עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Leo101,

אני צריך עזרה בלבחור לוח אם וזיכרון למפרט שאני הולך לקנות... (אני לוקח מארז וספק קיימים ומכניס בהם לוח אם, מעבד, זיכרון, ודיסק קשיח) המעבד שאני קונה.... AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE קירור... ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 דיסק קשיח... WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS התקציב ללוח ולזיכרון הוא 1000 ש"ח... 1. לא מתוכנן oc. 2.נכון לעכשיו אין לי תקציב לכרטיס מסך טוב, ואני לא רוצה להשקיע (גם לא יכול אני כבר חונק את התקציב) בכרטיס חלש. לכן חייב להיות ללוח כרטיס מסך מובנה. * יש לציין שבעתיד הרעיון להשים במחשב כרטיס מסך טוב ובכך להפוך אותו למחשב משחקים... המארז והספק שניהם ג'נריים אבל אני אחליף את הספק שאני אקנה את הכרטיס מסך... 3.אני …

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by kobipk,

יש לי מעבד 4 ליבה q6600 עכשיו הסתכלתי באתרים על המעבד הזה ומשהו ניראה ממש מוזר על המעבד שלי כתוב Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe BOX Q6600B ועל מעבדים אחרים כתוב Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 4MB Conroe BOX Q6600B שימו לב אחד כתוב 4 קונר ועל שלי כתוב 8 קונר מישהו יכול להסביר לי מה זה ולמה זה ככה

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  3. Started by Yosi199,

מצד אחד מפרסמים אותו כאוברקלוקר מעולה ביחד למחיר ומצד שני קראתי שהוא לוח פשוט ובסיסי. איך הוא בOC? יוצא דופן בטווח מחירים שלו או שדומה לכל הלוחות בקטגוריה שלו?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by le011,

שלום לכולם רכשתי ABIT IS7 לפני שבוע מעודכן עם הביוס האחרון-22. היחסים המוצאים לי בביוס הם: 1:1 4:5 וAUTO האם לא צריכים להיות שם יותר אפשרויות? או שזה תלוי בבאס של המעבד?שלי 533(P4 2800?) עם זיכרונות DDR400 האם יש ביוס אחר עם יותר אפשרויות תודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  5. Started by Theye,

שלום לכם ראשית יש לכם פורום נפלא ואני נהנה להשתתף בו גם... אז ככה יש ברשותי את הלוח אם הבא: תמונה 1 יש לי בעקרון מקום ל-4 זכרונות.. הם מסומנים ב2 צבעים שונים.. אבל מי שהרכיב לי את המחשב - שם את הזכורנות בצבע הכחול בלבד - האם יש לכך סיבה מיוחדת??? האם לא ניתן להכניס בשאר גם זכרונות?? [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  6. שלום, אני מתכנן לקנות היום מחשב מ FoxPC, זה חלק מהמפרט: Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤950 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1221 Intel Core 2 Duo Processor E8400 3GHz 1333MHz 6MB BOX ¤799 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1163 G.Skill DDR2 2048MB 800MHZ Dual Channel CL5 ¤225 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=34 1.רציתי לדעת אם ניתן לעשות ל E8400 אוברקלוק עם הקירור שאיתו הוא מגיע. עד לכמה GHZ מומלץ? לא רוצה להרוס כלום. ב. לכמה היתי יכול לעשות אם היתי קונה את ARTIC COOLING FREEZER PRO 7 ? 2.אני שלא קשור לפה אבל חבל לפתוח עוד דיון - איזו חברה לכ.מ הכי טובה - GECUBE או CONNECTED3D? (לכרטיס HD4850) 3.אני מתלבט בין הלוחות אם! ראיתי…

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  7. של asus או של gigabyte. יש לי נטייה ללכת על asus p5k עם צ'יפסט p35. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  8. Started by avi2014,

יש לי 2 סטיקים של 512 כל אחד(מפרט בצד) אם אני מוסיף עוד 2 סטיקים זהים של 512 זה יפגע לי במהירות הזיכרון?

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  9. Started by 120788,

ערב טוב, קניתי מאוורר חדש למעבד, בעיקר למטרת שקט, וכשאני מנסה להוציא את המאוורר הקיים משום מה אני לא מצליח. יש את הקליפס הזה שצריך להזיז ואז להוציא מהפינים האלה אחד למעלה ואחד למטה - מה שנראה ואכן פשוט. עשיתי את זה, הקליפס משוחרר לגמרי, אבל הגוף קירור לא יוצא ולא זז בכלל אלא נותן תחושה שהוא תקוע/דבוק מאחורה. אני מפחד למשוך חזק יותר בשביל לא לעשות נזק. יכול להיות שהגריז הדביק את הגוף למעבד או משהו? ושאלה נוספת - בכבל של המאוורר הקיים ללוח אם יש חיבור עם 4 פינים, ובמאוורר החדש יש 3. הוא עדיין מתחבר ועובד, למרות שבחיבור בלוח גם יש 4 פינים ואחד נשאר בחוץ. מה המשמעות של הפין האבוד הזה? נ.ב - תושבת AM2 אם משנה.. תודה!

10. Started by climax,

http://www.clubit.com/product_detail.cfm?itemno=A4354017 זכרון PATRIOT .. וגם מה דעתכם על המחיר? אותו זכרון בדיוק של CROSAIR עולה 15 דולר יותר.. האם שווה לקנות אותו? ראיתי שהוא קיבל EDITOR CHOICE ב TOMS HARDWARE

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  11. טוב אז ככה, הלוח אם מת והוא בתיקון כבר איזה לא דע כמה זמן.. אז אני מחפש לקנות לוח אם חדש.. השאלה היא, אם משתלם לי לקנות לוח אם עם PCI-E (יש לי כרטיס מסך Leadtek gforce 6600GT) וAGP כמו הAsrock או משו כזה.. או לקנות לוח אם חדיש יותר לPCI-E בלבד ולקנות כרטיס מסך חדש PCI-E?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  12. מה שרשום למעלה אז כמה על איזה תזמונים להשים את הזיכרונות כדי שיפעלו הכי טוב שיכו להיות הם כרגע בOC של E8400מ 3GHZ ל 4050MHZ ופועלים במיהורת של 900MHZ אז על איזה תזמונים להשים את זה ?

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  13. Started by Ido.K,

אז ככה חברה הציעו לי שלושה קיטים זיכרנות מה עדיף? Geil Value 256x2 CL 2.5 Geil Golden Dragon 256x2 CL 2.5 Samsung 256x2 Uccc Chips CL3 (נקנה ב-KSP

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  14. שלום למבינים אני מחפש את הלוח הזה ASUS Rampage Extreme x48 היש מושג למישהו איפה ניתן לרכוש אותו בארץ וכמובן אמינותתתתתתתתת של המוכר תודה רבה

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  15. בזיכרון של Kingston כתוב על הצ'יפים Kingston הם באמת היצרנים של הצ'יפים?

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  16. ocz gold 1 giga 800 mhz or pqi turbo 1 giga 800mhz שניהם 512 כפול 2....

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  17. אני קראתי כמה מאמרים על זכרונות, ואני קצת מבולבל.. ??? אם נגיד יש לי זיכרון שהוא 400Mhz ומעבד של 333FSB זה יכול להוריד מהביצועים "אי ההתאמה" הזאת? ובקשר לDUAL СHANNEL איך שהבנתי בעיקרון זיכרונות שבאים בDUAL CHANNEL מביאים ביצועים יותר טובים מאשר זיכרון אחד שעובד בערוץ אחד, זה נכון גם לגבי AMD וגם לגבי INTEL כאחד? והאם מהירות המעבד צריכה להשפיע לי על בחירה בבחירה בזכרונות, כלומר אחד שעובד בערוץ אחד או שתיים במקביל?

18. Started by jakijaki,

יש ברשותי מעבד פנטיום4 במהירות 2.8 ghz , הוספתי עוד 2 זכרונות ddr במהירות 400 mhz וקיבולת של 512m כל אחד. במחשב היו מותקנים 2 זכרונות של 256m כל אחד סה"כ 1.5 ג"ה. בבדיקת system יש אומנם 1.5 ג"ה זכרון. מבחינה מעשית המחשב היה צריך להשתפר בהרבה, במציאות אני לא רואה שיפור. למחשב כרטיס אם asus p4800d . בבדיקה עם תוכנת cpu-z מתקבלים הנתונים הבאים: במצב CPU רשום סוג המעבד והתזמונים core speed- 2.8g . multiplier -כפול 14 .bus speed -200.1 m . rated fsb- 800.2 m . במצב MEMORY בטבלה של התזמונים רשום 200mhz . במצב SPD בבדיקה של 4 הסלוטים רשום pc3200 וברוחב סרט 200.1m . ואני שואל מה לא בסדר ? או איך אני אמור לראות שיפור? האם יתכן שזכרונות שמהירותם 400 מ"ה עובדים במהירות נמוכה יותר?לפ…

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  19. Started by מר מקלדת,

כידוע אף מע' הפעלה 32bit לא מסוגלת לעבוד עם יותר מ-4GB. הבנתי שב-XP זה מזהה מקסימום 3.25GB אם שמים 4 סטקים של 1GB - האם 4 הסטיקים האלו יעבוד בדואל צ'אנל? כמה זה יזהה אם ישתמש בשני סטיקים של 2GB? זה יעבוד בדואל צ'אנל?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  20. Started by srolik,

האם יש לוח אם (טוב חדש אם הרבה אופציות ) שתומך בפנטיום 3 ומאפשר שדרוג לפנטיום 4 ? אם יש כזה ספרו לי איזה ומאיפה אפשר לקנות ואם לא אז איזה לוח הכי מתקדם יש לפנטיום 3 והאם מיצרים בכלל דגמי לוחות חדשים (DDR ,AGPX8 UFUW וכו') ? לפנטיום 3 וכנ"ל מאיפה אפשר לרכוש

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  21. אהלן אנשים, יש לי לוח-אם של ASUS P4P800-E DELUXE ואני רוצה לנסות להוריד את מהירות ה AGP של הלוח ל X4 מ X8 ואני לא יודע איך, אם מישהו יכול לעזור לי אני אשמח, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  22. לדעת מה זה, ידע תיאורטי

• 5 תגובות
    • 555 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי מחשב P4 2.6 800 עכשיו יש לי זמין 3 סטיקים של corsair cas 2 CMX 512MB ועוד אחת של hyunday cas3 512 השאלה היא אם עדיף לחבר רק גיגה של cas2 או שני גיגה אבל אז כולם ירוצו בcas 3

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  24. Started by ozeini,

שלום, יש לי כרטיס זיכרון 512MB 667MHZ של American Data: 1. זו נחשבת חברה טובה? 2. איזו חברה עדיפה בכרטיסי זיכרון Kingston או Aeneon? כי הבנתי ש-Aeneon נחשבת חברה חזקה 3. אם אני יצרף לכרטיס שלי (A.Data) עוד כרטיס 512MB 667MHZ של חברה אחרת זה יהיה בסדר או שעדיף למכור את שלי ולהביא 2 של אותו חברה (Kingston או Aeneon)? תודה

• 3 תגובות
    • 555 צפיות
  25. Started by amirya,

טוב אז ככה קניתי את כל החלקים ואני כמעט מוכן להתחיל את ההרכבה אני פשוט לא יודע אם משתלם לי לעשות אובר קלוק למעבד הזה ספציפי E6650 intel core 2 dou ובנוסף קניתי מאוורר Freezer 7 Pro ועכשיו כשאני שם לב אני רואה שהמאוורר שקיבלתי עם המעבד הוא אותו גודל רק הצלעות קירור טיפה יותר קטנות עכשיו השאלה היא אם אני צריך לותר על המאוורר שקניתי ולהחזיר אותו או שלא לותר ולהרכיבו? ואם שווה לעשות אובר קלוק?

• 4 תגובות
    • 555 צפיות

דיונים חדשים בפורומים