מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
היי , אני חייב זיכרון למחשב שיש לנו בבית .. הסמסונג הבנתי ממש חזקים , אבל הם cas3 ... :-\ והטווינמוס , הם 2.5 , והם פחות טובים , אבל הם ממש סבבה . כל עוד הם לא באים עם הצ'יפ mtek . עכשיו השאלה , מה עדיף ? a-data לא בא בחשבון , למרות שאני יודע שהוא טוב ! אז אני ממש מבקש שלא תמליצו לי עליו . האם הסמסנוג באמת חזקים ? (אני מתכוון שהמחשב הולך להריץ המון תוכנות , הוא נועד למשחקים כבדים ) ! הבנתי כי אין ממש הבדל בין cas3 ך-2.5 , אבל זה עדיין מדאיג אותי . יש אפשרות להוריד את תיזמוני הזיכרון של סמסונג ?? איך ? זה למעשה אוברקלוק ? נ.ב אם אני אקנה סמסנוג , זה יהיה 512 * 2 ... תודה ! אני ממש מבקש שתענו לי על כל השאלות ! ובבקשה אל תנעלו .... :'( מה דעתכם על אלה …
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מעבד:אינטל פנטיום 4 1.6 ghz לוח אם:intel i850gb garibaldi זיכרון:rdram 2*64 MB=128 MB pc800 הארד דיסק:20 GB , זה 7200 rpm בלי כרטיס מסך\ מארז כולל ספק כח 400 W סידירום:52x מקלדת ועכבר בכמה כדאי לי למכור את המחשב הזה, כמה כסף, תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום! לחבר שלי נשרף לוח אם בדורון 1300 שלו, ונתקלתי בלוח אם abit-kdva ב-ksp ב-150 ש"ח. יש לי שתי שאלות: 1. האם לוח האם תומך במעבד (לא הצלחתי להבין מהמפרט, ראיתי שהוא תומך בדורון באופן כללי אבל חשוב לי לדעת באופן ספציפי) 2. אני מתכנן לקנות מעבד AMD בקרוב, וממעבר על המפרט לא מצאתי חסרונות גדולים מידי, אני לא מתכנן OC או משהו כזה. מישהו יודע על סיבה שלא לקנות אותו במקום לוח אם ב-400 ש"ח? בכל אופן הנה לינק לאתר היצרן : http://www.abit-usa.com/products/mb/techspec.php?categories=1&model=129
-
- 1 תגובה
- 439 צפיות
-
-
האם עבדו עלי כשרכשתי DDR או שזה השם המלא של הזיכרון? ואני יוצא כאן חומוס ???
-
- 2 תגובות
- 477 צפיות
-
-
אוקי כרגע זה המפרט שלי: P4 2.4B ASUS P4S8X 256MB 266MHZ DDR SPECTEK MSI RADEON 9800 PRO תוצאות בנצ'ים (התוצאה נמוכה כנראה בגלל הזיכרון) 3DMARK03 - 5800 3DMARK01SE - 12000 ! AQUAMARK 3 - 33000 הזיכרון פשוט הורס משחקים! אין כמעט משחק חדש שרץ לי ממש חלק... יש לי כרגע את הסכום כדי לקנות סטיק של 256MB ולהוסיף לשלי, אבל הוא ירוץ על 266 MHZ (בכל מקרה אני יקנה סטיק עם 400 MHZ שיהיה לעתיד) יש ברשותי בערך 250 שקלים אני יכול לחסוך כדי לקנות 512MB 400MHZ אבל אין לי ממש מקום להוציא את הכסף (הורים זה לא אופציה אצלי) , חשבתי גם לקנות בEBAY אבל אמרתי עזוב אין אחריות. אם אני יוסיף למה שיש לי את הסטיק הבא - ADATA 256MB 400MHZ האם המחשב ירוץ חלק (וינדוס בכללי) כמובן שאני מחפש…
-
- 4 תגובות
- 470 צפיות
-
-
AMD 64 2800 Athlon מגיע בביצועים לרמה של P4 2.8?
-
- 5 תגובות
- 545 צפיות
-
-
שלום, אני חושב על לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב אבל אני שוקל אם כדאי לחכות עד שיכנס לשוק הDDRII הPCI-E והמעבדים החדשים של AMD... זה אמור לקרות בחודשים הקרובים, בנתיים אני משתגע בציפיה למחשב חדש. הם זה נכון לקנות היום מחשב או טעות שאני אצטער עליה עוד שנה שנתיים אם אני ארצה לעשות שיפורים, או שבכלל באותו בחיר בעוד כמה חודשים יהיה אפשר להשיג ביצועים טובים בהרבה מהיום... מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
-
יש לי לוח ASUS P4S533-VM ניסיתי להתקין זכרון פנימי של 512 MB במהירות 400MHZ של KINGSTONE.שהתקנתי בסלוט הראשון הכל היה בסדר אח"כ העברתי לסלוט השני כדי לבדוק אותו ומאז אני מקבל צפצוף שגיאה בשני הסלוטים כאשר אני פותח את המחשב.החזרתי בחזרה את הישן 256MB במהירות 133 והוא עובד טוב על שני הסלוטים. אני כבר מיואש!!! רציתי לדעת למה זה קורה?והאם בכלל ניתן לשים בלוח שלי זכרון במהירות מעבר למה שהוא תומך? הלוח שלי תומך עד 333 MHZ לפי מה שאני יודע אבל נאמר לי שמהירות הזכרון יכולה גם לרוץ אחורה אנא תעזרו לי!!! הנה הקישור ללוח שלי: http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4S533-VM&langs=01
-
- 0 תגובות
- 436 צפיות
-
-
אני מחפש ממש בנרות לוח iBASE MB870 ואין מזור. לינק לאתר של iBase - http://www.ibase-i.com.tw/mb870.htm אפילו חנויות בארה"ב אני לא מוצא. למישהו יש מושג איפה אפשר להזמין לוח כזה (בארץ או בארה"ב)? עוד שאלה למישהו שמכיר את הנושא - עד לכמה אני יכול לרדת בהספק של הספק כח? לדעתי אני יכול להסתפק ב 180 וואט לחיבור של לוח, מעבד 2.4 P4, כונן DVD SLIM והארד דיסק SATA.
-
- 6 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
-
האם זו קנייה משתלמת. המחשב לא נועד למשחקים כבדים אלא לעבודה משרדית אינטרנט ףמוזיקה וצפייהבסרטים.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני קונה מחשב עם מעבד AMD 64 3000+ ועם לוח אם ?KV8 sata,GBL? של אביט רציתי לדעת איך הוא וגם מה ההבדלים בינו ל ??8HDA3J S-754 sata, gbl? של Epox
-
- 0 תגובות
- 404 צפיות
-
-
שלום זה המארז שלי רציתי לברר אם הוא יתאים לכל לוח אם שאני אקנה? או שיש צורך במארז חדש..? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 513 צפיות
-
-
מחר אני שולח את אבא שלי לKSP כדי לקנות קצת מצרכים למחשב שלי עכשיו בין המצרכים יש זיכרון 512 A-DATA במהירות של 400 מגה הרץ. עכשיו הזכרונות שברשותי עכשיו הם זכרונות של סאמסונג 128 מגה במהירות של 266 (אבל באוברקלוק ל 333) מכיוון שברשותי רק שני סלוטים של זכרון אני מוציא 128 אחד ומכניס את ה 512 החדש. רציתי לדעת האם הזיכרון הזה בכלל יכנס לסלוט שלו (מספר חריצים דומה וכאלה), ורציתי לדעת האם יכולות להיות בעיות תאימות של שני הזכרונות... זה מאוד דחוף!!! תודה לכולם!
-
- 7 תגובות
- 562 צפיות
-
-
http://www.e-net.co.il/product.asp?productid=1437&ref_id=bazman 345 שקל. שווה לקנות? אמרו לי שכדאי לי לקנות משו' ממש טיפה יותר יקר עם משו' HT ... תנו עצה אחים אלי ...
-
- 1 תגובה
- 416 צפיות
-
-
אוקיי כרגע יש לי במחשב 2X256 גולדן דרגון 3200 של גייל. דיואל צ'אנל כמובן. אני רוצה לדרג לג'יגה ראם. עכשיו, להוסיף עוד 2X256 אותו דבר יעלה מחיר סביר. אני פשוט מוסיף את שני הסטיקים החדשים בסלוטים 2 ו 4 והדיאל צ'אנל נשמר נכון? האם תהיה פגיעה בביצועים? מעבר לזה, אני באמת באמת מעדיף לקנות שני סטיקים של 512 ולהשתמש רק בהם. הבעיה היא שהגייל שיש לי עכשיו יהיו חסרי שימוש, ויותר מזה, ג'יגה זכרון ברמה מגיע ל 2000 שקל. אני מאד נרתע מזה (למרות שיש לי את הכסף). מה אתם חושבים? כדי להשאר אם מה שיש לי ולהוסיף עוד שני סטיקים מאותו סוג? אן כן, כמה זמן יחזיק ג'יגה זכרון לדעתכם? שה? שנה וחצי? אני מרגיש שאני עדיין יכול לעבוד עם 512 זכרון בלי הרבה בעיות ושאולי כל זה מיותר. אולי עדיף לי …
-
- 13 תגובות
- 713 צפיות
-
-
האחריות של ניורון ניגמרה שלפני שנה וחצי (P3 866 MHZ ) אני צריך לשלוח אותו לאינטל או מה ?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי שניתי את סוג הזכרונות לאלה: http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ_EL_DDR_PC-3500_Dual_Channel אשמח לדעת מה אתם חושבים ? במקור היתה ההזמנה הזאת : http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ_DDR_PC-3500_Dual_Channel בתוספת קטנה לקחתי את ה- EL קאס 2
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
AMD ATHLON 64 3200+ OEM Abit KV8MAX3 Socket 754 Athlon 64 Thermaltake Venus 12 CPU Cooler for AMD Opteron / Athlon-64 2400 ש"ח איך הלוח? אולי עדיף את האסוס Asus KV8 Delux VIA K8T800 (הוא מתאים למעבד?) או את ה-MSI K8N Neo Platinum nVIDIA nForce3 250Gb 754-pin
-
- 1 תגובה
- 396 צפיות
-
-
הבנתי שאחת הפונקציות של הציפסט כוללת מין סוג של פיירוול רציתי לדעת האם הוא יעשה לי העיות בגלישה באינטרנט ?
-
- 4 תגובות
- 418 צפיות
-
-
בלוח הזה ASUS a7n8x-E ULTA 400 יש סאונד סטרום? כמו בלוח של ABIT NF -SL ?
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-
-
-
אני לא ממש מכיר את הצ'יפסטים ולכן אני לא יכול לבחור לוח בעצמי אז אני מחפש השווא בין כל הצ'יפ סטים שיכולה לעזור לי
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-