מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
איזה זיכרון יכול להיות טוב מאוד כמו WINBOND ואף יותר באותו מחיר פחות או יותר אבל לא לOC?
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
בגוגל יש מלא תוצאות, הגעתי כבר לדף 4 בחיפוש, אני קורא וקורא וראיתי שאני הולך לאיבוד. מישהו מכיר מאמר ענייני שיכול לעזור לי ללמוד עליהם? תאימות, ביצועים, ביקורות וכדו'... לא משנה לי אנגלית/עברית...
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
למיקרופון? לא כתוב במפרט... לפי התמונה אי אפשר כל כך לדעת... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_84_294_839&products_id=3833
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
זה בשביל חבר שלי, הוא רוצה לקנות מחשב חדש והוא צריך את המעבד החזק ביותר והטוב ביותר למפרט של מחשב גיימרים, בהנחה שהוא גם לא מתכוון להתעסק עם OC. על מה אתם ממליצים? (התקציב = 1,500 שקל גג) על ה-Intel Pentium 4 3.00Ghz C 800Mhz 512K או על ה-AMD Athlon 64 3000 ? ותנמקו מדוע דווקא במעמד שאתם בחרת ולא באחר... ושאלה אחרונה - לפי ההערכה שלכם, לכמה זמן יספיק המעבד הנבחר להריץ משחקים כמו שצריך?
-
- 7 תגובות
- 620 צפיות
-
-
What made you think they should? Just cause the speed in considerably lower it doesn't automatically insure much lower timings, 2-2-2-5 is intense.
-
- 5 תגובות
- 657 צפיות
-
-
בוקר טוב יש לי לוח IS7-E, וגם זוג זכרונות DDR400 256MB בדואל. הזכרונות רצים במהירות דיפולט על תיזמונים של 2.5-4-4-8. בביוס יש לי אפשרות במקום של הזכרונות לשנות הגדרות מרגיל לטורבו, F1 ועוד משהו. מה זה עושה? כיצד אני בודק יציבות במקרה שאני משנה? ושאלה קצרה שאני אשמח אם מישהו יסביר, איזה תיזמונים כדי לי לנסות? (2-3-3-7? 2-3-3-8? 2-4-4-8? מה?)
-
יש לי לוח 8KNXP של ג'יגהביט, ועליו מעבד פנטיום 4 פרסקוט 2.8. הטמפרטורה של המעבד בזמן מנוחה היא בסביבות ה 60 מעלות. האם זה תקין ?
-
- 3 תגובות
- 574 צפיות
-
-
כי שמעתי מהרבה מוכרים שאין לו טווח ארוך של חיים והוא לא מתאים למשחקים וכל זה זה יותר משרדי... בבקשה תסבירו לי למה עדיף amd על intel תודה מראש!!!
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי לוח חדש של ASUS p4p800se ai שהעכבר מחובר מהתחלה ואני מדליק אותו אין בעיה עבל ש ה XP עובד והני מנתק אותו ומחזיר אותו הוא לא עובד וגם כל ה 6 יציאות לא עובדות מה אני עושה
-
- 8 תגובות
- 543 צפיות
-
-
הי חברה, רציתי לעשות סקר קטן, לראות כמה מכם מסוגלים להריץ Asus A7N8X Deluxe עם זכרונות של Winbond ביציבות. יש לי 2 זכרונות של ווינבונד, והם לא מסוגלים לרוץ ב-2 ערוצים אלא במהירות של 100 מגה-הרץ. זיכרון ווינבונד בודד בסלוט הראשון, עובד נהדר ב200 בתזמונים של 5-2-2-2. אם מעבירים את אותו הזיכרון לסלוט 2, צריך להרגיע מעט את התזמונים כדי שהוא יעבוד, ואילו בסלוט מס' 3 הזיכרון לא עובד במהירות מעל 133 מה"ז. כתבו כאן אם יש לכם מערכת המבוססת על חומרה דומה ורצה היטב?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איזה זיכרונות יותר טובים - של Geil או של Winbond??
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה ליקנות זכרון אבל אני לא יודע מה אדיף: WINBOND DDR400 256MB ב 367 ש"ח SPECKTEK DDR400 256MB ב 279 ש"ח 256MB PC3200 400MHz DDR Value GEIL ב 344 ש"ח ?????????????????????????????????????????????
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש בנרות זכרונות של Winbond. לא הצלחתי למצוא אותם בשום חנות כאן בארץ. אולי מישהו יואיל לתת לי טיפ קטן? תודה.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שמתי לב שכולם ממליצים פה (ובמיוחד נייק ונוקס) על זכרונות טוינמוס עם צ'יפים של וינבונד (BH - 5 , BH - 6 , CH - 5 , CH - 6) בשביל OC בינוני . כלומר הזכרונות הללו זולים יחסית וגם טובים ל-OC די חזק . אבל מה ? אי אפשר למצוא אותם בארץ . האופציה אחרי זה היא טוינמוס עם צ'יפ TMD -50D של טוינמוס . אולם ראיתי ב-PCH שהם מוכרים זכרונות של וינבונד עם צ'יפ של וינבונד שהוא BH -5 ! וגם במחיר מאוד זול - 500 ש"ח ! DDR-RAM 512MB 3200 Winbond Memory BH-5 Memory Chips !!! NIS 503.62 אז למה לעזאזל כל הזמן ממליצים פה על זכרונות של טוינמוס עם צ'יפים של וינבונד ולא על זכרונות של וינבונד עם הצ'יפ BH-5 של וינבונד ?
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
במזל טוב קבלתי את המחשב החדש שלי - אבל כשלקחתי אותו התברר לי שלא היה WINBOND 256X2 3200 והחנות "שדרגה" לי את הזכרות לסמסונג - - וולאה - אני ממש לא יודע מה לעשות - הבחור אמר לי שאם אני לא מרוצה אני יכול לבוא ולהחליף ברגע שיהיו להם WINBOND - הבעיה - אני זוכר שראיתי כאן פעם שסמסונג משתמשים בזכרון (צ'יפים) של WINBOND ורציתי לדעת איך אני יכול לדעת ? על הזכרונות כתוב sumsung 307 K4H560838D-TCC4 BDA 259AX KOREA ועל השני אותו דבר למעט השורה האחרונה (אני מניח מספר סידורי) שהוא BDA 3535BB KOREA אשמח על עזרה - (אני מעוניין לעשות OC - ככה שאני זקוק לזכרונות טובים - הלוח אגב 8RGA - של אפוקס) תודה מקרב לב
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שאלתי , פנדה למה הם הפסיקו למכור את זכרונות , WINBOND (אני אישית קניתי מהם זכרון 512 400MHZ UVO והם סבבה ) והם אמרו שהיו היו איתם הרבה בעיות והרבה החזרות ולכן הם לא יחזרו למלאי שלהם בקרוב האם זה נכון , מישהו יודע על מקרים כאלה ? חוץ מזה האם כדאי לקחת MICRON במקום WINBOND (אין צורך ב OC )
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
שלום !! רציתי לדעת האם הלוח שלASUS SERVERS דגם PP-DLW תומך ביותר מכרטיס PCI אחד , והאם ניתן לשים כרטיס PCI 32bit רגיל בתוך סלוט של PCI 64bit. בתודה מראש!!! NITZAN_GA
-
- 0 תגובות
- 388 צפיות
-
-
נדפק לי המעבד :'( , P4 2.4B ואני צריך אחד חדש. יש לי לוח אם Asus P4G8X deluxe וזיכרון 2X256 DDR266 ג'נרי. אני ממש לחוץ עכשיו בכסף, יש לי בדיוק מספיק לגמור את הרשיון נהיגה ולקנות מעבד, אני לא רוצה הלוואה מההורים בשביל זיכרון ואם יש צורך גם לוח אם אם אני לא חייב. עוד כמה חודשים אני קונה זיכרון חדש בכל מקרה, ואולי גם לוח אם. יש לי אפשרות להריץ מעבד עם באס 800 על הלוח שלי? ב BIOS יש אפשרות לשנות את ה system bus בין 100 ל 300 אבל אני לא יודע אם זה רק תאורטי והלוח יישרף. בקשר לזיכרון, אני יכול להריץ אותו עם מחלק 4:6 בשביל שיעבוד במהירות הרגילה שלו ולא 400 מה"צ? למישהו יש את הלוח ויכול לבדוק לי אם יש שם בכלל מחלק כזה, המחשב שלי קצת לא עובד כרגע : התוכנית זה לקנות עכשיו מעבד, …
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
היי, קניתי לפני כחודש מחשב SFF של שאטל (SB75G2) אבל רק עכשיו שמתי לב שה USB2 ו FIREWIRE מקדימה לא עובדים ! :-( עוד שמתי לב שבכלל לא הגיעו כבלים נוספים בשביל לחבר בינם ובין הלוח-אם. איפה אני משיג כבלים כאלה ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 520 צפיות
-
-
יש לי 2 חיבורים מקדימה במארז לUSB ואני לא בדיוק יודע איך לחבר אותם. יש לי חוט שבא מהחיבורית בקדמת המארז ויש עליו כמה חיבורים קטנים יותר: חיבור של שלוש פינים שכתוב עליו: (2) +5V (2) -D (2) +D עוד חיבור של שלוש פינים: (1) +5V (1) -D (1) +D עוד חיבור של 2 פינים: (1) Ground (1) Ground ועוד חיבור של פין אחד: (2) Ground התסכלתי בחוברת שבא עם הלוח אם (Abit NF7-SL) ובכל זאת לא הבנתי מה מחברים לאן, תמונה:
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
צריך הסבר מפורט ככל האפשר על טכנולוגית hyper trading אני שוקל לעבור להשתמש בטכנולוגיה הנ"ל אם אפשר לקבל הסבר על יתרונות חסרונות איך זה בדיוק עובד וכו... בתודה מראש yanivgnet
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום, ברשותי לוח Abit NF7 עם זיכרון GEIL בנפח 512MB , הלוח עצמו תומך DDR, היום שמעתי כי אני צריך גם שהזכרונות יתמכו ב-DUAL DDR כדי שיעבדו באמת בקצב שעות כפול. זה נכון? נאמר לי כי רק הזכרונות שקונים כחבילה אחת, כ-2 סטיקים באריזה אחת, הם המיוחדים לעבוד ב-DUAL DDR וכי זכרונות רגילים לא יעבדו לי ב-DUAL DDR, ז"א שאם אקנה עוד סטיק של GEIL בנפח 512MB, הוא לא יעבוד כ-DUAL עם הסטיק הקיים. זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 528 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם הלוח תומך? תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 3.2 מה ההבדל בביצועים בין המגה ל 512 והאם זה שווה את המחיר?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
מחפש לוח טוב למעבד amd athlon 64 בשביל משחקים ובעתיד גם לאוברקלוק תודה לכל העוזרים
-
- 5 תגובות
- 517 צפיות
-