מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
-
הnForce 680i שיש בלוח אם של EVGA ושל ASUS STRIKER EXTREME אמרו שהוא יתמוך בFPB 1333MHZ לאחר עידכון ביוס ובסיקור שעשו על ערכות השבבים החדשות אמר ששום לוח אם לא יתמוך במעבדים החדשים של INTEL אפילו אחרי עידכון ביוס זה אומר שהלוחות אם הללו לא יתמכו בהם?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
האם צריך לקנות זיכרונות מיוחדים בשביל שיהיה דואל צ'ינל. מה זה בכלל דואל צ'ינל. מה ההבדל בין זיכרונות של 667 MHZ לבין 800 MHZ מה יותר מהיר ומה יותר טוב.
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~116613,00.html
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
איזה יופי לראות את אינטל עוקפת את AMD בשקט גם תמעבד שעולה 5000 ש"ח שהוא X6800 עם הליבה הכפולה שלו נעקף בקלות על ידי המעבדים החדשים של אינטל תסתכלו בתמונות
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שהלוח תומך בזכרונות DDR2 533 ו667 אפשר לשים לו גם זכרונות של 800 והם יעבדו בתזמונים איטיים יותר? הזכרונות של KINGSTON http://zap.co.il/model.asp?model_id=422092 שווים משהו או שעדיף להשקיע קצת יותר? (אם מישהו מכיר קיט זול יותר של 2X1 זה עדיף) בעקרון אני לא צריך זכרונות מיוחדים או משהו כזה, המחשב מיועד להורדות בלבד, ואולי בעתיד גם להצגת סרטים, אך בטוח שלא למשחקים.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
שמתי לב שבאופן כללי לאחרונה הייתה ירידית מחירים בDDR3. כיום 4 ג'גיה של חברה איכותית כמו OCZ ובמהירות של 1600 או יותר, אפשר להשיג במחירים של 1500-1800 (1800 ל2000MHZ!!) אז האם עדיין הזכרונות האלו לא כדאיים? או שאפשר להגיד שעבור 1500 שקל כבר מתחילים להיות שוים למחשבי HIGH END ?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אין לי צורך בOC רק שיתפקדו כמו שצריך. חשבתי על הTWINMOS. יש עוד המלצות?
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
במחשב הנייד IBM G40 שלי? מה שמטריד אותי זה הפרטים מהאתר של IBM לגבי הזכרונות המתאימים למחשב: Memory 64-bit Double Data Rate (DDR) non-parity SDRAM memory PC2100 at 266MHz Two 200 pin SO-DIMM memory slots, one slot is pre-populated with 128MB or 256MB, leaving one socket available Supports up to two 512MB SDRAM SO DIMM Supports maximum memory up to 1GB (הועתק מכאן: http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/document.do?lndocid=MIGR-58232#mem) הבנתי שהם יעבדו במהירות 266 שניהם, האם זה לא יכול לגרום לבעיות במקרה הזה? תודה....
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי ספק כח בלי 24 פינים יש לו כבל אחד של 20 פינים וכבל נוספת של 4 פינים. איך אני אמור לחבר אותו? צירפתי תמונה, האם חיברתי נכון? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
איפה הרגיל? ואיזה דרייבר להוריד? http://support.asus.com/download/download.aspx?SLanguage=en-us&model=M2N-E תודה
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ברשותי מחשב : פנטיום 4 2.6 כרטיס מסך geforce 4 mx זכרון 256 ומערכת הפעלה ווינדוס אקס פי גרסה ביתית ברצוני לשדרג את המחשב בצורה משמעותית אני קונה כרטיס מסך חדש ATI Radeon X800 XT Platinum Edition 256MB (נ.ב אם למישהו יש הערות בקשר לבחירה זו שיהיה חופשי לומר). אני מתלבט בקשר להוספת זכרון פנימי למחשב כרגע המחשב איטי ולכן אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך למישהו יש המלצות לזכרון פנימי של ג'יגה אחד איזה חברה מומחית בתחום ומה המחיר בערך? האם גם צריך להחליף את הזכרון הפנימי הישן או להוסיף לו את החדש - האם זה יצור בעיות כלשהם או משהו בסגנון ? תודה רבה מראש ניר גלעד
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
אז ככה, אני לא בקיא ברזי לוחות האם החדשים ומה שהם נותנים אבל... כרגע יש לי לוח אם של ASUS P4S133 ובו 512K של SDRAM. אבקש המלצה ללוח אם חדש וטוב (כולל טווח מחירים אם אפשר) ללוח שבתחילה יהיה אפשר להעביר את ה SDRAM הנוכחי אל לוח האם החדש, ובעתיד לקנות זיכרון DUAL DDR טוב. המון תודה מראש, תומר.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני עומד לפני קניית מחשב חדש ואני די סגור על המפרט. ההתלבטות העיקרית שלי היא לוח האם, לפני חצי שנה די ננעלתי על ה p5w deluxe. והיום אני רואה שכמעט לא מתייחסים אליו. אשמח אם מישהו יתן חו"ד עליו וימליץ (או לא) המחשב מיועד בעיקר למשחקים כבדים ולשימוש ביתי. מתכנן בעתיד oc תודה.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
מישהו מכיר את הלוח של ג'יגהבייט ? GA-8I945GZME-RH , האם הוא תומך בזיכרון MHZ 667? חשבתי עליו למעבד שלי פנטיום 820
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום קיבלתי המון מפרטים למחשב חדש וכל מפרט שונה לחלוטין מהקודם כך שקצת הלכתי לאיבוד השאלה שלי היא איך אני יודע להתאים בין לוח אם למעבד ומה אני באמת צריך???? אני גרפיקאי 3D על סטודיו מקס9 ואפטר אפקטס ואני רוצה על המחשב שלי את אופציית הרייד 0 לרינדורים
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום מחשב חדש AMD 3000 על לוח אם DFI - LAN PARTY UT NF4-D והמאורר של המעבד עובד ומפסיק לפרקים של 2 שניות בערך חשבתי שזה יכול להיות כי הוא יודע מתי המעבד חם ומתי לא אבל אני לא בטוח יכול להיות שזה תקלה וגם אם זה לא תקלה אז לא עדיף שהמאורר יעבוד כל הזמן כי סתם נראה לי לא טוב למאורר לעבוד ולהפסיק כל שניה (הקרור המקורי שבא עם הלוח אם או המעבד)
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
חשבתי על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21&products_id=2599 איך הוא ? ולמה אני לא רואה את ה-XP יותר?
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה יש לי קבלים בלוח האם שהם התנפחו קצת והמתח נפל טיפה הוא 4.7 שצריך להיות 5 לחב שלי היה את זה והוא לא חש שזה חשוב עד שהמחשב שלו התחיל להתכבות מעצמו כל הזמן עד שהדיסק הקשיח שלו נהרס אז אני רוצה לשאול אם זה קורה לכל לוחות האם?
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב חדש. היות ואני עובד עם יישומים גרפיים (פוטושופ, אקרובט, אין דזיין וכו') חשבתי לרכוש מחשב עם מעבד 4 ליבות. מתוך עיון במפרטים, התברר לי שמעבד 4 ליבות פועל ביעילות רק עם מערכת הפעלה 64 ביט. היות ואני משער שמרבית התוכניות שברשותי הן 32 ביט נראה לי שתהיה לי בעיה עם תאימות לתוכנת חלונות של 64 ביט. האם ההשערה שלי נכונה? אם התשובה דלעיל שלילית, האם יש יתרון למעבד 4 ליבות על מעבד 2 ליבות עם מותקנת מערכת הפעלה של 32 ביט?
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
שלום אני חדש פה רצתי לשאול מה ההבדל בין אינטל לשאר המעבדים עם תסבירו לי כך זה היה נחמד: מעבד *** יותר טוב *** בגלל *** מתאים ל*** בגלל*** תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין ה-3000 ל-3200 של amd athlon s-939 כי אני רוצה לקנות בשופרסל דיל ואין להם 3200 אני רוצה לדעת אם אני יתפשר על ה3000 תודה...
-
- 7 תגובות
- 566 צפיות
-