עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אני מעוניין לשדרג קצת את המחשב המיושן שלי (פנטיום 3, לוח אם של Biostar M6VCG, וודו 3). יש כאן 256 מ"ב זיכרון SD-RAM בשני סטיקים של 128 כל אחד מהם. אני מעוניין להוסיף עוד סטיק אחד של 256MB. אבל אני רואה בחנויות שיש One-Sided Memory שעולה בערך 350 ש"ח ו-Double Sided שעולה מעל 500 ש"ח. מה ההבדל ומה אני צריך? האם לוח האם שלי בכלל תומך ב-Double Sided? מה היתרון בו והאם זה משתקף במחשב כה ישן ?

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  2. שלום! בזמן האחרון אני מאוד מתעניין במחשבים. אני מחפש באינטרנט מידע על חלקי המחשב. כמו למשל - מהו זיכרון מטמון? עד כמה ההשפעה שלו משפיעה על ביצועי המחשב? מה משמעות מהירות המעבד? מהו TH? מה ההבדלים בין DDR לבין זוגי זכרונות אחרים? מהם מהירויות הזכרונות (266MHz, 333MHz, 400MHz, 500MHz) ומהם הם תורמים לזכרון? אלו הם רק אחוז קטן מהשאלות שעולות לי בראש. אם יש מידע כזה בעברית - מה טוב. אבל גם באנגלית אני אסתדר. תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 453 צפיות
  3. Started by gorff55,

שלום יש לי 2400+ amd 512 singel channel- ddr/ 256 micron, 256 geil r9800pro ויש לי תמישחק call of duty יש לי עוד אבל זה המשחק שאני באמת משחק השאלה שלי היא יש לי 500 שקל ככה אז אני יכול ליקנות עוד סטיק 512 זיכרון שיהיה לי 1024 זה יעזור לביצועים של המחשב..? המשחק היחידי שאני משחק זה cod .. זה תופס רק 300-400 mb ... אז כדי להוסיף? יעשה תמחשב יותר מהר? קיצר בינתים יש לי את ה 512 ddr והם עובדים על תיזמוני טורבו בביוס 5.2.2.2 מה כדאי לשים אותם? לדעתי זה עושה לי לגים שאני מתקין דברים ובמשחקים בהתחלה כזה יש לגים שעוברים תוך כמה דקות...

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  4. Started by max_shifrin,

שלום לכולם, יש לי לוח asus p4c800e ואני רוצה לעדכן בו את הביוס.. עכשיו רציתי לדעת עד כמה זה בטוח לעשות זאת - נכון שיש ביוס דואלי שאמור לפעול במידה ומשהו קורה והעידכון נדפק ונכון שזה אסוס אבל עדיין בהנחה שאין הפסקת חשמל באמצע מה הסיכון שקיים בעידכון הביוס של הלוח הזה? - בהנחה שאני מוריד את העידכון הנכון דרך התוכנה של אסוס.. הסיבה לפחד מהעידכון הוא ששרפתי ביוס של לוח ישן לפני כמה שבועות שעידכנתי אותו - אונם היצרן היה SHUTTLE והלוח בן 4 שנים שזה אומר שלא היה ביוס דואלי וכלום אבל עדיין הרגשה לא השתפרה הודות לכך.. כמובן שנתתי את הביוס לשחזור והכל מאז אבל בכל זאת... אשחמ לשמוע את דעתכם בנושא במיוחד מי ששידרג את הביוס בלוחות החדשים של אסוס... המחשב אגב מחובר לאל פ]סק ליתר …

• 2 תגובות
    • 411 צפיות
  5. מקווה לתשובות ..אנ י לא מתכנן OC

• 0 תגובות
    • 387 צפיות
  6. באחת השאלות של מה עדיף...... הזכירו כדרך אגב שאם רוצים להשתמש בDUAL בAMD צריך לקנות קיט ואי אפשר להוסיף מאוחר יותר ( אני לא זוכר איפה זה היה משהוא לפני כמה שבועות) מה פיספסתי כי לא תיקנו את התענה הזאת ? *חייב להשתמש בKIT (מה ההבדל בין קיט לשני מודולים זההים שבאו בנפרד) *למה אי אפשר לעבור מאוחר יותר זה נראה לי מוזר

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  7. Started by Death,

תמיד אני רואה אנשים שמביאים לכאן את הטמ'פ שלהם ומבקשים עזרה! אז אני תוהה, איך אני יכול למדוד את הטמ'פ של המחשב שלי?

• 2 תגובות
    • 415 צפיות
  8. רציתי לדעת מהן החברות המובילות בתחום הזכרונות (אם אפשר גם דגמים + באנצ'ים שיוכיחו את זה-עד תקציב של 900 ש"ח) בנוסף רציתי לדעת איזה לוחות הכי טובים ל שAMD64 (לפי מה שידוע לי אלבטרון נחשבים לטובים) לINTEL (אסוס ?) ול AMD רגיל (ABIT NF7-SL משהו כזה ?) - עד תקציב של 900 ש"ח גם ...... לוחות אם וזכרונות לא ל OC !!!! *אני צריך רשימה שבתוכה יהיה רשום חמישה מצורים לדוגמא: 1.חברה הכי טובה +המוצר שלה + מחיר וככה ממשיך עד 5

• 4 תגובות
    • 529 צפיות
  9. Started by menybo2,

שלום לכולם! אני חדש כאן קניתי לאחרונה מחשב חדש והטמפרטורות לפי דעתי גבוהות. להלן המפרט: מעבד: 3GB אינטל (1 ק"ש) לוח: 875i בוננזה - אינטל זיכרון 512 MB h.d: 160 MB כרטיס מסך: 128 radon 9200 ati הטמפר' הם: המעבד: נע בין 49 co ל- 52 מעלות רציתי לשאול האם זה המעלות האופטימליות שלו הוא שהוא צריך קירור במיידי??? דרך אגב איך המפרט (מחשב בעיקר לגרפיקה) תודה

• 5 תגובות
    • 472 צפיות
  10. שלום לכולם אני מחפש לוח אם ומעבד שניהם בסביבות ה- 2000 ש"ח בייחד (תנסו לא לעלות המון בתקציב כי אני גם קונה מארז חדש ועוד מלא מאווררים וקולרים לכרטיס מסך) כמו שכתבתי אין לי צורך ב-OC אבל אני מעוניין שהשילוב שתציינו יחזיק הרבה זמן . אה כן...המפרט שלי היום הוא: ASUS A7V8X AMD ATHLON XP 2400+ 1024 MB TWINMOS CL2 WESTERN DIGITAL 80GB R9800PRO SB LIVE DIGITAL 5.1 וכו' כמו כן אם אתם מציינים את ה- A64 נמקו למה בבקשה תודה מראש נועם! :-*

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  11. אני מתלבט בין שני הצ'יפסטים האלו של EPOX .. הVIA יותר יקר אבל מי יותר טוב? אני מחפש ביצועים נקיים ולא מעוניין בOC. אם אתתם ממליצים על לוחות אחרים בתחום המחירים הזה (עד 900-800) אנא אימרו כי שמעתי שהאלבטרון פרו 2 לא מומלץ. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 510 צפיות
  12. מי יודע מתי אמורים המעבדים החשדים של אינטל לנחות בחנויות ? האם מדובר בענין של ימים שבועות או חודשים ? מה אמורים להיות המחירים שלהם ? האם זכרונות DDR2 שכ"כ תולים בהם עיניים זמינים בכלל , וכמה הם אמורים לעלות ? מתי אנו צפויים לראות מבחני ביצועים שלהם ?

• 0 תגובות
    • 462 צפיות
  13. Started by ratzabi,

1024K או 512K?? תודה לעונים!

• 9 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by FFOP,

צריך לצאת AMD 64 2600 של AMD מתיי המעבד הה יהיה בארץ?בערך? כמה המעבד הזה יעלה בערך? יהיה למעבד הזה את הSKOT החדש ? לאיזה מעבד הוא משתווה של אינטל/AMD?

• 2 תגובות
    • 515 צפיות
  15. האם ה- Albatron K8X800 Pro VIA K8T800 Motherboard (AMD64, FSB800, SATA RAID, 5.1 Sound, 3Com LAN, USB 2.0) הוא Dual DDR ????

• 1 תגובה
    • 405 צפיות
  16. Started by moonbone,

שלום, אחרי שנים שלא הייתי כאן אני חזור לפורום... השאלה שלי היא דיי פשוטה, יש לי זכרון Corsair 256Mb 3200 Cas2 (DDR) ואני רוצה להרחיב אותו. עכשיו השאלה היא אם אני צריך לקנות זכרון זהה או שאני יכול לקנות נניח את גרסת ה 512 מגה שלו. או אפילו אולי זכרון 512 במהירות זהה רק של חברה אחרת? אם זה משנה משהו אז הלוח אם שלי הוא Epox 4g4a+ אשמח לקבל גם המלצות לחברות זולות וטובות... אני בבעיה תקציבית כרגע כי רק קניתי R9800Pro

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  17. Started by tembo,

שלום לכולם, אני זקוק למחשב נייד למטרת אינטרנט (כולל אופציות לפחות לחיבור אלחוטי), OFFICE, תכנות JAVA, C. אני צריך כונן של לפחות 30 גיגה (כמה זה נוראי ה 4200RPM?), 256 מגה מן הסתם מינימום, המעבד הוא נקודה חשובה, אני צריך משהו שיחזיק לפחות שעתיים ללא חיבור לחשמל ומכאן אני מניח שאנחנו מדברים רק על מעבדי M ואילך... שמתי לב שה AMD יותר זולים גם כאן מאינטל ולכן אפשר להשיג דגמי AMD - M במחירים מצויינים ראיתי דגמים של HP. זהו הייתי מעוניין גם את אפשרות לשחק GENERALS ודומיו במחשב אבל אני מניח שבשביל זה צריך כרטיס מסך של 9200M לפחות ואין לזה תקציב כאן (באסה!!!!). כמו כן ראיתי את המחשבים של KSP אני שוקל מאוד ברצינות לקנות מהם או מ HP. המחשבים של KSP הם פשוט זולים הדבר היחיד הבעייתי …

• 7 תגובות
    • 591 צפיות
  18. שלום לכולם ראיתי כבר בכמה וכמה אתרים את הלוח הזה והמחיר שלו עולה על 1000 שקל רציתי לדעת מה כל כך מיוחד בוא ולמה ההבדלים במחיר ביחס ללוחות אחרים ?? הלוח הוא של ג'יגה בייט והדגם הוא : 7NNXP אני יודע שיש לו DPS או משהו כזה אמרו לי שזה עוזר ל OC זה נכון ?? ועם למישהו יש את הלוח הזה שיכול להביא תגובות עריכה: זה הלוח... http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBGGB7NNXP&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1455

• 6 תגובות
    • 685 צפיות
  19. לעזאזל עם ההארד דיסק הסיריאלי המזורגג הזה..... כבר שבוע אני תקוע בלי מחשב... מישהו יכול לתת לי קישור איפה אני יכול למצוא את הדרייבר של sata ללוח גיגהבייט 8s655 fx ultra לפי האתר שלהם ניסיתי להעתיק קבצים מהדיסק.....באתי להתקין ת'אקס פי.... אבל זה עדיין לא מזהה ת'הארד דיסק...

• 10 תגובות
    • 803 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי פ4 3ג 800 שאלתי היא איך אני יכול לדעת אם המעבד הנל הוא פרסקוט????? כוון שחלה בעיית התחממות של המעבד אני מדבר על 70 מעלות(44 בזמן מנוחה) כאשר במארז 2 מאווררים cpu והוצאת אוויר מהקייס וכמובן ספק בזמן עבודה מאומצת משחקים ותוכנות כבדות כאשר שלחתי אותו לבדיקה במעבדה אמרו לי שזו בעיה בפרסקוט שהיה ידוע לי עוד מלפני שיש עניין של חום גבוהה פשוט הייתי בטוח ששלי לא פרסקוט יש דרך לבדוק את זה????? בתןדה מראש אלעד-בי-יו

• 15 תגובות
    • 978 צפיות
  21. שמעתי המלצות על ABIT KV8 sata,GBL אבל לא מצאתי מפרט שלו ככה שאני לא יודע אם יש לו כרטיס קול מובנה... אני מחפש משהו בערך באותו סכום, שיהיה כמה שיותר מתאים ל 64 BIT אבל שיכלול כרטיס קול... בבקשה תעזרו לי בזה

• 6 תגובות
    • 523 צפיות
  22. זה בסדר..........תקציב עד 470 ש"ח מקסימום... בדיואל !!!

• 8 תגובות
    • 539 צפיות
  23. שלום לכולם מבקש את עזרתכם: אני מנסה לעשות OC מ200/240 פרטי הOC : Vcore 1.55 DDR 2.65 AGP 1.6 יחס הבאס לזיכרון 5:4 זיכרונות על תיזמונים 8-3-3-2.5 והיו גם על 7-3-3-2.5 (הם אמורים להיות CAS3 אבל יורדים בגלל היחס) ואחרי שעתיים וחצי בבדיקה בPrime95 מופיע לי שגיאה ואני לא יודע מה לא בסדר (אני חושב שאולי אלה הזכרונות) אבל לא יודע מה בדיוק. תודה לכל העונים.

• 2 תגובות
    • 507 צפיות
  24. Started by menacex,

שלום אני רוצה לגמפר את הבורד שלי , כאשר כרגע הוא נותן לי לעבוד על 133 עד 165 .. ניסיתי הכל ואני לא מצליח למצוא איפה לעזעזל אני הופך את זה ל 166 -200... מישהו בעל בורד דומה יכול לעזור ? תודה

• 7 תגובות
    • 532 צפיות
  25. זה ככה משהכותרת אומרת לחכות לזה? כי יצאו כבר כמה בנצים שמראים שזה סתם גימיק שממש לא עוזר... ועם יש משהו נוסף שאמור לצאת בקרוב חוץ מ ה pci-e שווה לחכות לו ובגלל זה לא לקנות עכשיו מחשב ?

• 3 תגובות
    • 498 צפיות

דיונים חדשים בפורומים