עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by QuAKeR_996,

היי. אני ממש לא מבין בלוחות אם וכל הסוגים (845, 875 וכדומה), וגם בזכרונות. יש לי רף של 1500 - 1600 שח שאני לא יכול לעבור אותו. אני מעוניין לקנות לוח אם וזכרון חדשים. במחשב שלי יש זכרון RDRAM 256 MB ולוח אם מתאים ואמרו לי שאני לא יכול לחבר אליו זכרון מסוג DDR אז אם אני רוצה להוסיף זכרון אני צריך להחליף לוח אם. אני גיימר כבד מאוד אז אני חייב יותר מ 256 MB. אני רוצה לקנות לוח אם שיתמוך הכל הדברים החדשים שיש (SATA ועוד כמה דברים שאין לי מושג מה הם אומרים ), ולצרף לו זיכרון שיתאים לו, לפחות 512 MB ושיהיה מספיק מהיר. שלוש שאלות : 1. רציתי לדעת מה אומרים המספרים 845 או 875 או 865 והאותיות P או PE אחריהם. 2. עוד דבר שרציתי לדעת הוא באיזה גורמים אני צריך להתחשב כשא…

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  2. Started by [NOS],

אותה חברה אותם תזמונים...

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  3. אני זוכר שלמעבדים הבסיסיים מתאים גם 533 כי הם 266 בבסיס מה מתאים ל מעבדים החדשים האלה של 1333 מגהרץ ? E6750

4. Started by Qtec,

היי יש לי בביוס 5 אפשרויות של מהירות הזיכרון SAFE NORMAL FAST TURBO ULTRA הזכרון נמצא ב TURBO. שמתי לב שכשהWIN עולה המסך מהבהב\"ממצמץ" כשהזכרונות נמצאים על הרמה הזאת (בFAST נגיד זה לא קורה) האם אני צריך להחזיר את המהירות לאיטי יותר או שזה בסדר ככה?

• 2 תגובות
    • 537 צפיות
  5. Started by omricw,

צריך המלצה ללוח אם למחשב חדש שיתמוך במעבדים החדשים וגם עד 32 ג'יגה ראם והרבה חיבורים באיזור 500-600 שקל. עדיף של ג'יגבייט תודה

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  6. Started by fit3,

שלום אנשים אני מעונין לנקות את המשחה הישנה שעל המעבד כדי למרוח משחה חדשה אמרו לי שכדאי לנקות עם אלכוהול זה נכון?? ואם כן אם מה? סתם סמרטוט לשים עליו קצת אלכוהול ולנקות?? בתודה אמיר

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  7. האם הם ירדו או שזה סתם שמועות !? לא יודע אם פתחו כבר כזה נושא !!! אז לא לכעוס בבקשה !

8. Started by (G),

מישהו יודע למה בתוכנה TAT המעבד רשום כ-PENTIUM M ? תבדקו אצלכם, למי שיש E4300

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  9. אז ככה מעבד AMD תושבת AM2 עד מחיר 600 שקל אפשר עד לחריגה של 700 מקסימום ושיהיה כמה שיותר זיכרון מטמון במחיר הזה

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  10. הייתי מעוניין לקבל המלצה ללוח המאפשר OC בתקציב של כ-700 שח כחלק ממפרט בבניה: 1. מעבד E6600 2 זכרון: 2G 667 cl-5 3. כמ: XFX8800GTS 320 4. ספק: liberty 400W

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  11. אז קודם כל ניתקלתי במאמר הזה והוא באמת מעמיק ויש שם כמה דברים שלא ידעתי לפני... בקשר לניסיונות איחוד שהיו בין AMD ל-NVIDIA ... http://www.tomshardware.com/2008/02/14/amd_merge_or_not/index.html דבר ראשון זה המאמר עכשיו קצת תרגומים של דברים מעניינים: למשל בזמנו לפני יציאת ה-XBOX הראשון AMD ו-NVIDIA היו בשותפות מסויימת לייצר את ה-XBOX עם מעבד דורון בעל L2 של 128K ולא כמו דורון רגיל שמגיע עם 64K - וכמובן כרטיס גרפי NV2X שגם היה שם בסופו של דבר... בסופו של דבר אינטל עשקו אותם ובדקה ה-99 הציגו את המעבד שלהם שבסופו של דבר נמצא באקס-בוקס מאז... אפילו אחרי ש-AMD רכשו את ATI עדיין היה אותה שותפות עיסקית בין שני החברות!! אבל בגלל בעיות פנימיות בין אנשי AMD ל-ATI דלפו פרטים על סדרת…

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  12. יש לי את הלוח של אסוס הP5WD2 Premium ויש לו 3 חיבורי מתח ראשיים 1. 24 פינים 2. 8 פינים 3. חיבור מולקס (על הלוח אם) המפרט בצד <-------------- הכרטיס מסך הוא 6600GT ויש לי ספק של OCZ ה ModStream 520W ללוח מחובר החיבור 24 פינים ובחיבור ה-8 פינים יש לי רק 4 אז זה מה שחיברתי והמולקס לא מחובר השאלה שלי היא האם אני צריך לחבר את המולקס ? למה הוא משמש (לפי מה שהבנתי זה לכ.מסך) ? ולמה לעזאזל בOCZ אין חיבור 8 פינים ? תודה רבה לעונים .......

• 7 תגובות
    • 536 צפיות
  13. אני כבר ממש משתגע ולא מסוגל להבין כבר מהאתר שלהם. הדגם עם הD באמצע: http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2615 הדגם בלי הD באמצע: http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2616 תודה תודה תודה

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  14. אני עדיין לא יודע איזה לוח לקנות צריך קצת עזרה תודה

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  15. Started by levy.mor,

שלום. יש לי 2 סטיקים של 512MB 667 של geil עכשיו על הסטיקים רשום תזמונים של 4-4-4-12 אבל בפועל לפי everst אני מקבל תיזמונים של 5-5-5-15 יש לי לוח של GB 81945P-G מישהו יכול לומר לי למה ? קשור למתחים ?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  16. כרגע הענין הזה הוא ברמת תכנון - אם אני אראה שזה משתלם והבוס יאשר זה יכול להפוך למציאות. יש לי מחשב מבוסס Athlon 64 3000+ כמו במפרט. וגם מחשב ישן שאני סוחב איתי עם מפרט כזה: Athlon 800 - K7 זכרון DDR, דיסק IDE, וכרטיס GF2 MX400 חשבתי לקנות במכירת חיסול עד סוף השנה איזה Athlon X2 או Opteron X2 אחרי ירידת המחירים הצפויה - נניח מדגם 170. ולשים אותו במחשב ה"ראשי". ולשדרג את המחשב הישן ע"י קנית לוח אם ל 939 ולהשתמש ב A64 הפנוי שלי. כלומר אני אצטרך: - מעבד Opteron 170 או איזה 4200+ (אם נמצא). - זכרון DDR, כנראה 1GB - מעדיף בלי כרטיס מסך ולהשתמש בלוח אם עם כרטיס מובנה - בהנחה שכל כרטיס מובנה יותר טוב מה GF2 MX400 ב AGP. אין לי דרישה לתמיכה במשחקים. היות וירידת מחירי האופטרון עתיד…

17. באיזה מעבדים תיהיה מירידה הכי משמעותית? אני חשבתי על 6600 של אינטל אמרו שהוא ירד למחיר של ה6400.. כדי לחכות?

• 2 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by yarivy,

שלום אני מחפש לוח אם טוב ולא יקר במיוחד למעבד AMD 64 3000+ 754 תודה

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  19. Started by tzachsh,

DSD

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  20. זה מה שמציאים לי ב"איבורי" לאתלון 3000 זה לוח טוב.. ?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  21. Started by Bone-Breaker,

יש לי 512 מגה בייט של טווינמוס 3200 (תסתכלו בצד על שאר המפרט) ורציתי לדעת אם שווה להשקיע בלקנות עוד 512 מגה. השאלה שלי היא האם זה כדאי מבחינת ביצועים? אם כן בכמה זה יכול לשפר? תודה.

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  22. Started by Xane,

בכותרת

• 4 תגובות
    • 536 צפיות
  23. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי לוח של גיגה בייט GA8IK1100 REV1 העניין הוא שהלוח כפי שידוע לי לא תומך ב C,I,A של גיגה בייט אלא רק אותו לוח בתצורת REV2 העניין הוא שלפני כשבוע החליפו לי את הלוח בגלל בעיה שצצה בו ובהסתכלות קצרה על הביוס התגלה לי כי יש אפשרות לפתוח את אופציית ה CIA ושם לכוון לספורט טורבו קרוז וכו העניין הוא שיש תוכנה שבאה עם הלוח שנקראת EASY TUNE 5 ומשום מה אופציית ה CIA לא נפתחת לי שם כאילו נלוח לא תומך? קצת מסובך אני יודע אבל לא הבנתי את פשר העניין מה גם שהאופציה פועלת דרך הביוס המחשב בזמן מנוחה מגיע ל 45 מעלות בניגוד ל 39 שהוא לא עובד?

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  24. Started by idoshk,

יש לי שני לוחות אם אחד על המחשב שאני משחק איתו intel g965 ss ועוד אחד במחשב שאין לי צורך בו P5GZ-MX של ASUS האם שווה לי להחליף בינהם למטרות OC?הביוס של אינטל חסום לOC(הלוח של ASUS תומך עד 533 MHZ במהירות זכרון לעומת הלוח של אינטל שתומך ב800MHZ). המפרט שלי הוא HD 4670 KINGSTONE 1GB 800MHZ x2 AMRICAN DATA 512 667MHZ X2 E4300@1.8 ספק ג'נרי. הלוח של ASUS http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=348&model=1374&modelmenu=1 הלוח של אינטל http://www.intel.com/products/desktop/motherboards/DG965SS/DG965SS-overview.htm

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  25. Started by Omerole,

למה הוא רושם לי שאני משתמש בסוקט 754...יש לי בכלל AMD64 3500+ שמבוסס על וינצסטר ולכן זה לא הגיוני.... יש למישהו הסבר? לוח אם GA-K8NNP-9 נ.ב אני חושב שזה קשור לכאן כי זה משהו בקשר למעבד

• 0 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים