עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by eli_a2006,

איך הוא אני אולי יקנה אותו למטרת אובר-קלוק כמובן .

• 9 תגובות
    • 527 צפיות
  2. בשביל לראות שהכל תקין ב-100%.... תודה.

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  3. ולכמה זמן הוא יחזיק עם OC ל... נגיד 4000 ? והאם הוא ייתן ביצועים במשחקים כמו P4 או יותר או פחות?

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  4. Started by asaf556,

קניתי את הזכרון הנל http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=34 האם הוא איכותי וטוב?

• 8 תגובות
    • 527 צפיות
  5. Started by ndv,

Asrock 775DUAL880-PRO נכנסתי לאתר שלהם באינטרנט: http://www.asrock.com/product/775Dual-880Pro.htm וראיתי שכתוב שם :PCI Express Graphics and AGP interface to adopt both PCI Express and AGP Display card AGP - זאת אומרת אני יכול לחבר ללוח הזה את הכרטיס מסך הקודם שלי (חיבור AGP X4) ואז בהמשך לשדרג את הכרטיס מסך שלי? ועוד שאלה : Hybrid Booster - ASRock Safe Overclocking Technology זאת אומרת אני אוכל לעשות לו אוברקלוק בעתיד?

• 7 תגובות
    • 527 צפיות
  6. איזה שהן המלצות??? איפה שלא קראתי אתרים בעברית /אנגלית ממש כיסחו אותו ל AMD ATLON 64

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  7. Started by davidreznic,

הי עכשיו המחשב עובד בסדר, וראיתי שיש גרסה חדשה יותר של הביוס. כדאי לעדכן או ש"אם זה עובד-אל תיגע"? יכל לביות שבגרסה חדשה יש יותר אפשרויות? <<<מפרט בצד

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  8. Started by xbuka,

שלום לכולם אני מתכוון לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגלישה , סרטים ואופיס כשמידי פעם אני יריץ עליו PS ו Lightroom המסך המיועד הוא dell 2412m השאלה שלי אם הלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H + המעבד Intel Ivy Bridge Core i5 3470 יעשו את העבודה או שעדיף לרדת למעבד i3 ולהוסיף כרטיס מסך בינוני :s05:

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  9. Started by agishron,

שלום לכולם, קיבלתי השבוע שלושה סטים של זכרונות, כולם של חברת GEIL כולם 4GB אחד מדגם ULTRA 1066 אחד מדגם BLACK DRAGON 800 ואחד EVOONE 800 על הזכרונות רשום שצריך להגדיר נתונים בלוח האם. אחד זה SPD, והשני זה המתח. את המתח מצאתי ושניתי לפי מה שכתוב על המודל,לאחר ששיניתי את המתח, אין ספק שזמן התגובה של המחשב עלה, אך מה לעזאזל זה SPD ואיך מגדירים אותו? יתרה מכך. יש לי שני מחשבים ויש לי שלושה סטים של זכרונות, איזה מבין אותם זכרונות הייתם שומרים ואיזה סט הייתם נותנים (לאחיין שלי).... אלו המחשבים שישנם ברשותי: לוח asus p5b-e מעבד E6600 כרטיס 7600gs וספק 550 CHIEFTECK המחשב השני הוא לוח gigabyte ep35c -ds3r מעבד e8400 וכרטיס 4670 וספק 550 CHIEFTECK תודה מראש

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  10. עם מהירות 333 והיום רכשתי 512MB עם מהירות 400MHZ. הבנתי שברגע שאני מוסיף את ה 400MHZ אז הוא עובד בהתאם למהירות הנמוכה ביותר של הזכרונות, דהיינו 333MHZ. נשאלת השאלה - האם לא כדאי לעבוד רק עם זיכרון 512MB במהירות 400 MHZ מאזר 750 במהירות 333MHZ? אוריאל

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  11. Started by DL,

טוב, הביצועים של המחשב החדש שלי לא מרשימים מדיי אז חשבתי אוליי זה בגלל משהו בביוס, יש שם שתי אפשרויות (מבוטלות) שאולי הן הסיבה, אתם יכולים בקשה לומר לי מהם ומה הם עושות? 1) Performance Mode (Auto Standard or Turbo)x זה כרגע על אוטומטי, מה זה? האם זה ישפר ביצועים להפעיל? והאם יש סכנות? 2)Memory Acceleration Mode (Auto or Enabled)x שוב, זה נמצא על אוטומטי, מה זה לעזאזל עושה, האם זה ישפר ביצועים ומה הסכנות? תודה.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  12. אני זוכר שאני מחכה כבר איזה 7 חודשים שהמחירים בחנויות בארץ יזוזו.. ומשום מה מאז שהמחירים כבר לא בדולרים הם תקועים במקום אני לא מאמין שגיע היום שאני אבדוק באיזה חנות והמחיר של המעבד יהיה פחות מ 1350 שקל מישהו יודע מתי מעדכנים את המחירים בשוק? אני מת כבר לקנות מחשב

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  13. מחפש לוח טוב למעבד amd athlon 64 בשביל משחקים ובעתיד גם לאוברקלוק תודה לכל העוזרים

• 5 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by Bose,

ערכת השבבים הבאה של NVIDIA למערכות מבוססות AMD תשוחרר החודש ואולי אפילו עוד השבוע. הערכה תקרא nForce 4 ותכלול תמיכה ב-PCI Express ובטכנולוגית ה-SLI של NVIDIA המאפשרת איחוד כח החישוב של מספר מעבדים גרפיים והצגת התצוגה על מסך אחד. מפרט מלא לא פורסם רשמית עדיין אך השמועה אומרת שרשימת התכונות כוללת תמיכה ב-Serial ATA וב-Channels High-Definition Audio ?7.1. לוח הזמנים הזה משאיר מעט זמן למתחרה, ATI, ששוקדת על השקת ערכה מתחרה שתענה ככל הנראה לשם Radeon Xpress, להציג את המועמד שלה לתחרות. מקור: http://www.techno.co.il/fullnews.php?p=1602&more=1

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  15. Started by gilgol1,

שלום רב. אני מחפש לקנות זכרון עבור 2 מחשבים, שניהם עם הלוח X58A-UD3R, אך ל-1 מעבד i7 920 ולשני מעבד i7 960. אילו זכרונות עלי לחפש? יש דגמים מומלצים? אני פשוט לא מכיר בכלל את הסדרה הזו. קראתי בשאלות נפוצות שאפשר לרוץ גם ב-3 ערוצים וגם ב-2. מה עדיף? ומאחר ולא מוכרים קיטים של 3 יותר, זה סבבה לקנות קיט של 2 + אחד בודד? זה יעבוד טוב? אני מחפש כמה שיותר זול.. אבל שיעבדו נורמלי. תודה רבה על כל העזרה, דוד. (אגב, בדקתי באתר של ג'יגה בייט לגבי זכרונות תואמים, ומצאתי את הדגם הזול של קינגסטון, אבל רציתי לדעת אם יש זכרונות יותר מומלצים או חדשים שנמכרים היום).

• 0 תגובות
    • 527 צפיות
  16. האם הם ירדו או שזה סתם שמועות !? לא יודע אם פתחו כבר כזה נושא !!! אז לא לכעוס בבקשה !

17. Started by Inzagi,

האם קיים לוח אם של אינטל, שישמש בעיקר למשחקים, ויתאים למערכת הבאה? Q9300 RADEON HD 4870 2GB DDRII 800 320GB WD X20 DVD-RW SONATA III אין צורך באוברקלוק או CF.

• 6 תגובות
    • 527 צפיות
  18. יש לוח שתומך בשתי מעבדים ביתיים ????????????????? ובקשר ל פנטיום d צריך לוח מתאים בשבילו?

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  19. Started by most,

האם יש צפי לירידת מחירים בקרוב?? AMD או אינטל.

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  20. השאלה בכותרת ושוב תודה לכל העוזרים . :xyxthumbs:

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  21. GeIL PC3200 400MHz DDR SDRAM Value Available only in 256MB and 512MB modules 184pin, Non-ECC, Un-buffered, Industry Standard DDR memory modules. GeIL 5ns 32x8 Density DDR Chip. 6 Layers Low Noises Shielded PCB. Aluminum Heat Spreader. Lifetime Warranty . CAS 2.5 6-3-3 @ DDR400MHz PC3200 2.55v-2.85V אוווווווווווווווווווווווווווווווווווווווו KINGSTON 512MB 400Mhz שאין לי כול כך פרטים אליו המחיר של שתהם הוא זההה 490 שקל לסטיק מה יותר טוב משנהים והאם יש משהו יותר טוב בפחות או יותר באותו מחיר אני יודה לך על התשובה

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  22. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 מה אתם אומרים אני אישית לא מכיר את החברה

• 5 תגובות
    • 526 צפיות
  23. שלום, יש לי מעבד AMD Athlon 64bit X2 4200+ DUAL CORE רציתי לדעת האם כדאי לי לשרד למעבד אינטל DUO כלשהו? האם המעבד הכי חלש בסדרת ה-DUO יותר טוב מהמעבד שלי?

• 4 תגובות
    • 526 צפיות
  24. אני עדיין לא יודע איזה לוח לקנות צריך קצת עזרה תודה

• 2 תגובות
    • 526 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.