מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מבקש עזרה בחיפוש לוח אם שיתאים למערכת שאני בונה ויענה על הצרכים שלי ובכל זאת שיהיה זול ככל האפשר. המערכת היא כזאת: מעבד I5 3550 זיכרון 1600 4 סלוטים כרטיס מסך GTX670 חוץ מזה חשוב לי שהלוח יתמוך ב USB3 לגבי OC אני לא מתכוון לעשות בכלל! תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
יצאו מעבדים חדשים של הamd ולפני מה שהבנתי אמורים לצאת גם לאינטל אני רוצה לדעת בבקשה מתי הם יכנסו לשוק בישראל זאת אומרת לskypc.ksp.fox ועוד ??? תודה לעוזרים.....
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
עד כמה ההבדל בין am2 4000 ל - am2 4200? וכמה שווה (אם בכלל) להוסיף מ - 4000 ל - 4200?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אהלן, טוב משיעמום יתר עדכנתי את הביוס שלי (דרך תוכנה בווינדוס שבאה עם הלוח אם - ממש נחמד היה !) ואז נפתחה לי הפונק' החדשה של AMD (למעבדי 64 בלבד - לא FX), טכנולוגיית Cool'n'Quiet. התוצאות לבינתיים זה : בווינדוס שאני גולש + ווינאמפ + אייסיקיו + קאזה וכל מיני תוכנות, המעבד רץ ב 32-34 מעלות, לפני הפעלת הפונקציה הנ"ל, המעבד היה רץ ב 37-39. *במשחקים עדיין לא בדקתי. תיכנסו ללינק יש פה קישור למנואל של זה (הסבר בדיוק מזה ואיך מפעילים את זה) http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_9485_9487^10272,00.html מקווה שזה עוזר למישו.. תום.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, יש לי שאלה של מתחילים ואשמח אם תוכלו לעזור לי להבין קצת יותר. האם לוחות אם או מעבדים שונים עובדים יותר טוב עם זכרונות מסוג מסוים או מפרט מסוים? אם כן, יש לי לוח אם של Gigabyte GA965P DS3 ומעבד Intel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz אפשר לדעת מזה איזה סוג זכרון יהיה הכי יעיל עם השילוב הזה?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
התקנתי ויסטה לא מזמן ועכישו בדקתי בCPU-Z את המהירויות של המעבד והתזמונים של הזכרונות וגילתי שהם נמוכים ממה שציפיתי. מדוע הם לא במהירות המקור,ואיך מתקנים את זה, משנים משהו דרך הביוס לא? אשמח לקבל פתרונות . http://img362.imageshack.us/my.php?image=1600mhzkk0.jpg
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
ישמש לתוכנות תלת-מימד כגון maya 3dmax maxwell render וכו' תקציב מחשב 6k בערך (כרטיס מסך qudro ) תודה אוהד
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האם זה לוח שכדי לקנות? האם מישהו יכול להמליץ?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם הטמפרטורה של מייצבי המתח והמעבד (וגם לגבי כרטיסי מסך וזכרונות) מגבילה OC, או שיש הגבלה למתח מסויים אפילו אם הטמפרטורה של מייצבי המתח והמעבד נמוכה? כלומר, אם יש לי קירור מטורף ואני מגיע למתח של 1.7v בטמפרטורה נמוכה, אני מוגבל מבחינת המתח?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס זיכרון 512MB 667MHZ של American Data: 1. זו נחשבת חברה טובה? 2. איזו חברה עדיפה בכרטיסי זיכרון Kingston או Aeneon? כי הבנתי ש-Aeneon נחשבת חברה חזקה 3. אם אני יצרף לכרטיס שלי (A.Data) עוד כרטיס 512MB 667MHZ של חברה אחרת זה יהיה בסדר או שעדיף למכור את שלי ולהביא 2 של אותו חברה (Kingston או Aeneon)? תודה
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
טוב אז ככה קניתי את כל החלקים ואני כמעט מוכן להתחיל את ההרכבה אני פשוט לא יודע אם משתלם לי לעשות אובר קלוק למעבד הזה ספציפי E6650 intel core 2 dou ובנוסף קניתי מאוורר Freezer 7 Pro ועכשיו כשאני שם לב אני רואה שהמאוורר שקיבלתי עם המעבד הוא אותו גודל רק הצלעות קירור טיפה יותר קטנות עכשיו השאלה היא אם אני צריך לותר על המאוורר שקניתי ולהחזיר אותו או שלא לותר ולהרכיבו? ואם שווה לעשות אובר קלוק?
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
P5E-VM HDMI s775 1333Mhz, Intel G35, DDR2 800, PCI-E, Dual VGA Core 2 Quad Q9450, 1333Mhz, s775, 12MB 2x2GB Corsair Dominator TwinX CL5 לא מעט שנים אני עובד עם ASUS X OCZ , והבעייה שתמיד הייתה לי איתם היא תאימות הזיכרונות ללוח וטמפ המעבדים. אני מעוניין לנסות את השילוב הנ"ל אשמח למידע על ניסיון עם הזיכרון/לוח הנ"ל. מעבר לעובדה זו המארז למערכת זו יהיה LANBOX (M.ATX) כרגע מורץ עם 820, בטמפ סביבה של 62C. אשמח לקבל מידע על טמפ המערכת הזו במקום סגור,עם האוורור המקורי של המארז/מעבד 9450 או QUAD אחר ברמה הזאת(לא 6600/9300). אשמח לקבל כל סוג של מידע לגבי הלוח או אם יש סוג אחר של G35/M.ATX שיעבוד במקום הלוח הנ"ל בשילוב הזה. אשמח לקבל מידע על סוג אחר של זיכרון שנוסה עם הרכיבים…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
ישמש ל- OC ומשחקים. עבור החומרה הבאה: E6600 G.Skill 2GB 1000Mhz Nvidia 8800 GTS
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
כרגע יש לי 2 גיגה של gskil ויש לי זיכוי בקי אס פי איזה זכרון 2 גיגה מומלץ לקנות משם? עד 200 שח
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
P5N-E SLI יש לי מצב לקנות אותו בזול יחסית (200) האם הוא לוח טוב? אני לא רוצה לעשות OC , אני רוצה להתעסק עם אודיו/וידיאו על לוח זה. כמובן שאני צריך לקנות מעבד וזכרונות האם ה-QUAD סדרה 9 של אינטל יתמכו בלוח זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי הזכרונות שברשותי הינם OCZ 800MHz PC6400 והלוח מזהה אותם כ PC5300 מה עושים ?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שורת הגדרה בביוס קיים בחלק מלוחות אסוס VID CMOS צרפתי תמונה מה משנה המספר אם משנים אותו לנתון אחר במקרה כאן הוא 45 דבר נוסף לא קשור לנושא הזה ,,,, זה פנייה לצוות הניהול באתר ,נסיתי ליצור קשר לניהול האתר או אחראי אבל אין אפשרות זה מקפיץ כל הזמן לדף ראשי,,,,,,,,בעניין הגלישה באתר זה מאוד איטי ועד שניפתח כל דבר לוקח זמן רב ....מה שלא היה לפני שינוי האתר לא מזמן ,אנה שפרו או בידקו זאת בדקתי זאת ממספר מקומות במחשבים שונים וזה מאוד איטי [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אז שוב אני באותה התלבטות, האם להחליף את הP5N-D בStriker II Formula תמורת תוספת של 600 ש"ח קראתי בפורומים בחו"ל ולא חסרים לכלוכים על אסוס, לדוגמא בעיות בביוס שמצריכות עדכונים ובעיות דרייברים למיניהם, בעיות עם הQuadים, למשל יצאו בטענה שהStriker Extreme לא אוהב מרובעי ליבה וצריך לשבת טוב על הלוח עם עדכונים וכל מיני חרטות בשביל שיעבוד כמו שצריך וכולם ממליצים על הEVGA מבחינת הצ'יפסט של ה780I אז מה אתם אומרים, סתם זיבולים כי אסוס מעדה קצת פה ושם ולא צריך להכליל את כל הלוחות? יש למישהו מידע ספציפי בנוגע ללוחות הנ"ל לגבי ביצועים(גם OC), אמינות בעיקר, ביוס-דרייברים וכו'? פשוט אין לי כל כך זמן להחליט עם איזה לוח להשאר, יש לי זמן עד יום ראשון ואני כבר מת מת מת ללוח שלי!!! ואני…
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מחפש לוח למעבדי C2D עד 500שקל, אבל שיהיה כרטיס רשת אלחוטי, לא מצאתי.. קיימים בכלל או שרק בלוחות יקרים יותר?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות לוח אם סוקט T 755 , כמו AS8 של ABIT , או P5P-800 של אסוס ואם כן איזה לוח עדיף תודה
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
השוואת לוחות מבוססים צ'יפסט Nforce3 . http://www.bit-tech.net/review/340 ציטוט מהסיכום: "As I said previously, it really is tough to pick an overall winner since none of the boards do everything perfectly; it really does depend on what you're looking for in your motherboard. For me though, despite not topping the table in the performance stakes, it has to be the MSI K8N Neo. It offers superb value and has all of the NVidia NForce 3 features you could ever want. MSI K8N Neo - A perfect blend of performance and features for a great price!"
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אז מה עושם? ישלי של חברת GEIL אים תיזמונים של CL4-4-4-12 אים אני מוסיף של חברה אחרת זה יזיק הוא משהו?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
נא עזרתכם - עבור לוח ASUS P5GZ-MX וזכרון 1024 DDR2 533האם כדאי להוסיף 150 ש"ח עבור מיעבד E4300 או להסתפק ב PD925 3.0G ? מה ההבדל בביצועים בין המעבדים ? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_269_76_1994&products_id=13621 או Intel Pentium 4 2.8GHz 1MB 800MHz 478 פרסקוט מה ההבדל בין 533 ו800
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
עד אתמול או שלשום המחיר היה 645 עכשיו פתאום הוא קפץ ל 672 בiqpc ועוד הם קואים לזה מבצע- למה הם כל יום משנים שם ת'מחירים זה עולה על העצבים כבר חאלס..
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-