עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. השאלה שבכותרת. תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  2. Started by stingeR-,

שלום , לפני 3 ימים נשרף לי לוח האם של המחשב הישן וגם הספק כוח. הלוח אם היה MSI MS 6156 שהוא מבוסס I440BX ומיועד למעבדי CELERON , P3 , P2 = SLOT 1 מיועד למעבדי SLOT 1 בקיצור , ואני צריך לוח אחר שגם מיועד לSLOT 1 עד 400שח למישהו יש רעיון מאיפה לקנות ואם בכלל שווה להשקיע...? זה לאחי הקטן בן ה9 שבעיקר בICQ וכמה משחקים לא כבדים במיוחד... על הלוח יעבוד מעבד P3 550MHZ 512CACHE ו256MB PC133 של SPECTEK , זהו. עזרו לי בבקשה עם זה , כבר שאלתי בכל חנות אפשרית ואני מסכים גם ללוחות משומשים. עד 400שקל, רצוי פחות.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  3. Started by abcdjkh,

שלום! באתר של GIGABYTE ( יש רשימת זכרונות שנתמכים ב GA-P35-DS3R. למה בלוחות אחרים לא מצאתי רשימה כזו? מה שונה בלוח הזה? http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2543&ProductName=GA-P35-DS3R

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  4. איפה הוא? ומהו

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  5. Started by SOLIDUS SNAKE,

יש לי כרגע לוח P4S533 וזיכרון MICRON 333 256MB (כידוע שניהם לא מלכי הביצועים לא בעבר ולא בהווה). יש לי גם כ 800 שח לשידרוג - האם לשדרג זיכרון ולקנות את אחד הזיכרונות המומלצים או להחליף לוח אם או כמובל לחסוך ולקנות מאוחר יותר. על פי הציפיות שלכם קדימה האם כדאי להשקיע בזיכרון של 512 או ישר ללכת 1GB או לחכות ל DDR 2 הממשמש ובא. או לחכות לערכת השבבים הבאה של אינטל או לחשוב לכיוון AMD64. מחכה להמלצות בקוצר רוח

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  6. Started by base1,

אני מתכוון לרכוש מחשב חדש ומתלבט לגבי כמה חלקים לגבי לוח אם עם תוכלו לעזור לי ולנמק מה כדאי יותר אשמח השוואה בין לוחות- GA-EX38-DS4, ל- ASUS STRIKER 2 FOROMOLA, או- MSI P7NSLI אני מעוניין לקחת זכרון מסוג Corsair-- 4Gb KIT (2G X2) XMS2 6400 CL-4-4-4-12 DHX--DDR2 800 הייתי רוצה לדעת את חוות דעתכם לגבי זכרונת אלו

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  7. המליצו לי על Foxconn מפני שAsus בזמן האחרון פחות אמינים - האם זה נכון? כמו כן אמרו לי שיש בFoxconn יותר פיצ'רים ובזול יותר. האם עדיף להשקיע יותר בשביל ddr2? או שלמעבדים הנ"ל בכלל אין אופציה כזו?

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  8. Started by Idanbs,

לחבר שלי יש שתיי מקומות לזכרונות.. כל אחד מהם מלא ב512 הוא רוצה להוסיף עוד 512 אבל אין לו איפה להכניס.. האם יש אפשרות לקנות תוספת מסויימת כדי להוסיף עוד זכרון? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  9. Started by RazorJunior,

אהלן אנשים, אני מחפש זכרונות מבית CORSAIR בעלי צ'יפים BH6. מישהו יודע איפה אפשר לקנות? איזה חנות מוכרת? או אפילו יד שנייה? מכירים מישהו שיש לו ו\או מעוניין למכור? כל מידע יעזור לי תודה.

• 5 תגובות
    • 549 צפיות
  10. Started by SOLIDUS SNAKE,

האם יש צורך להתקין את הDRIVERS הנל עבור לוחות אם עם CHIPSET של SIS

• 2 תגובות
    • 549 צפיות
  11. Started by rom10,

קניתי את הזכרון הנ"ל חדש ב 1250 ש"ח כשדרוג למחשב. היה לי קינגסטון 1GB 2.2.2.5 ועכשיו קניתי את זה. חדש דנדש בקופסא מקורית - אני יודע שהמחיר קצת הזוי אבל זה אמיתי. הזכרון לא מזויף או משהו למי שתהה, הוא נקנה בארץ פשוט בהנחה. מה אתם אומרים? שווה או לא?

12. Started by smounche,

צהררים טובים, יש ברשותי מחשב אינטל core 2 duo, עם מעבד E6850 הלוח-אם שלי זה של msi, מדגם p35-combo. כמו כן יש לי כרטיס מסך של msi, מדגם 8500gt. - היות שאני לא גיימר. הכרטיס הזה נותן לי בממשק aero של ויסטה את כל מה שאני צריך ואף יותר! כעט לזיכרון, יש ל 2 ג'יגה זיכרון. במהירות שעון של 800Mhz, מדגם ddr2. של חברת ocz. דגם platinum שלהם. שמגיע בחבילת Kit. (אין לי כל-כך מושג מה זה אומר..) - בגדול המחשב שלי עושה את העבודה. ואני מרוצה ממנו. רציתי לדעת.. אני שוקל לעשות לו איזה מקצה שיפורים אולי.. ואני שוקל באיזה רכיב להשקיע. חשבתי אולי להשקיע בזיכרון. וכמובן שאני אקנה אותו דגם וחברה. כך שישלים את ה-2 ג'יגה.. ויהיה תואם אליו. השאלה שלי, עם 4 ג'יגה זיכרון.. באמת יהיה כזה הב…

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  13. במיוחד הלוח הבא וכמה יעלה בארץ המעבד קונרו E6600 http://tw.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2295&ProductName=GA-965P-DQ6 וגם כמה יעלה הלוח בערך

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  14. Started by טל קורקוס,

אם מעבד לא יושב טוב על ה Socket ( תושבת ) הוא יעבוד ? יש מצב ? , איך המעבד שלי קופץ מ 23-25 מעלות ל 40 במאמץ ? זה תקין ? מעבד E4600

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  15. בעיקר חשוב לי שהציון של המעבד יהיה כמו שצריך. מעבד : am2 amd 4600x2 65w 90nm לוח : albetron km51-pv series am2 זיכרון :{g skill 2048 gb 667 {1024x2 כרטיס מסך : 6800xt ddr1 128mb 256bit צורב : lg x18 dvdrw b דיסק קשיח : sata 2 samsng 7200 rpm 16mb 320gb דיסק קשיח 2 : maxtor ide 8mb 160gb מארז+ספק : 6a19b hes 400 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  16. השאלה בכותרת...

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. שלום לכולם, חג שמח ושנה טובה. אני רוצה לשאול כאן האם יש לוחות שהם AGPX8 וגם DDR1 בסוקט 775 והאם יש כזה דבר לוחם אם שתומך בDDR1 עם 4 DIMM שתומכים בDDR1 ולא 2 לDDR1 ו2 לDDR2 ? אם אכן קיים דבר כזה איכן ניתן למצוא את זה? אני מתעניין בלוח אם ישן בגלל שלאח הקטן שלי הלוח אם שלו נשרף ואני לא רוצה לקנות מחשב חדש רק כי הלוח נשרף. אבל אני שואל לגבי הראם כי אני רוצה להוסיף לו עוד ראם אולי והלוח אם הנוכחי ( שהרוס ) הוא בעל 2 חריצים...

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  18. היי, רציתי לדעת בקשר למהירויות של זכרונות: האם שווה לקנות כרטיסי זיכרון מהירים, כאשר לוח האם "פחות מהיר" מהמהירות של הזכרונות ? האם החישוב שלי בקניית הזכרונות צריך להיות: FSB של לוח אם = מהירות של כרטיסי הזיכרון ביחד ? אני אסביר את עצמי יותר טוב: כאשר יש לי לוח אם שה- FSB שלו הוא 1333MHz, האם שווה לקנות כרטיסי זיכרון שהמהירות שלהם היא יותר מ- 800MHz ? לפי הבנתי, אם אני קונה 2 כרטיסי זיכרון במהירות של 800MHz כל אחד, הם אמורים לעבוד ביחד במהירות של 1600MHz, אבל לוח האם תומך רק במהירות של 1333, אז הם יעבדו יותר לאט מ-800MHz כל אחד.

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  19. Started by eer,

http://www.shopblt.com/cgi-bin/shop/shop.cgi?action=enter&thispage=011003000502_BY87184P.shtml&order_id=!ORDERID http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=13150&Itemid=1 AMD יצאה עם מעבד חדש 3.2 GHZ 8MB http://www.tomshardware.com/news/amd-phenom-cpu,7312.html http://techreport.com/discussions.x/16583 http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=220981

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by serialmaster,

אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה לדעת איזה מעבד יותר טוב מהשניים האלה : AMD PHENOM X4 QUAD CORE 9950 (2.6GHz) BLACK EDITION או INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm לא חשוב לי איזה מעבד יותר טוב למשחקים אבל כן חשוב שהמעבד יחזיק לכמה שנים ואני רוצה לדעת איזה מהם

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  21. אני מתכנן לקנות מחשב חדש צריך המלצה ללוח עם כוונה לעשות OC קל (עד 3GH) הבנתי שה- GIGABYTE משתלמים מבחינת OC/מחיר איך ה- P35-DS3L ???

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  22. Started by mtomy,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ואני מחפש מעבד + לוח אם + זכרונות + ספק המעבד חייב להיות של אינטל לא מתוכן OC המחשב בעיקר ל OFFICE אינטרנט וקצת משחקים התקציב 2000 ש"ח בתודה מראש טל

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  23. Started by rene,

מישהו יודע אם הכרטיס Albatron KM51PV-AM2 שמשווק בארץ מגיע עם הפאנל של יציאת Component. אם לא, אז האם מישהו יודע האם ניתן להשיג את הפאנל בארץ? מחירו? כמו"כ, האם ניתן להשיג את הפאנל של יציאת SPDIF? מחירו? אגב, שאלתי את היבואן שהיפנה אותי לחנות PCLOGIC והם לא ממש ענו לי על השאלות (והיו לא ממש נחמדים) :'(

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  24. בגלל השם המבלבל... יש להם ציפסטים שונים 430 ל M55 Plus ו - 550 ל GA-M55S רציתי לדעת אם יהיה הבדל מבחינת ביצועים (המעבד 4600 X2) בין שני הלוחות. המחיר בין שני הלוחות זהה אוליי הבדל של עד 20 ש"ח. תודה

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by kerr,

אני מעוניין לקנות זכרון, יש לי כרגע 512 מגה 333MHZ. אני אפילו לא סגור איזה חברה זה, כי המחשב דיי ישן ובזמנו לא הייתי כל כך בעניין של מה אני קונה, לפני כמה שנים. בקיצור, מההיכרות שלי אני יודע ש CORSAIR נחשב להכי מהיר? או הכי יקר? החברה השניה שיש לי רושם ממנה היא KINGSON... לא יודע למה, אבל השם אומר לי משהו. אני רוצה להחליף את הזכרון שלי שלטעמי דיי איטי ומיושן עם זכרון חדש באותו נפח.. זאת אומרת 512. לא הייתי רוצה לשלם יותר מדי כסף אולי 350 שקל משהו כזה בלחץ 400. מישהו יכול להמליץ על משהו? קינגסטון זה שווה? קורסייר יקר מדיי? אולי משהו אחר בכלל מתאים לי ? וגם, מה אומר פרמטר ה CL ברכיבי זכרון ? תודה !

• 5 תגובות
    • 549 צפיות

דיונים חדשים בפורומים