-15 אבל מתוזמנים 5-5-5-15.. אמרו לי פה לשנות את זה בBIOS.. אבל אני לא מוצא איפה... בנוסף כתוב שהם אמורים להיות 1.9V עד 2.1V.. אבל בCPU-Z כתוב שהם רק 1.8V.. וגם את זה לא מצאתי איפה לשנות.. יש לי לוח P35-DS3L של גיגהבייט.. אז אם מישהו יכול להגיד לי איפה לשנות.. תודה.. אני לא יודע אם זה קשור אבל אני אשאל בכל זאת.. המאוורר של המעבד (FAN1) לפי Fanspeed עובד ב100% אבל לא עובר את ה850RPM.. המאוורר הוא TT BIG TAYPHOON VX.. לפי מה שקראתי פה יכול להיות שיש הגבלה בביוס.. אבל גם את זה (שוב) לא מצאתי.. אז אם מישהו יכול לעזור תודה.. תודה..
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני עומד לפני החלפה של כמה רכיבים אבל אני מתלבט בין החברות .. אני עומד לקנות מעבד 3800 כפול ליבה של AMD ונשארתי עם 2 לוחות שמצאים חן בעיני . ה DFI LP ULTRA-D וMSI NEO4 PLATINUM .. שניהם עולים אותו דבר .. (5 שקל הפרש) תכלס שניהם מאוד דומים אבל הMSI לוקח בסטוק. אני עדין לא סגור על OC אבל רוצה להשאיר אפשרותל לעתיד . מצד שני אין לי נסיון בכלל בOC ואני לא רוצה לקנות לוח שיקח לי שבוע לקנפג. שאלה שניה: איך המאווררים שבאים עם המעבדים של AMD ? רועשים ? מקררים היטב ? יש לי עכשיו THERMALRIGHT XP120 ואני מאוד מרוצה ממנו (אבל הוא נשאר על המחשב הישן) אם יש לכם הצעות לקירור שקט (חשוב שיהיה מאוד שקט אבל יעיל) עד 200 שקל (פחות או יותר ) אשמח לקבל אותן ... תודה לכל העונים ...
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
איזה לוח מומלץ לקונרו 6300 עד 500-600 שקל(אפשר גם פחות) שבעתיד יאפשר OC לא רציני ויהיה איכותי ויציב?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
והאם ה 130 שקל הפרש בין הזכרונות הללו באמת שווה את זה?: G.Skill 1GB Kit DDR2 PC6400 800MHZ 4-4-4-12 F2-6400CL4D-1GBPK ב 850 שקל לבין TWINMOS 512MB DDR2 667MHz Cl5 5300 2 ב 700 שקל ??? תודה!
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
איך הלוח אם הזה!? בשילוב מעבד אינטל פנטיום 4 2400 ....?! תודה, טל.
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת מתי הלוח הזה מגיע לארץ?? הוא תומך ב 65 nm וב 975x הכי חדש של אינטל.. ואם אתם מוצאים אותו באיזה אתר למכירה...תנו לינקים בבקשה עידו
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי ברשותי מחשב עם מעבד פנטיום 6400 על לוח ג'יגבייט דגם 965P-DS3 עיקר השימוש לשלי הוא גרפיקה עיבוד תמונות מסיבי איזה זכרונות זולים ככל האפשר אתם ממליצים ובאיזה נפח ? האם יש ערך מוסף ל4 ג'יגה בשימושים שלי ? תודה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
שלום, במחשב נייד, אם יש לי FSB של 400 והזיכרון שמשווק איתו הוא 333 (PC2700), האם יש בעיה טכנית לעבור ל PC3200? מה אתם יכולים לספר לי על זה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
ואיי מנהל שמע,זה בעיה דחופה,נעלת לי סתם פעם קודמת,ואחר כך עוד פעם,כיאלו לא בא לך שיעזרו לי ,קשה לך להשאיר אשכול פתוח יותר מכמה שעות? אז מה,הייתי חדש לא קראתי חוקים למה לנעול ישר סתם? יכולת רק להגיד לי לקרוא חוקים או להביא אזהרה ולא לנעול ועכשיו נעלת ו"אסור " לי לפתוח עוד אשכול ממש גאוני. בכל מקרה אני פותח חדש בתקווה שתתן לאנשים לעזור לי במקום לנעול.... קיצר הוינדואס לא עולה בלי הדיסק של הוינדואס,וכשניסיתי להתקין ויסטה אחרי שהיא סיימה התקנה היא עשתה ריסטארט ואז ראיתי שכתוב משהו כמו מבטל את הצורך בדיסק לבוט ואז היה ERROR קיצר אני חושב שהבעיה בלוח אם וצריך לעדכן תBIOS ,יש השערות נוספות?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
אני זוכר שלמעבדים הבסיסיים מתאים גם 533 כי הם 266 בבסיס מה מתאים ל מעבדים החדשים האלה של 1333 מגהרץ ? E6750
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מישהו יודע למה בתוכנה TAT המעבד רשום כ-PENTIUM M ? תבדקו אצלכם, למי שיש E4300
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הקדימון שפורסם ב-VR-ZONE בשני לאוקטובר - חדשות קצת ישנות, אבל חיפשתי והיא לא פורסמה פה - די מעניין לדעתי. מראה כמה דברים מעניינים - OC של 30% בסטוק בלי מאמץ (בלי שינוי וולטז' ובאס, רק ללחוץ על ה-"+" ההוא בביוס). ה-ES הוא מהשבוע ה-33 ב-2006 (תחילת ספטמבר). אגב - וחשוב מאוד - בפורום שלהם המבקר ערך בדיקות נוספות, ובבדיקה שנעשתה באמצע העמוד הזה מעלה דווקא דברים מדאיגים - בזמן בדיקת quad-SP2004, ב-voltage של 1.43 וקירור אוויר הטמפרטורות הגיעו ל-83C!!! I ran quad-SP2004 with Kentsfield. Temperature got as high as 83C. And that was with VCore at 1.43v and air-cooling. וכותב מלמטה מסכם את העניין: Oic ... thanks. Man those chips are hot. Well then, a new stove anyone ?
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אהלן, סליחה מראש על הבורות. יש לי לוח אם Asus striker extreme ,מאיפה יותר עדיף להוריד את הדרייברים? להוריד מהאתר של ASUS או ללכת לאתר של NVIDIA ולהוריד את הדרייברים לצ'יפסט? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
כפי שאתפ רואים במפרט יש לי לוח P4S533 - אני מאוד (אבל מאוד) לא מרוצה ממנו (אגב מי שמתכוון לקנות אותו - לברוח כאילו יורים עליך). אני חושב להחליף אותו - השאלה שלי בעצם האם לקנות רק לוח ולשדרג את המעבד אחר כך - הכוונה לקנות IS7 של ABIT או האם לעבור ל AMD ולקנות ישר מעבד ולוח טוב. האם זה הזמן או שלא (לAMD או לINTEL) ? אגב בנוגע לזיכרון יש לי סידור של זיכוי 600 על זיכרון כך שזו לא בעיה תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש את עזרתכם: אני מנסה לעשות OC מ200/240 פרטי הOC : Vcore 1.55 DDR 2.65 AGP 1.6 יחס הבאס לזיכרון 5:4 זיכרונות על תיזמונים 8-3-3-2.5 והיו גם על 7-3-3-2.5 (הם אמורים להיות CAS3 אבל יורדים בגלל היחס) ואחרי שעתיים וחצי בבדיקה בPrime95 מופיע לי שגיאה ואני לא יודע מה לא בסדר (אני חושב שאולי אלה הזכרונות) אבל לא יודע מה בדיוק. תודה לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חברים שלום מובא מידע על הערכות חברת המעבדים AMD AMD חושפת מפת-דרכים למעבד שולחני חסכוני באנרגיה חברת AMD חשפה בפורום האביב למעבדים של In-Stat, את מפת הדרכים המקיפה למעבד שולחני חסכוני באנרגיה. צרכנים ועסקים כאחד מביעים כיום רצון למחשבים שולחניים קטנים ואלגנטיים יותר, אשר יתאימו מבחינה עיצובית לסביבה הביתית והמשרדית, אך יציעו ביצועים זהים לאלה של מערכות גדולות יותר. המעבדים החסכוניים באנרגיה AMD Athlon 64 X2 dual-core, AMD Athlon 64 ו-AMD Sempron, המבוססים על socket AM2 העתיד לבוא, מיועדים להרחיב את חופש-הפעולה של מעצבי מארזים ע"י הצעת יתרונות משמעותיים בביצועים לוואט, על פני מעבדים סטנדרטיים, הן בשוק הארגוני והן בשוק הצרכני. מחשוב חסכוני באנרגיה הינו צעד ח…
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום, על איזו תוכנה לניתור תמפרטורות ומתחים בזמן אמת (בלי לעשות ריפרש) על הלוח אתם ממליצים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ואני לא יודע מה כידי שני סטיקים של 512MB או 1 של 1GB [שניהם אותו המחיר] האם זכרונות DDR 2 מתאימים ללוח הזה http://www.chip.co.il/Product.asp?productid=123 (אני לא מבין את הפירוט שלו)
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
כרגע הענין הזה הוא ברמת תכנון - אם אני אראה שזה משתלם והבוס יאשר זה יכול להפוך למציאות. יש לי מחשב מבוסס Athlon 64 3000+ כמו במפרט. וגם מחשב ישן שאני סוחב איתי עם מפרט כזה: Athlon 800 - K7 זכרון DDR, דיסק IDE, וכרטיס GF2 MX400 חשבתי לקנות במכירת חיסול עד סוף השנה איזה Athlon X2 או Opteron X2 אחרי ירידת המחירים הצפויה - נניח מדגם 170. ולשים אותו במחשב ה"ראשי". ולשדרג את המחשב הישן ע"י קנית לוח אם ל 939 ולהשתמש ב A64 הפנוי שלי. כלומר אני אצטרך: - מעבד Opteron 170 או איזה 4200+ (אם נמצא). - זכרון DDR, כנראה 1GB - מעדיף בלי כרטיס מסך ולהשתמש בלוח אם עם כרטיס מובנה - בהנחה שכל כרטיס מובנה יותר טוב מה GF2 MX400 ב AGP. אין לי דרישה לתמיכה במשחקים. היות וירידת מחירי האופטרון עתיד…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
באיזה מעבדים תיהיה מירידה הכי משמעותית? אני חשבתי על 6600 של אינטל אמרו שהוא ירד למחיר של ה6400.. כדי לחכות?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לוח אם טוב ולא יקר במיוחד למעבד AMD 64 3000+ 754 תודה
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
-
אילו מבין השניים טוב יותר? על המ אתם ממליצים יותר? ובעיקר - האם זו בדיוק אותה שיטה של כרטיס קול? כי נאמר לי שבאפוקס המקודד הזה פועל ברמה אחת מעל הצ'יפסט (או משהו כזה שלא הבנתי... ) ולכן הוא בקושי לוקח כוח מהמעבד. האם זו אותה שיטה גם באסוס (כי ראיתי אמנם שזה אותו קודק אבל לא יודע אם אותה השיטה)... ומה השוני בתחלס? האחד http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-x/overview.htm והשני http://www.epox.nl/english/products/motherboard/8rda%2B.htm שאלה נוספת: כיום אינני מתכוון להשתמש בSATA לHDD, אבל האם מאוד חשוב שהלוח שלי יתמך בSATA לעתיד? (אני קונה 80GB 8MB Buffer)
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש לי 512 מגה בייט של טווינמוס 3200 (תסתכלו בצד על שאר המפרט) ורציתי לדעת אם שווה להשקיע בלקנות עוד 512 מגה. השאלה שלי היא האם זה כדאי מבחינת ביצועים? אם כן בכמה זה יכול לשפר? תודה.
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-