מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
קניתי זיכרון חדש למחשב, עכשיו השאלה שלי היא האם צריך להגדיר את הזיכרון החדש בביוס או שזה מתעדכן אוטומטית בווינדוס XP?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
טוב, אז אני חייב שלמדתי כאן בפורומים המון בשבועות האחרונים ועכשיו, אני יודע בודאות שהמחשב הבא שלי הינו A64 ואני רוצה לעשות לו OC רציני. נה שחסר לי זה פרטים לגבי אילו יכולות חשובות שיהיו ללוח אם וזיכרון על מנת שאוכל לבצע OC רציני, פחות חשוב לי יצרנים ודגמים אלא מה לחפש בלוח אם וזיכרון. מה אני יודע? - המעבד יהיה A64 3000/3200/3500 Socket 939@90nm - אני מחכה לראות מחירים כדי להחליט - לוח אם - EPOX or MSI מה חסר לי? - מהם הפיצ'רים שצריכים להיות בלוח אם כדי לתמוך ב-OC רציני - איזה קירור מומלץ לצורך כך? - האם המארז ANTEC SONATA עם ספק 380W ומאוורר יחיד אחורי יספיק - זיכרון - איזה מהירות, CAS ושאר הדברים שאני לא כל כך מבין תודה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שייתן לי לי לעשות OC טוב בקיצר משהו מפלצת שייתמוך בקונר ואם אפשר גם זכרון טוב בתקציב של עד 800 שח בעיקר ל OC
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
קניתי ת'לוח קצת לפני החופש הגדול כמדומני. תהיתי,לשם מה לעשות עידכון ביוס ומאיפה אני עושה כזה? יש לציין שלא עשיתי לאף אחד מהרכיבים במחשב עידכון דרייברים. הכול מהדרייברים שנלקחו מדיסקי ההתקנה. גם לגבי זה,מאיפה אני משיג את העידכוני דרייברים והאם כדאי להתקינם? תודה!
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אם צימצמתי את כל האפשריות ונשארה לי בחירה בין 2 המעבדים הבאים מה כדאי? INTEL PENTIUM DUAL CORE E2140 או AM2 4000 X2 DUAL CORE 64BIT אני צריך תשובה בהקדם תודה לעונים
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מממ רציתי לדעת איזה לוח אם תומך Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X4 SLI Kit לאיזה לוח אם יש 4 סלוטים לכרטיס מסך תודה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הכוונה היא שאני אכניס מספר פריטים כמו מעבד לוח זכרונות והוא יאמר לי האם המפרט שיצרתי תקין
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
האם הלוח אם הזה טוב...?? asus:a7n266-vm זה עםnforce ל-amd
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום, לאחר מחסור חמור בRAM בזמן עריכת ווידאו החלטתי להוסיף עוד 2 סטיקים של 1gb כ"א בנוסף לקיימים אני יודע שזה פחות מומלץ לעבוד עם 4 סטיקים אבל זה מה יש... ההוספה היתה של 2 סטיקים זהים לחלוטין כך שהמצב הוא 4*ocz2rpr800c32gk לשאלתי האם ישנם תיזמונים שונים מומלצים כאשר קופצים ל4 סטיקים בו זמנית? כרגע הם על 5-5-5-18 כולם עם OC ל 840MHZ האם יש דברים חשובים נוספים לדעת? (זה שמערכת 32 מזהה רק 3 אני יודע).. המון תודה על כל תשובה
-
- 5 תגובות
- 537 צפיות
-
-
אני מחפש זיכרון DDR 1024MB 400MHz CL3 במחיר של לא יותר מ- 1,000 ש"ח. חיפשתי קצת בזאפ ומצאתי את הזיכרון הבא של Corsair: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=313556 מה אתם אומרים עליו? איזו חברה אחרת מומלצת? (במחיר שציינתי למעלה)
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
התקנתי XP2 וגם את הדרייברים שבאים עם הלוח אבל ללא הצלחה. ניסיתי להוריד דרייבר עדכני מ GIGABYTE ולעשות Driver update אבל לא עבד לי. הקובץ ההורדתי הוא .exe מה לניתן לעשות ?
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד q6600 עם לוח אם p35 d3sl זיכרונות של שתי ג'יגה וכרטיס מסך 8800gt i chil oc האם אני צריך קירור למעבד (לא מתכנן oc) על ספק enermax 400w
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב P4 עם מעבד 1.5 והלוח אם הנ"ל שנשרף לא הספק (הצלבתי עם מחשב אחר). החלפתי ספק המחשב עבד 10 שניות כיביתי אותו ומאז הוא לא מוכן לעלות. למחשב יש משהו שנקרה D-LED שנדלק לשניה ומיד נכבה. 2 נוריות עליונות דומות ושתיים תחתונות ירוקות. חיפשתי במדריך של הלוח אבל אין כזו קונפיגורציה של נוריות. מישהו יכול לעזור? זה מעבד? זה הלוח? זה משהוא אחר? תודה. אלעד
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום! במחשב מותקנים 2 סטיקים (512 מ"ג-DDR 400 ) הזכרונות הם של חברת Kingston . הלוח שיש לי הוא של חברת Abit NF7-S2G . הלוח-אם עבד באופן תקין במשך שנה ולפני מספר שבעות השתגע ונאלצתי להחליף אותו אצל היבואן ללוח חדש ולאחר ההחלפה שמתי לב שהוא מזהה עכשיו את הזכרונות כ- DDR 333 . יש לי מספר שאלות: 1. האם יש אפשרות להגדיר את המהירות של הזכרונות כך שהיא תתאים ל- DDR 400 ( לפי מה שיודע לי המחשב אמור לזהות זאת לבד בלי שום בעיה ?!?) ? 2. כאשר הסתכלתי על הדגם שכתוב על גבי הלוח החדש היה כתוב NF7-S כך שאני רואה שזה אותו דגם. בדקתי את הנתונים של הדגמים השונים מאותה סדרה וכולם תומכים ב- DDR 400 מפני שחשבתי שאולי החליפו בטעות לדגם "דומה שתומך ב- DDR 333 אך זה לא המקרה !! אני מודה מרא…
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון חדש של 2GB עכשיו אני רוצה שהוא יהיה טוב גם לאובר וגם למשחקים שיריץ אותםן על הכי טוב שאפשר אז מצאתי באתר ZIGZAG 2000 זיכרון אבל אני לא יודע אם הוא ממש טוב אז תגובה מקצועית שלכם מאוד תעזור . הקישור : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_396&products_id=3776 אם יש משהוא יותר טוב אפילחו אם הוא עולה יותר אז בבקשה דברו . תודה לכל העוזרים !
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
היי מה קורה רציתי לשאול אם התזמונים של הזכרונות חשובים רק לOC או שיש להם גם השפעה על השימושים הרגילים והמשחקים במחשב? ובכלל, איכות הזכרונות חשוב למי שהוא לא אוברקלוקר?? תודה גברים
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=11&l3=710&l4=0&model=2272&modelmenu=1
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום רב יש לי מעבד סלרון 1.7 בעל ליבת וולמאייט ואני רוצה לדעת אם הלוח אם של ABIT דגם: IS7-V תומך בליבה כי שמעתי שהוא לא. לינק למפרט... http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=IS7-V&fMTYPE=Socket%20478 תודה מראש לעוזרים..
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של gigabyte דגם ga-945p-s3 ללוח אם הזה יש רק 3 יציאות של סאונד אבל יש לו אופציה לחיבור של עוד 3 יציאות שאני מעוניין בהם, הבעיה שאני לא יודע איפה אפשר למצוא אותם, פה אפשר לראות על מה אני מדבר: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Accessories.aspx?ProductID=2324
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני אקנה מעבד A64 3000+ המגה הרץ שלו הוא 1800 וכרגע יש לי מעבד 2.4 של אינטל שהוא 2400 מגה הרץ,ואני יודע שה A64 3000+ יותר טוב,אז השאלה שלי אם אני יקנה את המעבד הזה עם מגה הרץ נמוך במה זה יפגע?זה אמור להוריד לו ביצועים אם יש לו מגה הרץ נמוך?...אגב יש לכם במקרה את השוואות האלה בין כרטיסי מסך נגיד 6600GT כמה הוא מקבל במשחקים כמו דום 3 האלף לייף 2 באטלפילד 2 וכו'.. ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 537 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בביוס של הלוח שלי באופציה הזאת של TOP performance וכאשר אני מפעיל אותה אני מקבל תוספת של 1000! נקודות ב 3D MARK 19521 נקודות לעומת 18500 ! מה שמפתיע אותי שהמגה הרצים של המערכת נשארו אותו דבר ולא נראה שחלק כלשהוא נמצא על אובר קלוק! מה פשר האופציה הזאת ומה היא עושה.. אגב לא מצאתי איזכור שלה בספר הוראות תודה 3000+ AMD 64 1024 TWINMOSS EPOX 8KDAJ3 80 WD 8 JB 9800 PRO SHAPPHIRE POLO 3 IN 1
-
- 0 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מתלבט נורא בין הלוח הזה: 965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E = הוא עולה790 שקל ב ksp לבין הלוח הזה: ?P5B-VM s775 Conroe, G965, DDRII 800, PCI-E? : הוא עולה 830 מאותה חנות. מה דעתכם ?????? תודה על העזרה.....
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
שלום רכשתי את הלוח הנ"ל. האם לא תהיה לי בעייה לשים עליו 4GB של זכרון GAIL 667Mhz ? תודה
-
- 7 תגובות
- 537 צפיות
-