מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אהלן, הרצתי pcmark 04, והנה התוצאות : PCMark : 4056 CPU : 3959 Memory : 3730 Graphics : 3822 HDD : 4640 האם זה טוב ביחס למפרט שלי ?? תודה תום.
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של גיגהבייט GA-8IK1100 875 עם 512 דדר ומעבד 3.0 אבל משום מה נראה לי שהעבד ממש חם הוא נע בין 49 ל52 מעלות לא נגעתי oc או שום דבר שדומה לזה יש לי 2 מאווררים במחשב חוץ מהספק והם עובדים ב 2567 ר פי אם זה בסדר לדעתכם או שאין ממה להילחץ?
-
- 9 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אשמח לדעת טמפרטורות.
-
- 0 תגובות
- 455 צפיות
-
-
איך מחשבים מהירות של זיכרון, אם הוא PC 5000 לדוגמא, איך מחשב בכמה MHz הוא עובד ?
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון ראם DDR256mb 333mhz , בדקתי היום בחנויות וראיתי גם בפורום שהמחירים של הזיכרונות עלו, עכשיו השאלה שלי האם כדאי ללכת על זיכרון במחיר 330 שקל או לחקות עד שהמחירים שוב ירדו?
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
יש לי 256DDR 133MHZ ואני רוצה לקנות עוד 256 התקציב לא בשמיים (אפילו הרבה יותר נמוך...), המחשב מיועד למשחקים כבדים. ראיתי שבמפרטים הקיימים באתר, כמעט כל הזכרונות הם pc3200, מה הנתון הזה מיצג? הלוח לא תומך בDuel DDR
-
- 5 תגובות
- 562 צפיות
-
-
יש לי בבית כרגע p4 2.8 533 האם יש שיפור משמעותי במעבד במהירות זהה אבל עם באס 800 (HT)?? מה ההפרש ביניהם מבחינת ביצועים? ???
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
זה כבר עבר כל גבול ! זכרונות קורסייר שעלו 900 שקל היום עולים 1300 שקל ועוד הרבה זכרונות , וזה רק בחנות שאחת שבדקתי אז זו רק ההתחלה! זה בלתי יאמן החמדנות הזאתי! אם לעוד אנשים נמאס מזה אני חושב שכדאי שתגיבו על כך בתקווה שבעלי החנויות יראו את ההודעות האלה ויבינו שהמחירים האלה בישראל נמאסו! לא מספיק שהמחירים פה מסוגלים להגיע עד לכ1000 שקל יותר ממה שאפשר לקנות מחו"ל הם עוד מעלים את המחירים לשמיים! אני חושב שהבעיה היא בחמדנות של בעלי החנויות ולא התייקרות של שבבים או כל דבר מהסוג הזה. אני מקווה שעזרתי לכם להבין שאנחנו צריכים לא לקנות כלום מהחנויות עד שהמחירים יהיו שפויים , ואני מקווה שתעזרו לעוד אנשים להבין זאת. אז בבקשה קצת תגובות ועזרה עד שנוריד את המחירים! ;D
-
- 26 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
או שזה רק יאפשר מהירויות שעון גבוהות יותר? זאת אומרת, מעבד 2.8GHz E שלהם כרגע לעומת אותו מעבד עם הסוקט החדש (שיצא ביוני), יהיו הבדלים בביצועים? או שהשינוי הוא רק תאימות עתידית וזהו?
-
- 7 תגובות
- 710 צפיות
-
-
לא יודע מה קורה, זה היה מאז שהרכבתי ת'מחשב (לפני כמה שבועות) כל פעם שאני מדליק אותו הוא עושה אזעקה ומפסיק עכשיו הגעתי למצב שאני עושה ריסט וזה עושה צפוצף ולא מפסיק ! - צפצוף התרעה על חום יתר \ סל"ד נמוך.. או וולט נמוך אבל הכל בסדר ! עוד משו מוזר זה שבביוס כתוב שהטמפ' של המעבד זה 40 מעלות ! באיידל ! בעוד שבווינדוס בעזרת התוכנה של הלוח אם כתוב 32-34 (אם ה cool'n'quiet מופעל) ואם לא אז 37-39. ואם הדבר הזה מופעל אז זה מצפצפץ עוד יותר, עכשיו כיביתי את זה, וכרגע המחשב לא מצפצפץ.. אני מצטער אם משו לא מובן כי אני לא מבין מה הולך פה בעצמי תודה רבה על כל עזרה :-\ תום. עריכה ועדכון !! : ביטלתי את הפונקציה של ה cool'n'quiet הזה - אין רעשים, ומשחקים עובדים חלק ! (שזה היה מופעל הם קיר…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב ולהחליף: מעבד לוח אם זכרון סה"כ תקציב לעניין 2100 ש"ח אני לא נוהג לשדרג לעיתים תכופות (פעם בשנתיים - שלוש ), האם לא כדאי לי לקנות 1 גיגה זיכרון ? האם כדאי לרדת במהירות הזיכרון בשביל לקנות 1 גיגה זיכרון במקום 512 מהיר יותר ? למשיב אודה.
-
- 7 תגובות
- 701 צפיות
-
-
Intel Celeron 1.2GHz Asus TUV4X Viking 256 SDRAM - 133MHz Sparkle Geforce4 440mmx 128mb Netcard 10\100 Maxtor 10GB 5400RPM Simbadda 206-1 PSU - SunShine 400W Cpu Cooling - Intel (4200rpm) [2x] Generic Fan 80mm
-
- 12 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מיתלבת בין שני הזכרונות האלו ---- OCZ 512MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series 678 שח אבל זה לא יהיה dull ddr כך שאולי זה יוריד קצט את הביצועים בoveclocing ? ------------------------------------------------------------------------------------ או ליקנות שניי זכרונות כאלו --- OCZ 256MB EL DDR PC3200 400mhz Enhanced Latency Series 377 שח לזיכרון אחד בבקשה תגידו מה יותר שווה לי ליקנות והאם ה512MB יוריד איכות ביגלל שהלוח תומך בdull ddr ?
-
- 3 תגובות
- 423 צפיות
-
-
חבר'ה, אני מעוניין לקנות זכרון פנימי - 256 MB DDR במהירות של 400 MHZ. (החברה לא משנה...). כרגע, יש לי במחשב זכרון 256 MB DDR במהירות של 333 MHZ. הכרטיס מסך שיש לי הוא Nvidia GeForce 4 Ti 4400 האם יכולה להיות בעיה עם הכרטיס מסך, שהוא לא יוכל לעבוד עם 2 זכרונות במהירויות שונות ? תודה רבה, תומר.
-
- 1 תגובה
- 395 צפיות
-
-
שלום לכולם השאלה שלי למה מערכות מבוססות INTEL יכולות להגיע ל FSB יותר גבוהה ? מה בעצם מגביל מערכות מבוססות AMD מלהגיע ל FSB גבוהה כמו שה ה INTEL מגיעים ?? כי נגיד אני מוריד מכפלה ל 9.5X252 ( במידה והזכרונות הם 500MHZ ) זה אפשרי במערכות מבוססות AMD או שלא ועם לא אז למה ??? והשאלה השניה שלי: איזה זכרון עדיף GEIL PC4000 ULTRA ( באים עם HEATSINK ) או GEIL GOLDEN DRAGON PC4000 ( באים בלי HEATSINK ) ה GOLDEN עולים משהו כמו 50 שקל יותר ויש מקומות שאפילו אותו הדבר... השאלה מה ההבדל בינהם ?? המוכר דווקה המליץ לי על ה ULTRA... נ.ב אני מחליף את הזכרונות שלי היום ל GEIL PC4000 בגלל זה אני מתעניין ובבקשה בלי הערות כמו אל תיקח GEIL וכאלה כי הם ממש ממש טובים ( היו לי גם C…
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב יש לי מחשב CPU 900MHZ AMD לוח Gigabyte GA-7ZX החום של המעבד 43-45 ושל הלוח 26 זה תקין או שזה יותר מידי חם ? ? ? ? ? ? דבר שני אוברקלוקינג יהרוס לי את המחשב ???? יש בזה סיכון מעם איזה תוכנה עושים את זה בתודה 8)
-
- 1 תגובה
- 483 צפיות
-
-
קודם כל חג שמח! אז ככה, אני עומד לקנות מחשב חדש, ויש לי התלבטות קשה מאוד לגבי השילוש הקדוש, שיכול להשפיע על כל המערכת. אלו הן האפשרויות: [glow=red,2,300]Pentium4 2.4C Asus P4C800-E Deluxe OCZ 1024MB(512x2) PC4000 Preformance Series[/glow] [glow=green,2,300]Athlon64 3200+/3000+ (תלוי בתקציב הסופי) Albatron K8X800 PROII Twinmos 512MB PC3500[/glow] קחו בחשבון שאני אעשה אוברקלוק (אפילו כבד), ועם קירור מתאים (ומתחים ראויים) למערכת א' אני יכול להגיע אפילו לבאס 300, בעוד שבמערכת ב' אני לא אגיע אפילו לבאס 220, בגלל שאין נעילת PCI/AGP. חוץ מזה, אין אפשרות למחלקים. אין גם אפשרות לשים שני סטיקים כלשהם, ו- 1GB של זכרון יכול להיות מאוד רצוי. ממילא, את ה- 64Bit המיוחלים אני לא…
-
- 32 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני קונה A64 המעבד עולה 1380 יש איתו את המאורBOX זה מאורר? טוב? משהו אמר לי לא ליקנות VENTEC 12 בגלל שה BOX לא צריך מאורר יותר טוב מי זה VENTEC זה לה OC. VENTEC 12 שווה את הכסף? אני קונה מי החנות.....
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
חיפשתי באתר של אינטל על הלוח אם שלי בכדי לראות אם הוא תומך בזכרונות RDRAM עם 1066 MHZ אבל אני לא ממש בטוח. מה שמצאתי שם היה: PC800 or PC1066 (D850EMVR SKUs only) שלא ממש הבנתי מה זה.. עזרה מישהו? האם אני יכול לרכוש עכשיו שני סטיקים של 256 במהירות 1066?
-
- 13 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי ארבע סלוטים של זיכרונות שניים של סמסונג ושניים של וינבונד דגם הסמסונג m368l3223ftn http://www.samsung.com/Products/Semiconductor/DRAM/DDRSDRAM/DDRSDRAMmodule/UnbufferedDIMM/M368L3223FTN/M368L3223FTN.htm רציתי לדעת מה המתח המקסימאלי שאני יכול לתת להם כמו כן זיכרונות של וינבונד w9425088h-5 וגם אצלהם הייתי רוצה לדעת מה המתח המקסימאלי שניתן להגיע כל 4 הסלוטים עובדים ב duek channel שהם בניפרד ה oc עובד סבבה אבל שכל ה4 מורכבים ואני מנסב להעלות מתחים ואת ה fsb המחשב קורס ניסיתי כל קומבינצייה אפשרית ועוד משהוא קטן מישהוא יודע איזה תיזמונים כדי לשים לכל ה 4 סלוטים?
-
- 3 תגובות
- 501 צפיות
-
-
היי אנשים אני רוצה קצת חוות דעת בקשר ללוח albatron KX18D אני קניתי לוח כזה ומעבד amd athlon 2500 + רציתי חוות דעת זה חשוב לי כמה שיותר תמיכת הלוח הם : otp,sata,ddr400 dual,nforce ii(400),lan 10/200,s.b nvidia(ac97) ...m וזהו אני חושב http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/manual.asp?pro_id=72 הנה קישור !!!
-
- 10 תגובות
- 595 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני רוצה לעשות ממש בקרוב oc למערכת שלי ואני מתלבט איזה מעבד שווה לי יותר שיתן לי יותר ביצעוים למערכת כמו שלי המערכת היא לוח אם GIGabyet 7N400-L1 זיכרון צושקין 512 pc 3200 blue ואני מתלבט על 2400 או 2500 ועוד שאלה קטנה למתחיל שכמוני האם אני צריך אותם פרוצים או לא?
-
- 3 תגובות
- 493 צפיות
-
-
אם ניקח מחשב עם מעבד + לוח אם + זכרונות שעובדים כולם במהירות 266 לעומת אותו מחשב - אך עם רכיבים שעובדים כולם במהירות 400 - עד כמה השיפור בביצועים יהיה מורגש למשתמש הממוצע ?
-
- 5 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני מעלה דו"ח מקוצר שעשיתי עם AIDA32, עם הפרטים הרלוונטים (וגם קצת פרטים לא רלוונטים, just in case ). אודה לכם אם תוכלו לאמר לי אם כדאי להוסיף עוד ראם (אני מניח שכן..), ואם כן איזה כדאי לקנות? אני כמעט ולא משחק במחשב, בד"כ רק משתמש באינטרנט עם דפדפן, eMule, MS Visual Studio.NET, וצורב עם נרו מדי פעם, והרבה דברים 'קטנים' באמצע (ICQ, IRC, אולי עוד תכנת שיתוף קבצים, כל מיני..) מבחינת תקציב אני לא יודע אם אני יכול להרשות לעצמי 512, אלא אם אתם חושבים שזה ממש יעזור, בניגוד לעוד 256.. לסיכום, אודה לכם מאוד אם תוכלו לאמר איזה סוג זכרון בדיוק כדאי לקנות (איזה מהירות בעיקר, ואם חשוב לקנות של פירמה ידועה אם אני לא הולך לעשות אוברקלוקינג) תודה רבה מראש
-
- 5 תגובות
- 697 צפיות
-