עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by coolmeen,

Sensor Properties Sensor Type Winbond W83627HF Sensor Access ISA 290h Motherboard Name Abit NF7 Series Temperatures Motherboard 33 °C (91 °F) CPU 47 °C (117 °F) Cooling Fans CPU 4623 RPM Chassis 1500 RPM Voltage Values CPU Core 1.57 V +3.3 V 3.28 V +5 V 4.97 V +12 V 11.73 V -12 V -12.03 V -5 V -5.25 V +5 V Standby 4.92 V VBAT Battery 3.55 V DIMM 2.61 V CPU Properties CPU Type Mobile AMD Athlon XP-A, 2200 MHz (5.5 x 400) 3200+

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  2. Started by taurus007,

יש לי מחשב 2.4C ASUS P4P800 FSB800 2 ג'יגה זכרון וכרטיס מסך ATI RADEON 9600 PRO פתחתי נושא אם כדאי לקנות כרטיס מסך או לא ואיזה לAGP שלי עכשיו רק לעזרה, איזה מעבד אוכל לקנות שהלוח שלי עדיין תומך בו(המקסימלי) וכמה הוא עולה ? וכמה זה ישפר את ביצועיי המחשב ? (אני כנראה אקנה מחשב חדש בשנה הקרובה אז גם ארצה לדעת אם זה שווה...)

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  3. Started by kknd,

שלום לכולם, איזה מבין ארבעת הצ'יפסטים הבאים הוא המומלץ ביותר למעבד Barton 2500: Nforce2 400 Ultra K8T800 KT600 מומלץ מבחינתי = קודם כל יציבות ורק לאחר מכן ביצועים. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  4. Started by fantax,

באיזו טכנולוגיה מיוצר המעבד הזה 90 או 130 ננומטר ? האם יכול להיות אותו מעבד שמיוצר בטכנולוגיה שונה? תודה

• 6 תגובות
    • 514 צפיות
  5. Started by kobi_af,

כפי שראיתם בכותרת אבל בלוח שיהיה סלוט ל agp תודה

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  6. חשבתי על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21&products_id=2599 איך הוא ? ולמה אני לא רואה את ה-XP יותר?

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  7. Started by Xane,

בכותרת

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  8. Started by AdiR^SiNaI,

מזה צ'יפסט? כול הזמן אני שומע את זה ולא יודע מזה?

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  9. Started by dark_b0y,

אני עומד לפני החלפה של כמה רכיבים אבל אני מתלבט בין החברות .. אני עומד לקנות מעבד 3800 כפול ליבה של AMD ונשארתי עם 2 לוחות שמצאים חן בעיני . ה DFI LP ULTRA-D וMSI NEO4 PLATINUM .. שניהם עולים אותו דבר .. (5 שקל הפרש) תכלס שניהם מאוד דומים אבל הMSI לוקח בסטוק. אני עדין לא סגור על OC אבל רוצה להשאיר אפשרותל לעתיד . מצד שני אין לי נסיון בכלל בOC ואני לא רוצה לקנות לוח שיקח לי שבוע לקנפג. שאלה שניה: איך המאווררים שבאים עם המעבדים של AMD ? רועשים ? מקררים היטב ? יש לי עכשיו THERMALRIGHT XP120 ואני מאוד מרוצה ממנו (אבל הוא נשאר על המחשב הישן) אם יש לכם הצעות לקירור שקט (חשוב שיהיה מאוד שקט אבל יעיל) עד 200 שקל (פחות או יותר ) אשמח לקבל אותן ... תודה לכל העונים ...

• 5 תגובות
    • 514 צפיות
  10. קניתי זיכרון חדש למחשב, עכשיו השאלה שלי היא האם צריך להגדיר את הזיכרון החדש בביוס או שזה מתעדכן אוטומטית בווינדוס XP?

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  11. Started by tzachsh,

DSD

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  12. הכל זכרונות אם יש לו agp הכל

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  13. Started by orlf,

קודם כל מה זה PhysX card? מתיי זה יוצא זה שווה משהו ואם יש על זה תמונות או כתבות אשמח לקבל את הלינק עליהם! שאלה שנייה בסוקט החדש של AMD סוקט M2 שיהיה בו 1207 פינים במקום ה939 יהיה אפשר להתקין על הלוח הזה מעבד שהוא 939 פינים ול 1207?

• 7 תגובות
    • 514 צפיות
  14. Started by Itzik 007,

כרגע יש לי שני סטיקים של 128 DDR 400 MHZ... (זהים לגמריי!) הלוח הישן שלי תומך רק עד 266 ולכן הם פועלים בתדר הזה... (בביוס כמובן רשום 133). לאחר ההתקנה שלהם היה לי כתוב שהם פועלים בתדר של 100 וקאס 2.5... שיניתי בביוס לקאס 2 ותדר 133 (אגב, זה גם OC, לא???)... דרך התוכנה CPU-Z אני רואה שהזיכרון שלי תומך בתזמונים הבאים: http://img508.imageshack.us/img508/4032/12qe.jpg ובתדר 133: 2-2-2-6... למרות זאת אחרי מה שעשיתי הוא פועל אצלי ככה: http://img508.imageshack.us/img508/7739/22ah.jpg תדר 133: 2-3-3-6 למה זה?! יש דרך להוריד את זה? ולמה אחרי ההתקנה שלו הוא ישר בא על 100 ולא על 133?! ולמה קאס 2.5 ולא 2??? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 514 צפיות
  15. במדריך למריחת מישחה תרמית כתוב להכין משטח טוב לעבודה כמו שקית אנטיסטטית. יש לי כמה שקיות קטנות כאלה, זה משנה אם אני אשים את המעבד על השקית מבחוץ או שעדיף לפתוח את השקית ולהניח אותו על החלק הפנימי? ותוכלו להגיד לי אילו משטחים (מאיזה חומרים) עלולים לקצר את המעבד/לוח וכו'..? תודה.

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  16. שלום לכולם רציתי לדעת אם יש הבדלים מהותיים בקשר ללוחות האלו למטרות משחקים (אני לא עושה כל כך oc) הסתכלתי בנתונים שלהם אבל לא מצאתי הבדלים משמעותיים Albatron k8nf4u nforce 4 ultra Albatron k8nf4x nforce 4x DFI infinity nf4 ultra gigabyte k8nf-9 nf4 939 pci-e MSI k8n neo4-f nforce4 האם יש אחד מבינהם שהוא ממש טוב מהאחרים או משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  17. יש לוח שתומך בשתי מעבדים ביתיים ????????????????? ובקשר ל פנטיום d צריך לוח מתאים בשבילו?

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  18. Started by deannahum,

שלום אני מעוניין להזמין מחשב בקרוב ויש לי 2 שאלות שרציתי להתמקד בהן: לגבי מעבד AMD... אני יודע שזאת שאלה שנשאלה פה כמה פעמים אבל אני עדיין לא סגור על זה הוצע לי מעבד בחנות מחשבים בעיר AMD Athlon 64-bit כאשר לא רשום עליו Venice, אבל המוכר אומר שזה מעבד חדש ושהוא venice למרות שלא רשום... רציתי לדעת מה ההבדל בין Athlon רגיל לבין Athlon Venice ... ולדעת מה משתמע מכך (כלומר אם אמור להיות רשום על האריזה וכד') לגבי זיכרון... רציתי לדעת מה ההבדל בין זיכרון ddr לבין זיכרון ddr2 ? האם ההבדל הוא משמעותי ? תודה לעוזרים !

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  19. שלום! במחשב מותקנים 2 סטיקים (512 מ"ג-DDR 400 ) הזכרונות הם של חברת Kingston . הלוח שיש לי הוא של חברת Abit NF7-S2G . הלוח-אם עבד באופן תקין במשך שנה ולפני מספר שבעות השתגע ונאלצתי להחליף אותו אצל היבואן ללוח חדש ולאחר ההחלפה שמתי לב שהוא מזהה עכשיו את הזכרונות כ- DDR 333 . יש לי מספר שאלות: 1. האם יש אפשרות להגדיר את המהירות של הזכרונות כך שהיא תתאים ל- DDR 400 ( לפי מה שיודע לי המחשב אמור לזהות זאת לבד בלי שום בעיה ?!?) ? 2. כאשר הסתכלתי על הדגם שכתוב על גבי הלוח החדש היה כתוב NF7-S כך שאני רואה שזה אותו דגם. בדקתי את הנתונים של הדגמים השונים מאותה סדרה וכולם תומכים ב- DDR 400 מפני שחשבתי שאולי החליפו בטעות לדגם "דומה שתומך ב- DDR 333 אך זה לא המקרה !! אני מודה מרא…

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  20. Started by Itzik 007,

איך הלוח אם הזה: Intel CheryCreek D915PCYL אני פשוט בונה מחשב עכשיו שמיועד קצת גם למחשקים הוא בסדר? ואני שם בו 1G DDR2.... יש צורך להחליף לצ'יפסט 945/955? והמעבד הוא - Intel P4 - 630 3.0 GHZ/2MB/775 ,תודה

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  21. אהלן אהלן עבדתי קשה בחודשים האחרונים ועשיתי מספיק כסף ועכשיו הגעתי למסקנה שיש לי קקה של מחשב ואני רוצה להחליף רציתי לדעת איזה חלקים טובים במחירים טובים אתם יכולים להציע לי חלקים כמו - דיסק קשיח , כרטיס מסך , מסך , מקלדת , עכבר , רמקולים , צורב אני לא צריך.. אני צריך המלצות למעבד ( AMD או אינטל? ) , ללוח אם למעבד , וזכרונות ( 1GB RAM ) בעקרון המטרה של המחשב זה לשרוד עם אמיול מפוצץ בקבצים , ועדיין לשחק באיזה משחק ... מה שהמחשב שלי ( INTEL P4 2600 , לוח אם מעפן ו512 מגה של ראם לא עושים ) ויש לי כרטיס מסך מצויין קניתי לפני כמה חודשים ב800 שקל.. אז הנה החנות שאני קונה ממנה ( KSP ) : http://www.ksp.co.il/hmain.php או שאם תמליצו על מקום אחר אני יקנה משם העיקר המחיר והשירות! וה…

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  22. Started by JUNGLE,

which memory is better? in some reviews i c that the rev 2 is having a hard time getting to 250 and sometimes hes doing 275,as expected with 2.5,3,4 or something simillar. on the other hand the bh-5 is allways hitting the 250mgh with 2.2.2 now on the dfi ultra-d which is better?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  23. Started by TARON,

ישלי מעבד 3 מגה הרז של אינטל לפני שנה קניתי אותו עכשיו כמה שאלות איך אני יודע עם הוא 32 או 64 BIT ? ועכשיו בדקתי בכמה תוכנות תמעלות של המעבד באוורסט המעבד על 70 מעלות קבוע לא בדקתי במאמץ אבל במאמץ בטח 80 והמעבד 70 איך שמדליקים את המחשב אפילו עם הוא היה מכובה יומים ומדליקים ל 10 דקות רק הלוח אם על 30 מעלות והארדיסק גם על 30 עכשיו המעבד 70 זה לא הרבה ישלו תקירור סטוק הרגיל שלו

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  24. Started by yarivy,

שלום אני מחפש לוח אם טוב ולא יקר במיוחד למעבד AMD 64 3000+ 754 תודה

• 3 תגובות
    • 513 צפיות
  25. אני רוצה לקנות זיכרון חדש של 2GB עכשיו אני רוצה שהוא יהיה טוב גם לאובר וגם למשחקים שיריץ אותםן על הכי טוב שאפשר אז מצאתי באתר ZIGZAG 2000 זיכרון אבל אני לא יודע אם הוא ממש טוב אז תגובה מקצועית שלכם מאוד תעזור . הקישור : http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_396&products_id=3776 אם יש משהוא יותר טוב אפילחו אם הוא עולה יותר אז בבקשה דברו . תודה לכל העוזרים !

• 3 תגובות
    • 513 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.