עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by NI4NI,

היי אני מנסה לעשות סקר שוק לפני קניית מעבדי mobile xp (לא כל כך משנה לי אם זה 2400, 2500 או 2600) וקצת מתקשה. האם ידוע למישהו על חנויות בארץ שמחזיקות אותם חוץ מהדובים ולמיר ? האם יש בארץ את המעבדים עם 35W ? תודה נ.ב כמובן שבחו"ל ניתן להשיג בקלות, אבל לפי החישוב שלי כולל משלוח ומע"מ זה לא יוצא כדאי.

• 7 תגובות
    • 549 צפיות
  2. ימים שאני מתלבט בין מעבדי אינטל מרובעי ליבות וכפולי ליבות... ממה שאני יודע, כיום המשחקים לא תוכנתו לעבוד על מעבדים כפולי או מרובעי ליבות, לכן כפולי ליבות כרגע להיום לא מפגרים מאחור. אבל מה לגבי העתיד? בקיצור, אם להסתכל לטווח ארוך, איזה מעבד כדאי לקחת למשחקים? תקציב בסביבות ה-1000 ש"ח. והאם כדאי לקחת BOX או TRAY ולכוד לקנות קירור? עוד דבר שרציתי לשאול... האם OC מקטין את תוחלת החיים של המחשבים ונגיד אם אני לוקח מחשב ל3-5 שנים כדאי לעשות OC למעבד?

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  3. הטכנולוגיה ההיברידית החדשה של יצרנית השבבים עוברת אל העולם בו תוכל ליצור מהפך בשימושיות וביעילות - עם חלוקה ברורה יותר בין שלוש קטגוריות של מוצרים להספקים שוניםלכתבה

4. שלום אני מחפש לוח אם טוב מתאים לאינטל. אני צריך שיהיו לו צינורות קירור, הוא יהיה מהיר, 4 חיבורים לזיכרונות שיהיה להם כמה שיותר זיכרון מקסימלי, אני צריך טכנולוגיה של SLI PCIE, יתאים למעבדים של 2 DUO , 2 QUAD, 800MHZ. אני צריך אותם במיוחד ל SLI . . . כי אני קונה רק כרטיסי מסך של NVIDIA....

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  5. Started by johnyG,

אני רואה מבצעים שונים בחנויות של ניידים עם מעבדים כפולי ליבה שנמכרים עם XP HOME EDITION. זה נראה לי מוזר. אני יודע שהגרסה הזו תומכת במעבד אחד בלבד ושהPROFESSIONAL תומך ביותר ממעבד אחד. האם אני טועה או שהמפיצים פשוט עושים צחוק מהאנשים?

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by lipa,

2X256 בסכום של עד 750 ש"ח (למיפרט שלי ) תודה

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  7. Started by Silver Dragon,

מה זה ה 2MB שיש ל 4300, וה 4MB שיש ל 4400? מה זה והאם זה משמעותי? אומנם 4300 1.8, אבל אני מתכנן לעשות לו OC, אז נגיד שנשים את שני המעבדים בדיוק על אותו המחשב, עם אותו הקירור והכל, ה E4400 יעקוף את ה E4300 ב OC ? בקיצור, להוסיף את ה 100 ש"ח האלה? ועל הדרך אני אוסיף לשאלתי, מה זה GHZ ומה זה MHZ? אני יודע את היחס של ה GHZ ומה טוב ומה לא וזה.. אבל אני לא יודע מה זה תאכלס,כנ"ל MHZ.. תודה

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by audi4,

אני הולך לקנות מחשב משהו דבסט ואני מתכוון להשקיע איזה לוח אם מומלץ אני מתעניין רק באסוס או ג'יגה ביט מה עדיף איזה דגם יותר טוב מהם הדגמים המומלצים

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  9. Started by Esparco,

היום הגיע לי הלוח אחרי מימוש אחריות וקיבלתי את ה REV 305 מישהו יודע מה ההבדלים המשמעותיים בלוח??

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  10. Started by Ghosthunter,

הייף אני מחפש עדכון ביוס ללוח P6F107VU יש בעיה בזכרונות- אני לא יכול לשים 2 של 64MB בו זמנית, זה רושם שיש 128+64=190 ואז הWIN נותן מסך כחול. אני מקווה שהעדכון יסדר את זה. הקובץ אמור להקרא 107V-6.zip או בעל סיומת אחרת. אם למישהו יש את הביוס, או יודע איך להשיג אותו, אודה לכם אם תרשמו תגובה. תודה! עריכה: חיפשתי המון בגוגל ולא מצאתי.

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by Alex Kidd,

לפי מה שידוע לי ב-16 לחודש חברת amd הוזילה את מחירי המעבדים שלה... אז למה לא רואים את ההוזלה כאן בארץ?!

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  12. Started by master af,

שלום לכולם, לפני שאשאל על המעבד, רציתי רק לעדכן אתכם שהיום שידרגתי לכרטיס מסך HD6570 וזה עובד ללא שום בעית תאימות לאחר שסיימתי את כל הבדיקות, התקנתי עוד 1G זיכרון ממחשב אחר ז"ל, כך שיש לי כעת 3 ג'יגה RAM עכשיו אני מעוניין לשדרג את המעבד, כיום יש לי athelon 3000 socket 939 ולפי הטבלה הזאת: http://support.asus.com/cpusupport/list.aspx?SLanguage=en&m=A8N-SLI%20Premium&p=1 יש אפשרות לשידרוג די משמעותי. -איזה מהמאבדי Athlon 64 X2 Dual-Core הוא המהיר ביותר מבינהם? זה לא ברור לי כי לפי גרסאת הביוס הסדר הוא לא כרונולוגי... -איפה מוצאים מעבד כזה בימים אלו? ניסתי ביד 2 אך לא מצאתי. תודה רבה!

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  13. Started by Hadas89,

היי..שנה טובה לכולם, קודם כל! יש לי בעיה עם הטמפ' של המעבד במחשב הנייד החדש שלי. הטמפ' ב realtemp לא יורדת מ 65 מעלות צלזיוס ואם הרבה תוכנות פועלות ברקע אז זה מגיע ל 80 ומעלה . בEVEREST וSPEEDFAN הוא בכלל לא מאתר מאוורר/ים ... האם קיבלתי מחשב חדש בלי מאוורר? האם הוא לא מותקן כראוי? המוןןן תודה לעונים!

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by JackBauer,

GeIL 1GB (2x512MB) PC2-4300 533MHz DDR2 Dual Channel אני רוצה לבנות מחשב גיימרים, מה דעתכם על הזיכרון?

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  15. מעבד 3200+ E6, לוח DFI INFINITY SLI. ספק אנרמקס 420W. במערכת יש זולל מתח - 7800GT. המטרה היא להביא את המעבד ל2.6GHZ לפחות... בקיצור, בהתחלה חשבתי לקנות את הTWINMOS SPEED PREMIUM 3500 שאני יודע שהם אוברקלוקרים נחמדים עם שבבי BH-5, אבל אז חשבתי שאולי כדאי לקנות את ה-A-DATA VITESTA DDR 4000 מ-KSP ב400 שקל, מפני שהם אמורים להיות או עם HYNIX D5\D43 או TCCD, אבל התקשרתי ויש להם רק סטיק בודד בפתח תקווה, ככה שגם אם אני קונה אחד שם, ואחד בחנות אחרת ב-700 שקל (ולמה לכל הרוחות זה כל כך זול ב-KSP??), לא מובטחת לי התאמה מלאה... אז מה אתם ממליצים? התקציב הוא בסביבות 1000 פלוס מינוס 100 שקל, עדיף מינוס ככה שG SKILL ב-1600 שקל לא בא בחשבון תודה!

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  16. Started by eranir,

בזמן האחרון יש גם בפורום הזה וגם בזה של מפרטי מחשב הרבה שאלות בנוגע למעבד שכדאי לבחור עכשיו בהתאם למחירים בשוק. אולי מישהו יוכל לכתוב סקירה קצרה ועניינית של השיקולים הרלוונטיים כרגע? AMD מול אינטל מבחינת מחירים, OC, מחירי לוחות וכל מה שיכול להיות רלוונטי. למי שפחות שולט בשוק (כמוני) להסתכל על בנצ'ים זה לא מספיק...

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by o.k,

שלום לכולם!! אפשר בבקשה להסביר לי את המושגים הבאים : מהו מעבד ולמה הוא נועד? מהו הכרטיס זיכרון ? מהו הכרטיס מסך ? אשמח לקבל הסברים מפורטים

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  18. זה המפרט: Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 1400 MHz (14 x 100) Motherboard Name Intel Garibaldi D850GB (5 PCI, 1 AGP, 4 RIMM) Motherboard Chipset Intel Tehama i850 System Memory 256 MB (PC800 RDRAM) BIOS Type AMI (12/08/00) Video Adapter NVIDIA GeForce FX 5200 (128 MB) יש לי ללא ספק את הכרטיס מסך הכי גרוע שהכרתי.... השאלה שלי היא בעצם אם אני יכול בכלל לשדרג זיכרון? שאלה שניה כמה זה יעלה לי? אני אשמח לקבל לינקים , תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  19. Started by snoopdogg,

חג שמח לכולם קיבלתי אתמול את החלק האחרון שהיה חסר למחשב שלי... 2*512 Crucial Ballistik PC4000 הזכרונות יושבים במערכת הבאה: AMD 64 3200 MSi K8N PT Leadtek 6800 GT הורדתי בביוס תזמונים של הזכרונות ושאני מסתכל על CPUZ נראה לי שיש משהו לא בסדר צירפתי תמונה... אני מתכוון לנתון האחרון - 256 קלוקים ?? מה זה אומר? ??? שאני נמצא בתזמונים SPD 2 3 3 8 הנתון הזה נמצא על 16 וזה מוזר שהוא הרבה יותר נמוך. זה פוגע בביצועים? ומה זה הנתון Bank cycle time? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by r.g.comuters,

עם יש לו תמיכה בדואל צאנ'ל ?... http://www.intel.com/products/motherboard/d865glc/index.htm תודה רבה לכולם

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  21. Started by ronen_pr,

שלום. אני מעוניין לקנות מחשב שיהיה מיועד רק לגלישה באינטרנט, ועבודה עם תוכנת פוטושופ. לא מעניין אותי סרטים, מוזיקה ומשחקים. השאלה היא האם צריך כרטיס מסך מיוחד בשביל עבודה עם פוטושופ? במידה ולא, האם ניתן להסתפק בכרטיס מסך מובנה על לוח האם? ואיך בכלל אני יודע אם בלוח האם שאני מעוניין בו (כנראה של ג'יגה-בייט או אסוס) כרטיס מסך מובנה? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  22. רציתי לדעת האם הטמפרטורות של סבירות ובמיוחד של הכרטיס מסך והמעבד רציתי לדעת את הטמפרטורות הסבירות וגם את הטמפרטורות המקסימום שהם מגיעות במאמץ של כל חלק אני מצרף תמונה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  23. רכשתי את הזכרונות האלה: http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4314 כפי שנראה 800 הרץ. וזה מה שהתוכנה רושמת שיש לי: http://www.2send.us/picture.php?file=867fffb699.jpg 399 הרץ?!?! עבדו עלי?!?!

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  24. Started by ymss69,

מה יותר טוב- 2 גיגה 667 או 1 גיגה 800.... והכי חשוב!! למה? אם אתם נותנים לי תשובה תנמקו!! זה הכי חשוב לי!! ואם מישהו יכול לסדר לי את החברות לפי סדר איכות... גבוהה... בינוני ונמוך.... וגם סדר איכות ביחס למחיר גם גבוהה... בינוני ונמוך!!

• 7 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by ofiro1,

שלום איך אני יכול לדעת אם לוח האם והמעבד שהוחלפו לי במחשב אכן חדשים או סתם מחודשים או משופצים

• 1 תגובה
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים