מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
המפרט שלי הוא: AMD Athlon 1.4 GA-7DXR 256MB DDR CL2.5 Radeon 9800SE (Omega drivers) שמתי לב שבזמן משחקים יש איטיות וההארד דיסק חושב... עוד זכרון יפתור את זה או שזה כבר סוס מת? בתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
אני רוצה מעבד של AMD 64 אבל אני לא יודע איזה יש כל כך הרבה סוגים ואין לי מושג מה אומר מה כל ה +2.4 בסוף או + BOX או בלי BOX התקציב שלי הוא בערך 2500 אפשר לעבור קצת אבל לא יותר מידי למי שמבין שבבקשה ימליץ לי על מעבד טוב (אני לא צריך תמעבד לקידודים רק למשחקים ושאר הדברים) תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לשדרג את מחשבי. אז חשבתי לעשות את השידרוג הבאה : לוח אם להחליף לP35 DS3L כרגע יש לך MS - 6580 מחברת MSI. להישאר עם המעבד הנוכחי שלי P4 2.4GHZ @ 2.8GHZ. ולהוסיף 2GB זיכרון ללוח אם החדש. יש לי שאלה אליכם : האם מעבד P4 סקוט 478 יתאים ללוח אם P35 DS3L ואם לא, איזה לוח אם אתם ממליצים לי? אשמח לקבל המלצות, תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 560 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש זיכרונות DDR2 לאוברקלוק (סביר, לא גבוה מדי), חשבתי על אלה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3263 האם תוספת 100 ומשהו ש"ח כדי לעבוד לCL4 יתנו לי שיפור כלשהו בביצועים, במשחקים, ובאוברקלוק? כי אני יכול לקחת את אלה ב639: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=379 בתודה רבה, אור כהן.
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
-
שלום, במחשב נייד, אם יש לי FSB של 400 והזיכרון שמשווק איתו הוא 333 (PC2700), האם יש בעיה טכנית לעבור ל PC3200? מה אתם יכולים לספר לי על זה בבקשה?
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום רב. אני מחפש לקנות זכרון עבור 2 מחשבים, שניהם עם הלוח X58A-UD3R, אך ל-1 מעבד i7 920 ולשני מעבד i7 960. אילו זכרונות עלי לחפש? יש דגמים מומלצים? אני פשוט לא מכיר בכלל את הסדרה הזו. קראתי בשאלות נפוצות שאפשר לרוץ גם ב-3 ערוצים וגם ב-2. מה עדיף? ומאחר ולא מוכרים קיטים של 3 יותר, זה סבבה לקנות קיט של 2 + אחד בודד? זה יעבוד טוב? אני מחפש כמה שיותר זול.. אבל שיעבדו נורמלי. תודה רבה על כל העזרה, דוד. (אגב, בדקתי באתר של ג'יגה בייט לגבי זכרונות תואמים, ומצאתי את הדגם הזול של קינגסטון, אבל רציתי לדעת אם יש זכרונות יותר מומלצים או חדשים שנמכרים היום).
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב ישן ( מאוד ;; ) , וההורים שלי החליטו לשדרג אותו . כמובן שפנטיום 2 אי אפשר לשדרג בלי להחליף לו את כל הרכיבים , חוץ מאת ה HD שאני אקח ( שהוא רק בן חצי שנה , WD 40GB 7200RPM ) , ואולי גם את הפלופי והסידי . בכל מקרה , אני מתלבט בלוח האם ובזכרונות , מאחר ואני כבר יודע שאני אקח AthlonXP 2500+Barton . בזכרונות , אני מתלבט בין - Memory : CORSAIR DDR-RAM 512MB 3200 PRO CAS2 Memory [ ¤ 950.14 ] 1 לבין - Memory : GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3200 ULD Ultra Low Latency Dual Channel Memory Kit [ ¤ 782.43 ] 1 השאלה היא לא שאלה של מחיר , אלא שאלה של ביצועים . אני מתכוון לעשות OC רציני , ואני רוצה מקסימום ביצועים . בלוח אם , בעיקרון התכוונתי לקחת את ה Ab…
-
- 4 תגובות
- 560 צפיות
-
-
האם קיים לוח אם של אינטל, שישמש בעיקר למשחקים, ויתאים למערכת הבאה? Q9300 RADEON HD 4870 2GB DDRII 800 320GB WD X20 DVD-RW SONATA III אין צורך באוברקלוק או CF.
-
- 6 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מדובר על זכרונות: DDR 2700 (333) 512mb a) GeIL - 456nis b) GeIL Value - 467nis (בתמונה הזיכרון הזה כחול.. בא עם קירור או משהו?!) c) Samsung Original - 539nis (M368L6423DTM-CB300) d) Micron - 540nis e) Kingston - 560nis מה ההבדלים ? נ.ב - הזכרונות לא מיועדים לאובר קלוקינג ! עוד נ.ב - כרגע אני עובד עם זכרון SDRAM ! (לוח קומבו..)
-
- 3 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כל אנשי הפורום שלום! רציתי לשאול אם מישהו מכיר אתר טוב, שכולל בתוכו דיאגרמות של צ'יפסטים. (זה יהיה מצויין אם זה יכלול חברות וסוגים שונים) וזה יהיה עוד יותר מצויין אם הדיאגרמות יראו לי גם מהירויות. אגב אני חדש באתר אבל קיבלתי רושם ראשוני טוב!
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
נשרף לאחותי הלוח אם : D850 garbiladi האם יש לוח אם אחר שיתאים למעבד וכל שאר הדברים עם זכרונות RDRAM?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אני יכול לעבוד עם 3 זיכרונות כך ששנים יעבדו בדואל והשלישי לא? ועוד שאלה על הדרך אם רשום לי ב CPU-Z שמהירות הזיכרון בדואל היא 266 אז זה בעצם 533 נכון?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
-
כמו שהכותרת (והתמונה המצורפת) מתארת, תחת מאמץ של OCCT המעבד לא עובר את ה1866 ונשאר על מכפלה של X7. עריכה: משום מה המכפלה של ברירת המחדל הינה X7 מוזר, שיניתי בביוס לX9. אפשר לסגור את השרשור. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יופי לי, מאז שהורדתי כמה תוכנות לשיפור ה-256MB (עד שאקנה צ'יפ חדש) שיניתי הגדרות מסויימות ועכשיו המחשב שלי הכי איטי שראיתי אי פעם! נראה לי קראו לתוכנה cacheman ו-ramspeeder. קיצר, איך אני מחזיר את המחשב לדיפולט? (ובלי להזכיר את ה-F WORD) תודה.
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
-
יש לי מעבד אינטל 3200 מגהרץ ... רציתי לדעת מה הן טמפרטורות המינימום עד מקסימום ! ... דחוף !!!.... טמפרטורות רצויות .. ,לישי סליחה על העתקת ההודעה ...... למנהלים ... [ זה דחוף ]
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של גיגה בייט GA8IK1100 REV1 העניין הוא שהלוח כפי שידוע לי לא תומך ב C,I,A של גיגה בייט אלא רק אותו לוח בתצורת REV2 העניין הוא שלפני כשבוע החליפו לי את הלוח בגלל בעיה שצצה בו ובהסתכלות קצרה על הביוס התגלה לי כי יש אפשרות לפתוח את אופציית ה CIA ושם לכוון לספורט טורבו קרוז וכו העניין הוא שיש תוכנה שבאה עם הלוח שנקראת EASY TUNE 5 ומשום מה אופציית ה CIA לא נפתחת לי שם כאילו נלוח לא תומך? קצת מסובך אני יודע אבל לא הבנתי את פשר העניין מה גם שהאופציה פועלת דרך הביוס המחשב בזמן מנוחה מגיע ל 45 מעלות בניגוד ל 39 שהוא לא עובד?
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שניהם בסוקט 939, השאלה היא אם יש הבדל כל כך גדול בביצועים ששוה את ההבדל במחיר? נראה לי שההבדל היחיד ביניהם הוא שבסמפרון יש 256KB ואילו ברגיל יש 512KB, עד כמה זה משמעותי? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם של גיגהבייט GAP35CDS3 וזיכרון F2-6400CL4D-2GBHK החלפתי 2 סטים של זכרונות ועדיין יש לי בעיה. לעומת זה זכרונות של קינגסטון עבדו לי ללא שום בעיה. מישהו יודע על בעיית תאימות בין לוח האם לזכרון הזה,והאם יש דרך לפתור את זה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 559 צפיות
-
-
אתר מצויין עם כל המפרטים הטכניים של כל המעבדים ותיעוד חשבתי שזה עשוי לעניין את המקצוענים פה http://www.sandpile.org
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
מה זה ה 2MB שיש ל 4300, וה 4MB שיש ל 4400? מה זה והאם זה משמעותי? אומנם 4300 1.8, אבל אני מתכנן לעשות לו OC, אז נגיד שנשים את שני המעבדים בדיוק על אותו המחשב, עם אותו הקירור והכל, ה E4400 יעקוף את ה E4300 ב OC ? בקיצור, להוסיף את ה 100 ש"ח האלה? ועל הדרך אני אוסיף לשאלתי, מה זה GHZ ומה זה MHZ? אני יודע את היחס של ה GHZ ומה טוב ומה לא וזה.. אבל אני לא יודע מה זה תאכלס,כנ"ל MHZ.. תודה
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום כולם, ברצוני לשדרג את המעבד של המחשב הישן שלי כדי לתת לו איזה "פוש" הדגם הוא lg-f1 והמעבד שלו הוא מדגם t2130 (dual-core) יש מישהו שמוכן למכור לי מעבד יותר טוב - t8300 אבל הוא core 2 due . האם המעבד הזה יתאים למחשב שלי ?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב וכרגע יש לי מעבד athlon 3000 64bit 512Kb שמיוצר ב-0.130 בתושבת 754 יש מעבד חדש ששם הקוד שלו הוא ווינצ'סטר והוא בדיוק עם אותם נתונים רק מיוצר ב-0.90 ובתושבת 939 השאלה אם שווה להוסיף כמה מאות שקלים ולשדרג או לא?
-
- 4 תגובות
- 559 צפיות
-