עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום, רציתי לקנות זיכרון למחשב לכן הלכתי לאייבורי כמו שעשיתי בעבר. הפעם המוכר לא התלהב למכור לי בניגוד לפעם קודמת בטענה שהוא לא יודע איזה זיכרון בדיוק מתאים לי והמליץ לי להשאיר את המחשב במעבדה שלהם. לא עשיתי את זה כמובן. רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לאיזה זיכרון לקנות : יש לי מעבד AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200 ולוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra אני מאמין שאני צריך DDR והבנתי שהמקסימום הוא ג'יגה אחד. תודה מראש, שגיא

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  2. Started by jim972,

שלום, אני עומד לרכוש מחשב לעבודה גרפית, והייתי רוצה לדעת על מה אתם ממליצים? אני צריך 16 GB ובעיקרון אין מבין שאין הבדל בין אם זה 2 של 8 או 4 של 4, רק יש לזה השפעה עתידית אם ארצה להגדיל את הזכרון? ואם כן אז מה יותר משתלם האם יש הבדל בביצועים. תודה ג'ימבו

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  3. Started by liransason,

ברצוני להוסיף כרטיס זכרון למחשב, הלוח אם intel 946gz עם תמיכה לזכרון ddr2 667 mhr היום קשה למצוא את הכרטיס הזה, השאלה שלי אם אני יוסיף כרטיס זכרון ddr2 800 mhr אם הלוח יזהה אותו? ואם אני יוסיף את הכרטיס ddr 2 800 2gb עם מה שיש לי ddr2 667 1gb אם הוא יזהה את שניהם ביחד?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  4. Started by Mr_Ghost,

שמישהו יגיד לי...

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  5. Started by Greave,

לפי אינטל, וגם לפי ידע כללי צ'יפסט ה-865P לא אמור לעבוד ב-800 FSB וכמו כן לא מסוגל לקבל זיכרונות DDR400. אולם לפי ASUS הלוח הנ"ל (P4P8X) דווקא כן מסוגל. למישהו יש מושג איפה הטעות שלי (או שלהם?) http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4p8x/overview.htm

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  6. Started by A.N,

קניתי זכרון 266 512 DDR וניסיתי להרכיבו במקום הזכרון הישן שלי 133 256SDRAM כמובן שכשעשיתי זאת המחשב ציפצף ולא עלה. אז החלטתט לשנות את הג'מפרים. אחרי כמה ניסיונות המחשב כן עלה, הזכרון כן עלה אך ה HD לא עלה ונראה כאילו הוא תקוע. החזרתי הכל למקום.שמתי את הזכרון הישן שלי, הדלקתי את המחשב ופתאום הוא לא מוצא מערכת הפעלה ועוד כמה דברים אחרים.נכנסתי ל BIOS תיקנתי את כל מה שהשתנה שם אך עכשיו כשהמחשב עולה הוא לו מוצא לי את כונן A ורושם בתחילת הפעלת המחשב ERROR A: כשב BIOS הכל נראה תקין. המפרט של המחשב שלי הוא: P4 1.5 לוח אם דגם P4VXASD. כמו כן קראתי שמומלץ לעדכן את ה BIOS בגלל ששלי ישן אך לא מצאתי לו עדכון . הגרסה שלי היא AMI והלוח אם 1.2. אם מישהוא יודע מה אני אמור לעשות ביחוד איך…

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  7. Started by idan182,

האם כדאי לחכות חודש עד שיגיע SAMSUNG 512 MB ל PCH או האם כדאי לקחת במקום את ה KINGSTON שניהם 512 MB ושניכם 3200

8. Started by PiniP,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  9. Started by vladk,

מה ההבדל בין לוחות ה EPOX הבאים: 8K5A2N (מחיר - 555 ש"ח) 8K5A2+ (מחיר - 625 ש"ח) וראיתי שיש גם: 8K5A2N+B1 8K5A2N+B2 תודה :-)

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  10. ולא צריך כרטיס מסך מובנה...

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  11. Started by Nitro,

אני עומד לקנות מחשב חדש, רציתי לשאול שאלה בקשר לזכרונות: המחשב שאני קונה הוא A64, לוח EP-8KDA3J, רציתי לשאול אם בהגדרות ברירת מחדל (כלומר, ללא א"ק), DDR500 יבוא לידי שימוש, או שהמקסימום שאני יכול לסחוט ללא א"ק הוא 400 מה"ץ. הזכרונות עליהם חשבתי הם A-DATA PC4000 512MB. מראש תכננתי לעשות א"ק, אך אחרי חריגה פראית מהתקציב... החלטתי ללוותר על כמה רכיבים. DDR 400 לעומת ה500 הוא כמה מאות שקלים, שלא לדבר על החסכון שבאי-קניית קירור לא"ק וכו'... מתישהו אני כן מתכוון לעשות א"ק, לקנות את הקירור שעליו ויתרתי, לשדרג זכרונות ולרוץ. אבל זה יקח זמן. בקיצור, מה אתם אומרים? יורגש החסרון בDDR500, או שיהיו בדיוק אותם ביצועים עם הDDR400..?

• 7 תגובות
    • 517 צפיות
  12. Started by the_king00,

p4p800 או p4c800 שניהם דלוקס תודה...

• 5 תגובות
    • 517 צפיות
  13. Started by FFOP,

צריך לצאת AMD 64 2600 של AMD מתיי המעבד הה יהיה בארץ?בערך? כמה המעבד הזה יעלה בערך? יהיה למעבד הזה את הSKOT החדש ? לאיזה מעבד הוא משתווה של אינטל/AMD?

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  14. Started by ShowstoppeR,

מה ההבדל בין CL2.5 ל CL3? ואיך אני יודע איזה יש לי?

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  15. איזה שהן המלצות??? איפה שלא קראתי אתרים בעברית /אנגלית ממש כיסחו אותו ל AMD ATLON 64

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  16. Started by srolik,

האם יש לוח אם (טוב חדש אם הרבה אופציות ) שתומך בפנטיום 3 ומאפשר שדרוג לפנטיום 4 ? אם יש כזה ספרו לי איזה ומאיפה אפשר לקנות ואם לא אז איזה לוח הכי מתקדם יש לפנטיום 3 והאם מיצרים בכלל דגמי לוחות חדשים (DDR ,AGPX8 UFUW וכו') ? לפנטיום 3 וכנ"ל מאיפה אפשר לרכוש

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  17. שלום לכם יש לי לוח של biostar (קישור ללוח)http://www.biostar.com.tw/app/en-us/mb/content.php?S_ID=95 הרכבתי ללוח מעבד של pentium® 4.דגם 631 תושבת 775 .וזכרון של kingston ddr2-667 . השאלה שלי היא האם למרות שהלוח אם תומך DDR2 400/533 MHz האם זה בסדר ,כי כשאני מדליק את המחשב הוא קופא למשך שלוש דקות- או שיתכן שהלוח אם לא תומך במעבד . קישור ללוח אם http://www.biostar.com.tw/app/en-us/mb/content.php?S_ID=95

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  18. המעבד יהיה במחשב שמיועד לעבודה משרדית. יש בינהם הבדל משמעותי במחיר: http://www.skypc.co.il/pl_product~AMD1137~60~0.htm http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21_505&products_id=4785 תודה.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  19. יש לי מחשב וותיק שמשמש כ-Media Center, עד כה עם 2 סטיקים של Geil מסוג PC3500 (מהירות של 433MHz) בעלי תזמון של 2-6-3-3-2. רכשתי היום 2 סטיקים (משומשים) של Samsung מסוג PC3200 בעלי תזמון של 3-3-3-8-8 ציפיתי שהכל יתיישר לפי הזכרונות האיטיים יותר. הגדרתי את הכל על הגדרה אוטומטית, ביצוע Reset גיליתי תזמונים של 2.5-2-2-6-8. המחשב עובד כמה שעות יציב ותקין. כיצד התזמון הזה הגיוני? האם כדאי/רצוי לשנות משהו בתזמונים ידנית? בנוסף עד כה הזכרונות עבדו ב-Dual Channel, האם בערבוב הנ"ל (ובהנחה שהסטיקים הונחו ב-slot הרלוונטי), הזכרונות ימשיכו לעבוד ב-Dual Channel? תודה. אמיר.

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  20. אם יש לי שני זכרונות 512 dual channel , האם אני יכול לקחת אחד מהם למחשב אחר, בעל זכרון 256 אחד, כך שבראשון ישאר רק שבב אחד של 512, ובשני יהיה 768 ?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  21. Started by KYSG,

בגלל האשכול הזה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=145611.0 אני מחפש מבחנים לכרטים מסך-מעבד בסגנון שנתנו שם רק מי אתר אחר

• 6 תגובות
    • 517 צפיות
  22. Started by rino,

שלום לכולם המחשב שלי מבוסס פנטיום 4 2.4GH על לוח ABIT IS7E יש לי 2 מקלות זיכרון שם קרוסייר 256MB ,האחד 3000 ווהשני 3200 {כי מי שהביא לי מחו"ל לא שם לב להבדל} עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 מקלות של 256 MB אבל לא מעוניין להוציא 450 ש"ח למקל על קרוסייר. אני לא עושה OC רצחני לזיכרון ולא ממש יודע איך להתעסק עם התיזמונים . אני מבקש המלצה לזיכרונות שאפשר להוסיף לקרוסייר DDR400 שלא יקרעו לי את הכיס אך יעבדו כמו שצריך. תודה

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  23. Started by K0sTa,

כיצד אני מוריד את מהירות הזכרונות ? יש לי DDR 400 X 2 ואני רוצה שבמקום שהם יוכפלו 2X200 שיוכפלו ב 2X166 או אפילו פחות.. איפה אני עושה את זה??

• 2 תגובות
    • 517 צפיות
  24. Started by IdobI,

שלום רב, אני מחפש להחליף את לוח האם הישן שלי (MSI KT3-Ultra ARU) עקב 'ברוגז' בינו ובין כרטיס המסך החדש שלי (Gigabyte Radeon 9600 Pro) - יש המון בעיות במשחקים ואני מאמין שזה בגלל שחסר ללוח AGP 8x. אחרי הרבה קריאה בנושא (ותקציב של כ 400 ש"ח) הלכתי לכיוון ה nForce2 400/ Ultra 400. התבייתי על דגם EP-8RDA3i של Epox או דגם GA-7N400L1 של Gigabyte - הבעיה היא שבשניהם מצויין שהם תומכים ב AGP 3.0 ורק בכרטיסי מסך 1.5v, כשלמיטב הבנתי הכרטיסים החדשים עובדים ב AGP 8x ב 0.8v - ובקיצור, התבלבלתי! הסיבה היחידה שאני מחליף MB היא AGP 8x ואני לא רוצה להידפק גם עם החדש - אז אודה לעזרתכם ולהנחייתכם. הרבה תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 517 צפיות
  25. טוב אז ככה אני לא יודע עם יצא לכם כבר לקרוא ולשמוע או שאולי לא אבל בקרתי היום באתר של toms hardware ומצאתי שם סיקור על לוח אם חדשני מבית GigaByte הנותן מענה לטכנולוגית ה SLI של NVIDIA בלוח אם מבוסס צ'יפסט 915P של אינטל למעבדי פנטיום 4 בסוקט 775. לסיקור: לחץ כאן

• 0 תגובות
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.