עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by kotvana,

אני ממש מתלבט אם להתקין הכל מחדש בגירסת 64 ביט. יכול להיות שאני מפסיד המוןן בזה שאני ממשיך ב-32 ביט?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  2. Started by zohar678,

יש לי מחשב ישן ואני שוקל לשדרג אותו האם מישהו יכול לומר לי מהו השידרוג המקסימלי שאני יכול לעשות? לוח האם שלי הוא מדגם FOXCONN s775 661 FX7MF-S VGA+AGP+L מעבד INTEL CEL 2.66GHZ 775 533FSB 256K זיכרון יש לי שתי כרטיסים של DDR RAM 512MG 400 MHHZ אני מקווה שהפרטים שמסרתי מספיקים.

• 9 תגובות
    • 520 צפיות
  3. Started by eer,

http://www.shopblt.com/cgi-bin/shop/shop.cgi?action=enter&thispage=011003000502_BY87184P.shtml&order_id=!ORDERID http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13150&Itemid=1 AMD יצאה עם מעבד חדש 3.2 GHZ 8MB http://www.tomshardware.com/news/amd-phenom-cpu,7312.html http://techreport.com/discussions.x/16583 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=220981

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  4. לוח אם - GIGABYTE GA-73PVM-S2H מעבד - INTEL CORE 2 DUO E8400 3GHZ 6MB 1333MHZ זיכרון - KINGSTON 2GB DDR2 800MHZ CL5 KVR800D2N5/2G מה ההבדל במעבדים בין BOX לבין TRAY והאם זה מצדיק את ההבדל במחיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  5. שלום. אני מעוניין לעדכן את הביוס של הלוח אם שלי GA-6VXDC7 תוצרת ג'יגהבייט כיום מותקנת עליו גירסה F3 שמיועדת לWIN98 לא מאפשרת כיבוי דרך כפתור כיבוי שנמצא בהתחל ועוד כול מני תופעות ובעיות מוזרות. הורדתי את העדכונים מהאתר של ג'יגהבייט שפותרים את הבעיות והרצתי את קובץ ההפעלה של תוכנת עדכון הביוס, ונפתחה לי תוכנת עדכון הביוס דרך דוס, ומופיעות לי 3 הודעות: שהצ'יפ לא תומך, שהפלאש לא תומך,בדוק שהפלאש לא מוגן. ניסיתי להסתכל בדפי נתונים של הלוח ולראות איפה אפשר לבטל או לאפשר הגנה על הפלאש ולא מצאתי. אודה מאד אם מישהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה או אם מישהו נתקל בבעיה דומה. תודה. מכיוון שלא הצלחתי לצרף את קובץ דפי הנתונים של הלוח אני מצרף קישור לאתר של ג'יגהבייט עבור לוח האם הנ"ל…

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  6. טוב שלום לכולם, אני בעל לוח P5GD1-VM ASUS רציתי לדעת אם אני יכול לשדרג תמעבד הנה המפרט של הלוח אם כיום יש לי פנטיום ארבע רגיל 3 גיגה הרץ [attachment deleted by admin]

7. אוקי ככה עד עכשו היה לי זכרונות ג'נריים עשו בעיות וזה.. עכשו הלכתי למעבדה והם החליפו לי ל-quimonda והתסכלתי בחובקת של הלוח ושמתי לב שיש תמיכה ב-quimonda עכשו יש לי אפשרות לשים תזמונים או כאלה 4-4-4-12-20 או 5-5-5-15-20 או 6-6-6-18-24 מה כדאי לי? לאוברקלוק ויציבות כללית[= ?

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  8. שלום, רציתי לקנות זיכרון למחשב לכן הלכתי לאייבורי כמו שעשיתי בעבר. הפעם המוכר לא התלהב למכור לי בניגוד לפעם קודמת בטענה שהוא לא יודע איזה זיכרון בדיוק מתאים לי והמליץ לי להשאיר את המחשב במעבדה שלהם. לא עשיתי את זה כמובן. רציתי להתייעץ איתכם בנוגע לאיזה זיכרון לקנות : יש לי מעבד AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200 ולוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 / K8NF9 Ultra אני מאמין שאני צריך DDR והבנתי שהמקסימום הוא ג'יגה אחד. תודה מראש, שגיא

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  9. המליצו לי על ה-1066 BLACKDRAGON של GEIL. אבל אני מתקשה מאוד להשיג אותם. יש לי לוח 780I של XFX. לא ממש מתוכנן OC בעתיד. אם מישהו יוכל להמליץ, אשמח.

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  10. Started by r1v,

שלום, שמתי לב שביטוי מנחה בפורום הוא עדכון BIOS. רציתי לדעת כמה דברים: 1. מתי אני יודע שאני צריך לעשות עדכון BIOS? (ולמה כמובן?). 2. איך אני מבצע עדכון BIOS? תודה

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  11. צריך לוח MATX לשבב שציון לעיל ויתאים למעבד E8400 התחלית של המערכת תהיה למשחקים בעיקר. ואין בכוונתי לעשות OC המלצות ? g0vner_x3

12. Started by tamiravigan,

אני רוצה לקנות זיכרונות בכמות של 4GB כי אני מתחיל לערוך סרטים וגם עריכת 3D ועוד שטויות חח אני מעוניין לקנות רק מסקאי פי סי(יש לי ניסיון איתם) המ מצאתי אצלם זיכרונות של חברת PQI סטיק אחד של 1024MB CL4 מסדרת TURBO עם גוף קירור ב215 זה שווה? או שכדאי חברה אחרת? או בכלל לקחת 2 סטיקים של 2048? תודה רבה! מפרט יש בצד (לא לדאוג בקשר לכ.מסך)

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  13. שלום, יש לי לוח אם asus p5ld2 כרגע יש על הלוח 2x512mb 667mhz אם אני יוסיף 2x1gb 667mhz זה משנה אם הזיכרון יהיה מחברה אחרת מאשר ה 2x512? האם הלוח יעבוד עדיין ב dual? והאם ווינדוז XP מסוגל לעבוד עם 3gb ראם? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  14. Started by nore0,

אני צריך 2 סטיקים של 1024 איזה CL לקחת ?

15. Started by Speed Demon,

היי אנשים. קניתי אתמול מחשב,הרכבתי אותו והכל הלך טוב ויפה. הגעתי לנקודה שאני צריך לחבר את ה-Firewire שעל המארז סופראנו שלי ללוח האם,וכתוב בהוראות שאני צריך למצוא משהו כמו IEEE1394 בלוח האם שלי ואין לי מושג מה זה ובמה מדובר בכלל? האם קיימת האפשרות שזאת רק אופציה ושלא לכל לוח אם יש את זה? הלוח אם הוא Gigabyte GA-965P-S3 rev. 3.3. ועוד שאלה קטנה,שמתי לב שצריך לחבר בין כונן הדיסקים ללוח האם כבל סאונד כלשהו,ואין לי אותו בקומפלקט,חבר אמר שזה מיותר ושאצלו אין אותו ואין שום הבדל והכל עובד. תסבירו לי בבקשה מהו צפקידו של הכבל הזה והאם הוא הכרחי או משנה משהו אם מחברים אותו?(במחשב שאני כותב ממנו כרגע יש את הקבל הזה ב-2 הכוננים).

16. שלום לפני שנתחיל הרצתי חיפוש ולא קיבלתי שמות ולינקים לתוכנות מומלצות בכל מקרה , פתחתי נושא בפורום של הגרפיקה שמסביר הכל - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=307321.0 אבל אף אחד לא הצליח לעזור לי שם אז אולי מפה תבוא הישועה אשמח לכל עזרה אפשרית תודה

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by TalLitman,

שלום, אני צריך לדעת דיי דחוף מה ההבדל בין שתי הלוחות אם האלה. P35-DS3 P35C-DS3 מה זה ה-C הזה?מה ההבדל איזה לוח יותר טוב? הזמנתי פשוט P35 וקיבלתי את הP35C. תודה!

• 2 תגובות
    • 520 צפיות
  18. Started by pak82,

יש לי 2 מחשבים אני חושד שבאחד מהם התקלקל המעבד, אני מעוניין להחליף את המעבד במעבד מהמחשב השני (הם תואמים) איך אני עושה את זה? (האם שליפה החוצה וחיבור פשוט מספיקים?)

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  19. ?

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  20. הלוח אם שלי כרגע תומך במעבד E8400 ? מפרט בצד. לוח אם בסביבות 400 שח . העיקר שיהיה טוב לאוברקלוק. זכרונות DDR2 800 שהיו גם טובים לOC. וקירור בסביבות 150 שח. עדיף מהחנות TMS.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  21. אני מתכוון לשדרג את המחשב שלי,כך שאוכל להריץ משחקים חדשים.בבדיקה שערכתי גיליתי כי כרטיס המסך שלי לא מעודכן,וצריך לשדרג את כרטיס הזיכרון. אם אני רוצה לשדרג ל 8800,אני כנראה אצטרך לשדרג גם את לוח האם שלי. אילו זכרונות ולוחות אם אתם ממליצים להתקין כדי שהמחשב יפעל כראוי עם הכרטיס?

• 4 תגובות
    • 520 צפיות
  22. שלום! מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך משנים את תיזמוני הזכרונות, ואיפה בדיוק צריך לשנות? יש לי לוח של ג'יגה בייט DQ6. תודה!

• 7 תגובות
    • 520 צפיות
  23. Started by ROI5001,

מבקש דעה על הלוח אם הבא: 945GME-DS2 s775 Conroe, DDRII 667, VGA, PCI-E +חלופה באותו מחיר רק חשוב שהלוח אפ יהיה עם כרטיס רשת וכרטיס קול מובנים כמו זה

• 7 תגובות
    • 520 צפיות
  24. Started by levimadman,

יש לי שאלה כללית בנוגע למהירויות זיכרון. מה בעצם ההבדל העקרוני בין 800MHZ לבין 1000MHZ לדוגמא? כלומר, אני לא מדבר על זה שאני מתכנן OC או לא מתכנן OC, בעצם מה שאני שואל זה האם יהיה הבדל משמעותי בין שניהם(כמובן עם לוחות תואמים) בעבודה שוטפת(כולל משחקים כבדים). למה עדיף לי לקנות 800 על פני 1000 וההפך?

• 5 תגובות
    • 520 צפיות
  25. Started by yoniY100,

שלום לכולם אני הבחור מהאשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=268392.0 הבנתי שהלוח אם שלי לא יתמוך בDDR2 אז אני רוצה לקנות DDR1. אז על איזה זכרון אתם ממליצים לי? כמה שיותר זול, תודה :] אגב שמתי לב שDDR1 יותר יקר מDDR2.. מישהו יכול להסביר לי למה? [DDR2 יותר טוב, לא?]

• 2 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.