עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי זיככרון 2*256 של GEIL GOLDEN DRAGON CL2 6-3-3 400MHZ אז איזה זיכרון אני יכול לקחת? חשבתי על 2*256 של CORSAIR אבל זה CL2.5 אז אני לא יודע אם זה יעבוד ויהיה לי 1GB בדואל... תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  2. איך לחבר את החוטים של הפעלה \ כיבוי \ ריסט בלום אם GA-K8NSC-939 עזרה מישהו?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  3. Started by tomyon,

שלום, איזה זיכרון עדיף יותר? DIGMA DDR2 667Mhz 2*512MB NCP DDR2 667Mhz 2*512MB תודה.

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  4. Started by shirNoshe,

נתקלתי בחוברת של GB בהסבר.לא מובן לי איך אפשר מקסימום זיכרון 3GB עם שלושה DIMMS ומגבילים בכל DIMM ל-512. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  5. אני קונה מחשב חדש ויש לי שאלה האם יש על הלוח 8i945p של gigabyte כרטיס קול מובנה 5.1 והאם הוא ברמה סבירה? תודה למי שעוזר

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  6. אתמול קניתי את המעבד והלוך אם הבאים Intel Pentium D 805 533MHz FSB LGA 775 Dual Core,EM64T Processor - Retail ECS RC410L/800-M 2.0 Micro ATX Intel Motherboard - Retail שניהם ביחד עלו לי 120.00$ עכשיו אני קראתי הרבה בפורום על כרטיסי מסך וזכרונות אני בונה את המחשב בעצמי למטרת משחקים וצריבת סרטים וכולי כרגע יש לי פנטיום 4 2.4 שעשיתי לו אובר קלוק ל2.8 אני גם מתכוון לקנות כרטיס מסך חדש איזה לוח אם וזכרונות אתם ממליצים לי לקנות התקציב ללוח והזכרונות צריך להיות בסביבות 200.00$ אני יקנה אותם מ newegg.com

• 8 תגובות
    • 513 צפיות
  7. Started by axcel123,

שלום חבר'ה!!! יש לי שתי שאלות: 1. איך אני יודע אם הזיכרון שיש לי הוא DDR או DDR2? 2. מה ההבדל בין שני הזכרונות Kingstone CL 2.5 לבין Kingstone CL 3.0? בתודה מראש!!!! ג'ון!

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  8. זה המפרט: Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 1400 MHz (14 x 100) Motherboard Name Intel Garibaldi D850GB (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM) Motherboard Chipset Intel Tehama i850 System Memory 256 MB (PC800 RDRAM) BIOS Type AMI (12/08/00) Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) יש לי ללא ספק את הכרטיס מסך הכי גרוע שהכרתי.... השאלה שלי היא בעצם אם אני יכול בכלל לשדרג זיכרון? שאלה שניה כמה זה יעלה לי? אני אשמח לקבל לינקים , תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 513 צפיות
  9. Started by paulyoung,

חברה, תסבירו לי בבקשה על מה המחיר המטורף הזה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6070 כולה זכרון...

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  10. Started by UNDERDOG,

קובץ מצורף [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  11. קראתי באיזה חוות דעת הלוח ASUS M2NPV-VM שלא מתאים לכרטיס 8800GTS M2NPV-VM doesn't recognize EVGA e-GeForce 8800 GTS graphics card Pros: Board works with on board graphics and EVGA 7600 GT graphics card Cons: Motherboard will not recognize EVGA e-GeForce 8800 GTS graphics card. I updated to the latest Bios קישור לאתר: http://www.newegg.com/Product/CustratingReview.asp?item=N82E16813131014

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  12. אהלן, אני מתחדש עם E4300, ואני מחפש לוח טוב להקפצות. אני מעדיף ג'יגה או אסוס. התקציב הוא עד 500 שקל. ואם זה משנה, לא מעניין אותי ה SLI, וחייב להיות לו Raid 0 ל SATA. אתם יכולים לתת לי כיוון? תודה.

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  13. http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38133

• 0 תגובות
    • 513 צפיות
  14. Started by NETANELKOREN,

שלום. האם ASUS P5B DELUXE מגיע עם כרטיס רשת וכרטיס קול והאם הוא מגיע עם עוד דברים. תודה

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  15. היי, כרגע מותקנים אצלי 4 מודולים של 256. אני רוצה להוסיף זכרון וחשבתי להחליף רק אחד מהם במודול של 1GB (זה פשוט הכי חסכוני כך). האם זה אפשרי בבורד שלי? הבורד עובד בשיטת dual channel כך שבערוץ אחד יהיו לאחר ההחלפה שני מודולים בגודל שונה. עוד שאלה, מה ההבדל בין cl2 ל cl3 והאם זה קריטי עבור המערכת שלי? עוד שאלה, האם זה ישפר את ביצועי המחשב במשחקים ב vista? תודה, אופיר

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  16. והוא תומך בכלל בפנטיום D3.4 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=280

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  17. Started by ndv,

Asrock 775DUAL880-PRO נכנסתי לאתר שלהם באינטרנט: http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm וראיתי שכתוב שם :PCI Express Graphics and AGP interface to adopt both PCI Express and AGP Display card AGP - זאת אומרת אני יכול לחבר ללוח הזה את הכרטיס מסך הקודם שלי (חיבור AGP X4) ואז בהמשך לשדרג את הכרטיס מסך שלי? ועוד שאלה : Hybrid Booster - ASRock Safe Overclocking Technology זאת אומרת אני אוכל לעשות לו אוברקלוק בעתיד?

• 7 תגובות
    • 513 צפיות
  18. Started by rtr,

http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=112730&highlight=Kentsfield הבאנצים עם הP5B לא ממש מזהירים.. אבל הDS4 דווקה מקבל ציונים סבירים מאוד...

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  19. Started by -Blaze-,

טוב, אז ככה, יש לי וויכוח עם כמה אנשים (שאני לא אגיד את שמם בשביל לא להביץ אותם יותר מדי) על לוחות לקונרו. הם טוענים שאין שום הבדל, זה או אחר, בין ה DFI INFINITY 975X/G לבין הAsrock Conroe Xfire אתם יכולים בבקשה להגיד איזה לוח עדיף (בלי להתייחס בכלל למחיר, כי כתבו לי דברים כמו "אתה פשוט לא מוכן להודות ששילמת הרבה יותר בשבי לאותה תמורה") ומה הייתרונות והחסרונות של כל לוח?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  20. Started by lidor_abo,

יש לי את הלוח אם gigabyte ga-8i945pl-g רציתי לדעת בעד כמה זיכרון הוא תומך? כי ראיתי שהוא תומך עד 4 ג'יגה זה נכון..? והאם כדאי לי לקנות זיכרון cl5?

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  21. Started by neogod,

איזה לוח מומלץ לקונרו 6300 עד 500-600 שקל(אפשר גם פחות) שבעתיד יאפשר OC לא רציני ויהיה איכותי ויציב?

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  22. ושהם יעבדו בדואל? כי זה לא נראה לי הגיוני זה חייב להיות בזוגות..... כי פה בתמונה יש בחשב 3 ג'יגה שזה בטוח 3 סטיקים...אז איך זה עובד בדואל? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  23. Started by bugosdckh,

האם מישהו מכיר אותו יודע עליו קצת תכונות? תודה

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  24. Started by baraksaar,

יש לי 512 מגה 400 מגה הרץ והם 2 של 256 השאלה שלי היא האם כל אחד מהם חייב להיות 400 מגה הרץ הוא כל אחד מהם 200 מגה הרץ??

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  25. אני מתלבט בין שני הצ'יפסטים האלו של EPOX .. הVIA יותר יקר אבל מי יותר טוב? אני מחפש ביצועים נקיים ולא מעוניין בOC. אם אתתם ממליצים על לוחות אחרים בתחום המחירים הזה (עד 900-800) אנא אימרו כי שמעתי שהאלבטרון פרו 2 לא מומלץ. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.