עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. טובים?? ומה יותר כדאי משניהם.?

• 6 תגובות
    • 487 צפיות
  2. Started by menacex,

אהלן , קניתי לפני מספר שעות AMD XP 2500 + עם ליבת ברטון וולקנו 12 ........ התקנתי את המעבד ואת המואוור אך כאשר התחלתי את המחשב , הוא מזהה לי AMD XP 1900 במהירות 1400 GHZ ... עדכנתי את הביוס לחדש ביותר הנני משתמש בבורד GIGABYTE VAXP אשמח לתשובה מהירה ותודה מראש!

• 7 תגובות
    • 544 צפיות
  3. התקנתי סטיק זכרון של קינגסטון, 512MB, DDR, 333 MHz, וכעת הסטיק הישן, זהה חוץ מזה שהוא של סמסונג והוא 256 מ"ב, לא מזוהה - הWindows מראה רק 512MB. איך אפשר לפתור את הבעיה?

• 8 תגובות
    • 538 צפיות
  4. Started by asichen,

שלום לכם! יש לי מחשב עם לוח אם של ECS - ELITEGROUP , ספק של 400 וואט של טרמלטק, כרטיס מסך MSI Geforce FX 5900 VIVO ומעבד פנטיום 4 2.8 . יש לי עכשיו 526 ראם והשאלה שלי היא איזה ראם אני יכול וכדאי לי לקנות שגם יפעל לי מצויין ולא יעשה לי בעיות עם המפרט שרשמתי וגם יראה ביצועים הרבה יותר טובים ממה שישי לי עכשיו. זה נורא חשוב לי. תודה מראש לכל העוזרים.

• 6 תגובות
    • 478 צפיות
  5. Started by Longstrom,

שלום לכולם, הוצאתי את ההיטסינק בשביל לנקות אותו, ניקיתי אותו והחזרתי הכל למקום. פתחתי את המחשב - ולא עולה (נדלק, נורת הארד-דיסק כל הזמן דלוקה, סי-די רומים נדלקים ונכבים - המסך לא נדלק) לאחר בדיקות שונות גיליתי שהמחשב עולה רק בלי הבטרייה של הביוס - בלי בעיות. עם הבטריה, ועם בטריה נוספת (שתפקודה מוטל בספק) הוא עובד לסירוגין ולזמן קצר בכל פעם אך ורק על הגדרות ה default שלו. כאשר אני מנסה לעדכן את הגדרות הביוס - הוא שוב לא עולה. את כל ההתעסקות עם המחשב עשיתי על שטיח - האם אפשרי שחשמל סטטי פגע לי במשהו? מודה מראש על תשובותיכם

• 4 תגובות
    • 586 צפיות
  6. נגמר לי המקום ב- 20GB. :-\ ואני רוצה לקנות הרדיסק של WD בנפח של 80GB. השאלה היא האם הלוח שלי יזהה אותו? האם אפשר לקנות מתאם PCI IDE שיקבל אותו? אם יש למישהו פתרונות אז שיציע חופשי! אלעד

• 2 תגובות
    • 497 צפיות
  7. Started by -CosmicFire-,

AMD 64 3000+ תומך בדואל DDR או לא?!? יענו אני רוצה 512X2 אבל אם אפשר רק 512?!

• 13 תגובות
    • 996 צפיות
  8. Started by squeezo,

אז ככה הרי לכרטיס יש יציאות ל 6 רמקולים. חיברתי יציאה אחת למערכתוחיברתי יציאה אחרת לאוזניות... אפילו כשהגדרתי שזה מיועד ל5.1 רמקולים הוא לא מוציא לי מהיציאה סאונד לאוזניות.

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  9. Started by ed1,

בדיקת חומרה של מחשב חדש עם AIDA מציגה מספר נתונים קצת מבלבלים?! הלוח של ג'יגה בייט והמעבד סלרון 2600 אלה הקריאות של AIDA: רוחב באס - 64 ביט real clock - 101MHz (QDR) effective clock - 405MHz band width - 3241MB/s מה ההבדל בין שעון אמיתי לאפקטיבי? הזכרון זה 256MB DDR 400MHz בסלוט יחיד, האפקט של ה-DDR אמור "להכפיל" את מהירות השעון ככה שאם הבאס הוא 133MHz אז יתקבל 266MHz אז איך פה מתקבל 400MHz? הרי הבאס הוא לא 200MHz אלא רק 100MHz ואמור להתקבל DDR 200MHz...?!

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by menacex,

שלום רב! ברצוני לקנות מעבד חדש , עקב אי יציבות של מעבדי הנוכחי (AMD XP 2200) . תחילה החלטתי הראשונית הייתה לקנות AMD 2800 אך לאחר קראית כתבות ראיתי שאין הבדל גדול בין 2600 ל2800 ובין 2700 ל 2800 בכלל... והוא לא מצדיק את המחיר . האם זה נכון ? מה אתם מיעצים לי לעשות ? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 705 צפיות
  11. Started by overload,

לפני יותר מחודש החלטתי שאני הולך על הIS7-E +512 MB DDR500 ADATA כל זה לצורך שדרוג עתידי של כרטיס המסך, מGF4 MX ל-X600 או מה שלא יצא בחודשים הבאים. אני רוצה לדעת האם יצא משהו יותר טוב בזמן שלא עקבתי או יש איזה שהיא סיבה לא לקנות את הIS7-E ביום שישי הזה? ד"א- המעבד הוא P4 2GH 100FBS אם זה משנה לכם. ד"א 2 -אני קונה בKSP, ראיתי בפעם הראשונה לפני שבועים, אחלה מקום יש להם בת"א! תודה.

• 14 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by Pro_2004,

זה בגלל שאני על יחס 5:4 ? אני חושב שבגלל זה הזכרונות עושים פוסט... בעיקרון הם אמורים לעבוד על CAS 3

13. Started by ratzabi,

אם לא אז: האם זה משנה לקחת CAS 2 או רגיל? ואם כן אז: הזיכרון של A-DATA שב-KSP הוא CAS 2 או לא? כי לא רשום.

• 7 תגובות
    • 616 צפיות
  14. טום אומר שאין אפשרות לבצע שינוי בגלל מערכת הגנה שתפסיק פועלה של רכיבים חיוניים במצב של אוברקלוק. זה ממש באסה אם לא נוכל לעשות אוברקלוק למעבדים. לינק: http://www.tomshardware.com/hardnews/20040619_110346.html

• 9 תגובות
    • 853 צפיות
  15. Started by Evil Inside,

בלוח אם החדש שקניתי (EPOX 8RDA3I) רשום במפרט Supports Digital SPDIF עכשיו בלוח עצמו אני רואה שיש רק SPDIF אנלוגי..והמקום של הדיגיטל מכוסה יעני ריק.....זאת אומרת שאין בלוח הזה דיגיטאל SPDIF?ויש אפשרות לשים?אם כן כיצד אני שם?

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  16. קודם כל שלום אני טס לארה"ב עוד שבוע ואני קונה מעבד 3500+ (עוד כל מיני רכיבים למחשב אבל זה מיותר לדעתי - אם יש צורך תגידו לי) ספק 410 W (למקרה שזה משנה) של TT בכל מקרה אני לא הכי מעודכן בנוגע ללוחות של הסוקט הזה אז מישהו יכול להגיד לי איזה לוחות יש לו בשוק ? ואיזה מהם הכי יציב/אמין ל OC והכי חשוב - הפיצרים שלהם נושא נוסף הוא הזכרונות אני רוצה 512 DDR PC4000 שיחזיקו לי בOC גדול יחסית (כמובן שיהיה dual) (אלא אם אני טועה בקטע של ה PC4000 ויש יותר טובים במחיר יותר נמוך [3200]) ? תודה רבה למי שעוזר!

• 6 תגובות
    • 528 צפיות
  17. שלום כולם אני מטלבט בין שני הלוחות האלה ABIT IC7 G ל EPOX EP-4PDA5+ (865PE) - ATX עכשיו מה שאני הולך לעשות עם המחשב הוא רק גימינג זהו הולך להיות על מעבד פנטיום 4 במהירות 3.0 512 קאש גם כן יש לי זכרון של 512 ddr במהירות 400 ואני הולך להוסיף עוד אחד כזה בקרוב ובכך להגיע לגיגה גם כן הלוח EPOX EP-4PDA5+ (865PE) - ATX משתמש בערכת שבבים 865 ולא 875 כמו ה ABIT IC7 G האם היה לזה השפעות? עכשיו שאלה איך הלוח הזה? EPOX EP-4PDA5+ (865PE) - ATX הוא טוב לפי מה שנראה לי הוא די טוב מישהו יש לו כבר נסיון איתו? בבקשה תשובות

• 7 תגובות
    • 583 צפיות
  18. אני עוד לפני קנית מחשב חדש ומטלבת איזה זיכרון לקחת (המחשב מיועד להרצת משחקים חדשים וכבדים וכל שאר שימושי המחשב הביתיים... אולי גם אוברקלוק בעתיד) המחשב מבוסס על AMD64 3000+ צריך לבחור זה: Memory OCZ 512MB DDR-RAM 3200 Premier Series Memory או זה: Twinmos DDR-RAM 512MB 3200 Memory תודה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  19. Started by Load,

הלוח הזה שולט!!! קראתי את הסקירה כרגע שהתפרסמה כאן לא מזמן והלוח הזה הוא מדהים , מבוסס על הצ'יפסט של NFORCE 3 150 GB הבאסה שלא מצאתי אותו בשום חנות עדיין אולי מישהו יאיר את עיניי הנה הסקירה- http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=921&cid=6&pg=5 נ.ב הוא זכה מקום 1 בביקורת.

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  20. הורדתי BIOS ואני לא סומך על האתר שממנו הוא בה האם הביוס יכול להכיל ווירוס והצריבה שלו לג'וק תהיה אם וירוס? (טרויני למשל) והאם האנטי ווירוס יגלה את הוירוס בסריקה של הקובץ לפני ההתקנה??? ועוד שאלה האם ניתן להוריד וירוס מהביוס??? (אם ניתן להחדיר לו בכלל)

• 4 תגובות
    • 591 צפיות
  21. Started by kisharon,

רציתי לדעת מה ההבדל בין זכרונות שבאים כ Dual Channel kit לבין זה שאני קונה ש 2 זכרונות שהם לא באים כ kit ? למרות שאצלי במחשב יש תמיכה ב dual אני אישית קניתי 2 זכרונות של GEIL http://www.cyberworld.co.il/product_info.php?cPath=1_16&products_id=205&osCsid=346618e3dec133b092547de01bbabede תודה.

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  22. Started by kisharon,

שלום לכולם. לא מזמן קניתי מחשב חדש והמפרט הוא: XP 2500 BARTON ABIT NF7-S GEIL GOLDEN DRAGON 256 * 2 עכשיו אני יודע שהוא עובד על 333 וגם הלוח וגם הזיכרונות שלי תומכים ב 400 DDR השאלה היא איך אני משנה את ההגדרות בביוס שזה יעבוד על 400 DDR ? תודה.

• 13 תגובות
    • 510 צפיות
  23. מה אתם אומרים על הלוח הזה: GIGABYE K8NS S-754 ATX איך הוא? הביצועים שלו? עם מעבד AMD Athlon 64 +3000 עריכה:--------------------- איך הלוח הרגיל? (בלי הפרו)

• 23 תגובות
    • 923 צפיות
  24. שלום לכולם. אני מעוניין לקנות מחשב חדש (באזור ה 6000ש"ח - ללא מסך). אני מתלבט על המעבד ועל הלוח בעיקר (אבל גם לשאר הרכיבים אני אשמח לתגובות). בעקרון אני רוצה את המעבד ATHLON 64BIT 3000. והשאלה שלי היא: האם אני לא אתקע עם המעבד הזה והלוח של ה754 פין כשהכל יתקדם לעבר ה939 פין בעוד כלום זמן. בנוסף האם שווה לקנות לוח טוב + כרטיס מסך איכותי כעוד כלום זמן יוצא התקן החדש של PCI. כמו שאתם מבינים אני אשמח לעזרה ולמפרטים (לא שמתי את הנושא הזה במפרטים כי מה שהכי מעניין אותי כרגע זה לוחות ומעבד). ולהצעות לכרטיסי מסך איכותיים (אני מעדיף VIVO). דרך אגב - המחשב נועד למשחקים ולעריכת סרטים (לא המרה אלא עריכה). תודה לכולם. אלעד.

• 10 תגובות
    • 637 צפיות
  25. כן שלום אני הולך לקנות היום!!! מחשב ו אני רוצה עצה אם לקנות את הפרסקוט או את הנורת'ווד ומה יותר טוב בשביל אוברקלוקינג????

• 2 תגובות
    • 489 צפיות

דיונים חדשים בפורומים