מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה אני קונה amd 3000 plus בעוד בשבעויים ואני רציתי לדעת מה דעתכם כל הלוח אם הזה ABIT KV8-MAX3 VIA K8T800 Motherboard אם איזה chip set הוא מגיע ואיך הוא ל-oc ואיזה זכרונות הכי טובים בשביל-oc ב-amd בגשי ללכת על dual אן רק stik אחד של זכרון ??? נ.ב אינ רוצה 1 גיגה של זכרון תדה לכל האוזרים
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות שתי סטיקים של 512 DDR400 , היום יש לו שתי סטיקים במחשב של 256 DDR 400 CL2.5 , אם הוא קונה היום סטיקים בעלי CL3 , זה ישפיע על הזכרונות האחרים ? או שכל אחד יעבוד ע"פ מה שיש לו ? מקווה שהבנתם אותי , תודה .
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את הלוח אם ASUS P5W DH Deluxe בישביל מעבד Core 2 Due E6300. השאלה שלי היא כאשר אני אעבור ללוח אם החדש, האם כרטיס המסך הנוכחי שלי שהוא AGP x8 יוכל לעבוד עם הלוח הזה או שאני יהיה חייב כרטיס מסך של PCI-e ? האם המצב יהיה דומה בכל הלוחות PCI-e שאני אקנה? והאם יש לוחות דומים למעבד זה אך יותר זולים ומשתלמים? להבהיר שאני לא מתכוון לעשות OC מכיוון שאני לא יודע איך ואין לי את התקציב לכרטיס מסך חדש! יש פתרונות אחרים?
-
- 9 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום חברה, אני רוצה לקנות עוד 2 גיגה זיכרון DDR2 800MHZ, יש לי כרגע ocz ddr2 800mhz , cl 4-4-3-15 רציתי לקנות מאותו הסוג אבל כבר לא מוכרים, זאת היתה גירסה מוגבלת. קישור של הזיכרון שיש לי: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_special_ops_edition_urban_elite-eol חשבתי לקנות:OCZ 2GB DDR2 800Mhz PC2-6400 Reaper HPC 3-4-4-15 OCZ2RPR800C32GK הינה קישור: http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_cl3_edition אבל הוולטים והCL לא ממש מתאימים.. מה אתה ממליצים לי לעשות?
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום סליחה שאני שואל שאלה כזאת אבל אני חייב אני רוצה לרכוש מחשב אך איני מתלבט בין AMD 3800*2 DUAL CORE או INTEL? ודרך אגב מה המעבד המקביל של AMD 3800 *2 DUL CORE? בקיצור אני מבולבל לגמרה תודה
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
אני מתכוון לחבר לו את הרכיבים הבאים : די.וי.די + צורב + כונן דיסקטים + CREATIVE PLATINUM שבא עם פאנל קידמי שממנו יוצא כבל רחב ( כמו IDE ) שאמור להתחבר ללוח. בנוסף אני מתכוון לחבר בחריצי ה - PCI כרטיס קול + כרטיס טלויזיה. האם ישנם מספיק חיבורים לרכיבים הנ"ל + מקום לשני הכרטיסים ? אם לא מהם הפתרונות ?
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זיכרון 256 של a-data ו400 מגה הרץ עכשיו אני לא יודע עם הלוח שלי מתאים ואיך זה ילך עם הזיכרון 256 שיש לי עשיו שהוא 133 מגה הרץ ומה שאני רוצה לקנות זה 400 ואני לא יודע עם הלוח שלי מתאים הוא של אינטל דגם D845EBG2 ואני לא יודע איך להגדיר את הזיכרון אז גם זה יעזור לי תודה פיניש
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
הרצתי CPU-Z ישר לאחר סיום ההתקנה של המחשב שלי ואני מקבל VCORE של 1.45v - נדמה לי שזה קצת גבוה או שזה המתח הסטנדרטי? מישהו יודע עד לאיזה מתח המעבד הזה מסוגל? צילום מסך מצורף תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 546 צפיות
-
-
חברת HP, אחת מיצרניות השרתים, תחנות העבודה, שולחניים וניידים הגדולות בעולם הצהירה כי היא מפסיקה את ייצור תחנות העבודה המבוססות על איטניום 2, בהדגישה הביקוש הגובר למערכות מבוססות מעבדי זיאון בעלי יכולות 64 ביט הידועים בכינוי EM64T. לא עוד איטניום 2 בתחנות עבודה של HP "HP מפסיקה ייצור של תחנות מבוססות איטניום 2. מתוך הקשבה ועבודה משותפת עם לקוחותינו ושותפינו בשוק תחנות העבודה, הגענו למסקנה כי המוקד בתחום זה עובר אל טכנולוגיית הרחבת ה X86 ל 64 ביט" אמרה דוברת חברת HP ניטה מילר לנציג XBit labs. בעת ההודעה אין באתר HP תחנות עבודה מבוססת איטניום 2 אולם החברה עדיין מאפשרת ללקוחותיה לרכוש שרתים מבוססי איטניום 2 של אינטל. EM64T - זאת הדרך הנכונה, טוענת HP ..... בהמשך מצוין כי…
-
- 0 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף זיכרון לשני סטיקים של הזכרון הבא: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=422092 האם זהו זכרון טוב?
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לפני: P4 3.2 PRESSCOT Original Intel Presscot FAN & COOLING BLOCK radeon 9800XT 256 2X 512MB ADATA מארז ב150ש"ח ARORA (לא מוכר משהו, סתם יפה) ספק 300W גנרי לחלוטין (לא יציב, בטוח לא מוציא 300W , בא עם המארז ב150ש"ח) ספק 300W חיצוני (מג'ומפר) מחובר ל4 מאווררים 80מ"מ (2 מקדימה, 2 מאחורה) (כל מערכת קירור המארז הייתה על הספק החיצוני.(גנרי גם כן). טמ"פ מארז 40 מעלות במאמץ (מערכת קירור פועלת) (25 במנוחה) טמ"פ מעבד 65 " " (מאוורר צועק בטרוף) (50 במנוחה). אחרי: מעבד - לא השתנה מאוורר ו COLING BLOCK - ZALMAN 7000BCU 80MM 2X 512MB 400 MHz OCZ PLA מארז - TERMALTAKE SHARK ALUMINUM 2X 120MM ספק - TT 560 PUREPOWER טמ"פ מארז במאמץ 24 מעלות (במנוחה 20) טמ"פ מעבד במאמץ לא עו…
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני מעוניין להגדיל את הזיכרון שלי מ1GB ל-2GB.. עכשיו יש לי כמה שאלות... 1- המחשב שלי יעבוד יותר מהר ? וירגישו את זה תוך כדי עבודה במחשב? 2- זה יעבוד יותר מהר גם במשחקים? 3- האם בכלל כדי להגדיל ל2GB ולא ל-3GB...(יש לי XP).. טוב אז עכשיו קבלו את הפרטים של הלוח אם והזיכרון שלי. ואם אפשר תגידו לי איזה זיכרון מתאים לי מהחנות הזאת ---> www.ksp.co.il תודה רבה ומקווה שתענו את כל השאלות.. חג שמח [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
טוב יש לי בעיה יש לי קבלים בלוח האם שהם התנפחו קצת והמתח נפל טיפה הוא 4.7 שצריך להיות 5 לחב שלי היה את זה והוא לא חש שזה חשוב עד שהמחשב שלו התחיל להתכבות מעצמו כל הזמן עד שהדיסק הקשיח שלו נהרס אז אני רוצה לשאול אם זה קורה לכל לוחות האם?
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
התקנתי על הלוח הנ"ל גם X-FI וגם פורטיסימו של הרקולס אבל הלוח לא מזהה את הכרטיסים ולא מקפיץ הודעת חומרה חדשה יבואן טוען שיש בעיית תאימות ואני טוען שהלוח פגום האם למישהו יש מפרט עם שני הרכיבים הנ"ל או מכיר תופעה זז עם הלוח הנ"ל? ???
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
בביצועי סטוק ה e6550 לוקח,בגלל הFSB הגבוה יותר,עם זה אין שום ויכוח. אבל מה לגבי אוברקלוקינג? e6550: באס 333 מכפלה 7 revision חדש - אמור לעזור במקצת באוברקלוקינג e6420: באס 266 מכפלה 8 אין את הrev החדש. יש לי הרגשה שעם רוב הלוחות mid-end מגיעים ל fsb wall די מהר,וה e6420 ינצח בoverclocking. בלוחות היקרים יותר אני מניח שה rev החדש יעזור,וה e6550 יקח. המחירים שלהם כמעט זהים - אז מה לקחת? בינתים אני מתכנן מערכת של: e6550 (או e6420) ga-965p-ds3 2gb 800 CL5 (של g.skill \ קורסייר כנראה) 8800GTS ביג טייפון או cnps9500 של זלמן כמובן שיש גם את האופצייה של e4xx , אבל עד כמה שאני יודע מעבדי אלנדייל נחותים מקונרו ב OC.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
לחברי הפורום היקרים אני מעוניין בהמלצה לסטיק בודד של זיכרון pc3200 נפח 512 MB- עד 700 שח או באיזור הקרוב . הסטיק מיועד לoc הסטיק מיועד ל AMD64BIT - לוח - DFI LAN PARTY UT NF3 250GB או CHAINTECH ZNF3 250 GB או גירסה 2 עם קירור אקטיבי EPOX 8KDA3J תלוי איזה מחיר אני אקבל עליהם בתודה מראש לכל העוזרים. jingel
-
- 6 תגובות
- 546 צפיות
-
-
דבר ראשון מזה אומר דאבל ליבה? אני יודע שזה מחלק את המשימות של המחשב בין שניהם אבל... אני שולט על זה איך שהו? או שאני פשוט מפעיל שתי דברים וזה יחלק את זה בין שניהם? גם נגיד אני רוצה להריץ שתי משחקים שונים באותו הזמן... זה אפשרי? זה לא יהרוס לי תמחשב או משהו? שני המשחקים לא דורשים הרבה.. משחק אחד אני רק רוצה להיות AFK ולמכור דברים ובמשחק השני פשוט לשחק... המעבד שיש לי זה INTEL 930D
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אהלן, טוב משיעמום יתר עדכנתי את הביוס שלי (דרך תוכנה בווינדוס שבאה עם הלוח אם - ממש נחמד היה !) ואז נפתחה לי הפונק' החדשה של AMD (למעבדי 64 בלבד - לא FX), טכנולוגיית Cool'n'Quiet. התוצאות לבינתיים זה : בווינדוס שאני גולש + ווינאמפ + אייסיקיו + קאזה וכל מיני תוכנות, המעבד רץ ב 32-34 מעלות, לפני הפעלת הפונקציה הנ"ל, המעבד היה רץ ב 37-39. *במשחקים עדיין לא בדקתי. תיכנסו ללינק יש פה קישור למנואל של זה (הסבר בדיוק מזה ואיך מפעילים את זה) http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_9485_9487^10272,00.html מקווה שזה עוזר למישו.. תום.
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
קניתי את הלוח אם לא מזמן, ואני לא מבין אם הוא PCIE או לא. אני נורא מבולבול. הלוח אם שקניתי הוא של EPOX, דגם: EP-8KDA3J לינק ללוח אם: http://www.epox.nl/products/view.php?product_id=292 אני באמת זקוק לעזרה. הוא PCIE? איזה פיצ'רים אני יכול לנצל בו? תודה, שי.
-
- 1 תגובה
- 546 צפיות
-
-
אני מחפש לוח אם מומלץ שיוכל לתת תוצאות טובות באוברקלוקינג עם מעבד אינטל 2.8 DC 850 עד 750 שקלים חדשים....
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
ישמש ל- OC ומשחקים. עבור החומרה הבאה: E6600 G.Skill 2GB 1000Mhz Nvidia 8800 GTS
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם שיתמוך במעבדים ה"חדשים", של הסוקט 775, מרובע ליבה, 45NM. תמיכה בDDR2 1066MHZ עדיף עד 8 ג'יגה לשדרוג עתידי. לוח שיתמוך בOC קל-בינוני למעבד לא משנה חברה אבל צריך מהחנויות שקרובות ו/או בחיפה (TMS,KSP,IVORY נדמה לי) תודה רבה מראש לעוזרים, גיל
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד HP PAVILION DV4 1030EJ מעבד p8400 2.26~2.3 ghz core 2 dou זיכרון 3gb ddr2 800mhz נאמר לי שאם היה לי 4 GB החלוקה של המעבד לזכרונות הייתה יותר טובה זאת אומרת אם כל ליבה צורכת 1 וחצי ג'יגה מהזיכרון ומשתמשת בה לעצמה אז הפיצול של 3GB הוא יותר מסובך למחשב מאשר פיצול של 4 GB שמתחלק יותר טוב בין הליבות עכשיו לשאלה יש משהו בדבר?
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-