מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אוקי, אני יודע שזה שאלה די מעצבנת.. אבל יש פה אנשים עם קשרים (או איך שלא תקראו לזה).. החלטתי לחכות עם השדרוג (אפשר לקרוא לזה החלפה, המחשב מת) של המחשב שלי עד שיגיעו לוחות אם מבוססים NForse 3 250 (או אפילו הצ'יפסט החדש של VIA) לארץ. בנתים אני מסתדר עם מחשב (ישן, מאוד) אחר, אבל אין לי כוח לחכות עוד הרבה זמן.. אז מישהו יודע מה נסגר עם החברות מחשבים בארץ? בחול כבר יש כמה חברות שמוכרות לוחות אם כאלה (Gygabyte, ABIT) כבר כמה שבועות, ועדין פה אין כלום. למישהו פה יש הערכה על עוד כמה זמן צריך לחכות?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול בבקשבה להראות לי את כל ההבדלים עד הפרט הכי קטן בין שתי לוחות האם הנ"ל? או שאולי מישהו מכיר אתר עם טבלה שמשווה בינהם? באתר הבית המידע ממש לא מאורגן לכן קשה מאוד להשוות! תודה רבה מראש לכל מישיעזור!
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
האם ניתן להתקין כרטיס מסך (נאמר radeon 9200) בלוח אם משולב כרטיס מסך? (האם ניתן לנתק את הקיים ולהגדיר כרטיס חדש לא משולה?)
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב מבוסס A64 בקרוב ויש לי כמה שאלות... מתי Socket 939 אמור לצאת? מתי יצאו מעבדים שתואמים לו? האם יצאו גם מעבדים במהירויות יחסית נמוכות כגון A64 3000 שתואמים לו, ולא רק 3400+? ואם יש למישהו מידע מבוסס האם מחירי הלוחות/מעבדים מבוססים Socket 939 יעלו/ירדו?
-
- 0 תגובות
- 493 צפיות
-
-
EPoX - http://www.epox.nl/english/products/motherboard/4pda3i.htm Albatron - http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=52 קיבלתי המלצות מהמוכר בין היתר מאחר והם טובים ל-OC ומאחר ועליהם יש שלוש שנים אחריות בניגוד ל- ABIT (שנה). אני מניח שאת ה-ABIT מכירים אז לא טרחתי להביא לינק... התקציב הוא באזור ה-500, ואני לא רוצה לעבור אותו בהרבה אם בכלל... תודה
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מה ההבדל בין הדגמים ויש לי שני מודולים של 256 הבנתי שצריך לחבר אחד בשלישי או משהו אם אפשר בשני מילים הסבר תודה
-
- 7 תגובות
- 694 צפיות
-
-
יש לי את המעבד והזיכרונות הרשומים אני מחפש לוח אם טוב ואמין עם כמה שיותר USB עם SERIAL ATA LAN ON BOARD ועוד שאלה האם יש בעיה לחבר על אותו לוח דיסק serial ata ודיסק ide בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי, ראיתי שיש שני סוגי מעבדים ניידים עיקריים: או שהם מגיעים עם דגם שמותאם מיוחד למעבד נייד כמו סנטרינו או ששמים שם מעבדים של מחשבים שולחנים. למיטב הבנתי ותקנו אותי אם אני טועה המעבדים השולחניים בגדול יותר טובים מבחינת ביצועים למרות שהבנתי שיש לחלק מהדגמים הניידים יתרונות כמו לדוגמא עיבוד טוב יותר של תקשורת אלחוטית. מה למעשה ההבדלים בניהם, למה לא לקנות מעבד מסוג כזה במחשב נייד? האם דגם של 1.6 סנטרינו מקביל ל 1.6 שולחני מבחינת ביצועים בעיבוד משחקים, גרפיקה וכדומה? הבנתי שמעבד שולחני מחסל סוללה יותר מהר? מה הבדלי הזמנים של הסוללות בין הדגמים ? לכמה זמן אמור בגדול להספיק כל דגם? בקיצור מה לקנות אם אני צריך מחשב שגם חשוב לי עניין הסוללה שתספיק לי ללפחות שעתיים וחצי ללא חיבו…
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
היי יש לי לוח אם של Matsonic וצ'יפ Sis 645DX. הייתי רוצה לדעת אם אפשר לשחרר את הרשיו (ratio) הנעול בביוס או לעשות לו אוברקלוק באיזושהי צורה אחרת.
-
- 5 תגובות
- 673 צפיות
-
-
לפני כמה זמן התחילה אצלי תופעה שברגע שאני מפעיל תוכנה או משחק כבד, המחשב נתקע (אני מניח שזה המעבד) או מאתחל את עצמו. אם אני מוריד את הבאס ל100Mhz (במקום 133) התופעה לא מתרחשת יותר. ניסיתי לבדוק בתוכנה של הלוח אם והטמפ' הממוצעת היא 48-50. אחרי 52 המחשב פשוט נתקע (בבאס 100 היא בסביביות ה45). במקרים אחרים (לדוגמא כשאני מפעיל את התוכנה CPUBURN שאמורה לאמץ את הממעבד), המחשב פשוט עושה לעצמו reset. כשאני מריץ את התוכנה superPI, לאחר כמה שניות ריצה (פחות מחצי דקה) מופיעות שגיאות. האם זאת יכולה להיות בעיה של ספק? שמתי לב שה 12V שלו עומד על 12.54 והVcoreA על 1.74 (אין לי מושג על כמה הוא באמת צריך להיות). אני מניח שזאת לא בעיה של קירור מפני ש50~ זאת טמפ' נורמאלית למעבד. זאת גם לא בע…
-
- 6 תגובות
- 884 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת את מהירות הבאס של המעבד שלי הלוח אם והזכרונות? יש לי את התוכנה איידה, רשום שם?
-
- 8 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי, את המפרט שלי תוכלו למצוא בחתימה. בביוס שמתי 1.7v למעבד וב MBM5 אני רואה לפעמים שזה ב 1.66 ו 1.63. כמו כן ב 12+ ב11.8 האם זאת בעיה בספק כח? (HEC 300W)
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
ברשותי לוח האם ASUS A7NVM 400 כאשר אני רוצה לבדוק את הטמפרטורה של המעבד/לוח בעזרת HWINFO, אז לאחר לחיצה על SENSORS הוא מודיע לי שאין סנסורים. מוזר מאוד, לדעתי בלוח הזה יש סנסורים, מה גם שבהגדרות ב BIOS ניתן לראות את הטמפרטורה...
-
- 12 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי מעבד P4 2GHZ אני לא בטוח איזה (אולי A), הוא די ישן משהו כמו שנתיים. יהיה לי : לוח IS7-E זכרון DDR 500 A-DATA שאמור לפעול ב 2-3-3-5 כשהוא פועל ב- 400HZ 256MBX2 (אם זה משנה. בגלל הדואל צ'אנל...) אני רוצה לדעת באיזה מהירות (HZ) יפעלו הזכרונות החדשים שלי. והם התזמונים שלהם ירדו גם בגלל שהמהירות יורדת?
-
- 12 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אתמול אני ואור מהפורום (holy JC / misterbla) התקנו את החבילה מג'ב טק, זה לדיון אחר, חלק מהקניה כלל משחה תרמית AC5 , לכרטיס מסך ולקירור החדש שלו (VGA Silancer) חשבנו, למה לא לשים גם על המעבד? הוצאנו את ההיטסינק, ולמרבה הפתעתנו גילינו שאין מעבד! לאחר כמה שניות של בהלה שמנו לב שהוא דבוק להיטסינק ואי אפשר להפריד ביניהם! שאור הלך, גיליתי שהמחשב לא עובד, וגיליתי שרגלי המעבד מעוקמות ולא ניתן ליישר אותן. בביצוע הפשע של הדבקת ההיטסינק למעבד אשמים PCH , אבל אני לא יודע אם הם יקחו על זה אחריות , מצד שני יש את האחריות של אינטל. מה אתם אומרים לעשות?
-
- 12 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום, האם ספק כוח 300W מספיק למעבד Athlon64 3000+ ? (הספק הוא מחברת HEC) תודה.
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום אני משדרג את המחשב שלי והחלטתי ללכת על מערכת מבוססת על Amd 64 3000, אני מחפש לוח אם לא יקר - אין לי צורך בפיצ'רים כמו Raid, יכולות Oc וכו... איזה לוח כדאי לי לקחת (שיש ב ksp) ? ראיתי את הלוח הבא : K8T-FSR (s754),sata,GBL הוא עולה 580 - איזה חסרונות יש לו? כמו כן אני יכול להסתפק בסטיק אחד של 512 Mb או לקחת 2x256 ?(יש הבדל בביצועים?) לפי מה שהבנתי Amd הולכים בקרוב לשנות את ה Socket של המעבדים, האם זה רלוונטי גם לי ולא אוכל לשדרג את המעבד בעתיד?
-
- 7 תגובות
- 614 צפיות
-
-
איך הלוח אם הזה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_195&products_id=5177 האם הוא יותר טוב מ - Albatron K8X800 ProII
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
-
המעבד שלי 1.7 P4 רץ על לוח INTEL. המחשב עסוק מאד - אפליקציות סאונד. ברגיעה אני רואה ב intel active monitor: System Fan 1 Current Value 4,388 Processor Zone Current Value 52 Upper Threshold 76 System Zone 1 Current Value 47 Upper Threshold 55 השאלות הן : 1. האם ע"י קירור אני אקבל ביצועים טיבים יותר ? במה זה יתבטא ? 2. אין לי שום בעיות יציבות האם שווה להשקיע בקירור ? 3. בכמה מעלות קירור אוויר - סטייל זלמן - יקרר ? 4. האם לא שווה פשוט לקנות מעבד חדש ? שאלת OFF TPOIC 5. איך ניתן לדעת אם מעבד חדש ישפר את הביצועים ובכמה ? חוצמזה (מת על המלה הזאת) ... יש לי : Processor Model : Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz L2 On-board Cache : 256kB ECC Synchronous ATC (8-wa…
-
- 10 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אפשר לדעת איפה בביוס מבטלים את הRAID?
-
- 2 תגובות
- 431 צפיות
-
-
אחרי שהדכנתי את הביוס לגירסה 24 ABITEQ מופיע לי הודעת שגיעה, והתוכנה נסגרת. מישהו נתקל בבעיה הזאת?
-
- 3 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אז ככהה יש לי מחשב פנטיום 4 2.4 וזיכרון פנימי 256m 800 של kingston והשאלה שלי היא איך יעבוד הכרטיס ati 9800 pro 128 m עם הזיכרון שיש לי כי תאמת כרגע היו מצבים שהוא אמר שיש לי לא מספיק זיכרון פנימי.... תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שאלה בבקשה, ניסיתי באת היצרן ולא ולא מוסבר שם על התמיכה של הלוח את בSOUND. הלוח P4P800 DELUXE האם הוא משמיע SOUND ב AC3/DOLBY 5.1 ? או האם אני אמור לקנות כרטיס קול בנפרד לשם כך ? תודה על התגובות מראש. תומר.
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
בדגש על NF7 של ABIT רציתי לשאול אם יש הבדל אם אני מעדכן מגרסא 1.0 נגיד ל גירסא 2.0 תוך כדי שאני מדלג על 1.1...1.2...1.3 ...וכ'ו כלומר האם העדכון של הגרסא האחרונה יכלול את כל העדכונים של גירסאות הביניים ?
-
- 2 תגובות
- 465 צפיות
-