מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, איזה מבין ארבעת הצ'יפסטים הבאים הוא המומלץ ביותר למעבד Barton 2500: Nforce2 400 Ultra K8T800 KT600 מומלץ מבחינתי = קודם כל יציבות ורק לאחר מכן ביצועים. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
?? [בשביל מה כל כך הרבה סמני שאלה ? אף אחד פה לא קורא את חוקי הפורום אני מבין.]
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אותו מהירות אותו חברה DDR4 ודגם מקביל אפשרי ?כדאי ?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הnForce 680i שיש בלוח אם של EVGA ושל ASUS STRIKER EXTREME אמרו שהוא יתמוך בFPB 1333MHZ לאחר עידכון ביוס ובסיקור שעשו על ערכות השבבים החדשות אמר ששום לוח אם לא יתמוך במעבדים החדשים של INTEL אפילו אחרי עידכון ביוס זה אומר שהלוחות אם הללו לא יתמכו בהם?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
אני ממש לא בטוח בנושא של P4 ולאחר חיפוש קל בארכיון של הפורום עדיין לא מצאתי תשובה... P4 3.2 תומך ב DDR2 ? יש בכלל לוח שתומך גם בDDR2 וגם בDDR1 ?
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי אני צריך זיכרונות ולא יודע איזה כדאי לי מבחינת ביצועים (ולא מחיר!) תודה רבה לכל המצביעים Install
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מה גורם ללוח אם לעבוד מהר וגם המלצה ללוח עד 450 ש'ח תומך 64 bit ומעבד 775 אינטל
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום חבר שלי רוצה לקנות פנטיום 4 והוא רוצה את הלוח אם הכי טוב שיש! לא משנה מחיר או חברה פשוט שיהיה הכי טוב שיש לא מתוכנן אוברקלוק ולא משנה הצ'יפסט של הלוח אל תמליצו על הלוחות החדשים שיוצאים לאינטל עם ה800 MHZ כי הוא ביום ראשון הולך לקנות את המחשב תודה
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מה הקשר בין השניים? אני הבנתי שקצב ההעברה במגה בייטים גדול בפי 8~ לעומת תדר הMHZ שלו. אבל איך הגיעו לזה? יש משהו נוסף להבין? תודה.
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
השאלה בכותרת... לפני שנה קניתי מחשב [מפרט בחתימה] אבל המעבד הוא בסוקט 754,והלוח אם [מן הסתם] הוא עם כניסת AGP כרגע זה ממש לא משנה לי,כי יש לי GF6800 ומחשב מספיק חזק כדי להחזיק משחקים לזמן הקרוב,ובעתיד היותר רחוק אני אעשה סופטמוד לכ. מסך ואוברקלוקינג למחשב... אבל בכל זאת-בשביל אופציות שידרוג לעתיד,קצת מגבילה אותי הכניסת AGP שלי,כי פחות ופחות כרטיסי מסך תומכים בזה... ובעתיד-אני בספק אם בכלל יושקו כרטיסים בתקן AGP... גם קניית לוח אם תומך בPCI-E נהייתה בעייתית בשבילי,כי יש לי AMD ATHLON בסוקט 754... האם יש לוחות אם כאלו?
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
חבר שלי מתישהו קונה מחשב חדש והוא רוצה לדעת האם הוא יכול לשים זיכרון SDRAM שיש לו ביחד עם ה DDR שיהיו לו. האם זה אפשרי?
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
מצאתי לעצמי לוח אם שנראה סביר לחלוטין של ABIT NI8-SLi , עם זאת לא הצלחתי להבין באיזה מעבדים הוא תומך, כלומר. מצד אחד, במפרט הטכני שלו: http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=280 רשום : "- Supports 1066/800MHz FSB" כלומר הוא לא תומך ב 533Mhz FSB , וכיוצא מזה, הוא לא תומך ב Pentium D 805 . מצד שני, בעמוד המעבדים של ABIT: http://www.abit-usa.com/products/mb/intel-pd-8xx.php רשום שלוח האם הנ"ל דווקא כן תומך ב Pentium D 805 , אבל לא תומך ב Pentium D 820 . מה לא הבנתי נכון? בתודה, אייל
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אשמח לקבל את חוות דעתכם על לוח האם הנ"ל
-
- 5 תגובות
- 542 צפיות
-
-
איך אני מוציא את גוף הקרור מבלי ליגרום לנזק? דגם המעבד הוא:AMD ATHLON 4800+X2 לוח-אם:GIGABYTE GA-M61SME-S2
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם המחשב שלי מבוסס פנטיום 4 2.4GH על לוח ABIT IS7E יש לי 2 מקלות זיכרון שם קרוסייר 256MB ,האחד 3000 ווהשני 3200 {כי מי שהביא לי מחו"ל לא שם לב להבדל} עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 מקלות של 256 MB אבל לא מעוניין להוציא 450 ש"ח למקל על קרוסייר. אני לא עושה OC רצחני לזיכרון ולא ממש יודע איך להתעסק עם התיזמונים . אני מבקש המלצה לזיכרונות שאפשר להוסיף לקרוסייר DDR400 שלא יקרעו לי את הכיס אך יעבדו כמו שצריך. תודה
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות מ NEWEGG עד סכום של 80-90$ אני רוצה 2 גיגה ואני לא מתכנן OC. כרגע יש לי 1 גיגה PC-4200 ב DUAL בתיזמונים של 4-4-4-12 השאלה היא האם לקנות זכרונות באותם מהירות או ללכת כבר על 667 ובאיזה תזמונים לקחת. תודה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו מחשב , למעשה כבר מחר אני הולך לקחת אותו. רציתי לדעת עוד קצת על ה striker , קראתי את הביקורות שלו באתר. אני מעוניין לדעת על בעיות בביוס ובעדכונים שמעתי שיש כאלו. אשמח לקבל עזרה וחוות דעת כללית עליו. הוא בא עם המפרט שאצלי בצד :>
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
יש לי מחשב של דל קיבלתי אותו מארה"ב והביוס ננעל איך אני פותח אם יש למישהו סיסמא שיעביר לי אותה לאי מייל ואני יודא לו מאוד
-
- 1 תגובה
- 542 צפיות
-
-
ברצוני להוסיף כרטיס זכרון למחשב, הלוח אם intel 946gz עם תמיכה לזכרון ddr2 667 mhr היום קשה למצוא את הכרטיס הזה, השאלה שלי אם אני יוסיף כרטיס זכרון ddr2 800 mhr אם הלוח יזהה אותו? ואם אני יוסיף את הכרטיס ddr 2 800 2gb עם מה שיש לי ddr2 667 1gb אם הוא יזהה את שניהם ביחד?
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
הדגמים יקראו X38 Diamond, X38 Platinum נא לא להתייחס ל-Diamond בתמונה הבאה, זה מתערוכת compotex, זה יהיה ה-Platinum של החברה. התמונה הראשונה למעלה זה ה-Diamond הרישמי. MSI תשחרר איתם גם באנדל מכובד..
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 542 צפיות
-
-
איך אני מפעיל Physical Address Extension במחשב שלי המערכת הפעלה תומכת וגם המעבד יש לי 512 מגה דואל דידיאר איך אני מפעיל ת Physical Address Extension ? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
למחשב AMD 64 3000 , עם סטיק אחד של 512 . דגש על מחיר נמוך , עדיף עם קירור אבל בכלל לא חובה . תודה
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי אני קונה מחשב ורציתי לדעת איך לדעתכם ה-P4 3G LGA77והאם זכרונות DDR2 באמת מהירים יותר באופן ששוה את ההפרש במחיר? ומה עדיף לטווח הרחוק 3-4 שנים מעבד AMD 64 3200 או מעבד PENTIUM 4 3G LGA775 והאם יש לוחות של AMD שתומכים ב DDR2 ?
-
- 2 תגובות
- 542 צפיות
-
-
חברת הענק מצליחה להתעלות בגדול מעל לכל ציפיות הביצועים המוקדמות ומוכיחה כי שבב ה-M1 המקורי היה רק חימום קל לפני הדבר האמיתילכתבה
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
- 1 follower
-