עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יש לי מחשב AMD 2500 ABUT AN7 ראדיון 9600 XT !! איזה זיכרון איזה חברה ! דחוף @

• 2 תגובות
    • 499 צפיות
  2. טוב אז ככה יש לי מודול אחד של מיקרון שעבד בתיזמונים 3/4/4/8 שזה די גרוע.......חחחחח עשיתי OC סתם בשביל לראות לאן המחשב יכול לסחוב ואז ביטלתי את ה OC והתיזמונים ירדו ל 2.5/3/3/6.... לא יודע איך ולמה ... ועוד לא ניסיתי להוריד את זה ל-2 - אולי אני אצליח..... האם אלה תיזמונים טובים בשביל מיצוי מקסימלי של הזיכרון במשחקים כבדים ??? והאם הוספת מודול זיכרון נוסף משפיע על התיזמונים ( זה שיהיה דואל צ'אנל אני יודע).... תודה לכל המגיבים

3. Started by AMD-ALI-G,

יש האומרים שזיכרונות 333DDR יהיו יותר מהירים בכאחוז מזיכרונות DDR400 על מעבד AMD בעל ליבת ברטון. האם זה נכון? כי אם כן זה לא רק חוסך כסף זה גם יותר ביצועים (למרות שזה אבסורד) אשמח לתשובות.

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  4. שלום לכולם , לאחר ירידת המחירים של המעבדים הללו אני מזמין שבוע הבא שילוש חדש. אני כנראה אלך על המעבד 3200 שעולה 1360 ש"ח. לגבי לוח אני עדיין לא החלטתי מה כדאי.. שמתי לב שאתם ממליצים פה על EPOX אבל הוא עם צ'יפסט של VIA ואני מעדיף צ'יפסט של NFORCE 3 . אני יודע שאני אצטרך לשלם עוד איזה 200 שקל הבדל לכן אני שואל האם זה כדאי ? אם אפשר תמליצו לי גם על זיכרונות טובים 512X2 - שיהיו בעלי תיזמונים טובים מהירים ואמינים לדוגמת OCZ וכו'. אני מעדיף אפילו זיכרון DDR400 מהיר מאשר DDR500 איטי. ( אני יודע שזה יגביל אותי באוברקלוק אבל כרגע אני לא מתכוון לעשות ) התקציב שלי הוא 3200 שקל.לפי החישוב שלי המעבד והלוח צריכים לעלות בערך 2100 וזיכרונות עוד 1100. תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by coolmeen,

http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_269_75_894 המחירים ירדו אכן, וכרגע ה 3200 עולה 1400 שקל,

• 7 תגובות
    • 603 צפיות
  6. הייי המעבד שלי (p4 2.8 533fsb) מגיע במאמץ לסביבות 61-62 מעלות. האם זה משפיע על אורך חייו\ על התפקוד שלו? * אל תגידו לי לקנות היטסינק או למרוח משחה טרמית כי כבר יש לי היטסינק, הבעיה היא שמרחו על המעבד החדש בחנות משחה טרמית לא טובה כנראה ולא בא לי לפתוח את זה ולהתחיל למרוח silver בקיצור- בלי עיצות כאלה, רק תענו אם זה משפיע או שאני יכול להיות רגוע.

• 22 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by MiD,

כרגע יש לי סטיק אחד של 256 MB DDR 266, ורציתי להוסיף לפחות 256 מגה נוספים... בגלל שעכשיו הזכרונות של ה-333 וה-400 הרבה יותר נפוצים, וגם מחירם לא עולה על ה-266 שכעת לא קל למצוא, רציתי לדעת אם אני אקנה זכרון במהירות 400 מה"צ, הזכרונות יעבדו טוב ביחד? או שיש סיכוי שיהיו בעיות וחוסר התאמה? מה דעתכם על המותגים: SPECTEK? ELIXIR?

• 5 תגובות
    • 586 צפיות
  8. Started by spooky,

חבר שלי קנה לוח אם מעבד זכרון ודיסק קשיח כשהתקנו הכל(את כל הרכיבים ואת הווינדוס) בדקתי מה מהירות המעבד שלו וזה עמד על 1100MHZ במקום על 2800MHZ מישהו יודע מה בדיוק הבעיה? צריך אולי להגדיר משהו בביוס?

• 12 תגובות
    • 748 צפיות
  9. Started by EShy,

קניתי בינואר שתי מערכות עריכת וידאו בשביל קרובי משפחה, ועכשיו החלטתי לשדרג את עצמי למערכת דומה (כמובן שקצת יותר חזקה, אחרי הכל עברו 8 חודשים) המפרט של המערכות מינואר: MB - Asus P4P800 Deluxe P4 3.0C 2x 512 MB 3200, samsung WD 120 GB 8MB HD 2x WD 120GB SATA - striped raid for video files Asus V9280 VS DVI VIVO המחשבים האלה עובדים מצוין גם עכשיו אבל חשבתי אולי היום כבר יש משהו יותר טוב ולמרות שפה בפורום ממליצים להתרחק מהprescott חשובה לי גם האפשרות לשדרג את המחשב בעתיד בלי להחליף חצי מחשב ונראה לי שלקנות מערכת עם סוקט 478 רגע לפני שמפסיקים להשתמש בו לא הכי חכם יש למישהו הצעות?

• 2 תגובות
    • 413 צפיות
  10. 1 AMD ATHLON 64 3000+ BOX 1,145 ש"ח 1 EPoX EP-8KDA3J nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin 655 ש"ח סה"כ 1,800 ש"ח כפי שאתם רואים אני לוקח שילוש מבוסס A64, מה שחסר כאן זה הזיכרון. אני אזמין היום אם אני אספיק אז אין לי כ"כ זמן לקרוא ביקורות. התקציב הוא עד כ 2450 - 2500 שקל. מה הזיכרון הכי טוב שאפשר לקחת ? (מתכנן OC ) עוד משהו קטן ששכחתי להזכיר. אני קונה מהדובים אז אם אפשר שהזכרון יהיה משם. (הם הכי זולים שמצאתי, חוץ מ KSP שאין להם לוחות נורמאליים) או אם יש חנות באותו המחיר או פחות אתם מוזמנים להגיב

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  11. אין ספור פעמים שמעתי שהמעבדים של AMD מעולים, אך נורא מתחממים. אני מעוניין לקנות 3000+ 64BIT. האם המעבדים החדשים האלה עדיין מתחממים בטירוף? אציין שאני לא עושה אף פעם אוברקלוקינג. אני רוצה לשאיר את המחשב דלוק במשך 12 שעות בלי לפחוד שהוא יעלה לי באש או משהו כזה. האם המעבדים המקבילים של אינטל מתחממים פחות?

• 4 תגובות
    • 457 צפיות
  12. Started by Cyron,

יש לי xp1800 ואני מעוניין להתקדם קצת. עברתי פה בפורום על מדריכים ונושאים שונים אבל אני מבולבל לגמרי ??? אני מחפש מחשב שיתן לי ביצועים טובים בכללי (משחקים \ סאונד (קיובייס) \ אופיס \ אינטרנט) - השאלה העיקרית היא על איזה מעבד ללכת, אני מרוצה מאוד מ-AMD וכבר שנים שלא קניתי אינטל, אבל יש מגוון רחב ואני לא יודע מה לבחור... אני מחפש את המעבד הכי משתלם מבחינת ביצועים\כסף (בסביבות 800-1000 שקל) - לוח-אם זה לא בעיתי כל כך כי מהשוואות שראיתי הפרש הביצועים קטן ולא משמעותי - כרטיס מסך - אני בכיוון של Radeon 9600 XT \ Geforce5700 תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 709 צפיות
  13. יש לי שני סטיקים של 256 שזה ביחד 512 ועוד סטיק של 512 ביחדד זה גגה זיכרון הבעיה היא אחרי שהמחשב נח הרבה זמן יום יומים אני מדליק ואז הוא חוזר להיות לי 512 זכירון מדוע ?זה אני לא מוצא שום סיבה שזה ככה , גם שהמחשב נח זה תמיד צריך להשאר זיכרון יכל להיות ? הביוס שלי לא מתאים? ... אני שמתי את הזכורנות בצורה כזאת 2 מופרדים אחד ליד השני וה 512 בצד השני . יכל להיות הביוס שלי לא טוב אני יודע לוח האם הוא gigabyte 8sq800 מה הביוס הכי מתאים אני ישים עכשיו יש לי f8 בכל מקרה יש f7 f4 אני לא יודע מה כל זה אני רק יודע להחליף תודה על העזרה זה ממש מציק כי שאני פותח 512 עובד קצת מתחיל מהתחלה ואז גגה' זיכרון : ??? :-\

• 5 תגובות
    • 467 צפיות
  14. Started by liav12,

מהו תפקיד ה Cache במעבד??

• 58 תגובות
    • 5.4k צפיות
  15. Started by Ancient1,

הלדים מראים קוד שגיאה CF שמשמעו שהקריאה/כתיבה לBIOS לא תקינה. ניקיתי את הלוח ו"לא זז הרברס" מחפש בעל לוח כזה עם נסיון ב HOT FLASH לצ'יפ כזה ) צריך לדעת להוציא ( יש לי נסיון בפרוצדורה אבל הלוח האחר שייך לבעליו ... רצוי איזור חיפה.

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  16. מה קורה עם אני ממלא את כל המקומות של הזכרונות (3) במערכת אמד ב-ל-י דואל דדר... כל הזכרונות דדר 400... המהירות יורדת ? לכמה? הוכחות בבקשה.... האם זה משפיע הרבה? צודהההה

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  17. מישהו אולי יכול לעשות לי קצת סדר ביעוץ מה לקנות ? P4 3.0 הבנתי ש Pentuim 4E Prescott 478 לא מומלץ מכיוון שהוא מתחמם מאוד ויש לו המון באגים כמו כן הבנתי שה- Pentuim 4c 478 (עם 512k) הוא אומנם קצת ישן אך הוא הרבה יותר אמין ומומלץ לבסוף הבנתי שאינטל הוציאו מעבד חדש של Pentuim 4E Prescott Socket 775 שאין לי מושג את מה הוא בדיוק מחליף אנא עזרו לי בדחיפות מכיוון שהבנתי שכמעט אזל המלאי של Pentuim 4C 478 (512K) ואם אני רוצה אותו אני חייב להזדרז. אגב הזמנתי כבר לוח של Asus P4C 800 E Deluxe עם 2*512 זכרון של OCZ תודה

• 10 תגובות
    • 732 צפיות
  18. Started by Gangster,

אני צריך לוח אם למחשב שבו יותקנו מצלמות על איזה אתה ממליצים לי ??? תודה !

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  19. Started by gshhar,

שלום לכולם. יש לי NF7 ובארטון 2500 ואני מעוניין לעבור ל-64 ביט. 1 האם אני ארגיש הבדל משמעותי בביצועים? 2 מה ההבדלים חוץ ממגהרץ כמובן בין ה-+3000 לבין ה-+3200 והאם זה שווה את התוספת כסף (ועל כמה מדובר) 3 יש לי 2 סטיקים של זיכרון קורסייר 512MB 3500 433MHZ וטווינמוס 512MB 3200 400MHZ - האם הזיכרונות האלו יהיו טובים לי? ואה,אם אפשר עזרה בבחירה של לוח. תודה לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 597 צפיות
  20. אוקיי , קיבלתי מהאחריות שלי את המעבד הבא במקום המעבד הישן שלי שהלך לעולמו : AMD Athlon XP 2000+ 2000DUT3C AIHUB0316 עכשיו, חיפשתי ולא מצאתי עליו פרטים , הוא TBRED-B פתוח מכפלה(פתוח!!!!) אז אני מבקש את עזרתכם , עיזרו לי בבקשה למצוא עליו עוד פרטים(בקשר לOC) , כי רק מחר אני יוכל להתחיל להתעלל בו(מחר מגיע האיפוקס שלי , כרגע אני עם הMSI שבקושי עולה 100MHZ וגם אז עושה בעיות...)

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by naelfr,

היום הוספתי זכרון למחשב שלי כדי לבדוק אם הוא עובד. אחרי שהורדתי אותו, החזרתי הכל למצב שהיה, והפעלתי אותו. עכשיו איך שהוא גומר את הטעינה של הווינדוס,(XP) הוא ישר עושה ריסט וכך הלאה כל הזמן רציתי לדעת ממה זה נובע, והאם יכוליות שהבעיה בזכרונות והם פתאום נדםקו? תודה רבה

• 11 תגובות
    • 675 צפיות
  22. כרגע המערכת שיש לי היא: AXP 1800+ 256MB DDR PC2700 XTREME DDR MB: GIGABYTE 7VRXP כרגע אני מעוניין להוסיף עוד סטיק של 256 ולשדרג את המעבד. התקציב שיש לי הוא בערך 600-700 שקל, אבל אם יש באנדל שווה הוספה של עוד 200 שקל בשביל לוח אם חדש אני מעוניין. אם לא, אני אשאר עם הגיגהבייט ואשדרג רק את המעבד והזכרון. המחשב לא מיועד לאוברקלוק(לפחות לא משהו חזק, אולי להעלות 6-7FSB מקסימום). אני אשמח לקבל הצעות למעבדים וזכרונות שמתאימים לתקציב או באנדל שממש שווה להוסיף כסף בשבילו.

• 10 תגובות
    • 673 צפיות
  23. יש לי 1200 שקל אני רוצה גיגה זיכרון !! 2 של 512 תנו לי מה אתם ממליצים לי לקנות אני מוכן להוסיף עוד מאה מתיים שקל אבל עם זה ישתלם .. ורציתי לדעת עם 512 זיכרון לעומת גיגה זיכרון אני יראה את השיפור בעניים ? ממש ממש הכול יהיה לי יותר מהיר ? או שזה לא ממש ממש ישנה את המהירות

• 0 תגובות
    • 467 צפיות
  24. Started by shlomik_i,

שלום ראיתי של INTEL יש עוד סידרה של מעבדים Intel Pentium 4 LGA775 1MB וראיתי שההבדל בניהם לבין ה P4 הרגילים זה שיש לו יותר קאש והוא טיפה יותר יקר רציתי לשאול אם יש עוד הבדלים בניהם? עד כמה יש שיפור בביצועים?? ואיזה לוחות אם תומכים בו?? ואם הוא עדיף על ה AMD 64bit ?? בתודה מראש שלומיק

• 2 תגובות
    • 993 צפיות
  25. Started by evy,

שלום אני מוסיף עוד מעט זיכרון למחשב שלי ועכשיו רציתי לדעת מה יותר כדאי שתי סיטיקים של 256 שיפעלו על דיואל או אחד של 512? יש לי כבר שתי סטיקים של 256 על הלוח של ABIT IS7 שפועלים על דיואל ,ועכשיו עקב היציאה של המשחק הדגול "דום 3" ,זה עורר בי תאבון לעוד זיכרון.. אשמח לשמוע הצעות

• 10 תגובות
    • 747 צפיות

דיונים חדשים בפורומים