עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by dangali,

שלום לכם קניתי לוח אם MSI K8N NEO PLATINUM וקיבלתי משהו מאד מוזר: התומך של המקרר, שמתאים למקרר של AMD , מודבק חזק על גב הלוח. בחנות(PANDAS) אמרו לי שככה מגיעים הלוחות האלה וצריך להוריד את זה בכח. ניסיתי להפעיל כח סביר אבל הוא לא יורד. מכיוון שקניתי מקרר של זלמו אני חייב להוריד את התומך הזה. הסכמנו עם החנות שאביא את כל החלקים והם ירכיבו (בתשלום כמובן). רציתי לשאול אם מישהו יודע שזה נורמלי עם הלוח הזה? חבל שלא אמרו לי את זה לפני שקניתי את הלוח. ואם צריך כח ומשהו ייפגע האם האחריות הלכה? תודה, דני.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  2. צריך זכרונות מיוחדים או שכל שתי סטיקים יכולים לפעול בדיואל עם הם אותו גודל וmhz

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  3. Started by Sarlula,

פעם שעברה שכתבתי כאן מישהו הציע לי ללכת על מעבד Intel Core 2 Duo E6750 עם לוח אם ASUS P5L 1394 המוכר אמר לי שהמעבד לא תואם ללוח, ולכן: אני מחפש לוח-אם חלופי שאותו מחיר כמו של האסוס שתואם למעבד ויספק לי גם יציאת IEEE. יואש הנואש!

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  4. שלום לכולם! הזמנתי מפרט הכולל מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 Box המחשב מיועד לעבודות עיצוב גרפי ובחרתי לוח ASUS P5QL-E ובחנות יעצו לי להחליף ללוח יותר טוב DFI LANParty DK X38-T2RB האם זה באמת לוח עדיף ומהיר יותר? וגם לגבי הזכרונות אני בחרתי G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PK והם יעצו לי להחליף למהירות 1000Mhz באותו מחיר Exceleram DDR2 4096MB (2048MBx2) 1000Mhz CL 5-5-5-15 האם זה חברה מספיק טובה? וכדאי ללכת על זה? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  5. Started by Astrix-D,

1)הוא טוב בOC? 2)כמה BUS הוא עושה?(בערך) 3)הוא לוח טוב בכללי? 4)הוא עדיף על P5B? מצטער על ההצפה בשאלות,פשוט אני רוצה להיות בטוח בקשר לקנייה. תודה רבה לעוזרים!!!!!

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  6. אני לא מכיר את ההבדלים בציפסטים של INTEL? ואיך ASROCK בכלליות עד כמה שאני יודע הלוחות אם שלהם לפני 2-3 שנים היו על הפנים הם השתפרו מאז? סתם מתוך סקרנות איך הוא לOC? לא שאני מתכנן לעשות הוא מספיק חזק בשבילי הלוח הוא Asrock ConRoeXFire-eSATA2 945P http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=ConRoeXFire-eSATA2&s=775 תודה

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  7. Started by Maor_T,

הי כבר קראתי את המדריך עדכון ביוס באתר, ואחרי הרבה חיפושים מצאתי סוף סןף את העדכון המתאים לביוס שלי יש לי לוח אם של Procomp מדגם B680\683 עכשיו מצאתי את הקובץ עדכון ביוס הכי חדש שיש שנקרא B683V26.BIN (תתקנו אותי אם יש לכם יותר טוב ..) ועכשיו נתקעתי....כי החברה של הלוח אם פשטה את הרגל או לא יודע מה אבל אין לה כבר אתר.... ויש לי את קובץ העדכון ביוס...אבל אין לי את התוכנה שמעדכנת ביוס ללוח אם הזה, כמו שרשום במדריך שצריך לשים את התוכנה שמעדכנת + קובץ העדכון בדיסק בוט.... מה אני עושה ? איך אני מעדכן ביוס במקרה הזה ?

• 7 תגובות
    • 572 צפיות
  8. אני רוצה לשדרג את המחשב וכרגע יש לי מעבד athlon 3000 64bit 512Kb שמיוצר ב-0.130 בתושבת 754 יש מעבד חדש ששם הקוד שלו הוא ווינצ'סטר והוא בדיוק עם אותם נתונים רק מיוצר ב-0.90 ובתושבת 939 השאלה אם שווה להוסיף כמה מאות שקלים ולשדרג או לא?

• 4 תגובות
    • 572 צפיות
  9. אנ'לא עושה אוברקלוק... אבל אני מעדיף את ASUS. לא קשור למחיר... שווה לקנות 'תלוח הזה? הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  10. Started by no43189,

אז ככה יש לי לוח אם של ASUS A8N SLI DELUXE . יש לו 4 סלוטים לזכרונות שאני שם 3 זכרונות של כל אחד 512 DS של KINGSTON מופיע לי 1024MB במקום 1536MB אם מישהו יודע למה שיגיד לי דחוף !? תודה :-*!!!!

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  11. Started by Esparco,

היום הגיע לי הלוח אחרי מימוש אחריות וקיבלתי את ה REV 305 מישהו יודע מה ההבדלים המשמעותיים בלוח??

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  12. שלום, רציתי לדעת האם החברה "Transcend" מוכרת ואמינה בתחום הזכרונות. תודה מראש

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  13. Started by liav25,

האם רדון 4850HD תומך במעבד אינטל E8200 ? תומך בE8400 ? האם הוא תומך בלוח של ג'יגבייט GA-P35-DS3L ? תודה.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  14. Started by kimi,

עד עכשיו הייתי בכיוון של ג'יגהבייט 965GM-S2 בגלל שיש לו כרטיס מסך מובנה אבל כנראה שאני יורד מכרטיס מסך מובנה ובנוסף קראתי בפורום שהלוחות של ג'יגהבייט בעיתיים (משהו עם המאוורר..) אם תוכלו להמליץ לי על לוח אם טוב של חברה/ות אחרת/ות באותה סביבת מחיר אני אשמח תודה! דרך אגב איזה לוח של אסוס בערך באותה רמה של הג'יגהבייט שהזכרתי למעלה?

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  15. היי, כרגע מותקן דיסק מסוג SATA1, ואני רוצה להתקין עוד אחד מסוג SATA2, תהיה לי בעיה? תודה, אופיר

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  16. Started by leda,

מישהו יכול להגיד לי מה ההבדל בין P35 לבין EP35 ההבדל במחיר הוא 3 שח. תודה 8)

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  17. Started by r.g.comuters,

עם יש לו תמיכה בדואל צאנ'ל ?... http://www.intel.com/products/motherboard/d865glc/index.htm תודה רבה לכולם

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  18. Started by alia,

בוקר טוב יש לי מחשב מאייבורי(ונא לא לצחוק): לוח אםhttp://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1564&maincat_no=1&cat2_no=170&cat3_no=2 מעבד אינטל e-4600 ram :2x1024mbgeill וזהוא-הלוח בברירת מחדל כנראה לא מסתדר עם 2.1 מתח של הזכרון וצריך לשנות ל2.1 או אוטומטי ואינני מוצא את האפשרות בביוס בינתיים הפעלתי אתהמחשב עם זכרון אחר שברשותי עם 1.8 ואין שום בעיה תודה ושבת שלום

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  19. שמתי לב שבאט'לונים למינהם הL2 עובדים על 128ביט ובמעבדי פנטיום 4 וCORE2 על 256ביט ופנטים 4 אני מדבר על נרט'ווד והלאה לגבי ישנים יותר אני לא יודע מה הולך.. אז השאלה שלי היא כזאת... מה זה משנה הביטים האלה??? ואם יש לאינטל ייתרון בביטים אז למה הם דוחפים כ"כ הרבה L2???? מה הארכיטקטורה של AMD כזאת מעולה שהם לא צריכים כ"כ הרבה L2 כמו הנטברסט והקור 1 ו-2?? תודה מראש. pedator_008

• 1 תגובה
    • 572 צפיות
  20. Started by johny,

אני רוכש היום לוח אם למעבד AMD64. התקציב ללוח הוא 550-600 שקל. אני מתלבט מה לקנות. אשמח להמלצות.

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  21. מעבר לOC שטוענים שהוא מצויין יותר מ 830. מה ההבדלים בינייהם חוץ מהמהירות שלהם 805 - 2.66 ו 830 - 3.00 האם גם ללא OC הוא נותן ביצועים יותר טובים ה 805D? ואיזה קירור יש לצרף לו על מנת שהOC יהיה בפול מייטבו?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  22. Started by generalA,

ברשותי מחשב בעל מהירות 2.4 וזיכרון של חב' יונדאי בעל 256MB במהירות 133MHZ, מסוג DDR - SDRAM. ברצוני להרחיב זיכרון זה, כאשר יש לי 2 סלוטים סה"כ בלוח האם כאשר אחד מהם כבר מנוצל לטובת הזיכרון הנוכחי. מצאתי בהזדמנות זיכרון חדש של חב' AData במהירות של 333MHz ונפח של 128MB אינני יודע מהו סוג זיכרון זה. האם בתשלום של 50 שקל שווה לי לקנות זיכרון זה ולהוסיף אותו למחשב ? והאם בגלל שהזיכרון 256MB שלי יותר איטי עדיין כדאי לי להוסיף הזיכרון הנ"ל? תודה אנשים !

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  23. שלום לכולם.... יש ברשותי כעת סטיק אחד של זיכרון...הזיכרון הוא Hyundai 256 ddr 400 mhz.... אני רוצה להוסיף למחשב שלי עוד 512 מגה.....חבר אמר לי שעדיף לקנות שתי סטיקים של 256 מגה במקום אחד של 512 כי זה יותר יעיל....רציתי לדעת אם הוא צודק ואם יש לכם הצעה לחברה כי אני חושב לקנות של סאמסונג.... תודה.... ;D ;D ;D

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  24. Started by PhP dUdE,

...

• 5 תגובות
    • 572 צפיות
  25. אני רוצה לעשות שיהיה למחשב שלי 2 גיגה של זיכרון RAM - כרגע יש לי גיגה של זיכרון של Starex ... 1. מה אתם אומרים על החברה Starex האם היא חברה טובה או לא כי לפי מה שאני ראיתי הם מוכרים מאוד ביקר מה שחברות אחרות מוכרות בהרבה פחות ....??? 2. האם כדאי לי לקנות עכשיו מחדש 2 גיגה של חברת Kingston (האם הם חברה טובה ???) ואם כן האם זה (http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=422092) זיכרון טוב בשביל המחשב שלי - אני יקנה 2 כאלה כדי שיהיה לי 2 גיגה ??? (2.5. האם כדאי לי יותר לקנות 1 גיגה של זיכרון Starex או עדיף לי 2 גיגה של Kingston ??? (תתחשבו בזה שKingston יותר זולים אז בשביל שידרוג עתידי אולי עדיף אותם כי הם יעלו פחות)) 3. אני רוצה לדעת מה זה אמור הCL5 או CL4 מה זה אומר בשביל הזי…

• 3 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים