עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by meir3420,

שלום לכולם... יש לי מחשב ישן יחסית. (לא דואל) עליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס XP.... בזמנו כשקניתי את המחשב קיבלתי אותו עם כרטיס זיכרון Elixer 256Mb DDR 400Mhz CL3 כיוון שרציתי להשתדרג קניתי Kingston 512Mb DDR 400Mhz Cl3 יש לי 2 סלוטים בלוח אם לזכרונות וכשחיברתי את שניהם המחשב לא עלה אז ניתקתי את ה 256 ושמתי רק את ה 512... האם אני יכול לחבר את שניהם??? אגב כששניהם היו מחוברים המחשב נדלק אבל הווינדוס לא עלה.. חשוב להבהיר כי כל אחד בנפרד עובד... אך שניהם ביחד לא... כמובן שאעדיף לחבר את שניהם להגדלת תפוקת הזיכרון הפנימי במחשב..... יש לי לוח אם של Pcchips דגם M952 יש בו 2 סלוטים של זיכרון 2 הסלוטים תקינים ועובדים... כשמחברים את 2 הזיכרונות האלו ביחד המחשב פשוט לא עולה.....…

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  2. Started by adirnasri,

כמה כרטיסים של זיכרון אני יכול לשים שם? באיזה מהירות של זיכרון הוא תומך? תנו לי אתרים שיש בהם פריטו עליו ועם יש בעיברית...

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  3. Started by shauli,

טוב, אז ככה, רציתי לקנות שני זכרונות של 512 במהירות 400, אבל המוכר רימה אותי ושם 4 של 256, ושיערתי שכל אחד במהירות 400.... עכשיו, בדקתי בתוכנה אוורסט, ונדמה לי שכתוב שם שהמהירות של כל זיכרון 200 מגהרץ (wtf?!) אני מצרף כאן תמונה מאוורסט, תגידו לי בבקשה מה המהירות, והאם הזכורונות האלה סבירים, כלומר, אפילו שהם ארבע סטיקים, האם הם בסדר. הנה התמונה: http://img281.echo.cx/my.php?image=untitled4oi.png מה אתם אומרים? בתודה, שאולי

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  4. התרגלו לשמוע את השם Intel N Series ו-Intel Processor, אשר הופכים מחליפים רשמיים עבור המותגים הוותיקים של היצרנית בקצה הנמוך של השוקלכתבה

5. Started by johny,

אני רוכש היום לוח אם למעבד AMD64. התקציב ללוח הוא 550-600 שקל. אני מתלבט מה לקנות. אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  6. Started by kikoos,

יש ברשותי את הלוח i845e של אינטל וברצוני לקנות מעבד חזק יותר, השאלה שלי היא מה היא המהירות המקסימלית של מעבד שאני יכול לקנות עם הלוח הזה.. אני יודע שזה לוח אם ישן,אבל אין מה לעשות בנתיים אני חייל שחוזר פעם בשבועיים-שלושה לבית..

• 11 תגובות
    • 545 צפיות
  7. יש לציין שזה לא עבור אוברקלוק עבור כפולי ליבה,מה הכי טוב ומשתלם עבור כל אחד מהמעבדים הללו,לא גיימר אך משחק פעם ב.... תודה מראש

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  8. Started by KYSG,

בגלל האשכול הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=145611.0 אני מחפש מבחנים לכרטים מסך-מעבד בסגנון שנתנו שם רק מי אתר אחר

• 6 תגובות
    • 545 צפיות
  9. AMD מתכוונת להציג עד אמצע 2007 מרובע ליבות "אמיתי" - כלומר 4 ליבות שנבנו ביחד על אותה פיסה. לפני זה עד סוף 2006 תציג AMD מרובע ליבות כמו שאינטל מתכננת - כלומר שני כפולי ליבה שחוברו להם יחדיו, וזאת כדי למנוע מאינטל לכבוש שוק זה. מקור: http://news.techwhack.com/4109/true-quad-core-processorsד/

• 5 תגובות
    • 545 צפיות
  10. בימים אלה אני מתכוון לשדרג את הזיכרון במחשב על ידי קנייה של זיכרון בנפח 512 DDR400 CL3 של חברת קינגסטון אני מתכוון לקנות זכרון זה משום שיש לי כבר אותו סוג זיכרון באותו נפח ואותם נתונים טכניים. כמו כן קיימים אצלי שני סטיקים נוספים של 256 (512 ביחד) של חברת טווימנוס. ( לוח האם שלי הוא של חברת ASUS P4P800 עם מעבד אינטל 2.4 800MHZ ) כלומר בסופו של דבר יהיה לי נפח כולל של זיכרון: 1500. לא רוצה להשקיע מעבר לכך. שאלתי היא כזאת האם מומלץ לקנות אותו סוג זיכרון של חברת קינגסטון? האם זכרון עם CL שונה מאותה חברה או זיכרון אחר ישפיע במידה מסוימת על הביצועים? אודה לכם אם תכוונו אותי לקנייה הבטוחה והמשתלמת

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  11. Started by kknd,

שלום לכולם, איזה מבין ארבעת הצ'יפסטים הבאים הוא המומלץ ביותר למעבד Barton 2500: Nforce2 400 Ultra K8T800 KT600 מומלץ מבחינתי = קודם כל יציבות ורק לאחר מכן ביצועים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  12. קראתי באיזה חוות דעת הלוח ASUS M2NPV-VM שלא מתאים לכרטיס 8800GTS M2NPV-VM doesn't recognize EVGA e-GeForce 8800 GTS graphics card Pros: Board works with on board graphics and EVGA 7600 GT graphics card Cons: Motherboard will not recognize EVGA e-GeForce 8800 GTS graphics card. I updated to the latest Bios קישור לאתר: http://www.newegg.com/Product/CustratingReview.asp?item=N82E16813131014

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  13. Started by matsmets,

אני צריך להחזיר תשובה היום בנוגע לזכנות של חברת TRANSCEND , מדובר על 2GB 800MHZ במחיר של 1325 ש"ח. הדגם אינו ידוע לי. יש לי אפשרות לבטל את זה. האם עדיף לבטל ולקנות בסכום דומה משהו עדיף לOC שאני רוצה לעשות, או להשאר עם זה? אנא עיזרו לי.

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  14. יש לי לוח אם ישן למעבדי SOCKET A של AMD, הלוח נקרא ASUS A7V8X-X, בררתי באתר שלהם והגרסא האחרונה (שלא בטא אלה בדוקה) היא 1013, בררתי ב-CPU-Z וכתוב שם שהגרסא הנוכחית היא 1011 (revision 1011), כלומר, אם אני רוצה יותר אוברקלוק אני צריך לעדכן, שמתי את הביוס החדש שהורדתי (UNZIPPED) על כרטיס COMPACT FLASH, כי שמתי לב שבזמן ה-POST, הלוח מזהה כונני USB, האם הוא מסוגל גם לעדכן דרכם ביוס? (אני לא עושה את זה עם דיסקט מכמה סיבות, אחת שאין לי ושתיים שהם נוטים למות בדיוק בנקודות הכי קריטיות, ומות הדיסקט באמצע עדכון ביוס זה דבר רע מאוד)

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  15. Started by prelly,

רציתי לדעת מתי יצא ה מעבדי s-939 והnforce4

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  16. Started by bommer,

לא יודע מה קרה אבל הלך לי הלוח אם ואני צריך לקנות חדש. הבעיה היא שיש הרבה דגמים וחברות ואני לא יודע מה לבחור ואני רוצה משהו שיחזיק לי לשנתיים בערך יש לי מעבד 2.4 amd רגיל זיכרון 512 ddr 400 radeon 9800 pro 128 mb ו120 ג'יגה בהארד דיסק איזה לוח אם הכי מתאים לי ובמחיר סביר. אני רוצה להשקיע עד 650-700 שקל אבל משהו טוב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 545 צפיות
  17. Started by taurus007,

יש לי מחשב 2.4C ASUS P4P800 FSB800 2 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך ATI RADEON 9600 PRO פתחתי נושא אם כדאי לקנות כרטיס מסך או לא ואיזה לAGP שלי עכשיו רק לעזרה, איזה מעבד אוכל לקנות שהלוח שלי עדיין תומך בו(המקסימלי) וכמה הוא עולה ? וכמה זה ישפר את ביצועיי המחשב ? (אני כנראה אקנה מחשב חדש בשנה הקרובה אז גם ארצה לדעת אם זה שווה...)

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by Shtupel,

DDR2 667 או אולי אפילו 4 ג'יגה תלוי מה המחיר. תקציב בסביבות ה200-300 תודה.

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  19. יש לי לוח אם ASUS P5B ספק ליברטי 400 כ. מסך LEADTEK 8800GTS 320 2G זיכרון מחפש מעבד למשחקים במחיר 1100-1200 ש"ח מה לגבי E6600 או E6750 תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  20. Started by ZeroForce,

היי, איזה זיכרון מהיר יותר: 512 DDR +400 או 256 DDR +400 (שניים כאלו) 8)

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  21. שלום חברים, אני בדרך לרכוש מחשב חדש (מבוסס אינטל). אשמח לקבל את עצתכם לעניין הפריטים הבאים: לוח אם: ההתלבטות היא בין LG775 לבין 478. יש לי נסיון עם ASUS ואני מעוניין להשאר עם חברה זו. אשמח לקבל המלצות ללוח אם ברמה טובה. מעבד: Intel 3.2 - שמתי לב שיש מספר דגמים במהירות שעון זו, אשמח לקבל הסברים על העניין, וכמובן המלצות זכרון: 2X512 רצוי DDR2 שהבנתי שעובד על 533. לעניין HD כאן אני הולך על WD SATA 10000 RPM 72GB - אין כאן התלבטות כרטיס מסך: מחפש משהו טוב - חשבתי על ATI 9300 PRO ולא פחות חשוב, מארז אני לא מחפש את אורות הנאון, אבל אני מחפש מארז אכותי עם ספק יציב ומבנה שמשאיר אוורור טוב. המחשב עובד רב שעות היממה. שאר הדברים הם דיי כמקובל - DVD וכו' ועוד דבר, אנ…

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by דנדן,

שלום לכולם אני יודע שהלוח תומך בזכרונות DDR2 533 ו667 אפשר לשים לו גם זכרונות של 800 והם יעבדו בתזמונים איטיים יותר? הזכרונות של KINGSTON http://zap.co.il/model.asp?model_id=422092 שווים משהו או שעדיף להשקיע קצת יותר? (אם מישהו מכיר קיט זול יותר של 2X1 זה עדיף) בעקרון אני לא צריך זכרונות מיוחדים או משהו כזה, המחשב מיועד להורדות בלבד, ואולי בעתיד גם להצגת סרטים, אך בטוח שלא למשחקים.

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  23. שלום יש לי מחשב עם המעבד amd3700 מיליפני משהו כמו שנתיים וחצי! לוח אם: abit kn8ultra לפי הורסט זה הזיכרון שלי: Field Value Memory Module Properties Module Name Corsair CMX512-3200C2 Serial Number None Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 200 MHz 2.5-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS) @ 166 MHz 2.0-3-3-7 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Early RAS# Precharge Not Supported Auto-Precharge Not Supported Precharge All Not Supported Write1/Read Burst Not Supported Buffered Addre…

• 4 תגובות
    • 545 צפיות
  24. מצאתי לעצמי לוח אם שנראה סביר לחלוטין של ABIT NI8-SLi , עם זאת לא הצלחתי להבין באיזה מעבדים הוא תומך, כלומר. מצד אחד, במפרט הטכני שלו: http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=280 רשום : "- Supports 1066/800MHz FSB" כלומר הוא לא תומך ב 533Mhz FSB , וכיוצא מזה, הוא לא תומך ב Pentium D 805 . מצד שני, בעמוד המעבדים של ABIT: http://www.abit-usa.com/products/mb/intel-pd-8xx.php רשום שלוח האם הנ"ל דווקא כן תומך ב Pentium D 805 , אבל לא תומך ב Pentium D 820 . מה לא הבנתי נכון? בתודה, אייל

• 2 תגובות
    • 545 צפיות
  25. Started by DreadBoy,

היי שמעו אני מחפש מעבד טוב שמשחקים כמו HL2 יעבוד עליו מהר יחסית... ואולי גם שרתים (שרת אתר) אני אישית מתלבט בין INTEL P4 3.0G לבין AMD ATHOLN 64 3000 מה יותר טוב? והאם אתם יכולים להמליץ לי על מעבד ממש טוב... תקציב שלי הוא:1000 ש"ח

• 4 תגובות
    • 545 צפיות

דיונים חדשים בפורומים