מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שמעתי לא יהיה כזה דבר P5 שיהיה פשוט Dual Procesor [משהו כזה] שזה אומר 2 מעבדים למחשב אחד.. [זה כבר קיים.. אבל רק למליינים] זה נכון? זה בטח משהו מפלצת..... וסתם לא יהיה נורא לפתח איזה דיון בנושא, אני מאמין שלא תרגישו איך הזמן יעבור מהר ועוד מעט זה כבר יהיה אצלנו..
-
- 2 תגובות
- 401 צפיות
-
-
הביאו לי לוח אם חדש עדיין באריזה של חברת ג'יגה בייט והצ'יפסט שלו הוא SIS 748 עכשיו השאלה שלי למה הוא פחות טוב מה NFORCE 2 אך הוא בביצועים במהירות סטוק ביחסית ל NFORCE 2 אך הוא ב OC ???
-
- 1 תגובה
- 493 צפיות
-
-
משהו בסביבות ה 2000- 2500 ש"ח תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 606 צפיות
-
-
משחקים קידוד סרטים פוטו שופ ערכית מוזיקה יצרית מוזיקה משחקים בערך כל יום קידוד סרטים כמה פעמים בשבוע וכך גם יצרת המוזיקה בזמן הפנוי...... השקע עד 1200 שקל...... מה לקחת AMD או אינטל ואיזה דגם המליצו לי על AMD64 3000+ .. עם קירור של זלמן
-
- 11 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כמו שחלקכם בטח יודיעם, החזרתי את ה NF7-S שלי לאחריות בגלל מאוורר לא תקין ויציאה אופטית לא תקינה. אבל עכשיו פתאום אני שם לב - שהL12 מוד נשאר שם!!!!! : : : : : : : : :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ אתם חושבים שהם לא יתנו אחריות בגלל זה? :( :( :'( :'( :'( :'(
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
מה עדיף? P-4 2,8 Ghz (Bus:800MHz, H-T, 1MB cache) X 1 990 IC7(875PE),DDR128b,H-Threding X 1 640 512MB A-DATA X 2 980 סה"כ 2610 או Athlon 64 3000+ (S-754) 1 1020 KV8 sata,GBL 1 abit 580 512MB A-DATA X 2 980 סה"כ 2580 ועוד דבר...מה עדיף אינטל 1 מגה או הישן 512 kb?
-
- 8 תגובות
- 537 צפיות
-
-
למישהו יש או יודע היכן אפשר לקנות? (ולא גרסת MOBILITY) תודה!
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לפי המדריך לקניית מעבד שיש בראש הפורום המעבד שלי סלרון... המעבד שלי לא נפוץ(לא מכיר אף אחד חוץ ממני שיש לו כזה) intel pentium 4 northwhood 2200. הדבר שגורם לי לחשוב שהוא סלרון הוא העובדה שבמדריך בראש הפורום לא מופיעה המהירות 2.2 ליד הקטגוריות של פנטיום 4 אלה רק ליד הסלרון... אבל יש הבדל כי רשום שם שלסלרון יש 128k l2 cache ואצלי יש 512k. אז אולי יש שם טעות?(בזה שלא מופיעה המהירות 2.2)
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני רוצה מעבד של AMD 64 אבל אני לא יודע איזה יש כל כך הרבה סוגים ואין לי מושג מה אומר מה כל ה +2.4 בסוף או + BOX או בלי BOX התקציב שלי הוא בערך 2500 אפשר לעבור קצת אבל לא יותר מידי למי שמבין שבבקשה ימליץ לי על מעבד טוב (אני לא צריך תמעבד לקידודים רק למשחקים ושאר הדברים) תודה מראש...
-
- 7 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לקנות מחשב חדש, שני שליש מהשילוש יהיו (אם לא יהיה שינוי של הרגע האחרון) AXP2500+ ו-8RDA3+ הדבר היחיד שאני מתלבט לגביו כרגע הוא הזיכרון. אני שואף להגיע עם המערכת הזאת ל-3200+ ולא יודע איזה זיכרון לבחור (חשוב לציין שככל הנראה אני עומד לקנות את המחשב בזיגזג ולכן בבקשה לא להציע לי מוצרים שלא נמכרים שם, תודה ) בעיקרון אני מתלבט בין ה- A-Data שממה שראיתי פה מציגים ביצועים טובים ובין ה-Twinmos שראיתי במספר מקומות שגם הציגו ביצועים לא רעים כלל (וכן אני מדבר על ה-TMD-50D ולא על הווינבונד) יש כמובן אפשרות לזכרונות אחרים (כל עוד הם נמצאים בזיגזג (אני ככל הנראה ארכוש שני סטיקים של 512 מגה כ"א)) אשמח עם תעזרו לי לבחור זיכרון
-
- 22 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם 1024 DDR של WINMOS עכשיו למחשב הישן שלי יש עוד 512 SDDR האם אפשר וכדאי להעביר את הSDDR ככה שיהיה לי 1.5GB או להניח לזה ככה ולוותר על הSDDR? דרך אגב הלוח שלי הוא + EPOX 8KDA3
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
לפני 3 שבועות (או חודש, בכול אופן משהו כזה...) פניתי לחנות מחשבים שכונתית ליד ביתי במטרה להצעת מחיר. מה שרציתי היה: AMD ATHLON XP 2500 ABIT NF7-SL הצעת המחיר הייתה 550 ש"ח (כולל הרכבה) והמעבד + לוח האם הנוכחים שלי (סלרון 2400, ג'יגה-בייט GA-8SG800). בקיצור, אמרתי לו להזמין, אבל בגלל הבעיה עם הנמלים (ועוד כמה תרוצים) הוא עד היום לא השיג את החלקים. לא נורא, לא כול כך בוער לי, אני חייל וחוזר רק כול שבועיים בערך. השאלה שלי היא האם, לאור העובדה שעבר כמעט חודש (ואני מניח שיעברו לפחות עוד שבועיים עד שאני אצא עוד פעם) ולאחר ששמעתי על יציאה של מעבד AMD חדש, היו שינוי מחירים מספיקים כך שאני יוכל לקחת מעבד מעט חזק יותר (2600/2800)? והאם העסקה הזאת בכלל טובה? בתודה מראש, אסף
-
- 3 תגובות
- 467 צפיות
-
-
מה השוני בסדרה החדשה של amd לעומת מעבדיהם הקודמים? אני רוצה לקנות מחשב, בלי כוונה לעשות oc, איזה מעבד עדיף לי לקנות ביצועים/מחיר (2800) amd 64 או intel pentium 2.8 ?
-
- 12 תגובות
- 621 צפיות
-
-
ראיתי שבמארזים של raidmax מגיע גם ספק הספק הזה ג'נרי? אני רוצה לקנות גם זיכרון a-data ddr500 ומעבד amd 64 3200+ ולוח אם EPOX 8HDA3J S-754 ומישהו אמר לי שאין טעם שאני קונה זכרון 500MHZ כי גם ככה הלוח שלי יכול להגיע עד ל800 ( 400+400 ) לא הבנתי מה זה ה800 וכדי בכלל להשקיע בזיכרון 500MHZ? האם הזכרונות של A-data יתאימו ללוח אם שלי ? כי ראיתי אנשים שקנו ונדפקו עם זכרונות שלא מתאימים ללוח שלהם. אני מתכוון לעשות גם אוברקולקינג ואני צריך שהחלקים יתאימו לזה עם אני קונה את ה500 אז עד שאני לא יעשה אוברקלוקינג זה כאילו אני מנצל רק את ה400 ? בעיקרון המחשב מיועד למשחקים כבדים נ.ב אני לא מבין כלום בOC אז בבקשה לפרט ולהסביר .
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי לכולם, יש לי לוח אם Epox 8RDA3I, וכשאני מכבה את המחשב אז העכבר והמיקלדת נשארים דולקים, בתמיכה טכנית אמרו שזה בגלל שחלק מהלוחות של Epox מעבירים חשמל גם כשהם מכובים. אולי מישהו יודע איך לבטל את זה ? אם לא אז אני יחליף לוח לAbit nf7.
-
- 13 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אוקי....יש לי מחשב די חדש אבל כרטיס ממש אבל ממש ישן voodoo rush 4 mb הגיע הזמן להוציא אותו לגימלאות. מצד אחד אני לא גיימר אבל אני רוצה שהוא יריץ את המשחקים החדשים ראיתי במציאון של KSP את הרטיס של Abit 5700 128 mb במחיר 490 ש"ח אחריות שבוע !! היתקשרתי לשאול לגבי המעבד הגרפי אמרו לי שזה לא Ultra (כאילו ד.א. Ultra ב500שקל) אלא הרגיל אז גלשתי לאתר היצרן והינה הנתונים לפניכם The NVIDIA® GeForce FX5700 GPU brings a new level of graphics performance and display flexibility to the performance desktop PCs. By incorporating Cine FX 2.0 engine and Intellisample HCT, full DX9 support, 128 bit studio-precision color, AGP8X and nView technology. FX5700-E is most futures-rich, costeffec…
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
קניתי לפני שבועיים או 3 שבועות מעבד פרסקוט 2.8 ואני רוצה עכשיו להחליף אותו למעבד 2.8 512 הדגם היותר ישן נורתווד משהו כזה עכשיו אני רוצה לדעת אם אני עדיין יכול להחליף אותו למעבד אחר בבקשה תנו לי כמה תגובות!
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
המעבד שלי הוא p 4 2.4 ghz עכשיו הייתי מעוניין לדעת באיזה סידרה מדובר, כי אני כל הזמן רואה אנשים שרושמים אות ליד המהירות... עכשיו השאלה שלי היא כזו, מה ההבדל בין האותיות וכיצד ניתן לזהות באיזו אות מדובר המעבד שלי?
-
- 2 תגובות
- 469 צפיות
-
-
-
שלום, שמעתי לאחרונה שמעבדי אינטל חזקים הרבה יותר ממעבדי AMD בכל מה שקשור למולטימדיה כמו עריכה של גרפיקה וסרטים. רציתי לדעת אם זה נכון, והאם טכנולוגית ההיפר ת'רדינג של אינטל היא גורם מכריע בבחירת סוג מעבד למחשב שמיועד לעבודה משרדית ומדי פעם על להעלאת סרטים ממצלמה דיגיטלית ואולי גם לערוך אותם מדי פעם?
-
- 10 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כולם תומכים (החדשים), בSATA, כן? מי הכי טוב? ובגלל ההתקן המיוחד, ישנה פורצדורה כל פעם, או שזה בדיוק כמו חיבור רגיל? של הכונני IDE הרגילים? וכמובן שזה שווה את תוספת המחיר, כן?
-
- 6 תגובות
- 547 צפיות
-
-
שלום לכולם הייתי רוצה לדעת מי מבין שני הלוחות טוב יותר? האם יש חסרון לאחד מהן? אני צריך תשובה מהירה, אני עומד לקנות את הלוח של MSI ומתלבט... בינו לבין ה- ASUS. http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4p800/overview.htm http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=865PE_Neo2-LS&class=mb תודה לכולם...
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
קניתי למעבד מאוורר thermaltake silent tower זה למעבד 2.8 PRESCOTT והוא על 48 מעלות במעבד ובלוח 37 האם זה טמפרטורות טובות בשביל PRESCOTT או שזה לא טוב??
-
- 3 תגובות
- 455 צפיות
-
-
לשם שדרוג המחשב.. שאלה נוספת: האם אני יצטרך להחליף ספק? (נראה לי שיש לי 300W או 230W)
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-