עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by idan1836,

שלום! קניתי היום מחשב חדש ובחרתי לחבר ולהתקין אותו בעצמי! יש לי בעיה בחוטים של המארז (ON,OFF,RESET...) ואת חלקם חיברתי ועכשיו נשארו לי 8 חוטים. 4 עם מספר 1 ליד כל חוט. 4 עם מספר 2 ליד כל חוט. בכל אחד מהסטים האלו של הארבעה חוטים רשום מינוס D פלוס D .. גראונד (אדמה) והאחרון פלוס 5 V. זת'ומרת שיש פעמיים מכל חוט שאמרתי כאן! **אני רוצה להזכיר שלא חיברתי את החוטים האלו עדיין ללוח כי אני לא יודע לאיפה לחבר. חיברתי את המחשב לחשמל והוא נדלק אוטומטית איך שמחברים לחשמל אבל הנורה הירוקה שאומרת שהמחשב דולק לא פועלת וגם בספר של הלוח רשום שצריך לחבר את הכבל של הנורה הזו אבל אני לא מוצא את הכבל הזה, מלבד אותם חוטים שהזכרתי שנותרו לא מחוברים, ואם לוחצים על כיבוי המחשב (דרך הלחצן ש…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by lior@s,

intel Bonanaza 875 800 mhz dual ddr

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  3. ??? הוא טוב?

• 2 תגובות
    • 447 צפיות
  4. שלום לכולם =) אני צריך המלצה ללוח אם טוב למערכת Athalon 3200+ 512 Cache 2.2GHz כרגע אני חושב על : EPoX "EP-8KDA3+" nForce3 250Gb Chipset Motherboard for AMD Socket 754 CPU -RETAIL תגידו לי אם הלוח אם הזה טוב.. ומה ההבדל בינו לבין EPoX "EP-8KDA3J" nForce3או שאין הבדל? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 426 צפיות
  5. שלום לכולם קניתי לפני יומיים מחשב חדש ! המחשב כולל מעבד 3000+ ** לא נעול ** לוח GIGA-BYTE דגם 7NNXPV כרטיס מסך X800PRO וזכרונות של GEIL PC4400 550MHZ ועכשיו לבעיה המיגבלה של הלוח שלי נמצאת ב FSB 240 ( זה המקסימום שהיצלחתי להגיע בלי ריסטים... ) במצב הזה הזכרונות עובדים ב 480 MHZ בתיזמונים דיי מעפנים של 2.5-3-3-11 ( 11 בגלל ה NFORCE 2 ) וראיתי בביקורות על הזכרונות האלו שהגיעו ל 570 MHZ בתיזמונים במקוריים 3-4-4-8 אבל זה היה במערכת מבוססת INTEL אני יודע שאי אפשר להגיע למהירויות כאלה עם מערכת מבוססת AMD ! אבל..... גם שאני מנסה לעבוד בצורה לא סינכרונית זה פשוט לא מצליח לי :-\ אני יביא דוגמא בוא נגיד אני עובד על FSB 260 ( לא יציב ) אז המחשב נידלק ומראה שהזכרונות עובדים ב 520M…

• 16 תגובות
    • 970 צפיות
  6. Started by spin,

או קי קניתי היום שילוש amd 64 +3000 epox 8kda3+ geil golden dragon 3500 512 mb האם כדאי לי לשנות ל ams 64 3200 epox 8kdaj geil ultra platinum 3500 512 mb דרך אגב ההתלבטות שלי בשינוי היא מפני שללוח הראשון שכתבתי יש עדכון ביוס שנותן לו לבצע אוברקלוק גדול למדי ובשני אני לא יודע אם העדכון תקף לגביו תודה על העזרה!

• 14 תגובות
    • 757 צפיות
  7. אני עכשיו מתלבט בין הלוח הזה: Gigabyte GA-K8NS Pro nVIDIA nForce3 250 754-pin http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_322_1167&products_id=6854 וללוח הזה לשל EPOX: EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=6679 איזה מהם עדיף? (עזבו את המחיר...) איזה יציג ביצועים טובים יותר עם הקשר קטן לOC והקשר גדול יותר לביצועים נקיים.. תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 424 צפיות
  8. Started by sha-256,

איזה לוח אם טוב יותר: EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin Gigabyte K8N nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin תודה!

• 1 תגובה
    • 563 צפיות
  9. Started by sha-256,

או ש- 300W מספיק? תודה! ???

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  10. לראש התחום, למבינים ולעונים שלום אני מנסה לבחור לוח אם אופטימלי (יחס עלות/ביצועים) עבור מעבד Pentum 4 3.00GHZ C 800MHZ 512K לישומיי וידאו ואני נתקל בלוחות אם של החברות הנחשבות כמו ABIT , GIGABYTE , ASUS ב-3 סוגי CHIPSET כמו 865 הישן יותר, ה-SIS 655 והחדש ביותר 875 בכרטיסים היקרים יותר. והשאלה היא האם לצורך המרות וידאו וישומי וידיאו אחרים, מוצדק להשקיע מאות שקלים יותר?, או שאין הבדל משמעותי בין ה-CHIPSETS , והוא לא צריך לשמש פקטור(גורם) בבחירה?. בתודה לכל העונים מאיר

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  11. Started by ed1,

אני מקבל סידרת ציפצופים ברגע ההפעלה של מחשב שהורכב במפרט הזה ואחרי שניה הוא נכבה. ברגע החיבור לחשמל, עוד לפני ההפעלה, יש לד אדום דולק בתחתית הלוח, זה נורמלי או בעיה בלוח? אחרי ההפעלה נדלק לידו עוד לד בצבע ירוק ואחרי שניה המחשב נכבה מה סביר שהבעיה בלוח או במעבד? ההיטסינק מורכב כמו שצריך, אפילו הוספתי משחה טרמית לזו שמגיעה עם ההיטסינק אבל זה לא עוזר.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  12. אז ככה, קיבלתי את המערכת מחבר יחד עם Athlon1400xp אבל עדיין לא הפעלתי. בכל מקרה לטענת אותו חבר יש לו שני סטיקים של 256mb שהמחשב מזהה כל אחד בנפרד במו שצריך, אך כשהם יחד המחשב מזהה סה"כ 384mb .... הזיכרונות המדוברים הם: 1.) ממה שראיתי זיכרון חסר שם, ג'נרי בעל זכרונות על צד אחד בלבד, לא מצליח לזהות שום שם של חברה על הג'וקים עצמם :\ 2.) זיכרון של Crucial, זכרונות על שני צידי הסטיק הלוח ללא כרטיס מסך מובנה כך שזו לא שיתוף זיכרון איתו... החבר טוען שעידכן לביוס אחרון שיש ולפי טכנאי מסויים העובדה שהזכרונות כל כך שונים היא הבעיה ולכן אין לה פיתרון... עכשיו השאלה היא כמובן, האם מישהו מכיר את הבעיה? יודע על פיתרון? לפי מה שניראה לי אלו האופציות שעומדות לפני: 1.) לקנות ולהח…

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  13. Started by anri,

צריך המלצה לזיכרון הכי טוב שאני יכול לקנות היום , שתי סטיקים של 512MB PC4000 . לפי מה שאני יודע זה ה - Corsair TwinX PC4000 PRO אבל אם לא ,אז אני צריך ביצועים הכי טובים שאפשר מבחינת הכול , OC , תיזמונים וכו' ... המחיר לא חשוב בכלל . (אם אפשר גם קישור לזיכרון)

• 25 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Evil Inside,

נגיד 512 dual channel ddr אני יודע שזה שני סטיקים של 256..אבל האם זה סטיקים מיוחדים שמיוחדים לDUAL CHANNEL או כל שני סטיקים יכולים להיות DUAL??

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by nimrodim,

איזה לוח של ASUS 865 הכי טוב ל OC? איזה דגם? איזה REVISION? איזה בעיות מיוחדות יש בלוח המומלץ?

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  16. Started by nimrodim,

http://www.ocztechnology.com/images/products/accessories/b/DDRbooster2.jpg OCZ DDR Booster Diagnostic Device מכשיר זה מאפשר לעלות VDIMM אבל רציתי לדעת עם הוא שימושי ב IS7 של ABIT - כלומר האם ללוח אם זה יש VTT TRACKING? לIC לסוגיו אין - ולכן עדיין צריך VTT MODE לASUS יש VTT TRACKING לכן מכשיר זה יהי מאוד שימושי בו.

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  17. יש מישהו שיש לו מעבד ולוח אם: INTEL P4 2.4 C P4P800 הוא קנה אותם לפני חודשיים בערך נדמה לי והוא מעוניין להחליף אותם במעבד ולוח אם AMD. עכשיו לי יש: amd athalon xp 2500 abit nf7 קניתי אותם לפני חודשיים בערך. אתם חושבים שכדאי לי להתחלף איתו? נדמה לי שאני גם אצטרך לשלם לו קצת כסף, כי מה שיש לו יותר יקר ממה שיש לי. אז כמה כסף בערך לשלם לו? המעבד שלי לא עבר OC ד"א. עריכה: המעבד שהוא מעוניין למכור פועל ב-533MHZ ולא ב-800MHZ. אז המעבד הוא לא מסוג C, אני טעיתי. עכשיו גיליתי גם שהמעבד שלו היה על אוברקלוק של 3.2 לזמן קצר.

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  18. Started by SoliD,

שלום אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין : External Cache ל - Internal Cache

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  19. Started by Chymes,

הציעו לי זיכרון של origo 256 מגה, 400 הרץ. סטיק אחד. החברה הזו שווה משהו? האם איכות הזיכרון משפיעה על הביצועים או רק על OC?

• 1 תגובה
    • 513 צפיות
  20. אז ככה: 2 המעבדים עובדים על 133FSB. מהירות הליבה ב 2500+ היא 1866(מכפלה 14, ע"פ bit-tech)(בנעה מחשבים כתוב 1830 מה"ז, יוצאת מכפלה לא עגולה) ואילו מהירות הליבה ב 2600+ היא 2083(ע"פ נעה מחשבים ולמיר, שוב, לא יוצא מכפלה עגולה) מה שאומר שההבדל ביניהם הוא במכפלה. אבל בכל מקרה המכפלה פתוחה והמחשב מיועד ל OC, אז יש איזשהי סיבה שאני אקנה את ה 2600+ ב 60 שקל יותר מה 2500+? ומה מהירות הליבה האמיתית ב 2600+? נ.ב. שניהם מיוצרים ב 13 מיקרון... ועוד דבר: בלמיר מחשבים כתוב שה 2600+ עובד על 333 באס. זאת טעות נכון? תודה

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  21. Started by kurush,

שלומות, אתמול הרכבתי את החומרה החדשה שלי, לוח Abit IS7-E עם מעבד פרסקוט 3.0 וזכרונות 2xADATA PC4000 512Meg. המחשב עובד מצוין, מהיר בטירוף (קצת חם אמנם ) אבל מעבר לזה מצוין. הבעיה היא, כשאני מעמיס עליו (למשל MemTest או Prime95 במשך יותר מרבע שעה), הוא מתחיל לצפצף בטירוף, בשני גבהים שונים, ללא כל תבנית קצב מסוימת. ביטלתי את כל ההתראות על חום / מהירות מאורר בביוס (כלומר, הגדרתי את הטמפרטורה לאזהרה על 120 מעלות), אני לא מריץ את ה-AbitEQ. בדקתי באמצעות MBM5 לראות מתי הוא מתחיל לצעוק, זה קורה כשהמעבד מתקרב ל-70 מעלות. לפי אינטל ו-Abit זו טמפרטורה סבירה לחלוטין בשביל המעבד הזה. מישהו נתקל בבעיה הזו? יודע איך פותרים אותה?

• 9 תגובות
    • 581 צפיות
  22. אורח G.I.JO
    Started by אורח G.I.JO,

יש לי טווין מוס 3200 512 ממנו. אני רוצה וצריך יותר,למכור אותו ולקנות חדש יותר טוב או להוסיף? יש לציין שאני אעשה אובר קלוק בעתיד כי המעבד שלי הוא 2400C

• 4 תגובות
    • 515 צפיות
  23. לאחרונה ספגה אינטל כמה מכות קשות מאוד http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#1159 http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#1158 וגם העובדה הקטנה (והמצחיקה דרך הגב) שהסוקט T החדש שלה יוכל לעבוד רק 20 פעם (להכניס מחדש את המעבד) וגם הסיכוי הגבוהה להתכה של המערכת חיבור החדשה שלה (סוקט T לא משתמש בפינים) וגם השמועות על כך שהFSB של המעבדים החדשים שלה יהיה נעול. גורם לי להגיע למסקנה אחת בלבד, אינטל החלה לפשל, מה שיגרום לקהל די גדול של משתמשים (בעיקר OCים) לעבוד לAMD. וכך אנו מגיעים למסקנה הסופית שלי , העליונות של AMD. AMD עדיין משתמשת בפינים AMD לא זונחת את הסוקט A שלה AMD לא נעלה בנתיים את הFSB AMD זולה AMD היא זו שהחלה את דרכה של טכנולוגיית …

• 10 תגובות
    • 797 צפיות
  24. Started by tzahi04,

שלום, אני מעוניין לקנות מחשב פנטיום. כבר הרכבתי מפרט. הדבר היחיד שמפריע לי היא אפשרות הבחירה, מה עדיף מעבד פרסקוט או נורת'ווד ? בפורומים אחרים אמרו לי שעדיף נורת'ווד 512 מגה קאש. שנורת'ווד מהיר יותר. ופרסקוט 1 מגה קאש, בנוסף לבעיית ההתחממות שלו נופל בביצועים בהשוואה לנורת'ווד. האם כל זה נכון ? ואיזה מהם בכל זאת כדאי לי לקנות ? ומה שמוזר זה שבשתי חנויות גדולות וזולות בראשון לציון היכן שאני גר - הם מוכרים רק פרסקוט. לאחת מהחנויות קוראים KSP. במחירון באתר שלהם לא רשום איזה מעבד הוא C נורת'ווד או E פרסקוט, האם ניתן לזהות את סוג המעבד לפי גודל הקאש שלו? למשל אם כתוב: מעבד 3 ג'יגה הרץ 512 קאש אז בטוח שזה נורת'ווד או שזה יכול להיות גם פרסקוט ?? התקשרתי אליהם והמוכר בחנות אומר ש…

• 7 תגובות
    • 799 צפיות
  25. שלומות, אני שוקל שדרוג למעבד פרסקוט 3.0, מחפש המלצה ללוח אם וזכרונות. המחשב המדובר משמש להקלטת אודיו. דרישות מינימליות: - 2 X זכרון DDR בנפח 512 מגה, עם יחס מחיר-ביצועים הכי טוב - לוח אם כולל LAN - גמישות לאוברקולקינג, אבל לא ברמה רצינית מאוד (המחשב שקט במיוחד ולכן לא מספק קירור ברמה קיצונית) - תקציב בסביבות ה-2500 ש"ח (כולל המעבד). בנוסף, כמה ריאלי לדרוש על שילוש של P4S8X Asus, מעבד P4B 2.4 ומודול זכרון אחד Kignston ValueRAM 512? בתודה מראש, שי

• 17 תגובות
    • 942 צפיות

דיונים חדשים בפורומים