עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by nadavbu,

מה ההבדל בין זיכרון 512 מ"ב 667 VT, לבין 512 מ"ב TwinMOS (שעולה 50 ש"ח יותר). האם ה-TwinMOS שווה יותר?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  2. שלום לכולם לפניי כשבוע בערך שידרגתי את מחשב מבוסס ה intel שלי למחשב מבוסס amd חדש(מופיע בחתימה) יש לי 2 זכרונות simpletech 512X2 pc 3200 נראה לי שיש לי בעיות בגללם בעיקרון בגלל שלפעמים אני עושה ריסט למחשב ואז הוא כאילו עובר למצב של מסך שחור כאילו שהוא עומד לעשות ריסט ואז המסך נכנס ל stnedby והמחשב נתקע במסך שחור ועד שאני לא מכבה אותו דרך הכפתור ומדליק הוא פשוט לא מתפקד.. אני חושב שזה נובע מהזכרונות תקנו אותי אם אני טועה אבל ל amd יש בעיה עם זכרונות שיש להם צ'יפים משני הצדדים... אני מעויין לקנות שניי זכרונות אחרים כאלה למשל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=9649 ואני רוצה חוות דעת עלייהם אם אפשר... תודה

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  3. Started by dol222,

שלום! אני קונה מחשב חדש ואני לא עושה לא OC אני קונה 4GB זיכרון ורציתי לדעת אם כדאי לי להשקיע עוד מעט כסף בשביל CL4? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  4. Started by silky,

של SAMSUNG, CAS3, שני מודולות של 1GB, חדשים. אני יכול להשיג בכ-600 ש"ח. שווה?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  5. Started by iem,

ברשותי מחשב נייד HP ZE2055EA. רציתי לדעת האם זכרון במהירות של 667 בנפח של 512MB (בהתחשב שהכוונה היא לשים 2 יח' כלומר 1GB בסה"כ) כאשר סוג הזיכרון הוא DDR2....האם זה יתאים? אני יודע שהסיכוי נמוך לתשובה חיובית אבל אולי בכל זאת ואינני מודע לכך?.... תודה

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  6. Started by Qtec,

היי יש לי בביוס 5 אפשרויות של מהירות הזיכרון SAFE NORMAL FAST TURBO ULTRA הזכרון נמצא ב TURBO. שמתי לב שכשהWIN עולה המסך מהבהב\"ממצמץ" כשהזכרונות נמצאים על הרמה הזאת (בFAST נגיד זה לא קורה) האם אני צריך להחזיר את המהירות לאיטי יותר או שזה בסדר ככה?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  7. אני זוכר שאני מחכה כבר איזה 7 חודשים שהמחירים בחנויות בארץ יזוזו.. ומשום מה מאז שהמחירים כבר לא בדולרים הם תקועים במקום אני לא מאמין שגיע היום שאני אבדוק באיזה חנות והמחיר של המעבד יהיה פחות מ 1350 שקל מישהו יודע מתי מעדכנים את המחירים בשוק? אני מת כבר לקנות מחשב

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  8. Started by omricw,

צריך המלצה ללוח אם למחשב חדש שיתמוך במעבדים החדשים וגם עד 32 ג'יגה ראם והרבה חיבורים באיזור 500-600 שקל. עדיף של ג'יגבייט תודה

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  9. Started by The_magament,

אני יכול לקחת E4300 עם זכרונות 800MHZ? (אני עושה OC), או שעדיף לי 667MHZ כדי לשים את היחס על 1:1?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  10. Started by fit3,

שלום אנשים אני מעונין לנקות את המשחה הישנה שעל המעבד כדי למרוח משחה חדשה אמרו לי שכדאי לנקות עם אלכוהול זה נכון?? ואם כן אם מה? סתם סמרטוט לשים עליו קצת אלכוהול ולנקות?? בתודה אמיר

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  11. האם הם ירדו או שזה סתם שמועות !? לא יודע אם פתחו כבר כזה נושא !!! אז לא לכעוס בבקשה !

12. Started by segev22,

הודעה שדי שמחה אותי לפחות היא שהלוח תומך גם במעבדים החדשים שעתידם לבוא בקרוב מאוד (45nm). פשוט הלוח הזה לא מפסיק להפתיע אותי כל פעם מחדש קישור לאתר היצרן: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=307&l4=0&model=1480&modelmenu=1

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  13. הרי יש מעבדים בעלי 32 ביט ומעבדים בעלי 64 ביט. אז לאיזה אפיק העברת נתונים הזה במעבדי ה- AMD 64 יש יכולת להעביר 64 ביט ? או שזה מהירות החישוב של המעבד או כמה ביטים הוא מסוגל לעבד בזמן נתון ?

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  14. אז קודם כל ניתקלתי במאמר הזה והוא באמת מעמיק ויש שם כמה דברים שלא ידעתי לפני... בקשר לניסיונות איחוד שהיו בין AMD ל-NVIDIA ... http://www.tomshardware.com/2008/02/14/amd_merge_or_not/index.html דבר ראשון זה המאמר עכשיו קצת תרגומים של דברים מעניינים: למשל בזמנו לפני יציאת ה-XBOX הראשון AMD ו-NVIDIA היו בשותפות מסויימת לייצר את ה-XBOX עם מעבד דורון בעל L2 של 128K ולא כמו דורון רגיל שמגיע עם 64K - וכמובן כרטיס גרפי NV2X שגם היה שם בסופו של דבר... בסופו של דבר אינטל עשקו אותם ובדקה ה-99 הציגו את המעבד שלהם שבסופו של דבר נמצא באקס-בוקס מאז... אפילו אחרי ש-AMD רכשו את ATI עדיין היה אותה שותפות עיסקית בין שני החברות!! אבל בגלל בעיות פנימיות בין אנשי AMD ל-ATI דלפו פרטים על סדרת…

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  15. אני כבר ממש משתגע ולא מסוגל להבין כבר מהאתר שלהם. הדגם עם הD באמצע: http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2615 הדגם בלי הD באמצע: http://tw.giga-byte.com/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2616 תודה תודה תודה

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  16. אני עדיין לא יודע איזה לוח לקנות צריך קצת עזרה תודה

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  17. Started by levy.mor,

שלום. יש לי 2 סטיקים של 512MB 667 של geil עכשיו על הסטיקים רשום תזמונים של 4-4-4-12 אבל בפועל לפי everst אני מקבל תיזמונים של 5-5-5-15 יש לי לוח של GB 81945P-G מישהו יכול לומר לי למה ? קשור למתחים ?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  18. Started by danm,

שלום לאחר שרכשבתי מחשב חדש התקנתי את תוכנת הEVEREST כדי לבדוק שאכן קיבלתי את החלקים שהזמנתי הכל בסדר חוץ מהעובדה שהוא לא מזהה את הדגם של הלוח אם וגם לא הTYPE של המעבד שאלה נוספת, 55 מעלות ל8800GTS 320 במנוחה זה נורמלי????

• 5 תגובות
    • 541 צפיות
  19. Started by yosizach,

נאבד לי הדסיק שהיו כל ההתקנות של usb והעדכונים וחבר שלי אמר שבאתר אפשר למצוא הכל ואפילו עדכונים יותר חדשים .. מה האתר למישהו יש את הכתובת המדויקת תודה.

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  20. Started by israelolcha,

אני מתלבט בין 3 לוחות אם, מבקש את דעתכם בנושא: GIGABYTE GA965P-DS3 Rev 3.3 ASUS P5B ABit AB9 Pro תודה

• 3 תגובות
    • 541 צפיות
  21. יש לי מחשב: P4 2.4 זיכרון 512MB כ.מסך RADEON 9550 ומה שאני יכול להביא זה : 1024MB 667MHz DDR2 1024MB 667MHz DDR2 כלומר 2 ג'יגה אני יכול לשים 2 ג'גה במחשב שלי אין בעיה בזה נכון? ואם אני שם 2ג'יגה אני צריך להוריד את ה512MB?(אי אפשר ביחד?) ומה עדיף להביא,כי יש שני אפשרויות זיכרון 2G במהירות DDR2 533MHZ או DDR2 667MHZ ? תמונה של לוח אם : תודה רבה מראש

22. Started by eladh16,

שלום אני מעונין לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה לוח אם כדי לי לקחת. אני מעונין בלוח למעבד intel ליבה מרובעת מסדרה Q. חשבתי לקנות את הלוח EP45-UD3L של Gigabyte. מה ההבדל בין הלוח הזה לבין הלוח Gigabyte GA-EP43-DS3L מזה בכלל ה EP45 וה EP43? בקיצור איזה לוח אם מבית Gigabyte הכי כדי לי לקנות? אני מעדיף קישור לקניה ב KSP. עוד משהו, אני מעונין בלוח סטנדרטי, שלא יעלה על יותר מ 600 שקל. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  23. קניתי זיכרון חדש למחשב, עכשיו השאלה שלי היא האם צריך להגדיר את הזיכרון החדש בביוס או שזה מתעדכן אוטומטית בווינדוס XP?

• 2 תגובות
    • 541 צפיות
  24. יש לי את הלוח הזה http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=4COREDUAL-VSTA. אני רוצה לרכוש מעבד שיוכל להציג HD בעתיד הקרוב מה הן דרישות המינימום \ מומלצות ?. אני צריך גם לרכוש זכרונות מהי כמות הזיכרון הנדרשת עבור קידודי סרטים. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  25. Started by moshe20,

שייתן לי לי לעשות OC טוב בקיצר משהו מפלצת שייתמוך בקונר ואם אפשר גם זכרון טוב בתקציב של עד 800 שח בעיקר ל OC

• 4 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים