עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by BIGWOLF,

שלום לכולם שני הלוחות של MSI 1 - G31M2 V1 2 - P6NGM-FD תודה רבה

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  2. אני רוצה ליקנות את הלוח אם הנ"ל Asus P5K3 Deluxe Chipset Socket 775 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=149 **רציתי לדעת מה אתם וחשבים עליו(?) והאם הוא מתאים לזיכרונות DDR2? או רק ל3? תודה מראש לכל העונים והעוזרים, שיהיה לילה טוב.

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  3. האם בניית מחשב חדש על בסיס המעבד המדובר כדאי גם לאחר יציאת המרובעים החדשים ? הקריטריונים המעניינים הם : מחיר בנקודת זמן זו / טכנולוגיה (מיושנת?) / אלטרנטיבות. שימושי אופיס כלליים, חיבור כמדיה בייתית להקרנת סרטים, משחקים בעתיד הרחוק יותר. תודה גל

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  4. מה עדיף מבחינת ביצועים זכרונות של 667 ומעבד עם בס 333 והם ביחס של 1:1, או מעבד בסטוק או נגיד בבאס 300 וזכרונות של 800? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 14.06.2007 בשעה 13:51:34 מצטער על ההקפצה פשוט ההודעה עברה לדף השני.

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  5. Started by alonkl,

הממ.. כותרת

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  6. Started by segev22,

כרגע יש לי ג'יגה זיכרון של קרוסייר (2 של 512 מגה) והם עובדים בדואל צ'אנל רציתי לדעת אם אני יוסיף 2 ג'יגה נוספים (שתי סטיקים של 1 ג'יגה) כל הארבעה יעבדו לי בדואל צ'אנל?

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  7. Gigabyte GA-P35-DS3R, עולה 830 בזאפ GA-G33-DS3R עולה 770 למה זה? בדקתי ויש בדיוק אותם פיצרים

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  8. Started by NaorYfrach,

אז ככה .. נתחיל מהמפרט שלי : מעבד : E2140 לוח אם : P5VD2-MX של אסוס כונן קשיח : 80 ג'יגה . זיכרון : 1536 מגה קינגסטון . כרטיס מסך : 8600GT ג'יגה בייט . העיסקה היא כזאת . מישהו מאשדוד בא אליי לבית בשדרות אני משלם לו 50 שקל נסיעות + 350 שקל והוא מרכיב לי את המעבד ובודק אותו ומראה לי שהכל טוב ויפה וכל העיסקה מתבצעת בלי אחריות של שתי המעבדים . המעבד שהוא מביא לי זה E6600 אני מביא לו E2140 ויוצא לי להוסיף 400 שקל . האם שווה לי ? ואיזה בעיות יכולות להתעורר בעקבות החלפת המעבד , משחה טרמית וכו'. . ***העיסקה תתבצע שבוע הבא מתישהו בגלל שאני טס יום ראשון לפולין 10 יום . תודה .

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  9. Started by Bright Moon,

חברת הזכרונות A-DATA הכריזה היום על כניסתה לשוק ה-DDR3 וחשפה זכרונות הפועלים, בין היתר, בתדר של 1900MHz - הגבוה ביותר בתעשייה עד היום, בתזמונים של 9-9-9-24. מקור: Legit Reviews אני מעריך שהמחיר יהיה מגוחך עוד יותר מהרגיל.

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  10. כרגע יש לי Dual של 1024 של 400 מגה הרץ. (512X2) אני רוצה לשדרג ל2 ג'יגה.. רצוי שאני אקנה 2 של 512 או שפשוט לקנות סלוט אחד של 1 ג'יגה ולעשות אותו מול ה2 512 ? ואיזה זיכרון מומלץ לקנות ? לא להמהרה או משהו, פשוט וטוב

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  11. Started by wwll soldier,

חיברתי הכל, המחשב עולה והכל טוב, אבל מדאיג אותי שיש 2 אורות כחולים מהבהבים כמו רמזור הולכי רגל.... יש כמה אורות שלא מהבהבים ו-2 שכן. מישהו יכול להגיד לי אם זה תקין

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  12. היי, האם אפשר עוד להשיג לוח אם למעבד AMD athlon 64 socket 754 + כניסת AGP? תודה

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  13. Started by Omry,

מדוע E6850 יקר יותר מE8500? אחרי הכול, יש להם בדיוק אותן תכונות, חוץ מהעובדה שE8500 חזק יותר..

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  14. Started by danielhasan,

מממ רציתי לדעת איזה לוח אם תומך Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X4 SLI Kit לאיזה לוח אם יש 4 סלוטים לכרטיס מסך תודה

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  15. Started by barakush,

שאלה בנושא תאימות ברשותי לוח אם -ASUS P5WDG2 WS Professional עם מעבד Intel® Core2 Quad Processor Q6600 ברצוני להחליף את המעבד. במעבד Intel® Core2 Quad Processor Q9450 א. האם המעבד Intel® Core2 Quad Processor Q9450 יתאים ללוח שיש ברשותי? ב. האם יחול שיפור בביצועים {לציין שאני עוסק בעריכת ווידיאו וגרפיקה ממוחשבת} ג. מה ההבדל בינהם? ד. וכמה עלי להוסיף בערך? תודה על כל עזרה:BARAKUSH

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  16. Started by klips,

מה עדיף יותר זכרון של 800mhz cl4 או זכרון של 1066MHZ CL5? ואיזה יצרנית כדאי להביא?

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  17. Started by ATGatdner,

חבר שלי שאל את זה כאן לפני כמה שבועות, אבל אנחנו עדיין לא בטוחים - קיבלתי את הסמפרון היום, תקעתי אותו לתושבת שלו. האם אני חייב לקנות מאוורר מתאים ל am2 בשבילו כדי שהמחשב יעבוד בכלל, או שאם אני מתכנן לא להכביד על המחשב, זה אמור לעבוד גם בלי המאוורר?

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  18. היי, פוולללל זמן לא הייתי פה. אני מחפש תשובה כזאת כבר הרבה זמן ואני יודע שרק פה אני יקבל אותה. זה לוח אם די ישן למחשב ישן שהיה פעם שלי ועכשיו הוא של אחותי. אני רוצה לקנות לו זיכרון ולהחליף HD. הוא די ישן... תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 509 צפיות
  19. אני רוצה להוסיף זיכרון לסלוט ולנתק את הישן - יש איזה אתר עם הוראות מדריכים או משהו זיכרון קינגסטון אם זה משנה!

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  20. Started by slimshady21,

היי מה קורה רציתי לשאול אם התזמונים של הזכרונות חשובים רק לOC או שיש להם גם השפעה על השימושים הרגילים והמשחקים במחשב? ובכלל, איכות הזכרונות חשוב למי שהוא לא אוברקלוקר?? תודה גברים

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  21. שלום לכולם יש לי 2 זיכרונות 512 של simpletech האיכות שלהם על הפנים לדעתי קניתי אותם ב800 שקל בייחד.. ויש לי עלייהם 5 שנים אחריות..הם cl3 אני מעוניין להחליף אותם אבל מבצע שידרוג תחת עזרה של אבא שלי שעובד בתחום ואני חייב לשדרג מאותם יבואנים שמיבאים את הזכרונות האלה מה שאומר שיש להם או את הזכרון הזה או את הקינגסטון בקינגסטון יש להם רק את הזיכרון הזה בארץ Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 CL2 HyperX שנחשב הכי טוב..(ממה שיש להם בארץ כמובן) מה אתם אומרים עליו? (בבקשה זה רק מה שאני יכול להביא אז לא לתת לי שמות של זכרונות אחרים..:\ )

• 4 תגובות
    • 509 צפיות
  22. Started by BlackSheep,

איזה מהם הכי טוב לגיימינג?

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  23. שלום לפני כשנה וחצי בערך קניתי מחשב עם 2 סטיקים זיכרון Geil 256mb DDR 400mhz עכשיו כשהתחלתי לעבוד ולהרוויח כסף, החלטתי להוסיף עוד 512mb ואני לא בטוח מה לקנות, למה? כי 2 הכרטיסים של 256mb מחוברים על הסלוטים הכחולים של הDual. ולכן רציתי לדעת, מה עדיף, כרטיס אחד של 512mb שיהיה מחובר במה שנשאר, או עוד 2 כרטיסים של 256mb? והאם זה ישנה את מהירות השעון שלהם? ואני לא יודע מה ה-CL של הזיכרון הקיים שלי, אז זה משנה מה ה-CL של הזיכרון החדש? עוד משהו: הלוח אם שלי הוא: Asus P4P800 והמעבד P4 2.6Ghz HT ועוד שאלה אחת, זה ישפר בהמון את הביצועים? אני אודה לכם מאוד על תשובות. דוד.

• 7 תגובות
    • 509 צפיות
  24. Started by roes,

מה המעבדים עושים בעצם? למה כזה חשוב איזה מעבד יש לנו?

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  25. Started by Shlagr,

בגלל שאני לא כל כך מכיר אותם.. אז אני מחפש ביקורת על החברה.. ועל הלוח עצמו Biostar P4M800-M7 מצאתי רק ביקורות באנגלית

• 4 תגובות
    • 509 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.