עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by parker,

?

• 0 תגובות
    • 436 צפיות
  2. Started by Basic,

אין לי דרישות לכרטיס מסך מפלצתי, לחלוטין לא, צריך משהו בסיסי שיוכל להתחבר למסך ה LCD שלי (חיבור DVI), שיהיה לו TVOUT עם יציאת S-VIDEO, שיתמוך ב DX9 וזהו... אני לא מתכוון להריץ על המחשב גרפיקות חזקות, ממש לא. גלישה באינטרנט, ף צפייה ב DVD, שימוש בחבילת האופיס, פיתוח תוכנות ב Visual Studio, ואולי פעם בשנה להריץ פיפ"א 2004... הבנתי שכרטיסי המסך שמגיעים בדרך כלל מובנים בלוח האם - בהחלט מספיקים לי, אך החסרון שלהם (פרט לכך שהם משתמשים בזכרון הפנימי של המחשב, שזו לא בעיה - תמיד ניתן להרחיב אותו) הוא (למיטב הבנתי) שהם משתמשים בערוץ התקשורת מול הזכרון, ובעצם מאיטים את העבודה. כלומר, אם כל הזכרון הוא עוגה ענקית, כרטיס המסך נוגס מעט מהעוגה, אך זו לא בעיה, כי אני יכול להוסיף עוד חתיכ…

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום רב, אני משתמש בזכרונות של מושקין רמה 1 וכרגע הם מוגדרים על מתח 2.7V ללא אוברקלו' עם תיזמונים CAS 2.5-3-3-7 נראה לי. האם המתח גבוה מדי? כדי להוריד אותו ל2.6V? המון תודה לכל המגיבים! 8)

• 0 תגובות
    • 481 צפיות
  4. Started by keshet,

רציתי לדעת מה דעתכם על : לוח אם : msi k7n2-l delta ועל זכרון מסוג: Infineon dual ddr 400 mhz 256m

• 1 תגובה
    • 439 צפיות
  5. Started by Shmulikovich,

זה לא בדיוק מפרט, אבל עדין זה מתאים פה לדעתי.... הראם במחשב הישן שלי נהרס, ובגלל שזה RDRAM החלטתי שהגיע הזמן לשדרג (מחשב ישן כמו החיים...) יש לי כל מה שאני צריך במחשב שלי, הדברים היחידים שאני מחליף זה את המעבד, הזכרון והכרטיס מסך (בנוסף למארז חדש) אז.. אני מתלבט בין מערכת מבוססת AMD64 3000+ לבין מערכת עם P4 2.8C המחיר של של מערכת עם מעבד של אינטל יותר זול בערך ב-500 שקל ולכן אני לא בטוח. המחשב ישמש למשחקים אבל גם לדברים אחרים. אני יודע שכמו שקונים אותם, הAMD נותן ביצועים יותר טובים, אבל אני מתכוון לעשות אובקלוקינג והA64 מאוד מוגבל בקטע הזה, לפחות עכשיו. הייתי מת לחכות כמה חודשים לסוקטים הבאים של שתי החברות, אבל זה כבר לא אפשרות. לחכות כמה שבועות בשביל לוח אם מבוסס NF3 25…

• 5 תגובות
    • 863 צפיות
  6. שבת שלום, אני רוצה לשדרג את מערכת הפנטיום 3 המתיישנת שלי ואני לא צריך בינתיים יותר מלוח אם מעבד וזכרונות חדשים כמדומני..... המערכת שהרכבתי היא הבאה: 1 INTEL Pentium 4 - 3.0E Prescott - 1MB Cache, 800Mhz FSB - RETAI 1,394.64 ש"ח 1 256MB Samsung DDR PC3700/466 - Samsung Original 335.25 ש"ח 1 .ASUS P4C800-E Deluxe (875P) - ATX 1,282.89 ש"ח סך הכל לתשלום: 3,012.78 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 2,922.40 ש"ח אני יודע אני יודע אתם בטח קופצים לגבי הזכרונות אז אני אתן לכם תשובה! 1. אין כל כך כסף כרגע ועדיף משהו מאשר כלום 2. הזכרונות האיכותיים היום עולים הון אז אפשר לסחוב ככה נניח שנה לא יקרה כלום ואז לקנות DDR2 איכותי 3. אני יכול להשקיע עוד 350 ש"ח…

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  7. הנני מבקש לקבל המלצה של קונפיגורציית מחשב כאשר עיקר העבודה תהיה בעריכת וידאו. הנני משתמש בתוכנת עריכה : PINNACLE STUDIO 9 . הנני מבקש לדעת בעיקר על לוח אם , זכרון , כרטיס גרפי , איזה מעבד של אינטל , סוגי דיסק . תודה עבור עזרתכם.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. Started by coolmeen,

טוב תראו יש לי כמה שאלות: 1.זיכרונות בעל תיזמונים טובים יותר יש להם ביצועים יותר גבוהים, אחרי זה קראתי כתבה שאומרת שזה משפר ב 3-4 אחוז התיזמונים והחשיבות היא מהירות השעון)רוחב פס(, לרוחב הפס ישנה חשיבות גדולה יותר בשביל אינטל?, במה יותר חשוב הרוחב פס לאיזה מטרות? 2.מה עדיף תיזמונים של 2-2-2-5, בזיכרון שעובד על 250 mhz או תיזמונים 3-4-4-8 שעובדים ב 275 mhz ? כי לפי בנצמרק, ב3dmark2003 זה עם התיזמונים קיבל יותר טוב , עכשיו מה תורם רוחב הפס באינטל ולמה הוא פחות חשוב ב amd?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by dddd211,

אני לא יודע מה לירשום בכתורת. מה לירשום.? זיכרון-| מה הזיכרון יותר טוב אל תסתקלו על המחיר אני לא עושה OC CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 CAS2.5 Value Memory 667 שקל הוא GeIL DDR-RAM 512MB 3200 Golden Dragon Value Memory CL2.5 8-4-4 2T, 5ns WLCSP, 2.6-2.95V, 6 Layer Lower Noise Golden Dragon PCB, bulk pkg 528 שקל הוא שייש זיכרון יותר טוב באותו מחיר? לוח-| לוח למעבד A64 3000+ איזה לוח יותר טוב אל תסתקלו על המחיר איזה לוח יותר טוב Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard 615 שקל MotherBoard: Gigabyte GA-K8VT800 VIA K8T800 Motherboard (Athlon64, DDR400, 5.1 Sound,SATA RAID, LAN, USB 2) 600 שקל ?

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by Aklight,

שלןם חברים אני די חדש פה ,אבל יש לי שאלה, ראיתי ב PCH לוחות חדשות של ALBATRON ל AMD64 נראה נחמד ו משהו חדש, מה אתם אומרים שווה ?? גם לא כל כך יקר גם יש אתר הבית של ALBATRON עדיין נראה נחמד אז מה אתם אומרים??שווה??

• 2 תגובות
    • 547 צפיות
  11. Started by coolmeen,

שלום הייתי רוצה להרחיב את הזכרון שיש לי כרגע - שניים של דואל 256 DDR 400 MHZ לגי'גה. האם כדאי לי להרחיב בסטיק של 512 אחד או שניים של 256? והאם בשני המצבים זה ישאר דואל?

• 12 תגובות
    • 846 צפיות
  12. כבר צוין שנצטרך ספק של 480W.. מה עוד חוץ מזה? איזה מעבד וזכרון?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by BIGWOLF,

חברה שלום מדובר בשני סוגי של לוח אם: NF-7 ו NF7-SL מה ההבדל בינהם חוץ מה יציאות SATA ראיתי באתר שיש הבדל בצ'יפסט בלוחות אלו. באחד MCP-SPP ובשני MCP-T-SPP מה זה ?? תודה

• 12 תגובות
    • 855 צפיות
  14. Started by tigerxxx,

חבר'ה רציתי לברר את מס' הדגם של לוח intel rocklace האם הוא : d865perl הנה קחו קישור : http://www.intel.com/design/motherbd/rl/rl_productbrief.pdf זה חשוב לי מאוד תודה רבה..

• 0 תגובות
    • 519 צפיות
  15. Started by Basic,

הבנתי שבפורום הזה מתמקדים בשילוש הקדוש של לוח אם-מעבד-זכרון :-) מדובר במחשב נייד HP Pavilion ze4523 בעל מעבד AMD Athlon XP-M 2400 256 מגה זכרון מסך "15 וכו וכו' פתחתי דיון כללי על המלצות למחשב נייד בפורום, אך לאחר שהחלטתי על הדגם, הגעתי לפורום הזה ע"מ לשאול שאלה ספציפית לגבי הזכרון. והשאלה היא : המחשב יעבוד עם חלונות XP PRO, ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, עבודה עם כל חבילה האופיס, קצת SPSS וקצת קומפילציות ב Visual Studio - בעיקר לעבודה באינטרנט ועבודה משרדית. אם ארחיב את הזכרון ל 512 מגה, האם יורגש הבדל ממשי ?

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  16. Started by dddd211,

לשנות כותרת? אני רציתי ליקנות A64 3000+ יש את המעבד של AMD XP 2600-2800 680 580 הכרטיס מסך R9800PRO אמרו לי שמעבד 2.6 ינצל בערך בה 100 אחוז את R9800PRO מה A64 ישפר? אז מה יעזור A64 3000+ הוא ינצל בה 200 %? ואל תגידו עתיד כי עוד 3 שנים יגידו ה A643000 זה מעבד גרוע במה יוכל לעזור A64? אולי צריך ליקנות מעבד A64 רק מי שקונה את הכרטיסים החדשים..

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  17. Started by Blackend,

שאלתי לפני כמה ימים איך אפשר לראות עם השני סטיקים שלי 2x512 עובדים במצב דואל אחרי שהם הוכנסו ל 1 ו3 המסומנים גם בכחול ככה שצריך להיות ממש במצב רע כדי לטעות. בכל מקרה אמרו לי עם התוכנה cpu-z אבל יש לי בעיה ..בעמודה של הממורי היא מראה לי רק את הכמות ! ושאני לחוץ על ה spd בסוף הוא אומר שאי אפשר למדוד . למישהו יש רעיון או דרך אחרת רק לראות שזה עובד בדואל וזה כל מה שאני רוצה כדי להיות בנאדם מאושר בתודה מראש דניאל :'(

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by LRa,

What's important is : dual lan, easy oc, bios update without floppy, 4usb onboard(without additional cables) and a price aournd 500nis. What's not : SATA. Thanks

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי לוח אם שלפי היצרן תומך במעבדים 0.18 מיקרון ( AMD ) ורציתי לדעת עם כל מעבדי הפלומינו הם 0.18 ?? הלוח הוא SDRAM של GIGA-BYTE...

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  20. Started by danush,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט איזה מעבד לקנות הוא צריך להיות מעבד מהיר שעוד שנתיים המשחקים עדיין יעבדו בו. אני מתלבט בין: סלרון 2800MHZ פנטיום 4 2400MHZ AMD ALTHON 2400 XP PLUS תודה אנשים ;D

• 3 תגובות
    • 521 צפיות
  21. Started by ronenvak,

אני מחפש לוח אם שיתאים ל AMD Athlon XP 3200+ BARTON BOX original cooler included 0.13 512K cache וגם לזיכרון KINGSTON KVR400X64C3AK2/1G DDR400/1GB 512MBX2 על איזה לוח אם טוב הייתם ממליצים? מה לגבי קירור וספקי כוח האם יש איזה שהוא משהו מומלץ גם? ואיזה מארז לדעתכם יתאים למחשב שכזה? הא ואם לא איכפת לכם גם לתת חוות דעת בקצרה על המעבד והזיכרון ואם ביחד עם לוח אם טוב זה שילוב מצויין?? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 444 צפיות
  22. Started by Xiao Xiao,

שלום, חבר שלי רוצה לשדרג את ה MB,CPU והזיכרון. הוא לא מבין במחשבים כל-כך, הוא רק רוצה זול. הוא פשוט הלך לחנות ליד הבית שלו והציעו לו מעבד AMD 3100+ עם MB של elite וזיכרון 256MB. הוא שאל אותי מה דעתי על זה ואחרי קצת חיפוש לא מצאתי חוות דעת, אבל מצאתי דף איביי עם הMB והCPU: http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=3474508578&category=44935 אשמח אם מישהו יכול לתת לי חוות דעת על זה. אם אתם חושבים שזה לא טוב אז אולי תוכלו להמליץ על MB+CPU+זיכרון (צריך גם להחליף מארז?) ב1500 שקל בערך? הוא רק עובד על המחשב הוא לא צריך ביצועים למשחקים. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by shloosh,

יש לי כרגע 2 סטיקים של 256 DDR במהירות 333Mhz . אם אני לא טועה הם לא התאימו אחד לשני ב-dual ddr ועכשיו הם פועלים בצורה רגילה. יש לי לוח EPOX 8RDA+ REV 2.2. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון,שכמובן יפעל בדואל עם אחד מהזיכרונות שיש לי. האחד trancend והשני samsung. איזה חברה כדאי לי לקנות(זול כמה שיותר) ואיזה גודל מירבי אני יכול לשים שיפעל ויעבוד כמו שצריך במחשב שלי??? ואם אני אקנה 3200(כי זה עולה אותו דבר כמו 2700) אז זה יעבוד כשיש לי 2 סטיקים של 2700??

• 6 תגובות
    • 581 צפיות
  24. Started by 3xter,

שלום לכולם אני קניתי מעבד עם מאוורר Intel Pentium 4 2.8E Ghz Socket 478 1M Cache BOX Prescott כאשר באתי להתקין אותו שמתי לב שבתחתית המאוורר מודבק חומר אפור כהה.. אני יודע שבדר"כ צריך להוריד מדבקה בתחתית המאוורר אבל כשניסיתי קצת להוריד אותה הגעתי למסקנה שזה לא מדבקה אלא ה Thermal Compound עצמו (זה היה חומר דביק ולא היה מתחתיו כלום מלבד המתכת) ולכן השארתי אותה. אני לא יודע אם זה היה הדבר הנכון או לא אבל כרגע תוך 15 דקות המעבד שלי על 63 מעלות והמאוורר על 5300 RPM (בממוצע) אני לא צריך לציין שזה ממש לא נשמע טוב אם יש כאן מישהו שיש לו מושג על כמה מעלות אמור לעבוד ה Prescott או המלצות בנושא אני אשמח לשמוע. תודה 3xter

• 10 תגובות
    • 781 צפיות
  25. Started by unbalanced,

שלום לכולם... אני אמור לקבל ממש בקרוב את הלוח GIGABYTE - k8vt800pro ולהרכיב סוף סוף את מחשבי החדש .. אך שמוע זדונית הגיעה לאוזני ואומרת שלא אוכל להרכיב את כרטיס המסך המצ'וקמק שלי Geforce2 MX400 על הלוח הנ"ל משום שאינו תומך ב- AGP X2. (וההנחה היא שהכרטיס מסך אכן X2....בקשה תקנו אותי אם אני טועה) :-[ עולמי חרב עלי.. אני לא גיימר אז אין לי ממש צורך בכרטיס מסך חדש. אך אני גם לא ממש רוצה להתקע בעת הרכבת המחשב אז בקשה תעזרו לי לגלות אם זה נכון. האם הלוח באמת יסרב לקבל לחיכו את הכרטיס המעפן ?? תודה לעונים 8)

• 5 תגובות
    • 664 צפיות

דיונים חדשים בפורומים