עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Esparco,

היום הגיע לי הלוח אחרי מימוש אחריות וקיבלתי את ה REV 305 מישהו יודע מה ההבדלים המשמעותיים בלוח??

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  2. נגיד לשימוש בתור שרת אינטרנט, בכל אופן, שיעבוד רצוף במשך חודשים שלמים, (לא חייב בעוצמה מירבית). כי פתאום אני חושב אולי אני צריך בכלל אינטל ולא AMD? ???

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  3. Started by PiniP,

השאלה בכותרת

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  4. Started by GbeTech,

שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם SLI בסביבות ה 1000 ש"ח. עדיף בלי CHIPEST של nF4, אבל אם ההבדל משמעותי אז שיהיה. הסיבה שאני מעדיף בלי CHIPEST NF4 היא שיש לי אחד של DFI ויש בעיות עם הדרייברים וכו'. חשבתי אולי על זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_822_823_1985&products_id=8741 למרות שהוא NF4. השימוש של המחשב הוא משחקים. בכלל, אני רוצה SLI כדי שבעתיד (עוד שנה בערך) אכפיל את ה 7800GTX שלי. האם מחשבה זו נכונה? או שכדאי לי לחכות עם הקנייה ואולי עד אז יהיה משהו יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  5. Started by E-Bear,

החלפתי את הלוח אם שלי למעבד של אינטל עם צ'יפסט שונה. רציתי לדעת אם אני חייב לבצע פורמט או שאפשר פשוט להתקין את הדרייבר של הלוח אם?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  6. שלום, אני מעוניין לקנות מחשב ושמעתי שהלוח אם שבחרתי סובל מאי תאימות עם הזיכרון abit an8 nf4u twinmos pc3200 2.5 cl תודה.. אפחד לא עונה... :-\

7. שלום. אני שוקל לרכוש את הזכרון הנ"ל. מהירותו היא 800MHz לפי הבנתי. האם להימנע מרכישה של זכרון זה בשל מהירותו? האם ארגיש בהבדל בביצועי המערכת? אציין שמדובר על מחשב משרדי. תודה!

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  8. רכשתי את הזכרונות האלה: http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4314 כפי שנראה 800 הרץ. וזה מה שהתוכנה רושמת שיש לי: http://www.2send.us/picture.php?file=867fffb699.jpg 399 הרץ?!?! עבדו עלי?!?!

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  9. ערב טוב, אני מחפש לוח אם שמתאים למעבד קונרו 6300 וגם שיש לו פיירוויר מישהו יודע איזה לוחות מציעים את מה שאני מבקש?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  10. Started by Shlomi XD,

http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=G945PS3RH&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=12 צריך דעה =]

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  11. החלק שבתמונה שמסומן בעיגול ניתלש לי אבל המחשב ממשיך לעבוד למה זה יכול ליגרום [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  12. אם אני קונה מעבד של אינטל (ולא של AMD ) בעוד חודש שיהיה כמובן את המעבדים החדשים עם התושבת של LGA775 (שתיצא בעוד חודש) וכמובן עם הצ'יפסט החדש שהוא ה - i915 והמחיר של פנטיום 4 , 3.4 גה"צ בתושבת החדשה יעלה 417 דולר .(לפי מה שכתוב באתר זה המחיר ) ב - 20 ליוני . עכשיו השאלה שלי היא מה עדיף עכשיו את ה - AMD 64 3200 עם הסוקט - 939 החדש שייצא בקרוב או את האינטל עם התושבת - LGA775 החדשה , והסוקט i915 החדש ??

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  13. Started by Hartley,

יש דבר כזה ? בלי gigabit lan , RAID ושאר מותרות לא שימושיים?

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  14. אני רוצה לעשות שיהיה למחשב שלי 2 גיגה של זיכרון RAM - כרגע יש לי גיגה של זיכרון של Starex ... 1. מה אתם אומרים על החברה Starex האם היא חברה טובה או לא כי לפי מה שאני ראיתי הם מוכרים מאוד ביקר מה שחברות אחרות מוכרות בהרבה פחות ....??? 2. האם כדאי לי לקנות עכשיו מחדש 2 גיגה של חברת Kingston (האם הם חברה טובה ???) ואם כן האם זה (http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=422092) זיכרון טוב בשביל המחשב שלי - אני יקנה 2 כאלה כדי שיהיה לי 2 גיגה ??? (2.5. האם כדאי לי יותר לקנות 1 גיגה של זיכרון Starex או עדיף לי 2 גיגה של Kingston ??? (תתחשבו בזה שKingston יותר זולים אז בשביל שידרוג עתידי אולי עדיף אותם כי הם יעלו פחות)) 3. אני רוצה לדעת מה זה אמור הCL5 או CL4 מה זה אומר בשביל הזי…

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  15. Started by yniq,

הי הלך לי לאיבוד עמוד שמשווה בין המון סוגי chipsets של AND ואינטל. ראיתי את זה לפני יומיים בערך ואני כבר שעות לאמצליח למצוא את זה. זה היה משהו בסגנון: http://www.tomshardware.com/cpu/20041220/index.html אבל ל chipsets (לא מעבדים). זה כנראה באתר של tomshardware או anandtech. אם אתם יודעים על מה אני מדבר, או אם יש לכם קישור לעמוד שמסביר את ההבדים בין chipsets מודרניים אני אשמח. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  16. Started by Snufkin,

כולם ממליצים לי לקנות לוח אם ומעבד 64BIT, לפי מה שהבנתי כרגע אין אף תוכנה או מערכת הפעלה שתומכת בזה אז למה??? לא עדיף מעבד שלא יהיה מבוסס 64BIT? יש המלצות ללוחות אם ומעבדים בטווח מחירים של 1500-2000 טובים למשחקים?

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  17. Started by raz002,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב פשוט יחסית במחיר של 2000 שקל עם 4 ליבות מKSP. רציתי לשאול איזו חברה של לוחות אם נחשבת יותר אמינה - אסוס או ג'יגבייט?

18. Started by IdobI,

שלום רב, אני מחפש להחליף את לוח האם הישן שלי (MSI KT3-Ultra ARU) עקב 'ברוגז' בינו ובין כרטיס המסך החדש שלי (Gigabyte Radeon 9600 Pro) - יש המון בעיות במשחקים ואני מאמין שזה בגלל שחסר ללוח AGP 8x. אחרי הרבה קריאה בנושא (ותקציב של כ 400 ש"ח) הלכתי לכיוון ה nForce2 400/ Ultra 400. התבייתי על דגם EP-8RDA3i של Epox או דגם GA-7N400L1 של Gigabyte - הבעיה היא שבשניהם מצויין שהם תומכים ב AGP 3.0 ורק בכרטיסי מסך 1.5v, כשלמיטב הבנתי הכרטיסים החדשים עובדים ב AGP 8x ב 0.8v - ובקיצור, התבלבלתי! הסיבה היחידה שאני מחליף MB היא AGP 8x ואני לא רוצה להידפק גם עם החדש - אז אודה לעזרתכם ולהנחייתכם. הרבה תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  19. Started by blanco,

בין מעבד P4 3 Ghz 512 cash ל P4 3 Ghz 1Mb cach???? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  20. Started by E-Bear,

יש לי מעבד אינטל 2.8 פרסקוט ורציתי לדעת עד כמה אני יוכל להגיע בOC הסטינגס(מצטער אם אני קצת נוב ולא קוראים לזה ככה פשוט אני חדש בכל העסק הזה... :) של הCPU: SL79K COSTA RICA 3408A491 תודה.

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  21. Started by edeNF,

הי, אני מתכונן לקנות מחשב בסוף נובמבר והייתי מעוניין במעבד מרובע ליבה, אבל ה-Q6600 יקר לי מדי. ראיתי שרשמו פה שה-AMD Phenom X4 הולכים לעלות בערך 247-278 דולר. האם כדאי לחכות למעבדים האלו? האם הם ברמה של Q6600? תודה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  22. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי זכרונות של GEIL ULTRA PC3500 DUAL CHANNEL שכרגע עובדים ב 450MHZ בתזמונים של 11-2-2-2 (225 BUS ) ואני מקבל ב PCMARK 2001 בסביבות ה 8000 נקודות ( לזכרונות ) וחבר שלי קנה היום מחשב חדש שמבוסס על AMD 64BIT והוא קיבל זכרונות בלי חברה בכלל PC3200 שעובדים כרגע על 400MHZ על תזמונים רגילים בלי שינויים והוא מקבל אותה תוצאה כמוני אל זה יכול להיות ??? אני חשבתי שיכול להיות שה ה 64BIT מנצל יותר טוב את הזכרונות כמו שמעבדי INTEL עושים... זה נכון ??? נ.ב בדקתי את המחשב שלי גם עם זכרונות של OCZ PC3500 והניקוד היה אפילו קצת יותר נמוך באיזה 200 נקודות... אז מה שאני שואל בכל המשפט הזה אך יכול להיות שהזכרונות שלו עובדים במהירות כל כך גבוהה ?!?!?!

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  23. Started by avivlevy,

יש לי זכרון DIMM1: GeIL CL25-4-4DDR 400 256 MB PC3200 DDR SDRAM (2.5-4-4-8 @ 200 MHz) (2.0-4-4-7 @ 166 MHz) וKINGSTONG 512 PC3200 DDR 3.3.3.6 ?200MHZ האם זה שהזכרונות שונים....(חברה,תיזמונים,גודל......) מוריד לי ביצועין?

• 5 תגובות
    • 532 צפיות
  24. חבר שלי רוצה לקנות שתי סטיקים של 512 DDR400 , היום יש לו שתי סטיקים במחשב של 256 DDR 400 CL2.5 , אם הוא קונה היום סטיקים בעלי CL3 , זה ישפיע על הזכרונות האחרים ? או שכל אחד יעבוד ע"פ מה שיש לו ? מקווה שהבנתם אותי , תודה .

• 2 תגובות
    • 532 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.