מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת אם יש לי שני זוגות של זכרונות בגדלים שונים : PQI 2X512 וKINGSTON 2X256 שניהם כמובן DDR2 DUAL CHANNEL האם הם מתפקדים כ1500MB זכרון הוא שישנו איבוד כוח מסוים בגלל שהם בגדלים שונים???
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
ביקשתיP5Q PRO והציעו את ה-L עד כמה שונה?
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, קיבלתי היום לוח mATX מבוסס NF2 תוצרת Albatron,דגם KM18G Pro,הלוח הותקן עם דיסק קשיח חדש,ובעת ההפעלה הראשונית אני מגיע למסך שבו רשום nVidia Boot Agent,לאחר מכן רשום Boot from CD,ואז הוא רושם שמבחן המדיה נכשל,ושצריך לבדוק את הכבל... לאחר כמה שניות הוא רושם שצריך להכניס את דיסק הבוט וללחוץ Enter,מה שמחזיר אותי לאותה נקודה. עזרה plz... תודה מראש. *הדיסק הקשיח תקין.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
-
יש לי את הלוח k8-nf9 של gigabyte ולפי תמונות שראיתי הלוח הזה אמור להגיע עם מאורר עליו. עכשיו יש לי GTO2 והוא דיי ארוך מה שגורם לו להגיע לאיזור של המאורר (כרגע יש שם רק קירור פאסיבי) אני חושד שהחנות הורידה את המאורר כדי שהכרטיס מסך יוכל לשבת כמו שצריך. עכשיו הלוח ממש מתחמם לי אני בקושי יכול לגעת בצלעות קירור גם אחרי 10 דקות שהמחשב כבוי. ממש ממש חם וזה גם עוצר אותי בOC ל GTO2 כי הכרטיס נוגע בצלעות קירור ומתחמם. בקיצור מישהו יודע אם היה צריך להגיע עם הלוח מאורר?
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
לאחר שמצאתי את כל הדרייברים וכל זה אני ניכנס לתוכנה ואני רואה את זה (כמובן בדוס, פשוט פה שמתי תמונת מסך דרך הווינדוס): עכשיו file name to program זה שם הקובץ סבבה אח"כ בא לי איזה משהו באיזה קובץ לשמור את זה... מאיפה אני אמר לדעת? מה אני אמור לרשום שמה? זה שם הקובץ של העידכון: 91i-11m2.bin
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום לכם. רציתי לדעת מה מייחד לוחות אם של אינטל (לטוב ולרע) מול שאר היצרנים ולמה מרוב התגובות והפרסומים שאני קורא כאן, כמעט ולא ממליצים על לוחות אם שלהם אלא תמיד מפנים לGIGABYTE או MSI או ABIT או ASUS או או או.... אני מבין שיש אולי פיצ'רים לOC ולגיימרים שהחברות האחרות מכניסות לדגמי ספינות הדגל שלהן, אבל במה שקשור ללוחות האם ה"בסיסיים" (אם אפשר לקרוא להם ככה בכלל) אני לא מבין את ההבדל בין אינטל לאחרות. אם אני היון מחפש לבנות מפרט על בסיס הE6300 או E6400 ומעוניין בלוח עם צ'יפסט 965 (או שאין לי צורך בזה בכלל?) האם שווה לי לבחון לוחות של אינטל? היישומים העיקריים שלי הם גרפיקה ועיבוד תמונה (לא OC ומשחקים קצת אבל לא באופן כבד) אשמח לקבל פרטים. תודה
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שקט הוא פרמטר חשוב עבורי בגלל שהמחשב מיועד להיות ממקום בחדר שינה. האם להערתכם אותם מעבדי penryn 45 יכולים להסתפק בקירור פסיבי באמצעות heatsink גדול ללא מאורר כלל? מתי הם יהיו זמינים לרכישה בארץ בשוק הביתי ומה צפוי להיות מחירם המשוער ?
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
היי כולם, אני רוצה לשדרג את ה P3 שלי לAMD מודרני יותר. הרעיון הוא DDR400, XP 2800 ולוח. מה אתם ממליצים בתקציב הזה? ??? 512 זכרון בסלוט אחד (נוסף יצטרף עוד חודש חודשיים), עם CL של 2-2.5, שהלוח יהיה מהיר, אמין, יציב ויכלול סאונד. ותהיה לו אחריות ארוכה... איזה מעבד מומלץ בדיוק ? הבנתי שיש כמה דגמים. את ה2800 אפשר לOC בעתיד? וקירור בשבילו? יש מקומות שמוכרים בלי גוף קירור ומאוורר, סטנדרטי היום מספיק בAMD? טוב זהו. תודה לעונים...
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט איזה זכרונות לקנות למחשב החדש שלי (לצורכי משחקים) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=836 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=956 שני הזכרונות בעלי אותו מחיר ומחיפוש בגוגל מתברר שגם משתמשים באותם שבבי זיכרון. אני כרגע לא בטוח האם אני אעשה OC אבל רוצה להשאיר אפשרות לעתיד. השאלה המתבקשת היא האם יש יתרונות לאחד הזכרונות האלו על השני במצבים מסוימים ובעצם איזה מהם כדאי לי לקנות? אני מתכוון להשתמש בזכרונות הנ"ל עם מעבד e8400. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
Intel® GMA X3000 onboard graphics subsystem ל- Intel® GMA 3000 onboard graphics subsystem
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
המחשב התחיל להיות איטי לפני כמה ימים ופתאום התחיל לקרוס ולכבות את עצמו לאחר כל מיני ניסיונות לפענח מה בדיוק הולך כאן שהעלתי את המחשב מיד לאחר הביוס קיבלתי הודעה cpu is unworkable or has been changed check out of cpu soft menu מה לע@#@3 זה אמור להביע? אם יש למישהוא איזשהוא מושג אני אשמח לקבל דיעה נ.ב לידע כללי לא בוצע במחשב לא לפני ולא אחרי oc הכל קרה בבוקר יום בהיר
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני שבוע קניתי מחשב, הוא עובד בצורה טובה למרות זאת החלטתי לבדוק אותו בשתי תוכנות sandra2005,3dmark05 רוב הנתונים בסדר, אך דבר אחד הסב את תשומת ליבי. רשום בשתיהן שהסוקט הוא 754. יש לי לוח של גיגבייט k8nf9 שתומך רק ב939, בנוסף הזמנתי סוקט 939. כיצד זה יתכן תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מממ רציתי לדעת איזה לוח אם תומך Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X4 SLI Kit לאיזה לוח אם יש 4 סלוטים לכרטיס מסך תודה
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
-
שלום, אני מקווה שזה המקום לשאול את זה. ראיתי שלפעמים זה מופיע על הזכרון, האם זה אומר שזה kit של שני זכרונות (1X2GB) או שזה משהו אחר? תודה.
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
ירידת מחירי מעבדים של AMD, עולים כרגע בIQPC (אימתתי בטלפון) 622 ש"ח - 4200+ X2 661 ש"ח - 4600+ X2 לאור העובדה ש4600 משתווה ל-E6300, זו ממש מציאה!!
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות זכרונות DDR2 של 2GB השאלה שלי היא איזה חברות מומלצות ואיזה דגמים? סכום: 200 שקל
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
אוקיי, אז החלטתי לשדרג את המחשב (לוח מעבד וזיכרון). ההתלבטות שלי היא בין שני המעבדים הנל שיכתיבו לי את הלוח. המחירים דומים, התקציב שלי הוא כ 1000 שח. אשמח לעזרה, תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם הצירוף הבא>>> כשOC לא ממש בעדיפות אצלי >>> פשוט אין לי ניסיון בזה אבל בכל זאת מעניין אותי לדעת לאיזה רמות של OC אני יוכל בעתיד להגיע? מעבד http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2693 לוח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=2871 זיכרונות http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu2.asp?id=3203 1. האם הזיכרונות מותאמים ללוח ? 2. מה הרמה של הOC נגיד מ 1 עד 10 ....איזה ציון ? 3. לאיזה תדר אוכל להמהיר את המעבד ? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
למה יש פיזור כה גדול של מחירי הזכרונות למחשבים ניידים? למשל Kingston DDR2 1024Mb 533MHz לפי זאפ עולה בין 363 ל-930 שקלים ובכלל האם יש חשיבות לשם החברה? זאת אומרת יש הבדל ממשי בין KINGSTON SAMSUNG CORSAIR GSKILL HYNIX וכו'?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
ראיתי בKSP שהם כבר לא מוכרים פרסקוט במקום בפרסקוט יש שם מעבד אחר שיש לו את אותם הנתונים של הפרסקוט רק שלא רשום פרסקוט. רציתי לדעת האם למעבדים אלו יש את אותה הבעיה כמו לפרסקוט, של התחממות מוגזמת? אני שואל שאלה זאת מכיוון שאני מטלבת בין אינטל 3GHz לבין AMD 64bit 3GHz. תודה לכם על עזרתכם אלדד כהן. ;D
-
- 6 תגובות
- 526 צפיות
-
-
מה עדיף: לקנות זיכרון אחד של 2 ג'יגה כדי לדאוג לעתיד שיהיה לי עוד סלוט פנוי או 2 של ג'יגה שיפעלו בדואל? לקנות זיכרון 800mhz ב-CL5 ב-1250 ש"ח או אותו אחד ב-CL4 ב-1390? (אותה חברה) תודה.
-
- 3 תגובות
- 526 צפיות
-