מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
עד עכשיו הרכבתי מפרט למחשב שמיועד בעיקר למולטימדיה ומשחקים לא כבדים מאוד... המפרט: דיסק קשיח: Seagate ST3500320AS 500GB זיכרון: 2X 2GB DDR2 לא יודע איזה עדיין כונן אופטי: Asus DRW2014L1T כרטיס גרפי: Sapphire ATI Radeon HD4850 512MB PCIe כרטיס קול: ? לוח אם: ? מאווררים: ? מארז: Cooler Master CM 690 מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 ספק כוח: ? לא מתוכנן OC תקציב כולל למפרט: בערך 4000 ש"ח ללא ציוד הקיפי בהתחלה חשבתי ללכת על לוח אם ASUS P5KR ואז אמרו לי שבמחיר שלו אני אוכל לקחת משהו יותר עדכני וחדיש.... מי שיש לו המלצה ללוח טוב של אזוס שמתאים למפרט ויש לו יציאות חדשות וגם ESATA & FIREWIRE יעזור מאוד... כמו כן גם מי שיש לו המלצות לשיפור או שינוי המפ…
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לזה סיבה הגיונית?? ןלמה בDDR1 בזמן האחרון KINGSTON הכי זולים בשוק?? מצאתי KINGSTON DDR400 1GB ב420 שקל(הכי זול שמצאתי של1GB)...זה כזה זול בגלל שזה CL3?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני משתמש ב6 רמקולים שהם מחוברים לרסיבר והוא מתחבר למחשב, אני משתמש במפצל ביציאה ואני יכול לשמוע עם אוזניות והרמקולים במקבלי או רק אוזניות לבד ע"י כיבוי הרסיבר ולהפך שמתי לב שאני שומע מוזיקה יש מן סאונד כזה (צצצצצצצצצצצ) וגם שאני לא שומע מזה יכול להיות?
-
- 6 תגובות
- 540 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב למשחקים?? AMD 5200 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7119 או INTEL E4400 http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7488
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם לוח אם GA8I945GZMERH Gigabyte עובד טוב עם מעבדי Intel core 2 Duo או שווה להשקיע את הכסף ב 965PDS4/3 בהנחה שאת המעבד אני קונה בכל מקרה?
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים האם ניתן להגדיר פקודה במחשב שתכבה את המאווררים (אלו שמבוקרי סל"ד כמובן) כאשר מעבירים את המערכת למצב standby ? אני לא נוהג לכבות את המחשב אלא להעביר אותו ל standby כשהוא לא בשימוש והמאווררים סתם מרעישים ומכניסים אבק ללא צורך... פרטי המערכת: OS: windows XP לוח: intel p4 D845EBG2 מאוורר מעבד מקורי של אינטל- סל"ד מבוקר טמפרטורה מאוורר אחורי עם בקרת סל"ד ידנית (הסל"ד מופיע בתוכנת Intel Active Moitor) מאוורר ספק לא מבוקר. תודה מראש- רן
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מישהו אולי יודע אם יש בארץ איפה לקנות ביוס חלופי ללוח NF7? או למישהו יש ביוס כזה מלוח שנהרס?
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
לוח הכי אמין ונוח שיש במחיר הגיוני. רצוי גם עם כרטיס רשת 1G וכרטיס קול 5.1 על הלוח.
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
הייתי רוצה דעה מקצועית איזה מהמחשבים יותר טוב (את שניהם אני מקבל בסדר גודל של אותה עלות בערך) אחד מהם הוא AMD64 3000 R9800 PRO 512 DDR השני הוא מחשב פנטיום 2.4 R9800 PRO אבל !.......עם 2 ג'יגה RDRAM !!! (שזה בערך 4000 שקל רק הזכרון) השאלה שלי מה עדיף למשחקים ?? לגרפיקה אני מעריך שעדיף כמובן את ה2.4 עם ה 2 גיגה RDRAM אבל אני שואל לגבי משחקים ? איזה מחשב טוב יותר ? ה AMD 64 3000 עם ה 512 DDR או ה 2.4 עם ה 2 ג'יגה RD-RAM ? אני צריך תשובה כמה שיותר מהירה תודה.
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי מחשב 2.4C ASUS P4P800 FSB800 2 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך ATI RADEON 9600 PRO פתחתי נושא אם כדאי לקנות כרטיס מסך או לא ואיזה לAGP שלי עכשיו רק לעזרה, איזה מעבד אוכל לקנות שהלוח שלי עדיין תומך בו(המקסימלי) וכמה הוא עולה ? וכמה זה ישפר את ביצועיי המחשב ? (אני כנראה אקנה מחשב חדש בשנה הקרובה אז גם ארצה לדעת אם זה שווה...)
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי לוח אם ASUS P5B ספק ליברטי 400 כ. מסך LEADTEK 8800GTS 320 2G זיכרון מחפש מעבד למשחקים במחיר 1100-1200 ש"ח מה לגבי E6600 או E6750 תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג כרגע רק את הלוח אם שלי ללוח אם כזה: או שאני צריך גם לשדרג את המעבד gigabyte ga-p35-ds3r
-
- 7 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אם אפשר לעזור לי בשילוב הזה.. מדובר באינטל. שיהיה הכי יעיל והכי חזק המטרה משחקים
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
היי, איזה זיכרון מהיר יותר: 512 DDR +400 או 256 DDR +400 (שניים כאלו) 8)
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום לכולם אני יודע שהלוח תומך בזכרונות DDR2 533 ו667 אפשר לשים לו גם זכרונות של 800 והם יעבדו בתזמונים איטיים יותר? הזכרונות של KINGSTON http://zap.co.il/model.asp?model_id=422092 שווים משהו או שעדיף להשקיע קצת יותר? (אם מישהו מכיר קיט זול יותר של 2X1 זה עדיף) בעקרון אני לא צריך זכרונות מיוחדים או משהו כזה, המחשב מיועד להורדות בלבד, ואולי בעתיד גם להצגת סרטים, אך בטוח שלא למשחקים.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
מאחר והתקציב שלי בקנטים, אני נאלץ להצתמצם ללוח אם במחיר מיניאטורי. GIGABYTE GA-8I945GZME-RH Asus P5L-MX GIGABYTE GA-945PL-S3 מה ההבדל בין השלושה? מה הטוב מבניהם? והאם אתם ממליצים על לוח יותר טוב בגודל המחיר שלהם? מחירו של ה945P S3 עולה על שלושתם, מה הסיבה לכך? תודה מראש, עידן.
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב עם המעבד amd3700 מיליפני משהו כמו שנתיים וחצי! לוח אם: abit kn8ultra לפי הורסט זה הזיכרון שלי: Field Value Memory Module Properties Module Name Corsair CMX512-3200C2 Serial Number None Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Method None Refresh Rate Reduced (7.8 us), Self-Refresh Memory Timings @ 200 MHz 2.5-3-3-8 (CL-RCD-RP-RAS) @ 166 MHz 2.0-3-3-7 (CL-RCD-RP-RAS) Memory Module Features Early RAS# Precharge Not Supported Auto-Precharge Not Supported Precharge All Not Supported Write1/Read Burst Not Supported Buffered Addre…
-
- 4 תגובות
- 540 צפיות
-
-
בקרוב חל יום ההולדת שלי וחשבתי לפנק את עצמי במשהו חדש למחשב.הייתי רוצה לקבל הצעות לפי המפרט שלי (בצד) מה כדאי לשדרג לפי דעתכם. מה שחשבתי זה לשדרג את המעבד ל6400 או לחילופין להחליף למרובע ליבה (לפי מה שבדקתי הלוח שלי מתאים רק צריך לבצע עדכון ביוס)שייתן יותר ביצועים. התקציב הוא 1000 ש"ח פלוס מינוס. עוד דבר חשוב שאני לא רוצה לשדרג משהו שיגרור להחלפת חלקים אחרים אין לי את הכסף לזה,גם ככה אני מסתמך על כסף שאקבל כמתנה ולא יודע כמה זה יהיה אבל אני מעריך שזה יהיה 1000 ש"ח או קצת יותר. אשמח להצעות
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש לי מפרט מוכן שאני עומד לקנות ובמפרט לקחתי את הלוח: לוח אם GIGABYTE GA-P35-DS3L ¤479 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39207 שהוא תומך במעבד שלי והכול טוב ויפה אבל, למה הלוח הזה יותר זול: לוח אם GIGABYTE GA-P35-S3G ¤448 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39215 שניהם תומכים במעבד שלי ואני לא יודע מה ההבדל שלהם.. אולי עדיף בכלל לקחת את ה: לוח אם Gigabyte GA-P35C-DS3R ¤574 כמות:1 http://skypc.co.il/product.asp?pid=39218 בעצם השאלה שלי היא מה ההבדל ביניהם, שבדקתי לשיהם היו את אותם חיבורים ושניהם תומכים באותם דברים אז אני לא בטוח איזה לוח כדאי לי לקחת ובכלל ממה נובע ההבדל במחיר?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
יש לי מישהו שיכול להביא לי זיכרון מארה"ב ואני מתלבט בין DDR 400 לבין DDR 500 מישהו יכול להגיד לי מה יהיה ההפרש בביצועים? האם זה משמעותי? מה לגבי OC? אני מתכנן לבנות מחשב A64 SOCKET 939 תודה
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
שלום לכם!!! רציתי לשאול שאלה בקשר לבקר sli. 1. למה הוא משמש הבקר עצמו ? למה הוא נועד? ואיך החיבור עצמו הולך כאילו מה זה יוצא מהלוח אם לא הבנתי. אם אפשר קצת פרטים על הבקר הזה.. בתודה מראש בר לוי!!!
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
ערב טוב, חבר שלי קנה זכרון של חצי גיגה של סאמסונג, על הצ'יפים היה כתוב TCC3, איך הצ'יפים האלה בOC? איך הם בהשוואה לTCCC? תודה.
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי תחנת עבודה של Dell מלפני 5 שנים Precision 530 עם שני מעבדי זיאון 2G ואני מרוצה ממנה מאוד. בתחנה יש לי 2 סטיקים של 256M ועוד שני סלוטים פנויים שאני מעוניין לשים בהם 1G . מישהו יודע איפה אפשר לקנות ומה המחיר ?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
אני צריך לדעת מכיר של לוח אם asus tusi-m בבקשה תעזרו לי בהגדם ההפשרי
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
עיינתי הרבה באינטרנט ושמתי לב שלקינגסטון יש הרבה זיופים עכשיו השאלה היא איך אני יכול לזהות את המקוריות של המוצר?
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-