מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת האם הבאס של מעבדי אינטל מסידרה ''C'' שהוא 800Mhz הוא - 400 * 2 או 200 * 4 ?? תודה על התשובות!
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
זה המעבד שלי Intel Pentium 4 Willamette אני צריך לוח אם חדש בשבילו תמליצו לי (רק שיהיה לו תמיכה בATA100)
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
שלום לכולם. קרה לי משהו מוזר ביותר, הלכתי עם חברה שלי לרכוש בשבילה מחשב עכשיו רצינו לקחת מעבד AMD עכשיו המוכר התחיל לספר את סיפוריהם הרגילים על AMD, מתחמם מאוד, מספר רב של החזרות וכו'. עכשיו הוא אומר לי שאין לו שום בעיה לתת לי לרכוש אותו אבל יש בעיה עם האחריות והוא מראה לי מכתב של יבואן AMD בארץ מחודש יולי 2003 על פיו יש להחליף מעבדים ללקוח רק עם המעבד עם ההיטסינק והמאורר המקורי שלו עליו ( כמובן מדובר על גרסת BOX) מעבדים עם מאורר והיטסינק לא מקוריים עליהם לא יוחלפו מהסיבה שלרוב בפירוק של ההיטסינק והמאורר המעבד נפגע ולא שמיש לאחר מכן. מישהו שמע על כך משהו? ראה את המכתב הזה של היבואן? מה זה הדבר הזה? ואם מחר אני רוצה לרכוש פתרון קירור אחר? אז מה אני כבול? הבעיה היא שהאחרי…
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
תראו כולם אני מחפש מעבד ולוח אם טוב שהולכים להיות במחשב משחקים עכשיו תראו עד עכשיו חיכתי למעבדים החדשים של amd שיצאו אבל אני לא רואה אותם למכירה בשום חנות בארץ יענו זיגזג וכמה חניות בשכונה , אז השאלה שלי לחכות עד שהם יצאו ולקנות אותם? שזה יעלה טונה כסף בטח או שלקנות עכשיו פרוטסט אינטל 3.2 עם לוח אם של אביט ic7 ? תראו אני לא יכול לחכות הרבה זמן בגלל שיש לי פה ראדון 9800 פרו שמחכה לו בקופסא ואני לא רוצה שעד אז הוא יהפוף למה שהפך הגיפה 2 שלי , עוד משהו אני רוצה שהמערכת תהיה חזקה לעתיד שלא תתישן ולא תעלה שום משחק אחרי 3 שנים יענו שתחיה איזה 5-7 שנים ככה וגם איזה לוח אם כדאי ic7-g ic7 ic7 max מה כדאי לי יש בינהם הבדל גדול במחיר??????????????
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני הולך היום ךלקנות כרטיס מסך רדאון 9200 של ג'יגה בייט. יש לי לוח אם של גיגה בייט עאם כניסה של AGP*8 ורציתי לדעת אם יש מדריך טוב להתקנת כרטיס המסך? תודה מראש.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי, חבר שלי מתכוון לשדרג את המחשב בקרוב. הלוחות שעלו לי בראש הם NF7-SL ו AN7. המעבד שהוא קונה הוא XP 2500 +, ויש לו זכרונות מושקין שחור DDR400, (BH5( איזה לוחות אתם ממליצים לאוברקלוקינג?
-
- 1 תגובה
- 444 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה עם המארז ויש חלק קטן שצריך לשים בין המארז מאחורה ובין הלוח אם משהו שיפריד וחשבתי לקחת את הפלטת ספוג שמגיעה עם הלוח ולשים חתיכה מאחורה זה יכול לסדר השאלה אם זה מותר אם זה לא יעשה בעיות כלשהם
-
- 6 תגובות
- 740 צפיות
-
-
האם שווה לקנות את הזיכרונות הדשים שהם ה - PC 4000 או שלאא ? ואפשר להישתמש בזיכרונות הפחות חדשים שהם PC 3200 והאם יש הבדל גדול ביניהם ?? יש לציין שאני לא יעשה להם OC ! (ואני קונה את ה - X800 XT אז צריך גם להיתחשב בזה ) ואני צריך את זה בעיקר למשחקים
-
- 3 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אין הבדל גדול בין המוצרים פשוט רציתי לדעת איזו חברה יותר טובה לזכרונות ואם אפשר אתרים עם בנצ'מארקים שלהם... אני פשוט עושה קנייה גדולה ואני לא רוצה סתם להידפק עם זכרונות לא טובים... וב PCH.co.il לא כתוב אם זה 400MHZ, או 333MHZ, איך אני יכול לדעת ? בתודה.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אני עומד לעשות טרייד לזכרונות SDR שלי איך אוכל לבדוק אם אלו שאני מקבל תקינים?
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש, וצריך עזרה בקשר לכמה דברים: הזכרונות. חשבתי על Twinmos PC3700, מבוססים 43D. איך הם? עד איפה הם יגיעו ב OC? עוד חשבתי על ה A-DATA ועל ה OCZ Gold. אני קונה 2X512. על מה הייתם הולכים? הלוח אם. אני כנראה אלך על Gigabyte GA-K8n Pro כי הם מנועלים PCI ו AGP. שווה לחכות עוד איזה שבוע שבעויים ללוח הזה רק מבוסס NF3-250, ה GA-K8NS Pro? הוא אמור להיות בקצת יותר טוב. לדעתכם שווה לחכות איזה חודש ללוח של DFI ל A64? ל Lanparty. קירור למעבד, לדובים הגיע ThermalRight 948U, עדיף אותו או את ה Zalman CNPS7000-Cu? אני גם בונה פאן-באס, וצריך מאווררי לדי וUV, שידחפו דיי הרבה אויר ולא ירעשיו מדי. אני גם קונה כבלי ATA, FDD ו SATA מעוגלים ו UV, וכנראה אבנה תאורת לדים שתאי…
-
- 6 תגובות
- 690 צפיות
-
-
טוב, קניתי מחשב שלם לפני שבוע בערך, עכשיו עם המארז החדש שקניתי לא היו ברגים. אז התקשרתי לחנות והם שלחו לי ברגים בדואר רשום שהגיעו אחרי שבוע (יום שישי). אז בנתיים מיקמתי את כל החלקים החדשים של המחשב במארז ישן (פיתרון זמני עד שיגיעו הברגים למארז החדש). אז הברגים הגיעו, אבל יש בעיה: אני תמיד מיקמתי את לוח האם במארז ע"י הברגים האלה, שבורג אחד ממקמים על המארז ואז שמים מעליו את לוח האם ואז מבריגים מעל זה עוד בורד. אבל שוב, מרוב חוסר יעילות מוחלט, החנות לא שלחה לי את הברגים האלה. היא שלחה לי ברגים לבנים, שבצד אחד אפשר להבריג את הבורג למארז ומהצד השני יש כזאת צורת חץ. עכשיו, אני מתקשה להתקיין את לוח האם במארז עם ברגים כאלה כי אני לא יודע מה לעשות איתם. אני צריך קודם להבריג אותם ע…
-
- 8 תגובות
- 762 צפיות
-
-
קניתי מעבד AMD שכפי ששמעתי הוא אכן יותר חזק ואמין מאינטל קיצר הוא אמר לי שהוא מוכר לי מעבד "AMD 2400T" ובטעות אני בדקתי את המהירות של המחשב שלי עי לחיצה כפתור ימני על המחשב שלי וראיתי שרשום ככה AMD ATHLON 1800+ 1.51 GHZ חברה תגידו לי אם זה ככה אצל מעבדי AMD או שפשוט עבדו אליי.... ו... וואלה אם כן אני הולך לסחוט אותו שיביא לי AMD 3200 או ...... תביעה חחחח בבקשה תעזרו לי...... בתודה יוני
-
- 6 תגובות
- 533 צפיות
-
-
האם זכרונות PC4000 עם תזמונים גבוהים יכולים לרוץ ב-3200 עם תזמונים נמוכים (2-2-2-5) ? זה נראה לי הגיוני. אבל האם זה נכון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 829 צפיות
-
-
כמו שאתם יכולים לראות במיפרט שלי שרשום למטה, יש לי סטיק אחד של 265MB RAM ואני מתחיל להרגיש את הקירטוע של המשחקים (היטמן קונטרקטס בקושי זז מישום מה- משהו שלא קרה באף מישחק אחר- ואני חושב שזה בגלל הזיכרון- מותקנים אצלי נורטון אנטי וירוס, WIN XP ועוד כל מיני תוכנות שתופסות זיכרון...) בקיצור: אני רוצה להוסיף זיכרון ולא יודע מה עדיף: סטיק אחד נוסף של 256MB DDR 400 או 256 DDR 333 או 512 DDR 400. אין תקציב לשני סטיקים לכן אני רוצה סטיק אחד. בעתיד (עוד שנתיים בערך...) אני מתכוון לקנות לוח שתומך בדיואל צ'אנל (כאילו שתהייה לי ברירה ;D) וחשבתי לחסוך על סטיק אחד של זיכרון... אם אני אקנה סטיק אחד של 256MB DDR 400 ובעתיד אני אקנה עוד סטיק של 512, הם יוכלו לעבוד בדיואל או שעדיף לי לקח…
-
- 8 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לצערי הרבה אני צריך להחליף אותם... החנות היא פנדה ואין שם זכורנות ocz. ההורים שלי כבר רוצים שאני יגמור עם זה והם לוחצים עליי לצערי הרבה ומאיימים עליי עם זכרונות של מושקין... בבקשה עזרה!
-
- 6 תגובות
- 589 צפיות
-
-
זכרונות קיימים, infineon ddr333 כנראה ימכרו למשפחה חמה ואוהבת המחיר עדיין לא סגור לגמרי אז לא רוצה לזרוק הצהרות לאוויר, בנוסף לזה יש לי בצד 400 שקל ככה שסביבת המחירים אני משער שתיהיה 700-800 שקל מה אתם מציעים לי לקנות, לא חייבים לכסח את כל ה800 שקל חשבתי על ה a-data 512mb ddr400 שעולה בסביבות ה600 שקל ואמור להספיק לי אני בfsb 200, השאלה שלי היא כזאת.. אם אני יעבוד בfsb200 ויקנה זכרונות ddr400 אני יעבוד ב יחס 1:1 אם אני יקנה זכרונות 500 אני יעלה את היחסים, מה יתן לי תוצאות טובות יותר והאם זה יהיה הפרש משמעותי כי הבנתי שברגע שמשנים את היחסים משתנים מספר הפעולות במחזור (לא כל כך הבנתי את הקטע) בקיצור מה יהיה יותר טוב והאם זה קריטי תודה (:
-
- 3 תגובות
- 492 צפיות
-
-
קראתי בעניין את ההשוואה ואכן ניתן לומר כי נעשתה פה עבודה רצינית והושקעה הרבה עבודה אם זאת מכיוון שאני מקפיד לקרוא השוואות שנעשות בחו"ל גיליתי לתדהמתי פערים גדולים בנתונים : לדוגמא : http://www.ocprices.com/index.php?rev_id=188&page=10&action=reviews ולדוגמא : http://www.ocprices.com/index.php?rev_id=188&page=2&action=reviews נראה לי שהתוצאות לא משקפות נאמנה את הנתונים
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
קודם כל מה זה ECC ? ומה עדיף מבין שני אלו: Infineon DDR 256 MB 400Mhz non ECC Samsung DDR 256 MB 333Mhz non ECC
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
היי , בסך הכל אני דיי יודע על המעבדים , אבל אני חושב שיש עוד המון שאלות שאנשים כאן לא ממש יודעים את התשובות דברים דיי מבלבלים , חשבתי אם נוכל לרכז כאן את כל השאלות במקום לחפש אותם בכל רחבי הפורום.. אני יפתח בכמה שאלות , שדיי הציקו לי לפחות , אם תוכלו להרחיב זה יהיה מצויין , וכל מי שירצה להוסיף שאלות שפשוט יכניס אותם לכאן . 1) מה בדיוק ההבדל במגה הרצים בין אי אמ די , לבין מעבדים של אינטל , שמעתי דיי מזמן משהו שכל מגה הרץ של אי אמ די מבצע יותר פעולות לעומת מגה הרץ של אינטל , או משהו כזה , אם מישהו יוכל להרחיב זה יעזור נורא 2) מה זה אומר הקאש במעבדים... 256 \ 512 \ 1024 , איפה זה משפיע , מה התפקיד של הזכרון הזה ואיך זה מתבטא בפועל. 3) מה זה בדיוק ה L1 \ L2 וכו' 4) זכרון מטמו…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ב3DMARK הAMD כמובן טוב יותר שמדובר בCPU בגלל שהAMD מצוייד בפי 4 זיכרון מטמון אבל מה קורה בבדיקות של PCMARK שעוסק בעיבוד נתונים, פתיחה וקיווץ דיקודר וכל השיט הזה? PCMARK 2002 - CPU SCORE: celeron 2400 at stock: 5458 celeron 2400 at 3200: 7057 barton 2500+ at stock: 5649 barton 2500+ at 3200+: 6716 רק דבר אחד יש לי להגיד כרגע.. huh?!
-
- 6 תגובות
- 610 צפיות
-
-
-
אני עומד לרכוש מעבד AMD ATHLON XP 2500+ רציתי לדעת האם זה עובדתי שמעבדי AMD מתחממים יותר ממעבדי פנטיום? ועוד דבר, האם מעבדי AMD עושים יותר רעש ממעבדי הפנטיום? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
אני צריך למרוח משחה טרמית על המלבן הכסוף הקטן שיש במרכז המעבד הנ"ל, לפרי שאני מרכיב עליו את צלעות הקירור. אני לא ממש מבין בזה, מישהו יכול לומר לי שםשל משפחה טרמית זולה אך סבירה ? כמו כן היכן ניתן להשיג אותה ? (במספר חנויות מחשבים ששאלתי, אפילו לא יודעו מה זו משחה טרמית...)
-
- 18 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מחפש לוח טוב למעבד amd athlon 64 בשביל משחקים ובעתיד גם לאוברקלוק תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 516 צפיות
-