עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בוקר טוב! יש ברשותי את השילוב של הלוח והמעבד הבאים: AMD 4200+ X2 ב OC של 2.20@2.60 ולוח אם : MSI K9N Neo v1.0 MS-7260 יש לי הזדמנות לקבל במקומם INTEL E4500 2.20GHZ לוח אם: GIGABYTE G31 הפשוט והקלאסי (הלוח שיש לי כרגע לא נראה לי יותר טוב ) , יש לי נטייה לבצע את ההחלפה הזאת, כי לפני שאני שואל פה חרשתי קצת את גוגל ומצאתי שהוא אוברקלוקר מצויין ושה4200 חלש בהרבה מה4500 ואפילו יש מצבים שה4500 נותן יותר ביצועים מE5200 (אני מודע לכך שהוא לא CORE 2 DUO ), בכל אופן, מה אתם אומרים? שווה? (מתוכנן OC, כמה שיותר, יש קירור ,יש זיכרונות, יש ספק, לא צריך כלום ) . תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  2. איזה מהלוחות האלא הכי מומלץ? את הלוח של פוקסקון יש לי כרגע , ואת ה2 האחרים ראיתי שמוצגים פה למכירה ביד 2 אז חשבתי להחליף כי כרגע אני לא מרוצה מהלוח שלי גם כי יש לו רק 2 סלוטים וגם כי הוא חלש בOC. אני לא מחפש לוח אם שיהיה פצצה ב-OC אבל שיאפשר OC סביר אז איזה מהלוחות מומלץ אם בכלל

• 1 תגובה
    • 523 צפיות
  3. OCZ שחררה את הזכרונות מהסדרה Flex FX , אשר מקוררים באמצעת קירור מים , והבלוק מיוצר מ 100% אלומיניום . הזכרונות נוצרו כדי "להגשים" את צרכיהם של המעריצים והגיימרים . הצפיפות הרבה של זכרונות אלו , יכולה להביא אותם לתיזמונים גבוהים : 1200MHZ-DDR2 , 2000MHZ-DDR3. מערכת קירור המים המוכנה שמגיע איתם (flexible ) בנוייה כולה מאלומיניום , מאפשרת לקרר אותם בעזרת קירור מים , או בדרך אחרת עם קירור פאסיבי (מאורר). הזכרונות מסדרת ה Flex EX יהיו אפשרים לקנייה בגודל של 4GB-2X2GB , שיעבדו ב DUAL CHANNEL . לפניכם רשימה של הזכרונות מסדרת ה Flex EX: OCZ PC2-9600 Flex EX 4GB (2×2GB) 1200MHz CL 6-6-6-18 @ 2.2V OCZ PC2-6400 Flex EX 4GB (2X2GB) 800MHz CL 4-4-3-15 @ 2.1V OCZ PC3-12800 Flex EX 4GB…

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  4. Started by gggil,

אני צריך לוח אם שיתמוך במעבדים ה"חדשים", של הסוקט 775, מרובע ליבה, 45NM. תמיכה בDDR2 1066MHZ עדיף עד 8 ג'יגה לשדרוג עתידי. לוח שיתמוך בOC קל-בינוני למעבד לא משנה חברה אבל צריך מהחנויות שקרובות ו/או בחיפה (TMS,KSP,IVORY נדמה לי) תודה רבה מראש לעוזרים, גיל

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  5. שלום לכולם , יש לי מערכת פנטיום 4 2.4 B 533 וברצוני לשדרג את השילוש הקדוש. קיבלתי הצעה דיי מפתה יש לאמר להחליף את השילוש שלי ( יש במפרט ) לשילוש כזה : INTEL 2.6 C FSB 800 עם לוח אם ASUS P4P800 ושני סטיקים של זיכרונות DUAL DDR 400 . בקיצור ההתלבטות שלי האם לקחת את ה INTEL או בתוספת של 100- 200 שקלים בערך לקחת ATHLON XP 3000 ? רצוי לציין שהשימוש שלי הוא בעיקר לגרפיקה ומשחקים כבדים כמו שיש היום ועומדים להגיע אלינו לטובה (-: אם כן איזה לוח הייתם ממליצים ל AMD ? אוברקלוק זו לא העדפה הראשונה שלי אלא ביצועים ויציבות. רצוי שהלוח לא יהיה יקר מ 700 שקלים ואני לא רוצה ABIT .. תודה לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  6. Started by HeaT-SinK,

CELERON P3 DURON ATHLON (THUNDERBIRD) ו... אין לאינטל מעבד שעובד בבאס של 166 ?? (A ב100 B ב133 וC ב200)

7. Started by H.I.V,

בדקתי בכל התוכנות (אידה , איסי טיון 4 , סנדרה וכו') ואף אחת מהם לא מראה לי את הטמפ' של הלוח אם? ואני רוצה לדעת מה המעלות חבר שלי אמר לי שמשהו לא מחובר בלוח אם, זה נכון? מה לעשות? תודה

• 6 תגובות
    • 523 צפיות
  8. Started by sella,

תיראו יש לי לוח אם כזה http://www.ecsusa.com/products/l4vxa2_v1.htm רשום לי שם שיש לי 6 ערוצי אודיו כלומר 5.1 סרואנד ויש לי רק 3 חיברים של אודיו line in line out microphone אז איפה זה נמצא זה באמת דחוף.....??????????תודה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  9. שלום לכולם, החלפתי את המארז של המחשב שלי לפני מספר ימים, לאחר ההחלפה ה WINDOWS לא עלה, הוא נתן הודעה ntfs.sys is corrupted, בכל מקרה תיארתי לעצמי שהבעיה היא בלוח אם. הוצאתי את כל כרטיסי ה PCI ואת אחד ממודולי הזיכרון (יש לי אחד של 512 ועוד אחד של 256) וניסתי להעלות את המחשב, הכול פעל. לאחר מכן חיברתי התקן אחד אחרי השני לבסוף כל הרכיבים פעלו אבל כשניסיתי לחבר את מודול הזיכרון הנוסף המחשב שוב נתן את ההודעה הנ"ל... מה לדעתם עלי לעשות? מפרט מערכת: Windows XP pro With SP1 Athlon 2400 xp זיכרון DDR 512 + 256 (2100) לוח אם: Gigabyte 7VAXP תודה

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  10. Started by Basic,

הבנתי שבפורום הזה מתמקדים בשילוש הקדוש של לוח אם-מעבד-זכרון :-) מדובר במחשב נייד HP Pavilion ze4523 בעל מעבד AMD Athlon XP-M 2400 256 מגה זכרון מסך "15 וכו וכו' פתחתי דיון כללי על המלצות למחשב נייד בפורום, אך לאחר שהחלטתי על הדגם, הגעתי לפורום הזה ע"מ לשאול שאלה ספציפית לגבי הזכרון. והשאלה היא : המחשב יעבוד עם חלונות XP PRO, ישמש בעיקר לגלישה באינטרנט, עבודה עם כל חבילה האופיס, קצת SPSS וקצת קומפילציות ב Visual Studio - בעיקר לעבודה באינטרנט ועבודה משרדית. אם ארחיב את הזכרון ל 512 מגה, האם יורגש הבדל ממשי ?

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  11. אז ככה אני חשבתי והחלטתי קצת לשדרג תמחשב שלי למשהו יותר רציני לקנות לוח אם ומעבד חדש עכשיו יש לי Amd athlon 2500 + Barton לוח אם של Gigabyte Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Motherboard (Dual DDR, AGP8X, Sound, LAN, USB 2.0) ותככנתי לקנות תמעבד חדש Amd athlon 64 3000+ ואני לא יודע איזה לוח אם אני צריך בשביל המעבד אז בבקשה תמליצו על דברים אבל לא יותר מידי יקר אין לי תקציב גדול כל כך מקסימום 600-700 שקל על הלוח אם אם אני יצליח להשיג

• 6 תגובות
    • 523 צפיות
  12. Started by dbx22,

יש לי לוח של אסוס A7N8X-X ולא מצאתי באתר הבית את מה שאני מחפש. אז עד איזה מעבד הלוח שלי תומך? תודה!

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  13. השאלה כתובה בכותרת.. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 523 צפיות
  14. אז ככה יש לי בעייה - אני לא יודע מה לבחור אז ככה אם אני הולך על ה -754 אני לוקח את הלוח אם - MSI K8N Neo Platinum אם אני הולך על ה- 939 - אני צריך המלצה למה שהכי טוב כיום או שהולך לצאת בטווח של שבועיים עכשיו האם כדאי להמר על ה - 939 שיכול להיות שלא אהיה הצלחה כי לפי מה ששמעתי ההבדלים בינם לא שווים את המחיר (דואל זיכרון וזהו בעיקרון) על מה לדעתם כדי לי ללכת?

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  15. Started by xorense1,

שמתי לב שאפילו PS\2 אין לו... מי מבטיח לי שהלוח תומך במקלדת USB?! ועוד שאלה איך אני יכול לפצל הארדיסק של 120 ? כי ניראה לי שדרך FDISK אי אפשר בגדלים כאלה..

• 5 תגובות
    • 523 צפיות
  16. מה אתם אומרים שווה להשקיע עוד 500 ש"ח בערך בשביל 1 GB זיכרון או לא? שאר המיפרט: AXP 2100+ Aiuhb 0304 Epox 8rda+ A3 SK-7 + Smart fun 2 Shafire Radeon 9500 PRO Maxtor 80 GB 8 MB buffer (עעם 3 שנים אחריות)

• 3 תגובות
    • 523 צפיות
  17. באחד הפורומים כתוב שיש בעיות עם GIGABYTE GA-8SQ800ULTA עם כונן קשיח AD 80MB 8MB CACH מה האמת

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  18. Started by natla,

אני מתלבט בין שני הלוחות הללו. מי לדעתכם יותר טוב ? האמת, שאין לי צורך בכל ה- Features שדגם ה-P מציע אבל שמעתי שהוא מאוד מוצלח ושהוא זכה בלא מעט awards לעומת אחיו הקטן ה- GA-7VAX שאין ברשת אף פידבקים עליו. האם שווה להוסיף עוד כסף ולקנות את הדגם ה- P היקר יותר? בברכת שבוע טוב לכל יושבי הפורום.

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  19. ראיתי שיצאו גירסאות ביוס חדשות ללוחות של איפוקס , שמעתי שהם ממש טובות.. אבל הם עדיין בגירסאת בטא , מישהו כבר ניסה אותם? (רצוי על הלוח +8rda) תגובות? הערות?

• 0 תגובות
    • 523 צפיות
  20. אחרי דור ה-Alder Lake מגיע דור ה-Raptor Lake - ובו אנו נוכל למצוא שידרוג דווקא במספר ליבות העיבוד הקטנות והיעילות, אך לא במספר ליבות העיבוד הגדולות העיקריות שבמערךלכתבה

21. Started by TheDiesel,

החלטתי לשדרג כרטיס מסך ל-RX 7600 XT. עכשיו אני רוצה גם לשדרג לוח אם ומעבד זה המפרט שיש עכשיו: INTEL CORE I5 10400 DDR4 B560. ספק כוח: antec 700P PLUS. האם משתלם לשדרג חומרה בנפרד כמו למשל להחליף לוח ומעבד אם מאשר לקנות מחשב חדש?

22. DDR SO-DIMM DDR 333mhz PC 2700 200 פינים, 1GB * 2 תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  23. שלום רב, אני חדש בפורום אז תסלחו לי אם חסר איזה משהו. לאחרונה משחקים כבר לא רצים לי כמו שצריך על המחשב אפילו כאשר הגדרות הגרפיקה נמוכות (מה שבכל אופן אני מעדיף שלא לעשות). מפרט המחשב שלי כיום: לוח אם - ASUS M2N-E socket AM2 מעבד - athlon 64x2 4400 2.3ghz כרטיס מסך - ATI RADEON HD 4890 עם 1GB (שלפי מה שהבנתי כרטיס על הכיפאק) 2GB RAM ההתלבטות המשמעותית היא בין המעבדים. חשבתי על מעבד PHENOM IIX4 955 3.2 BE. אבל כמה אנשים הציעו לי לקחת i3. השאלה שלי היא במסגרת תקציב של כ-1000 שקל ושדרוג של המעבד לוח האם כך שיתאים למעבד וזיכרונות חדשים 4GB מהי הבחירה היותר מוצלחת כאשר הדגש הוא על גרפיקת משחק. * אני נשאר עם כרטיס המסך הנוכחי שלי. תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  24. Started by ozeini,

שלום, יש לי כרטיס זיכרון 512MB 667MHZ של American Data: 1. זו נחשבת חברה טובה? 2. איזו חברה עדיפה בכרטיסי זיכרון Kingston או Aeneon? כי הבנתי ש-Aeneon נחשבת חברה חזקה 3. אם אני יצרף לכרטיס שלי (A.Data) עוד כרטיס 512MB 667MHZ של חברה אחרת זה יהיה בסדר או שעדיף למכור את שלי ולהביא 2 של אותו חברה (Kingston או Aeneon)? תודה

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  25. Started by menashe,

למה הE6420 יותר זול מהE6400? מה ההבדל בניהם, ומה הביצועים שלהם אחרי OC? וכמובן מה עדיף?

• 4 תגובות
    • 522 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.