עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by elital,

מה הטמפרטורה המומלצת למעבד Intel Pentium 4 800 Bus 2.8 2800MHz על לוח אם גיגהביט GA-8PENXP. תודה אליטל

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  2. יש לי בעיה מעצבת!!!! התקנתי לא מזמן עוד 512 מ"ב זכרון (נוסף על 256), פירמטתי את המחשב והתקנתי XP. מאז כל פעם שאני צופה בסרטים יש לי עצירות של שנייה כל פעם (זה קורה אחת לחצי דקה- דקה) עד שהקול יוצא מסינכרון ולא מתאים לתמונה. זה קרה מאז שהתקנתי תוספת זכרון וזה מעצבן אותי כי קניתי זכרון לעלות את ביצועי המחשב ומאז התקנת הזכרון כל ביצועי המחשב ירדו!!! יש למישהו רעיון? יש לי לוח אם של GB 8st800 ומעבד פנטיום 4 2.4.

• 11 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by unbalanced,

אז ככה... ברצוני להרכיב מפרט על בסיס A64 3000+ עם ג'יגה זכרון. וכנראה לבחור בלוח של ג'יגהביט מבוסס K8T800 (כנראה גירסאת הפרו..) האם צריכה להיות איזה שהיא בעיה עם שני סטיקים של זכרון ??? (כנראה - 512MB Samsung DDR PC3200/400) והאם יש אילו שהם יכולות אוברקלוק ללוח הזה (אולי עם זכרונות אחרים..) הייתם ממליצים על לוח אחר אולי במסגרת התקציב של 750 ש"ח בערך.. ?

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  4. Started by gregnisht,

שלום רציתי לדעת האם מישהו יודע איך לבדוק תקינות מעבד בתודה ירון

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  5. Started by liav12,

לדוד שלי יש מחשב חדש שהוא קנה רק לפני איזה שבועיים, ושהוא הפעיל את המחשב הוא הראה לו בהתחלה: cpu overclocking error והמעבד שלו על 3 ג'יגה הרץ ללא שום אובר קלוק, מה זה יכול להיות? האם המעבד שלו הוא על אובר קלוק ורימו אותו או משהו??

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by tomer_et,

כיום יש לי במחשב 256MB של זיכון DDR 266 של קינגסטון. אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב - אבל לא כל כל יודע מה לעשות... אני יודע שיש היום זכרונות הרבה יותר מהירים ואני לא כל כך יודע אם כדאי להוסיף עוד 256 מהסוג שיש לי או שבכלל כדאי לקנות 512 של זכרונות יותר מהירים. אני משתמש בלוח ABIT IT7 MAX. מה אתם אומרים? האם ההשקעה בקניית 512 חדשים ומהירים יותר כדאית בכלל - או שאני בקושי ארגיש את ההבדל במהירות? תנו המלצה - לקנות 256 של DDR266 או 512 של זכרונות יותר מהירים? בתודה מראש.

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  7. Started by tomer_et,

יש לוח ABIT IT7 MAX. מאז שקניתי אותו לא ביצעתי שום עדכון לביוס - ואני משתמש בביוס הראשון ש"סידרו" לי בחנות. רציתי לשאול שאלה פשוטה - האם עדכון של ה-BIOS לגרסה יותר עדכנית תיתן לי משהו או תשפר את ביצועי המחשב. אני רוצה לציין שאני לא מתכננן OC עם המחשב. בתודה מראש.

• 3 תגובות
    • 489 צפיות
  8. Started by omrii,

פעם הייתי עוקב אחרי benchmarks למיניהם, היום כבר לא רציתי לדעת לאיזה לוח כדאי לקנות בתקציב של 1000 ש"ח, עם תמורה לכסף - כלומר - יחס ביצועים:מחיר:פיצ'רים סביר מה אתם הייתם לוקחים? תודה רבה ויום טוב

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  9. כי יש לי זיכרון של rdr על הלוח אם...וממש מעט זיכרון יש לי 128 ואני רוצה לדעת אם כדאי לשפר את הזיכרון ובכמה...ואם מישהו יכול לתת לי קישור לאיזה זיכרון טוב במחיר נחמד כי גם ככה הארדיראם הזה עולה פי 2 מדידיראם, או שאולי אני יכול להחליף לוח אם ואם זה כדאי אז עד 600 שקל. ומישהו יכול להגיד לי למה לעזאזל ארדיראם עולה פי 2 מדידיראם?? שלפי מה שראיתי הדידיראם מהיר ממנו זה ממש לא הגיוני. תודה..!!

• 9 תגובות
    • 804 צפיות
  10. Started by miki03,

מה זה בקר RAID ומה זה עושה בדיוק?

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  11. יש לי Abit nf7-s ואחרי שאני מתקין את הדריברים שלו אני רואה שלא את הכל הוא מזהה מה אפשר לעשות?

• 14 תגובות
    • 717 צפיות
  12. אחים אני בניתי מפרט חיה ביותר בסכום מאוד גבוה... המפרט מבוסס AMD 64 ויש לי לוח של אלבטרון פרו 2...החדש אני רוצה המלצה של זיכרון אמרו לי שהמעבד לא תומך בדואל ואני רוצה לקנות זיכרון הכי איכותי שיש ( אין בעיה תקציבית ) במהירות של 1024 וגם עדיף בסטיק אחד של 1024 ד"א רצוי שיהיה מתאים גם לאוברקלוק וגם מהיר מאוד חשבתי לקחת את זה Corsair TWINX1024 4000PRO אבל הוא שתי סטיקים מה אתם מייעצים לי ?

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  13. Started by shloosh,

טוב במזל טוב היום קניתי את המארז החדש שלי-raidmax scorpio 868 וגם מעבד amd barton 2600. בנוסף אני קונה גם לוח אם חדש למעבד שלי. היום הייתי ב- pch ושאלו אם אני לא רוצה את ה- ABIT NF7 הרגיל במקום הלוח של epox 8RDA+ rev 2.1 . מה כדאי לי לעשות אחים שלי.?? אני החלטתי לי כבר על האיפוקס ופתאום הם אומרים לי שכדאי לי לקחת את האביט!! אין לי מושג בבקשה עזרה... אני רוצה ביצועים,איכות,ואמינות. אני אולי יעשה OC אבל לא משהו מוגזם נניח עם המעבד שלי 2600 עד 2800-2900 בערך.... וגם זה במצב"אולי". איזה לוח לקחת???

• 3 תגובות
    • 493 צפיות
  14. Started by t d,

שלום אני רוצה לקנות למחשב שלי עוד זיכרון, להוסיף 256 ל256 שכבר יש לי ולקבל 512, הבעיה שאנשים אמרו לי שבגלל שזה זיכרון sdram לא שווה אפילו לשפר את זה כי זה עובד בכפולות נמוכות או משהו בסגנון ואני לא ירגיש בהבדל... הזיכרון הוא למטרת משחקים... תודה!

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  15. Started by aiw,

מי מהם יותר טוב לאוברקלוקינג, ועד כמה ה-2800 יותר טוב מה-2600 בביצועים באופן כללי? תודה מראש (:

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  16. 1. חייבים לחבר את הפריימרי ל ide0 ואת הסקונדרי ל ide1 ?? או שזה לא משנה 2. בלוח האם שלי יש חיבור כחול וחיבור שחור והכבל של הארדיסק בצבע כחול ושל הכוננים האחרים בשחור ניסתי ובדקתי שתיהם מתחברים אז זה משנה איזה כבל לאיזה חיבור???

• 2 תגובות
    • 582 צפיות
  17. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני בזמן האחרון יותר ויותר אנשים שקונים מעבד AXP +2500 וממהירים אותו ל 2200 2300 MHZ ורציתי לדעת עם אני לוקח נגיד AXP 2500+ רגיל וממהיר אותו לאותה המהירות אז מי מהם יהיה עדיף ??? וכן אני יודע שאם ה MOBILE אפשר להגיד ל OC יותר גבוהה... אבל השאלה שלי זה עם שניהם באותה המהירות איזה מהם עדיף ???

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  18. Started by 7omaHawk,

מהו Registered Mem ומהו Registered ECC Mem תום.

• 1 תגובה
    • 580 צפיות
  19. Started by .Oz,

לחבר שלי יש זכרון: mucron tech ddr pc2700 מישהו מכיר את החברה הזאת? האם היא טובה? בתוכנת aida32 אני מקבל שהמהירות של הזכרון היא 166mhz - האם זה נשמע הגיוני? זה לא אמור להיות ddr333? אודה על עזרתכם

• 1 תגובה
    • 395 צפיות
  20. Started by Goliath,

מממ יש לי את האביט ולחבר שלי את האסוס ורציתי לדעת איזה מהם טוב יותר? ד"א כתוב לי בaida: IC7(-G) so how can i know if its original ic7 or ic7-g?

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  21. Started by MarkK2003,

אם למשל יש לי לוח אם שתומך DDR400, ואני שם לו שני סטיקים של DDR500, אז הזכרונות יעבדו ב-500 מגהרץ?

• 4 תגובות
    • 489 צפיות
  22. מה הוא, כלב?

• 9 תגובות
    • 720 צפיות
  23. ברשותי לוח אם של gigabyte (כן כבר מובן שמדובר במאורר הקטן והמציק) הדגם הוא--->מפרט בקיצור המאורר הקטן הזה שכתוב עליו agp x8 מרעיש בטירוף וכבר אי אפשר לסבול את זה אז האם מותר לי לנתק אותו מהלוח? או שאסור כי אז הצי'פ יתחמם יותר מדיי או משהו אחר? תודה..וכן ניסיתי לפרק אותו והלרכיב אותו מחדש או לנקות אבק והכול אבל עדיין הוא מרעיש....

• 12 תגובות
    • 880 צפיות
  24. Started by BIGWOLF,

חברה שלום. איזה מערכת תעבוד טוב ומהר יותר ? 1 - P-4 PRESCOTT 3 GHz + GA-8IK1100 2 - ATHLON 64 3000/3200 + GA-K8NPRO תודה.

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  25. אני עומד לקנות מחשב מבוסס AMD בזמן הקרוב, ואני רוצה להרכיב אותו לבד. אבל אני מתחיל להתחרט לגביי זה ואולי אני אשלם למעבדה שירכיבו לי את המחשב. רק רציתי לדעת אם מורחים לי משחה על המעבד בזמן ההרכבה שלו?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים