מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
לאחר שהסתכלתי על הביקורת בXBITLABS הוא נראה מאוד משתלם.....הוא גם זול (מחיר התחלתי 500~ שקל) וגם בביצועים של AMD Athlon 64 2800+.
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי לוח 7NIF2 של Chaintech וניסיתי להשתמש בפונקציה של Alarm Wake-up (מכוונים ב-BIOS יום בחודש ושעה, והמחשב נדלק לבד כשמגיע היום והמועד המבוקש). הבעייה היא שזה לא עובד! גם נסיון להדליק את המחשב בעזרת פונקציות Keyboard Wakeup לא עובד. עוד לא ניסיתי לעדכן BIOS לגרסא האחרונה (זה הדבר הבא) אבל אני חושד בבעיה עם ה- +5V Standby שאמור להיות אספקת הזרם ללוח כאשר המחשב כבוי. אני משתמש בספק Zalman ZM400A. יש למישהו כאן לוח כזה? האם ניסית להשתמש בפונקציה הנ"ל?
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
http://www.p1000.co.il/msn/?came=3132 אני יודע שזה פרסקוט,אבל זה לא מחשב טוב? המחיר ממש טוב. מה אתם אומרים? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 498 צפיות
-
-
-
מה ההבדל בין GA-7N400L1 ל GA-7N400L חוצ מה כרטיס רשת שהוא של NVIDIA תודה
-
- 2 תגובות
- 442 צפיות
-
-
שלום קניתי מעבד חדש ולוח אם חדש אחרי שנשרף לי על הלוח אם הישן..... החלטתי לקנות AMD Athlon 64 3200+... אחרי שקניתי את המעבד עשיתי פורמט לעל המחשב התקנתי את כל הדריברים והכל מחדש... ואחרי שהכל עבד התקנתי את התוכנה AIDA 32 ובה רשום: Externel Clock = 200 Maximum Clock = 3200 Current Clock = 2010 אחר כך הורדתי תוכנות של AMD שאומרת את הטמפרטורה ואת ה-Current Clock של המעבד וגם הם אמרו שהמעבד עובד רק על 2010.. המעבד אמור לעבוד על 2010 רק או שמשהו לא בסדר במעבד? יש לי את הלוח אם: Gigabyte GA-K8N Pro... תודה
-
- 2 תגובות
- 471 צפיות
-
-
יש באפשרותי לקנות לוח של גיגהבייט ga-81k1100 rev2 תומך סאטה 5.1 ציפסט 875פ usb 2 hyper-t וכל מה שבא מה אתם אומרים ????? (אבקש התיחסות ספציפ- ;Dסט)
-
- 8 תגובות
- 991 צפיות
-
-
יש לי P4 2.4. רוצה לקנות לוח Abit IC7 Intel 875P Motherboard ו- A-DATA DDR400 512MB X2. א. האם כדאי (מבחינת מחיר/ביצועים)? ב. האם יתאים ל- OC (אני לא ממש מבין בזה)? תודה.
-
- 11 תגובות
- 762 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש בקרוב, עם ג'יגה זיכרון(400 MHZ). העניין הוא שזה כמובן עסק מאד יקר... השאלה היא האם אתם ממליצים לי לקנות זכרונות זולים של עד אלף שקל(לכל הג'יגה) של חברה פחות ידועה? אציין כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק לאף חלק במחשב, ובתוך כך הזיכרונות... האם יש סכנה כלשהי בקניית זיכרון זול?
-
- 4 תגובות
- 551 צפיות
-
-
ללא ספק מדהים. ההורדה חלה על S939 / S754 בעיקר. הירידה חלה בעיקר במעבדים 3400 \ 3500. לדוגמה כרגע 3500 עולה 1500 ש''ח (בחו''ל) ובעוד שמקודם הוא עלה 2600 ש''ח (בחו''ל). ללא ספק זמן אדיר לקפוץ על S939 (כמוני) ולקנות מערכת A64 חדשה בכלל. מכיוון שזו הורדה בינלאומית של AMD, אז כל החנויות \ הרשתות \ האתרים \ היבואנים יורידו את המחירים בהתאם, גם בישראל! ידיעת המקור היא ב- Digit-Life אך מצאתי את הלינק ב- PCPerspective. http://www.digit-life.com/news.html?107039#107039
-
- 28 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היום קיבלתי לוח ומעבד חדש. לוח: D915PGN מעבד: Intel Itanium 2 והבעיה זה שקיבלתי את המעבד והלוח בלי גוף קירור למעבד אז אני צריך לקנות אחד ואני לא יודע איזה יתאים. בבקשה תעזרו לי בחלטה.
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
כן כן אני יודע ששאלו את זה בטח מיליון פעם אבל אני עדיין לא שאלתי אז בבקשה לא להרוג אותי אני מעוניין להוסיף 512 זיכרון DDR 400 ויש לי את הלוח NF7 של ABIT עם Athlon XP2400 (כרגע עם 256 מסריח) הקיצר אני בדילמה אם להשקיע קצת יותר ולקנות את אלה : http://www.omc.co.il/cart.php3?action=Add&IntCode=GEIL-512MPC3200-KIT&Count=0427092850 או לקנות ביחידה אחת : http://www.omc.co.il/view.product.php3?IntCode=GEIL-512MPC3200-C&Count=0427092850 השאלה היא כמה יותר טוב להשתמש ב dual אם אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק וגם קראתי במאמר הזה שפורסם פה של Athlon XP זה לא ממש יעיל אל תגידו לי כלום על החנות פשוט יש לי ליד הבית אחת וזה זמין מקווה שהבנתם מה הדילמה שלי , ואשמח לשמוע הצעו…
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus p4s800d עם הצי'פסט של sis כמה לפי דעתכם אני אראה שיפור אם אני אחליף ללוח אם יותר טוב? האם זה ינצל יותר את ה רדאון 9800 פרו שלי ? ואם הלוח אם שלי באמת חרא (כמו שאני חושב) לאיזה לוח אם כדאי להחליף 2 אופציות אחת ללא הגבלת תקציב והשניה הלוח הכי תקציבי ששה משהו
-
- 2 תגובות
- 749 צפיות
-
-
קיבלתי הרבה תגובות שליליות לגבי הלוח אם במחשב החדש שלי(בפורום מפרטים),אשמח לדעת מה בדיוק לא בסדר איתו: לוח אם GIGABYTE K8VT800+SB+LAN+SATA(S-7 המעבד הוא amd 3000 64bit
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
המחשב שלי ככה: 2.4B 1024 קינגסטון DDR 400 וכרטיס מסך מעפן גיפורס 4! ואני רוצה לשחק במשחקים חדשים כמו הלף לייף 2 ודום 3 על הגדרות הכי גבוהות! תמליצו לי מה לקנות
-
- 12 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כל טרנזיסטור יכול לאכסן ערך בינארי אחד, או 0 או 1, בשפה רגילה ביט/סיביה. (ביט/סיביה= זרם חשמלי דולק או כבוי, המתורגם לספרה בינארית [בינארי, שיטת ספירה על בסיס 2, או הספרה 0 או 1] ובעצם זוהי יחידת המידע הקטנה ביותר) המעבדים של היום מחלקים את הביטים לפקודות, של בממוצע עד כ-32 ביט ברצף, ואותו רצף הוא הפקודה שמעובדת. מדד ההרץ-הרץ הינו בעולם המחשוב מספר פעולות בשנייה, או במעבד מס' פעימות בשנייה. למעבד שעון פנימי, הפועם מספר מסוים של פעמים בשנייה, כל פעימה היא פעולה של המעבד, בהוא מעבד את הפקודות והמידע, וכמו כן מעביר אותן ל-RAM ושאר המחשב, בדיוק כמו לב האדם. את המעבדים המהירים של כיום מודדים בGHz, ומהירות מעבד ממוצע של כיום היא כ-2.8 GHZ לדוגמה. כך שמעבד כזה פועם כ-2800000000…
-
- 4 תגובות
- 830 צפיות
-
-
שלום לכולכם. לפני כמה ימים קיבלתי את החלקים למחשבי החדש. הזמנתי מהדובים כמה חלקים וביניהם מעבד AMD Athlon64 3200+ שהוא 1MB קאש. קיבלתי מעבד -retail, ועכשיו עם ה CPUID כתוב לי שהוא newcastle וה L2 שלו הוא 512k עבדו עליי ?
-
- 30 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני לא מבין בזה הרבה, אני רק יודע שיש לי 2 כרטיסי 256מגה , ושבגלל שהמהירות שלהם לא תואמת זה עושה לי בעיות VPU RECOVER בכטיס המסך ומתעקש לעשות בעיות בהתקנות משחקים/תוכנות מתוך דיסקים. נדמה לי שמהירות אחד מכרטיסי הזכרון שלי 256מגה הוא 333 (מגה הרץ???) והשני שיש לי, אותו רכשתי יותר מאוחר, יותר מהיר (400 אולי?) איך אני בודק איזה מהם הוא המהיר יותר וכל זה כדי שאוכל לרכוש אחד נוסף שיהיה זהה לשני? תודה
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן זיכרון RDRAM במצב טוב, עדיף שנמכרים בזוגות (64*2, 128*2...), העדפה לסמסונג PC800 אז אם אתם מחפשים קונה לזיכרון RDRAM מיותר פשוט תפרסמו תגובה עם פרטים על הזיכרון שברשותכם... בתודה מראש ארז
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
תראו דוד שלי רוצה לקנות מחשב חדש. אז דיברתי איתו על זה שכדאי לו לקחת amd כי זה יותר זול ויותר משתלם. אז הוא אמר שהוא ישאל בעבודה שלו אם כדאי (יש שם אנשים שמבינים) אז הוא חזר אליי ואמר לי שהם עשו ניסוי עם מעבדים של אינטל ושל amd והמעבד של ה amd התפוצץ. אז עכשיו אמרתי לו בטח עשו בו יותר מדי פעילות אתה לא משתמש כבד שתגיע לדבר כזה. אז הוא אמר לי הוא לא רוצה שהמעד יתפוצץ לו... ( חחחחח....זה נשמע מצחיק!!!) מה אתם אומרים ?
-
- 13 תגובות
- 785 צפיות
-
-
הוצאתי מהמחשב הישן את המעבד פנטיום 2 שהיה מחובר בשיטת Slot1 (איך שקוראים לזה). כמו שאתם מבינים (אם אתם לא - יש תמונות) המעבד נמצא בתוך מעטפת של צלעות קירור - יש לכם מושג אני אוציא אותו משם? תודה מראש . [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 8 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
-
אני קונה מאבד AMD 64 3000+ עם לוח שאינו תומך בDUEL DDR אז אני לא ממש יודע איזה זיכרון לקנות למישהו יש רעיון?? ???
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה יותר כדאי? Intel Pentium 4 2.8Ghz C 800Mhz 512K Box ו ABIT AI7 Intel 865PE או AMD ATHLON 64 2800+ BOX ו EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin תודה.
-
- 10 תגובות
- 719 צפיות
-