עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אהלן, מישהו יכול להמליץ לי על זכרונות טובים לאוברקלוק, 2 ג'יגה, בתקציב של עד 800 ש"ח? המערכת מקוררת מים טוב, ומתוכנן אובר. אני מתכננן להוסיף היט-סינקים רציניים לסטיקים. כרדע הביררת מחדל (הרעה) היא זכרונות של Twinmos מ IQPC. לא נראה לי שאני אשיג אובר טוב איתם.. יש הצעות?

• 8 תגובות
    • 571 צפיות
  2. Started by rene,

מישהו יודע אם הכרטיס Albatron KM51PV-AM2 שמשווק בארץ מגיע עם הפאנל של יציאת Component. אם לא, אז האם מישהו יודע האם ניתן להשיג את הפאנל בארץ? מחירו? כמו"כ, האם ניתן להשיג את הפאנל של יציאת SPDIF? מחירו? אגב, שאלתי את היבואן שהיפנה אותי לחנות PCLOGIC והם לא ממש ענו לי על השאלות (והיו לא ממש נחמדים) :'(

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  3. מישהו אמר לי שזה צריך להיות סימטרי .. למשל מעבד עם 2 ליבות צריך 2 כרטיסי זכרון כדי שכל ליבה תשתמש בכרטיס זכרון שלה. אז אם אני קונה מעבד של AMD Triple Core אז אני צריך לקנות גם 3 כרטיסי זכרון בשביל לנצל את שלושת הליבות ?? תודה לעונים ..

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  4. Started by YRP99,

המחשב זה Q6600 2.4ghz עבר אוברקלוק ל 3.0ghz FSB Speed = 375 Multiplier = x8 כרגע הם מבוטלים, יש טעם להפעיל אותם או שאני יוצא מזה דפוק כי עשיתי אוברקלוק ופתאום המחשב בדאוןקלוק יש לציין שהמחשב בבוקר סתם פתוח בלי לעשות כלום מהצהריים עבודה אינטרנטית/משחקים ערב-לילה - איטרנט/משחקים/סרטים באמצע הלילה סתם פתוח בלי לעשות כלום המחשב עובד 24/7 מה אתם אומרים?

5. שלום, האם החלפת הסוללה של הביוס תגרום לאיבוד פרופילים שמורים בביוס? יש לי כמה פרופילי אוברקלוק שמורים ולא הייתי רוצה לאבד אותם.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  6. אני חושב ל oc בינוני אני לא צריך יותר.. אם אפשר בגבול המחירים של 800.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  7. לצד הדגם הראשון עם טכנולוגיית ה-V-Cache המתקדמת, מפתחת השבבים מתכננת כמה וכמה השקות נוספות עוד לפני הזינוק המיוחל אל העידן החדשלכתבה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  8. אני משתגע כבר עם המחשב שלי, ואני חייב לשדרג לשני ג'יגה כמה שיותר מהר. אני רוצה שני סטיקים של ג'יגה, ושיהיו כמה שיותר זולים כי אין צורך ב-OC... העיקר שיתנו תמורה טובה לכסף, וביצועים טובים. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 571 צפיות
  9. מה עדיף מבחינת ביצועים זכרונות של 667 ומעבד עם בס 333 והם ביחס של 1:1, או מעבד בסטוק או נגיד בבאס 300 וזכרונות של 800? תודה מראש.[br]פורסם בתאריך: 14.06.2007 בשעה 13:51:34 מצטער על ההקפצה פשוט ההודעה עברה לדף השני.

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  10. Started by parAzoid,

שלום לכולם. בקרוב מאוד אני עומד להזמין מחשב [יש סיכוי שמחר =], ואני צריך עזרה בבחירה. הוא מיודע לעשיית OC עם Q6600 G0 ועם טוניק [כמה שיותר רחוק יציב], אך אני מתלבט איזה לוח לקחת. אני לא יודע אם שווה להשקיע בP35-DQ6\DFI P35-T2R או לחסוך את הכסף ולהסתפק בP35-DS3L מהחנות TMS בלבד. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  11. ברצוני לשדרג את גודל הזכרון בלוח ההאם שלי, מדרם MSI 865PE NEO3. לגודל של 2GB מהירות 400MHZ. ברצוני לרכוש זאת מאתר EBAY אך אני צריך את מס' הפינים המדיוק. יש שם מס' דגמים עם מס' פינים שונה. אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד. בתודה.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  12. Started by ofiro1,

שלום איך אני יכול לדעת אם לוח האם והמעבד שהוחלפו לי במחשב אכן חדשים או סתם מחודשים או משופצים

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  13. לא יודע אם מותר לפרסם את שם החנות.... אני החלטתי לחכות להורדת מחירים...ואני לא מכיר את החנות כל כך אבל זה יותר זול ב1000 ש"ח מינימום מכל השאר.... למה???????? האם ההוזלה הגיע? תודה למגיבים

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  14. Started by koby100,

שלום לכולם רציתי לשאול בקשר ללוח ASUS M2A-VM ראיתי במספר פוסטים בפרום שאחיו הגדול ASUS M2A-VM HDMI הוא לוח מוצלח (למחשב זול שצריך כרטיס מסך מובנה) הלוח גם מופיע במפרט: "מערכת מחשב לעבודה משרדית בתקציב של 2000 ש"ח - ללא מסך." http://hwzone.co.il/specslist/view/33 לעומת זאת נתקלתי בפוסט עם הרבה ביקורת על הלוח: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=258029.0 האם למרות הביקורת הלוח עדיין מומלץ? האם גם האח הקטן ללא HDMI מוצלח? האם האח הקטן עדיף על הלוחות שבמפרט "מערכת מחשב לעבודה משרדית בתקציב של 1500ש"ח - ללא מסך." http://hwzone.co.il/specslist/view/52 תודה קובי

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  15. Started by oorlevi,

אני רוצה לדעת מה ההבדלים בין E8400 ל E7200 ?... האם הם משמעותיית לדוגמא בהרצת ויסטה פרימיום ומשחקים אופיס וכו'.. תתיחסו למעד שהו במהירות סטוק ולא ב OC.. תודה..

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  16. שלום לכולם , יש לי בעיה רצינית בלוח ASUS P5B-V קניתי אותו לשם התקנת שרת SBS וקניתי 2 כוננים קשיחים SATA בלוח עצמו יש 4 יציאות SATA רגילות , SATA RAID יחיד !! ו SATA E * התקנתי כבר עשרות RAIDים , כולל RAID 5 בשרתים ענקיים ומאיזשהי סיבה מתסכלת זה פשוט לא הולך : יש חיבור SATA RAID יחיד והבקר RAID רק את הכונן שמחובר אליו - לא מעניין אותו שאר כונני ה - SATA שמחוברים . זאת אומרת שאם אני מחבר כונן אחד לבקר RAID ( יש שם רק יציאה אחת ) וכונן אחר ל - SATA הרגיל הבקר RAID מזהה שיש רק כונן אחד . איך , למה , אוףףףףף.... מתסכל . הוא כאילו מצפה שאני יחבר על כבל SATA יחיד 2 כוננים . מחכה לעזרה / פתרון . המון תודה.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  17. 1. מה ההבדלים בין שני המעבדים הללו ? ?Athlon 64 3000+ (S-754 , ל ?Athlon 64 3200+ (S-754)? חוץ מהמחיר וחוץ המזיכרון L2 שמגיע למגה ב- 3200 ? 2. האם יש תוכנות שיודעות לשתמש בתכונות של המעבדים הללו ? 3. האם כדאי לקנות מערכת מחשב שמבוסס על מעבדים הללו היום (בעיקר למשחקים , אינטרנט וכו) או שעדיף להשקיע במערכת מבוססת אינטל HT לישומים הללו ?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by tonifine2,

1. מה ההבדל בין לוח 38X ל- 48X ?

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  19. GA-965GM-S2 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2388 GA-965G-DS3 http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2361 כמו כן זאת ההשוואה ביניהם: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_ComparisonSheet.aspx?ProductID=2388,2361 אני יודע שבשניהם יש כרטיס מסך מובנה (אין לי בעיה עם זה מכיוון שהמחשב מיועד לאינטרנט+אופיס+הקלטות מכלי נגינה) כמו כן מה שעדיף לי זאת כניסת IEEE1394 שיש בדגם הראשון, אך בו יש פחות חריצי PCI/PCI-E (האם זה משמעותי???) בתודה מראש.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  20. Started by md22,

בהגדרות יצרן של "Gigabyte GA-8I915MD-GV" כתוב שהלוח תומך ב Dual Channel בלוח הנ"ל יש 2 סלוטים של DIMM אמרו לי שאם יש רק 2 סלוטים אז הלוח לא תומך ב Dual Channel האם זה נכון? תודה

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  21. קראתי באיזה חוות דעת הלוח ASUS M2NPV-VM שלא מתאים לכרטיס 8800GTS M2NPV-VM doesn't recognize EVGA e-GeForce 8800 GTS graphics card Pros: Board works with on board graphics and EVGA 7600 GT graphics card Cons: Motherboard will not recognize EVGA e-GeForce 8800 GTS graphics card. I updated to the latest Bios קישור לאתר: http://www.newegg.com/Product/CustratingReview.asp?item=N82E16813131014

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  22. Started by Jack_g,

Gigabyte GA-M55SLI-S4 nForce 4 SLI AM2 Gigabyte GA-M55S-S3 nForce 550 AM2 אניי לא מתכוון לשים שניי כ.מסך. המחיר זהה.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות
  23. Started by revz,

בוקר טוב לכולם !! קדום כל תודה על הייעוץ ואני מתחדש ב 4*1024 G.Skill PC6400 CL4-4-4-12 שתי שאלות לי אליכם: 1. ספירת הזיכרון הראשונית של הביוס מראה שיש לי 3400MB אבל CPUZ מראה את כל ה-4G מה לעשות עם הילד השובב שיראה את מה שיש לו (או שזה לא משנה בכלל) 2. אחרי מעבר מזכרון של 1G ל4G (מן הסתם מהיר יותר וכו' ...) איזה הגדרות מומלץ לעשות בXP64 כדי שידע לנצל כמו שצריך את כל הזכרון תודה ויום אלוף לכולם !!

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  24. Started by kobi_af,

ראיתי באתר קיאספי זיכרון קינגסטון ב450 שקל שהוא cl3 שמעתי שזה תזמון זיכרון גרוע.. על מה זה משפיע?מה יפריע אם אני אקח 2.5 או 3 אפשר הסברה קצת יותר מ2 שורות על זה תודה..(אני מעדיף ממכם ושלא תשלחו אותי לאיזשהו אתר)

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  25. מה הקשר בין השניים? אני הבנתי שקצב ההעברה במגה בייטים גדול בפי 8~ לעומת תדר הMHZ שלו. אבל איך הגיעו לזה? יש משהו נוסף להבין? תודה.

• 3 תגובות
    • 571 צפיות

דיונים חדשים בפורומים