מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
כל אנשי הפורום שלום! רציתי לשאול אם מישהו מכיר אתר טוב, שכולל בתוכו דיאגרמות של צ'יפסטים. (זה יהיה מצויין אם זה יכלול חברות וסוגים שונים) וזה יהיה עוד יותר מצויין אם הדיאגרמות יראו לי גם מהירויות. אגב אני חדש באתר אבל קיבלתי רושם ראשוני טוב!
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הטמפרטורות של סבירות ובמיוחד של הכרטיס מסך והמעבד רציתי לדעת את הטמפרטורות הסבירות וגם את הטמפרטורות המקסימום שהם מגיעות במאמץ של כל חלק אני מצרף תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אם הלוח שלי תומך עד ddr 333 ואני קונה ddr 400 יש לי שתי ddr 400 והלוח שלי תומך רק עד Pc 2700 אז מה המהירות 333 ? יש לכם אתר מרוכז בעעברית על שאלות מסוגים כאלו ? ושאלה שנייה מה זה זכרונות tcd או bh5 לא ממש הבנתי תקטע של זה
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אהלן אהלן עבדתי קשה בחודשים האחרונים ועשיתי מספיק כסף ועכשיו הגעתי למסקנה שיש לי קקה של מחשב ואני רוצה להחליף רציתי לדעת איזה חלקים טובים במחירים טובים אתם יכולים להציע לי חלקים כמו - דיסק קשיח , כרטיס מסך , מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים , צורב אני לא צריך.. אני צריך המלצות למעבד ( AMD או אינטל? ) , ללוח אם למעבד , וזכרונות ( 1GB RAM ) בעקרון המטרה של המחשב זה לשרוד עם אמיול מפוצץ בקבצים , ועדיין לשחק באיזה משחק ... מה שהמחשב שלי ( INTEL P4 2600 , לוח אם מעפן ו512 מגה של ראם לא עושים ) ויש לי כרטיס מסך מצויין קניתי לפני כמה חודשים ב800 שקל.. אז הנה החנות שאני קונה ממנה ( KSP ) : http://www.ksp.co.il/hmain.php או שאם תמליצו על מקום אחר אני יקנה משם העיקר המחיר והשירות! וה…
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם אני אקנה מעבד A64 3000+ המגה הרץ שלו הוא 1800 וכרגע יש לי מעבד 2.4 של אינטל שהוא 2400 מגה הרץ,ואני יודע שה A64 3000+ יותר טוב,אז השאלה שלי אם אני יקנה את המעבד הזה עם מגה הרץ נמוך במה זה יפגע?זה אמור להוריד לו ביצועים אם יש לו מגה הרץ נמוך?...אגב יש לכם במקרה את השוואות האלה בין כרטיסי מסך נגיד 6600GT כמה הוא מקבל במשחקים כמו דום 3 האלף לייף 2 באטלפילד 2 וכו'.. ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות סטיק זיכרון נוסף ל Samsung 512MB 333MHz שיש לי, ואני חושב על לקנות את אותו סוג בדיוק. (חברה, גודל ומהירות). הדילמה היא שאני יודע שסמסונג די בינוניים בעניין של זכרונות אבל אני גם יודע שמומלץ שכל הסטיקים יהיו מאותה חברה. אז האם כדאי להשאר עם הסמסונג ? או שעדיף חברה אחרת ? (והאם זה יהיה בכלל מורגש ?) *אני לא מתכוון לעשות OC. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום! ובכן אני הולך להזמין לי מעבד ולוח איי אמ די 64 סוקט 939 והחלטתי שאין לי טעם לחכות כי אני לא משדרג לפי סי איי אקספרס אז אין למה לחכות לאנ פורס 4 (מישהו חושב אחרת?) בכל מקרה יש לוח אחד שבאמת ראיתי שהוא מעל לכולם ורציתי לדעת מה דעתכם עליו http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8NSNXP-939.htm והנה ביקורת עליו http://www.pcstats.com/articleview.cfm?articleID=1639 בכל מקרה אם למישהו יש לוח יותר טוב ל939 שנמצא כבר בארץ שרק יזרוק מילה ובוא נקווה שה אקס פי 120 שלי יעלה על הג'יגה בייט הזה
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
למשל אני קונה זיכרון 256 a-data 400 מגה הרץ cl 2.5 וקינגסטון ..... אותו דבר אבל cl 3 מה ההבדל ביניהם תסבירו לי קצת על מה ההבדל בין 2.5 ל 3 ומה זה a-data בקיאספי
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום, על איזו תוכנה לניתור תמפרטורות ומתחים בזמן אמת (בלי לעשות ריפרש) על הלוח אתם ממליצים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
בגלל שאני לא כל כך מכיר אותם.. אז אני מחפש ביקורת על החברה.. ועל הלוח עצמו Biostar P4M800-M7 מצאתי רק ביקורות באנגלית
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם מעבד AMD 3000 939 והבנתי שיש עכשיו סוג אחר של מעבדי ווניס: AMD Athlon 64 3000 Venice BW-E6 Socket 939 מה ההבדל בינו לבין זה שבלי הצירוף BW-E6? והאם הכרחי שאני יבקש לקבל את השני?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
מישהו מכיר זיכרון בשם פרינסטון? א"כ איך הוא? והאם כדאי ללכת עליו או לחפש משהו מוכר יותר כמו קינגסטון/סמסונג יש באמת הבדל משמעותי בין הזכרונות? ואני מדבר על זיכרון DDRAM 512
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום, היום קיבלתי מחשב חדש ... AMD Athlon 3500+ 64bit 939 + TT BIG TYPHOON Gigabyte GA-K8N Pro-SLI 1G RAM (512X2 CORSAIR cl2.5) NVIDIA GeForce 6800 GS 256MB 256BIT מארז TT SHARK. ספק HEC 480V הכל עובד חלק וטוב במחשב ... רק שפתחתי את האברסט ... הטמפרטורה של המעבד השתגעה (אני חושב) [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 512 צפיות
-
-
-
שלום . אני רוצה לדעת מה לדעתכם יותר טוב מבחינת ביצועים , סלרון 800 או פנטיום 3 500 ..... ?
-
- 6 תגובות
- 512 צפיות
-
-
קניתי כרטיס מסךוהוא עושה לי בעיות,אמרו לי שאני צריך להחליף מAGP 2X שיעבוד על AGP 4X, והלוח שלי תומך ב4X, מישהו יכול להסביר לי איך אני ועשה את זה?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום כולם, ברצוני לשדרג את המעבד של המחשב הישן שלי כדי לתת לו איזה "פוש" הדגם הוא lg-f1 והמעבד שלו הוא מדגם t2130 (dual-core) יש מישהו שמוכן למכור לי מעבד יותר טוב - t8300 אבל הוא core 2 due . האם המעבד הזה יתאים למחשב שלי ?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב חדש. היות ואני עובד עם יישומים גרפיים (פוטושופ, אקרובט, אין דזיין וכו') חשבתי לרכוש מחשב עם מעבד 4 ליבות. מתוך עיון במפרטים, התברר לי שמעבד 4 ליבות פועל ביעילות רק עם מערכת הפעלה 64 ביט. היות ואני משער שמרבית התוכניות שברשותי הן 32 ביט נראה לי שתהיה לי בעיה עם תאימות לתוכנת חלונות של 64 ביט. האם ההשערה שלי נכונה? אם התשובה דלעיל שלילית, האם יש יתרון למעבד 4 ליבות על מעבד 2 ליבות עם מותקנת מערכת הפעלה של 32 ביט?
-
- 0 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני מעוניין להגדיל את הזיכרון שלי מ1GB ל-2GB.. עכשיו יש לי כמה שאלות... 1- המחשב שלי יעבוד יותר מהר ? וירגישו את זה תוך כדי עבודה במחשב? 2- זה יעבוד יותר מהר גם במשחקים? 3- האם בכלל כדי להגדיל ל2GB ולא ל-3GB...(יש לי XP).. טוב אז עכשיו קבלו את הפרטים של הלוח אם והזיכרון שלי. ואם אפשר תגידו לי איזה זיכרון מתאים לי מהחנות הזאת ---> www.ksp.co.il תודה רבה ומקווה שתענו את כל השאלות.. חג שמח [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שלום למומחים אני מחפש המלצה ללוח-אם עבור מעבד core2 quad (שכבר ברשותי) + זיכרון ddr2 היישוםו העיקרי של המחשב הוא עריכת תמונות, ושיטוט באינטרנט, התקציב ללוח-אם הוא עד ~400 שח אשמח לקבל גם המלצה לחנויות מועדפות עם שירות אמין חג שמח
-
- 7 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אם אפשר לעזור לי בשילוב הזה.. מדובר באינטל. שיהיה הכי יעיל והכי חזק המטרה משחקים
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום רב , אני רוצה להחליף לוח אם חדש כי שלי נשרף. אני יביא כמה פרטים יש לי מעבד: Intel P-4 3.0GHZ 64BIT S-775 2MB FSB8 DDR2 667 התקציב שלי 300 שקל. איזה לוח אם כדאי ? חשוב לצין שחלק ממפרט הטכני שאני צאיך בלוח אם הוא x4 sata x3 PCI 2\1 IDE audio 6 channel or batter 4 usb memory slots 4זה חלק ממפרט הטכני שאני חייב שיהיה כול השאר שיהיה איך שהוא.
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני מחפש את המעבד הזה בנרות אבל אני לא מוצא יש רק את ה AM2 אם מישהו מכיר איזה חנות שיש לה במלאי או מישהו שמעונין למכור מעבד כזה אני אשמח אם יצור איתי קשר פשוט אין אותו אפילו במלאי אצל היבואן ואני חייב אותו המון תודה מקווה שאני כותב את זה במקום הנכון יום טוב
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
איך יכול להיות שהמעבד הזה יותר יקר מ X6800 Intel Core 2 Extreme QX6700 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16819115011
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-