עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by REANIMATOR,

שלום לכולם אני חדש בפורום, אני קונה בקרוב מחשב... וההתלבטות היחידה שלי היא בלוח אם... לקחתי מעבד AMD 64 3000+ ואני רוצה לוח אם טוב שיתאים לו ויתמוך בו חשבתי בהתחלה ללכת על אלבטרון פרו (1) אבל כשביקשתי מהחנות שיזמינו לי אותו המוכר התקשר אלי בחזרה ואמר שהוא בדק בכל מיני חנויות כולל PCH וPANDA וכרגע אין להם את הלוח הזה והמשלוח הבא בעוד חודשיים... בדקתי לוחות של ABIT שגם שמעתי שהם טובים אבל הלוח היחיד שלהם ל 64 ביט יקר לי... אני מחפש לוחות טובים בתקציב של עד 700 שקל אני לא קונה מהאינטרנט תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 665 צפיות
  2. האם לקנות את ה AMD 64 3200 או לחכות לדגמים בעלי SOCKET 939 ?

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. יש לי מעבד אינטל 2.8 הארד דיסק של wd s-ata וזיכרון 512. בבקשה רק דגשים חשובים

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  4. Started by h@c,

אני כנראה קונה לוח asus p4p800, השאלה איזה זיכרון הכי מהיר מתאים ללוח הזה? ddr 500 מתאים?

• 9 תגובות
    • 631 צפיות
  5. יש לי צורך להשתמש במחשב שברשותי מהדגם הנ"ל איך אוכל לוודא שאפשר להתקין עליו כרטיס pci usb תודה מראש אלון :-\

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  6. Started by Morph0,

בהמשך לבעיה שהתחילה אצלי במחשב לפני זמן קצר (שאת הפירוט שלה אפשר לקרוא כאן: http://forums.gentoo.org/viewtopic.php?t=179224&highlight= באנגלית). בכל מקרה, הגעתי לכזה מצב שהמחשב לא נדלק בכלל, כלומר אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה והדבר היחיד שקורה זה שהמנורה של ההארדיסק נדלקת. לפני כמה ימים לקח בערך 15 דקות מאז שהדלקתי את המחשב ועד שהוא עשה BOOT, עכשיו זה בכלל לא נדלק (גם לא אחרי חצי יום..). לדעתי זאת בעיה במעבד אבל בגלל שהחנות שממנה קניתי נסגרה ותיהיה לי קצת בעיה לקבל אחריות אני רוצה להיות בטוח. האם יש דרך לבדוק במה הבעיה חוץ מללכת לטכאני שבמלא ימציא עוד 50 תקלות ויקח 200 שקל? בנוסף רציתי לדעת פרטים על היבואן של AMD בארץ (יש להם סניף בחיפה או הסביבה?) ואיך אפשר ליצור אית…

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  7. שלום רציתי לדעת אם Amd הכריזו על תאריך מסוים כיעד להורדת מחירים למעבדי ה s754, בעקבות הצגת ה s939? כי עד שראיתי את המחיר של s939 - חשבתי שאני יקנה אותו, כיום (:(:

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  8. עם גודל L2 Cache 256Kb והשני: Athlon XP 2500+(512k 333) כלומר פי 2 L2 Cache המהיר יקר יותר ב-50 שקל, אבל מה יותר טוב? ועוד שאלה לגבי זכרון בתדר 333 לעומת 400, האם זכרון של 400 מתאים את עצמו לבד ויודע לעבוד גם ב-333?

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  9. יש BARTON שהוא לא XP? מה זה ה-XP הזה בכלל אומר? סליחה שפתחתי שרשור חדש השאלה נבלעה לי שם בתחתית

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  10. Started by ed1,

מוכר אחד הזהיר אותי שכדאי לי לקנות רק בארטון כי הם פחות מתחממים, זה נכון? הסתכלתי ב-KSP וראיתי שחלק T-BRED וחלק בארטון... ולברטונים יש פי שניים מטמון. אני כבר מבולבל, אפשר לעשות לי סדר בבלגן?

• 9 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by yuraxp,

שלום, אינטל שלוטת בשוק המעבדים וזה כבר זמן רב, מדוע AMD לא מצליחה להשוות את נתוני המכירות כמו של אינטל, הרי המעבדים שלה יותר זולים, יש להם את מעבדי ה 64BIT, אז למה לא מתהפך הגלגל?

• 26 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. איזה שילוש מבוסס amd יש ב 1000 ש"ח (לא כולל זכרונות) שיתנו לי אוברקלוק יחסית גבוה משהו מעל 2000mhz אחרי אובר אם אתם יכולים לתת ביותר נמוך אז בבקשה תודה, אוריאל

• 6 תגובות
    • 703 צפיות
  13. Started by Mr.Pepo,

אני מתכוון למצוא עבודה לחופש ולהרוויח קצת כסף שאיתו אני אשדרג את המחשב המזדקן שלי. רציתי לדעת אם ההפרש בין ה-Athlon 64 3000 וה-Athlon 64 3200 שווה את המחיר, אני יודע של-3200 יש יותר זיכרון Cache או משהו דומה, אך כיצד זה בא לידי ביטוי בביצועים? אם אפשר באנצ'מארק לא יזיק. תודה :-*

• 11 תגובות
    • 953 צפיות
  14. Started by not_connected,

האם בזמן חיבור המעבד לפני הדלקה ראשונית בכלל (בזמן הרכבת המחשב) יש להשתמש במשחה תרמית ולמרוח על המעבד ורק אז לחבר את המאוורר? יש חלופות ביתיות למשחה? ???

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  15. עם גודל L2 Cache 256Kb והשני: Athlon XP 2500+(512k 333) כלומר פי 2 L2 Cache המהיר יקר יותר ב-50 שקל, אבל מה יותר טוב? ועוד שאלה לגבי זכרון בתדר 333 לעומת 400, האם זכרון של 400 מתאים את עצמו לבד ויודע לעבוד גם ב-333?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  16. המעבד שאני קונה 2500(333MHZ) איזה זיכרון הכי טוב עם תזמונים טובים זיכרון 400/333MHZ 512MB 900שקל

• 6 תגובות
    • 502 צפיות
  17. היי אני מחפש MOBILE XP 2500 או 2600. האם יש איזו חנות (חוץ מ excaliberpc) בארץ או בחו"ל שמוכנה לגלות מה הסטפינג שהיא מוכרת ? האם מישהו קנה כזה מעבד בארץ ? אם כן באיזו חנות ומה קיבלת ? תודה

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  18. משום מה נראה לי שכל זיכרון עולה עכשיו 230 שקל יותר מהקודם .....זה רק אני חושב ככה או שבאמת הייתה עליה של מחירים?

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  19. Started by SUBX2,

דגם הלוח GA-7DXE אני מחפש את הBIOS שיתן לי מתחים שניתן לשנות. אשמח אם יהיה באיוס שיאפשר לשנות מכפלות יש לי ברטון 2500 פתוח

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by Ghosthunter,

האם יש כאלה חוטים שמאפשרים להאריך את הPCI וה AGP אני פשוט רוצה לשים את הכרטיסים במאוזן ללוח אם במקום במאונך תודה נ.ב מקווה שז הפורום הנכון

• 11 תגובות
    • 732 צפיות
  21. Started by ניצן,

למעבד amd xp

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  22. Started by Morph0,

בהמשך לבעיה שהתחילה אצלי במחשב לפני זמן קצר (שאת הפירוט שלה אפשר לקרוא כאן: http://forums.gentoo.org/viewtopic.php?t=179224&highlight= באנגלית). בכל מקרה, הגעתי לכזה מצב שהמחשב לא נדלק בכלל, כלומר אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה והדבר היחיד שקורה זה שהמנורה של ההארדיסק נדלקת. לפני כמה ימים לקח בערך 15 דקות מאז שהדלקתי את המחשב ועד שהוא עשה BOOT, עכשיו זה בכלל לא נדלק (גם לא אחרי חצי יום..). לדעתי זאת בעיה במעבד אבל בגלל שהחנות שממנה קניתי נסגרה ותיהיה לי קצת בעיה לקבל אחריות אני רוצה להיות בטוח. האם יש דרך לבדוק במה הבעיה חוץ מללכת לטכאני שבמלא ימציא עוד 50 תקלות ויקח 200 שקל? בנוסף רציתי לדעת פרטים על היבואן של AMD בארץ (יש להם סניף בחיפה או הסביבה?) ואיך אפשר ליצור אית…

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  23. אני צריך לוח לפנטיום 4 ht עדיין לא החלטתי אם פרסקוט או לא... אגב אני יודע שיש הרבה מעבדים של 2.8... יש a,b,c ועוד וכבר התחרפנתי... מה הכי טוב למשחקים/אינטרנט? אוקי אז לשאלה החשובה: אני צריך לוח טוב, מבית טוב, לא צריך רייד ושטויות כאלה, אבל כמובן שיואסבי2 ופיירווייר, כמו כן אני רוצה את הכרטיס קול המובנה הכי טוב שיכול לבוא בתקציב... OC לא הכי מעניין אותי, וזהו בעצם.. מה עוד כבר יכול לבוא עם הלוח? אם יש לוחות עם פיצ'רים מעניינים תכתבו, תכתבו מהו הפיצ'ר ואני ישקול אם זה מתאפשר מבחינת התקציב (שלט, כבלים עגולים וכדומה..) יציאות מקדימה חובה, גם ליואסבי וגם לאודיו. אגב, הלוח יתאכסן כנראה בchencro xpider (gaming pro(

• 8 תגובות
    • 749 צפיות
  24. Started by DDB,

OCZ 3200 Performance Series הוא הזיכרון של SAMSUNG 3200? הוא שייש זיכרון אחר ......... אמרו לי שOCZ הרבה יותר טובים.... תמיד נותנים זיכרון אחר פעם OCZ SAMSUNG GIL...... אני לא יודע מה ליקנות :-[

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. האים מעבד 478 0.18 יעבוד על לוח תומך 0.13 478?

• 5 תגובות
    • 568 צפיות

דיונים חדשים בפורומים