עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. השאלה בכותרת... לפני שנה קניתי מחשב [מפרט בחתימה] אבל המעבד הוא בסוקט 754,והלוח אם [מן הסתם] הוא עם כניסת AGP כרגע זה ממש לא משנה לי,כי יש לי GF6800 ומחשב מספיק חזק כדי להחזיק משחקים לזמן הקרוב,ובעתיד היותר רחוק אני אעשה סופטמוד לכ. מסך ואוברקלוקינג למחשב... אבל בכל זאת-בשביל אופציות שידרוג לעתיד,קצת מגבילה אותי הכניסת AGP שלי,כי פחות ופחות כרטיסי מסך תומכים בזה... ובעתיד-אני בספק אם בכלל יושקו כרטיסים בתקן AGP... גם קניית לוח אם תומך בPCI-E נהייתה בעייתית בשבילי,כי יש לי AMD ATHLON בסוקט 754... האם יש לוחות אם כאלו?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  2. Started by Gnome,

חבר שלי מתישהו קונה מחשב חדש והוא רוצה לדעת האם הוא יכול לשים זיכרון SDRAM שיש לו ביחד עם ה DDR שיהיו לו. האם זה אפשרי?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by G.H.O.S.T,

מחפש לוח אם שתומך במעבדי אינטל פנטיום 4 (שיתאים למעבד Intel P4 541) שיתמוך בDDR2, בזיכרון של 667MHz ושיהיה לו כרטיס קול ורשת OB לא יקר מדי...הוא לא הולך לשמש לשום דבר כבד וגדול מדי

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  4. Started by coloreye,

אהלן, קניתי לפני שנתיים מחשב עם אחד ג'יגה זכרון 1024MB - 2 X 512 DDR2-SDRAM עם לוח אם Manufacturer : Intel Corporation Product : D946GZIS Version : AAD66165-302 עכשיו יש לי עוד 2 כרטיסי זכרון 256MB - 2 X 128 RDRAM השאלה שלי אם אני יכול לשלב אותם על הלוח אם, וגם אפילו לנסות, האם יקרה משהו? אשמח לעזרה, וחג שמח!

5. Started by Lanzar,

שלום לכולם בדקתי את הזכרונות של אח שלי ( הם ב OC ) ונימצאה שגיעה אחת... אבל ראיתי כאן פעם בפורום ששגיאה שהסיומת שלה היא 00 היא לא שגיאה שגורמת ל RESTART... זה נכון ???

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  6. ביקורת יפה על הCHIPSET החדש של ATI : http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2891 כצפוי - זה כל כך מוזר ש-AMD מוציא לוח שמתאים למעבדי אינטל בואו נקווה שהמאבק בשוק הצ'יפסטים יגרור ירידות מחירים וכולנו נרוויח

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by rino,

שלום לכולם המחשב שלי מבוסס פנטיום 4 2.4GH על לוח ABIT IS7E יש לי 2 מקלות זיכרון שם קרוסייר 256MB ,האחד 3000 ווהשני 3200 {כי מי שהביא לי מחו"ל לא שם לב להבדל} עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 מקלות של 256 MB אבל לא מעוניין להוציא 450 ש"ח למקל על קרוסייר. אני לא עושה OC רצחני לזיכרון ולא ממש יודע איך להתעסק עם התיזמונים . אני מבקש המלצה לזיכרונות שאפשר להוסיף לקרוסייר DDR400 שלא יקרעו לי את הכיס אך יעבדו כמו שצריך. תודה

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  8. Started by tiger18,

יש לי לוח מסוג DFI BLOODIRON P35D2L ואני רוצה לדעת אם אפשר לחבר אליו כונן בחיבור IDE?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  9. Started by Itzik 007,

כרגע יש לי שני סטיקים של 128 DDR 400 MHZ... (זהים לגמריי!) הלוח הישן שלי תומך רק עד 266 ולכן הם פועלים בתדר הזה... (בביוס כמובן רשום 133). לאחר ההתקנה שלהם היה לי כתוב שהם פועלים בתדר של 100 וקאס 2.5... שיניתי בביוס לקאס 2 ותדר 133 (אגב, זה גם OC, לא???)... דרך התוכנה CPU-Z אני רואה שהזיכרון שלי תומך בתזמונים הבאים: http://img508.imageshack.us/img508/4032/12qe.jpg ובתדר 133: 2-2-2-6... למרות זאת אחרי מה שעשיתי הוא פועל אצלי ככה: http://img508.imageshack.us/img508/7739/22ah.jpg תדר 133: 2-3-3-6 למה זה?! יש דרך להוריד את זה? ולמה אחרי ההתקנה שלו הוא ישר בא על 100 ולא על 133?! ולמה קאס 2.5 ולא 2??? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  10. Started by Dvich,

ערב טוב, חבר שלי קנה זכרון של חצי גיגה של סאמסונג, על הצ'יפים היה כתוב TCC3, איך הצ'יפים האלה בOC? איך הם בהשוואה לTCCC? תודה.

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  11. בוקר טוב לכם בקשר לקובץ שחברת AMD שיחררו בקשר AMD Dual-Core Optimizer עבור כפולי הליבה שלהם זה עובד 100% זה פשוט תיקן לי במישחק החדש של קינג קונג לא יכולתי לשחק פשוט הכל היה זז לכל הכיוונים סחרחורות . ברגע שהיתי מעביר עם העכבר לכיוון כל שהוא התמונה היתה זזה לכיוונים לא נכונים לאחר שעדכנתי את הקובץ המישחק עובד תקין מאוד ומהר יותר כך שכל מי שיש לו מעבד ליבה כפולה של AMD חייב לעדכן את הקובץ הנ"ל : http://www.amd.com/us-en/Processors/TechnicalResources/0,,30_182_871_9706,00.html רוני

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by sos,

מצטער שאני פותח עוד דיון אבל רק עכשיו שמתי לבעיה הזאתי. יש לי מעבד AMD athlon 64bit 3200+ venice core אבל כשאני בודק במאפיינים של המחשב שלי הוא כותב לי: AMD athlon 64bit 3200+ venice core 2000GHZ למה זה 2000GHZ ולא 3200?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  13. מבחינת כסף E6600 עולה 1200 שקל נגיד +- אין לי מושג כמה יעלה ב22 ליולי (אבל בגדול זה תאריך הקניה) האם כדי לקנות מעבד חלש יותר ולתת לו בראש עם OC מבחינת כסף מה משתלם יותר? ומבחינת ביצועים גם מה עדיף.. אני אחד שלא מתכוון להשגיח כל היום על טמפ' המעבד ואין לי כוח לקחת סיכונים בלהרוס את המעבד.. (למרות שיש לי מעבד בארון שאני מוכן לפרק לו תצורה בOC מטורף.. פשוט אין לי קירור.. חחח אולי אני אפתח את המארז ואשים עליו מאוור סתם בשביל לראות לכמה הוא מסוגל להגיע עד שהוא יתפוצץ.. אבל נעזוב את זה כרגע בקיצור איזה מעבד כדי לקנות +איזה קירור במידה וצריך.. בשביל לקבל ביצועים טובים במינמום כסף.. תודה :-)

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by FatallChill,

טוב יש לי בעיה יש לי קבלים בלוח האם שהם התנפחו קצת והמתח נפל טיפה הוא 4.7 שצריך להיות 5 לחב שלי היה את זה והוא לא חש שזה חשוב עד שהמחשב שלו התחיל להתכבות מעצמו כל הזמן עד שהדיסק הקשיח שלו נהרס אז אני רוצה לשאול אם זה קורה לכל לוחות האם?

15. Started by revz,

בוקר בוקר לכולם, יש לי Pentium D 3Ghz שעליו מותקן XP64BIT , אני משתמש המון בתוכנות כמו פוטושופ וסוליד-וורקס (משחקים הרבה פחות) וכרגע יושב לי 2*512 DDR2 667Mhz / Crosair (שאת הלייטנסי אני עדיין לא בדקתי) בכל מקרה אני רוצה להוסיף עוד 2G... ממה שראיתי בפורום המליצו בחום על הזכרונות של טים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 ועל הזכרונות של OCZ http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=7746 השאלה שלי היא האם יש משהו יותר טוב (בגבול ה600-700 לשני הסטיקים) והאם יכולות להתעורר בעיות בגלל שוני החברות, שוני הגודל או כל דבר מפגר אחר אני גם יודע שאם הלייטנסי של הזכרונות שלי גבוה אז גם החדשים יקבלו בלמים ליום-הולדת אבל ברירה אין יותר מדיי ... תגובות, רעויות או מש…

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  16. שלום לכולם קניתי לוח אם של GIGABYTE GA-945GMF-S2 מתאים לCORE2DUO ו512 מגה זכרון ראיתי בביוס שהוא מוגדר לתת 8 מגה זכרון לכרטיס מסך ONBOARD ניסיתי להגדיר בביוס שיתן יותר זכרון למסך אבל שני האפשרויות היחידות היו 8 מגה או 1 מגה מה אפשר לעשות כדי לתת יותר זכרון לכרטיס מסך? :s05: תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  17. Started by idan30,

שלום אני די חדש כאן ורציתי להתייעץ איתכם בנוגע לרכישת לוח אם: 1} asus a8n-e nf4ultra s939 2} gigabyte ga k8n ulta s 939 nf4 שניהם נעים סביב ה 880 התקציב נע בין 880-950 המחשב דיי חזק מיועד למשחקים סרטים וכד' אגב יש לי כרטיס מסך gigabyte 6600 gt vivo retail אולי זה יותר מתאים ללוח כי זה אותה חברה מעבד amd 3200 s939 תודה מראש

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  18. Started by lirancoh85,

אני מחפש לוח אם מומלץ שיוכל לתת תוצאות טובות באוברקלוקינג עם מעבד אינטל 2.8 DC 850 עד 750 שקלים חדשים....

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  19. הזמנתי מחבר שנמצא בארצות הברית את הזכרונות G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ב110$, אבל ב150$ יכולתי לקחת את הדגם עם התזמונים הנמוכים יותר של CL4-4-4-12. השאלה שלי היא האם שווה לבטל את ההזמנה ולקנות את הזכרונות עם התזמונים הטובים יותר או שאין הבדל גדול בביצועים בין השניים וזה לא שווה את ה40 דולר הנוספים?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  20. Started by eladwei,

שלום, החליפו לי לוח אם ומעבד ב-KSP. כשאני מדליק את המחשב, אני מקבל מסך כחול עם הודעה שאומרת "ווינדוס כובה כדי להגן על המחשב מנזק". האם התקנת ווינדוס מחדש תפתור את זה? תודה, אלעד

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by barak_i,

:s05: :s05: יש כבר תאריכים לדברים האלה?!?!

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by TrancEnergY,

שלום..... אני כבר כמה ימים מעיין שואל קורא ומגיב בפורם ועדיין לא הגעתי לידי החלט האני מתכוון לקנות מחשב שמסגרת התקציב היא עד 8000 ש"ח ללא מסך החלטתי בוודאות על שתי פריטים שאני שלם לגביהם והם: - המעבד: E6600 - וכרטיס המסך: ASUS - GeForce 8800 GTS ההתלבטות העיקרית שלי היא לגבי לוח האם חשבתי ללכת על ה :ASUS - P5B Deluxe אך הרבה אנשים אמרו לי לא ללכת כליו מישום שאינני!! מתכנן OC רציתי כבר להגיע בעזרתכם לידי החלטה לגבי הלוח מכיוון שאיני יודע במה להחליט, אין לי בעיה תקציבית לגבי הלוח כך שהשיקול איננו כלכלי. השיקול העיקרי הוא יחס התאימות והביצועים לכן אבקש מאוד את עזרתכם בבחירת הלוח האם ללכת על הדגם הזה של ASUS או על כל דגם אחר שאתם מוצאים לנכון שיניב ביצועים גבוהים או שיתאים ל…

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by yoniY100,

שלום לכולם אני הבחור מהאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=268392.0 הבנתי שהלוח אם שלי לא יתמוך בDDR2 אז אני רוצה לקנות DDR1. אז על איזה זכרון אתם ממליצים לי? כמה שיותר זול, תודה :] אגב שמתי לב שDDR1 יותר יקר מDDR2.. מישהו יכול להסביר לי למה? [DDR2 יותר טוב, לא?]

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by PCguy,

לשחזר בוט זה FIXBOOT לשחזר MBR זה??????????

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  25. Started by K0sTa,

כיצד אני מוריד את מהירות הזכרונות ? יש לי DDR 400 X 2 ואני רוצה שבמקום שהם יוכפלו 2X200 שיוכפלו ב 2X166 או אפילו פחות.. איפה אני עושה את זה??

• 2 תגובות
    • 548 צפיות

דיונים חדשים בפורומים