מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אני יודע שלאינטל כבר את כל זה.... מה עם AMD חשבתי שזה יצא עם ה 939 ולפי מה שאני רואה עכשיו אין ב ערכת השבים של ה 939 את כל הטכנולוגיות האלו. מישהו יודע מתי הן יתחילו לצאת גם בערכות השבבים של AMD? אולי ב nforce4?
-
- 3 תגובות
- 449 צפיות
-
-
ושיתמוך בזכרון DDR כי מה שיש לי עכשיו תומך רק ב SD... ממ תקציב 600-700 תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד לא מזמן היה לי מחשב שנגרר אחרי הטכנלוגיה החדשה, שהצלחתי להריץ את המחשב איתו בקושי ודברים התחילו להיות חדשים מדי בשבילו. דבר ראשון שרציתי לקנות היה כרטיס מסך חדש, וקניתי אחד לא כל כך משוכלל בגלל המחיר. יחד איתו הזמנתי זיכרון 512MB DDR PC3200 שלא עולה על הלוח אם שלי. לפי המלצות מחברי הפורום הנחמדים החלטתי לקנות לוח אם חדש ואם כבר שידרגתי את רוב המחשב, החלטתי לשדרג את הכל ולקנות גם מעבד. המליצו לי על הלוח אם ABIT NF7, ויחד איתו אני רוצה להזמין גם מעבד. כרגע יש לי AMD ATHLON 1200MHZ ואני רוצה לקנות משהו בסביבות ה2400MHZ, אז על מה אתם ממליצים? יש לי גם כמה אתרים שאני יכול לקנות מהם, אבל אתם יכולים לתת לי את האתר שאתם ממליצים עליו אישית ועושים קניות דרכו? תודה לכל מי שעוזר.
-
- 15 תגובות
- 935 צפיות
-
-
-
מישהו יכול לעזור לי אבל ממש רציני כאילו אל תסתכל פה בפורום ותלמד ניסיתי וזה לא הולך מי שיכול לעזור לי אז בבקשה זה חשוב לי שישלח לי הודעה לאייסיקיו שלי המספר:322199269 תודה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
צריך בשביל להעביר בביוס את cpu speed לmanualובחוברת נתונה טבלה עם מהיריות של הג'אמפר במצבים שונים,אבל לא מוסבר איך אני משנה לjumperfree mode.די דחוף... תושה מראש
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום אני חדש, שמעתי תגובות טובות לגבי הפורום הזה ולכן באתי להתייעץ עמכם. אני מתכנן לקנות זכרונות חדשים - DDR400 ואני צריך לדעת אם לוח האם שלי בכלל תומך בזכרונות במהירות הנ"ל. הנה פרטים על לוח האם שלי: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 06/11/2003-SiS651/SIS962-P4S533VM Motherboard Name Asus P4S533-VM Front Side Bus Properties Bus Type Intel NetBurst Bus Width 64-bit Real Clock 100 MHz (QDR) Effective Clock 400 MHz Bandwidth 3200 MB/s Chipset Bus Properties Bus Type SiS MuTIOL Bus Width 16-bit Motherboard Physical Info CPU Sockets/Slots 1 Expansion Slots 3 PCI, 1 AGP RAM Slots 2 DIMM Integrated Devices Video Form Factor Micro ATX Mo…
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום לכולכם... רציתי לדעת בבקשה מידע על הלוח אם GIGABYTE "GA-K8NSNXP-939" nForce3 Ultra Chipset. המידע שאני צריך לדעת: 1) האם הצ'יפ שלו Nforce 250ultra יותר טוב מהצ'יפ של Nforce 250GB (בביצועים כללית, ובפיצ'רים)? 2) האם Nforce 250ultra יותר טוב מהצ'יפ Nforce 250GB באוברקלוק? והאם הוא ה- ultra טוב בכלל לאוברקלוק? המעבד שאני מדבר לצ'יפ 250GB הוא AMD 64BIT 3200+ המעבד שאני מדבר לצ'יפ 250ultra הוא AMD 64BIT 3800+. הזכרונות שיתקנו על הלחות בכל מקרה הם: OCZ 1024MB (2x512MB) DDR PC-3700 Platinum Enhanced Bandwidth Dual Channel . זה חשוב לי מאוד מכיוון שחבר שלי רוצה לקנות כבר מחשב והוא כמובן לא מוכן לחכות לשינויים אחרים. תודה רבה לכולם...
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
לאחר שמערכת ההפעלה עולה הביוס מקשר בין מערכת ההפעלה לחומרה?
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
בקשר למעבד במפרט http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=74301.0 CPU: AMD Athlon 64 3000+ CPU BOX / Tray + TT Venus 12 כמה דברים: -הבנתי שבשביל מעבד 64 צריך גרסה מיוחדת של WIN XP, האם זה נכון? האם זה יכול לגרום לי בעיות (במשחקים או תוכנות למשל)? -האם כדאי לקנות ב PCH את זה (עם המאורר) ב 1444, או לקנות מעבד לחוד ומאורר לחוד? -האם ה 64 עושה הבדל גדול בביצועים יחסית למחיר שלו? תודה.
-
- 3 תגובות
- 477 צפיות
-
-
שלום לכולם בידי מחשב amd 1700 עם מיהרות באס של 266mhz ויש לי זיכרון חיצוני בגודל 768mb וכשאני מריץ את תוכנת sandra ואת הבאנצ'מאק MEMORY BANDWIDTH BENCHMARK מערכת ההפעלה נתקעת אבל אם אני משתמש בתוכנות באנצ'מארק אחרות המחשב עובד בסדר גמור מישהו יודע למה?
-
- 6 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שמתי לב שמחשבי סנטרינו יותר קלים זה יכול להיות? וwi-fi זה אינטרנט אלחוטי אבל מה ההבדל בין אינטרנט אלחוטי רגיל לאינטרנט אלחוטי שיש במחשבי סנטרינו?
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
אז ככה, הנה המפרט שלי: AMD 2000 Athlon XP + Volcano 6 GA-7VAX 512DDR 266MHZ Sapphire Radeon 9600XT 256MB AGP8x 40GB 7200RPM ואני רוצה לקנות AMD 2600 Athlon XP Barton אבל אני רוצה לדעת אם אני יקנה, זה ישפיע על הביצועים שלי? ואם כן בכמה? אני משחק משחקים כבדים, זה ישפיע על FPS ? כי אני רוצה FPS גבוה יותר.. אבל כמה אנשים אמרו לי שזה לא יכול להשפיע בגלל שיש לי זכרונות לא טובים, ה-266MHZ, וגם משהו בלוח, מישהו יכול להסביר לי על מה האנשים מדברים? ורציתי לדעת אם ה-Thermaltake Volcano 6-המערכת קירור שיש לי כרגע תוכל להחזיק גם את ה-AMD 2600 Barton, ואם לא אני יצטרך גם קירור חדש... וגם אם הספק מספיק טוב כדי להחזיק את כל המערכת? ואיך אני בודק אם הספק שלי טוב? בבקשה תענו …
-
- 9 תגובות
- 594 צפיות
-
-
רציתי לשמוע פה כמה דעות של אנשים... יש לי את הכסף , ואני מתכנן לקנות מחשב חדש... אני מתכנן ללכת על מובייל 2600 +לוח אם NF7-SL עכשיו הסדרה שהולכת להחליף אותם תיהיה לסוקט 754 , אז אני יצטרך לוח אם אחר ... וגם אני לא בטוח מה יהיה המחירים של המעבדים החדשים , למישהו יש מושג? אז על מה ללכת? להשיג עכשיו אט'לון לפני שנגמר או לחכות לחדשים?
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
גבירותי ורבותי ABIT הוציאה גרסאות חדשות לNF הידוע כאחד מלוחות הOC הטובים ביותר לסוקט A והרי הם לפניכם NF7-S2G http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=205 NF7-S2 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=204
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני בונה על אוברקלוק מקסימלי של 234 FSB ולכן מחפש זכרון שיגיע בתזמונים סבירים למהירות הזו. וכמובן אני מעונין ב 1 ג'יגה בשתי חתיכות במחיר סביר . אז מה כדאי ? ולא תשובות סתם בלתי אמינות בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
בעיה עם הזכרונות, מאד משונה, אז ככה כששמים את הזיכרון בסלוט הראשון הכל עובד אחלה, כמוסיפים או בסלוט השני או בשלישי, עוד זיכרון מאותו הסוג (יש 4 זכרונות), כולם עובדים על הסלוט הראשון, בשני ובשלישי, כאילו הם לא קיימים, ובכלל הביוס לא עושה פוסט אם נמצאים זכרונות באחד מהסלוטים (השני או השלישי), כלומר, שמים בסלוט הראשון = עובד אחלה, מוסיפים לסלוט השני או השלישי = לא מגיע לקטע של זיהוי הזכרונות, אשמח לפתרונות יצירתיים או כל תגובה שהיא (שקשורה כמובן ) תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
יש לי ג'יגה של של TWINMOOS PC- 3200 עם גופי קירור של VENTEC בצבע זהב לזכרונות לא מובצע אובר קלוק והמערכת עובדת יציב.. הקטע שאני נוגע בגוף הקיקור הוא ממש חם! חשבתי שהוא אמור לקרר את הזכרונות האם זה נורמלי שהגוף כזה לוהט עוד מישהו שיש לו גופי קירור יכול להגיד לי אם הגוף קירור שלו גם מתחמם?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של kingstone 256mb PC3200 התקנתי היום וולקנו 12 ולא יודע למה, כשאני הפעלתי את המחשב הלוח אם זיהה את המעבד כמעבד מסוג אחר. אז בגלל זה נכנסתי לביוס ועשיתי "העלאת הגדרות אופטימליות" או משהו כזה. בקיצור, עשיתי "שיחזור הגדרות". אבל עכשיו, הלוח אם חזר לקרוא את שני הזיכרונות כ-333DDR ולא כ-400DDR. הייתה לי בדיוק את אותה הבעיה לפני 3 חודשים. אתם עזרתם לי לפתור אותה (שיניתי משהו בביוס). אני ניסיתי לעשות חיפוש להודעה ההיא אבל לא מצאתי. אני נכנסתי לביוס ואז ל-SOFWMENUE ועדיין לא מצאתי שם משהו שקשור לזיכרון, חוץ מה: CPU/DRAM RATIO, אבל שם יש את היחש בין המעבד לזיכרון ולא קביעת ה-MHZ של הזיכרון. אם אפשר בבקשה תגידו לי שוב איך אני משנה את הזיכרונות מ-333 ל400? יש לי לו…
-
- 0 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אז ככה אני חשבתי והחלטתי קצת לשדרג תמחשב שלי למשהו יותר רציני לקנות לוח אם ומעבד חדש עכשיו יש לי Amd athlon 2500 + Barton לוח אם של Gigabyte Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) ותככנתי לקנות תמעבד חדש Amd athlon 64 3000+ ואני לא יודע איזה לוח אם אני צריך בשביל המעבד אז בבקשה תמליצו על דברים אבל לא יותר מידי יקר אין לי תקציב גדול כל כך מקסימום 600-700 שקל על הלוח אם אם אני יצליח להשיג
-
- 6 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אתר מצויין עם כל המפרטים הטכניים של כל המעבדים ותיעוד חשבתי שזה עשוי לעניין את המקצוענים פה http://www.sandpile.org
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם אז כמו ששאלתי כבר, רציתי לדעת אם זה יכול לפגוע בביצועים או משהו כזה. תודה
-
- 7 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מתלבט בין שני הלוחות הללו. מה החוזקות והחולשות שלהם? האם הם תומכים בFIRMWIRE? המחיר שלהם די דומה, והם 2 הלוחות המומלצים בפורום מפרטים מומלצים. SATA לא חשוב לי, אבל חשוב שיהיה כרטיס רשת וכרטיס קול ONBOARD. המעבד יהיה XP2500. תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-
-
מה ההבדלים המשמעותיים בין תצורה של פנטיום 3 בהשוואה לפנטיום 4 ? כמו כן כשאני מזמין מחשבים מחברות שעובדות עם המשלה (החשב הכללי) הן תמיד מציעות לוחות אם של אינטל, למה? ושאלה אחרונה תצורה בסיסית לעבודה מול שרת (תוכנה שעובדת בקליינט -סרוור) מה החשוב בתצורה שלה? בברכה אלדד
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-