מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
ישלי זכרון SDRAM 128 שפועל על 133 PC קניתי כרגע אחד שפועל על 100 PC והוא לא מזהה לי אותו מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 427 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות 2 בלוקים של 512MB DDR400, ולא מתכנן אוברקלוק בכלל. וכידוע ישנן כמה חברות המייצרות זכרונות, חלקן ידועות וטובות וחלקן פחות, ויש גם תדירויות שונות, אז מה שאני שואל זה האם זה שווה את תוספת ה-100 200 שקל לקנות GEIL או CORSAIR ולא MICRON או סמסונג או בכלל זיכרון ג'נרי? האם ההבדלים משמעותיים בין ערכי LATENCY שונים? התקציב שלי פשוט די צפוף תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
אין יותר מה להוסיף... http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=19-103-450&depa=0
-
- 12 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אז ככה, אני כל החיים שלי עובד עם מעבדי אינטל ומרוצה, והנה עכשיו הגיע הזמן לשדרג. אז התחלתי לבדוק אתרים, והנה, למרות השנאה שלי למעבדי AMD, שביצועיהם לא היו מצדיקים מעבר, אהבתי את ה- ATHLON 64! אני קונה בתקציב 1400 ש"ח, ו A64 3000 הוא המיקוד שלי. אבל מה, אני פשוט קצת "מפחד" לקנות AMD, כאילו מה זה המוזרות הזאת שביצועים לא נקבעים ע"י מהירות השעות והFSB. ושמעתי גם שהוא מגיע ל 70 מעלות חום, ואיך אפשר להגיע לכאלה תוצאות עם באס של 400 מגהרץ?! מה עם היציבות שלו? האם הוא אמין? כי סך הכל אינטל מפתחת צ'יפים משנות ה-70, ויש להם ניסיון הרבה יותר רחב בתחום ויותר אמינות, או שאני טועה? והכי חשוב, האם אני אי פעם אמצא שימוש ב- 64 ביט, דהיינו, האם יש או עתידים לצאת משחקים שיש להם אופציה ל-…
-
- 12 תגובות
- 885 צפיות
-
-
OK לאחותי קנו מחשב ביום חמישי (סוף סוף אין מריבות בין אח שלי ואחותי. אהה שקט בבית ) וראיתי בביוס שאני יכול לשנות את המחפלה. עכשיו לא ניסיתי את זה כי אני מפחד שזה יהרוס משהו.(לא מחשב שלי) אז כמה דברים. 1. איך אני יכול לדעת אם זה באמת מעבד פתוח? אם יש לי את האפשרות אז הוא כן? 2. אם אני ישנה את המחפלה ולא יעלה בהרבה את הMHZ של המעבד זה יכול לדפוק אותו? 3.אם אני כן יעשה לו OC אז מה המחפלה שהכי טוב לעבוד איתה? כי יש ראם לא משהו (512 של סמסוננג פשוט DDR 400)
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שוטטתי היום בגלריה וראיתי באחד הפרוייקטים לוח של ASUS עם כניסה למולקס עליו. למה? http://www.hwzone.co.il/gallery/albun28/aal
-
- 6 תגובות
- 598 צפיות
-
-
-
אני קונה מחבר של אבא שלי מחשב ואין לו אביט רק גיגהבייט ואסוס הוא אמר לי שהוא יכול לסדר לי תלוח הזה בהצעה הכוללת של המחשב במחיר טוב של 700+-: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=23_68&products_id=341 איך הוא , הבנתי שהAN7 הכי טוב ל- ATALON XP זה נכון?? כי אם כן אני יקנה מחנות אחרת באינטרנט כבר!! ויש לו של גיגהבייט שהוא גם ברמה של ה AN7 ובאותו טווח מחירים או במאה שקל יותר+-??
-
- 21 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחשב שלי לא הגיב כמעט לכלום ועשה בעיות וכו' אז פירמטתי אותו. מדובר בפנטיום 3, לא חדש במיוחד אבל מחשב טוב עם 192 זיכרון..הבעיה היא כזאת: הוא פשוט עובד לאט, יש לו תגובות מאוחרות כמעט לכל דבר (פתיחת קובץ, פתיחת תוכנות, פתיחת דף אינטרנט( אינטרנט מהיר 1.5)) מה יכולה להיות הסיבה? אני לא יודע אם זה קשור..אבל לפני שפירמטתי אותו היתה לי בעיה אחרת שהוא לא היה עולה (הוא כן היה נדלק - זה היה נראה כאילו אין לו כוח) ואז בא מישהו שמבין ובדק מה יכול להיות, בסוף הוא הוציא כרטיס מסוים (להעברת סרטים ממצלמת וידאו למחשב) והמחשב נדלק ועלה כרגיל. אם יש לכם מושג מה יכולה להיות הבעיה...בבקשה..תסבירו לי. !!!
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
im looking for a new triplet CPU+MB+memory what to buy (and which parts , models ( intel 2.6 or amd 64 3000+ and which motherboard and memory is the best for them and which combination will be the best? please answer on english or russinan if u can , many thanks.
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
Pentium 4 2.8GHz E Prescott 1MB 800MHz מה העבדל בין המעבד הזה ומעבד רגיל של ינטל ובמה הוא יותר טוב ????
-
- 12 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מתכוון לקנות מחשב חדש בקרוב,ובחרתי את לוח האם A7V600-X,מתוצרת חברת ASUS. חשבתי לשלב אותו עם זכרונות Geil Ultra,אבל התברר לי שבכול החנויות אין אותו במלאי. האפשרוית שלי היו : א. להמתין 4-5 שבועות עד הגעת הזכרונות. ב.לקחת זכרונות מסדרת VauleRam,בעלי תזמונים פחות טובים,ומיעודים לשוק הנמוך. ג.לקחת את הזכרונות מתוצרת קיגסטון,מסדרת HyperX לשוק הגבוה. לינק,לחנות שלהם שבה מופיעים התזמונים: http://tinyurl.com/2jwzn לינק לDatasheet בקובץ PDF: http://www.valueram.com/datasheets/KHX2700_512.pdf אבל מי ששיבש לי את השמחה,שמצאתי זכרון חלופי )רגע,שחכתי לברר אם הוא במלאי בארץ,אני מעריך שכן( שבדף ההאתמה ללוח לא נכתב שהוא מתאים,הנה דף ההתאמה שלהם: http://tinyurl.com/2zykl שלחתי…
-
- 5 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מעבד A64 למשל אני מתקין משחק אז המעבד עובד ב 100%.. זה נראה לי הגיוני אבל אולי לא ? זה בסדר ? תודה תום.
-
- 2 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני עומד לקנות לוח חדש כנראה epox 8rda+ ומישהו אמר כאן שיש היו לו בעיות תאימות עם הלוח הזה... אני גם יודע מחברים שלי שקנו לוחות אחרים שיש בעיקר בעיות התאמה עם הזיכרון DDR. איך אני אוכל לדעת אם לא תהיה לי בעיה כזאת??? זה חשוב מאוד! תודה!
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אפשר לעזור?..איך אני מעדכן את הביוס שלי ללוח אם של אינטל D850GB (לא לצחוק...) מתוצרת של AMI משהו כזה...
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
טוב אני צריך זיכרון חדש אז יש לי כמה שאלות: 1)מה כדאי אחד של 1024 או שתיים של 512 2) ומה ההבדל ומה כדאי: DUAL DDR או DDR 3) מה זה?? DDR-RAM 1GB 2700 OEM Memory
-
- 3 תגובות
- 569 צפיות
-
-
לפעמים, בעצם כל פעם שניה בערך שאני מפעיל את המחשב כתוב שהמהירות של המחעבד היא 1150 ואז הוא כותב לי שמשהו קרה או אוברקלוק פייל או בעיה בהגדרות של הביוס אני נכנס לביוס ואין מה לשנות, אז אני מפעיל את המחשב מחדש בערך 6 פעמים עד שזה מסתדר וכותב מה המהירות האמיתית 2600 amd barton, מה זה יכל להיות? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי לוח של ABIT IS7-E2 , מה ההבדלים בניהם? תודה
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
ניסיתי פעם להסיר את המאוורר וה HEAT SINK וכשמשכתי אותו קצת הוא התנתק לי בפיתאומיות. אז נלחצתי קצת והחזרתי אותו למקום. השאלה שלי היא האם יכול להיות שדפקתי משהו? ואם הייתי צריך להפעיל הרבה כוח זה אומר שהייתה שם משחה טרמית? ואם הייתה שם משחה טרמית זה אומר שאני צריך למרוח שוב? או שאותה שכבה יכולה לתפקד כמו מקודם? :עריכה: יש לי P4 2.66 HT אם זה משנה
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הוספתי זיכרון ואני מעוניין לבדוק אם הזיכרונות החדשים טובים
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אהלן, שאלה זריזה - אי צריך למרוח על כל ההיטסינק של המעבד עצמו ? ראה תמונה : http://www.hwzone.co.il/newspics/RnGKay/Athlon643200/Picture%20049.jpg וצריך גם למרוח על המאוורר ? (מאוורר גיגהבייט) תודה, תום.
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-
-
ראיתם את החדשה האחרונה באתר? על כך שהAMD64 עדינים? שהם לא מספיק גמישים ואם הם מתקפלים קצת הם מפסיקים לעבוד? קראתי בקישור של המודעה שהם באים עם משהו (שמוסיף הרבה משקל) ומגן עליהם , זה נכון? ועוד משהו - האם מישהו פה בפורום קנה AMD 64 והוא מרוצה , הוא לא עושה לו בעיות וכו'? כי עד עכשיו לא שמעתי על מישהו כזה , לא שיש לי משהו נגד המעבד והחברה אני בעצמי רוצה לקנות אחד כזה פשוט לא שמעתי אף אחד משבח אותו ....
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום לכולם, חברה שלי ביקשה ממני לברר לה - יש לה מחשב נייד Toshiba satelite שמכיל Intel celeron 497MHz ו-128MB RAM. בטעות (?) מישהו התקין לה XP על המחשב וכמובן שהכל עובד לאט לאט. תנו לי הצעה (עם דגש על הזולה ביותר) לשיפור המחשב הזה. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
סתם נזכרתי בסרטון הדרכה שראיתי בפי סי פוביה שם הוא הראה איך להתקין זיכרונות,אך לא ציין ענידת צמיד מתכתי. האם צמיד כזה הוא חובה?. כי לפי ליאו מטק טי וי זה ממש חשוב לענוד אחד. ואם כן מאיפה קונים כאלה?.
-
- 8 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבד INTEL 2.8 HT 512 לבין 2.8 1 מגה זיכרון שנאמר לי שזה פרסקוט, הבעיה שמעתי שהפרסקוט בעייתי? איזה מהם כדאי ולא בעייתי? נ.ב. המחיר של שניהם שווה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-