מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני הולך לבדוק מחר מה יתן לי יותר ביצועים , לוח חדש , או מעבד חדש... , הקיצר , הביצועים כרגע של המחשב על הפנים(רק שתידעו , שבעבודה שוטפת בוינדוס המחשב שלי הוא אחד המחשבים הכי מהירים שנתקלתי בהם , בכל השאר , חרא!) אני חושב שמה שעושה את הבעיה הוא הלוח אם , אז מחר אני הולך להעביר את המעבד+הכרטיס מסך שלי ללוח של אח שלי , ולבדוק כמה שיפור יהיה , אני כמובן אבדוק קודם איך הביצועים עם המעבד של אח שלי(אחרי אוברקלוק בדירוג של 3400+) אם יהיה שיפור גדול , אני אלך ואחליף לוח , אם לא , אז הבעיה היא כנראה במעבד? , כי הרי , זה מעבד חזק... בואו נגיד ככה , אצל חבר שלי עם לוח כמו של אח שלי(8RDA3I) ומעבד 2200(לי יש 2000) ו9600פרו של ספיר(לי יש של גיגהבייט , הPCB של שלי קצת יותר טוב ושלי גם כ…
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
אני קונה עוד יומים ככה מחשב.. והלוח אם שאני קונה הוא: KV8-MAX 3 (s754) ורציתי לקנות 3 זיכרונות של : 512MB A-DATA אבל אמרו לי שאני לא יכול לעשות את זה כי הלוח אם שלי בכלל לא תומך ב1500 ראם ולכן זה לא שווה לי.. זה נכון ? ורציתי לדעת אם הלוח אם שלי טוב לAMD תודה!
-
- 1 תגובה
- 412 צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המפרט הבא (הרכבנו הרגע) : P4 1.6 Northwood @ 2144Mhz(533bus)(מחר אני ימשיך , בינתיים עשיתי לאן שהמעבד מגיע בלי תוספת מתח... , 48-50מעלות) ABIT IS7-E A-DATA PC3200 256MB @ 360MHZ @ 6-3-3-2.5 הקיצר , יש לו כאן עוד סטיק 256מגה במהירות 2100MHZ של ספקטק... אם אני יכניס אותו , הוא יעבוד כמו שצריך? ולהכניס אותו בדואל או ברגיל?
-
- 3 תגובות
- 462 צפיות
-
-
ההבדל ביניהם הוא 300 ש"ח. לMAX3 יש תמיכה FSB800MHZ האם זה שווה את ההפרש? הלוח הוא עבור מעבד הוא AMD Athlon 64 3000.
-
- 1 תגובה
- 477 צפיות
-
-
1) שלום אני רוצה לקנות AMD 64 BIT ואני מתלבת בין 3 לוחות מה כדי לי לבחור: (אני צריך את המחשב למשחקים ואני מתכוון לעשות OC) אא והאם כדי לי לקחת את הלוח של ABIT ל AMD 64 ? הלוחות שאני רוצה הם: EPOX EP-8KDA3+ (nForce3) - ATX EPOX EP-8KDA3J (nForce3) - ATX Gigabyte GA-K8NNXP nForce 3 150 2) ועוד שאלה חשובה האם ההבדל בין ה 8KDA3+ וה 8KDA3J הוא רק בכמות חיבורי ה RAID
-
- 12 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי במחשב זכרון: PMI 256MB DDR333X2 Value Memory CL=2.5 זה נחשב זכרון ג'נרי? דרך אגב הלוח של המחשב הוא DualChannel, יש לי מעבד 2.4 533MHZ, ובPCMARK 2002 קיבלתי בזכרון תוצאה של 6127, זה בסדר, איך זה נחשב? תודה רבה לכל המגיבים.
-
- 0 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח של GIGA-BYTE דגם 7NNXP והזיכרון שהיה לי עד עכשיו היה GEIL 433 והוספתי 300 שקל ולקחתי GEIL 550 בתיקווה להגיע למקסימום FSB של הלוח בתיזמונים נמוכים ( משהו כמו 240 ב 11-2-2-2 ) כי עדיין יש לי 70MHZ בזיכררונות... אבל אני לא יכול לעבור את ה 480 וגם כאן יש RESTARTים והזכרונות לא מסוגלים לעבוד ב 11-2-2-2 אפילו ב 300MHZ התיזמונים המקוריים של הזכרונות הם 3-4-4-8 ב 550 MHZ מישהו יכול להגיד לי מה אני יכול לעשות אך אני יכול לגרום להם לעבוד בתיזמונים נמוכים במהירות סבירה של 480 למשל... זה ממש דחוף לי כי אני עכשיו בחנות ( של חבר ) ואני רוצה לדעת עם כדאי לי לקחת את הזכרונות שלי בחזרה... שעבדו לי ב 440MHZ ב 11-2-2-2 עריכה: ועוד משהו גם עם אני שם את FSB על X מהירות ו…
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ממש עוד כמה ימים ואני מתלבט בין שני הזכרונות האלה (אני כן מתכנן OC והמחשב יהיה למשחקים בעיקר) אני רוצה 1 גיגה זכרון בDUAL והגעתי לשני אלה Corsair XMS Extreme Memory Speed Series, (Twin Pack) 184 Pin 1GB(512MBx2) DDR PC-4000 with Platinum-Silver Heat Spreader - Retail http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-454&depa=1 311 דולר והשניים אלה OCZ Enhanced Latency Series Gold Edition 184 Pin 512MB DDR PC-4000 - Retail http://www.newegg.com/app/viewProductDesc.asp?description=20-146-932&depa=0 שהם X2 עולה לי 290 דולר שאלה לא באים בdual ואני אצתרך לקנות שניים מהם.. יש באמת הבדל אם זה בא בtwin pack לבין אם אני פשוט קונה שניים נפרדים …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למישהו יש נסיון עם המעבדים האלה ומשחקים? המשחק Counter-Strike יפעל עם המעבד הזה? (או כל משחק/תוכנה אחרת) תודה לעונים...! מנהלים אם זה לא קשור לפה אז תעבירו את זה בבקשה לאן שזה יותר קשור.
-
- 8 תגובות
- 637 צפיות
-
-
יש לי שתי סטיקים זהים של KINGSON בגודל 256MB ואני רוצה לדעת אם הם עובדים ב DUAL CHANNEL.... איך אפשר לבדוק??
-
- 9 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, אני מחבר לאבא שלי את המחשב הישן שלי, ועכשיו שמתי לב שחסרים לי 4 ברגים (אני מניח שזה ברגים) בשביל לחבר את ההיטסינק אל הלוח אם. הכל מחובר חוץ מההיטסינק. מישהו יודע איפה אני יכול למצוא את הברגים המתאימים? כי זה היטסינק של intel p4 1.5 423 ping מה שאומר שאני לא יכול לקנות לו סינק חדש כי כל החדשים בחנויות זה רק ל478 pin. אם למישהוא יש הצעה לדרך אחרת לחבר אני ישמח לשמוע. תודה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
מחשב פנטיום 2.6 ליבת northwood עם לוח אם 800 FSB השאלה ( על סמך הכרות לאחור) של התנהגות השוק - האם אוכל לשדרג בעלות של 200 $ למעבד מהיר יותר המבוסס על אותה ליבה - בעתיד הנראה לעין ? או במילים אחרות - האם ליבה זו שהוחלפה לפני חודש ע"י prescot תישאר בשוק תוך כדי ירידת מחיר כך שאוכל לשדרג במחיר כלכלי , או שפשוט ליבה זו תעלם מהשוק ללא תהליך נוסף של ירידת מחיר ? לפי מה שהבנתי - עבור הסוקט שיש לי מסלול שדרוג לפרסקוט לא ישתלם מבחינת ביצועים גם אם יתנו לי מעבד כזה בחינם ....
-
- 5 תגובות
- 540 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקחת את אפוקס EP-8KDA3J ואפשרות לקחת את ALBATRON K8X800 PRO-II , על מה אתם ממליצים?
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
-
היייייייי השגתי זכרונות OCZ 1024 M 4200 ב- 1750 ש"ח יש לי לוח IC7MAX3 מה אתם אומרים שווה העיסקה?
-
- 11 תגובות
- 738 צפיות
-
-
נראה לי שחסר לי משחה טרמית בין המעבד לגוף קרור כוון שזאת הפעם ה 1 שאני מתעסק בזה הייתי שמח אם תוכלו להראות לי כיצד עלי לעשות זאת אני עושה זאת משום שחום המעבד שלי גבוהה מדי כ45 בזמן מנוחה ו67 בזמן עבודה(לא פרסקוט) או שאולי תוכלו להפנות אותי לאתר שמדגים אין עושים זאת או שפשוט מורחים קצת וזהו המשחה שיש לי היא סילבר משהו ;D בתודה מראש אלעד
-
- 10 תגובות
- 796 צפיות
-
-
התכנאי אמר לי לבדוק עם הזיכרון הזה טוב! הזכרון של -אלכסיי- משהו מכיר את החברה אזות?זות חברה טובה ליזכרון?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מתבלט בין הלוח של אלבטרון K8X800 PRO-II לבין הלוח של אפוקס עם הצי'פ nforce 3 250gb. אני לא מתכנן OC, אני רוצה את זה לביצועים גבוהים במשחקים . תודה ענקית לעוזרים.
-
- 12 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אהלן ברשותי ABIT NF7 AMD ATHLON XP 2500+ @ 3200+ A-DATA 256MB PC 4000 DDR 500 X2 למרות שהמחשב עומד יפה מאוד באוברקלוק אני לא מצליח לעבור את ה-450 MHZ בזכרונות במצבים שונים שניסיתי, זה המקסימום מעל זה , הווינדוס כבר לא מצליח לעלות... המכפלה נעולה :\ מה עליי לעשות תודה
-
- 9 תגובות
- 688 צפיות
-
-
ראיתי כתבות על ערכות השבבים החדשים של אינטל 915 ו-925 עם DDR-2 533 ,הביצועים בקושי מתקרבים לערכות השבבים הקודמות 865 ו-875 בקיצור קודם פרסקוט ועכשיו הלוחות אם החדשים ,מה קורה פה ? משיהו מבין את ההגיון של אינטל ?
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני צריך לקנות מעבד חזק למשחקים ואני רוצה Prescott 2.8 ghz ht 1 mb אבל שמעתי שהוא מתחמם אבל גם שמעתי שאינטל הוציאה סדרה חדשה של מעבדים של Prescott עם תושבת lga775 אבל אני לא יודע אם כבר הם בארץ והאם הם אותו מחיר של המעבד שאני רוצה בבקשה דעות ועצות ואם הם הגיעו לארץ תשלחו לי תמונות או כתבות וכו'... תודה רבה לאנשי האתר !!!!!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
תגידו מה ההבדל ב AMD בין BOX ל Tray ? אני מחפש לקנות מעבד חדש ומשום מה אותו מעבד בגרסת BOX יותר יקר, האם זה כמו OEM ו Retail ?
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מה זו בדיוק טכנולוגיית ה64 ביט של amd?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
היי, אני מנסה להוריד ביוס ל IS7-E ואי אפשר להוריד! מישהוא יודע מה הקטע? ???
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-