מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
בעיקרון אני רוצה לקנות עוד מעט שני כרטיסי HD4850 ואני רוצה לוח אם בסביבות ה600 ש"ח ראיתי בSKYPC לוח ב550 ASUS P5K אבל ראיתי שרשום שם שחיבור אחד כפול 16 והשני כפול 4. אני לא יודע כל כך מה זה אומר אבל זה לא נראה לי טוב. הסתכלתי עוד קצת וראיתי ב670 שקל את הלוח ASUS P5Q PRO ושם רשום ששניהם כפול 16 אז כדאי את זה ? ואם אפשר הסבר קטן על מה זה אומר, ואם יש לוח אם טוב יותר מאלה אז תציעו תודה.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ברשותי מחשב ישן P4 2.4 עם זיכרון 256 DDR PC3200 לוח אם ASUS P4VP-MX רציתי להוסיף זיכרון אבל באברסט זה מופיע במהירות 200 MHZ.. זה לא אמור להיות 400? ועוד משהו לפי מה שהבנתי הלוח אם לא תומך בדואל צ'אנל.. אז איזה זיכרון כדאי להוסיף? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
רציתי להבין אם הלוח אם הזה תומך במעבדים הישנים pentum-D בדיוק הזמנתי אותו .... ושכחתי לבדוק אתזה
-
- 7 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח MSI 945P ויש לי זכרונות 5-4-4-12 533 ... עכשיו האם הזכרונות האלה יתאימו לבורד שלי כשילוב עם הזכרונות הקודמים http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2626&Pname=TWINMOS ?? תודהה
-
- 8 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שמעו יש לי במחשב שתי סטיקים של 128 RDR ובנוסף בשתי הסלוטים האחרים שתי לוחות כאלו שאמרו לי שהם נועלים.. השאלה שלי האם הם נחוצים? כי אני רוצה להוסיף עוד סטיק אחד לפחות למחשב והם תופסים לי הכל
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
כמו כל אובר קלוקר מתחיל גם אני התעסקתי מעט עם שדרוג המארז הוספתי שתי מאווררי 120 אחד למלמטה ואחד מעל המארז קניתי גוף קירור למעבד spark7+ וגם משחה nenoterm כל המפרט ישב על לוח אם של ג'יגה בייט ga-8sq800 duak ultra אז פרקתי את המאורר הישן והחלפתי עם הספארק החדש אך שחיברתי הכל המחשב פשוט לא עלה פירקתי הכל בחזרה ונחרדתי לגלות כי אחד מהפינים של המעבד התכופף משניסיתי לישרו הוא נישבר לגמריי..... ההמצלמה שלי היא לכל מי שלא מבין או התנסה בעבר על תשחקו באש נאלצתי לקנות לוח אם חדש של abit ומעבד 2.4 800 הרץ חדשים מה שהותיר את הלוח אם שלי שאהבתי חסר בית עד מאוד אם יש למישהוא המלצות מה ניתן לעשות בלוח אם די חדש שאיבד את ביתו מוזמן לפנות אליי [הטלפון צונזר] חשבתי על להרכיב מחשב נוסף ו…
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
טוב שלום לכולם, אני בעל לוח P5GD1-VM ASUS רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג תמעבד הנה המפרט של הלוח אם כיום יש לי פנטיום ארבע רגיל 3 גיגה הרץ [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
אני לא מבין למה הם קראו ללוחות האם שלהם LAN PARTY! למישהו יש מושג..??
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
Intel® GMA X3000 onboard graphics subsystem ל- Intel® GMA 3000 onboard graphics subsystem
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
המחשב התחיל להיות איטי לפני כמה ימים ופתאום התחיל לקרוס ולכבות את עצמו לאחר כל מיני ניסיונות לפענח מה בדיוק הולך כאן שהעלתי את המחשב מיד לאחר הביוס קיבלתי הודעה cpu is unworkable or has been changed check out of cpu soft menu מה לע@#@3 זה אמור להביע? אם יש למישהוא איזשהוא מושג אני אשמח לקבל דיעה נ.ב לידע כללי לא בוצע במחשב לא לפני ולא אחרי oc הכל קרה בבוקר יום בהיר
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני צריך לבחור לוח אם ומעבד עבור HTPC כאשר עקב אלוצי גודל הלוח צריך להיות MICRO ATX אני צריך שילוב שיוכל להריץ תכני HD 1080P שיהיה קריר (המערכת צריכה להיות שקטה) וכמה שיותר זול. לא משנה לי אם זה AMD או אינטל הכי חשוב שהשילוב יעשה את העבודה (הרצת סרטים בלבד!!!) והיה כמה שיותר זול.
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני שבוע קניתי מחשב, הוא עובד בצורה טובה למרות זאת החלטתי לבדוק אותו בשתי תוכנות sandra2005,3dmark05 רוב הנתונים בסדר, אך דבר אחד הסב את תשומת ליבי. רשום בשתיהן שהסוקט הוא 754. יש לי לוח של גיגבייט k8nf9 שתומך רק ב939, בנוסף הזמנתי סוקט 939. כיצד זה יתכן תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מממ רציתי לדעת איזה לוח אם תומך Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X4 SLI Kit לאיזה לוח אם יש 4 סלוטים לכרטיס מסך תודה
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרונות בכמות של 4GB כי אני מתחיל לערוך סרטים וגם עריכת 3D ועוד שטויות חח אני מעוניין לקנות רק מסקאי פי סי(יש לי ניסיון איתם) המ מצאתי אצלם זיכרונות של חברת PQI סטיק אחד של 1024MB CL4 מסדרת TURBO עם גוף קירור ב215 זה שווה? או שכדאי חברה אחרת? או בכלל לקחת 2 סטיקים של 2048? תודה רבה! מפרט יש בצד (לא לדאוג בקשר לכ.מסך)
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
מהו הFSB? ואיזה ממשק יותר מהיר USB2.0 או מקבילי ואיך בכלל פועל USB2.0
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש לי כרטיס זיכרון אחד במחשב (ישן) אני רוצה לקנות עוד שתיים (הרבה יותר מהירים) האם הכרטיס הישן ישפיע על המהירות שלהם או שהוא יעבוד מניפרד? הלוח שלי תומך בדואל צ'נל
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני מתלבט האם להשתמש בכרטיס הקול שנמצא על הלוח שלי (AC97) או לחילופין (לוח איפוקס KDA3J) - להתקין את כרטיס הקול הקודם שלי ה- CREATIVE SB LIVE 5.1....? מה אתם אומרים? יש לי מערכת סטיראו עם עוד רמקולים שמחוברים...ואני מעוניין לשמוע בצורה ההיקפית והאיכותית ביותר....אז איזה מבינהם להתקין? בתודה רבה מראש
-
- 7 תגובות
- 557 צפיות
-
-
זהו זה,x800 PE נויס טייקר של 425 וואט בדרך,הכל זועק לשדרוג. עליתי עם שתי אופציות. אחת זה לחסוך,לחכות ללוחות החדשים,בתקווה שAGP לא יהייה בגדר דינוזאור,לחסוך,לקנות אחד+A64 ,לא 775....+זיכרון טוב של 512 והוספה בהמשך. שתיים,ליהיות יותר אמיץ,ולכייף יותר->לקנות לוח ממש ממש טוב לOC וזול(זול) ולהתחיל לסחוט(אולי גם נחליף ת'סטיקים הזקנים והמסכנים שלי לpc3200 זול וטוב,מה יש לי בהמשך). אז מה שיש לי : p4 s 478 2.4 A 512K northwood as cool as the arctic (ד"א האם הסטפינג הזה ידוע כאוברקלוקר טוב,הוא עובד כמובן על 533 בבאס,שמעתי אי שם מעבר לאופק שהכי טוב במשפחה הוא סטפינג B...) stick A pc 2100 266mhz 256 mb -hunday stick B pc 2700 333mhz 512mb-spec tec LOL לוח שאני מתבייש להזכיר את שמו…
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
לפי מה שידוע לי ב-16 לחודש חברת amd הוזילה את מחירי המעבדים שלה... אז למה לא רואים את ההוזלה כאן בארץ?!
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש Athlon XP 2500+(512k 333) 540 1 540 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8RDA3I (NForce Dual) 390 1 390 כרטיסי מסך? MSI Price Units Total RADEON 9800Pro TV,DVI 128MB 1330 1 1330 דיסקים קשיחים? WESTERN DIGITAL Price Units Total 80 GB 7200 ATA-100 (8MB) 440 1 440 ואני לא יודע איזה זכרונות לקחת kingston or A-DATA? עם למישהו יש הצעות יותר טובות אנה הגיבו פה
-
- 8 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מקווה שאני במקום הנכון בכלל יש לי זכרון RDRAM ישן מאוד. מצאתי חנות לקנות ממנה עוד כזה, הבעיה היא שאני לא יודע מה מהירות הבאס שלו(ככה קוראים לזה?) ואני לא ממש רוצה להסתכן בלקנות סתם זיכרון. האם יש דרך לבדוק את מהירות הבאס? בביוס\תוכנה כלשהי? תודה
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מחשב ושמעתי שהלוח אם שבחרתי סובל מאי תאימות עם הזיכרון abit an8 nf4u twinmos pc3200 2.5 cl תודה.. אפחד לא עונה... :-\
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
כמה כרטיסים של זיכרון אני יכול לשים שם? באיזה מהירות של זיכרון הוא תומך? תנו לי אתרים שיש בהם פריטו עליו ועם יש בעיברית...
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הטמפרטורות של סבירות ובמיוחד של הכרטיס מסך והמעבד רציתי לדעת את הטמפרטורות הסבירות וגם את הטמפרטורות המקסימום שהם מגיעות במאמץ של כל חלק אני מצרף תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
יש ברשותי את הלוח i845e של אינטל וברצוני לקנות מעבד חזק יותר, השאלה שלי היא מה היא המהירות המקסימלית של מעבד שאני יכול לקנות עם הלוח הזה.. אני יודע שזה לוח אם ישן,אבל אין מה לעשות בנתיים אני חייל שחוזר פעם בשבועיים-שלושה לבית..
-
- 11 תגובות
- 557 צפיות
-