מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
בוקר בוקר לכולם, יש לי Pentium D 3Ghz שעליו מותקן XP64BIT , אני משתמש המון בתוכנות כמו פוטושופ וסוליד-וורקס (משחקים הרבה פחות) וכרגע יושב לי 2*512 DDR2 667Mhz / Crosair (שאת הלייטנסי אני עדיין לא בדקתי) בכל מקרה אני רוצה להוסיף עוד 2G... ממה שראיתי בפורום המליצו בחום על הזכרונות של טים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 ועל הזכרונות של OCZ http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7746 השאלה שלי היא האם יש משהו יותר טוב (בגבול ה600-700 לשני הסטיקים) והאם יכולות להתעורר בעיות בגלל שוני החברות, שוני הגודל או כל דבר מפגר אחר אני גם יודע שאם הלייטנסי של הזכרונות שלי גבוה אז גם החדשים יקבלו בלמים ליום-הולדת אבל ברירה אין יותר מדיי ... תגובות, רעויות או מש…
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את ה - AMD Phenom 2 X4 940BE איזה לוח לקחת: GA-MA790X-ud4 או ga-ma770-ds3 מה ההבדל ביניהם מבחינת OC ומכל בחינה אחרת? יש לוח אחר שכדי לי לקחת? תודה
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
התחלתי לחפש לאחרונה רכיבים לHTPC , ונתקלתי בלוחות אם עם יציאת HDMI -דבר שיכול להיות אידיאלי בחיבור לרסיבר. משהו יכול להסביר לי איך זה זה עובד בדיוק ? בהנחה שחיברתי כרטיס מסך וכרטיס קול הלוח אם מאגד את הנתונים של שניהם לHDMI ואז אני מתעלם מהיציאות על הכרטיסים עצמם?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
מדובר בזיכרון ,1G אחדDDR SDRAM של סמסונג שהורכב על סלוט אחד במקום זיכרון של 256 עקב שידרוג . הלוח אם הוא אסרוק -לפי אוורסט הוסבר שהלוח תומך בס עד 400 מגה לפני כן ה256זיכרון עם ממהירות בס 133 זה אצל חבר שלי ואני המלצתי לו כי הוא התעניין אז לכן אני לא זוכר בעפ את מספר הלוח . הלוח שלו תומך בין 133 עד 400 בס. כרגע יש רק 1G במחשב . מה אתם אומרים מה לעשות?
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
הסנסור מראה לי מינוס 15 מעלות ובאמת כול מעלה שהצג של הvapochill שלי מעלה כך גם הסנסור מעלה ואני מדבר לפי תוכנת ספייד פאן.. יש מצב הסנסור יכול להראות מעלות מתח לאפס או לא?
-
- 4 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אם כן אז איפה? תראו מה עשו לו זה קטלךני ביותר http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20030930171549.html
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב ויש לי שתי שאלות: 1. מהם החלקים שאני צריך לבחור ומה חשיבות כל חלק (מה הוא עושה, במה הוא עוזר, כמה הוא חשוב למחשב ועוד...)? 2. אם אני מרכיב מחשב, האם ישנה הגבלה לחלקים שאני לוקח, אם אני לוקח חלק מסויים האם יש בעיה בלקיחת חלקים מסויימים אחרים? האם אני חייב לקחת חלק מסויים אחר?
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
ברצוני לקנות מחשב חדש עכשיו שמת לב שישנם זכרונות 1024 (לא 512 X2 ) שעולים פחות מחצי של זכרונות 2048 (1024 X2 ) ולכן רציתי לדעת האם אני אוכל לשים את שני הזכרונות של ה1024 הנ"ל ביחד? שאלה שניה: האם זכרונות 1024 שבאים בסט (512X2 ) תופסים סלוט זכרון אחד? נ.ב אם מישהו לא הבין ברצוני ליצור 2048 זכרון משני זכרונות שאינם באים ביחד, (הזכרונות הן אותו דבר בדיק תדרים שווים וכו')
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV4 1030EJ מעבד p8400 2.26~2.3 ghz core 2 dou זיכרון 3gb ddr2 800mhz נאמר לי שאם היה לי 4 GB החלוקה של המעבד לזכרונות הייתה יותר טובה זאת אומרת אם כל ליבה צורכת 1 וחצי ג'יגה מהזיכרון ומשתמשת בה לעצמה אז הפיצול של 3GB הוא יותר מסובך למחשב מאשר פיצול של 4 GB שמתחלק יותר טוב בין הליבות עכשיו לשאלה יש משהו בדבר?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
האם אפשר להוסיף זיכרון DDR2 667 ללוח שתומך בDDR 400 ? ואם אפשר לחבר הארד דיסק עם חיבור SATA2 ללוח שתומך בSATA ? השאלה האם זה אפשרי פיזית ואם כן האם לא יהיו בעיות שיופיעו בהפעלה??
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מעוניין לקנות מחשב שיכלול את הדברים הבאים: 1.מעבד - e6600 2.4ghz 2 .2 גי'גה של זיכרון ddr2 3.מאיץ מסך של nvidia gts8800 640 mb 4.ההתלבטות העיקרית שלי היא הלוח אם אני מעוניין בלוח אם של gigabyte התייעצתי וחיפשתי ואני לא בטוח מה לקחת הדגמים שלגביהם אני מתלבט הם : 775con GA-965P-DS4 ddr2 Gn 775con GA-965G-DS3 V/S/L1 775 GA-945P-S3 d2/667 אשמח לתגובות וייעוץ (דרך אגב בין 3 הלוחות שהצגתי כאן יש הבדל מהותי במחיר לא בעיה בשבילי)
-
- 5 תגובות
- 561 צפיות
-
-
כל מי שמוכר את זה עכשיו זה במחירים של 1500$-2000$. מישהו יודע מתי ההשקה הרישמית שהמחירים ירדו כבר ל 1K$?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום מה מעבד יותר חזק מבין המעבדים הללו: מעבד AMD ATHLON II 245 מול E6300 של INTEL
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב לפני כמה ימים לוח אם msi p45 מעבד ליבה כפולה E7300 זיכרון 2G DDR 2 800 הורדתי תוכנה לבדיקת מרכיבי המחשב ושם רשום שיש זיכרון 2G אבל 400 ולא 800 כפי שרשום על החלק עצמו(פתחתי את מארז המחשב) צירפתי תמונה של זה מבקש את עזרתכם למה זה ככה? או שאולי התקינו לי 400 ושמו מדבקה של 800 תודה מראש אלירן [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
לשחזר בוט זה FIXBOOT לשחזר MBR זה??????????
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכנן בקרות קניה של מחשב שמיועד לאינטרנט אופיס וקצת משחקים ,אני די סגור על המפרט אבל עדיין יש כמה שאלות לגבי בחירת לוח אם והמעבד. אחרי מעקב על המלצות שונות שקראתי בפורום של האתר די ברור שהקניה הבטוחה היא או אפוקס או אביט אבל... 1. עד כמה באמת נחוץ לקנות כונן קשיח מבוסס sata אם בכול מקרה אין שינוי במהירות העבודה ולא מתוכנן שום שדרוג למערכת בעתיד. 2. המעבד יהיה xp 2500 ומתוכננת לו דחיפה קטנה ל3000 האם כדאי לי לי לקנות קרור בנפרד או שהסטוק שמגיע עם המעבד מספיק טוב(מבחינת רעש ויעילות קרור)? 3. איזה מהלוחות מגיעים עם קרור אקטיבי לגשר הצפוני ואם זה משנה בכלל לאוברקלוק "עדין" כמו שאני מתכנן? 4. יש הבדל בין הציפסטים: n2 400, n2 ultra 400 ואם כן עד כמה הוא משמעותי…
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי לוח gigabye ga-k8nf-9 socket 939 amd משום מה באופציות של הלוח לא מופיע לי load fail-safe settings הביוס הוא award bios סתם בלי קשר אולי באמת לא מופיעים בלוחות שלי האפשרות הזאת אבל עם הלוח הגיע דיסק שיש בוא תוכנה שמעדכנת אוטומטי את הביוס ... כרגע לא שמתי לב לשום בעיה שיש ... אז האם כדי לעדכן את הביוס דרך התוכנה או שאם הכל עובד טוב להשאיר ככה ?
-
- 6 תגובות
- 561 צפיות
-
-
איך אני בודק איזה סטפינג המעבד? על המעבד עצמו לא היה כתוב.
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
היי אנשים. קניתי אתמול מחשב,הרכבתי אותו והכל הלך טוב ויפה. הגעתי לנקודה שאני צריך לחבר את ה-Firewire שעל המארז סופראנו שלי ללוח האם,וכתוב בהוראות שאני צריך למצוא משהו כמו IEEE1394 בלוח האם שלי ואין לי מושג מה זה ובמה מדובר בכלל? האם קיימת האפשרות שזאת רק אופציה ושלא לכל לוח אם יש את זה? הלוח אם הוא Gigabyte GA-965P-S3 rev. 3.3. ועוד שאלה קטנה,שמתי לב שצריך לחבר בין כונן הדיסקים ללוח האם כבל סאונד כלשהו,ואין לי אותו בקומפלקט,חבר אמר שזה מיותר ושאצלו אין אותו ואין שום הבדל והכל עובד. תסבירו לי בבקשה מהו צפקידו של הכבל הזה והאם הוא הכרחי או משנה משהו אם מחברים אותו?(במחשב שאני כותב ממנו כרגע יש את הקבל הזה ב-2 הכוננים).
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
מי מלוחות האם הבאים עדיף ולמה? gax48dq6 chipset ddr2 lga intel cpu? gaep45extreme? מי עדיף ולמה? (במחשב בו הזיכרון הואDDR2 4GB 900/1006 MHz , והמעבד intel quad Q9550)..[br]פורסם בתאריך: 19.10.2008 בשעה 19:15:42 ועוד לוח אם אחד נוסף למערכת:ga-x48t-dq6 48x chipset
-
- 3 תגובות
- 561 צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=38133
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
יש לי לוח של גיגהבייט GA-7VAX ואני רוצה לקנות זיכרון אחד של 512 במחיר סביר למחשב עם שימושים סטנדרטיים. לאיזה מהירות זיכרון מקסימום אפשר להגיע עם הלוח הנ"ל איזה זיכרון מומלץ לקנות? ( חברה ודגם ). בהמון תודה YAR26
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
יש לי כרגע P35 DS3L עם 1024X2 800Mhz CL4 של GSkill. קיבלתי זיכוי מKSP על סך 300 ש"ח ותכננתי להוסיף עוד 2 ג'יגה זכרון. שמתי עין על 2x1GB Corsair XMS2 TwinX CL4 (לצערי אין להם GSkill) ורק רציתי לוודא שלא אתקל בבעיות תאימות בין אם זה עם הלוח או הזכרונות האחרים. מקווה שתוכלו לעזור. יניב.
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
היי יש לי בביוס 5 אפשרויות של מהירות הזיכרון SAFE NORMAL FAST TURBO ULTRA הזכרון נמצא ב TURBO. שמתי לב שכשהWIN עולה המסך מהבהב\"ממצמץ" כשהזכרונות נמצאים על הרמה הזאת (בFAST נגיד זה לא קורה) האם אני צריך להחזיר את המהירות לאיטי יותר או שזה בסדר ככה?
-
- 2 תגובות
- 561 צפיות
-
-
צריך המלצה ללוח אם למחשב חדש שיתמוך במעבדים החדשים וגם עד 32 ג'יגה ראם והרבה חיבורים באיזור 500-600 שקל. עדיף של ג'יגבייט תודה
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-