מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
חברה למי שיש את הלוח הזה gigabyte ga8i945pl-g שייכנס אלי דחוף לאיסי 190132418!
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
כל אנשי הפורום שלום! רציתי לשאול אם מישהו מכיר אתר טוב, שכולל בתוכו דיאגרמות של צ'יפסטים. (זה יהיה מצויין אם זה יכלול חברות וסוגים שונים) וזה יהיה עוד יותר מצויין אם הדיאגרמות יראו לי גם מהירויות. אגב אני חדש באתר אבל קיבלתי רושם ראשוני טוב!
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם. כאשר אני מעוניין לעבוד עם כרטיסי זיכרון 2400MHZ ,זה אומר שאני עושה OC ללוח אם(במידה והוא תומך) למהירות זו?! ובמידה וכן מה עדיף,לוח שמהירותו לפני OC היא 1600 או 2133 או שזה בכלל לא משנה במידה ואני כבר עושה OC? במידה ואעשה OC ללוח אם,זה דורש פתרון קירור נוסף?(בהנחה שהמארז איכותי ובעל פתרונות קירור משל עצמו וכך גם לוח האם) בהנחה שלעולם לא יחוברו יותר מ2 כרטיסי מסך על לוח האם,איזה גודל צריך לחפש?(MINI ATX\ATX\FULL ATX וכו) טכנולוגיית THUNDERBOLT- הטכנולוגיה כבר כאן? יש טעם להשקיע בתמיכה לטכנולוגיה בלוח אם היום, או שמלבדו שום דבר עדיין לא מוכן לזה, או למשל המחירים כרגע מאוד מאוד יקרים?
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
בעיקרון אני רוצה לקנות עוד מעט שני כרטיסי HD4850 ואני רוצה לוח אם בסביבות ה600 ש"ח ראיתי בSKYPC לוח ב550 ASUS P5K אבל ראיתי שרשום שם שחיבור אחד כפול 16 והשני כפול 4. אני לא יודע כל כך מה זה אומר אבל זה לא נראה לי טוב. הסתכלתי עוד קצת וראיתי ב670 שקל את הלוח ASUS P5Q PRO ושם רשום ששניהם כפול 16 אז כדאי את זה ? ואם אפשר הסבר קטן על מה זה אומר, ואם יש לוח אם טוב יותר מאלה אז תציעו תודה.
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
לאחר שמצאתי את כל הדרייברים וכל זה אני ניכנס לתוכנה ואני רואה את זה (כמובן בדוס, פשוט פה שמתי תמונת מסך דרך הווינדוס): עכשיו file name to program זה שם הקובץ סבבה אח"כ בא לי איזה משהו באיזה קובץ לשמור את זה... מאיפה אני אמר לדעת? מה אני אמור לרשום שמה? זה שם הקובץ של העידכון: 91i-11m2.bin
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
הלוח אם שלי נשרף ואני לא יודע מה המהירות שלו. נמעבד שלי נשאר חי ואני רוצה להתאים לו לוח אם. איזה לוח אני צריך בשביל מעבד Intel Pentium3 733 MHZ תודה לעוזרים! [הכותרת נערכה בהתאם לחוקי הפורום, נא לקחת לתשומת ליבך]
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שקט הוא פרמטר חשוב עבורי בגלל שהמחשב מיועד להיות ממקום בחדר שינה. האם להערתכם אותם מעבדי penryn 45 יכולים להסתפק בקירור פסיבי באמצעות heatsink גדול ללא מאורר כלל? מתי הם יהיו זמינים לרכישה בארץ בשוק הביתי ומה צפוי להיות מחירם המשוער ?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הטכנולוגיה ההיברידית החדשה של יצרנית השבבים עוברת אל העולם בו תוכל ליצור מהפך בשימושיות וביעילות - עם חלוקה ברורה יותר בין שלוש קטגוריות של מוצרים להספקים שוניםלכתבה
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם. יש לי זיכרון בנפח 2 ג"ב DDR 400 מתוצרת קינגסטון בתצורה של 4*512 שני הזוגות הם מדגמים שונים, זוג אחד מבוסס על INFINEON ואני לא יודע על מה מבוסס הזוג השני. החלפתי את הזכרונות לשני מודולים של 1 ג"ב מתוצרת INFINEON . איך הזכרונות של INFINEON והאם ההחלפה משתלמת? בנוסף איך ה INFINEON ב OC - אני רוצה לעשות OC קליל - להעלות את הבאס עד מקסימום 220.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני שבוע קניתי מחשב, הוא עובד בצורה טובה למרות זאת החלטתי לבדוק אותו בשתי תוכנות sandra2005,3dmark05 רוב הנתונים בסדר, אך דבר אחד הסב את תשומת ליבי. רשום בשתיהן שהסוקט הוא 754. יש לי לוח של גיגבייט k8nf9 שתומך רק ב939, בנוסף הזמנתי סוקט 939. כיצד זה יתכן תודה לכולם.
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מה הבדל בין ציפסטים 965 לבין 975 ? אני מתלבט בין הלוח הזה של אסוס : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=1083& לבין הלוח הזה של גיגהבייט : http://www.gibornet.co.il/?page=shop/flypage&product_id=694&category_id=61e02763c9912b92964d2c7098b9455e& הפרש המחירים ביניהם הוא כ 200 ש"ח אשמח אם מישהו יוכל להאיר את עיני !! תודה
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מה עדיף: לקנות זיכרון אחד של 2 ג'יגה כדי לדאוג לעתיד שיהיה לי עוד סלוט פנוי או 2 של ג'יגה שיפעלו בדואל? לקנות זיכרון 800mhz ב-CL5 ב-1250 ש"ח או אותו אחד ב-CL4 ב-1390? (אותה חברה) תודה.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
ראיתי שיש ללוח 1 x CD In connector 1 x IDE connector האם זה אומר שאפשר לחבר 2 HD וצורב (IDE) ?
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות זיכרון של 4 GB אני רוצה שתעזרו לי עם הצעה של איזה סוג ומחיר. יש לי לו-אם של gigabyte p55a-ud3 1333MHZ עם צריך עוד מידע תשאלו אני יתן בשמחה. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש ברשותי מעבד Intel Pentium 2.4Ghz זיכרון - 512 DDR 80 ג'יגה לוח אם GIGABYTE 845PE ואני קונה את הכרטיס מסך RX800XT עכשיו כמו שאמרו לי כאן בפורום הלוח אם הזה ישן מאוד אז אני רוצה שתגידו לי בבקשה אם אני צריך להחליף את הלוח כדי לנצל את הכרטיס מסך כמה שיותר ? האם הנתונים שהבאתי פה יספיקו לכרטיס ? ואם כן להחליף את הלוח לאיזה להחליף ?
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-
-
חג שמח חברים! אני חייב כמה שיותר וכמה שיותר מהר השוואות של שני המעבדים האלה במשחקים שונים. תודה רבה . עריכה: בנוסף, אשמח למאמר המפרט את ההבדלים בין DUAL CORE לבין CORE 2 DUO
-
- 0 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אנשים בעקבות זה שאני קונה מחשב חדש אני צריך לדעת איזה זכרונות לשים אני רוצה 2GB של 800MHZ אבל השאלה היא איזה? http://www.skypc.co.il/products.asp?Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&fldID=76&fldVal=2048MB&ShowSenon=1 מה ההבדל בין הזכרונות? מה יותר טוב ולמה? תודה לעוזרים :]]
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
אני רוצה לקחת לדוגמה זיכרונות PQI מ2 דגמים הראשון הוא PC3200 בתיזמונים של 2-3-2-6 והשני בתיזמונים של 2-2-2-5 ההבדל במחיר היום עומד על כ250 ש"ח והשאלה היא האם ללא אוברקלוקינג (!) ההבדל בביצועים שווה את ה250 ש"ח הנוספים ואם כן או לא כמה הבדל ממש יש ואם זה שווה בכלליות. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום אני עובד עם פנטיום 4 ו-1 ג'יגה זכרון. המחשב כבר בן 4 שנים. השאלה שלי היא האם שדרוג (ללא OC) ל- E2200 או ל- 4400+ (כולל 2 ג'יגה RAM) ייתן שיפור מהותי בביצועים? המחשב משמש לסרטים, אינטרנט ועבודה משרדית שכוללת גם משימות תכנות (עבודה עם כלי פיתוח תוכנה). כרגע בכל מקרה אשאר עם XP. עוד שאלה, האם הדיסק הקשיח, צורב DVD ו- DVD ROM יכולים לעבור לחומרה החדשה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הציעו לי זיכרון של origo 256 מגה, 400 הרץ. סטיק אחד. החברה הזו שווה משהו? האם איכות הזיכרון משפיעה על הביצועים או רק על OC?
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
האם הלוח יכול לתמוך במהירות לזיכרון יותר מאשר המהירות של הלוח ?
-
- 6 תגובות
- 541 צפיות
-
-
מה זה כל כך משפיע לעומת 400FSB? אם אני רוצה לעשות OC אני צריך 400 או 333 כאילו זה ממש משנה? בתודה אלעד
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר כמה ימים שעולה לי המחשב בתדר 2.4 המקורי לפני זה היה על 3.00 (OC שעשיתי) וכל שאני נכנס לביוס לבדוק זה באמת על 334*9 ותדר 3GHZ אבל כשעולה המחשב זה חוזר לתדר המקור. האם בעיה במכפלה? כבר בדקתי CIE ו-EIST מבוטל ואין שום מנגנון לחיסכון בחשמל.....
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=112730&highlight=Kentsfield הבאנצים עם הP5B לא ממש מזהירים.. אבל הDS4 דווקה מקבל ציונים סבירים מאוד...
-
- 2 תגובות
- 541 צפיות
-
-
AMD מתכוונת להציג עד אמצע 2007 מרובע ליבות "אמיתי" - כלומר 4 ליבות שנבנו ביחד על אותה פיסה. לפני זה עד סוף 2006 תציג AMD מרובע ליבות כמו שאינטל מתכננת - כלומר שני כפולי ליבה שחוברו להם יחדיו, וזאת כדי למנוע מאינטל לכבוש שוק זה. מקור: http://news.techwhack.com/4109/true-quad-core-processorsד/
-
- 5 תגובות
- 541 צפיות
-