עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by March_31,

-|ההודעה נמחקה - ראה חוקי הפורום|- אתה יכול לפרסם ב TRADEZONE בסעיף כללי.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם, אני מעוניין לקבל את המלצותיכם לגבי שני לוחות אם ואם אפשר מי מהם עדיף. הראשון: Asus P4P800 http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800&langs=01 או את : Intel Rock Lake D865PERLX (865PE http://www.intel.com/design/motherbd/rl/index.htm?iid=ipp_dlc_deskmb+p4pmb_d865perl& בבקשה תנסו לכסות את תחומי ההבדלים ביניהם, יציבות, ביצועים, תאימויות וכיו"ב... תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by anri,

בגלל הסוקט החדש של AMD 939 והתושבת החדשה של אינטל LGA775 . וכל הלוחות החדשים שעומדים לצאת למעבדים האלה . אני כבר הישתגעתי אני מתכנן לקנות מעבד , זיכרון , ולוח אם . אך כבר מרוב כל הדברים האלה שיוצאים אני כבר לא יודע מה לקחת , ומה יותר טוב . עכשיו הייתי רוצה שתמליצו לי על : מעבד , לוח אם , וזיכרון , הכי טובים שאני יכול לקנות . (אני גם קונה כרטיס מסך חדש או את ה - X800XT או את ה - 6800U עדיין לא סגור על מה ללכת אבל זה לא חשוב עכשיו ) התקציב יכול להגיע עד 5000 ש"ח , לקניית המעבד , הלוח , והזיכרון . אני יכול לחכות קצת אבל לא יותר מדיי כי כבר אין לי סבלנות . אשמח לקבל כל תגובה שהיא ....

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  4. ??? זה כמו פריים? כמה שיותר זמן יותר טוב? כמה זמן לתת לה לרוץ?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  5. שלום... חבר טוב שלי מחפש שדרוג למחשב שיכלול מעבד לוח אם זכרון וספק היית רוצה לשמוע מכם עצות לחלקים הנ"ל כי אתם הכי טובים בזה. מעבד: חובה AMD 64 ביט זכרון: 1024 MB בלבד לוח אם: SATA, תמיכה בבתדר לזכרונות כמה שיותר גבוהה ושיהייה מחברה אמינה. ספק: טוב שיחזיק את המפרט וגם איזה 8 מאוררים כ.מסך חזק וזהו נראה לי. תודה מראש מקווה שתעזרו L.A

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  6. לפני שנה או שנתיים אני כבר לא זוכר ... קניתי מחשב חדש .. לוח אם - Gigabyte GA-7VAX מעבד - AMD ATHLON XP 2000 עכשיו אני רואה שמשחקים מתחילים להמליץ על מעבד עם 2000 ואילו שלי מספק רק 1677 ... השאלה שלי היא אם אני יכול לקנות לדוגמא XP2500 או XP2800 ולשים אותם על הלוח הנוכחי במקום ה2000 ? האם בכלל אפשרי להחליף מעבדים על אותו לוח .. והאם הלוח עצמו יתאים למעבד החדש ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by dsbaja,

מה עדיף מבחינת ביצועים? אמינות? תודה

• 6 תגובות
    • 725 צפיות
  8. יש לי לוח IS7-E, המקסימות שאפשר לתת בביוס שלו זה 2.8V לזכרונות האם עדכון ביוס יתן אפשרות להעלות את זה ליותר או שזה המקסימום החומרתי?

• 3 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by IMT,

גליתי לא מזמן שכרטיס המסך שלי תומך בAGP X8 , ואילו לוח האם שלי תומך בAGP X4 . לאיזה שיפור בביצועים אני יכול לצפות מהחלפת הלוח אם לתומך X8? (בטח לא פי שניים, נכון?)

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  10. אני יודע שזו שאלה קלסית..אבל בבקשה תהיו איתי... אני רוצה לקנות AMD ATHLON XP 2500+ ולשים עליו את ה ZALMAN CNPS6000cu שיש לי (עם המשחה שבאה איתו בקופסא) 1. האם מעבדי AMD נשברים כ"כ מהר כתוצאה מהלחץ שמופעל מה HEATSINK ? 2. האם הם עדיין מייצרים כ"כ הרבה חום ואין להם THERMAL PROTECTION ? הלוח ד"א הו ABIT NF7 .. תודה !

• 9 תגובות
    • 994 צפיות
  11. Started by Morph0,

בהמשך לבעיה שהתחילה אצלי במחשב לפני זמן קצר (שאת הפירוט שלה אפשר לקרוא כאן: http://forums.gentoo.org/viewtopic.php?t=179224&highlight= באנגלית). בכל מקרה, הגעתי לכזה מצב שהמחשב לא נדלק בכלל, כלומר אני לוחץ על הכפתור של ההדלקה והדבר היחיד שקורה זה שהמנורה של ההארדיסק נדלקת. לפני כמה ימים לקח בערך 15 דקות מאז שהדלקתי את המחשב ועד שהוא עשה BOOT, עכשיו זה בכלל לא נדלק (גם לא אחרי חצי יום..). לדעתי זאת בעיה במעבד אבל בגלל שהחנות שממנה קניתי נסגרה ותיהיה לי קצת בעיה לקבל אחריות אני רוצה להיות בטוח. האם יש דרך לבדוק במה הבעיה חוץ מללכת לטכאני שבמלא ימציא עוד 50 תקלות ויקח 200 שקל? בנוסף רציתי לדעת פרטים על היבואן של AMD בארץ (יש להם סניף בחיפה או הסביבה?) ואיך אפשר ליצור אית…

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  12. שלום רציתי לדעת אם Amd הכריזו על תאריך מסוים כיעד להורדת מחירים למעבדי ה s754, בעקבות הצגת ה s939? כי עד שראיתי את המחיר של s939 - חשבתי שאני יקנה אותו, כיום (:(:

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  13. שלום שאלתי בעוד פורום ולא הגעתי לתשובה חד משמעית אולי כאן תעזרו לי. אני מתכוון לקנות את הלוח NF7 של ABIT (עולה 450 שח) יחד עם בארטון 2500. הזכרונות שיש לי כיום הם 2*256 במהירות 266. א. האם אפשרי לנעול את הזכרונות ל266 ועדיין להריץ את המעבד על 333. ב. האם עדיף במקרה שלי לקנות אטלון 2400 שפועל על 266?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by REANIMATOR,

שלום לכולם אני חדש בפורום, אני קונה בקרוב מחשב... וההתלבטות היחידה שלי היא בלוח אם... לקחתי מעבד AMD 64 3000+ ואני רוצה לוח אם טוב שיתאים לו ויתמוך בו חשבתי בהתחלה ללכת על אלבטרון פרו (1) אבל כשביקשתי מהחנות שיזמינו לי אותו המוכר התקשר אלי בחזרה ואמר שהוא בדק בכל מיני חנויות כולל PCH וPANDA וכרגע אין להם את הלוח הזה והמשלוח הבא בעוד חודשיים... בדקתי לוחות של ABIT שגם שמעתי שהם טובים אבל הלוח היחיד שלהם ל 64 ביט יקר לי... אני מחפש לוחות טובים בתקציב של עד 700 שקל אני לא קונה מהאינטרנט תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 664 צפיות
  15. Started by egroll,

אני רוצה ליקנות לוח אם אבל אין לי מה ליקנות יש לי ליקנות של גייהביט GA-K8N Pro nForce3 150 chipset הם הוא טוב תירשמו הם לא תגידו מה כדי ליקנות ל amd 64bit

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  16. שלום לכם, אני מאוד מאוד מעוניין לרכוש זיכרון של OCz. OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Kit וממש מעדיף ללכת על הרוויז'ן השני שלהם המוצלח יותר למעבדי AMD...במיוחד לאוברקלוקרים: OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Revision 2 Kit ;D לצערי אני לא יודע איפה אני יכול להשיג בארץ את הגירסה המשופרת Revision 2 של הזיכרון הזה :'( כל מה שמצאתי ובקושי....זה את OCZ EL DDR PC-3200 1GB (2x512) Dual Channel Platinum Kit אשמח לדעת האם מישהו מכם יכול לעזור ולומר לי איפה אני יכול להשיג Revision 2 יכול להיות אתר אינטרנט ישראלי או חנות בארץ. תודה רבה רבה....אני צריך את הזיכרון דחוף !! ככה שאם בזמן הקרוב אני לא אמצא Revision 2 בארץ (בושה !!!!) אז אני אלך על…

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by h@c,

אני כנראה קונה לוח asus p4p800, השאלה איזה זיכרון הכי מהיר מתאים ללוח הזה? ddr 500 מתאים?

• 9 תגובות
    • 631 צפיות
  18. יש BARTON שהוא לא XP? מה זה ה-XP הזה בכלל אומר? סליחה שפתחתי שרשור חדש השאלה נבלעה לי שם בתחתית

• 4 תגובות
    • 566 צפיות
  19. Started by ed1,

מוכר אחד הזהיר אותי שכדאי לי לקנות רק בארטון כי הם פחות מתחממים, זה נכון? הסתכלתי ב-KSP וראיתי שחלק T-BRED וחלק בארטון... ולברטונים יש פי שניים מטמון. אני כבר מבולבל, אפשר לעשות לי סדר בבלגן?

• 9 תגובות
    • 638 צפיות
  20. יש לי צורך להשתמש במחשב שברשותי מהדגם הנ"ל איך אוכל לוודא שאפשר להתקין עליו כרטיס pci usb תודה מראש אלון :-\

• 2 תגובות
    • 836 צפיות
  21. Started by The_Byter,

OCZ - רכיב חיצוני לשינוי מתח הזיכרון ! http://www.tweaktown.com/photo/showphoto.php?photo=472&password=&sort=1&size=medium&cat=510&page=1

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  22. יש לי מעבד אינטל 2.8 הארד דיסק של wd s-ata וזיכרון 512. בבקשה רק דגשים חשובים

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  23. Started by Levyshachar2,

לפני כמה זמן קניתי מחשב חדש ובזמן האחרון הוא עושה לי בעיות כמו שפתאום באמצע שינוי הגדרות הכרטיס מסך לא בביוס או משהו כזה מתחיל להישרף הלוח אם ניתקתי אותו וחלק קטן מאוד נשרף והשאלה שלי מה גרם לזה ? ושאני פותח את המחשב מופיע לי בתצוגה בלוח אם FF ולא ממש הבנתי מה זה אומר חיפשתי בGOOGLE ולא ממש מצאתי תשובה תודה לכל מי שעוזר

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  24. עם גודל L2 Cache 256Kb והשני: Athlon XP 2500+(512k 333) כלומר פי 2 L2 Cache המהיר יקר יותר ב-50 שקל, אבל מה יותר טוב? ועוד שאלה לגבי זכרון בתדר 333 לעומת 400, האם זכרון של 400 מתאים את עצמו לבד ויודע לעבוד גם ב-333?

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  25. עם גודל L2 Cache 256Kb והשני: Athlon XP 2500+(512k 333) כלומר פי 2 L2 Cache המהיר יקר יותר ב-50 שקל, אבל מה יותר טוב? ועוד שאלה לגבי זכרון בתדר 333 לעומת 400, האם זכרון של 400 מתאים את עצמו לבד ויודע לעבוד גם ב-333?

• 5 תגובות
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים