מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
קראתי פה בפורום דעה של משהו שטוען ששמע ש P4P800SE לוח אם לא משהו בכלל, האם יש לכך סימוכין?? אני דווקא בדקתי עליו באינטרנט ומצאתי ביקורות המהללות אותו ואת העובדה שהוא מהיר יותר מ P4P800 ויציב מאוד. כרגע יש לי מחשב עם הלוח אם הזה (לא ממש שלי, שלי AMD), ומכל לוחות האם שהוצעו הוא קיבל את הציונים הטובים ביותר בביקורות באתרים השונים. לי באופן אישי יש מספר בעיות במחשב אבל אני לא חושב שבאשמת המעבד (למרות שהכל יכול להיות). אז מה דעתכם על הלוח הזה? ??? [הכותרת נערכה בהתאם לחוקי הפורום, נא לקחת לתשומת ליבך. לא יזיק גם לקרוא את חוקי הפורום בהזדמנות זו.]
-
- 2 תגובות
- 522 צפיות
-
-
אז ככה המעבד שלי זה P4 2.4A 533 BUS SPEED והלוח אם יש לי כזה http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=MBASUP4P800&Cat2Cat1ID=1124&Cat2ID=1454 ורצי תי לדעת אם המעבד והלוח M תומכים בזיכרון הזה http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=645&catcode=241 ועוד משהו אם אני קונה 2 סטיקים של הזיכרון אני יכול לשים אותם בדואל? ועוד משהו קטן -המעבד שלי כבר נחשב חלש למשחקים כמו דום 3 והלף לייף? כי אני מתכוון לקנות גם 6800 GT ! תודה רבה לעוזרים!!!
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ומהם הסטפינג המומלצים. יש לי מעבד ברטון 2600 ואני לא מצליח לעשות לו oc מעל 192MHz :-[ ואני מנסה להבין למה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 454 צפיות
-
-
למי שלא ראה יש כתבה על סוקט 939 חדשה באתר ובה יש לינק לכתבה של anandtech ובה יש תוצאות של fx-53 נגד intel petium 4 3.6ghz שהוא המעבד מבית אינטל הכי מהיר נגד המהיר ביותר מamd ובתוצאות המעבד של amd מוחץ את המעבד של אינטל בהכול איפלו בקידוד סרטים! לינק לכתבה:http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2128&p=1 אז רק חסר לamd לשפר את היכולות בעבודה עם הרבה מטלות ואז יש פה מעבד מושלם ד"א:יש גם מעבד 3800+ שהוא קצת יותר טוב מהfx-53
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום. במערכת שלי יש כרגע סטיק זכרון אחד (עלום שם) של 256mb במהירות 266mhz. אני רוצה להוסיף עוד 256mb ,חיפשתי בכמה חנויות וגיליתי שכמעט ולא מוכרים יותר, אלא זכרונות החל ממהירות של 333mhz. השאלה שלי היא: האם במידה והלוח תומך בזכרון מהיר יותר אני יכול לעבוד עם הסטיק הנוכחי ולהוסיף את החדש במהירות 333mhz? תודה.
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
אני לא היחידי שלא יודע מה הן כל האופציות בביוס,אז החלטתי לפתוח על זה עמוד שאלות\תשובות. קומפוננט תעשה את זה סטיקי בבקשה זה דיי חווזר על עצמו. ועכשיו לשאלה שלי,איך פאט עובד? איך ממש הוא עובד,כתוב שהוא מוריד לייטנסיז מהמעבד לזיכרון אבל מה אם הזיכרון שלי כבר על הלייטנסי הכי טוב שלו?
-
בעוד כשבוע שבועיים ככה אמור להגיע לארץ המעבד החדש Intel Itanium 2 וברגע שהוא מגיע אני מקבל אותו. רציתי לדעת מה עושה אותו יותר טוב ממעבדים אחרים? במה הוא מיוחד? ועוד מידע אפשרי.. תודה...
-
- 43 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום. אני מתלבט בין שני לוחות אם, abit kv7 ו abit NF7 הראשון מבוסס KT600 והשני nForce 2. מי מהם עדיף? אני מתכוון להוסיף אותם למערכת עם שתי סטיקים של 256MB DDR, אתלון 2200+, GF4MX400 והארד דיסק 120GB 8MB CACHE של WD.
-
- 4 תגובות
- 484 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא כזה: AMD 2500 ABIT NF-7 TWINMOS 512MB 3200PC WD 120GB 8MB RADEON 9700 HEC 300AR-T עכשיו, אם אני אקנה עוד סטיק של TWINMOS בדיוק אותו הדבר, משחקים יעבדו יותר טוב?
-
- 8 תגובות
- 466 צפיות
-
-
שלום, לפני כשבוע המחשב שלי התחיל להתרסק באמצע פעילות שגרתית. מבדיקה ב- event viewer עולה כי בכל התרסקות יש הודעת שגיאה של ACPI BIOS (רצ"ב). למיטב הבנתי מדובר בניסיון כתיבה/קריאה של ה- BIOS, אשר נחסם ע"י WindowsXP ויוצר את התקלה. בדקתי באתר של ASUS, במידה ועדכון ה- BIOS יוכל לעזור, אך למרבה הפלא, יש לי את גירסת ה- BIOS האחרונה, למרות שהלוח בן למעלה משנתיים. מדובר על לוח ASUS CUV4X ACPI BIOS Revision 1009 וגירסת Award Modular BIOS v6.0 מע' הפעלה WindowsXP SP1. מה אני יכול לעשות? תודה, RBH [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 466 צפיות
-
-
אני לא נגד אינטל פשוט לא נראה לי שאחד המעבדים יאתאים לתקציב. אבל אם כן בבקשה ! יהיו לי בסוף החודש כ2200 שקל ואני בונה מע' קירור מים אז הייתי רוצה לקחת שילוש שיחזיק OC דיי רציני. חשבתי ללכת על ה 2500+ Mobile, אבל ראיתי גם את ה 2600+ Mobile, מה ההבדל ? מה יותר שווה ? אני צריך גם המלצה ללוח טוב שיספק מתחים טובים, וזכרונות (כאן זאת החולשה עם התקציב הזה, אבל כבר נראה..) תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, הזמנתי היום מחשב חדש מ-KSP, AMD 2600 התכוונתי ללכת על הלוח אם של ABIT NF7-SL, אך כשהגעתי לשם הם אמרו לי שהם כבר לא מביאים אותו כי הוא ישן במקום החלטתי ללכת על הNF7-S2G, למישהו יש נסיון איתו? הוא נראה לי סבבה, יש את אלמנט ה Theramal Guard, ועוד דבר שנראה טוב שנקרא FAN EQ ששומר על הקרירות. יש למישהו הסתייגויות? והאם יש לכם לוח אם אחר להמליץ לי מהמבחר המצומצם של KSP (מבוסס NFORCE) תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אולי כדאי יהיה לציין מראש שאני חדש פה, כי בהתאם אני גם אשאל שאלות מפגרות להפליא...התנצלותי הכנה מראש. אני שוקל לקנות מחשב חדש. אך כרגע, מהרבה בחינות, הייתי מעדיף לקנות רק את הבסיס (זכרון, מעבד, לוח אם, ומארז), ואת השאר אני אעביר מהמחשב שיש לי כרגע, ואשפר בהמשך. הייתי מאוד רוצה מחשב מבוסס על64 bit של AMD, אך אני יודע כי הנושא בעייתי מהסיבות הבאות: 1. לוחות מבוססי 754 יישארו פחות או יותר באותו מצב, כי אין הרבה לאן להתקדם איתם, ולכם מדובר בסוג של בזבוז, היות והתכנון הוא שהמחשב יחזיק לפחות 5 שנים הלאה. 2. לוחות מבוססי 939 הם יקרים והמבחר הוא אפסי (אם בכלל. אני די בטוח שראיתי איזה לוח ב-KSP, אבל לא יותר מזה). הבעייתיות ששמעתי לגביהם היא בעיקר מכיוון שהם חדשים: המחיר גבוה…
-
- 9 תגובות
- 576 צפיות
-
-
יש לי 512 מגה ב-2 סטיקים. במהירות 333mhz. התזמונים הרגילים שלהם היו 2.5-3-3-7. ועכשיו הצלחתי לתזמן אותם ל- 2.0-2-2-6 ! מה יצא לי מזה בדיוק? איך אני יכול לבדוק שהכל יציב? האם כדאי להוריד את ה-6? איך אדע אם הם מתחממים יותר מדי?
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
חבר שלי קנה מחשב פרסכוט לפניי חודשיים האם החנות יחולה להחליף לו את זה לנורת' ווד בלי שהו ישלם יותר ממאה ש''ח ?
-
- 4 תגובות
- 437 צפיות
-
-
-
אחרי שנתיים שאני עם אותו מעבד ואותו לוח, החלטתי לחדש כמה רכיבים שזה המעבד הלוח והזיכרונות בקשר למעבד אין לי שמץ מה לקחת AMD\Intel אני יודע רק שאני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח בקשר ללוח, מה שלא יהיה ויתאים למעבד(כולל אפשרויות ל oc) כל לוח עד 1000 ש"ח! בקשר לזיכרונות מש אין לי מושג! אבל שיהיה לפחות ג'יגה, של משהו איכותי, מוכן להשקיע בזיכרונות בין 1000-1500 ש"ח כמובן, המחשב נועד למשחקים הכי חדשים שעומדים לצאת, כמו דום והלף לייף! כמו כן שכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך: radeon 9800pro שאותו לא ניראה לי שצריך לחדש! תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
האם dual ddr זה עובד בזוגות תמיד? כלומר נניח שיש לי 2 של 256 שעובדים על 400 mhz . אם אני מוסיף 1 אז האם המהירות חוזרת ל400? ואם אני מוסיף 2 האם גם אז המהירות חוזרת ל400? בכל מקרה איזה זכרון 512 סביר מומלץ לקנות ? (אני לא הולך לעשות איתו אוברקלוקינג) ועוד דבר אחרון , שמתי לב שלחלק מהזכרונות כתוב שיש אחריות לכל החיים , האם בארץ באמת נותנים אחריות לכל החיים?
-
- 3 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אז ככה יש לי חבר שקנה היום שילוש של p2.4 + לוח ECS 661FX-M וזיכרון 256 טוב אז ככה הלוח יש לו ציפ של sis ו מה שאני יודע שהציפסט הזה דיי חלש וגרוע נכון? ואולי אני טועה והלוח הזה טוב? ע איזה לוח עד 400 גג 450 שקל הייתם ממליצים לו? (במקרה והלוח הזה באמת לא משהו) המטרה הכי עיקרית זה משחקים אז איזה לוח יתן לו את הביצועים הכי גבוהים במשחקים? בין הציפסטים של sis , intel , via ואיזה חברה ודגם כדי לו להחליף ועם בכלל כדי לו? מקווה שתעזרו כמה שיותר מהר כי חבל שלא תיהיה לו הזדמנות ללהחליף למשהו יותר טוב.
-
- 14 תגובות
- 690 צפיות
-
-
אני מצטער אבל לא מצאתי מידע על איך לעשות את זה אז אני שואל... מי היה מאמין שאפילו באתר שלהם אני לא מצליח למצוא איך לעשות את זה... אם מישהו יכול לעזור לי אז אני אודה מאוד... אגב יש לי כבר את התוכנות שצריך ה: afudos והביוס המתאים/ tnx
-
המוכר בחנות לא רוצה למכור לי רק מאוורר בלי כנפיים אלא עם הצלעות קירור ובגלל שיש לי בעיית התחממות כשאני משחק במשחקים כבדים והמחשב נכבה אחרי 10 דקות רבע שעה בקיץ (כשיש מזגן הוא לא נכבה) אני רוצה לדעת, אם כבר אני צריך לקנות צלעות קירור, אז אולי משהו שיקרר יותר טוב, אולי צלעות קירור של XP 2500 או משהו יותר מתקדם בלי לחרוג יותר מדי מעלות מערכת קירור המינימלית (ביחס ל- AMD 1700) הטמפ' במצב עבודה בסיסי הם ככה(לפי AIDA): AUX 45 CPU 48 לוח אם בין 69 ל-86 מה אתם ממליצים לי לקנות או לעשות? אגב, הטמפ' האלה הם עוד מלפני שנשברו המאוורר (הרכבתי במקומו מאוורר 80 מ"מ בינתיים, אם הוא מספק מספיק אוויר כמו מאוורר יעודי, לפי נסיונכם, אני אשמח להשאיר אותו ולקנות אחר למארז)
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות את הלוח אם הזה ! http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6946 ואני רוצה לדעת אם הוא תומך במעבד P4 2.4A תודה רבה לעוזרים! ועוד משהו הלוח אם הזה תומך בדואל?
-
- 13 תגובות
- 750 צפיות
-
-
Pentium-4 3.2 Ghz FSB 800 Mhz BOX במחיר 1696. משתלם? והאם בכלל המעבד הזה הוא מעבד טוב ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אחרי כמה חיפושים באינטרנט חיפשתי ומצאתי כמה דברים מעניינים: [Key Features: Memory amount: 2 x 256MB Access time: 4.1ns IC's 500MHz (PC-4000) Unbuffered DDR Modules CAS latency: 3 clock cycles RAS precharge: 4 cycles RAS active to precharge: 8 cycles Command rate: 1T (1 cycle) Latency: 3-4-4-8-1T 2.6V Lifetime Warranty "Results: The RST Pro2 tested the Base/Extended memory and after 5 loops no errors were found! Memtest86 was used and again confirmed these results. We went one step further and tested at the following settings: DDR500 @ 3-4-4-8 w/2.55V DDR500 @ 2.5-3-3-7 w/ 2.85V DDR520 @ 3-4-4-8 w/2.85V At each of the above speeds the Kingmax memory passe…
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
NFORCE 2 שיתאים לאובר די רצחני..... חשוב שיתמוך SATA
-
- 10 תגובות
- 620 צפיות
-