עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by K0sTa,

כיצד אני מוריד את מהירות הזכרונות ? יש לי DDR 400 X 2 ואני רוצה שבמקום שהם יוכפלו 2X200 שיוכפלו ב 2X166 או אפילו פחות.. איפה אני עושה את זה??

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  2. Started by idodos,

יש לי לוח gigabye ga-k8nf-9 socket 939 amd משום מה באופציות של הלוח לא מופיע לי load fail-safe settings הביוס הוא award bios סתם בלי קשר אולי באמת לא מופיעים בלוחות שלי האפשרות הזאת אבל עם הלוח הגיע דיסק שיש בוא תוכנה שמעדכנת אוטומטי את הביוס ... כרגע לא שמתי לב לשום בעיה שיש ... אז האם כדי לעדכן את הביוס דרך התוכנה או שאם הכל עובד טוב להשאיר ככה ?

• 6 תגובות
    • 543 צפיות
  3. Started by xbuka,

שלום לכולם אני מתכוון לקנות מחשב חדש שישמש אותי בעיקר לגלישה , סרטים ואופיס כשמידי פעם אני יריץ עליו PS ו Lightroom המסך המיועד הוא dell 2412m השאלה שלי אם הלוח אם Gigabyte GA-B75M-D3H + המעבד Intel Ivy Bridge Core i5 3470 יעשו את העבודה או שעדיף לרדת למעבד i3 ולהוסיף כרטיס מסך בינוני :s05:

• 4 תגובות
    • 543 צפיות
  4. לחבר שלי נשרף הלוח אם והוא צריך לקנות אחד חדש. יש לו מעבד AMD Athlon 64 Bit vanice core 939, איזה לוח אם הכי זול יש היום שתואם למעבד? הוא מחפש הכי זול ועם שלוש שנים אחריות... תודה מראש, אור

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  5. Started by warrior-,

אני ממש לא יודע איזה מעבד לקנות במחשב החדש. רק עכשיו התחילו לייבא את AMD בצורה מסודרת, וגם רוב החנויות לא מתעסקות עם AMD לפחות חנויות גדולות שעוסקות עם חברות גדולות, בניגוד לפנטיום שמיבאת אותה חברה גדולה ואמינה. בנוסף מעבד AMD הוא לא מעבד 64 ביט מוחלט, ורובו בנוי מקוד של 32 ביט. וגם אם אתם זוכרים פעם בשנת 1992 יצא מעבד אלפה 64 ביט, וכולם חשבו שזהו עכשיו כל שוק המחשבים יעבור ל64 ביט, אך עדיין היום ה64 ביט לא נכנס. וגם שייצא לונגהורן 90 אחוז שמעבד הAMD לא יתאים לו ויהיה הרבה בעיות בתאימות בין הוינדוס למעבד, היות והמעבד הוא לא מעבד 64 ביט מוחלט כמו האופטרון. וגם לא הבנתי מה בדיוק הייתרון של 64 ביט, כאילו מה שאני יודע שמעבד 64 ביט יודע לעבוד עם יותר מ4 גיגה זיכרון - שזה לא …

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  6. Started by DL,

טוב, הביצועים של המחשב החדש שלי לא מרשימים מדיי אז חשבתי אוליי זה בגלל משהו בביוס, יש שם שתי אפשרויות (מבוטלות) שאולי הן הסיבה, אתם יכולים בקשה לומר לי מהם ומה הם עושות? 1) Performance Mode (Auto Standard or Turbo)x זה כרגע על אוטומטי, מה זה? האם זה ישפר ביצועים להפעיל? והאם יש סכנות? 2)Memory Acceleration Mode (Auto or Enabled)x שוב, זה נמצא על אוטומטי, מה זה לעזאזל עושה, האם זה ישפר ביצועים ומה הסכנות? תודה.

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  7. כרטיס קול 16BIT של קריאיטיב במערכת הפעלה WIN XP שומעים שרוט ומעוות בו זמנית קיימת מערכת הפעלה שניה על המחשב WIN 98 והסאונד נשמע מצויין כל הדריוורים מעודכנים בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  8. Started by Bose,

ערכת השבבים הבאה של NVIDIA למערכות מבוססות AMD תשוחרר החודש ואולי אפילו עוד השבוע. הערכה תקרא nForce 4 ותכלול תמיכה ב-PCI Express ובטכנולוגית ה-SLI של NVIDIA המאפשרת איחוד כח החישוב של מספר מעבדים גרפיים והצגת התצוגה על מסך אחד. מפרט מלא לא פורסם רשמית עדיין אך השמועה אומרת שרשימת התכונות כוללת תמיכה ב-Serial ATA וב-Channels High-Definition Audio ?7.1. לוח הזמנים הזה משאיר מעט זמן למתחרה, ATI, ששוקדת על השקת ערכה מתחרה שתענה ככל הנראה לשם Radeon Xpress, להציג את המועמד שלה לתחרות. מקור: http://www.techno.co.il/fullnews.php?p=1602&more=1

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  9. Started by v0cht,

ה ASUS a7v333 שלי כנראה מת מחפש לו מחליף ראוי מוכן לתרום בתמורה את הלוח הישן :> וגם שני מחשבי 486 עם פוטנציאל לשקם אחד מהם

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  10. שלום חברים, אני צריך לשפר מחשב מסויים שהוא די ישן (שנתיים).... בלוח אם, AGP, ישנו באס של X2 או X4 , האם כרטיס מסך NVIDIA GeForce FX 5200 שעובד בבאס X8 יקלט... * מיותר לציין ולהגיב שהוא לא יעבוד, מן הסתם, במהירות X8. ומכאן באה השאלה הבאה: הלוח תומך 333 מגה הרץ מהירות זיכרון, ניתן להרכיב כרטיס זיכרון במהירות 400? וכן הלאה, 333 על 266..... *מיותר לציין שהזיכרונות חייבים להיות מאותו סוג: DDR... וכו.... תודה רבה על תשומת הלב... שבת שלום..

11. Started by nore0,

אני צריך 2 סטיקים של 1024 איזה CL לקחת ?

12. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 מה אתם אומרים אני אישית לא מכיר את החברה

• 5 תגובות
    • 542 צפיות
  13. Started by Tom3bar,

אהלן, הרצתי pcmark 04, והנה התוצאות : PCMark : 4056 CPU : 3959 Memory : 3730 Graphics : 3822 HDD : 4640 האם זה טוב ביחס למפרט שלי ?? תודה תום.

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  14. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לי טווין מוס 3200 512 ממנו. אני רוצה וצריך יותר,למכור אותו ולקנות חדש יותר טוב או להוסיף? יש לציין שאני אעשה אובר קלוק בעתיד כי המעבד שלי הוא 2400C

• 4 תגובות
    • 542 צפיות
  15. EPYC Genoa זה השם החדש בשוק השרתים. הדור ה-4 של AMD. קראו בהרחבה כאן: https://www.tomshardware.com/reviews/amd-4th-gen-epyc-genoa-9654-9554-and-9374f-review-96-cores-zen-4-and-5nm-disrupt-the-data-center

• 0 תגובות
    • 542 צפיות
  16. Started by kisharon,

שלום לכולם. לא מזמן קניתי מחשב חדש והמפרט הוא: XP 2500 BARTON ABIT NF7-S GEIL GOLDEN DRAGON 256 * 2 עכשיו אני יודע שהוא עובד על 333 וגם הלוח וגם הזיכרונות שלי תומכים ב 400 DDR השאלה היא איך אני משנה את ההגדרות בביוס שזה יעבוד על 400 DDR ? תודה.

• 13 תגובות
    • 542 צפיות
  17. שלום, רציתי לקנות זיכרון למחשב לכן הלכתי לאייבורי כמו שעשיתי בעבר. הפעם המוכר לא התלהב למכור לי בניגוד לפעם קודמת בטענה שהוא לא יודע איזה זיכרון בדיוק מתאים לי והמליץ לי להשאיר את המחשב במעבדה שלהם. לא עשיתי את זה כמובן. רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לאיזה זיכרון לקנות : יש לי מעבד AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200 ולוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra אני מאמין שאני צריך DDR והבנתי שהמקסימום הוא ג'יגה אחד. תודה מראש, שגיא

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  18. Started by dddani123,

למישהו יש ניסיון עם החברה? שווה להתעקש על חברה אחרת? וכן ניחשתם נכון, אייבורי.

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  19. Started by NJorl,

.

• 6 תגובות
    • 542 צפיות
  20. שאלתי כבר בנאדם והוא עשה לי ש3800 של AMD עושה צוואר בקבוק עם 8800GT ו4000 של AMD לא עושה כמובן שאני מדבר על המעבדים כפולי הליבה שלהם, בקשר לאינטל לא אמרו לי על זה כלום אז אשמח מאוד לתשובות ברורות כדי שלא יהיו לי אי הבנות בנושא תודה (:

• 7 תגובות
    • 542 צפיות
  21. Intel® GMA X3000 onboard graphics subsystem ל- Intel® GMA 3000 onboard graphics subsystem

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  22. Started by rafip77,

שלום, עיינתי זמן רב באתר, ואני חייב לפרגן לכם על שאתר זה הוא באמת נפלא ותורם המון. סלחו לי על בורותי בתחום חומרת המחשב, אך רציתי לשאול משהו שלא מצאתי לו מענה כאן למרות שראיתי את הקישורים לכל מיני כתבות. שאלתי על זכרונות: הנה לדוגמא מפרט של זכרונות Memory Module Properties: Module Name Corsair CM64SD512-3200 Serial Number None Module Size 512 MB (2 rows, 4 banks) Module Type Unbuffered Memory Type DDR SDRAM Memory Speed PC3200 (200 MHz) Module Width 64 bit Module Voltage SSTL 2.5 Error Detection Meth…

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  23. Started by tamiravigan,

אני רוצה לקנות זיכרונות בכמות של 4GB כי אני מתחיל לערוך סרטים וגם עריכת 3D ועוד שטויות חח אני מעוניין לקנות רק מסקאי פי סי(יש לי ניסיון איתם) המ מצאתי אצלם זיכרונות של חברת PQI סטיק אחד של 1024MB CL4 מסדרת TURBO עם גוף קירור ב215 זה שווה? או שכדאי חברה אחרת? או בכלל לקחת 2 סטיקים של 2048? תודה רבה! מפרט יש בצד (לא לדאוג בקשר לכ.מסך)

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  24. Started by melbeeds,

היי אני מזמין לוח אם gigabyte - Ga-P45-Ds3 http://www.skypc.co.il/pl_product~39458~10~0.htm והציעו לי לקחת זיכרון 2Gb Ddr2 800Mhz/5-5-5-18 מתוצרת Corsair זה מתאים לי לתקציב אבל רציתי לדעת אם 5-5-5-18 זה התזמון הכי מתאים ללוח שלי. האם 4-4-4-12 זה יותר מהיר או איטי ? תודה.

• 6 תגובות
    • 542 צפיות
  25. Started by GENERAL,

שלום זה המארז שלי רציתי לברר אם הוא יתאים לכל לוח אם שאני אקנה? או שיש צורך במארז חדש..? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 4 תגובות
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים