מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
המעבדים של איבורי Q6600 הם BOX או TRY או משומשים ? במחירת מחשבים קומפלט
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
http://www.amd.com/us-en/Corporate/VirtualPressRoom/0,,51_104_543~116613,00.html
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לפי הקישור הנ"ל http://www.zed.co.il/Product.asp?ProdID=244244 ניתן לשדרג למעבד E8400 בתוספת 459 ש"ח מחיר כל המערכת כולל HD +מארז וצורב הוא כ 1500 ש"ח לכן אני מעוניין רק בלוח +מעבד ( E8400 )+זיכרון 4G עד 1300 ש"ח
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
AMS sempron processor +2800 או Intel Pentium 4 CPU 1.60GHz ?
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לעדכן את הביוס של הלוח אם שלי GA-6VXDC7 תוצרת ג'יגהבייט כיום מותקנת עליו גירסה F3 שמיועדת לWIN98 לא מאפשרת כיבוי דרך כפתור כיבוי שנמצא בהתחל ועוד כול מני תופעות ובעיות מוזרות. הורדתי את העדכונים מהאתר של ג'יגהבייט שפותרים את הבעיות והרצתי את קובץ ההפעלה של תוכנת עדכון הביוס, ונפתחה לי תוכנת עדכון הביוס דרך דוס, ומופיעות לי 3 הודעות: שהצ'יפ לא תומך, שהפלאש לא תומך,בדוק שהפלאש לא מוגן. ניסיתי להסתכל בדפי נתונים של הלוח ולראות איפה אפשר לבטל או לאפשר הגנה על הפלאש ולא מצאתי. אודה מאד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או אם מישהו נתקל בבעיה דומה. תודה. מכיוון שלא הצלחתי לצרף את קובץ דפי הנתונים של הלוח אני מצרף קישור לאתר של ג'יגהבייט עבור לוח האם הנ"ל…
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
היי שמעו אני מחפש מעבד טוב שמשחקים כמו HL2 יעבוד עליו מהר יחסית... ואולי גם שרתים (שרת אתר) אני אישית מתלבט בין INTEL P4 3.0G לבין AMD ATHOLN 64 3000 מה יותר טוב? והאם אתם יכולים להמליץ לי על מעבד ממש טוב... תקציב שלי הוא:1000 ש"ח
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לוח אם ל AMD BARTON 2500. מכיוון שאני קצר בכסף מצד אחד אבל רוצה הרבה פיצ'רים הציעו לי את LEADTECH K7NCR18G PRO-II. מה דעתכם? יש למישהו הצעות נוספות. תודה חבר'ה.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום, אני צריך לדעת דיי דחוף מה ההבדל בין שתי הלוחות אם האלה. P35-DS3 P35C-DS3 מה זה ה-C הזה?מה ההבדל איזה לוח יותר טוב? הזמנתי פשוט P35 וקיבלתי את הP35C. תודה!
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום לאחרונה נאלצתי להחליף לוח אם ובשל כך גם החלפתי כרטיס מסך והוספתי זכרון. המפרט של המחשב שלי היום הוא: מעבד: פנטיום 4 1.6 256 כרטיס מסך: nvidia 6200le זכרון: 1 gb האם החלפת המעבד ל: פנטיום 4 2.6 / 2.8 עם 512 cache ישפר באופן משמעותי את פעילותו של המחשב? אני מעוניין בשיפור כללי שיעזור לתחושה הכללית בשימוש יומיומי.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום אני מקווהשתעזו לי פה בבקשה אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי הבעיה היה שאני לא יודע אם הספק יחזיק אז אני צריך את העזרה שלכם הנה צלמתי תספק: והנה החלקים שלא רואים ברור: והנה המפרט שיש לי עכשיו: מה אתם אומריפ אני יכול להוסיף איזה עוד זיכרון של 512 או 256 ? תודה לכל העוזרים!
-
- 7 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מתי יהיה אפשר לקנות ולקבל את הקונרו? והאם זה ישפיע על איזשהו מחיר של משהו (חוץ מהירידת מחירים שהייתה כבר)
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מה זאת אומרת L2 וL1 וה256 ראם...תסביר לא ממש הבנתי תקטע
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ברצוני לרכוש מחשב חדש. היות ואני עובד עם יישומים גרפיים (פוטושופ, אקרובט, אין דזיין וכו') חשבתי לרכוש מחשב עם מעבד 4 ליבות. מתוך עיון במפרטים, התברר לי שמעבד 4 ליבות פועל ביעילות רק עם מערכת הפעלה 64 ביט. היות ואני משער שמרבית התוכניות שברשותי הן 32 ביט נראה לי שתהיה לי בעיה עם תאימות לתוכנת חלונות של 64 ביט. האם ההשערה שלי נכונה? אם התשובה דלעיל שלילית, האם יש יתרון למעבד 4 ליבות על מעבד 2 ליבות עם מותקנת מערכת הפעלה של 32 ביט?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
-
שמתי לב מהביוס ומהאוורסט שכתוב שהמהירות של הזכרונות 553, הלוח אם אולי לא תומך מעל ל553 MHZ ? ורציתי גם להוסיף עוד 2 זכרונות כמו שיש לי עכשיו G.Skill 1GBX2 667 ואם זה יהיה לי משתלם או שעדיף לי כבר לקנות 4 זכרונות חדשים עם מהירות יותר גבוה? או שכבר עדיף לי להחליף לוח אם כי הוא לא מנצל את הזכרונות עד הסוף ? ד''א רשום בקופסא של הלוח אם Supports Dual Channel DDR2 800. תודה מראש :]
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג asush p4s533-e ואני צריך בשבילו זכרון 256 במהירות של 333 בחוברת רשום שהוא עובד עם הזכרונות :nanya ; samsung; micron; kingmax השאלה שלי היא האם הוא יעבוד עם זכרון מסוג: a-data או ld או xtron. שהם יותר זולים ויותר זמינים מהזכרונות הממולצים. האם כדאי לקחת את הסיכון?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לא בטוח שאני צודק, אבל האם מעבד שמשתמש בזיכרון DDR לא יכול להתאים לסוקט 423 אלא רק לסוקט 478? חג שמח!
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
איך הגיוני שלמעבדים של סדרת Core 2 Duo יש כל כך מעט מגה הרצים ביחס לפנטיום D. מה ההסבר לכך שמעבד אינטל פנטיום D עם 3.4Ghz עולה פחות ממעבד כמו E6300 שיש בו בסך הכל 1.86Ghz וכך בעצם בכל סדרת הC2D - במילים אחרות מה עושה את סדרת הCORE 2 DUO ליקרה יותר כי כמות המגה הרצים בסדרה זו נמוכה בהרבה מבפנטיום D?? תודה.
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
נראה כמו שדרוג מושלם ל ATHLON 4850E על לוח אם AM2ֹ+ AMD Phenom II X4 905e 2.5GHz 2+6MB AM3 65ׂW משום מה אני לא מוצא חנויות שמוכרות אותו..
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום מה מעבד יותר חזק מבין המעבדים הללו: מעבד AMD ATHLON II 245 מול E6300 של INTEL
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
אני רוצה מעבד של AMD 64 אבל אני לא יודע איזה יש כל כך הרבה סוגים ואין לי מושג מה אומר מה כל ה +2.4 בסוף או + BOX או בלי BOX התקציב שלי הוא בערך 2500 אפשר לעבור קצת אבל לא יותר מידי למי שמבין שבבקשה ימליץ לי על מעבד טוב (אני לא צריך תמעבד לקידודים רק למשחקים ושאר הדברים) תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן בקרות קניה של מחשב שמיועד לאינטרנט אופיס וקצת משחקים ,אני די סגור על המפרט אבל עדיין יש כמה שאלות לגבי בחירת לוח אם והמעבד. אחרי מעקב על המלצות שונות שקראתי בפורום של האתר די ברור שהקניה הבטוחה היא או אפוקס או אביט אבל... 1. עד כמה באמת נחוץ לקנות כונן קשיח מבוסס sata אם בכול מקרה אין שינוי במהירות העבודה ולא מתוכנן שום שדרוג למערכת בעתיד. 2. המעבד יהיה xp 2500 ומתוכננת לו דחיפה קטנה ל3000 האם כדאי לי לי לקנות קרור בנפרד או שהסטוק שמגיע עם המעבד מספיק טוב(מבחינת רעש ויעילות קרור)? 3. איזה מהלוחות מגיעים עם קרור אקטיבי לגשר הצפוני ואם זה משנה בכלל לאוברקלוק "עדין" כמו שאני מתכנן? 4. יש הבדל בין הציפסטים: n2 400, n2 ultra 400 ואם כן עד כמה הוא משמעותי…
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
איזה שהן המלצות??? איפה שלא קראתי אתרים בעברית /אנגלית ממש כיסחו אותו ל AMD ATLON 64
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הי עכשיו המחשב עובד בסדר, וראיתי שיש גרסה חדשה יותר של הביוס. כדאי לעדכן או ש"אם זה עובד-אל תיגע"? יכל לביות שבגרסה חדשה יש יותר אפשרויות? <<<מפרט בצד
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-