עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by darkflames,

אני צריך לדעת מכיר של לוח אם asus tusi-m בבקשה תעזרו לי בהגדם ההפשרי

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  2. Started by asmon,

חשבתי על הזיכרון הבא http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1924 איך הוא? האם DDR2 הרבה יותר טוב מDDR רגיל?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  3. שלום לכולם קניתי לוח אם של GIGABYTE GA-945GMF-S2 מתאים לCORE2DUO ו512 מגה זכרון ראיתי בביוס שהוא מוגדר לתת 8 מגה זכרון לכרטיס מסך ONBOARD ניסיתי להגדיר בביוס שיתן יותר זכרון למסך אבל שני האפשרויות היחידות היו 8 מגה או 1 מגה מה אפשר לעשות כדי לתת יותר זכרון לכרטיס מסך? :s05: תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  4. Started by 11GnR,

Z77-D3H בדקתי עם HWMOINTOR ועם CPU-Z . ניסיתי ביוס בטא אחרון ועדיין זה קורה . ניסיתי לנעול ל100MHZ וזה עדיין קורה. ניסיתי לנעול ל102MHZ ולהוריד מכפלה וזה מקפץ ל104MHZ . :huh: בIVY המעבר מ4.7 (מטרה) ל4.85GHZ כפי שאתם יודעים הוא סופר קריטי ברמה של לעבור מ1.3 וולט למעל 1.4 וולט בשביל להיות יציב ...

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  5. האם יש הבדל ממשי בינהם ? שניהם הבנתי תומכים קונרו

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  6. Started by pelpepelpe,

ראיתי בפורומים אחרים המון מפרטים שבונים לגיימרים על בסיס מעבד ארבע ליבות של א-מ-ד רציתי לדעת כמה הוא באמת טוב ומה הביקורות עליו ביחס לאינטל? כי זה נראה לי קצת מוגזם שממש כל המפרטים בנויים על המעבד הזה תדה רבה

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  7. אם יש לי שני זכרונות 512 dual channel , האם אני יכול לקחת אחד מהם למחשב אחר, בעל זכרון 256 אחד, כך שבראשון ישאר רק שבב אחד של 512, ובשני יהיה 768 ?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  8. Started by Jules Winnfield,

שלום לכולם. הבעיה: יש לי במחשב שתי גיגה זיכרון [מפרט], ויום אחד אחד מהם כנראה פשוט מת. את זה גיליתי לפני כמה ימים שעד אז חשבתי שזאת הבעיה שלי בגלל הצפצופים: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351488.msg3037420#msg3037420 ואז בדקתי מה יקרה אם אני יוציא את הזכרונות ויבדוק אותם אחד אחד. מסתבר שברגע שאני מוציא זיכרון אחד הבעיה , http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=351488.msg3037420#msg3037420 , נפתרת. מצטער על החפירה, אבל זה אומר שצריך לממש את האחריות?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  9. אני קונה מחשב חדש מבוסס על מעבד 2.8 800MHZ אני לא מתכנן לעשות אוברקלוק, אבל עדיין נחמד שתהיה לי אופצייה כזאת בשנה הבאה (אולי אני אקח את הלוח שעושה את זה אוטומטית של ABIT) אני לוקח שני שבבים של 256, אבל איזה הבדל אני אראה בביצועים בין הזכרונות האלה מOCZ: 400 MHz, Enhanced Latency, 2-3-3-6 1T 400Mhz, 2.5-3-3-7 אני רואה שהCL שונה, אבל לא הצלחתי למצוא בשום מקום מה יהיה ההבדל באחוזים בין CL3, 2.5 ו2.

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  10. Started by Basic,

הבנתי שבפורום הזה מתמקדים בשילוש הקדוש של לוח אם-מעבד-זכרון :-) מדובר במחשב נייד HP Pavilion ze4523 בעל מעבד AMD Athlon XP-M 2400 256 מגה זכרון מסך "15 וכו וכו' פתחתי דיון כללי על המלצות למחשב נייד בפורום, אך לאחר שהחלטתי על הדגם, הגעתי לפורום הזה ע"מ לשאול שאלה ספציפית לגבי הזכרון. והשאלה היא : המחשב יעבוד עם חלונות XP PRO, ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, עבודה עם כל חבילה האופיס, קצת SPSS וקצת קומפילציות ב Visual Studio - בעיקר לעבודה באינטרנט ועבודה משרדית. אם ארחיב את הזכרון ל 512 מגה, האם יורגש הבדל ממשי ?

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by gggil,

אני צריך לוח אם שיתמוך במעבדים ה"חדשים", של הסוקט 775, מרובע ליבה, 45NM. תמיכה בDDR2 1066MHZ עדיף עד 8 ג'יגה לשדרוג עתידי. לוח שיתמוך בOC קל-בינוני למעבד לא משנה חברה אבל צריך מהחנויות שקרובות ו/או בחיפה (TMS,KSP,IVORY נדמה לי) תודה רבה מראש לעוזרים, גיל

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  12. Started by tamar,

http://www.anandtech.com/showdoc.aspx?i=3143&p=1

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  13. אז שוב אני באותה התלבטות, האם להחליף את הP5N-D בStriker II Formula תמורת תוספת של 600 ש"ח קראתי בפורומים בחו"ל ולא חסרים לכלוכים על אסוס, לדוגמא בעיות בביוס שמצריכות עדכונים ובעיות דרייברים למיניהם, בעיות עם הQuadים, למשל יצאו בטענה שהStriker Extreme לא אוהב מרובעי ליבה וצריך לשבת טוב על הלוח עם עדכונים וכל מיני חרטות בשביל שיעבוד כמו שצריך וכולם ממליצים על הEVGA מבחינת הצ'יפסט של ה780I אז מה אתם אומרים, סתם זיבולים כי אסוס מעדה קצת פה ושם ולא צריך להכליל את כל הלוחות? יש למישהו מידע ספציפי בנוגע ללוחות הנ"ל לגבי ביצועים(גם OC), אמינות בעיקר, ביוס-דרייברים וכו'? פשוט אין לי כל כך זמן להחליט עם איזה לוח להשאר, יש לי זמן עד יום ראשון ואני כבר מת מת מת ללוח שלי!!! ואני…

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  14. שלום צריך המלצה לזכרונות 667 DC עבור המעבד והלוח אם P35-DQ6 הנ"ל בנפח של 4GB ואיזה תצורה הכי כדאי ומשתלמת כספית(1024X4,2048X2)???? תודה

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  15. Started by Despair,

חיפשתי בכל מיני אזורים אך אין לי ממש שמץ של מושג איפה אפשר לפתוח שאלות בנוגע למחשב וחומרה רציתי לדעת איך וכיצד בוחרים לוח אם ולפי מה? וגם אמרו לי שהכרטיס שלי לא יכול להתחבר לCROSSFIRE של RADEON לדוגמא מדוע? דגם הלוח אם שלי זה gigabyte ep43-ds3l שאין לי מושג מה זה אומר אך הייתי נורא שמח לקבל הסבר (: תודה מראש

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  16. Started by K0sTa,

כיצד אני מוריד את מהירות הזכרונות ? יש לי DDR 400 X 2 ואני רוצה שבמקום שהם יוכפלו 2X200 שיוכפלו ב 2X166 או אפילו פחות.. איפה אני עושה את זה??

• 2 תגובות
    • 568 צפיות
  17. Started by dol222,

שלום! אני קונה מחשב חדש ואני לא עושה לא OC אני קונה 4GB זיכרון ורציתי לדעת אם כדאי לי להשקיע עוד מעט כסף בשביל CL4? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  18. היי, האם יכול להיות מצב,שלא יהיה אפשרי,שבהפעלת המחשב - תופיע בהתחלה:תצוגה של הרצת ספירת כמות הזיכרון,אשר מצוי/מורכב במחשב - במה זה תלוי? תודה רבה מראש...

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  19. שלום חברים, אני צריך לשפר מחשב מסויים שהוא די ישן (שנתיים).... בלוח אם, AGP, ישנו באס של X2 או X4 , האם כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5200 שעובד בבאס X8 יקלט... * מיותר לציין ולהגיב שהוא לא יעבוד, מן הסתם, במהירות X8. ומכאן באה השאלה הבאה: הלוח תומך 333 מגה הרץ מהירות זיכרון, ניתן להרכיב כרטיס זיכרון במהירות 400? וכן הלאה, 333 על 266..... *מיותר לציין שהזיכרונות חייבים להיות מאותו סוג: DDR... וכו.... תודה רבה על תשומת הלב... שבת שלום..

20. Started by (G),

מישהו יודע למה בתוכנה TAT המעבד רשום כ-PENTIUM M ? תבדקו אצלכם, למי שיש E4300

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  21. Started by NeverHood,

מדובר על זכרונות: DDR 2700 (333) 512mb a) GeIL - 456nis b) GeIL Value - 467nis (בתמונה הזיכרון הזה כחול.. בא עם קירור או משהו?!) c) Samsung Original - 539nis (M368L6423DTM-CB300) d) Micron - 540nis e) Kingston - 560nis מה ההבדלים ? נ.ב - הזכרונות לא מיועדים לאובר קלוקינג ! עוד נ.ב - כרגע אני עובד עם זכרון SDRAM ! (לוח קומבו..)

• 3 תגובות
    • 568 צפיות
  22. Started by ORLY9992,
    • 0 תגובות
    • 567 צפיות
  23. Started by psycho killer,

שלום יש לי לוח אם M2NPV-VM של ASUS עם זכרון DDR2 667MHZ יש לי רק 512 ואני רוצה להוסיף זיכרון יש לי 3 סלוטים פנויים אם אני מוסיף אני חייב להוסיף זכרון מאותו הסוג והMHZ ? כי הלוח תומך גם ב800 והאם יש מגבלה של זכרון בלוח הזה או בכללי

• 3 תגובות
    • 567 צפיות
  24. יש לוח שתומך בשתי מעבדים ביתיים ????????????????? ובקשר ל פנטיום d צריך לוח מתאים בשבילו?

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  25. Started by orlf,

אני רוצה לקנות לוח חדש אבל אני רוצה שיהיה לAMD אז מה כדיי לי לקנות DFI ABIT ASUS MSI בקיצור תמליצו לי על לוח מצויין מחיר עד 1350ש"ח אם הולך לצאת לוח חדש בקרוב תגידו לי כי אני מת לדעת מתיי יוצא לוח של AMD עם DDR2?

• 3 תגובות
    • 567 צפיות

דיונים חדשים בפורומים