עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by badtoyboy,

הלוח : ABIT AB9. זה ציפסט 965P אז אמור להיות טוב לא? איזה דגמים אחרים שי שמתחרים נגדו ובמה הם עדיפים/לא עדיפים? האם הוא בכלל מומלץ. בכל מקרה אני בעצם מחפש לוח ולשים עליו PD915, ואז בקיץ או מתישהו לשדרג ל CONROE... האם ה PD915 הוא צורך רהבה חשמל? ביחס ל 800 ? ועוד שאלה קטנה - ה 7100GS מוציא בערך 1300+- ב 3DMARK 05 נכון? אז הוא יותר טוב מה 6150 המובנה של NVIDIA ?

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by v0cht,

ה ASUS a7v333 שלי כנראה מת מחפש לו מחליף ראוי מוכן לתרום בתמורה את הלוח הישן :> וגם שני מחשבי 486 עם פוטנציאל לשקם אחד מהם

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  3. מידות הלוח 10.4 * 10.5 אינטש או על איזה לוח מתאים תודה

• 7 תגובות
    • 549 צפיות
  4. Started by nore0,

אני צריך 2 סטיקים של 1024 איזה CL לקחת ?

5. Started by elad-k1,

שלום מישהו יכול להגיד לי בבקשה כמה עולה הלוח הזה http://www.yjfy.com/O/OCTEK/mainboard/Rhino_P4M266A-M4P.htm

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  6. שלום לכולם. כאשר אני מעוניין לעבוד עם כרטיסי זיכרון 2400MHZ ,זה אומר שאני עושה OC ללוח אם(במידה והוא תומך) למהירות זו?! ובמידה וכן מה עדיף,לוח שמהירותו לפני OC היא 1600 או 2133 או שזה בכלל לא משנה במידה ואני כבר עושה OC? במידה ואעשה OC ללוח אם,זה דורש פתרון קירור נוסף?(בהנחה שהמארז איכותי ובעל פתרונות קירור משל עצמו וכך גם לוח האם) בהנחה שלעולם לא יחוברו יותר מ2 כרטיסי מסך על לוח האם,איזה גודל צריך לחפש?(MINI ATX\ATX\FULL ATX וכו) טכנולוגיית THUNDERBOLT- הטכנולוגיה כבר כאן? יש טעם להשקיע בתמיכה לטכנולוגיה בלוח אם היום, או שמלבדו שום דבר עדיין לא מוכן לזה, או למשל המחירים כרגע מאוד מאוד יקרים?

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  7. Started by udi,

שלום שאלתי היא האם באמת המעבד הזה קיים מהחברת AMD עצמה או שהחנות פשוט עשתה אוברקלוק למעבד והחזירה אותו לקופסה כל החנויות שראיתי המעבד 3200+ רץ על 1600FSB גם בחנות זו יש את המעבד הרגיל ומה היתרונות של המעבד הזה שרץ ב2000 על זה שרץ 1600 לינק : http://glob-net.com/product_info.php?cPath=1_21_32&products_id=2552 { הלינק הוא כדי להראות את המעבד בלבד ולא לפרסם את החנות }

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  8. http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=7697 מה אתם אומרים אני אישית לא מכיר את החברה

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  9. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לי טווין מוס 3200 512 ממנו. אני רוצה וצריך יותר,למכור אותו ולקנות חדש יותר טוב או להוסיף? יש לציין שאני אעשה אובר קלוק בעתיד כי המעבד שלי הוא 2400C

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  10. אני מוסיף סים לצידו של הסים הקיים...הוא מתאים והכל, אני מפעיל תמחשב רואה שגדל הזיכרון עלי להגדיר משהו בביוס? או הגדרות אחרות? או רק לשים את השיכרון במקומו ולהפעיל את המחשב? אם צריך שינוי אשמח גם לדעת איזה שינוי תודה מראש חבר'ה

11. ?

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  12. Started by SandLegion,

יופי לי, מאז שהורדתי כמה תוכנות לשיפור ה-256MB (עד שאקנה צ'יפ חדש) שיניתי הגדרות מסויימות ועכשיו המחשב שלי הכי איטי שראיתי אי פעם! נראה לי קראו לתוכנה cacheman ו-ramspeeder. קיצר, איך אני מחזיר את המחשב לדיפולט? (ובלי להזכיר את ה-F WORD) תודה.

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  13. שאלתי כבר בנאדם והוא עשה לי ש3800 של AMD עושה צוואר בקבוק עם 8800GT ו4000 של AMD לא עושה כמובן שאני מדבר על המעבדים כפולי הליבה שלהם, בקשר לאינטל לא אמרו לי על זה כלום אז אשמח מאוד לתשובות ברורות כדי שלא יהיו לי אי הבנות בנושא תודה (:

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  14. Started by ClleG,

שלום לכם. רציתי לדעת מה מייחד לוחות אם של אינטל (לטוב ולרע) מול שאר היצרנים ולמה מרוב התגובות והפרסומים שאני קורא כאן, כמעט ולא ממליצים על לוחות אם שלהם אלא תמיד מפנים לGIGABYTE או MSI או ABIT או ASUS או או או.... אני מבין שיש אולי פיצ'רים לOC ולגיימרים שהחברות האחרות מכניסות לדגמי ספינות הדגל שלהן, אבל במה שקשור ללוחות האם ה"בסיסיים" (אם אפשר לקרוא להם ככה בכלל) אני לא מבין את ההבדל בין אינטל לאחרות. אם אני היון מחפש לבנות מפרט על בסיס הE6300 או E6400 ומעוניין בלוח עם צ'יפסט 965 (או שאין לי צורך בזה בכלל?) האם שווה לי לבחון לוחות של אינטל? היישומים העיקריים שלי הם גרפיקה ועיבוד תמונה (לא OC ומשחקים קצת אבל לא באופן כבד) אשמח לקבל פרטים. תודה

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  15. Started by Pundag,

יש לי זיכרון 256DDR במהירות 400MHZ האם אני יכול להוסיף עוד 512 במהירות 500MHZ ? ומה אתם חושבים על המעבד של ינטל 915 p5gd1 ו p5gd2 ? תודה לכול העונים.

• 5 תגובות
    • 548 צפיות
  16. Started by kotvana,

אני ממש מתלבט אם להתקין הכל מחדש בגירסת 64 ביט. יכול להיות שאני מפסיד המוןן בזה שאני ממשיך ב-32 ביט?

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  17. Started by azsxazsx,

רציתי להבין אם הלוח אם הזה תומך במעבדים הישנים pentum-D בדיוק הזמנתי אותו .... ושכחתי לבדוק אתזה

• 7 תגובות
    • 548 צפיות
  18. התקנתי את הזכרונות הנ"ל : Corsair DDR Twinx 1024-3200 C2 2x512 mb 400MHZ בלוח זה: ASUS P4P800 DeLuxe HT 2.8 MHz לפי איזה תוכנה ומה התוצאה צריכה להיות כדי שאני אדע שה-DUAL CHANNEL עובד? כשאני אני מריץ cpu-z-121 הוא מראה שהזכרונות DUAL אבל ב-PERFORMANCE הוא מראה DISABLED משום מה הסנדרה לא מזהה את ה-CPU והזכרונות שלי האם אני צריך להגדיר בביוס משהו שונה מברירת מחדל?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by hq4ever,

אתר מצויין עם כל המפרטים הטכניים של כל המעבדים ותיעוד חשבתי שזה עשוי לעניין את המקצוענים פה http://www.sandpile.org

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  20. טוב אז ככה אני לא יודע עם יצא לכם כבר לקרוא ולשמוע או שאולי לא אבל בקרתי היום באתר של toms hardware ומצאתי שם סיקור על לוח אם חדשני מבית GigaByte הנותן מענה לטכנולוגית ה SLI של NVIDIA בלוח אם מבוסס צ'יפסט 915P של אינטל למעבדי פנטיום 4 בסוקט 775. לסיקור: לחץ כאן

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  21. יש לי 2 סטיקים 64 ו128 אם אני אשים את שניהם יהיה טוב? קראתי שהם יתנו את הביצועים הכי פחות טובים שלהם אבל מזאת אומרת? העיקר שיהיה לי כמה שיותר רם וככה לינוקס ירוץ לי

• 8 תגובות
    • 548 צפיות
  22. Started by klips,

מה עדיף יותר זכרון של 800mhz cl4 או זכרון של 1066MHZ CL5? ואיזה יצרנית כדאי להביא?

• 2 תגובות
    • 548 צפיות
  23. Started by lmlm,

אני צריך המלצה לגיגה זיכרון 667MHZ DDR2 ב 500 ש"ח +- שיעבוד עם הTwinmos 667MHZ CL5 שלי בדואל צאנל (שיהיה שני גיגה) שאלה אחרת: האם זה חשוב שיהיה לי שני זיכרונות מאותו חברה או לא? ומה השפעות של זה אם כן? תודה

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  24. Started by IG,

בחודשיים האחרונים אני הייתי די מנותק המעולם ואני רוצה להתעדכן בחידושים האחרונים בשוק המעבדים, לוחות אם והזיכרונות. אני רוצה לדעת בעיקר דגמים חדשים והיעוד שלהם, מעבדים חדשים שיצאו/ עומדים לצאת, מה קורה עם הDDR2 והPCI-E וכל שאר הטכנולוגיות החדשות (או שכבר לא :-[) אני מודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 548 צפיות
  25. שתי דברים 1. cas katency (cl) זה זמן התגובה של הזיכרון?? 2. מה זה אומר נגיד 2-3-3-2 הראשון cl ומה זה כל השאר?

דיונים חדשים בפורומים