עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SOLIDUS SNAKE,

כפי שאתפ רואים במפרט יש לי לוח P4S533 - אני מאוד (אבל מאוד) לא מרוצה ממנו (אגב מי שמתכוון לקנות אותו - לברוח כאילו יורים עליך). אני חושב להחליף אותו - השאלה שלי בעצם האם לקנות רק לוח ולשדרג את המעבד אחר כך - הכוונה לקנות IS7 של ABIT או האם לעבור ל AMD ולקנות ישר מעבד ולוח טוב. האם זה הזמן או שלא (לAMD או לINTEL) ? אגב בנוגע לזיכרון יש לי סידור של זיכוי 600 על זיכרון כך שזו לא בעיה תודה מראש לעוזרים

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  2. שלום לכולם מבקש את עזרתכם: אני מנסה לעשות OC מ200/240 פרטי הOC : Vcore 1.55 DDR 2.65 AGP 1.6 יחס הבאס לזיכרון 5:4 זיכרונות על תיזמונים 8-3-3-2.5 והיו גם על 7-3-3-2.5 (הם אמורים להיות CAS3 אבל יורדים בגלל היחס) ואחרי שעתיים וחצי בבדיקה בPrime95 מופיע לי שגיאה ואני לא יודע מה לא בסדר (אני חושב שאולי אלה הזכרונות) אבל לא יודע מה בדיוק. תודה לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  3. לחבר שלי יש במחשב 2X516MB של OCZ. יש לו 800MHZ ותיזמונים 3CL הוא רוצה להגדיל את הזיכרון, ולהוסיף עוד 2GB למחשב. הוא רוצה זיכרונות של OCZ, ומצאתי לו את אלה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5940 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3189 על איזה זיכרונות אתם ממליצים יותר, ולמה? תודה

• 7 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by RT2,

שלום, על איזו תוכנה לניתור תמפרטורות ומתחים בזמן אמת (בלי לעשות ריפרש) על הלוח אתם ממליצים? תודה!

5. Started by terabit,

קניתי כרטיס מסךוהוא עושה לי בעיות,אמרו לי שאני צריך להחליף מAGP 2X שיעבוד על AGP 4X, והלוח שלי תומך ב4X, מישהו יכול להסביר לי איך אני ועשה את זה?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  6. Started by yosizach,

נאבד לי הדסיק שהיו כל ההתקנות של usb והעדכונים וחבר שלי אמר שבאתר אפשר למצוא הכל ואפילו עדכונים יותר חדשים .. מה האתר למישהו יש את הכתובת המדויקת תודה.

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  7. http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-219&catalog=147&manufactory=BROWSE&depa=0 זכרונות טובים ? ואיך המחשב החדש שלי שיגיע עם אבא שלי מחול בקרוב - A64 3000+ KV8-Max3 Mushkin 512 3200 X2 R9800 P איך ?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  8. Started by Blackend,

שלום! ובכן אני הולך להזמין לי מעבד ולוח איי אמ די 64 סוקט 939 והחלטתי שאין לי טעם לחכות כי אני לא משדרג לפי סי איי אקספרס אז אין למה לחכות לאנ פורס 4 (מישהו חושב אחרת?) בכל מקרה יש לוח אחד שבאמת ראיתי שהוא מעל לכולם ורציתי לדעת מה דעתכם עליו http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NSNXP-939.htm והנה ביקורת עליו http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1639 בכל מקרה אם למישהו יש לוח יותר טוב ל939 שנמצא כבר בארץ שרק יזרוק מילה ובוא נקווה שה אקס פי 120 שלי יעלה על הג'יגה בייט הזה

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  9. אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב עם AMD64 והשאלה האם זכרונות DDR500 או 433 יעבדו על לוחות האם מבוססי ערכת שבבים של VIA ? והאם הNFORCE3 עדיף מהבחינה הזו?

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  10. Started by omer.b,

רציתי לשאול האם זה באמת מתשלם להשיקע בלוח עם NF4 ULTRA..... שמעתי שרק איתו ניתן יהיה ללכת על ליבות DUAL CORE בעתיד-האם זה נכון?? ובכל מקרה: גי'גה בייט K8NF-9 שמעתי שמתחמם יותר מידיי-האם זה נכון?האם יש אלטרנטיבה אחרת במחיר דומה?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  11. Started by kipod301,

יש לי DDR 1 512MB 333Mhz אני רוצה להוסיף DDR 2 1024MB 667Mhz האם תיהיה התנגשות ביניהם? והאם זה אפשרי בכלל לשים DDR 2 כי אולי הלוח אם שלי לא תומך ואיך אני אוכל לדעת? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מחפש ביקורת אל EP-8KDA3J ואל MSI K8N PLATINUM תודה

13. Started by MasterDK,

ה cpuz מראה את הנתונים הבאים: Core Speed: 3006.9-3006.7MHZ Multipiler x 15.0 FSB 200.4-200.5Mhz Bus Speed 801.8Mhz האם זה בסדר? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  14. Started by 8-Ball,

אני רוצה לקנות 512*2 לא מתוכנן OC, אני רוצה זיכרון איכותי אבל לא יקר מדי ראיתי בKSP : A-DATA ב 490 שקל אבל זה נראה לי זול מדי חבר שלי אמר לי שOCZ הכי טובים, אבל כרטיס שלהם עולה איזה 650 שקל משהו כזה על איזה זיכרון אתם ממליצים לי? (מתוכנן DUAL DDR ב-400MHZ) תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 535 צפיות
  15. Started by udi,

שלום יש לי כרטיס מסך של READON 9800 PRO הבעיה העיקרית היא שהוא AGP X8 ואילו הלוחות החדשים שיוצאים NFORCE 4 יש את PCI-E X16 שאלתי היא האם יש לוח NFORCE 4 שתומך ב AGP

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  16. תודה

• 7 תגובות
    • 535 צפיות
  17. אמרו לי שהווניס הוא עם תיקונים ושיפורים לעומת הווינצ'סטר... העם זה נכון או ששניהם אותו דבר רק שהווינצ'סטר יותר זול?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  18. Started by orca2k,

מבקש המלצה לסטזיכרונות חדששל 2G לOC. יש לי כרגע את הסט הזה- OCZ DDR2 PC2-5400 Gold GX XTC Dual Channel 512X2 667Mhz כנראה שהוא מגביל אותי בOC לא מצליח לעבור את ה3100 ותקוע שם כבר זמן רב. ושאלה... האם סט חדש יכול ישפר לי את הOC? או שלא שווה להשקיע בסט יקר ורק להוסיף עוד זוג של 512 לבצועים משופרים? מפרט המחשב בצד.

• 6 תגובות
    • 535 צפיות
  19. בהמשך להודעה הזו (שהתחילה ב"מפרטים" ועברה ל"כרטיסי מסך"), אני מרכיב מפרט למחשב שרובו יהיה משרדי אבל מידי פעם עבודות עריכת וידיאו מזדמנות. שום משחקים או OC לא מתוכננים עליו. אין צורך בכרטיס לכידה. למחשב יהיה זכרון 2X2GB של OCZ ואחרי כל היתר נשאר בערך 1300 ש"ח לשילוב מעבד+לוח אם עם כ.גרפי מובנה. בגלל הוידיאו, אני רוצה לקחת מעבד חזק. בגלל שאין צורך בכרטיס גרפי נפרד, אני צריך לוח שיש בו כרטיס built-in. חשבתי על מעבד כמו Q6600 (או E8400) אבל אני לא בטוח אילו תוכנות כיום מנצלות ליבה מרובעת. לגבי chipset אני מאמין ש P31 הוא די והותר. חשבתי אולי ללכת על AMD, (בגלל צ'יפסט 780G והיכולות הגרפיות שלו) וגם אז לא בטוח לגבי מעבד (Phenom X4 9650? אולי 9850BE?) אני די אבוד...אשמח לקבל סיו…

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  20. Started by le011,

AMD 3500 VENIC CORE 2*512 DDR 400 SUMSUNG DFI INFINITY ULTRA EVGA 6800 GS FSP 400 GLN האם הרכיבים הנל יוכלו לעבוד בT1 או שיהיה איזשהו רכיב שיגביל.....??

• 2 תגובות
    • 535 צפיות
  21. Started by roes,

מה המעבדים עושים בעצם? למה כזה חשוב איזה מעבד יש לנו?

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  22. בלוח האם הזה (epox 8k5a2 פלוס) יש 2 חיבורי IDE רגילים ועוד 2 חיבורי RAID שהבנתי שהם יכולים לתפקד גם כחיבורי IDE רגילים נוספים. אני חיברתי אל אחד החיבורים האלה 2 דיסקים קשיחים (על כבל אחד של 80 גידים), ג'ימפרטי אותם, ובאתחול ה RAID config utility אפילו מזהה אותם כ primary master ו slave, אבל (!!) שם המערכת נתקעת ולא ממשיכה באתחול... לא מתקדם וגם לא נכנס לקינפוג ה RAID (אמור להיות Ctrl+H). כל מקרה אני כבר אובד עצות. ניסיתי בלי ג'מפרים, עם, על כבלים נפרדים... לא יודע מה עוד. יש לכם עצות? אם זה לא יצליח אצטרך לקנות כרטיס PCI-to-IDE תודה נ.ב. חיפשתי בפורום ולא מצאתי תשובות לבעיה...

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  23. Started by amit123,

מה עדיף ג'יגה במהירות 667 או ג'יגה וחצי במהירות 533?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  24. Started by Dvich,

חבר שלי מעוניין בלוח 939 עד 700 ש"ח, דרישות: OC טוב עם זכרונות בינוניים (כלומר בעל הרבה מחלקים). כרטיס קול סביר-טוב. חשבנו על הDFI Infinity nF4 Ultra ועל הAbit nF4 Ultra (עם קירור heatpipe לצ'יפסט) שברח לי שמו - מה אתם אומרים עליהם? יש הצעות יותר טובות? תודה.

• 4 תגובות
    • 535 צפיות
  25. מה עדיף מבחינת ביצועים זכרונות של 667 ומעבד עם בס 333 והם ביחס של 1:1, או מעבד בסטוק או נגיד בבאס 300 וזכרונות של 800? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 14.06.2007 בשעה 13:51:34 מצטער על ההקפצה פשוט ההודעה עברה לדף השני.

• 0 תגובות
    • 535 צפיות

דיונים חדשים בפורומים