עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by orlf,

אני רוצה לקנות לוח חדש אבל אני רוצה שיהיה לAMD אז מה כדיי לי לקנות DFI ABIT ASUS MSI בקיצור תמליצו לי על לוח מצויין מחיר עד 1350ש"ח אם הולך לצאת לוח חדש בקרוב תגידו לי כי אני מת לדעת מתיי יוצא לוח של AMD עם DDR2?

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  2. אני חשבתי על זה AMD Sempron 64 Bit 2600+ Socket 754 Tray CPU 1 385 ¤ GeIL 256MB DDR 3200 w/Heat Spreader CAS 2.5 Value Memory 1 180 ¤ לוח אני לא יודע מה כדיי לבחור לפי דעתי תראשון לא ?! AsRock K8NF4G-SATA2 + VGA Socket 754 Motherboard Albatron KM400A Pro + VGA Micro ATX Socket A Motherboard Gigabyte GA-K8VM800M + VGA Socket 754 Bulk Motherboard

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  3. Started by shlomi8,

תגידו זה נכון ש64 ביט זה אשכרה מהירות כפולה מ32 ביט במלוא מובן המילה=כפולה=?

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  4. Started by Dante_9,

כרגע יש על הלוח 2X Twinmos 512 DDR 400 שעובדים ב- DUAL כמובן אם אני יוסיף סטיק נוסף של ג'יגה איך תהיה ההשפעה על הביצועים אם הסטיק הזה לא עובד ב- DUAL עם כלום. יש רק 3 סלוטים לזיכרון על הלוח

• 6 תגובות
    • 511 צפיות
  5. Started by OgANDi_BoY,

י ש לי לוח אם של ASUS דגם p4v533-mx לפי אתר של אסוס אני יכול לשים זיכרון DDR SDRAM http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=212&l1=3&l2=12&l3=53 איזה מהירות זיכרון אני יכול לשים? 333MHZ או 400HMZ ??

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  6. שלום לכולם יש לי 2 זיכרונות 512 של simpletech האיכות שלהם על הפנים לדעתי קניתי אותם ב800 שקל בייחד.. ויש לי עלייהם 5 שנים אחריות..הם cl3 אני מעוניין להחליף אותם אבל מבצע שידרוג תחת עזרה של אבא שלי שעובד בתחום ואני חייב לשדרג מאותם יבואנים שמיבאים את הזכרונות האלה מה שאומר שיש להם או את הזכרון הזה או את הקינגסטון בקינגסטון יש להם רק את הזיכרון הזה בארץ Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 CL2 HyperX שנחשב הכי טוב..(ממה שיש להם בארץ כמובן) מה אתם אומרים עליו? (בבקשה זה רק מה שאני יכול להביא אז לא לתת לי שמות של זכרונות אחרים..:\ )

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  7. Started by mzini,

1. יש לי לוח אם 850i Maryville ויש לי עוד במארז שני חיבורים של usb שאינם מחוברים ללוח, חשוב לציין שסה"כ יש לי 6 יציאות usb ומיתוכם רק 4 מחוברים והשניים אחרים (שהם גם קידמיים) לא מחוברים ובצמוד לכל אחד מהם יש גם יציאה של מיקרופון או משהו דומה, אשמח אם תוכלו להסביר לי איך ניתן לחבר אותם ללחו אם. 2. רציתי את דעתכם למחיר שהוצע לי לגבי Rdram 1G האם 660 ש"ח זה מחיר טוב...? תודה... ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 511 צפיות
  8. Started by yos1978,

היי אנשים, אני עומד לקנות מחשב חדש בהמלצת אנשים מהפורום ביקשתי בחנות את הזיכרון של PQI TURBO DDR2 667MHZ 1024MB DUAL CHANNEL : PQI המוכר בחנות הציע לי את הזיכרון של OCZ דגם GOLD KIT מישהו מכיר ?

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  9. Started by derdevil,

שמעו אני הולך לקנות מחשב ואני צריך המלצה על זיכרון בהתחלה רציתי לקנות של geil אבל אז נכנסתי לפנדס וראיתי שהוא כבר לא בין אלה שקונים הכי הרבה (פעם הוא היה ביניהם)....אני רוצה 1 ג'יגה זיכרון ואחד טוב ומומלץ....תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  10. Started by matanyaniv,

יש לי לוח EP-8RDA+ מדיי פעם כשאני מדליק את המחשב מופיעה בצג הקטן שגיאה מס' 51 בדקתי בחוברת של הלוח אבל אין בכלל פירוט על השגיאה הזאת מה המשמעות של השגיאה הזאת?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  11. Started by baraksaar,

איך הלוח מיבחינת ביצועים והכל?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  12. Started by Tomerm,

אז ככה, אני לא בקיא ברזי לוחות האם החדשים ומה שהם נותנים אבל... כרגע יש לי לוח אם של ASUS P4S133 ובו 512K של SDRAM. אבקש המלצה ללוח אם חדש וטוב (כולל טווח מחירים אם אפשר) ללוח שבתחילה יהיה אפשר להעביר את ה SDRAM הנוכחי אל לוח האם החדש, ובעתיד לקנות זיכרון DUAL DDR טוב. המון תודה מראש, תומר.

• 4 תגובות
    • 511 צפיות
  13. Started by squeezo,

יש לי כרגע P3-1000 עם לוח של אסוס, רציתי לדעת אם אפשר להלביש על הלוח הנ"ל(CUV4X) מעבד סלרון נגיד 2600 מגה"צ. והאם זה באמת יהיה הרבה יותר טוב מהנוכחי? כי יש לי 768 זיכרון ואין לי כסף להחליף גם לוח וזיכרון. תודה רבה, יועד.

• 6 תגובות
    • 511 צפיות
  14. Started by ben-bassat,

תסבירו לי איך זה יכול להיות ש msi neo2 במקום הראשון בנסו ללינקhttp://www6.tomshardware.com/motherboard/20030707/i875p-61.html

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  15. מהו הFSB? ואיזה ממשק יותר מהיר USB2.0 או מקבילי ואיך בכלל פועל USB2.0

16. Started by Sake,

חברה...אני עומד לקנות זכרון יותר טוב למשחב...כרגע יש לי mhz 133 256 mb sdram אז אני רוצה לקנות 512 ddr כי זה הכי טוב לא? אז השאלות שלי בעצם האם אני צריך לקנות לוח אם חדש שיתאים לddr כי מקודם היה לי sdram או שאני לא צריך לשנות כלום..? כי שמעתי שעם יש לי sdram אז אני לא יכול לשנות לddr מבלי לשנות לוח אם או משהו כזה... האם זה נכון?? וגם...האם זה משנה של איזה חברה לקנות זכרון. לוח אם שלי זה sound+lan p4 478 s133 asus

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  17. השוואת לוחות מבוססים צ'יפסט Nforce3 . http://www.bit-tech.net/review/340 ציטוט מהסיכום: "As I said previously, it really is tough to pick an overall winner since none of the boards do everything perfectly; it really does depend on what you're looking for in your motherboard. For me though, despite not topping the table in the performance stakes, it has to be the MSI K8N Neo. It offers superb value and has all of the NVidia NForce 3 features you could ever want. MSI K8N Neo - A perfect blend of performance and features for a great price!"

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  18. היי אתמול סוף סוף הרכבתי את המחשב המארז הוא של Antec Sonata הלוח אם של Asus P4C E Dekuxe מהמארז יוצא לי חיבור שעדיין לא הצלחתי להבין היכן להתקין אותו בבורד של אסוס מצורפת תמונה של החיבור. תודה עבור העזרה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 511 צפיות
  19. אני רוצה לקחת לדוגמה זיכרונות PQI מ2 דגמים הראשון הוא PC3200 בתיזמונים של 2-3-2-6 והשני בתיזמונים של 2-2-2-5 ההבדל במחיר היום עומד על כ250 ש"ח והשאלה היא האם ללא אוברקלוקינג (!) ההבדל בביצועים שווה את ה250 ש"ח הנוספים ואם כן או לא כמה הבדל ממש יש ואם זה שווה בכלליות. תודה מראש.

20. Started by Lanzar,

שלום לכולם בדקתי את הזכרונות של אח שלי ( הם ב OC ) ונימצאה שגיעה אחת... אבל ראיתי כאן פעם בפורום ששגיאה שהסיומת שלה היא 00 היא לא שגיאה שגורמת ל RESTART... זה נכון ???

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  21. הבעיה שלי היא שהזיכרון שלי Mushkin 256MB PC3200 Green וכשהתקשרתי לפנדה להזמין עוד אחד כזה, אבל הם אמרו לי שהוא כבר לא במלאי. השאלות שלי: האם אני יכול שיהיה לי DUAL CHANEL עם זיכרון שונה מהזיכרון הזה. איזה זיכרון מומלץ במקרה הזה. אם תרצו פרטים כמו תיזמונים, מעבד (אינטל 2.4C), לוח אם (ALBETRON אני יכול לברר דגם אם זה חשוב) או פרטים נוספים, תגידו לי. תודה מראש, עומר

22. Started by almogas,

מצטער שאין כותרת ענינית פשוט זה הכי עיניני שמצאתי.. עכשיו נתחיל בבעיה.. 1} דבר ראשון יש לי לוח אם של msi עכשיו איפה שהמעבד בערך חמש סנטימטר למטה ועוד איזה סנטימטר ימינה יש לי שם איזה חלק שמכוסה בצלע קרור.. איך קוראים לחלק הזה? ושמעו היה לי לוח אם אחר והיה לי שם מאורר אם אתם מכירים תמאוררים היפים של msi הוא היה איזה 40 מלימטר עם אורות ועכשיו הלוח אם שלי נישרף ולקחתי אותו לתכנאי שיחליף לי אותו.. ועכשיו אין לי שם מאורר אבל יש לי צלע קירור .. ובאיזה 3 מחשבים שפתחתי ראיתי שאין מאורר אז רציתי לדעת אם צריך מאורר בשבילו? אם ושחכתי להגיד שיש לי מאורר 80 מ"מ מול הלוח אם שמכניס אויר ואחד מאחורה שמוציא.. 2} מאחורה איפה שהכרטיס מסך מתחבר יש לי חריצים לבנים כאלה שאליהם מתחבר הכרטיס רשת…

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  23. יש למישהו מושג? ניסיתי כבר את Aida Everest

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  24. שלום לכולם מבקש את עזרתכם: אני מנסה לעשות OC מ200/240 פרטי הOC : Vcore 1.55 DDR 2.65 AGP 1.6 יחס הבאס לזיכרון 5:4 זיכרונות על תיזמונים 8-3-3-2.5 והיו גם על 7-3-3-2.5 (הם אמורים להיות CAS3 אבל יורדים בגלל היחס) ואחרי שעתיים וחצי בבדיקה בPrime95 מופיע לי שגיאה ואני לא יודע מה לא בסדר (אני חושב שאולי אלה הזכרונות) אבל לא יודע מה בדיוק. תודה לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  25. (לדוגמה) ללוחות של ASUS יש אחריות 3 שנים תודה

• 2 תגובות
    • 511 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.