עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by zik125,

שלום לכולם אני מעוניין לקנות מחשב חדש וצריך קצת הסברים לגבי מעבדים לוחות אם וזכרונות אשמח אם מישהו יוכל קצת לתת אינפורמציה מה צריך לדעת מה חשוב ומה נחשב לטוב אציין שאני מעוניין לקנות מחשב חזק להרצת משחקים בתודה מראש

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  2. הזמנתי מחבר שנמצא בארצות הברית את הזכרונות G.SKILL 2048MB (1024MBX2) DDR2 667 CL5-5-5-15 - F2-5400PHU2-2GBNT ב110$, אבל ב150$ יכולתי לקחת את הדגם עם התזמונים הנמוכים יותר של CL4-4-4-12. השאלה שלי היא האם שווה לבטל את ההזמנה ולקנות את הזכרונות עם התזמונים הטובים יותר או שאין הבדל גדול בביצועים בין השניים וזה לא שווה את ה40 דולר הנוספים?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by sgsg,

Amd Athlon 64 X2 Dual Core BE-2300 ראיתי היום באחת החנויות את המעבד. לא ראיתי שום דבר עליו באתר. לפי חיפוש קצר אלה אמורים להיות מעבדים חסכוניים באנרגיה ודי חלשים (?) אפשר יותר פרטים?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  4. Started by _idank_,

איזה לוח אם הכי טוב במחירים של Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 Socket 939 Motherboard או שהלוח הזה הכי טוב? תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 529 צפיות
  5. Started by stam_1,

שלום מה מעבד יותר חזק מבין המעבדים הללו: מעבד AMD ATHLON II 245 מול E6300 של INTEL

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  6. Started by ScreameR,

יש לי זכרונות, שלא כתוב עליהם כלום, ועל הצ'יפים כתוב : 16MX816 ו- 0225 איזה זכרונות אלו לעזאזל ?! והשאלה השנייה היא, האם לא משנה מאיזה חברה הזכרונות, אני יכול להוסיף עוד זכרון מחברה ומהירות שונות ?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  7. Started by alone66,

1. על ההגדרות השונות של הביוס ( רצוי בעברית) 2. על הרגיסטרי תודה מראש

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  8. Started by eXtReMeHaLo,

אני רוצה מעבד של AMD 64 אבל אני לא יודע איזה יש כל כך הרבה סוגים ואין לי מושג מה אומר מה כל ה +2.4 בסוף או + BOX או בלי BOX התקציב שלי הוא בערך 2500 אפשר לעבור קצת אבל לא יותר מידי למי שמבין שבבקשה ימליץ לי על מעבד טוב (אני לא צריך תמעבד לקידודים רק למשחקים ושאר הדברים) תודה מראש...

• 7 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by amptube,

שלום לכולם, אני מתכנן בקרות קניה של מחשב שמיועד לאינטרנט אופיס וקצת משחקים ,אני די סגור על המפרט אבל עדיין יש כמה שאלות לגבי בחירת לוח אם והמעבד. אחרי מעקב על המלצות שונות שקראתי בפורום של האתר די ברור שהקניה הבטוחה היא או אפוקס או אביט אבל... 1. עד כמה באמת נחוץ לקנות כונן קשיח מבוסס sata אם בכול מקרה אין שינוי במהירות העבודה ולא מתוכנן שום שדרוג למערכת בעתיד. 2. המעבד יהיה xp 2500 ומתוכננת לו דחיפה קטנה ל3000 האם כדאי לי לי לקנות קרור בנפרד או שהסטוק שמגיע עם המעבד מספיק טוב(מבחינת רעש ויעילות קרור)? 3. איזה מהלוחות מגיעים עם קרור אקטיבי לגשר הצפוני ואם זה משנה בכלל לאוברקלוק "עדין" כמו שאני מתכנן? 4. יש הבדל בין הציפסטים: n2 400, n2 ultra 400 ואם כן עד כמה הוא משמעותי…

• 6 תגובות
    • 529 צפיות
  10. Started by בזיק2,

היכן שהוא בפורום היה מאמר על המעבדים של אינטל וamd. נדמה לי שהיתה בו סקירה של המעבדים עוד משלה הפנטיום ועד הib. לא מוצא אותו. איפה הוא?

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  11. Started by abarbotel,

מה נחשב המעבד הכי חזק ומהיר כיום? ראיתי באתר שמציג את כל סוגי המעבדים והתכונות מעבדים שיש להם הבדל קטן מאד והם מקבלים שם דגם שונה נניח הבדל של 10 וולט במתח שלו. מה זה נותן בכלל ולמה בשביל זה להוציא מעבד חדש? ב. מה נחשב הלוח הכי חזק ומהיר היום ומה הבדלים עיקרים בין לוחות כי אני רואה לוחות במהירות גבוהה של 1333 שעולים 300 שקל ולעומת לוחת מהירים פחות שיכולים לעלות גם 1500 שקל איך זה ולמה?

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  12. לפני כמה ימים פורסם ב-Inq על כוונתה של AMD להוריד, שוב, מחירים של כמה ממעבדיה: X2 4000, X2 4200 וה- X2 4400. היום פורסמו באתר AMDZone ירידות מחירים של מעבדים אלו ב-ZipZoomFly. אלו ירידות בטווח של כמה דולרים ביחס למחיר הרשמי של AMD ואולי רק ההכנה לירידה האמיתית, למרות שגם המחירים הנוכחיים מאוד נמוכים ו-AMD כבר נמצאת בהפסד...

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  13. Started by oryrm19,

היי, האם יש עוד מקומות שמוכרים מעבדי 939? ואם לא, האם יש מישהו בפורום שמעוניין למכור מעבד 939? אני מחפש מעבד שיוכל להריץ full hd בלי בעיות. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  14. כרטיס קול 16BIT של קריאיטיב במערכת הפעלה WIN XP שומעים שרוט ומעוות בו זמנית קיימת מערכת הפעלה שניה על המחשב WIN 98 והסאונד נשמע מצויין כל הדריוורים מעודכנים בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  15. Started by v0cht,

ה ASUS a7v333 שלי כנראה מת מחפש לו מחליף ראוי מוכן לתרום בתמורה את הלוח הישן :> וגם שני מחשבי 486 עם פוטנציאל לשקם אחד מהם

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  16. Started by Tomerb1,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_75_2668&products_id=19631 הרבה זמן לא הייתי פה וניראה לי שפספסתי משהו... איך הם? יש באנצ'מרקים?

• 1 תגובה
    • 529 צפיות
  17. Started by coolmeen,

Sensor Properties Sensor Type Winbond W83627HF Sensor Access ISA 290h Motherboard Name Abit NF7 Series Temperatures Motherboard 33 °C (91 °F) CPU 47 °C (117 °F) Cooling Fans CPU 4623 RPM Chassis 1500 RPM Voltage Values CPU Core 1.57 V +3.3 V 3.28 V +5 V 4.97 V +12 V 11.73 V -12 V -12.03 V -5 V -5.25 V +5 V Standby 4.92 V VBAT Battery 3.55 V DIMM 2.61 V CPU Properties CPU Type Mobile AMD Athlon XP-A, 2200 MHz (5.5 x 400) 3200+

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  18. היי קונה מחשב חדש ומתלבט אם לקנות כבר QUAD ב500 ש"ח יותר (שאין לי כל כך) או שלשנתיים הקרובות אני אוכל להסתדר עם Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T או אפילו Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T (ההבדל שווה את הכסף? יש הבדל בכלל עם OC בין שניהם?) ברור לי שQUAD עדיף אבל התקציב קצת לחוץ ואני לא רוצה להוריד משו אחר במפרט ולפי מה שהבנתי גם ככה זה QUAD הראשון ובשנה הקרובה יהיו שינויים ושיפורים גדולים בטכנולוגיה. אז מה שאני שואל הוא אם עדיף להשקיע כבר בQUAD ב1500 שינוצל רק בהמשך או מספיק לי DUO +OC (יש המלצה?) לשנתיים שלוש הקרובות למשחקים בינוני והורדות... לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 598 1 מארזים NZXT Lexa BlackLine No PSU ¤ …

• 2 תגובות
    • 529 צפיות
  19. מידות הלוח 10.4 * 10.5 אינטש או על איזה לוח מתאים תודה

• 7 תגובות
    • 529 צפיות
  20. Started by psykick,

הסתדרתי לנעול בבקשה..

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  21. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לי טווין מוס 3200 512 ממנו. אני רוצה וצריך יותר,למכור אותו ולקנות חדש יותר טוב או להוסיף? יש לציין שאני אעשה אובר קלוק בעתיד כי המעבד שלי הוא 2400C

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  22. אני חדשה בתחום המחשבים וראיתי את המושג OC לא פעם בדיון בפורום. ממה שהבנתי מדובר בהגברת מהירות המעבד באופן מלאכותי. אני שואלת מספר שאלות. 1. האם הדבר נחוץ ומתי ? 2.איך עושים זאת בפועל? מאחר ואני קונה מחשב חדש אשר חלקי המחשב ניקנים באופן של חלק חלק ולא מחשב מובנה בחנות אני מבקשת המלצה ללוח ומעבד אשר יתנו לי את האופציה הכי טובה ל-OC ובכלל האם בכלל אני צריכה את הדבר. המחשב הינו לצורך עבודה עם תוכנות וגם למשחקים כבדים. אודה לכם על תשובתכם. מועדים לשמחה .

• 1 תגובה
    • 528 צפיות
  23. Started by kisharon,

שלום לכולם. לא מזמן קניתי מחשב חדש והמפרט הוא: XP 2500 BARTON ABIT NF7-S GEIL GOLDEN DRAGON 256 * 2 עכשיו אני יודע שהוא עובד על 333 וגם הלוח וגם הזיכרונות שלי תומכים ב 400 DDR השאלה היא איך אני משנה את ההגדרות בביוס שזה יעבוד על 400 DDR ? תודה.

• 13 תגובות
    • 528 צפיות
  24. שלום, רציתי לקנות זיכרון למחשב לכן הלכתי לאייבורי כמו שעשיתי בעבר. הפעם המוכר לא התלהב למכור לי בניגוד לפעם קודמת בטענה שהוא לא יודע איזה זיכרון בדיוק מתאים לי והמליץ לי להשאיר את המחשב במעבדה שלהם. לא עשיתי את זה כמובן. רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לאיזה זיכרון לקנות : יש לי מעבד AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200 ולוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra אני מאמין שאני צריך DDR והבנתי שהמקסימום הוא ג'יגה אחד. תודה מראש, שגיא

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  25. ולכן מעלים את המהירות של פנרין בהשקה? http://www.dailytech.com/article.aspx?newsid=8656 לפי urib רק התוספת לFSB תתן עוד 20% מעבר למה שפורסם עד עכשיו על פנרין.

• 1 תגובה
    • 528 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.