עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by מישאל,

יש לי לוח אם אבל אני לא יודע אם הוא pci express או לא...אני צריך לדעת כי אני רוצה להביא כרטיס מסך חדש אז בבקשה עזרה אם אפשר...להגיד לי איך אני יכול לדעת חוץ מליפתוח את המחשב..?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by o.k,

שלום לכולם!! אפשר בבקשה להסביר לי את המושגים הבאים : מהו מעבד ולמה הוא נועד? מהו הכרטיס זיכרון ? מהו הכרטיס מסך ? אשמח לקבל הסברים מפורטים

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  3. שלום. אני שוקל לרכוש את הזכרון הנ"ל. מהירותו היא 800MHz לפי הבנתי. האם להימנע מרכישה של זכרון זה בשל מהירותו? האם ארגיש בהבדל בביצועי המערכת? אציין שמדובר על מחשב משרדי. תודה!

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  4. Started by none,

בעיה עם הזכרונות, מאד משונה, אז ככה כששמים את הזיכרון בסלוט הראשון הכל עובד אחלה, כמוסיפים או בסלוט השני או בשלישי, עוד זיכרון מאותו הסוג (יש 4 זכרונות), כולם עובדים על הסלוט הראשון, בשני ובשלישי, כאילו הם לא קיימים, ובכלל הביוס לא עושה פוסט אם נמצאים זכרונות באחד מהסלוטים (השני או השלישי), כלומר, שמים בסלוט הראשון = עובד אחלה, מוסיפים לסלוט השני או השלישי = לא מגיע לקטע של זיהוי הזכרונות, אשמח לפתרונות יצירתיים או כל תגובה שהיא (שקשורה כמובן ) תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  5. Started by omerha,

היי, כמה שאלות , מה ייתן לי התקנה של הדרייור ACHI ? ואיך מתקינים אותו? אני מנסה להתקין INTEL STORAGE MANAGER ללא הצלחה , איך אמורים להתקין אותו?

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  6. היי האם ישנה דרך לדעת מהו צוואר הבקבוק במערכת? אני עוסק בהדמיות תלת מימד ורציתי לדעת אם יש צוואר בקבוק במערכת ומהו? יש לי 768 MB ונראה לי שחסר אבל אני לא בטוח. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  7. עד עכשיו הרכבתי מפרט למחשב שמיועד בעיקר למולטימדיה ומשחקים לא כבדים מאוד... המפרט: דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS 500GB זיכרון: 2X 2GB DDR2 לא יודע איזה עדיין כונן אופטי: Asus DRW2014L1T כרטיס גרפי: Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe כרטיס קול: ? לוח אם: ? מאווררים: ? מארז: Cooler Master CM 690 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 ספק כוח: ? לא מתוכנן OC תקציב כולל למפרט: בערך 4000 ש"ח ללא ציוד הקיפי בהתחלה חשבתי ללכת על לוח אם ASUS P5KR ואז אמרו לי שבמחיר שלו אני אוכל לקחת משהו יותר עדכני וחדיש.... מי שיש לו המלצה ללוח טוב של אזוס שמתאים למפרט ויש לו יציאות חדשות וגם ESATA & FIREWIRE יעזור מאוד... כמו כן גם מי שיש לו המלצות לשיפור או שינוי המפ…

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  8. Started by shahar111,

היי חברה מעניין אותי מדוע יש יצרני לחות אם שמתקינם שני ביוס

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  9. שלום לכם! אני מעוניין לקנות מעבד Athlon64 Socket 939, זכרונות 500MHZ ולוח אם תואם ויש לי כמובן גם שאלות: *האם יש הבדל ביצועים גדול יחסית בין ה A64 3500 לבין הA64 3000\3200? (תזכרו שאני מדבר על אלה שבסוקט 939). *מהם הזכרונות הכי משתלמים ונותנים יחס ביצועים-כסף הכי טוב? (וכמובן שגם טובים לאוברקלוק). *מהו הלוח-אם תואם סוקט 939 שהכי טוב לאוברקלוק הקיים בארץ? ומהו הלוח-אם התואם סוקט 939 שהכי טוב לאוברקלוק הקיים בעולם? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  10. Started by kobipk,

יש לי מעבד 4 ליבה q6600 עכשיו הסתכלתי באתרים על המעבד הזה ומשהו ניראה ממש מוזר על המעבד שלי כתוב Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX Q6600B ועל מעבדים אחרים כתוב Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 4MB Conroe BOX Q6600B שימו לב אחד כתוב 4 קונר ועל שלי כתוב 8 קונר מישהו יכול להסביר לי מה זה ולמה זה ככה

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  11. Started by Yosi199,

מצד אחד מפרסמים אותו כאוברקלוקר מעולה ביחד למחיר ומצד שני קראתי שהוא לוח פשוט ובסיסי. איך הוא בOC? יוצא דופן בטווח מחירים שלו או שדומה לכל הלוחות בקטגוריה שלו?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  12. אני בודק כרגע לוחות למעבד שלי - לא שיש לי כסף אבל לכשיהיה בכל אופן אני רוצה לוח טוב לOC , טוב מאוד! לצערי הASROCK איכז אותי קשות עוד משהו אני רואה שאין לוחות עם תמיכה בDDR!? (שיעשו 2,2 =\) אני סתם קניתי תFX =\ זכרונות כאלה מעולים בOC ולא נהנתי בהם , לא היתה לי האפשרות להנות מהם אם יש אני רוצה גם כרטיס קול איכותי מובנה -כמו של הGA זה שהאתר סיקר אותו לא מזמן.. כמובן שיהיה ביוס עשיר אפשרויות תציעו את כל מה שיש (אם בכלל =\) גם זולים וגם יקרים כמובן תומך PCIE ולא AGP

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  13. אני הולך לקנות מחשב ואני מתלבט בין: 2XG.Skill DDR2 533MHZ 1024MB CL מחיר: 760 או בין 1GB DDR2 (2x512) kit 667Mhz CL5 - Aeneon/Starex/VT series מחיר: 549 האם עדיף יותר זיכרון במהירות נמוכה או פחות זיכרון במהירות גבוהה, והאם KRETON היא חברה מוכרת

14. אז אני מניח שחלק מכם יודעים שאני בקרוב ( עוד חודש שאבא יהיה בחול בNewEgg ) מקבל תמחשב החדש,הזכרונות והמעבד יקנו בחול ואומנם הלוח יקנה בKSP מכיוון שאמרו לי שיש עליו מכס גבוה וקל לתפוס אותו עדיין לא ביררתי רצינית תנושא ככה שאם מישהו פה פעם הביא לוח אני אשמח לדעת אם תפסו אותו .. אז בקשר ללוח אני מתלבט אנלא עושה OC .. המפרט אמור ליהיות כך - A64 3000+ Abit KV8-Max3 Mushkin 512 3200 R9600XT - מה לעשות את הכרטיס הנוכחי כבר רכשתי לא מזמן .. והוא לא יקנה בכלל פשוט רציתי לציין אותו . הזיכרונות זה הפשוטים של מושקין הם זולים והם די טובים עד כמה שאני מבין אז בקשר ללוח אם לא יהיה מכס אז מה כדאי לקנות בטווח המחירים של האביט למרות שאני מאמין שהוא די טוב . וגם בארץ אני עדיין …

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  15. Started by tal90,

שלום לכם יש לי שאלה > > אני מתכנן לקנות מחשב > השימוש שלו בעיקר יהיה אינטרנט עיבוד תמלילים מדי פעם אולי יצירת מיקס של > שירים או איזה סרטון קצר. בכל אופן לא מכונת משחקים > > הוצא לי מעבד > AMD - athlon 64 3500 + AM2 > ולוח אם > gigabyte GA-M51GM-S2G > > האם מה שהוצא לי הוא מעבד טוב וראוי או שרוצים למכור לי חתול בשק > ?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  16. Started by Shtupel,

DDR2 667 או אולי אפילו 4 ג'יגה תלוי מה המחיר. תקציב בסביבות ה200-300 תודה.

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  17. Started by DarkFire,

איזה יופי לראות את אינטל עוקפת את AMD בשקט גם תמעבד שעולה 5000 ש"ח שהוא X6800 עם הליבה הכפולה שלו נעקף בקלות על ידי המעבדים החדשים של אינטל תסתכלו בתמונות

• 0 תגובות
    • 567 צפיות
  18. אני מתלבט בין: 1. ?Gygabyte K8N51GMF-9 s939, NF4, VGA, PCI-E, SATA II? 2. ?Gygabyte K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, 1394)? הם בערך אותו מחיר... מה ההבדל ביניהם בעצם? הלוח כמובן צריך להתאים למפרט שאני קונה.... : Athlon64 3000+ (S-939) VENICE CORE 512Mb 400MHz AData Gygabyte 6600 256MB DVI, TV, PCI-E - RETAIL WD 160GB SATA II 7200RPM 8MB HEC Compucase CI-6A21 400W תודה לכל העוזרים והמייעצים!

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  19. Started by matanyaniv,

יש לי לוח EP-8RDA+ מדיי פעם כשאני מדליק את המחשב מופיעה בצג הקטן שגיאה מס' 51 בדקתי בחוברת של הלוח אבל אין בכלל פירוט על השגיאה הזאת מה המשמעות של השגיאה הזאת?

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  20. Started by RBH,

תודה, RBH

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  21. Started by ביז'ו המוס,

שלום, רציתי לדעת בערך באיזה סכומים פחות או יותר זיכרון mushkin black LVL2 bh-5 נמכרים יד שניה... אני חושב על למכור כאלה ואין לי מושג אפילו כמה לבקש עלייהם, זה לא תראד מכירה כי אני לא מציע אותם למכירה (ואני מבקש גם שלא תציעו לי עלייהם מחיר פה) אני רק רוצה לדעת כמה בערך הזיכרון הזה שווה, הוא 512X2

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  22. Started by DreadBoy,

היי שמעו אני מחפש מעבד טוב שמשחקים כמו HL2 יעבוד עליו מהר יחסית... ואולי גם שרתים (שרת אתר) אני אישית מתלבט בין INTEL P4 3.0G לבין AMD ATHOLN 64 3000 מה יותר טוב? והאם אתם יכולים להמליץ לי על מעבד ממש טוב... תקציב שלי הוא:1000 ש"ח

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by G.H.O.S.T,

מחפש לוח אם שתומך במעבדי אינטל פנטיום 4 (שיתאים למעבד Intel P4 541) שיתמוך בDDR2, בזיכרון של 667MHz ושיהיה לו כרטיס קול ורשת OB לא יקר מדי...הוא לא הולך לשמש לשום דבר כבד וגדול מדי

• 5 תגובות
    • 567 צפיות
  24. ה-4V מגומפר, הזכרונות על 2.7, מסוכן למשמו של הלוח שאחראי על הוולטים? DFI NF4 LP UT

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  25. בוקר טוב לכם בקשר לקובץ שחברת AMD שיחררו בקשר AMD Dual-Core Optimizer עבור כפולי הליבה שלהם זה עובד 100% זה פשוט תיקן לי במישחק החדש של קינג קונג לא יכולתי לשחק פשוט הכל היה זז לכל הכיוונים סחרחורות . ברגע שהיתי מעביר עם העכבר לכיוון כל שהוא התמונה היתה זזה לכיוונים לא נכונים לאחר שעדכנתי את הקובץ המישחק עובד תקין מאוד ומהר יותר כך שכל מי שיש לו מעבד ליבה כפולה של AMD חייב לעדכן את הקובץ הנ"ל : http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_9706,00.html רוני

• 3 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים