עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Da-Funk,

רשום שבחבילת ה Powerpack ישנם 8 mini heatsinks ... מישהו יודע במה מדובר.. כי אני לא מצאתי אותם

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  2. יש לי AMD בארטון 2500 ויש לי אפשרות להחליף עם חבר שלי ולתת לו שני סטיקים של 256MB 400MHZ של קורסייר (חדשים) ולקבל ממנו שלו זה משנה כי יש לו אינטל סטיק אחד של 512MB 433MHZ גם של קורסייר (חדש) ואז יש לי גם סטיק אחד של ווינבונד 256MB 400 MHZ שאז אני יוכל לשים את שניהם ביחד ויהיה לי 768MB. פשוט יש לי לוח של אסוס NFORCE2 ושמעתי (וגם ראיתי) שהם עושים בעיות עם שלושה סטיקים כי איך ששמתי את 2 הקורסייר שלי עם הוינבונד היו לי מלא בעיות ואז ביררתי ואמרו לי שה-NFORCE2 משתגעים עם 3 סטיקים. השאלה שלי היא האם זה כדאי לי והמחשב יעבוד טוב ומהר יותר עם ה-768MHZ ואל תשכחו ששני הסטיקים לא באותה המהירות אבל אם זה לא יתנגש לי אז אין לי בעיה. מה עדיף? (ככה גם בעתיד אני אקנה עוד סטיק זהה של קורסי…

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  3. ASUS P5QL-E או GIGABYTE GA-EP43-DS3 הבדלי המחירים הם 14 שקל לטובת הג'יגה בייט, בסקאיי... ככה שתורידו את המחיר מהמשוואה.

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  4. Started by explize,

יש משמעות לתיזמונים בזכרונות עם מעבד הקונרו? אני מתלבט בין GSKILL 800 MHZ 512*2 עם תזמונים 5-5-5-15 לבין אותו הדבר בתזמונים 5-5-5-1....?

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  5. Started by Lirux,

הלוח הזה: ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775 יקבל ddr2 800 מגה הרץ עם מעבד e6400?

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by עמית1984,

שלום יש לי זיכרון של KINGMAX שני סטיקים של 256 מגה בית במהירות של DDR 400MHZ ואני רוצה להוסיף עוד 256 בשני סטיקים חשבתי ללכת על SANSUNG העם לא תהיה בעיה לחבר את שני הוסגים האלה? אני מעוניין להשקיע סכום של 500 שקל פלוס מינוס הסמך לקבל את תגובתכם עמית

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  7. Started by manga05,

היי, קראתי את הכתבה שב"דביק" אודות זיכרון, די מורכבת, מקווה שהבנתי נכון, הבעיה היא כזאת : נתונים מ EVEREST front side bus properties bus width 64bit real clock 200mhzQDR effective clock 800mhz Memory bus properties bus type dual ddr-sdram bus width 128bit real clock 200MHZ DDR effective clock 400mhz וה bandwidth של הזיכרון ושל ה FSB שניהם 6400MB/s (שוב לפי אוורסט) עכשיו לשאלה : השעון האפקטיבי של ה FSB הוא 800 ושל הזיכרון 400, לפי מה שהבנתי מהכתבה במקרה כזה היעילות היא חצי, אז איך זה שה BANDWIDTH הוא אותו דבר? ובכלל, אשמח לקבל הסבר על הרעיונות שעומדים מאחורי הנושא, אם מישהו יכול לדבר איתי במסנגר/אייסיקיו/סקייפ (יש מיקרופון) ולעזור לי להבין, זה יהיה מעולה

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  8. Started by barak_i,

:s05: :s05: יש כבר תאריכים לדברים האלה?!?!

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  9. נראה כמו שדרוג מושלם ל ATHLON 4850E על לוח אם AM2ֹ+ AMD Phenom II X4 905e 2.5GHz 2+6MB AM3 65ׂW משום מה אני לא מוצא חנויות שמוכרות אותו..

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by sgsg,

Amd Athlon 64 X2 Dual Core BE-2300 ראיתי היום באחת החנויות את המעבד. לא ראיתי שום דבר עליו באתר. לפי חיפוש קצר אלה אמורים להיות מעבדים חסכוניים באנרגיה ודי חלשים (?) אפשר יותר פרטים?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  11. שלום צריך המלצה לזכרונות 667 DC עבור המעבד והלוח אם P35-DQ6 הנ"ל בנפח של 4GB ואיזה תצורה הכי כדאי ומשתלמת כספית(1024X4,2048X2)???? תודה

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  12. Started by Despair,

חיפשתי בכל מיני אזורים אך אין לי ממש שמץ של מושג איפה אפשר לפתוח שאלות בנוגע למחשב וחומרה רציתי לדעת איך וכיצד בוחרים לוח אם ולפי מה? וגם אמרו לי שהכרטיס שלי לא יכול להתחבר לCROSSFIRE של RADEON לדוגמא מדוע? דגם הלוח אם שלי זה gigabyte ep43-ds3l שאין לי מושג מה זה אומר אך הייתי נורא שמח לקבל הסבר (: תודה מראש

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  13. Started by agishron,

שלום לכולם, קיבלתי השבוע שלושה סטים של זכרונות, כולם של חברת GEIL כולם 4GB אחד מדגם ULTRA 1066 אחד מדגם BLACK DRAGON 800 ואחד EVOONE 800 על הזכרונות רשום שצריך להגדיר נתונים בלוח האם. אחד זה SPD, והשני זה המתח. את המתח מצאתי ושניתי לפי מה שכתוב על המודל,לאחר ששיניתי את המתח, אין ספק שזמן התגובה של המחשב עלה, אך מה לעזאזל זה SPD ואיך מגדירים אותו? יתרה מכך. יש לי שני מחשבים ויש לי שלושה סטים של זכרונות, איזה מבין אותם זכרונות הייתם שומרים ואיזה סט הייתם נותנים (לאחיין שלי).... אלו המחשבים שישנם ברשותי: לוח asus p5b-e מעבד E6600 כרטיס 7600gs וספק 550 CHIEFTECK המחשב השני הוא לוח gigabyte ep35c -ds3r מעבד e8400 וכרטיס 4670 וספק 550 CHIEFTECK תודה מראש

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  14. Started by silky,

של SAMSUNG, CAS3, שני מודולות של 1GB, חדשים. אני יכול להשיג בכ-600 ש"ח. שווה?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  15. שלום לכולם, כרגע יש לי במערכת1 GB זכרון בתצורה של 512 2X הזכרונות הם של קינטגסטון במהירות 667 ועובדים בתצורה של DC השימושים שלי במחשב הם, אינטרנט, קצת משחקים וMATLAB (בשביל פרוייקט הסיום שלי) מערכת ההפעלה שלי היא WIN XP רגילה, לכן לפי מה שהבנתי סף הזכרון שלה הוא בערך 3 GB החלטתי לאחרונה שאני רוצה להרחיב את הזכרון וכאן התחילה ההתלבטות לאור הפרש המחירים הנמוך בין זכרון של 512 ל 1024 חשבתי לקנות שני צ'יפים של 1 GB ולהוסיף אותם ,ככה שסך הכל יהיה לי 3 GB שזה גם ככה הסף של מערכת ההפעלה. אך האם שני סטים בגדלים שונים יעבדו טוב ביחד ? או שעדיף להגדיל פשוט עם עוד סט זהה רק ל 2 GB ? כמו כן, עד כמה מורגש ההבדל בביצועים בין זכרון במהירות 800 לזכרון במהירות 667 ? כי חשבתי אולי פשו…

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  16. Started by shlomom,

Real World Tech פרסם מאמר מעניין בו מסבירים את הארכיטקטורה של K10 - Phenom .

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by ברבוניה,

אני מנסה להרכיב מחשב חדש לאחותי ששימושו גלישה באינטרנט ואופיס. השאלה שלי היא בנושא המעבד ולוח האם ... האם ללכת על ה-sempron של AMD או celeron D של INTEL ? וכמובן בעקבות השאלה הזאת עולה השאלה על לוח האם ... מכתבות שונות אני מבין שעם שחרור גרסת celeron D יש איזשהו שיוויון בין הביצועים של שני המעבדים, זה נכון ? מה אתם אומרים על Chaintech SK8T800 (S-754 ? אין לי תקציב גדול מידי ואני מבין שאני לא קונה מחשב שיריץ DOOM3, אבל אני מנסה להוציא את המירב מהתקציב שלי. תודה

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  18. בלי כרטיס מסך מובנה למעבד 3600X2 GForce4 זכרונות 667 1 גיגה סטיק 1

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  19. Started by nandrut,

AMD 5200 או C2DE4500 איזה מעבד עדיף בהנחה שלא מתבצע OC , שתיהם פחות או יותר אותו מחיר. המעבד לצורכי HTPC בלבד.

• 2 תגובות
    • 557 צפיות
  20. Started by eldar666,

יש לי מעבד core 2 duo זה מה שרשום במערכת ואני רוצה שהיה רשום core 2 quad יש איזה שיטה לשנות את זה זה מאוד חשוב ואמרו לי שיש דרך תודה לכל העוזרים.

• 4 תגובות
    • 557 צפיות
  21. הרי יש מעבדים בעלי 32 ביט ומעבדים בעלי 64 ביט. אז לאיזה אפיק העברת נתונים הזה במעבדי ה- AMD 64 יש יכולת להעביר 64 ביט ? או שזה מהירות החישוב של המעבד או כמה ביטים הוא מסוגל לעבד בזמן נתון ?

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  22. Started by AmosC,

אלו הזכרונות ש-KSP מוכרים במחשבי המבצע שלהם (במהירות 667), לפי מה שאמרו לי בטלפון. מישהו מכיר ויכול להמליץ? תודה

• 2 תגובות
    • 556 צפיות
  23. אני קונה E6420 ואני צריך זכרונות 2 ג'יגה אני רוצה לעשות OC קטן ונחמד השאלה איזה זכרונות יתאימו לי ? שלא יהיו יקרים מדיי

• 9 תגובות
    • 556 צפיות

דיונים חדשים בפורומים