עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TermiNal,

טוב קיבלתי תטווינמוס ורציתי שתתנו לי עליהם ביקורות או שתגידו מהידע האישי שלכם איך הם, בקושי היו דברים בחנות ואחרי שיחה ארוכה עם המוכר הבנתי שהם ששווים את זה, קיצר איך הם?

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  2. Started by tranquil,

שלום , יש לי מחשב דיי ישן (PIII - 733 ) עם לוח אם INTEL VANCOUVER VC820 . הלוח תומך בזכרונות RDRAM . כרגע מותקן RIMM אחד של SAMSUNG - PC700 Memory Module Properties Module NameSamsung KMMR16R 88AC1-RK7 Module Size128 MB (8 devices, 32 banks) Module TypeRIMM Module Memory TypeRDRAM Memory SpeedPC714 (357 MHz) Module Width16 bit Module Voltage2.5 V שאלתי היא , האם אפשר להתקין ב BANK השני מודול נוסף של RDRAM PC800 ? ועוד שאלות : 1.איפה אפשר להשיג זכרונות RDRAM לא במחיר מטורף ? 2.האם הוספה של 128 זכרון תתרום משמעותית למהירות וביצועי המחשב (XP ). 3. האם התקנה של WINDOWS 2000 תעזור במקרה זה לביצועים ? תודה ..

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by berner,

חברים אני רוצה להחליף את הזכרונות שיש לי בלוח אם מסוג אסוס NFFORCE2 לוח האם עובד עם הזכרונות ב DUAL . האם יש משמעות לסוג הזכרון הנדרש ==> אבקש המלצה אני רוצה לשים סמסונג 256*2 PC3200 או זהה של חברת GEIL אודה להתייחסותכם במיוחד לנושא העבודה של הDUAL בלוח ברכת חג שמח :neutral:

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  4. Started by 1nstall,

היי אני עומד לשדרג את המחשב שלי ואני אני תריך לשדרג את הזיכרונות שלי. אני יקנה 1G אבל לא יוד איזה. אני אולי יעשה אוברקלוק בינוני. ( אני בסוף לא עושה אובר-קלוק) ושמתי גם שטוב שיהיה על הזכרונות ECC אהה ואני קונה רק מNEWEGG WWW.NEWEGG.COM ואני יכול לקנות עד 400 דולר$$$$ איזה זיכרונות אתם ממליצים לי???

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by lion03,

אני מחפש 256 SDRAM אבל אני לא יודע איך לבחור אם יש איזה משהו שצריך לבדוק לפני קנייה או שכל הזכרונות אותו דבר? והאם אתם יכולים להמליץ לי על משהו?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by veloks,

יש לי כרגע 2 זכרונות DDR של 2.5-3-3-6, אחד מהם של hynix והשני של samsung. הזכרונות כמובן אינם עובדים ב DUAL CHANEL. אני שוקל לקנות OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 EL Optimized Dual Channel Kit. הבעיה היא שהם די יקרים ואני היתי רוצה למכור את הישנים. האם מישהו יודע או מכיר מישהו שצריך? או לפחות מקום שקונה חומרה ישנה ?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  7. Started by sassonc,

לוח האם שלי דיי ישן ויש לו 2 slots של DDR 266MHz שאלתי היא: אם אקנה זכרון נגיד 400MHz האם זה יתאים לי ואוכל להשתמש בו למרות שמהירות תונחת כמובן ל-266MHz? השיקול הוא שכאשר אחליף את המחשב, אוכל להשתמש בו שוב לוח האם דרך אגב הוא: ecs K7S5A עוד שאלה קטנה: אני מעוניין לקנות 512MB , היכן אמצא זאת בזול ואיזו חברה מומלצת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 582 צפיות
  8. אורח Mj #2
    Started by אורח Mj #2,

לא מצאתי בגוגל משהו שיענה לי על זה.. תודה עריכה.. מבחינת אוברקלוקינג כמובן!

• 0 תגובות
    • 416 צפיות
  9. Started by omerha,

אני מחפש לקנות זכרונות חדשים ואני חייב שזה יהיה DUAL CHANEL אני לא מחפש להשקיע מעל 700 ש"ח השאלה היא מה כדי ? כי לא מצאתי CROSAIR שעובדים ב - DUAL במחיר נורמלי אני כבר לא ישן בלילה....

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  10. Started by SMSM,

לאחר מאמצים רבים , כספים רבים , הצעות וחיפושים בכל רחבי EBAY - ולאחר שחבר דאג להעביר אותם לארץ .... הזכרון הטוב ביותר שקיים , אצלי במחשב סוף סוף - MUSHKIN PC3500 BLACK LEVEL 2 - 2X512MB ! כן כן, BH5 , מבית MUSHKIN ... !

• 76 תגובות
    • 6.9k צפיות
  11. Started by TermiNal,

בניתי על ה-A-DATA אבל לא יהיה אותם במלאי בזמן הקרוב, לכן רציתי לדעת האם יש זכרונות טובים ( 512 ) גם ל-OC וגם לעבודה רגילה בתקציב של עד 700 שקל מהחנות http://www.noacomp.co.il תודה.

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  12. שלום יש לי לוח אם שתומך עד 333Ghz אני אוכל להשתמש במעבד או בזכרונות הרצים על 800Ghz

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  13. Started by yoniby,

שלום, ברשותי מחשב שנקנה לפני כשנה. (ראה מפרט) איני מרוצה מתיפקודו והחלטתי לפרמט אותו ולהוסיף זיכרון היות ויש לי רק 256 זיכרון. אשמח אם תיכנסו למפרט שלי, תסתכלו איזה חלקים ושל איזה חברות יש לי ותגידו לי מה אמור להתאים למערכת שלי. כמו-כן אשמח לשמוע האם הינכם חושבים שרצוי שהוסיף עוד סטיק של 256 או שקריטי סטיק של 512. חג שמח, ותודה. יונתן

• 5 תגובות
    • 600 צפיות
  14. Started by Blackend,

איך אני יכול לראות את כל המאפיינים של הזיכרון שלי? איך אני יכול לראות אם הוא עובד בדואל או לא ? מצטער על השאלה אני בטוח ששאלו אותה 100 פעם פשוט חיפשתי די הרבה אחורה ולא מצאתי ... תודה רבה דניאל

• 2 תגובות
    • 433 צפיות
  15. Started by ofiro1,

שלום איך אני יכול לדעת אם לוח האם והמעבד שהוחלפו לי במחשב אכן חדשים או סתם מחודשים או משופצים

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מחשב מחנות המחשבים cmp-il, כי הכי נוח לי ללכת לשם. יש להם זיכרונות של SAMSUNG וחברות יותר מוכרות, אבל הזכרונות די יקרים (עקב העלייה בשבוע האחרון במחיר הזכרונות). אבל יש להם זיכרון אחד שהוא יותר זול: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRVAR4003&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432 מה אתם אומרים עליו? הוא טוב? אני אף פעם לא שעתי על החברה הזאת, אבל היא די זולה ולי יש בעיות בתקציב. אני עומד לבצע OC בעוד 4 חודשים, אבל אני בכלל מתכנן לחסוך כסף ולקנות זכרונות מסוג OC, אז אני לא אשתמש בזיכרון הזה ל-OC.

• 11 תגובות
    • 827 צפיות
  17. קניתי מחשב חדש (SFF של שאטל) ואני רוצה להכניס 2 סטיקים של 512MB כל אחד. השימוש של המחשב הוא למשחקים , אינטרנט , אופיס וכו' ... אני לא יודע אם ללכת על זיכרון פשוט וסטנדרטי של SAMSUNG - DDR400 .. או ללכת על משהו של חברה יותר טובה .. אני לא מתכוון לעשות OC למחשב (זה לא בתיכנון שלי בכל אופן). [אה, אני גם לא מתכוון לשלם יותר מ- 500-600 ש"ח לסטיק אחד של 512MB או סה"כ 1000-1200 ש"ח ל-1GB). מה אתם אומרים ? להשאר אם זכרונות SAMSUNG רגילים או להשקיע במשהו אחר (והאם יש משהו כזה במגבלת התקציב הנ"ל) ? תודה וחג שמח!

• 9 תגובות
    • 612 צפיות
  18. יש לי לוח של אסוס p4s533-mx ללוח ערכת ציפסטים של sis - sis 651 ו - sis 962L חיפשתי בפורומים שונים, כולל זה, ובאתרי חומרה טלא הצלחתי למצוא סקירה או מבחני השוואה לערכת הציפים הנ"ל לעוזרים תודה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  19. התקנתי את הזכרונות הנ"ל : Corsair DDR Twinx 1024-3200 C2 2x512 mb 400MHZ בלוח זה: ASUS P4P800 DeLuxe HT 2.8 MHz לפי איזה תוכנה ומה התוצאה צריכה להיות כדי שאני אדע שה-DUAL CHANNEL עובד? כשאני אני מריץ cpu-z-121 הוא מראה שהזכרונות DUAL אבל ב-PERFORMANCE הוא מראה DISABLED משום מה הסנדרה לא מזהה את ה-CPU והזכרונות שלי האם אני צריך להגדיר בביוס משהו שונה מברירת מחדל?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  20. Started by PhP dUdE,

מעבד+לוח אם+זכרונות.. 2500 אפשר לחרוג קצת חשבתי על זה: 512 a-data Athlon 64 3000+ (S-754) (box) K8NPro (s754),GBL,Fwire הכול יוצא ביחד 2600 בדיוק ;D אשמח לשמוע הצעות נוספות..

• 13 תגובות
    • 704 צפיות
  21. Started by pinkmasta,

לפי מה שהבנתי אין DUAL DDRAM עם מעבדי 64 ביט האם הדבר נכון ? תשובה קצרה תעזור נורא בלי הפניה לכתבות בנות 20 עמודים מחכה לתשובה תודה.

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  22. אני בונה מחשב שיהיה מיועד לעריכת סאונד מבוסס אינטל..התקציב מאוד מוגבל... צריך כרטיס מסך סביר במחשב...לא לגיימרים כמובן...אבל שיוכל להריץ משחקים אפילו אם לא ברמה גבוהה... בינתיים חשבתי על שילוב של: לוח ABIT IS7 -E ב500 ש"ח וכרטיס מסך GF4 MX/RADEON 9000 ב250-300 ש"ח, סה"כ השילוב: 750-800 ש"ח האם יש דרך לחסוך ולקנות לוח אם באותה רמה בערך עם כרטיס מסך ONBOARD גם באותה רמה? ראיתי כמה דגמים עם כרטיסי מסך אבל אין לי מושג כמה הם טובים.... כל שקל חשוב!!

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  23. טוב קיצר אני מזמין שילוש ל-OC ואני לא רוצה שזה יצא ממש יקר קיצר אני קונה את החלקים הבאים - Barton 2500 EP-8RDA+ A-DATA PC 4000 512 X2 המחשב גם למשחקים וגלישה, איך? אני די סגור.. תודה.

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  24. Started by diablo4u,

אני קונה מחשב חדש עוד שבועיים שלושה ואני כבר עכשיו מתחיל לעשות בירורים. בכל מקרה כששאלתי איש אחד לגבי אטלון 64 הוא אמר ל לרדת ממנו כי הוא לא מתאים למשחקים ושום משחק לא ירוץ עליו. שהוא לא מתאים. דיברו על המשחק unreal 2k4 הוא אמר שעכשיו יוצאת גרסה מיוחדת ל64 ביט. והאיש הזה הוא לא סתם "נוב", הוא שחקן אנריל וותיק אהה וגם אני שחקן אנריל בכל מקרה אודה אם תענו לי שלומות

• 14 תגובות
    • 908 צפיות
  25. Started by liav12,

יש לי לוח אם מדגם d850gb ובדקתי באינטל על מעבדים שהוא תומך בהם... http://www.intel.com/support/motherboards/desktop/d850gb/gb_proc.htm זה אומר שהלוח אם תומך במעבדים עד 2000 מגה הרץ??

• 3 תגובות
    • 561 צפיות

דיונים חדשים בפורומים