מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה אני קונה amd 3000 plus בעוד בשבעויים ואני רציתי לדעת מה דעתכם כל הלוח אם הזה ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard אם איזה chip set הוא מגיע ואיך הוא ל-oc ואיזה זכרונות הכי טובים בשביל-oc ב-amd בגשי ללכת על dual אן רק stik אחד של זכרון ??? נ.ב אינ רוצה 1 גיגה של זכרון תדה לכל האוזרים
-
- 6 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום אני קונה בקרוב מאוד לוח אם ומעבד חדש. הלוח שבחרתי הוא:Epox 8RDA+ והמעבד AMD Barton XP 2600+ יש ברשותי 2*256 זיכרון 2700 במהירות 333mhz שאותם אני שם כמובן ב-dual ddr של הלוח. אני רוצה להוסיף עוד זיכרון למחשב ואני חושב שאי אפשר להוסיף עוד סטיק 1 של 256 כי זהלא עובד ב-dual או משהו כזה...נכון?? לכן חשבתי לקנות 2 סטיקים של 128 במהירות 333Mhz כמו מה שיש לי עכשיו,האם אני אוכל לשים את זה??? האם יש אפשרות להוסיף 256 מגה זיכרון למחשב שלי??? לעומת זאת ראיתי בלוח של גיגהבייט 7n400 שיש 4 מקומות לסטיקים של זיכרון... אז אני אוכל לשים 2 של 256 ועוד 2 של 128 לא??? בלוח של גיגהבייט אם אני אקנה אותו אני מתכוון.
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי לוח של ABIT IS7-E2 , מה ההבדלים בניהם? תודה
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
התקנתי את הזכרונות הנ"ל : Corsair DDR Twinx 1024-3200 C2 2x512 mb 400MHZ בלוח זה: ASUS P4P800 DeLuxe HT 2.8 MHz לפי איזה תוכנה ומה התוצאה צריכה להיות כדי שאני אדע שה-DUAL CHANNEL עובד? כשאני אני מריץ cpu-z-121 הוא מראה שהזכרונות DUAL אבל ב-PERFORMANCE הוא מראה DISABLED משום מה הסנדרה לא מזהה את ה-CPU והזכרונות שלי האם אני צריך להגדיר בביוס משהו שונה מברירת מחדל?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
חבר שלי מתישהו קונה מחשב חדש והוא רוצה לדעת האם הוא יכול לשים זיכרון SDRAM שיש לו ביחד עם ה DDR שיהיו לו. האם זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה בשביל לצלם לכם את המחשב שלי.... אני צריך אומגה לכרטיס 9800 se aiw למה הטמפרטורות אצלי כולכך גבוהות בלי שאני אעשה אובר קלוק? [המעבד 45 מעלות] ולמה הכרטיס מסך שלי רותחחחחחחחחח אי אפשר אפילו לגעת בו נשבע לכם! ולמה ה אדידס לא עובדת אצלי? זה נתקע ב laoding pci ports או משהו כזה... ואז אני צריך להתחיל מחדש את המחשב... אה וגם מאוד חשוב : תוכנה שתבדוק את ביצועי המחשב ואת ביצועי הכרטיס מסך! ותראה את התוצאות בסוף! אה ואני יכול להחליף בין המאוורר של המארז לבין המאוורר של המעבד?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
הלוח אם הזה טוב asus p4b533 ? או ש giga byte ultra 2 8pe667 יותר טוב?
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
היי כולם, אני רוצה לשדרג את ה P3 שלי לAMD מודרני יותר. הרעיון הוא DDR400, XP 2800 ולוח. מה אתם ממליצים בתקציב הזה? ??? 512 זכרון בסלוט אחד (נוסף יצטרף עוד חודש חודשיים), עם CL של 2-2.5, שהלוח יהיה מהיר, אמין, יציב ויכלול סאונד. ותהיה לו אחריות ארוכה... איזה מעבד מומלץ בדיוק ? הבנתי שיש כמה דגמים. את ה2800 אפשר לOC בעתיד? וקירור בשבילו? יש מקומות שמוכרים בלי גוף קירור ומאוורר, סטנדרטי היום מספיק בAMD? טוב זהו. תודה לעונים...
-
- 1 תגובה
- 515 צפיות
-
-
אני רוכש היום לוח אם למעבד AMD64. התקציב ללוח הוא 550-600 שקל. אני מתלבט מה לקנות. אשמח להמלצות.
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות בקרוב מחשב עם AMD64 והשאלה האם זכרונות DDR500 או 433 יעבדו על לוחות האם מבוססי ערכת שבבים של VIA ? והאם הNFORCE3 עדיף מהבחינה הזו?
-
- 2 תגובות
- 515 צפיות
-
-
-
צריך זיכרון טוב מאוד , 1GB . עם תיזמונים מעולים , וכנראה אני לא יעשה OC .
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
קראתי שם שזכרון עשה צרות ... , והוא שם אלכהול על הזכורנות והשאיר את זה כל הלילה בחוץ והבעיה וכאילו הבעיה לא הייתה ... וגם לא חזרה! שלחתי לא איימל אך בדיוק הוא עשה את זה ? ומזה תאומרת אלכהול אך הוא משפיע על רכיב ככה ? ומה הוא הכניס את הזכרון עצמו לתוך בקבוק ? אלכהול נקי או רק ניקה ... זה ממש עניין אותי על הקטע . בבקשה אנשים מישהו אולי ניסה כזה ? דבר או שזה בטוח בכלל או שזה סתם בלוף תודה !
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום זה המארז שלי רציתי לברר אם הוא יתאים לכל לוח אם שאני אקנה? או שיש צורך במארז חדש..? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
יופי לי, מאז שהורדתי כמה תוכנות לשיפור ה-256MB (עד שאקנה צ'יפ חדש) שיניתי הגדרות מסויימות ועכשיו המחשב שלי הכי איטי שראיתי אי פעם! נראה לי קראו לתוכנה cacheman ו-ramspeeder. קיצר, איך אני מחזיר את המחשב לדיפולט? (ובלי להזכיר את ה-F WORD) תודה.
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אהלן, טוב משיעמום יתר עדכנתי את הביוס שלי (דרך תוכנה בווינדוס שבאה עם הלוח אם - ממש נחמד היה !) ואז נפתחה לי הפונק' החדשה של AMD (למעבדי 64 בלבד - לא FX), טכנולוגיית Cool'n'Quiet. התוצאות לבינתיים זה : בווינדוס שאני גולש + ווינאמפ + אייסיקיו + קאזה וכל מיני תוכנות, המעבד רץ ב 32-34 מעלות, לפני הפעלת הפונקציה הנ"ל, המעבד היה רץ ב 37-39. *במשחקים עדיין לא בדקתי. תיכנסו ללינק יש פה קישור למנואל של זה (הסבר בדיוק מזה ואיך מפעילים את זה) http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_9485_9487^10272,00.html מקווה שזה עוזר למישו.. תום.
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
היי אני צריך זיכרונות ולא יודע איזה כדאי לי מבחינת ביצועים (ולא מחיר!) תודה רבה לכל המצביעים Install
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
שלום לכולם. לא מזמן קניתי מחשב חדש והמפרט הוא: XP 2500 BARTON ABIT NF7-S GEIL GOLDEN DRAGON 256 * 2 עכשיו אני יודע שהוא עובד על 333 וגם הלוח וגם הזיכרונות שלי תומכים ב 400 DDR השאלה היא איך אני משנה את ההגדרות בביוס שזה יעבוד על 400 DDR ? תודה.
-
- 13 תגובות
- 514 צפיות
-
-
הציעו לי זיכרון של origo 256 מגה, 400 הרץ. סטיק אחד. החברה הזו שווה משהו? האם איכות הזיכרון משפיעה על הביצועים או רק על OC?
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
1. מה ההבדלים בין שני המעבדים הללו ? ?Athlon 64 3000+ (S-754 , ל ?Athlon 64 3200+ (S-754)? חוץ מהמחיר וחוץ המזיכרון L2 שמגיע למגה ב- 3200 ? 2. האם יש תוכנות שיודעות לשתמש בתכונות של המעבדים הללו ? 3. האם כדאי לקנות מערכת מחשב שמבוסס על מעבדים הללו היום (בעיקר למשחקים , אינטרנט וכו) או שעדיף להשקיע במערכת מבוססת אינטל HT לישומים הללו ?
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג asush p4s533-e ואני צריך בשבילו זכרון 256 במהירות של 333 בחוברת רשום שהוא עובד עם הזכרונות :nanya ; samsung; micron; kingmax השאלה שלי היא האם הוא יעבוד עם זכרון מסוג: a-data או ld או xtron. שהם יותר זולים ויותר זמינים מהזכרונות הממולצים. האם כדאי לקחת את הסיכון?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
השאלה היא כזאת : amd 64 תומכים בזיכרון פנימי נגיד של 2X256 הוא רק כרטיס אחד של 512 או בכלל שזה קשור רק ללוח אמ? תודה
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-
-
-
מחפש לוח אם אינטל טוב הכולל כרטיס מסך OB טוב ( כמו NFORCE2 ) 865PE כולל הכל: DUALDDR, RAID, SATA, X8, 5.1, G-LAN, FIREWIRE, PAT
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את המעבד AMD Athalon 64 3000+ אני רוצה לקנות לו את הלוח אם של Gigabyte GA-K8NNXP האם הוא טוב?? אם לא איזה לוח אם כדאי לי לקנות?? [glow=red,2,300]תודה![/glow] ;D עריכה: האם הכרטיסם קול בלוח אם כולל SPDIF IN/OUT?
-
- 3 תגובות
- 514 צפיות
-