עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ranyr,

זה תקין??

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  2. אני מקבל 37-39 איידל 44-46 מאמץ (משחקים) הבנתי שלפי המפרט שלי זה יחסית די גבוה... והבנתי שיש מצב שהלוח די מזייף בטמפ'... מה אתם אומרים ? תודה תום.

• 11 תגובות
    • 790 צפיות
  3. Started by dmanbuhnik,

המחירים שלהם קפצו ב200 שקל!!! (הלכתי כדוגמא את KSP - A-DATA 3200) ובתוך 2 שבועיים בלבד מישהו יודע משהו לגבי זה? יכול להיות שזה יהיה בסופו של דבר כמו SDRAM שהמחירים עלו ועלו עד שהגיעו למחיר של DDR או שזה רק עליה רגעית?

• 17 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by 8dsim,

הבעיה אני לא צליח לימצאו מארז שיתאים ללוח אם שני כרטיס הרשת בבקשה תעזור לי בתודה סתיו :'(

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  5. Started by alexrta,

שלום לכולם! היום קיבלתי לוח אם בחינם.. הלוח הוא לוח מיד שנייה מתוצרת אם VIA CHIPSET אני חושב. אני ועוד חבר הרכבנו את הלוח אבל כשאנחנו מדליקים את המחשב אין שום תגובה זאת אומרת כל המאווררים עובדים, הנורה שעל הסידירום נדלקת ונשארת דלוקה אבל חוץ מזה כלום לא קורה . המסך לא נדלק. התקשרתי לבן אדם שהביא לי את הלוח והוא אמר לי שהבעייה היא שהלוח עבד על מעבד של 800MHZ ושלי הוא 667MHZ ובגלל זה לא עובד לי הלוח הוא אמר שכדאי שזה כן יעבוד צריך לשחק שם אם ג'מפרים אבל הוא לא אמר איזה ואיך. אז השאלה שלי היא אם יש לכם מושג אולי על איזה ג'מפרים הוא מדבר ואיך צריך להזיז אותם? או שבכלל הבעייה היא במשהו אחר? תודה מראש לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  6. Started by dddd211,

CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2.5 Value Memory OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory מה יותר טוב?? הוא שייש זיכרון אחר?יותר טוב ? ממחשב שאני קונה A64 3000+ אלברטון PRO 1 ............................. R9800PRO :'(

• 1 תגובה
    • 432 צפיות
  7. Started by prexus,

תציעו אפשרויות לOC לA64 בבערך 1500ש"ח, אני חשבתי אולי על Geil PC3200 1024 (2x512) Dual Channel Low Latency. יש עדיפים? תביאו בבקשה מחיר ולינק.

• 7 תגובות
    • 625 צפיות
  8. מישהו יודע אם פתרו את הבעיה אם המתח לזכרונות שיש ב IC7MAX3 שבה המתח לא יכול עלות מעל 2.9 תודה לכל העוזרים...

• 7 תגובות
    • 773 צפיות
  9. GEIL 400MHz 2*512MB GOLDEN DRAGON תזמונים 2-3-3-6 CROASIAR TWINX 1024-3200LL 2*512 MHz עובד ב2-2-2-6 GEIL נחשבת חברה פחות טובה במשהו, שההבדל הוא כזה אסטרונומי?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nivster,

כרגע יש לי XP2100 T-Bred, עם סטפינג טוב, אבל הלוח שלי ענתיקה (KT266) והזכרונות גם. קניתי לא מזמן R9600XT, והמערכת הנוכחית שלי לא עומדת בקצב של הכרטיס. השימוש של המחשב הוא בעיקר משחקים ו-OC, שכמובן מוגבל כרגע... : השאלה היא האם יש טעם להחליף מעבד או שההחלפת לוח וזכרונות לבד גם יעשו עבודה מספקת? אם כן, הייתי רוצה המלצה ללוח + זכרונות טובים בסביבות ה-1500 ש"ח (200 ש"ח לכאן או לכאן). אם עדיף להחליף מעבד גם (חשבתי על XP MOBILE), אז התקציב הוא בסביבות 2500 ש"ח, למרות שלדעתי אפשר להשאיר את המעבד הקיים כרגע. תודה!

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  11. אהלן, טוב משיעמום יתר עדכנתי את הביוס שלי (דרך תוכנה בווינדוס שבאה עם הלוח אם - ממש נחמד היה !) ואז נפתחה לי הפונק' החדשה של AMD (למעבדי 64 בלבד - לא FX), טכנולוגיית Cool'n'Quiet. התוצאות לבינתיים זה : בווינדוס שאני גולש + ווינאמפ + אייסיקיו + קאזה וכל מיני תוכנות, המעבד רץ ב 32-34 מעלות, לפני הפעלת הפונקציה הנ"ל, המעבד היה רץ ב 37-39. *במשחקים עדיין לא בדקתי. תיכנסו ללינק יש פה קישור למנואל של זה (הסבר בדיוק מזה ואיך מפעילים את זה) http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_9485_9487^10272,00.html מקווה שזה עוזר למישו.. תום.

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  12. אני פירקתי את כל המחשב (בפעם הראשונה שלי) לפני שבוע וחצי בערך כדי להחליף מארז. אז החלפתי מארז, חיברתי את כל החיבורים והכל עובד כרגיל. רק נשארו לי החיבורים של ה-USB, שאותם לא חיברתי ללוח האם כי לא ידעתי איך. יש לי שני חוטים שיוצאים מה-USB של המארז, ומכל חוט יוצאים עוד 4 חוטים נוספים. זה מה שרשום על שניהם: על ארבעת החוטים שיש בכל חוט רשום: על החוט הראשון: D+ על החוט השני: D- על החוט השלישי: GROUND על החוט הרביעי: VCC יש את המילים האלה על ארבעת החוטים שיוצאים מכל חוט, רק ההבדל היחידי הוא שעל שמונת החוטים שיוצאים משני החוטים הראשיים כתובים הספרה 1 או 2 רק כדי להבדיל לאיזה חוט ראשי שייך כל אחד מהחוטים האלה (איזה 4 חוטים מתאימים לחוט ראשי אחד ואיזה ארבע נוספים מתאימים לשני). זה…

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by Idan-h,

טוב, אני חייב לציין שניסיתי בכמה מקומות ולא ממש ענו לי..אני מצטער על הארוך.. יש לי זיכרון 256M מהירות 333MHZ של חברה כללית,לא כ"כ מוכרת שקוראים לה PMI (על הזכרונות עצמם, כלומר על הריבועים השחורים כתוב PQI, מוזר....).. אתר: www.pmimemory.com הCL של הזכרון הוא 2.5... עכשיו אני חושב שלא מספיק לי 256 מה ואני רוצה להוסיף עוד 256 מגה של זיכרון... אני יודע שהזכרון צריך להיות 333 ו2.5 CL..אבל כששאלתי במקום אחר ענו לי שלא רק הCL זה התזמונים ויש עוד תזמונים...לכן חייב שהזכרון שאני יקנה יהיה זהה לחלוטין למה שיש לי כרגע כי אני עובד בDual Channel DDR..הלוח הוא MSI 865PE Neo 2 S ..ואם הוא לא יהיה זהה לחלוטין יהיו לי בעיות..כלומר קריסות(מסך כחול).. רציתי לקנות אחד של קורסאיר 2.5 …

• 8 תגובות
    • 752 צפיות
  14. Started by Holography,

איך הלוח GIGABYTE GA-IPE1000-G ? לידע כללי... (ל-2.8c אם זה משנה) ועוד שאלה קטנה, מה ההבדל בין AXP barton 2500 לבין AXP barton 2800? (חוץ מ-MHz)

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  15. Started by berner,

חברים חג שמח אני מעוניין להגדיל הזכרון ונתקלתי בבעייה שאני צריך כנראה לסדר גם את קו המחשבה שלי כי נהיה בלאגן אחת גם בפורום הזה ובכן אבקש הבהרות אני רוצה להגדיל הזכרון למחשב שלי ל512 PC3200/ הלוח שלי מסוג ASUS A7N8XDELUXE מעבד AMD אטלון XP2000+ הלוח עובד בשיטת הDUAL האם סדר הרכבת הסיטיקים חשוב כאשר יש 3 סלוטים . כמו כן איזה סוג זכרון לרכוש, אני לא יבצע OC ועכשיו לשאלת הכותרת כאשר לוח האם מוגדר לעבודה בDUAL מה מוביל הזכרונות שיורכבו( והאם חשוב הסדר בסלוטים קראתי באיזה מקום כאשר יש 3 סלוטים אז 1+3 סלוטים יורכבו הזכרונות או2+3 או כולם???? האם סוג המעבד הוא צד בעבודת הזכרונות בDUAL וגם מי שמע על חברת GEIL בברכה …

• 5 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by prexus,

למחשב החדש שלי אני מתכנן לקנות זכרונות GeiL PC3200 1024 (2x512) Dual Channel Low Latency - יש להם בעיות תאימות עם MSI K8T-FiSR או אם A64 בכלל? צריך תשובה דיי בהקדם.

• 1 תגובה
    • 519 צפיות
  17. Started by gil_8,

מה ההבדל בין DUAL DDR לאחד רגיל? מה יותר טוב? מה עדיף?

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  18. Started by Basic,

שלום לכולם הודעתי השניה בפורום בהודעה זו ביקשתי (התחננתי ) לייעוץ לפני רכישת מחשב נייד : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=66589 (צירפתי את הלינק ע"מ שתוכלו להתרשם משאלת המעבד, אל מול שאר המפרט הנדרש, מקווה שזה בסדר) הבעיה היא שאינני סגור בנושא המעבד. הבנתי שלמעבד AMD Athlon XP-M 2500 יש זכרון מטמון של 512K לעומת זכרון מטמון של 256K למעבד AMD Athlon XP-M 2400. השאלה היא עד כמה ההבדל הזה חשוב, והאם כדאי להתעקש עליו, והאם ההבדל גול זכרון המטמון הוא ההבדל היחידי בין המעבדים ? תודה רבה וחג שמח !

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by idanohh,

טוב אז יש לי מעבד ולוח אם רק מה שאני לא מבין זה מה זה ה System Bus ומה זה ה System Clock מה זה אומר לגבי המעבד והאם אצלי זה תקין או שאפשר למשוך אותו עוד ...??? מה אתם אומרים ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. Started by PhP dUdE,

ל3000+64bit a-data 512 400 והארד דיסק FUJITSU MPF3153AT P: איך התוצאה.?

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by SandLegion,

יופי לי, מאז שהורדתי כמה תוכנות לשיפור ה-256MB (עד שאקנה צ'יפ חדש) שיניתי הגדרות מסויימות ועכשיו המחשב שלי הכי איטי שראיתי אי פעם! נראה לי קראו לתוכנה cacheman ו-ramspeeder. קיצר, איך אני מחזיר את המחשב לדיפולט? (ובלי להזכיר את ה-F WORD) תודה.

• 3 תגובות
    • 512 צפיות
  22. כתוצאה מאילוצים, נעלצתי לכבות את האופציה של HT בביוס ולעבוד ככה למשך שבוע שלם, שמתי לב שהטמפ, של המעבד היא בערך 52-54 מעלות וכבר לפחות שבוע שאני עובד עם HT מופעל, והטמפ', על 44-47 מעלות. צירוף מקרים? או שזה באמת ככה?

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  23. Started by NETANEL-A,

שלום ! אני מעוניין להרכיב מפרט למחשב בעל אופי ממוצע של אינטרנט, תוכנות ממוצעות, סרטים והורדות. לפי קריאה בדפי הפורום והאתר הבנתי שבחירת הלוח היא מאוד חשובה. אני מעוניין להשקיע בלוח טוב שישמש אותי לאורך זמן ויהיה ניתן לשדרג איתו את המערכת כמה שניתן עם ההתקדמות האדירה של החומרה. יש לי ידיעות של טכנאי PC מתחיל אך הן לא ממש עוזרות לי כי אני לא ממש מתמצא בשמות ומותגים. אל תתייחסו למחיר. התקציב לא מוגבל. אני פתוח להצעות. אני מעוניין בלוח המתאים לפנטיום. תוכלו בבקשה לעזור?

• 8 תגובות
    • 601 צפיות
  24. Started by computer_freak,

אם אני שם 4 זיכרונות זהים הדואל צאנל יפעל נכון?

• 7 תגובות
    • 757 צפיות
  25. Started by scylla,

אני רוצה בעתיד לקנות זכרונות חדשים במטרה ברורה: אוברקלוק. קראתי את הדיון על הA-DATA, והופתעתי מהביצועים שלהם, אבל למרות זאת, היא חברה לא מוכרת כמו OCZ או מושקין או קורסייר, רציתי לשאול אתכם מה אתם ממליצים? לקחת את הADATA, או לקחת OCZ או חברה אחרת שתציג ביצועים יותר טובים כמובן עם תזמונים יותר טובים. כמובן שאני מתכוון לזכרונות PC4000 אבל גם PC4200 יתקבלו בחיוב! בכל מקרה אני רוצה לדעת אם יש הצדקה למחירים הגבוהים של קורסייר ומושקין למשל.

• 24 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים